Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - uforever

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 51
16
ortodox sau cale ortodoxa = a urma îndeaproape ideile fondatoare/ principiile inițiale

Care sunt principiile inițiale nene uforever?
Auzi, da tovarășul tău poate muta un bob de muștar? Sa lăsăm deocamdată capacitățile extra avansate. Ca din alea au toți pe acilika.

De cand a ajuns telekinezia cea mai "a dracu" capacitate? :roll: Si care sunt dupa parerea ta capacitatile extra avansate?  :-o
In fine, nu muta nimic, dar nu m-ar mira sa vad asta intr-o zi. Stii ca nu-s zgarcit cu informatiile, dar n-ar fi tocmai indicat sa insir p'aici niste chestii fara voia lui, discutam la un suc. Am vrut doar sa expun o idee, vis-a-vis de credinta vs. capacitati, am spus clar ca era ateu. In ultimul timp incep sa cred c-ar fi vorba de oarece predestinare la unii, plus ceva capacitate innascuta de iluminare(n-am gasit alta rima :lol:).
Principiile initiale? N-oi fi eu vreun iluminat si nu prea ma duce capul, dar cred ca Adevarul si Compasiunea se afla totusi printre ele. Daca nu sunt, mi-am luat teapa toata viata mea(cel putin in asta). Totusi ar trebui sa fie, altfel "Si Dieu n’existait pas, il faudrait l’inventer" (Dacă Dumnezeu n-ar exista, ar trebui inventat). Cred totusi ca aceste principii au o alta insemnatate de la un nivel la altul, de la o dimensiune la alta...etc. Si mai cred totusi, ca inca exista aceasta cale dreapta,
Citat
doar că-i abandonată de majoritatea clerului d-acu
, cum bine zice badea Xanadron.

17
Citat
Mai clar, pana sa demonstrăm ca tehnologia e diavolul sa vedem daca putem muta un bob de muștar cu.....credinta? Sau erau niște metode și discipline ascunse ori uitate si toata voma aceasta politico-religioasă chiar este o forma de alienare mintală ?

N-a spus nimeni ca tehnologia e diavolul, e doar de natura extraterestra, dar universul e mare. Cat despre credinta, e foarte discutabil, religia in forma ei actuala, nu mai poate ajuta pe nimeni cu nimic. Scolile veritabile au ramas extrem de putine, iar maestrii isi ofera singuri titluri mai nou. Sakiamuni spunea ca exista 84.000 de mii de scoli a le Legii. Ma indoiesc ca se referea doar la dimensiunea noastra si oricum o spunea acum peste 2000 ani. N-are rost sa implicam religii, cabale, miscari spirituale, treburi politico-religioase in treaba cu credinta. Mai bine folosim termenul de sacru, credinta poate fi in orice, eu cred si-n farfurii zburatoare de exemplu si cred pe bune.  :lol: O sa dau un exemplu concret, poate asa ma fac inteles. Un ateu exclude sacrul, credinta, divinitatea, divinitatile, fiintele iluminate, ingeri, budhas, malefic, diavoli....etc. Mai nou ateii cred in stiinta, asta pare sa fie noua religie, dar nu discutam acum despre asta. O persoana apropiata mie era ateu, cum e posibil ca unui ateu sa-i bubuie capacitatile supranaturale, fara nici un fel de credinta? Sa spunem ca am facut un experiment si nu ma asteptam la asemenea rezultat. N-o sa spun cu ce a avut contact, pot doar sa spun ca acel lucru era veritabil, exclus halucinatie, posedare, interferenta demonica, autosugestie...etc.  Cand ma refer la capacitati supranaturale, ma refer la mai mult decat "bobul de mustar".
O intrebare pentru nenea abiss si badea Xanadron :wink: Ce inseamna ortodox sau cale ortodoxa?
Bade Xanadron, de ce "hatru" domnule, caci eu nutresc sentimente destul de inalte?  :lol: Si nici nu sunt de la Martorii lui Yehowa.  :wink:

18
Citat
Da, cred că omul ar putea substitui multitudinea de mașinării, agregate, gadgets & gizmos, precum explica autorul chinez. Dar, așa cum tehnologia are costuri, și varianta para-psi ar avea. Dacă omul și-ar folosi energia proprie pentru a urca cu liftul, a tele-vedea, a-si conduce trupul (pe drum sau în zbor), a "telefona" telepatic, etc....oare câtă mega-energie internă i-ar trebui ? Si ar mai avea timp și de altceva ?

