Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - kandaon

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 32
91
Tot pe scurt...
@abyss : Repet a mia oara - nu poti recompune vreun puzzle fara sa-i studiezi cu atentie piesele. Asa ca ramin la ideea mea "retrograda" ca doar pornind de la analiza securismelor :lol: astea-n plan micro- sau megastructural si dezvaluite cu sau fara talent narativ avem sansa recompunerii unui tablou global macar p-aproape de Realitatea aia... reala.
Analiza care porneste, evident, de la aplicarea unui filtru personal fiecarei "sifonareli" - care recunosc ca nu tzine doar de logica, ci si de-o anume intuitzie a ilogicii aparente, dar veridice-n final.

@mm: Iar ai (de fapt avem :-D) dreptate, chiar daca nu-n scopul asta tastam p-aici - zic (si) apropo de necesitatea acuta a congruentzei intre gandire - exprimare - actiune. Principiu exprimat cam simplist, dar valabil in vorba "Sa faci ce zice, nu ce face popa", completata de alte maxime prea cunoscute ca sa le mai repet.
Si ipoteza Karmei globale actuale - una cumva insumat-negativa vectorial - merita dezvoltata, clar ca tot pe linia gasirii unor cai de "evadare" din semi-cosmarul asta matrixoid.  :star:
P.S. Si da, reptoizii iegzista :-) (parerea mea... argumentata, evident.) Desi nici eu nu cred ca-s aceiasi cu membrii liniilor "cu singe albastru" - si asta-i insa o alta daravela prea offtopic ca s-o atac acum.

Si eu zic ca primul lucru e sa vezi ca exista o problema (care ne tine macar mahmuri daca nu adormiti mai mult sau mai putin). Dupa ce acceptam ca ea exista si o putem identifica cat de cat, de abia atunci putem porni la rezolvarea ei.
Si dupa cum bine ai zis maestre Xanadron, la inceput trebuie descalcita, sa vezi cum e compusa si din ce parti. Eventual care sunt partile ei slabe sau mai usor de rezolvat, ori de unde poti incepe sa rezolvi puzzle-ul. Metodele pentru a face asta sunt iarasi de discutat. La fel ce ar face cineva care s=a "trezit" de tot, sau ce ar putea face de fapt, sau daca ar putea face sau nu ceva.

De aia e bun si un "brain-storming" si opinia fiecaruia ce mai posteaza pe aici, fiecare poate aduce ceva diferit ori un punct de vedere inedit care te poate face sa vezi "problema" din alt unghi.
Sigur, probabil ca noi nu avem oricum toate datele ei, nefiind cine stie initiati, si foarte probabil nici nu am putea starni o furtuna care sa duca la vreo trezire in masa, chiar si daca am veni aici cu vreo solutie.

Pentru ca (desi o sa par poate iarasi cam sumbru) "plasa" in care e tinuta omenirea e inca prea tare si incalcita pentru asa ceva. Zic inca, sa fiu si optimist, pentru viitor  :-D.
Teoretic, oamenii ar putea crea o societate fara grija zilei de maine, ar putea avea un trup fizic perfect sanatos si nemuritor dpdv biologic, ar putea dezvolta capacitati parapsihologice, ar putea cerceta si coloniza galaxia etc.
Toate astea sunt prezente in mituri si folclor inca din antichitatea timpurie cunoscuta, apar si in science-fiction-ul modern si pe alocuri chiar si in stiinta de azi, macar ca idee. Sunt cunoscute de ex fiinte care nu mor biologic, de la niste nevertebrate la niste crabi sau raci, ceva de genu, si se studiaza ADN-ul lor si motivele pentru care nu imbatranesc ori se pot reintoarce cand vor in copilarie/adolescenta ca structura fizica, si sa o ia apoi de la capat.
E posibil ca ingineria genetica sa reproduca asta la oameni, in viitor, cel putin teoretic. Nu mai intru acum in discutii despre corpul astral si alte asemenea, ca sunt si mai complicate.

 Insa pare de multe ori ca exista ceva in spatele cortinei care blocheaza o astfel de evolutie a omenirii.
Oamenii sunt facuti sa aiba o durata limitata de viata, sunt supusi riscurilor imbolnavirii, sunt tinuti legati in sisteme sociale care de obicei le limiteaza dezvoltarea si intelegerea realitatii de care vorbea Abyss (societatea de consum, orientata spre dobandirea a tot felu de chestii materiale, dar de care de multe ori nu te poti lipsi, munca, circul si painea care sa tina lumea ocupata si sa ofere si ceva divertisment, de multe ori niste sisteme religioase si sociale restrictive ori care sunt facute asa pentru marea masa etc etc etc).

