Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - uforever

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 38
46
2000 de ani poate?!?! Esti sigur ca toti "privilegiatii" astia fac chiar tot ce doresc, taie si spanzura, stabilesc parametrii, traseaza ei destine, pacalesc pe cine vor la nesfarsit? Nu fac si ei parte la randul lor dintr-un "sistem", nu urmeaza si ei niste aranjamente celeste? O fi pamantul asta "groapa de gunoi" a Universului, dar orice lucru trece prin formare, stagnare, degenerare si distrugere.
Asa cred eu, ca ei au impresia ca fac cum doresc.
Altfel nu ar mai fi paranoici, speriați și crispati. Nu ar mai dori sa amestece rasele în Eurabia, nu ar mai fi dat cu nucleare atatia ani, s-ar fi concentrat pe lucruri frumoase nu pe o viață falsă. La ce bun ca s-a ajuns la un control obsesiv care se manifesta malign în toate statele?
  Stăpânii de sclavi sunt umani, au forma umană, sunt vizibili și îi vedem zilnic.
Daca erau cu adevărat depozitarii unor adevăruri înalte atunci erau darnici, milostivi nu răi și nesatui,.cruzi și neiertători, depravati și cinici. Ar fi ajutat nu ar fi născut durere.
  Bineinteles ca voi aveti dreptate si zeii se vor arăta, reconstruiti de oameni sub forma unor PLF-uri (Programmed Life Forms) cu AI-uri în bostane și o regie pe masura? Mai stii...

47
Diverse / Re: Detectivi din spatele tastaturii
« : 24 Iulie 2018, 22:18:54 »
Ei, iată că s-a întâmplat și asta !
După 27 de ani de tăcere, marele și tarele FBI binevoiește să declasifice, parțial, dosarul Culianu.
În urmă cu cca. 4 luni (29 martie 2018), federalii au scos din arhive 489 de pagini ale investigației - aspect care reprezintă o premieră.
Deși m-am pus pe citit, chiar cu interes, m-am lovit de un lucru ce era de așteptat. Dezvăluirile sunt cenzurate, conform legislației și regulamentelor de instituție, pe principiul need to share.
Sunt radiate multe repere concrete (identități, locații, modalități de obținere), fapt ce face ca lectura (sincopată) să fie în bună măsură frustrantă.
Și nu se vor găsi în aceste prezentări răspunsurile mult-așteptate. Enigma, evident, nu a fost rezolvată - dar se poate deduce din dezvăluiri că FBI si-a bătut capul, cazul nefiind dat "sub preș".
Se pot descoperi amănunte interesante din anchetă. Ce piste au urmărit, cât de aprofundat...precum și motivele pentru care multe din ele s-au...înfundat.
Declarații, mostre olografe, conexiuni....una peste alta, un pachet destul de interesant.
Combinat cu aspectele din investigația Chicago P.D., acest raport ne pune binișor în temă cu ce s-a făcut (concret).

https://newsromania.net/anchete/dosarele-fbi-asasinarea-profesorului-ioan-petru-culianu/

Dar...hm...ce le-o fi venit să deschidă " robinetul"? Că doar nu din cauza curiozităților noastre forumistice ?

48
Înclin să cred că ambii amîndoi aveți dreptate, :-D diferită fiind doar percepția scalei temporale a derulării evenimentelor/acțiunilor intermediate de cei care ajung să se creadă și ei mici d-zei, fiind în slujba unor falși zei de fapt. Care, mai știi, chiar or avea în plan să ni se (re)arate la față... pe față.

...Doar ar fi imuni la regrete sau procese de conștiință după răul făcut umanității... dar spre binele nostru s-ar zice. Că_cam asta sugerează gașca lui DeLonge numindu-i deseori *eroi anonimi* pe colaboratorii umani ai presupușilor ET duplicitar-ațîțători de veșnice măceluri de-a lungul istoriei, cu rol presupus pozitiv-evolutiv, dar și altele încă neclare/neclarificate (deși TDL promisese-n 2017 că-n 60 de zile va face un *anunț crucial* pe tema asta - vax albina = canci  :lol: de-atunci, evident.)