Timp pentru altceva, pentru ce anume? Sa urmam cursul acestei societati? Convietuire, supravietuire, educatie, instincte, reproducere, la ce se rezuma totul pana la urma? Sa presupunem ca suntem insetati de cunoastere, putem reusi sa dobandim intr-o singura viata toata cunoasterea umana? Ma indoiesc! In schimb, urmand niste principii solide in societatea umana, ne putem inalta. Daca e sa definim inteligenta, eu as spune ca este capacitatea de a te descurca in aceasta dimensiune, pe cand intelepciunea este capacitatea de a te descurca in toate dimensiunile. Revelatie vs. educatie, nu cumva educatia paleste in fata revelatiei?
Mersul acestei societati este in conformitate cu niste aranjamente, nu va veni nimeni sa ne traga de maneca, sa ne spuna "cunoaste-te omule, afla cine esti", ni se fac doar niste aluzii. Exista un principiu in acest Univers, nimeni nu intervine in ceea ce vrei tu sa faci. Asa ca, dupa parerea mea, nu exista nimic mai important decat cautarea sinelui, cautarea in interior, caci in exterior dupa cum se vede, nu e nimic, doar iluzie.
Eu nu mi-as face griji ca nu avem timp pentru altceva, cultivarea in mijlocul societatii umane e cea mai rapida forma de inaltare. Nu e cazul sa ne retragem in munti, sa ne tocim atasamentele, sa induram greutati, fiindca in mijlocul societatii umane gasim rapid cam tot ce avem nevoie. Cam cata mega-energie interna ne-ar trebui? Cam cata karma(energie neagra externa) acumulam de-a lungul vietii(vietior). Subiectul e foarte vast, asta din cauza notiunilor umane, suntem adanc inradacinati in "cuva cu vopsea" a societatii umane. 

19
@uforever: Ce inseamna "fara tehnologie"?
@hoinar : Ce inseamna "mutatul muntilor nu este o metafora"?
Hai sa incepem cu o povestioara:

Hua Tuo a văzut o tumoare pe creierul lui Cao Cao şi a
vrut s‑o extirpe, deschizându‑i craniul. Dar auzind asta, Cao
Cao a crezut că Hua Tuo voia să‑l omoare şi l‑a aruncat în
închisoare, unde Hua Tuo a şi murit. Atunci când Cao Cao s‑a
îmbolnăvit, şi‑a amintit de Hua Tuo şi a trimis să‑l caute, dar
acesta murise deja. Mai târziu, Cao Cao a murit într‑adevăr
de acea boală. Cum de a ştiut Hua Tuo? Foarte simplu, a
văzut‑o. Este o capacitate extraordinară pe care o avem noi,
fiinţele umane şi pe care o aveau toţi marii medici din trecut.
După deschiderea ochiului celest, privind dintr‑o parte se pot
vedea, în acelaşi timp, toate cele patru părţi ale corpului uman.
Examinându‑l din faţă se poate vedea spatele, partea stângă şi
partea dreaptă. Poate fi examinat şi în secţiune, strat după strat.
Se poate trece de asemenea dincolo de dimensiunea noastră
pentru a vedea cauza fundamentală a bolii. Sunt instrumentele
medicale actuale capabile de aşa ceva? Sunt încă departe de asta,
ar mai trebui încă o mie de ani! Tomografia, ultrasunetele şi
razele X ne permit şi ele să vedem în interiorul corpului uman,
doar că aceste aparate sunt foarte masive. Aceste aparate de dimensiuni
mari sunt netransportabile şi de altfel, ele nu pot
funcţiona fără electricitate. Pe când ochiul celest îl ai tot timpul
cu tine oriunde mergi şi nu consumă curent electric. Se pot
ele compara? 