Din ce motive, se poate specula la greu (uneori cu dovezi cel putin circumstantiale ori indirecte, alteori poate cu dovezi mai evidente). Poate e si un test, scapa cine poate, si aia merita sa evolueze ori sa fie scapati. Poate e o pedeapsa, sau poate oamenii sunt pur si simplu exploatati/recoltati de o (sau mai multe) civilizatii superioare (zeii, ET, etc etc), conform teoriilor de genul celei a lui TV Moldovan.
Poate asa e normal, oamenii sa evolueze incet incet si inca suntem in copilarie cum s-ar zice (aici iarasi intram in discutii, daca au mai fost omeniri in trecut, si daca da ce s-a intamplat cu ele).
Mircea Eliade vorbeste si el de "eternele cilcuri ale istoriei".

Si atunci revenim la intrebarile alea cu cine suntem, de unde venim, incotro ne ducem (poate unii care au gasit ceva interesant nici nu vor sa mearga mai departe), care e scopul (si/sau durata) etc etc.

92
Nu îmi plac nici un fel de îngrădiri fie ele izvorâte din minți luminate dar sumbre. Mi se pare ca cei care tot toarnă un anumit gen de povesti urate referitor la viață din cosmos sunt oameni limitați de propria neputință de a se deschide către noi orizonturi , către prosperitate și creație.     Limitarea aceasta este rezultatul unei atitudini bazata în special pe o înțelegere săracă cu privire la realitatea înconjurătoare.

Pe pământ la ora actuala accesul la Sursa e bruiat de instalații militare. Accesul la informație despre adevărată descriere a realității cât și percepția directa oferită de aceasta paradigma, percepție însoțită de înțelegere și răspunsuri la toate întrebările ce ar putea fi imaginate ....este blocată de monopol militar-ocult-corporatist planetar.
  Așa că nu văd nici o soluție. 

 Nu te contrazici aici putin, colegu Abyss?

Adica, nu esti si tu cam pesimist, si nu spui la final ca realitatea inconjuratoare (inclusiv la nivel cosmic) e blocata nu de, sau nu doar de, intelegerea saraca a unora, ci si de elemente oculte?
 

93
Craciun Fericit si Sarbatori Fericite tuturor

94
Astronomie / Re: Au fost sau nu astronautii americani pe Luna?
« : 21 Decembrie 2015, 17:57:12 »
Si parerea mea e ca au fost cu certitudine, dar ca apoi, din motive ce pot fi discutate, s-a abandonat proiectul si au fost modificate, pierdute, incetosate imagini si inregistrari de atunci (sau chiar de azi).
Tin minte ca pe vremea lui nea Nicu mai imi picau in mana niste "almanahe" (vorba unui "clasic" in viata) unde apareau tot felu de proiecte de exploatare a Lunii, statii (si chiar orasele) spatiale, desenate frumos si cu explicatii ce reprezinta si cum vor fi construite, inclusiv cu sere pentru cresterea plantelor s.a.m.d.
Se dadeau si date pana cand se presupunea ca se vor face, anii 2000, etc. se vorbea de nave spatiale cu motoare ionice, nucleare etc

Am mai inteles (nu stiu cat de reala e treaba) ca inca de prin anii 60' (inainte de Gagarin chiar) se faceau planuri de actiuni militare in jurul Lunii, si la un moment dat chiar Carl Sagan ar fi facut parte dintr-o echipa ce a propus un plan ce prevedea un bombardament nuclear asupra Lunii.

Mai amu in perioada asta am vazut tot felu de idei despre posibila exploatare a unor zacaminte, minerale, gaze etc pe Luna, chiar pe unii asteroizi etc dar tot asa, discutii teoretice. Profiturile si avantajele ar fi imense daca s-ar reusi, se compara asta cu inceputul epocii explorarilor din vremea lui Columb (desi si acolo am niste semne de intrebare, cat de mult au descoperit Columb si ceilalti exploratori si cat de mult se cunostea de fapt dinainte).

Mai nou unii ar vrea sa sara cu totul de Luna si sa se apuce de colonizarea si terraformarea lui Marte. Mi-e sa nu fie iarasi un proiect inca utopic, la fel ca exploatarea Lunii din almanahurile "epocii de aur" din anii 80'.

Daca Luna ar fi (cum zic unii) un obiect ceresc fie artificial fie adaptat de o (sau de niste) civilizatie ET cu scopul de a controla Terra si ce e pe aici (iarasi, scopurile pot fi discutate, cu referiri inclusiv la mitologii sau teorii mai noi inspirate din ele), atunci e posibil ca cineva a dat de inteles ca oamenii (civilizatia umana actuala) nu prea ar avea ce cauta acolo. Ori ca oamenii in general nu prea pot parasi "incinta" decat in niste conditii aprobate si supervizate "de mai sus" (sa zicem asa).

