Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - kandaon

Pagini: 1 ... 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 ... 32
136
Parerea mea e ca "stapanii la vedere" cunosc destul de putin, ori doar partial planuri din astea NWO. Ori mai rar, cand e nevoie sa fie propulsat in fata unul mai din umbra, ala ar sti mai multe.

Oricum eu zic ca astia toti (la vedere sau din umbra) sunt in general de fapt niste executanti sau functionari care fac ce li se sugereaza sau li se cere si niciunul nu are imaginea generala sau planul pe termen lung.
Ba chiar ar fi posibil uneori sa li se sugereze in mod mai putin direct sau perceptibil si ei sa actioneze intr-un anume fel fara sa realizeze ca de fapt asa li s-a sugerat sau impus din exterior (chestii ce tin de psihologie si chiar parapsihologie).

Cat despre ET eu unul prefer sa ma uit cu un ochi critic la ce spun diverse personaje din zilele noastre, pentru ca in mod cert abunda si dezinformarile si incercarile de a deraia interesul sau cautarile spre directii gresite.
Si sa ma bazeze in primul rand pe studii si informatii mai vechi, venind din trecut, antichitate, folclor, mituri, cronici vechi etc si care ar fi mai putin expuse manarelilor.
Autori sau cercetatori gen Jaques Vallee si de la noi F Gheorghita (criticat de unii am vazut), TVM, Dan Farcas chiar, si Eliade sau Culianu (care s-au ocupat de studii seriose privind religii, spiritualitate, samanisme, magie si mitologie si folclor) cred ca aduc mai multa lumina decat istoriile recente despre "micii cenusii" care rapesc si mutileaza vaci.

Parerea mea e ca ET sunt de fapt foarte similari (daca nu identici sau aproape identici, cel putin ca aspect) oamenilor, si ca sunt pe aici din timpuri stravechi, sa nu zic imemoriale. Sunt evident si compatibili dpdv genetic cu oamenii, desi au foarte probabil niste caracteristici superioare (dpdv fizic, energetic sau mai stiu eu ce).
Ca vin de departe sau din niste universuri paralele cine stie, posibil ambele variante. Oricum calatoresc altfel decat am concepe noi poate. Adica si calatorind cu viteza luminii (teoretic maximul posibil) tot le-ar trebui multi ani (chiar zeci, sute sau mii) sa umble dus intors de colo colo prin galaxie.
Treaba cu porti stelare sau cu Soarele folosit pe post de poarta stelara (soarele si alte stele) ar putea fi mai realista la urma urmelor, eu sincer nu cred ca daca ar veni de pe alte planete ar veni calatorind doar cu viteza luminii.

Micii cenusii, marii verzi s.a. asemenea ar putea fi mai degraba niste simplii bio-roboti folositi pe post de tehnicieni si supraveghetori. Misiunea lor ar fi sa faca munca de jos, adica sa aiba grija de "plantatie", sa mai repare una alta pe aici ori prin sistemul solar, sa mai monteze sau construiasca una alta, sa mai "culeaga" si studieze niste oameni pentru a verifica in ce parametrii mai e "recolta" si daca trebuie actionat cumva pentru a o aduce la parametrii optimi si tot asa.

Iar planul e (si a fost si inainte) sa se asigure "recolta", diverse NWO ar fi doar ajustari si reorganizari ale "plantatiei" sau "turmei" iar cei ce sunt implicati dintre oameni sunt doar simplii executanti care stiu mai mult sau mai putin despre scopul real

137
Eu am spus ca vreau sa starnesc doar un pic discutia sprijinind mai in gluma mai in serios (mai mult in gluma totusi desi documentele alea par reale) ideea ca domnu Bursuc a inventat ceva iesit din comun  :-D

Parca era oricum un topic cu astfel de subiecte (inclusiv free energy, motoare cu apa si alte asemenea).