(Zhuan Falun-Li Hongzhi).

Unii spun: „Dacă am fi urmat calea ştiinţei antice chineze,
am mai fi avut astăzi maşini şi trenuri? Am mai fi avut
modernizarea actuală?” Eu spun că nu puteţi înţelege alte
situaţii, trăind în mediul acesta de aici. Trebuie să vă schimbaţi
drastic mentalitatea şi concepţiile. Fără televiziune, oamenii ar
fi avut un televizor în frunte şi ar fi putut să vadă tot ce vroiau
să vadă, ar fi avut de asemenea şi capacităţi supranaturale.
Fără trenuri şi maşini, oamenii ar fi putut să se ridice în aer
din locul în care erau aşezaţi, fără a folosi un ascensor. Asta
ar fi putut aduce o stare diferită în evoluţia societăţii, care nu
s‑ar fi limitat neapărat la acest cadru. Farfuriile zburătoare ale
extratereştrilor vin şi pleacă cu o viteză incredibilă. Ele se pot
mări sau micşora. Ei au luat o altă cale de dezvoltare, chiar mai
diferită, aceasta fiind o altă abordare ştiinţifică.

(Zhuan Falun-Li Hongzhi).

Recomand cartea Zhuan Falun, a domnului Li Hongzhi. Sa fiu sincer, recomand studiul, citirea repetata a cartii, nu poate fi asimilata dintr-o data, indiferent de nivelul de initiere. Se poate gasi cu doar o cautare pe "gogu".  Dupa parerea mea, aceste doua citate spun foarte mult vis-a-vis de tehnologia actuala. Cat despre "mutatul muntilor" si cum poate fi atinsa aceasta capacitate, am avea ceva mai mult de discutat pe tema asta. Asta implica lucruri foarte profunde, in primul rand renuntarea la niste notiuni formate post-natal. Eu as incepe prin a nu cauta aceasta capacitate.  :lol: Am mai discutat despre asta, aceste capacitati sunt doar efecte secundare si oricum nu-ti folosesc la nimic. Cultivarea nu e joaca de copii, cultivarea este foarte serioasa, iar cautarea ochiului celest sau a capacitatilor supranaturale, aduce probleme foarte mari, cunosc cazuri concrete. Pana la urma ce vrem sa facem cu aceste capacitati, vrem sa le folosim in societatea umana, nu? In majoritatea cazurilor cam asta e scopul. Ei bine daca le primesti, ar fi bine sa te intrebi de unde le-ai primit. Le-ai primit pentru ca ai practicat bine? Ce-ai de gand sa faci cu ele? Daca intr-o noapte ai un vis agitat si a doua zi gasesti cerul si pamantul intoarse pe dos? Ar fi permis asa ceva? De ce oamenii care au asemenea capacitati nu le afiseaza public? Probabil pentru ca deja au o intelegere corecta, un caracter inalt si un nivel de cultivare si practica ridicat. Nivelul cuiva nu se masoara in capacitati supranaturale, vorbesc in cunostinta de cauza. Un om ce a obtinut natural aceste capacitati, prin propia practica si cultivare, este garantat ca nu le va afisa, pentru ca e foarte constient ca le va pierde, va cadea dintr-o data. Merita efortul?
De ce spun ca ar trebui renuntat la anumite notiuni? Cat timp o sa consideram virtutea ideologie si divinul superstitie, cat timp nu ne vom face mintea sa taca, nu ne putem apropia de natura universului. Cu atasamente si sentimente umane, nu poti transcende, nu poti ajunge la spiritul originar.
Ce este tehnologia actuala? O continua competitie, o dependenta, poluare, iluzie..."un orb ce pipaie un elefant".Ei spun ca evolutia tehnologica este pentru om, pentru confortul acestuia, pentru binele omenirii, asa o fi? Sper sa nu ne trezim intr-o zi fara aceasta, incapabili sa supravietuim, fiind dependenti intr-o mare masura. Aceasta tehnologie a adus lumea in haos, nu suntem capabili s-o stapanim si cei care ne-au "oferit-o" stiu asta. Suntem niste "gazde" foarte docile, foarte bune, asta pentru ca nu ne mai intereseaza nici macar sa fim stapanii propiului corp. E foarte trist.
Asta este intelegerea mea pana in acest moment. Daca am aberat imi asum, n-ar fi prima data.  :lol:

20
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 18 Mai 2018, 13:42:46 »
@Ganditorul, ma tot gandesc la ce ai spus matale, "maestrul care a luat de la maestrul cutare, care a luat de la etc." Maestrii care fac ceea ce se numeste guanding, adica iti toarna energie prin varful capului, am impresia ca te vor doar in scoala lor forever, iar uforever :-D nu stiu daca e deacord cu asta, atata timp cat maestrii aia n-au energie nici pentru ei. Nu tre sa fie nimeni fizic in fata ta, sa se realizeze acest lucru, lucrurile astea sunt la nivel subtil, pur si simplu se simt, dar nu-i obligatoriu nici asta. Daca e s-o spunem p'aia dreapta, cosmosul e plin de fiinte superioare,  care ar face pentru tine lucrul asta, doar prin simpla ta dorinta de a cultiva, de a reveni la spiritul tau originar. Iar ceea ce-ti ofera, nu e decat baza pe care iti construiesti cultivarea. Am impresia ca e inteleasa gresit relatia maestru-discipol si mai am impresia ca e inteles gresit qi-gongul, despre care tocmai amintisi. Lucrurile sunt mult mai profunde dupa intelegerea mea, nu vorbim doar despre niste capacitati, intelegeri si senzatii, care nu valoreaza nimic, in comparatie cu incheierea cultivari, care implica iesirea de matrix, deci bye, bye reincarnari si dimensiuni coborate. Oare vorbim despre acelasi lucru? sau ramanem doar cu dorinte de-a accesa si dobandi niste senzatii, capacitati, aruncarea cu ochiul prin alte lumi(nici alea reale, ca nu-i obligatoriu, patzasti!!!).