Asa ca desi peste doar cativa ani se va face juma de secol de la prima aselenizare si nu se intrevad realizari prea spectaculoase prea curand desi teoretic tehnologia a evoluat (sau ar fi trebuit sa evolueze) semnificativ. Ceva sonde trimise in spatiu si pe Marte, ceva imagini (din care cele mai interesante sau controversate apar in ceata, mai sterse sau probabil deloc pentru public) si cam atat.
Mai ales ca intre primul zbor al lui V-2 la limita spatiului (cica ar fi fost primul obiect construit de om care a atins spatiul cosmic) si aselenizare a trecut doar vreun sfert de secol. Intre primele zboruri controlate ale unor aparate mai grele decat aerul si aselenizare a trecut mai putin de 70 de ani. Daca s-ar fi pastrat ritmul ala azi trebuia sa avem zboruri de agrement pe Luna si expeditii in mod constant pe Marte (daca nu si inceperea terraformarii planetei).
95
Cafenea / Re: O realitate paralela
« : 10 Decembrie 2015, 11:07:48 »
Din ce imi amintesc din ce am cetit acu ceva ani (pe Scribd, pe cand era gratuit si Farrell avea ceva carti la liber pe acolo  :-D) era vorba ca un submarin german care mergea spre Japonia si avea la bord pe langa un Me-262 demontat si niste uraniu si un sistem de actionare in infrarosu, s-ar fi predat americanilor la momentul la care au auzit ca Germania a capitulat.

Japonezii de la bord s-au sinucis regulamentar cand au aflat ce vor sa faca nemtii si nemtii au ajuns in SUA cu tot cu submarinul si incarcatura lui.

Uraniul (imbogatit, cred) de la bord ar fi fost folosit apoi de americani la productia bombei atomice (oricum au avut doar trei in 1945, daca imi amintesc bine, nu aveau prea multe, abia apoi a crescut productia).

MAi important a fost insa sistemul ala de detonare bazat pe impulsuri in IR. Nemtii erau lideri in domeniul tehnologiei in infrarosu la data aia, si americanii se chinuiau sa faca un sistem de detonare suficient de performant pentru bomba cu plutoniu.
Aia cu uraniu era un concept simplu si nu necesita o tehnolgoie foarte sofisticata odata ce aveai materialele necesare puse in ordine.
Aia cu plutoniu (mai puternica) avea alt concept si necesita detonarea simultana a mai multe incarcaturi dispuse in forma de sfera, care sa initieze reactia nucleara in centru sferei.
Daca incarcaturile de initiere nu detonau in acelasi timp si exista o intarziere cat de mica reactia nu avea loc cum trebuie si cel mai probabil iesea mai mult o fasaiala. Sistemul nemtesc i-ar fi ajutat cu asta, imediat dupa ce au pus mana pe el au avansat cu pregatirile si au facut apoi si testul ala in desertul Nevada, unde au testat incarcatura cu plutoniu.

Iar faptul ca americanii nu au testat si bomba cu uraniu inainte de a o lansa la Hiroshima duce iarasi la speculatia cum ca s-ar fi bazat pe niste teste precedente facute de nemti, si ca erau siguri ca va functiona.
Desigur, se poate zice si ca aia cu uraniu era un concept simplu si oricum erau siguri ca va functiona dar eu cred ca cel putin pe vremea aia (cand nu existau computere sa faca tot felu de teste virtuale) si mai ales fiind un concept nou ar fi fost mai normal sa vada cum merge inainte sa o lanseze asupra inamicului.

Chiar si daca nemtii ar fi facut cu adevarat acele teste (ceea ce e discutabil) ar fi avut doar o cantitate limitata de uraniu si posibil sa nu fi ajuns la performantele explozive ale bombelor americane.
Nemtii au intrat tarziu in cursa bombardierelor strategice, ar fi avut cateva cu care sa atinga zona New York poate, se vorbea si de amplasarea unor rachete V-2 pe un fel de barja submarina atasata la un submarin de tip nou, care sa o tracteze pana intr-o zona de lansare favorabila si sa traga de acolo asupra SUA. Nu stiu insa daca puteau pune o bomba atomica intr-un V-2.

Daca ar mai fi avut timp vreo 2-3 ani, si resursele de la inceputul razboiului, nemtii ar fi putut scoate niste arme deosebite, ma gandesc in special la proiectele fratilor Horten.

Se vorbeste mult si de realizarea unor aparate neconventionale, acele farfurii zburatoare, facute ba de Coanda, ba de Schaurberger (probabil i-am pocit numele hehe, au si nemtii astia o limba, valeu) ba dupa informatii primite de la ET prin intermediul fetelor alea de la Vrill, si care aveau puteri d-astea telepatice cica si vorbeau cu aia din nus ce constelatie hehe.