Inutil de re-puricat direcțiile la fel de polarizante ale ufologiei actuale, oscilând între extremele ET=ilor *răi* sau exclusiv *buni* - după unii 3 la număr, după alții 13, da-n orice caz niciuna 100% veridică (părerea mea și asta.) 

Nu mai reiau însă nici laitmotivul Demiurgului Dement, :evil: aburelile biblio-elohimice ori substraturile rateurilor celeste nefilimo-annakimo-refaimice, inutile p-un topic cu naivul pion DeLonge (deși pe agerul ufo-nazi-conspirolog Peter Levenda, doar aparent surprinzătorul lui colaborator recent cooptat, nu l-ar lăsa rece asemenea divagații.)

Merită adăugat doar detaliul că (pe nedrept) celebrul clip cu *tic-tac-ufo*-ul surprins de pilotul unui F-18 de pe USS Nimitz în 2004 era accesabil pe youtube din 2007 !!! Nu mai zic că altele similare (*trabucul* filmat dintr-un MIG de ex.) sînt mult mai elocvente.

Ori că, în martie anul ăsta, operațiunea TTSA strînsese deja contribuții de +2.5 mil. USD promițînd diverse vânări de vânt (printre care construirea unui vehi-coco-l anti-gravific în 10 ani, cu costuri de *numai* 1.000 milioane coco = 1 miliard.) :lol: Himeră demult existentă-n flota SSP (=sicriu speis progrămel) chiar după grupul lui TDL, dar ce mai contează?
 The show must go on... :mrgreen: :ufo: :fullmoon: :planet:

49
Dupa toate asperitatile interumane de pe acest subiect, o ultima intrebare inainte de clasarea cazului, evident ca din al meu punct de vedere.

@alx, exista ceva asa zis megalitic prin zona aia? O figura, o ramasiță de aranjament " pietros" , ceva de genul ăsta.
  Daca nu stii sa existe atunci ar trebui sa cauți.
Zic si eu...sa nu tac.

50
Ireale...pe bune! / Re: Shambhalla - destinații interzise?
« : 24 Iulie 2018, 01:03:37 »
Domnule @abyss, referitor la confesiunea ce ne-ai făcut-o mai demult:
Eu de exemplu sunt interesat de mai multa vreme desi nu am avut timp de investit sa merg pe calea catre Sambala... am incercat sa o "practic" pe cat posibil. Chestiune clar prea mult de explicat si povestit acum. Dar cum toate au un inceput, si cautarea mea are unul care se pare ca se aseamana cu al altora.
  Cu ani in urma am inceput sa vizitez in vise locuri , unde eram antrenat, supus unor probe, unde am invatat lucruri. Parea a fi o zona muntoasa, uneori extrem de muntoasa, fie cu zapada sau uneori nu. Unii dintre cei pe care i-am intalnit erau asiatici, cam batranei cu totii, alteori erau demonici sau divini. Bun, vise/povesti etc. Imi placeau , erau palpitante si pareau sa imi ofere o cunoastere fara corespondent in realitatea aceea de dinainte de 1989. Cateodata insa unele dintre vise erau cam extreme, dure si se lasau cu vanatai, zgarieturi (nu exagerate). Nu pareau sa fie tibetani dupa vesminte.
   Si ca tot veni vorba de tibetani am patit o intamplare stranie ziua in amiaza mare. Cu ani in uma, cam in acei ani de antrenamente nocturne, urcam treptele catre iesire la o statie de metrou. In timp ce tocmai se zarea cerul deasupra iesirii am avut o senzatie de suprapunere de imagine, aceleasi trepte de piatra de culoare asemanatoare, eu imbracat altfel ...in bordo si cu un fel de esarfa mare oranj peste urcand cu un fel de pergament facut sul. In fata mea coborau 2 calugari tibetani imbracati doar in culoarea bordo/visinie. Au salutat , i-am salutat si eu... cert e ca dupa aceea am facut eforturi sa imi revin, tot inchideam si deschideam ochii si incercam sa revin la imaginea cu metroul pana cand am reusit.
   Bun...ce legatura au cu subiectul? pai in acceptiunea mea au. Shambala se pare ca e un "pachet" de povesti unite de un fir comun. La fel cum in filmul Dr Strange au transmis un mesaj cu templele tib. filmate in biserici crestine. Care e firul comun? O anumita energie...
   Dar sa revin la povestea antrenamentelor nocturne. Si iata au trecut anii, si ghici cine vine sa imi povesteasca de vise ciudate, teste, antrenamente si asiatici nasoi?? Fiul meu. Am ramas surprins. dar in mare povestea era asemanatoare. Vortexuri, calatorii trans-dimensionala si temporale, decorporalizari si recorporalizari in destinatii de ...groaza. Prin urmare ma interesat la inceput legatura presupusa dintre sambala si povestea scolii nocturne
...te-ar putea interesa să afli că:

"L.C.W a scris că, la vârsta de 21 de ani a început să perceapă un loc pe care a ajuns a-l numi " școala nocturnă". Zbura noaptea, în somn, spre acest loc necunoscut., iar ajunsă acolo se alătura altor oameni în exerciții de dans (pe care ulterior le-a recunoscut ca fiind similare celor tip "derviș", predate de G.Gurdjieff). După câțiva ani a " promovat" la alt curs, unde i s-a predat spiritualitate dintr-o carte de înțelepciune. Abia peste mulți ani, când L.C.W s-a preocupat de literatura mistică, a bănuit că acea locație ar putea fi Shamballa" .

Hm...ciudat de...asemănător. Sau mai bine zis...tulburător de asemănător.
Bănuiesc că n-ai vreo legătură cu această L.C.W, nu ?

(paragraful, tradus de mine, se regăsește în engleza originală chiar in cartea ce abia am postat-o la "Biblioteca Ireală" - Invisible Eagle.. Și mai sunt câteva similitudini în experiențele acestei femei, în care, iarăși, cred că dumneata te-ai putea regăsi - dar nu le mai enumăr, le vei descoperi d-ta la lectură).

51
Definitia oferita de tine, colegule Grifon, este interesanta dar in acelasi timp... nedefinita.
De acord, respectiva definiție poate fi rafinată. De altfel, nici nu m-aș fi lansat oarecum contondent împotriva...romanticilor ăștia, dacă n-aș fi fost (neplăcut) surprins de recentele văicăreli ale unui exponent.
De fapt, distincția nu-i nepărat între "old boys"/"new guard". Căci criteriile de diferențiere nu sunt nici vârsta biologică, nici vechimea în preocupări (jos pălăria, din acest p.d.v, în fața decanului de vârstă, herr @Xanadron).
Mai corectă ar fi o departajare între naivi si pragmatici (ultimii nu neapărat sceptici).
Pragmaticul nu stă să numere "n" apariții (multe irelevante), nici să viseze cu "ochii pe cer" (apropo, mă face mereu să zâmbesc această sintagmă, mai ales că e aproape slogan "old-boys").
Pragmaticul caută extensii, conexiuni, profunzimi. Caută cauze (ca apoi să deducă efecte), caută noimă, caută dedesubturi. Nu stă cu " deștu'-n gură", holbat peste blocuri și stâlpi, pândind...poate-poate...un disc, ceva ?
(ca fapt divers, dacă leaturile old-boys au tot adunat zeci si zeci de "apariții", de ce nu încep procesarea lor ? Numitoare comune, zone de ocurență, coincidențe de traseu si / sau corelate cu repere temporale, similitudini între categorii de martori,etc ? Mult (si pe nedrept) ridiculizatul Raport Condon, sau setul " Blue Book", măcar au cuprins si asemenea analize, chiar foarte minuțioase, la vremea lor. Și oricum, tot ar fi mai constructiv decât să nu posteze cu lunile, dar să se plângă că "alții strică forumul") .
Dar, la urma urmei, si naivii pot fi OK. În ciuda metehnelor sale, România e o țară liberă, iar dacă unii vor să fie naivi, de ce să n-aibă voie ?
Hm...dar iată, naivul nu se mulțumește a fi naiv. Devine caustic, mușcător (clar că nu-i în apele lui):
Pacat, erau cativa baieti destepti pe aici..... [forumul] a ajuns la alt nivel dar din pacate unul inferior din punctul meu de vedere.
