Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - zana@M

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 29
61
Dedicație:
''Celor care nu mai au nimic de pierdut, dar încă destule de găsit printre rânduri''


-''Acum nu-i păsa însă nici Sinelui, nici lui Gogu că nu-i era sete sau foame (oare trebuia să-i fie, și când anume?), nu-l frământa taina persistenței simțurilor, nu simțea oboseala (poate c-ar fi trebuit să și doarmă în Somnul de Veci?), dar nici absența oricărei ființe ori măcar a vreunei voci prin preajmă nu-l alarma încă. La fel cum nu-l îngrijora imobilismul limbii orare a ceasului recent “procreat” ce ticăia totuși vesel din secundar, atârnat în livingul care mai trebuia doar mobilat pe ici pe colea.''
Nota 10 , ireprosabil ,continua .....

62
Sper sa conteze si   votul meu  ,Xanadron .Din lipsa de timp nu prea mai intru pe RUFOn ,dar m-ai facut curioasa si am sa intru mereu sa citesc ce ai scris .Sigur e o carte interesanta !

63
LA MULTI ANI ,2013 ! :star: :star: :star: :star: :star:
Tuturor ,sanatate ,fericire ,iubire ,bucurii si multe ,multe realizari! :star: :star: :star:

64
Sarbatori fericite ,tuturor! :star: :star: :star: :star: :star: :star:

65
Diverse / Re: Despre Romania
« : 02 Decembrie 2012, 12:08:27 »
Sa facem un tur al Romaniei imaginar daca n-am vizitat acele locuri ,fiecare sa inceapa cu zona in care s-a nascut si nu-numai .Eu am sa incep cu Delta Dunarii si multe alte locuri frumoase din Dobrogea.
http://www.xplorio.ro/muzeul-deltei-dunarii-din-tulcea-in-imagini/

66
Diverse / Re: Despre Romania
« : 03 Noiembrie 2012, 11:04:42 »
Lunile calde ale Sulinei
N-am fost la Sulina niciodata ,chiar daca sunt dobrogeanca ,mi-a placut acest articol scris de Claudia Mosoarca .Pot sa adaug insa ,romanii ar trebui sa viziteze toate locurile frumoasa din tara si ,numai dupa aceea sa cunoasca si alte frumuseti ale Pamantului.

 
http://www.descopera.ro/descopera-in-romania/10119322-lunile-calde-ale-sulinei
Citat
Epilog

Cu nume de împrumut de la Soare, (Sol)ina se trezeşte prima în fiecare dimineaţă din România. Din colţul estic al ţării, răsăritul de deasupra trestiilor şi catargelor prinde în plasa de lumină imagini neschimbate de sute şi sute de ani: pescari răbdători, pelicani somnoroşi şi stuf ieşit leneş din ape. Doar păstrându-le laolaltă sub cerul albastru, Sulina poate spera să le facă pe plac călătorilor veniţi aici din toate zările pământului.
Citat

67
Diverse / Re: Despre Romania
« : 08 Septembrie 2012, 17:06:21 »
6907,9521,5801,6207,5721,
@zana,
Ce-ti veni cu poza asta?
Acum la vreme de seara si sfarsit de saptamana?
Doamne, cum au trecut anii!
Toate aceste avioane,Mig 21 ,au zburat,candva, pe Giarmata,Timisoara.Au apartinut escadrilei a 2-a,din reg.93
Ce vremuri! :rainbow:

P.S.Nu credeam ca mai sunt apte de zbor,fabricate fiind prin anii 70 :-o

zamotrak ,mi s-a umplut inima de bucurie cand am dat peste acest articol ,musai trebuia sa vi-l trimit si voua . :rocket: :-o
Cati oameni minunati  sunt in Romania noastra ,dar cine are timp pentru ei!!! :?

68
Diverse / Re: Despre Romania
« : 07 Septembrie 2012, 10:49:02 »
Oameni si OAMENI

''Oamenii de la Borcea sunt, intr-adevar, speciali. Fie ca sunt acolo de zeci de ani, fie ca sunt tineri locotenenti inca stingheri printre "veterani", absolut toti sunt extraordinari. Am avut sansa de a discuta cu multi dintre ei, nefiind macar unul care sa imi spuna ca nu doreste acest lucru sau ca nu are timp, fiind totusi o zi extrem de plina pe aerodrom.''
http://www.ziare.com/stiri/avion/acei-oameni-minunati-si-masinariile-lor-zburatoare-fotoreportaj-ziare-com-1188617

''Trebuie mentionat faptul ca toti cei care zboara la Borcea fac acest lucru din pasiune. Nici nu cred ca ar rezista altfel, in mijlocul campului, luptandu-se cu canicula pe timp de vara, cu gerul naprasnic iarna, izolare, distanta etc. De fapt, un pilot militar este un amestec de pasiune pentru zbor, de datorie fata de tara, de disciplina militara si, nu in ultimul rand, de caracter deosebit.''