96
Pot sa spun ca eram deja "trezit" dar inca destul de "mahmur" cand am dat de Rufon. Nici acum probabil ca nu sunt "treaz" complet  :-D, dar in mod cert am invatat cate ceva (poate chiar destule) de pe Rufon, lucruri pe care foarte probabil nu le-as fi gasit in alta parte.
Si la un moment dat chiar am mai bantuit si pe alte forumuri (straine), ca cititor si observator
 

97
...Inca una si ma duc - pe Marte, clar, sa verific daca-s p-acolo si chestii mai interesante decit cataroaiele.
Inclusiv martziene vaporoase... si dotate nu doar cu antene, :martiansmile: cum sustin unii.

https://www.youtube.com/watch?v=xhHlBdvTyMY

"Space boobs: :lol: 'Alien woman with breasts' watching Mars rover spotted by UFO lovers"
http://www.rt.com/news/311622-woman-breasts-mars-nasa/

Hehe, saracii aia rapiti de extraterestrii, de zic ei ca veneau tot felu de omuleti gri, mici si cu capu mare care faceau tot felu de experiente cu ei.
Daca ii rapea o "alien woman with boobs" care se intrevedeau prin rochia vaporoasa cred ca erau mult mai multumiti si mai putin afectati de astfel de contacte cu ET. Cel putin barbatii

De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, chestii d-astea se intampla prin folclor, cu ielele, fata padurii etc, sa amintim ipoteza lui J Vallee si a unora de la noi (Dan Farcas, Florin Gheorghita cred) care leaga fiintele mitologice din folclor de variantele "moderne" cu ET si considera ca sunt cam acelasi lucru spus diferit si interpretat diferit de-a lungul timpului.

98
Astronomie / Re: Constructii pe Marte? Viata pe Marte?
« : 03 Decembrie 2015, 22:48:08 »
Daca prima poza e mai interpretabila si poate fi considerata ca o roca sau stanca pozata dintr-un unghi nu stiu cum, a doua arata o imagine cu o structura mult mai slefuita si cu o simetrie mai clara.

In plus cred ca s-a cam dovedit acum ca ar fi apa pe Marte si deci e chiar plauzibil ca intr-un trecut indepartat planeta sa fi avut si o atmosfera apropiata de a Terrei si sa fi gazduit viata (daca nu cumva gazduieste si acum, macar ceva mcroorganisme daca nu viata inteligenta).

Prin creatiile SF de diferite genuri apare destul de frecvent distrugerea unei planete sau a vietii pe o planeta, printr-un bombardament masiv din spatiu (de la arme de mare putere de pe nave spatiale la asteroizi ghidati in mod artificial care sa loveasca planeta respectiva).
Asta e si unul din motivele (teoretic naturale) propuse pentru a explica disparitia dinozaurilor pe Terra. Asa ca speculatii (unele destul de realiste) se pot face destule, depinde si de imaginatia sau "feelingul" fiecaruia.

E cam ciudat intr-adevar ca NASA nu-si trimite sonda mai aproape de structurile mai ciudate ce apar in unele imagini, si in acelasi timp e destul de ciudat ca le lasa sa scape in public unde creeaza ceva controverse. Un fel de intaratare a publicului care e lasat in acelasi timp in bezna, sa creada ce vrea el.

Poate sa fie o obisnuire treptata a oamenilor cu ideea ca exista viata (inteligenta, sa nu zic mult mai inteligenta) si prin alte parti? Si ca sa nu iasa lucrurile de sub control se da cu taraita cate ceva si apoi se asteapta efectul la public, dupa care vad cum sa procedeze cu pasul urmator?

Sigur, e si posibilitatea ca astea sa fie simple stanci slefuite de vant dar in acelasi timp, sa fim seriosi, chiar crede cineva (din cei care sunt membrii sau vizitatori pe aici cel putin) ca nu exista "extraterestri" sau viata si in alte locuri inafara de Terra? Mai ales ca din ce am inteles eu destui de aici par sa fi vazut ei insisi, sau sa fi trait, chestii mai greu explicabile

P.S. chiar si structura mai mica ce apare in dreapta (cum te uiti la poza) cele mai mari pare destul de interesanta

99
Video [legaturi] / Re: The Secret Space Program
« : 24 Noiembrie 2015, 10:33:09 »
 
 
(2) Ba, in linii mari sint delimitate clar taberele [umano]-ET implicate (mai exact, cred io c-ar fi.) Ce-i drept, cind vine vb. de oameni cel putin, oriunde-s implicati mai mult de doi se contureaza si-un razboi. :lol:

Nu stiu ce sa zic, de ex si Kennedy si Hrusciov, cei care au condus SUA si URSS in timpul "crizei rachetelor cubaneze" si au dezamorsat-o cumva pana la urma au fost pedepsiti la final. Unul asasinat la un an si doua zile de la ridicarea oficiala a blocadei americane asupra Cubei si celalalt debarcat de la conducere la doi ani fara doua zile de la inceputul oficial al crizei si obligat sa traiasca umilit pana la sfarsitul vietii.

Cineva cu o imaginatie mai bogata ar putea zice ca astia au fost pedepsiti (inclusiv simbolic) pentru ca razboiul (care ar fi devastat mare parte din emisfera nordica cel putin, si mai toate statele dezvoltate ale vremii) nu a mai avut loc. Ambii au fost acuzati ca "au cedat" si au fost "slabi" in fata dusmanului. De asta zic ca uneori taberele terrane, desi aparent antagonice, pot fi controlate de aceeasi factiune "din umbra" pentru a indeplini un scop dorit (inclusiv printr-un razboi distrugator intre ele).

