Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - zana@M

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 29
16
Astronomie / Re: Astronomie - Stiri
« : 12 Mai 2013, 11:22:16 »
„Dacă dorim să prevenim tulburările climatice la care cultura umană nu este adaptată este necesară reducerea imediată a emisiilor de dioxid de carbon”, spune Mark Pagani, geochimist de la Universitatea Yale care a studiat climatul de-a lungul istoriei. „Am sentiment că momentul în care ar fi trebuit să începem era ieri”, a concluzionat Pagani.

http://www.descopera.ro/dnews/10870990-anunt-sumbru-omenirea-a-trecut-de-un-prag-temut-nemaivazut-de-milioane-de-ani-pe-terra

17
Cercetătorii din Marea Britanie, de la Universitatea din Southampton, au descoperit un oraş-port numit Dunwich, complet scufundat, folosind tehnologie de scanare 3D. Poreclit „Atlantida Marii Britanii”.
Procesul de scufundare a localităţii a început cu o mare furtună în 1286, care a băgat sub ape o mare parte din oraş, ridicând totodată albia râului Dunwich.
http://www.gandul.info/magazin/descoperire-sub-apa-ar-putea-fi-mica-atlantida-10869456

18
Extraterestri / Re: Rase Extraterestre....Cine sunt ei?
« : 12 Mai 2013, 11:00:13 »
O paralela facuta intre presupusul minuscul ET :-) descoperit in America de Sud (deshertul Atacama), prezentat in filmul (inca nelansat) SIRIUS al lui Steven Greer si cazul "Aliosa" (ori Aliosenka) din Rusia anului 1996 - un ET similar, ceva mai mare (cca 20 cm in loc de 14), pe blogul lui Davd Wilcock - pe care nu-l inghit la modul general, dar in cazul asta prezinta destule date interesante spre comparatie:

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1109-disclosure-nearly-identical-et-corpses-found-in-russia-and-south-america

Алешенька 1(гуманоид)


Misterul creaturii mumificate descoperite în Chile acum zece ani a fost dezlegat.

Garry Nolan, cercetător la Universitatea Stanford, a cercetat   AND-ul acestei creaturi .
''Cercetările au arătat însă că ADN-ul este proaspăt şi de o foarte bună calitate, ceea ce înseamnă că misterioasa creatură datează de acum câteva decenii. Mai mult, analizele ADN au demonstrat clar că Ata este om. „Nu încape îndoială în această privinţă”, a spus Garry Nolan.''

http://www.gandul.info/magazin/misterul-creaturii-mumificate-descoperite-in-chile-acum-zece-ani-a-fost-dezlegat-video-10871317

19
Diverse / Re: Despre Romania
« : 08 Mai 2013, 09:47:58 »
ROMANIA ......MAREA NEAGRA...EMINESCU''DINTRE SUTE DE CATARGE''!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ty0cYb4tSxo#!

20
Un om de stiinta britanic , Stephanie Dalley de la Universitatea Oxford din Marea Britanie a ajuns la concluzia ca Gradinile suspendate au fost realizate de catre asirieni in nordul Mesopotamiei, actualul Irak .

Stephanie Dalley a gasit dovezi ca aceasta minune a lumii antice a fost construita de catre regele asirian Sanherib, mai degraba decat regele babilonian, Nabucodonosor.

Sapaturi arheologice recente au descoperit urme ale unor vechi apeducte. Unul din apropiere de Ninive poarta o incriptie cruciala: "Sanherib, imparatul lumii. Pe o mare distanta am avut un curs de apa indreptat spre imprejurimile de la Ninive".

http://www.ziare.com/magazin/descoperire/unul-dintre-cele-mai-mari-mistere-ale-antichitatii-a-fost-descifrat-1233772