Și apoi sare si mai aprig, el nemanifestând vreo deschidere spre a-și mai extinde îngustimea:
Eu daca as fi moderator as bloca toate subiectele care nu au legatura cu OZN-urile si fenomene conexe.
Ohhoooo, ohoooo ! Iată ce înseamnă un captiv în spirala propriilor fantezii ! Dacă nu-s OZN-urile lui, sau conexele lui (mă întreb care or fi alea) se simte deja iritat - nerealizând nici măcar evidența conexiunilor dintre limitare și intransigență
****************
De asemenea credeti ca este necesara/benefica perioada "old-boy"? Poate fi evitata?
Cred că o perioadă " old-boy" este, neîndoielnic, necesară - orice început incumbă naivități. Și eu am avut perioade (adolescența) când mă hrăneam cu Hynek (poate singurul ufolog pe care încă-l respect), Timothy Good, Hobana sau Călin Turcu. Dar vremea aceea s-a cam dus, râmânând din ea doar o melancolică auto-compătimire (deh, nu puteam avea la 18-20 de ani mintea de acum).
Dar nu puteam evita faza, era necesară ca etapă a dezvoltării. Astăzi pot analiza / compara (si critica) tocmai ptr.că, mai înainte, chiar am "îngurgitat" asemenea materiale. Ca și cu paleoastronautica, paranormalul....etc.

Dar, în sfârșit...poate lungim vorba fără rost. La urma urmelor, isteții devin si mai isteți, cei dornici a-și extinde orizonturile devin si mai cultivați, iar naivii...hm...vor rămâne tot naivi.

52
Cred că aici putem purica un pic tema *Tom DeLonge & The Sekret Machines*, (re)menționată tangențial de @uforever la *Comentarii libere*.
Nu mai am timp din păcate de tratări extinse (probabil nici acces la internet în curînd) și nici nu-s sigur c-ar merita efortul, că altfel inițiam un topic dedicat.

Daravela a-nceput să ia deci amploare prin 2016, după un mega-interviu de 4 ore aici - care n-a adus noutăți abracadabrante-n domeniu, dar nu asta contează, fiindcă nici acum proiectul în curs de coacere p-atunci To The Stars Academy (TTSA) nu aduce:
 https://www.coasttocoastam.com/show/2016/03/27
..luat de abilul George Knapp (mai bun pe felia ufologică decît George Noory - prietenii știu de ce) :wink: lui...citez/traduc pe fugă:

...Tom DeLonge,co-fondator al rock band-urilor Blink 182 și Angels and Airwaves, e invitat al lui George Knapp ca să ne împărtășească secrete guvernamentale despre interacțiunile extraterestre cu societatea umană etc bla-bla.
 DeLonge și-a schimbat abrupt focusul carierei anul trecut cînd a anunțat *Sekret Machines*, titlul-umbrelă pentru o serie de cărți, filme și documentare axate pe fenomenul OZN, secrete guvernamentale și subiecte paranormale conexe. TDL a recrutat o echipă de scenariști/regizori pentru a lucra la proiectul lui *transmedia* și a uzat de statutul său de rock-star pentru accesul la diverși responsabili de înalt nivel ai complexului militaro-industrial și NASA, care acum îi oferă documentație pentru cercetările sale.