21
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 18 Mai 2018, 12:51:29 »
Lucrurile s-au amestecat foarte mult, fiecare face ce-l taie capul si uite asa corpul ajunge intr-un haos total. Sa nu mai spun de carti, care mai de care mai "sacre" si pline de "mesaje", mesaje ce nu le mai scoti dupa aceea nici cu "penicilina". :lol: Exista maestrii ce au intr-adevar capacitati si energie, dar lighioana de pe spatele lor nu le ofera gratis aceste lucruri, asa ca mare grija de unde primesti "cadouri", cu cine te conectezi si ce ai de gand sa faci cu acele lucruri. In primul rand scolile nu se amesteca, aici vorbim de o scoli serioase, nu de yoga de pe internet sau in sali de fitness. Acum inteleg de ce nu amesteci practica cutare, cu miscarile din alta scoala si tot asa. E ca si cum ai incerca sa deschizi un seif si ai doua coduri, pe care le combini pe ghicite, nu deschizi seiful ala in veci. Plus ca intelegerile sunt diferite, la niveluri diferite, cu finalitate diferita.
Toate scolile aveau acelasi scop final, fie ca vorbim despre arte martiale, tantrism, zen, qi-gong...etc. Finalitatea era desavarsirea, transcenderea, iluminarea(intr-o ordine bine definita evident). Ei bine acum se poate vorbi de nivelul de mentinere al sanatatii, purificarea corpului fiind defapt doar un efect secundar al practicii si cultivarii, nu se poate cultiva cu un corp poluat.
Se spune ca nu discipolul isi alege maestrul, ci maestrul alege discipolul, lucru adevarat dupa parerea mea, deci cautarea nu e tocmai o idee buna, probabil vei cheltui sume uriase si tot n-o sa gasesti pe cineva sa te invete ceva veritabil, dincolo de lucruri efemere, gen vindecare. Daca totusi un maestru te va gasi si-ti va preda niste lucruri, mare grija ce faci cu ele, aici nu vorbim despre ideologie, ci despre lucruri cat se poate de materiale, gen virtute. Posibil ca practica ta sa nu fie de la zero, ci doar o continuare a ceea ce ai inceput, acum 100, 300 sau 1000 de ani, in nu stiu cate reincarnari. Sa spunem ca ti se preda un set de exercitii, pe care le vei face cu strictete si sfintenie, dar nivelul tau nu creste. De ce oare nu creste, desi tu esti disciplinat? Pai n-o sa creasca atata timp cat tu te ocupi serios doar de practica, nu si de cultivare. Cu cat te vei asimila mai repede naturii cosmosului, cu atat nivelul tau va creste, dar aici vorbim de lege si standard. Nivelul nu se masoara in capacitati supranaturale sau deschiderea ochiului celest, acestea sunt tot efecte secundare ale cultivarii. Daca cauti doar capacitati supranaturale, e foarte posibil ca cineva sa ti le ofere, dar trebuie sa oferi ceva, o merita schimbul asta, e echitabil? Si ce ai de gand sa faci cu ele, o sa le folosesti, in ce scop? Cei care au intr-adevar capacitati, care sa le apartina pe bune, prin propia lor cultivare, nu le etaleaza in societatea umana la intamplare. Intelegerea mea, e ca scopul practici si cultivarii(scolilor), este desavarsirea, nicidecum cautarea capacitatilor sau ochiului celest. Non-cautarea, non-actiunea(lucruri care pentru mine acum au logica) fac parte din legea oricarei scoli veritabile. Personal am trecut si trec inca prin aceste experiente. Habar n-am daca m-am facut inteles, sper ca un pic.

22
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 16 Mai 2018, 15:30:54 »
Qi-ul e cea mai joasa forma de energie, toata lumea il are, unii chiar vor sa fie niste "saci de qi", colectandu-l prosteste sau furand qi, desi e peste tot.  Vindecarile nu se realizeaza cu qi, ba chiar te poti imbolnavi amestecandu-l cu altcineva, caci toti avem qi patologic.  Daca e sa vorbim de ceva pretios, sa vorbim de Gong, sa vorbim de cultivare interna si externa. Cea externa nu face mare branza, pe cand cultivarea interna e intr-adevar pretioasa, adevaratele capacitati supranaturale, levitatia,  transcenderea...etc. , incep odata cu ridicarea nivelului de Gong, Iar Gongul nu-l colectezi din natura sau prin practica, practica doar intareste Gongul. Gongul vine de la maestru, iar nivelul sau creste odata cu nivelul xing-xiang-ului(caracter). E adevarat ca pana la Gong, primul nivel e qi-ul, dar e total nefolositor. Cei care raman la nivel de qi, nu pot vindeca bolile cu adevarat, pot doar sa mute qi-ul in brate sau in alte parti a le corpului pentru lovituri de exemplu. Daca ramai la nivelul de qi, poti spune ca n-ai facut mai nimic, qi-ul se poate bloca in cap, stai cu capul umflat 6 luni daca lancezesti la nivelul asta. Artele martiale fara cultivare interna(Gong) sunt la nivelul de scolar. In zona abdomenului inferior se formeaza Dan-ul, dar asta e alta discutie.

23
Citat
Este dezvoltarea tehnologica ce anuleaza dezvoltarea viului prin poluare, defrisari, desertificari, schimbarea structurii Pamantului prin secatuirea de resurse pt a sustine averile din spatele "teoriei consumatoriste"  si inlocuirea spatiilor ecologice cu "tehnologia asfaltului" o directie buna, corecta, in armonie cu energia creatiei universale ?