21
HRISTOS A INVIAT!
Paste fericit ,tuturor!

23
Diverse / Re: Despre Romania
« : 02 Mai 2013, 09:44:05 »
Despre comorile dacice din Muntii Orastie .
 Sunt la fel de importante, din punct de vedere istoric, ca piramidele egiptene şi că pot fi transformate în surse de venit, prin turism.
Va exista oare vreun guvern al Romaniei care sa se ocupe si de aceste minunatii ale tarii !!!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/o-plimbare-la-blidaru-punctul-forte-din-sistemul-defensiv-al-dacilor-1035260.html
25
Diverse / Re: Despre Romania
« : 14 Aprilie 2013, 08:10:18 »
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/romania-cea-mai-tare-la-inventii-443254.html
România a fost marea câştigătoare a Salonului Internaţional de Invenţii de la Geneva, unde firma MB Telecom a luat premiul cel mai consistent pus la bătaie - două milioane de euro - pentru Roboscan 2M Aeria.
  A avut cel mai mare stand, cu peste 40 de invenţii expuse. Dintre acestea au mai fost premiate un sistem de securizare a cardurilor bancare, un produs fitoterapeutic pentru normalizarea colesterolului şi o instalaţie de tratare a combustibilului.
Eminescu ,scria........
Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
Braţele nervoase, arma de tărie,
La trecutu-ţi mare, mare viitor!
Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
Dacă fiii-ţi mândri aste le nutresc;
Căci rămâne stânca, deşi moare valul,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc.26
Cautand date despre templul Soarelui din Konark am dat peste altceva destul de interesant ,schema vechii steme a Brasovului .
Una dintre elgende spune ca ,Atlantisul se afla  în locul actualei localităţi Braşov, amintită şi ca Orasul Coroană , respectiv Regele Oraşelor.
Stema de altădată a oraşului ne arată clar ca rolul său istoric milenar este redat de coroana regească ca semnul puterii absolute avute.
O explicatie a acestei scheme .
''Inversul coroanei(culoarea roşie) este rădăcina(culoarea maro)! Coroana defineşte puterea, iar puterea redă istoria; rădăcina susţine calitatea, iar calitatea expune măreţia. Pe baza acestui însemn a primit Atlantisul, din alt motiv în plus, şi denumirea de Oraşul- Rozelor.
http://templulsecretelor.blogspot.ro/2011/06/atlantida-si-teritoriul-romanesc.html
 Si ,cateva date despre,
 Templul Soarelui din India a fost construit in secolul al 13-lea de catre Regele Narasimhadeva .Intregul complex a fost proiectat sub forma unei calesti uriase, aflata pe 24 de roti si trasa de 7 cai. Se credea ca aceasta caleasca il transporta pe zeul Soare, numit Surya, care era venerat inca din perioada Vedica. Fiecare roata are diametrul de 3 metri, iar inauntrul sau se afla spite si cioplituri elaborate. Spitele rotilor au fost aranjate astfel incat acestea sa functioneze ca niste cadrane solare, iar in functie de umbra cazuta pe roti poate fi citita ora exacta. La intrarea in templu se afla 2 lei, fiecare leu strivind un elefant. La randul lor, fiecare elefant sta pe trupul unui om. Scarile de la intrare duc catre o sala de dans. Pe baza si pe peretii templului se pot vedea o serie de sculpturi care infatiseaza aspecte religioase, casnice, politice si militare ale acestei perioade. Multe din aceste sculpturi au o natura usor erotica, lucru pentru care Templul Soarelui din India este faimos.

http://dli.ro/templul-soarelui-din-india.html

27
Zen:
"Scopul cuvintelor este sa circule idei. Cand ideile au fost intelese, cuvintele sunt uitate. Unde pot sa gasesc un om care a uitat cuvintele? Cu el vreau sa discut."

Dupa ce intelegem pe deplin asta, putem discuta, pana atunci vorbim niste vorbe.

Uite aici o ideee....
http://www.antena3.ro/stiinta/el-este-romanul-care-poate-conduce-lumea-vezi-descoperirea-uluitoare-care-ne-ar-putea-schimba-vietile-143186.html

28
Merci . Cer prea mult daca zic ca ar fi fain de atasat si schema templului , fiindca aici ma gandesc eu ca e ascuns mesajul 8-) In schema si in locatie . Nu?  :-D

@fiulploii ,sa fie vorba cumva (si) de simboluri??? Cand am timp mai cercetez o tzara :? :-o

29
http://www.mapnall.com/ro/panoramio/Panoramio-Hart%C4%83-Konark_1130065.html

Templul Soarelui aflat in oraselul Konark din India  declarat patrimoniu mondial UNESCO.
 
Templul a fost construit pe la mijlocul secoului XIII .nu se stie daca a fost sau nu terminat.

30
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 28 Martie 2013, 12:29:49 »
Rusia isi dezvaluie o gama larga de echipamente militare, nave de razboi, precum si elemente de aparare antiaeriana .  Expozitia Langkawi International Maritime and Aerospace (LIMA),  s-a deschis pe 26 martie 2013 in Malaezia.
http://www.ziare.com/international/rusia/rusia-isi-dezvaluie-noile-arme-de-ultima-generatie-foto-video-1226577

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 29