 
Nu despre ciomagelile vizibile si/sau spionarile interminabile sporovaim noi p-aici insa (btw, incep s-apara indicii ca BND-ul nemtesc e si mai adinc implicat in "filarea" 'meriganilor decit e NSA-ul in ascultarea Merkeloaiei & Co. - deh, Gestapo-ul stim deja c-a fost taticu' ochiosilor albastri contemporani de peste Marea Baltoaca.)

Da, se pare ca nemtii nu sunt atat de cuminti pe cat ar vrea sa se creada ei zilele astea. Si nici atat de cinstiti (vezi scandalu cu industria lor auto).
Cu toate astea nu prea ii vad in stare de lucruri cu adevarat solide la scara mare a istoriei. Adica aliantele pe care le-au condus ei au pierdut cu brio cele doua razboaie mondiale si nu par a fi capabili sa imagineze si planifice chestii nu doar mari dar care sa se intinda si sa aiba succes pe termen lung in istorie. Parerea mea e ca si ei sunt doar o unealta si daca ii lasi prea mult de capu lor nu sfarsesc prea bine.
100
Video [legaturi] / Re: The Secret Space Program
« : 23 Noiembrie 2015, 13:23:00 »
Si parerea mea (eu evident nefiind de calibru distinsilor conferentiari  :-D) e ca nu doar ca ET exista (si sunt pe aici de mult mai demult decat aparitia "moderna" a termenului si a "farfuriilor zburatoare") ci si ca sunt mai multe factiuni care se invart pe aici cu oaresce treaba si cel putin 2-3 sunt in conflict de interese sa zic asa. Si mai cred ca daca nu toti cel putin o buna parte sunt similari sau compatibili cu oamenii, nu doar dpdv genetic (cel putin la baza) ci si chiar ca aspect exterior. Ca pe langa asta sunt (cel putin unii dintre ei) superiori fizic ori ca puteri psiho/para etc o fi si asta posibil. Ca tehnologie sigur sunt superiori.

De asta cred ca nu i-a iesit predictia lui TVM. aia cu apocalipsa, de asta o tot amintesc si prezic unii in mod regulat in istorie si tot nu mai vine si de asta "eternele" cicluri istorice de care vorbea Eliade nu se mai repeta deocamdata. Adica unii ar vrea, au nevoie de eliminarea "vechii omeniri" si de plantarea uneia noi, mai adaptate cerintelor lor.
Dar se pare ca cineva se pune contra si de asta nu prea iese ca la carte.

Parerea mea de chibit e ca cea mai interesata si implicata factiune ET pe aici e de fapt un conglomerat sau o asociatie, acei "zei" din vechime care si-au impartit Terra si omenirea pe parcele destul de strict delimitate (nu doar geografic ci si pe rase, religii, sisteme spirituale si sociale) pe care sa le exploateze fiecare (teoria lui TVM).
Astia au construit si ziguratele, piramidele, stupele, stalpii ceresti etc.(inclusiv corespondentii lor mdoerni) in scopul probabil (zic eu) tocmai al colectarii de corpuri astrale si suflete, cea mai importanta resursa de pe aici. Ei au incercat (si in mare parte si reusit) modelarea oamenilor (fizica si spirituala) in scopul dorit.
Daca e sau nu cineva si mai mare in spatele lor, cine stie. Cert e ca cel putin o alta factiune le strica planurile pe plantatie si impiedica mersul normal al lucrurilor (normal pentru prima factiune).

Nu cred ca taberele terrane sa le zic asa, sunt delimitate pe atat de clar pe cat ar zice JP Farrell (nici nu as numi BRICS ca pe o tabara solida in adevaratul sens). Cred ca si unii si altii au "oameni" bagati si colo si colo si care incearca sa foloseasca asta in scopuri proprii cand pot.

Si mai cred ca factiunea (cel putin una din ele) care se opune "exploatatorilor" e si ea prezenta de ceva vreme si a inceput sa le strice apele astora inca din antichitate. Nu neaparat din dragoste fata de pamanteni, foarte posibil sa aiba si motivele lor personale.
101
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
« : 12 Noiembrie 2015, 10:56:11 »
Niste lansari de Trident, pentru comparatie

https://www.youtube.com/watch?v=Mwal7FhH9LA

Posibil sa fi schimbat combustibilul la ele, cine stie, si au testat o racheta sa vada cum merge.

Nu cred ca lumina are avea legatura cu rusii, e mult prea riscant sa faca chestii d-astea. In anii 90' americanii si norvegienii au lansat o racheta meteo din Norvegia, dupa ce in prealabil ii anuntasera pe rusi. Cum Rusia era cam varza hartia s-a pierdut pe drumul birocratiei si nu a ajuns la sefii care trebuiau sa o vada, la Moscova.
Asa ca cei de la apararea AA nu stiau de asta si au crezut ca americanii au lansat o racheta Trident spre ei, sa distruga Moscova si sa decapiteze centrul de comanda al tarii.