Aceștia au fost interesați în efortul său de diseminare a unor informații pe tema UFO-aliens unei audiențe tinere, dar și de a modifica percepția acestora despre guvern/servicii etc. într-una mai pozitivă decît cea de acum. ( aham... :lol:)

Păstrîndu-și firește anonimatul, sursele lui i-au spus că blocarea informării publicului pe aceste teme sensibile datează din timpul Războiului Rece, cînd amenințarea unui conflict nuclear era o preocupare constantă (n.b.: de parcă acum n-ar fi...)
Ei s-au referit la ET ca fiind *ceilalți* și c-ar fi cel mai exact conceptualizați sub denumirea generică *zei*. :star:

...Plus că - deși e cea mai importantă parte, n-o mai traduc ca să nu vă lîncezească neuronu: :-D
"The entire UFO phenomenon is about multiple gods that fight among themselves, and by design factionalize mankind into different religions, to step back and let us fight each other, so it has other things that it wants to accomplish, and we don't notice them because we're too involved fighting each other."
Și:
The various UFO crashes might have been done on purpose for the aliens to translate their technology to humanity in order to give us greater weapons of war to use on each other, he continued. According to his sources, the US has "cracked gravity" and is building machinery that incorporates antigravity.
The 'Others' are said to be behind the cattle mutilation phenomenon. DeLonge's co-author A.J. Hartley joined the conversation for a segment to discuss the writing process in their new thriller Chasing Shadows that weaves in historical material about real UFO cases, like the Barney & Betty Hill abduction.


Prim comentariu - tot scurt, în așteptarea alor voastre: TDL nu pare nici idiot, nici rău intenționat. Daarrr, dincolo de orgoliul de rock-star altoit cu ăsta mai nou semi-mesianic :lol: indus de cine-trebuie (dar și cine poate), nu prea părea/pare conștient că-i un *asset* valabil, entuziast dar și naiv simultan pentru mașinăria intelligence-ului militar f. dibaci, hiper-informat și oportunist,,, dar nu numai.
To be continued așadar.

53
Diverse / Re: Comentarii libere....
« : 23 Iulie 2018, 19:18:24 »
Da,
Si in plus majoritatea cred ca nu se mai întreabă daca a fost sau nu un ozn, ci daca-i american sau chinez ori al altcuiva.
  Extratereștrii sunt buni atata timp cat mai e petrol sau orice alt combustibil fosil. Si vor fi si mai utili atata timp cat vor fi răi.

Despre propulsii exotice nu se discuta fiindca fizica actuală anulează din start orice alta teorie. Prin urmare, când o zice soacră mea ceva de propulsii si vortex atunci o sa cred ca Disclosure e la ușă.

54
Inutil să mai repet părerea despre inutilitatea discuțiilor în cerc vicios tip *A fost sau nu OZN cutare observație?*... :ufo: dacă răspunsul/irile nu-s completate de f. ramificate (și plicticoase pt unii, clar) dizertații / considerații axate și pe domenii conexe problematicii *nuts & bolts*.

Acu despre traista Pandorei :lol: (re)deschisă de stimabilul @uforever - și pe care n-am mai avut timp/chef s-o puric cum trebuie:

Ufologia (părerea mea, evident) a fost, este și va mai fi un gen de demolare controlată de Sistem / Deep State, spuneți-i cum vreți. Începută de decenii prin agenți *disinfo* gen Richard Doty, Bill Moore ori a victimelor primilor ca sărmanul Paul Bennewitz, căzuți în capcana ideii Alienșilor ca demoni ascunși în paradigme mitic-absconse. Puținii tipi credibili (ex.: Bob Lazar) și-au luat castane multiple :lol: și au ras-o spre domenii mai profitabile.