Nu "Alta intrebare"!!! :lol: Era retorica intrebarea, nu?  :roll:

Totusi, cum ar fi aratat lumea fara aceasta dezvoltare tehnologica? Dupa intelegerea mea, aceasta tehnologie nu apartine omului, iar omul  habar nu are cine e, altfel ar actiona altfel si ar pretui fiecare secunda. Toata lumea are acces la energia universala, dar omul are ale preocupari.

24
In lateral sunt doua dispozitive cu lupa uriase, prin care se observa lumea microcosmosului, cu toate taramurile, dimensiunile unitare din acesta, la un anumit nivel. Posibil ca acele roti din mijlocul imaginii, sa fie "rotile legii", mecanismele acelor dimensiuni unitare micro. Svastica nu e neaparat trimitere la fascism, poate fi doar simbolul wanzi, pe care Hitler la folosit abuziv si care de fapt este universul in miniatura. Zeitatea din stanga pare ca alimenteaza acele relee si aparatul RMN, trimitere la limitele umane, incapacitatea de a observa in interiorul corpului uman cu o simpla privire, dependenta de electricitate si aparatura tehnologica,  ar fi ceva de speculat si aici.  :-D

25
Citat
Cu alte cuvinte, poti renunta la ceva ce face parte din natura umana? Poti sa renunti sa folosesti mana dreapta? Sau piciorul stang?

    Faptul ca proiectam in exterior responsabilitatile " negative" seamana cumva cu ...vai, ce băieți buni si ce fete magnifice ie noi insa maleficii extra sau intra dimensionali ne-au spurcatără si ne-au moleşit cu tehnika....  :lol:

Aici nu vorbim despre natura umana postnatala, aici vorbim de natura originara a spiritului uman, asa ca poti renunta la dependente, atasamente formate in timp, dupa incarnare evident, nu am pus la socoteala "bucata" carata de-a lungul incarnarilor. Cat despre maleficii dimensionali, am oferit doar o posibila explicatie, de ce ne interfereaza pe aici. Toata "razboiniceala" si competitia foloseste cuiva cu siguranta, caci de n-ar fi nu s-ar povesti si n-am avea ce cauta in aceasta dimensiune iluzorie, unde unii cauta confortul si fericirea, cand de fapt aici s-ar plati niste facturi si s-ar onora niste contracte.

26
Citat
Da, lumea asa cum e acum nu prea merita sa devina o civilizatie cosmica, asa cum am mai scris pe forum, deocamdata suntem doar niste primate inzestrate cu tehnologie.

Da, dar niste "primate" cu spirite inalte, cu un corp(corpuri) pe care tot universul il ravneste, altfel nu ne-ar mai "incaleca" pe aici. Cat despre tehnologie, banuiesc ca te referi la interiorul nostru(informatie in stare latenta, mesaje, capacitati), caci in exterior suntem demni de mila. Sunt "animale" cu mult mai dezvoltate decat noi, cu o tehnologie extrem de avansata in multiversul asta.

27
Later Edit:
Citat
Cel care le foloseste se expune riscului de a decadea atat moral cat si ca nivel de cunoastere, lucru care e deja vizibil.
Asta mi-a scapat!!! E viceversa, tocmai pentru ca a decazut moral, le foloseste. Nu poate vedea adevarul clar, asa ca face lucruri fara nici o baza, un inceput ar fi fost moralitatea. Toti vorbesc despre valori materiale, despre valori spirituale, toti creeaza doar pentru binele si confortul omenirii, dar sunt intr-o stransa competitie, oferind ofranda entitatilor ce-i conduc in actiunile lor.
A nu se intelege ca fac pe iluminatul/luminatul  pe aici :lol: :lol: :lol:, e doar intelegerea si simtirea mea, in urma unor experiente. 
asta trebuia sa apara in primul post... :wink:

Citat
Cand o sa vad si alte cai de a evolua si progresa in universul fizic probabil ca o sa discut de ele.