S-a dat alarma, Eltsin a primit valiza cu butonu nuclear si avea ceva in genu 10 minute la dispozitie sa activeze comanda, pana cand teoretic Moscova ar fi fost distrusa. Pana la urma au vazut pe radare ca racheta avea o traiectorie care n-avea treaba cu Moscova si au anulat alarma. Abia apoi au aflat si ca fusesera anuntati inainte dar au pierdut hartia pe undeva. Daca s-ar lansa ceva atat de aproape de tarm, de pe un submarin strain, cred ca riscul sa iasa mult prea urat pentru toata lumea e prea mare si nimeni nu si l-ar asuma pe timp de (relativa) pace. 

Interesant e ca spirala aia prima a aparut mai tarziu tot in zona Norvegiei.

Treaba cu portaluri interdimensionale suna insa cel mai interesant (desi e si cea mai SF) :-D.
Ori poate a iesit (sau intrat) ceva intr-un portal d-ala tip "gaura de vierme" de intri prin el aici si in cateva minute iesi pe undeva prin zona Aldebaran sau Alfa Centauri ori unde ai tu treaba si vrei sa ajungi in galaxie  :-D

102
Diverse / Re: Cate feluri de Eter exista?
« : 09 Noiembrie 2015, 22:49:34 »
Eu consider ca observatia maestrului Xanadron cu stup-stupa e excelenta, o sa spun si de ce (in ipoteza mea).

In primul rand legat de faza cu stupele si piramidele si obeliscurile si "stalpii ceresti" ai diverselor populatii antice. Mircea Eliade zicea (din ce imi amintesc si eu din lecturile de mai de demult) ca toate astea sunt (in conceptiile din mitologia si credintele acelor populatii) reprezentari simbolice ale unui punct de inceput, o reprezentare simbolica a unui "munte sfant" sau "axis mundi" unde a pus prima data picioru nus ce zeitate sau stramos sau erou mitic la inceputurile istoriei respectivei populatii. Ori o conexiune intre cer si pamant (o reprezentare simbolica a "copacului vietii" sau a unui "ax" ceresc ce face legatura intre cer si pamant si lumea subpamanteana.

Parerea mea (si aici fac legatura cu stupul) e ca astfel de constructii sunt parte a unui sistem energetic/astral si au menirea de a atrage la ele corpurile astrale si sufletele pentru a le trimite spre o anume destinatie. Sunt un fel de capat al unui ax sau pod cosmic si sunt conectate energetic/astral la o alta destinatie, un alt capat aflat cine stie unde.

Corpurile astrale si sufletele se aduna acolo ca albinele la miere intr-un stup, si calatoresc ori sunt trimise apoi pe un fir sau pod energetic spre o destinatie anume (poate drumul apare ca acel tunel de lumina de care zic cei ce au suferit o moarte clinica si au revenit apoi "la viata").
Scopul sistemului asta e posibil sa fie cel din ipotezele lui TVM (mai mult sau mai putin corecte 100%), si anume colectarea de corpuri astrale si sufletesti de catre niste supercivilizatii ("zeii" din vechime ai respectivelor populatii).

Faraonii sau imparatii care erau ingropati ina stfel de locuri reprezentau probabil un standard genetic si al corpului astral (faraonii chiar incercau sa-l pastreze casatorindu-se in familie, frate cu sora chiar) dupa care se calibra polul (si podul) energetic/astral pentru a atrage si trimite "dincolo" doar corpuri si suflete cat mai apropiate de acel standard. Initierea unora acolo poate inseamna simpla apropiere a lor de acel standard, un fel de compatibilizare. Altfel de initieri ori credinte poate duc la altfel de rezultate, poate te scot de fapt din reteau sau plasa asta intinsa aproape peste tot pe glob. Si care e mai complexa decat simplele poluri energetice.

E de remarcat si ca odata cu explozia demografica a populatiei Terrei (sfarsitul sec XIX inceputul sec XX, si mai ales dupa al doilea razboi mondial) au aparut tot mai mult si constructii moderne care ar putea poate completa/ajuta rolul ziguratelor, piramidelor, stupelor sau obeliscurilor antice si care nu ar mai face fata numarului mare de oameni.

Si anume constructiile tip "zgarie nori", turnuri gigantice de TV si radio, chiar piramide (vezi hotelul gigantic de tip piramida construit in Coreea de Nord, desi turismul de acolo nu cred ca e la un nivel ridicat).


103
Diverse / Re: Comentarii libere....
« : 05 Noiembrie 2015, 21:43:44 »
http://www.realitatea.net/explozie-puternica-la-o-fabrica-de-paine-la-brasov-cinci-raniti-alte-persoane-sub-daramaturi_1824815.html?utm_source=BreakingNews-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb


Deturnarea...deturnarii?

Desi aplec si eu urechea destul de mult la unele teorii ale conspiratiei incerc totusi sa ma mentin cat de cat echilibrat si sa nu alunec inspre extreme prea fanteziste sau ireale.