Acu s-a schimbat o țîră macazul triliterat cu TTSA-ul - o nouă psy-op bine finanțată, dar tot pt. controlul *mitului UFO*. Clar că-n paralel cu altele, de la ET-găinile albastre ale lui Corey Goode la fanteziile pasivizante ale lui Wilcock, Greer & Co.
TTSA-ul condus d-un ex- rock star și agentul CIA Elizondo pute și el de la parseci distanță, da-i f. atractiv pentru turmalăi (nu te includ totuși și pe tine aici, amice @uforever) fiind marketo-monetizat de experți în domeniu.

Totu-i circumscris, pe f. scurt, unei demult proiectate *partial-disclosure* - parțială și mincinoasă, clar, la fel ca nenumăratele *superhero movies* cu care sîntem demult frăgeziți fie și doar subconștient-subliminal. Operațiune de entertainment spre care-s deraiate de-o vreme pînă și organizații inițial serioase/independente gen MUFON (cred c-o să revin și la asta pe topicul dedicat.)

(Unii) actuali membri RUFOn, spre deosebire de majoritatea celor din *vechea gardă*, au deci - din nou e doar părerea mea poate - meritul că, fără să dea răspunsuri certe (cine-ar putea însă?) încearcă măcar să nu fie... guvizi 100% și să *sape* cu spirit critic-constructiv dincolo de nadele derutante aruncate de știu-cîțiva-cine. 8-) 


55
Diverse / Re: Comentarii libere....
« : 22 Iulie 2018, 20:36:15 »
Eu nici pana in prezent nu am primit/descoperit mai mult de 3% din raspuns.
Ai dptate, oamenii care inta pe acest forum tomai raspunsuri la intrebarile si
observatiile lor cauta. Si....Nu le gasesc, constata ca se discuta alte subiecte
,,mult mai evoluate,, ei nu le inteleg si merg in alta parte.
Fratilor aveti o concurenta serioasa, difertite grupuri cu aceasi tematica pe Facebook.
Din pacate oamenii incearca sa se destainueasca acolo sunt luati la misto de toti
neispravitii, isi pierd interesul de a povesti si tin numai pentru ei. Aici trebuie facut ceva.
Citat
Ba chiar mai rau as putea spune, nu am cu cine sa le discut in afara de colegii de forum.
Mai sunt si alte locuri unde poti sa discuti numai ca trebuie sa cauti.
Citat
Însă dacă vei cerceta putin vei observa ca subiectul ozn e pe duca allover , adicătelea...peste tot prin lume.
Dragu meu dam voie sa te contrazic, nu este asa cum gandesti si stiu sigur. Asta in cazul ca astepti marele contact, ca nu se va realiza nicio data.

Lagat de rolul tau de moderator nu am comentat nimic de rau. Chiar am vazut ca te implici.

56
Fenomenul e in stransa legatura cu noi, si evolueaza odata cu noi. Cam asta e concluzia unui stimabil cercetator si sunt sigur ca are dreptate. :)

Nu cunosc, poti detalia sau un link, ceva?
Clar are legatura cu noi dar si cu altceva, banuiesc  . Evolutie spre ce? sau spre cine?
  Si din anumite unghiuri noi nu am evoluat deloc. Si e demonstrabil asta. Asadar, ceva mai detaliat se poate?

57
Fenomenul e in stransa legatura cu noi, si evolueaza odata cu noi. Cam asta e concluzia unui stimabil cercetator si sunt sigur ca are dreptate. :)

58
   
....a subiectul ozn e pe duca allover , adicătelea...peste tot prin lume.
De ce? Ei bine asta e un alt subiect...

Iacă-tă şi subiectul cu pricina

Mă batea gandul de mult timp sa deschid un subiect cu tendintele din observatiile ozn si inca cred ca e prematur dar ...moartea incercare n-are  :lol:  sau incercarea moarte n-are , cum o fi corect?