69
 :star:LA MULTI ANI  PENTRU TOTI CE POARTA NUMELE DE MARIA ,MARIN SAU DERIVATE .SANATATE ,BUCURII SI MULTE REALIZARI! :star: :star: :star:
Ricky Martin - María

70
Da, si eu cred ca sintem o radacina de valoare pe acest pamint, in ciuda multor defecte. Si mai cred ca, daca imperiile ar fi stiut cu adevarat cum sintem, sau ar sti, am fi fost cuceriti de mult! Ori asta nu a trebuit sa se intimple! De ce? …Pentru mine este cel mai mare mister, cum de “caruta asta cu tarani” a tinut pe loc imperii! star: :star: :star: :star: :star:

71
Diverse / Re: Despre Romania
« : 05 August 2012, 11:53:30 »
Numai romanii pot simti cu adevarat care este valoarea acestei tari. Daca esti roman, pretuieste tot ce inseamna Romania, ai grija de tara ta!
Colt de Rai... Romania mea frumoasa

72
Cafenea / Re: Intoarcerea la Principiu
« : 01 Iulie 2012, 12:29:32 »
CitatSLEAH19
« : Ieri la 20:08:36 »

   

Citat
Aţi întâlnit în viaţa voastră un doctor cu experienţă care să vă sugereze să vă vindecaţi mai întâi spiritual şi apoi bolile trupului se vor vindeca mult mai repede?

Parerea mea ,mai sunt doctori(nascuti poate la 100 de ani) care iti cer sa ti vindeci spiritul altfel na-i nicio sansa de vindecare .In lunga-mi viata (il citez pe Xanadron) am avut parte de ingrijirea multor medici ,dar numai unul  a fost la inaltimea meseriei de medic .Dupa ce unul m-a ''ciopartit'' pe masa de operatie la adus pe acest OM--MEDIC .Nu ar fii reusit sa ma vindece medical daca nu m-ar fi vindecat spiritual ,eram deja pierduta.Intr-o perioada scurta de timp ,zic eu fata de prima ,intr- o luna eram vindecata 85% si spiritual si medical . Fara dragostea lui fata de OM si meseria aleasa n-ar fi reusit vindecarea. Imi repeta mereu-''Ai incredere in mine , te voi vindeca ,daca nu faci asta n-am cum sa te ajut ,lasa-ma sa-mi exercit meseria'' . Mereu am considerat ca a fost'' MANA CELUI DE SUS''.De ce spun asta?/ Pentru ca ,MANA lui m-a recreat ,el avand totusi o experienta foarte mare  si dragoste pentru OM in meseria ce si-a ales-o.El insusi avea incredere in Dumnezeu .Imi repeta- ''Numai Dumezeu si cu mine te mai putem salva",inttotdeauna l-a pus pe Dumenzeu in fata.
Nu refuzati niciodata mana intinsa a unui OM (indiferent cat de greu va este),nu disperati ,salvarea vine de unde nici nu ganditi. Nu sunteti niciodata singuri !


73
Diverse / Re: Despre Romania
« : 01 Iulie 2012, 11:38:30 »
Cel mai misterios loc din Romania ,Calea Zeilor din Cetateni,loc sacru de pe vremea legendarilor uriasi.
http://www.enational.ro/romania-mea/calea-zeilor-din-cetateni-cel-mai-misterios-loc-din-romania-i-154199.html/


74
Diverse / Re: Despre Romania
« : 23 Iunie 2012, 11:59:35 »
Avem intr-adevar o tara magnifica.
Peşteră cu cristale,mina Farcu din Bihor.
Peştera a fost descoperită în urmă cu 25 de ani, de către un miner, în timpul unor lucrări la o galerie a Minei Fârcu .A fost vandalizata de-a lungul timpului, în perioada de exploatare masivă a bauxitei. Astăzi face parte din situl Natura 2000 Defileul Crişului Repede - Pădurea Craiului si a fost deschisa pentru vizitare ,vineri 22 iunie 2012 .

75
OZN - generalități / De unde vin OZN--urile ?
« : 17 Iunie 2012, 15:55:42 »
Ufologul Stanton Friedman raspunde la multe intrebari  :Pe unde ar putea veni extraterestrii ? De ce ne-ar vizita extraterestrii ?
Ufologul este convins ca vizitatorii nepamanteni ar putea veni de pe planete aflate in preajma stelelor din zona noastra cereasca. E l afirma ca sunt 1000  de stele in vecinatatea noastra galactica, adica in regiunea aflata la cel mult 54 ani-lumina de Pamant, iar ''....46 dintre aceste stele sunt foarte asemanatoare Soarelui nostru...".

Mai multe date aici...http://www.revistamagazin.ro/content/view/9508/4/

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 29