Totusi chestiile astea imi dau de gandit, explozia masiva de la Brasov a fost filmata in toata splendoarea ei daca pot sa-i zic asa, in direct si la ora de maxima audienta, in timpul unui meci de fotbal si in timp ce prin piete manifestantii cica isi alegeau niste reprezentanti si isi formulau niste cereri pentru intalnirea cu Iohannis.
Parca s-a ales special ora si tabloul imaginii, sa se vada cat mai spectaculos la TV si sa mai acopere din ceva.

Amu nu zic ca e neaparat ceva dubios la mijloc si se poate sa fi fost un simplu accident dar totusi iti pui niste semne de intrebare. Mai ales ca si intamplarea oribila de la clubul Colectiv are inca destule semne de intrebare (din pct meu de vedere nu atat cum a pornit focul ci de unde si cum erau prezente acolo substantele alea si cum de functiona la modul ala inconstient, cu pericolul de incendiu atat de clar).

Iarasi, nu zic ca nu e posibil sa fie simple accidente, intamplate si din indiferenta si coruptia unor autoritati insa dau un pic de gandit totusi.

104
Diverse / Re: De ce greseste Toni Victor Moldovan ..
« : 03 Noiembrie 2015, 16:10:34 »

  Pe scurt pt cine vrea sa stie mai repede de ce greseste TVM conform unei anumite traditii obscure sau absconse  :roll: :
      - omul are 3 corpuri : mineral, vegetal si animal iar impreuna alcatuiesc corpul fizic vizibil si palpabil cu orice inclusiv cu sertarul inchis peste degete  :lol:
      - zoharul nu a fost consemnat de oameni care gandeau in aceeasi ''cheie'' ca si noi cei de azi. Teascurile si ''pietrele de moara'' ori maruntirea CS-urilor si inglobarea lor in Sursa apoi expulzarea lor pt a forma alte si alte forme cu pierderea identitatii proprii nu este adevarul suprem ci adevarul partial - dealtfel, si aceasta postare a mea se include in aceeasi categorie a adevarurilor partiale  :lol:
   

Parerea mea e ca omul are intr-adevar trei corpuri sa le zicem asa, dar ele ar fi corpul fizic, material (care poate cuprinde influente de la alte organisme in decursul evolutiei (poate involutiei uneori?) si modificarilor lui (naturale sau artificiale/induse), apoi corpul energetic/electric/astral/eteric, ori cum s-o mai numi el si in final corpul sufletesc sau sufletul care le anima pe astea doua.

Sufletul ar fi nemuritor iar in functie de nivelul de evolutie sau diverse capacitati poate ca si corpul astral si chiar cel fizic ar putea fi nemuritoare la unii (sau cvasi-nemuritoare). Corpurile fizic si electric/energetic se intrepatrund (posibil ca acel junk DNA, acel ADN despre care se zice ca e in plus si nu are nicio treaba vizibila cu organismul, ar fi de fapt interconectarea intre cele doua corpuri) si se influenteaza intre ele. In mod normal corpul energetic il domina (si influenteaza mai mult) pe cel fizic, mintea (creierul energetic) controleaza creierul fizic etc, contactele electrice fac legatura intre neuronii fizici, fac inima sa bata si tot asa.

Ce inteleg eu (si sunt de acord cu TVM desi interpretez un pic diferit) e ca supercivilizatiile alea au modificat cat de cat corpul fizic uman pentru a-l modela cumva si pe cel energetic/astral conform nevoilor lor. Un alt scop ar fi fost limitarea duratei vietii, puterii si sanatatii lui, trebuie doar sa fie suficient de lunga incat sa permita nasterea, cresterea, procreerea si grija fata de urmai, pana cand acestia ajung la maturitate si pot continua ciclul.

Apoi supercivilizatiile astea colecteaza corpurile astrale cu sufletele inca atasate de ele pentru a le introduce si imbina cu niste corpuri fizice deja mature pe care le produc ei pe banda rulanta, cu creierul deja format si cu cunostintele necesare deja descarcate in el.
Nu stiu cat le maruntesc ei sau daca le folosesc pur si simplu ca atare ori doar le fac niste reglaje pe ici pe colo sau le aduc niste imbunatiri sau upgradari, nu as considera Zoharul si ce se zice acolo singura pista viabila, mai sunt ai alte traditii. Posibil sa depinda si de nivelul de dezvoltare tehnologica (inclusiv al biotehnologiei ori tehnologiei astralo-energetice hehe) al respectivei supercivilizatii care face colectarea unora sau altora

Oricum ideea e ca astfel sar peste ciclu cunoscut la noi, cu sarcina, nastere, crestere a copilului pana la maturitate etc. Actual cred ca sunt in jur de 500 de milioane de decese anual pe Terra. Asta inseamna ca anual aia colecteaza si isi maresc numarul cu pana spre (or fi si ceva pierderi ici colo) 500 de milioane de oameni (sau ce or fi ei, oricum ceva inrudit cu oamenii daca nu oameni).
Acele obiecte spatiale gigantice ce ar fi fost filmate pe langa Soare (soarele insasi putand fi o poarta stelara sau statie de reincarcare cu energie) ar putea veni exact pentru colectarea, prelucrarea si "nasterea" a sute de milioane de noi "extraterestrii" folosind corpuri astrale si sufletesti umane de pe Terra pe care le combina cu corpurile fizice fabricate de ei, pentru a le insufleti si da viata.