   Asa cum se zicea pe alt subiect, nu mai exista aparitii de ozn tip nituri si bolturi. Credibile. Netrucate. In zona Terrei.
   Exact ca in povestile românilor alterate de crestinism pt a nu disparea informatia zicându-se: " pe vremea cand Dumnezeu si Sfantul Petru umblau pe pamant printre oameni..." , tot asa putem spune ca perioada omuletilor gri, a mutilarilor de animale, a "ligheanelor" zburatoare si a aterizarilor lor, a rapirilor , a disparut. S-a intrat intr-o noua etapa, mai subtila, mai altcumva.
   Ce s-a schimbat?

  Tot aici cred ca pot aduce in discutie si existenta, dupa parerea mea, a unui " mecanism de resetare" activat automat sau nu , in cazul cand o civilizatie atinge un anumit nivel de dezvoltare...spirituala sau tehnologica ori imbinarea celor doua, nu are importanta. Important e ca sa nu se depaseasca un anumit prag.

   Motivele? Pana la motive ar fi bine de stiut daca mecanismul este automat sau nu, zic eu.
   

59
Ireale...pe bune! / Re: 📓 Biblioteca Ireala...pe bune!
« : 20 Iulie 2018, 22:24:44 »
O lucrare foarte bună, ce acoperă realist, documentat si cu rețineri de bun simț toată gama de stranietăți reunite generic sub titulatura "occult Reich".
Autorul (Alan Baker) reușește un bun demers cognitiv, izbutind totodată și atingerea multor noțiuni / fenomene ce au fost dezbătute în sanctuarul " irealelor".
Nu lipsesc Vrilul, discurile zburătoare sau expedițiile Shamballa / Agartha. Cine o va parcurge, va avea o imagine (aproape) exhaustivă despre insondabilele mistere ale acelor ani.

Totuși, o mențiune - lucrarea se adresează celor ce ar putea-o înțelege. Specialiștii în "lițe și piulițe", care, deși de când sunt eu membru RUFOn (februarie 2016) n-au postat decãt chibițări, din an în Paște - și alea de-o naivitate adolescentină - sunt rugați să nu se ostenească, și să lase celor interesați un dor prelung după lamentări fără sens.

60
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 18 Iulie 2018, 16:56:04 »
Cu siguranță ar merita detalii separate channeling-ul, la fel cum s-ar impune și o scurtă recapitulare a tehnicilor și principiilor Societății Luminoase.
Aș dori însă, până atunci, să explic de ce nu cred în așa-numita "filieră" Aldebaran.

Respectiva stea (mai cunoscută si drept Alfa Tauri) se află la cca.65 de ani-lumină de noi, fiind o gigantă muuuult mai mare ca soarele nostru. Nu s-a stabilit sigur dacă are planete - existând doar speculații, derivate din anumite anomalii. Chiar si așa, pe ghicite, o posibilă planetă ar fi de 10-11 ori mai mare ca Jupiter (!!!), deci...după regula cf.căreia gravitația influențează statura....eventualii aldebarani ar fi niște ...gângănii.

Deci....incertă planetă....incerte civilizații....și mai incerte compatibilități. Și de ce să dea lu' nazi tehnologie ? Ba încă una la care se pare că medita și Tesla....

Subțire treabă. Din ce bănuiesc, ipoteza asta cu "pont din Aldebaran" s-a hrănit din cartea lui Carl Sagan, "Contact" (ecranizată prin 1997). Acolo apare si zvastica în comunicare, precum și transmitere exactă de schițe - dar asta e doar o  ficțiune (oricât de seducătoare) a celui ce-a scris si "Creierul lui Broca".

Deci...cam asta ar fi cu Aldebaranul (cel astronomic). Eventual putem dezvolta semnificația mistică a acestui astru, încă de la babilonieni socotit unul din cei 4 " regi" (deveniți în esoterimul creștin cei 4 "arhangheli").
Dar asta cu altă ocazie.

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 38