Esti sigur ca ai eliminat toate posibilitatile? Intreb si eu, nu fac pe desteptul. Eu m-am riscat si am incercat si alte cai. Culmea e ca lucrurile au devenit foarte "fizice" la un moment dat. Toti avem acces la univers, dar calea e grea, deoarece am prins radacini puternice in societatea asta umana. Iluzia e foarte mare, altfel ne-am trai fiecare secunda diferit.


28
Citat
e cea mai buna cale pentru noi in drumul de a deveni fiinte "cosmice"

Pentru a deveni fiinte cosmice, asta implica o asimilare la natura cosmosului. Actuala tehnologie in nici un caz nu face parte din natura universului, atata timp cat e intr-o continua competitie. Tehnologia terrana nici macar nu cred ca apartine omenirii, e doar o momeala a anumitor fiinte, pentru a ne atrofia capacitatile, pe care acum le numim supranaturale, paranormale...etc.  Acele capacitati fac parte din fiinta cosmica si din natura cosmosului, aceea este tehnologie umana. Poate ca omul a calatorit sau va calatori in spatiu, dar totul se rezuma doar la o singura dimensiune, printre cele mai coborate, cea vizibila noua. Cu actuala tehnologie ne indepartam de natura universului, cautand doar in exterior, bazandu-ne doar pe ceea ce e tangibil. Stiinta a devenit o religie periculoasa, ne indepartam de lumea invizibila si bagam pe gat tot ce ni se ofera, tot ce e demonstrabil si vizibil. Mintea umana e foarte limitata si foarte poluata, nu poti avea acces la natura universului cu un corp atat de poluat. Acel corp trebuie sa sufere niste transformari, iar acestea se produc din interior spre exterior. Cate dintre gandurile noastre ne apartin? Greu de spus in dimensiunea asta, unde toate entitatile ne pot vedea, dar noi ba. Toti au un ochi aici, pe cand omul bajbaie cautand confortul tehnologic si crezand orbeste in orice e oficial, demonstrabil, stiintific. Nu spune nimeni ca tehnologia e rea, doar ca-i foarte inapoiata si nu va ajunge niciodata prea departe, atata timp cat directia e doar una si este gresita, sa nu mai vorbesc de provenienta. Exista o diferenta uriasa intre cei care creeaza dimensiuni/planete, cei care umbla cu "ligheanele" lor dintr-o dimensiune intr-alta si cei ca noi, ce nu suntem in stare nici macar sa fim stapanii propiilor noastre corpuri. Ce ne-am fi facut fara tehnologie? Uite asta e intrebarea mea...Unde am fi fost acum fara evolutia tehnologica? E doar intelegerea mea de pana acum. Vorba aia, parerea mea!!!

29
  Omul l-a scos pe Dumnezeu din ştiinţă, l-a scos din facultăţi şi găseşte explicaţii fizice, naturale ,  cel mult psihologice la eşec   ... nimeni nu antamează cauza spirituală,  .. a lăsa omenirea şi umanitatea pe mâna unui om decăzut care are impresia cunoaşterii, păgâne şi nebune dealtfel, este ca şi cum ai pune un Stradivarius în mâna unei maimuţe   ...

         .... O lume normală este aceia în care diavolul este în iad, nu mai există religii  iar Iisus este la Guvernare!

Stiinta omului ar trebui sa implice corpul uman si universul, plus reintoarcerea la spiritul originar. Stiinta actuala cauta numai in exterior intr-o singura directie/dimensiune(cea vizibila) si intr-o competitie lipsita de sens. Un om foarte drag mie a spus: "stiinta este ca un orb, ce pipaie un elefant". Cand omul a scos Divinitatea din ecuatie, a renuntat la propiile sale puteri divine, a renuntat sa mai caute in interior. In acest moment, omul este condus doar de propiile atasamente si natura sa demonica. Cat despre stiinta actuala, pe care ne bazam atat de mult, ea este inspirata de diverse entitati ce nu ar fi trebuit niciodata sa influenteze mersul societatii umane. Asta este doar intelegerea mea, de pana acum evident. 

30
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 07 Februarie 2018, 15:31:04 »
Varianta romaneasca!!!  :rocket:

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 51