Nu e exclus nici ca unii (poate si dintre omenirile trecute) sa fie bagati aici (pe Terra) drept pedeapsa, sa fie reciclati, reeducati, prelucrati pentru cine stie ce chestii au facut in trecut (sau ce razboaie au pierdut).
Dat fiind valoarea Terrei ca si capacitate de productie (poate si partial inchisoare, poate chiar si loc de recreere pentru unii) planeta e protejata si supravegheata corespunzator, de la evitarea unor coliziuni cu corpuri ceresti ce ar pune viata in pericol, la centurile van Allen si corpul magnetic al Terrei care tine la distanta cine stie ce radiatii periculoase, la supravegherea si controlul cu ajutorul unor corpuri ceresti precum Luna si pana la sisteme de software energo-informationale gen Matrix sau cronici gen Akasha pentru tinerea evidentei, coordonarii activitatii si bunului mers al lucrurilor (si al recoltarilor, cazarilor, plecarilor, venirilor etc)

Oricum bajbaim si noi printre ipoteze si interpretari venite din imaginatie, franturi de informatii din diverse surse, interpretari mai mult sau mai putin fantastice, dar poate si ceva logica sau informatii dobandite din ADN-ul ancestral ori preluate din eter de unii mai "sensibili" sau cu "puteri" de genu asta hehe.

105
In primul rand cred ca e exagerat sa credem ca ISIS va ajunge sa invadeze Romania in 5 ani, sa fim seriosi totusi.
Nu trebuie nici minimalizat pericolul islamist, si aici sunt de acord.
 
Legat de armata noastra, desi sunt probleme la dotarea cu avioane, submarine, rachete etc eu cred ca la nivel de pregatire a soldatilor sau la nivel uman sta chiar bine, dar e clar ca trebuie o inarmare mai serioasa. Nu ma refer aici la cativa burtosi ajunsi pe criterii politice in functii inalte (desi poate unii merita), oricum aia nu o sa conduca pe bune in caz de razboi).
 Am citit numa laude despre modul cum au actionat sau actioneaza militarii nostri in Afganistan

http://articles.latimes.com/2010/aug/19/world/la-fg-afghanistan-romania-20100819

<< Romanian soldiers are known for aggressiveness and an unwillingness to back down in a firefight even when outnumbered or outgunned.

"They punch above their weight," said Marine Commandant Gen. James Conway.>>

Talibanii sunt cel putin de nivelul ISIS zic eu, si daca ai nostri nu au dat inapoi (si i-a laudat chiar comandantul infanterie marine americane in presa de la ei) pe niste coclauri in Afganistan desi erau depasiti numeric si ca armament nu cred ca o sa dea nici atat acasa. Oricum eu as baga si o instruire de baza gen PTAP plus o educatie mai patriotica pentru a reface mandria nationala.

  Am vazut si poze cu ce sisteme de antrenament moderne au acum (sisteme cu laser puse pe arme si pe echipament care iti spun cand cineva a fost "lovit" si scos din lupta, poligoane electronice cu imagini proiectate pe peereti cu diverse scenarii, ca-n jocurile pe calculator doar ca trag cu arme reale etc, desi asta cred ca e adus de americani).

Asa se pregatesc americanii

https://www.youtube.com/watch?v=dPC4dK3uFdE

Am inteles ca aduc acolo veterani de razboi care si-au pierdut un picior sau asa, si joaca rolul ranitilor etc, totul sa-i obisnuiasca pe soldati si pe doctori cu imagini dure sau sangeroase, cum sa actioneze sub stres si sa dea primul ajutor etc. aduc actori si recuzita din filme sa para totul cat mai real.

Sigur, conteaza si experienta de lupta dar si instruirea si calitatile omului. Nu cred ca iranienii au o instructie similara dar cred ca au o experienta de lupta destul de bogata. La fel are si ISIS, dar ISIS cred ca a avut si ceva instructori buni, plus ca am inteles ca sunt condusi in general de ceceni cu experienta in Rusia.
Sprijinul aerian rusesc e prea mic sa faca diferenta la scara mare (au prea putine avioane acolo) dar ma mira un pic esecul iranienilor, daca e adevarat ce scrie acolo.
Ei ii au si pe Hezbolah aia, care s-au descurcat foarte bine contra israelienilor ultima data. Sunt si chestii ciudate pe acolo, nu stii ce sa mai crezi, sunt si o gramada de teorii conspirationiste despre ce se intampla pe acolo (inclusiv cine e in spatele ISIS, de la sauditi si americani la rusi si sirieni ori irakieni sau iranieni sau chiar evrei) si cine stie ce e adevarat in realitate.

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 32