Oricum topicul a deraiat un pic (a parasit incinta hehe) si chiar nu stiu cum a ajuns motorul asta in toata discutia cu TV Moldovan

138
Radem glumim dar nu parasim incinta  :-D

Sau o parasim, pentru ca domnul profesor C Bursuc are si ceva acte la mana (nu stiu cat de relevante totusi) legat de motorul sau cu plasma, iar dl general Strainu considera inventia sa demna de premiul Nobel  :-D

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/a-trimis-o-racheta-in-cosmos-218526.html

Iar despre macheta "farfuriei zburatoare" am inteles ca se practica sa faci ceva la scara mica prima data, pentru teste si alte asemenea (inclusiv prin tunelul ala de vant sau cum ii zice, sa vezi aerodinamica si alte asemenea).

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/F-35_Wind_Tunnel_Model.jpg

Asta asa, sa aduc un punct de evdere diferit sa starnesc discutii hehe.

Desi nu prea are legatura cu ce zice Toni Victor Moldovan. Poate doar daca s-or gasi prin tunelurile alea subterane niste ramasite de la civilizatiile anterioare "recoltate" de hipercivilizatiile astea de se mai ocupa de Terra

139
Cafenea / Re: Agora
« : 09 Martie 2015, 22:00:46 »
  Vreo 90% din texte spun ca suntem pe aici pentru a evolua ; restul , printre care si TVM zice ca suntem pe aici doar ca sa ne inmultim , suntem o cultura ce trebuie recoltata foarte aleator sau cel putin eu nu am reusit sa gasesc un tipar al recoltarilor.

Aici e chestia, gasesti sau afli care e tiparul si atunci ai facut primul pas (poate cel mai mare) pentru a iesi din "matrix" sau din tarc sau de pe plantatie. Sau ma rog, a iesi liber sau altfel decat vor "plantatorii" ori "exploatatorii".

 
De obicei, adevarul e cam pe la mijloc . Daca asa e si in cazul acesta si amandoua variantele sunt adevarate intre anumite limite atunci care ar fi scopul necesitatii evolutiei mai ales ca oficial trebuie sa evoluam spre lumina, pace, armonie benefica.

  Daca evolutia spirituala e necesara atunci clar ca Darwin are succes in creationism . Stiu, oficial trebuie sa evoluam spiritual fiindca am decazut , etc si atunci de ce e necesar sa revenim Acasa?
  La momentul asta imi pare un nonsens fiindca daca mai continui analiza ajung clar la concluzia ca suntem doar o plantatie sau crescatorie ce trebuie recoltata numai ca iarasi ajung la lipsa unui tipar de recoltare.

 Daca mergem pe ipotezele astea probabil ca evolutia e de fapt una controlata pentru ca septelu sau "recolta" sa capete niste caracteristici mai bune sau mai folositoare pentru "recoltatori". Sau evolutia are loc doar in anumite directii sau in anumite perioade atunci cand e nevoie de ea. Ca de ex strugurii care se coc mai repede ori cresc intr-un fel pentru a fi mai buni la facut vinul ori ca struguri de masa.

Asa poate ca la un moment dat "plantatorii" au nevoie de un anumit tip de oameni (corpuri astrale sau/si suflete, sa mergem tot pe teoria lui TVM) pentru a se incadra mai bine in cine stie ce strategie de dezvoltare a planetelor din zona X de o controleaza ei in galaxie si unde vor sa ii puna pe noii membrii ai imperiului lor galactic hehe, dupa recoltarea de pe Terra si adaptarea facuta de ei.
Asa ca incurajeaza sau impun un anume fel de conceptii, de societate si de gandire care sa formeze corpul astral ori spiritual al oamenilor dupa tiparul dorit, sa le fie mai usor apoi sa-i recolteze, preia si incadra in sistemul lor si in noua lor viata.

Sigur, acu fabulez si eu, cine stie cum sta treaba de fapt, acum imi dau drumu la imaginatie  :-D

Parerea mea e insa ca daca astea ar fi cat de cat reale atunci exista si tabere (sau cel putin o tabara) care lucreaza contra "plantatorilor" si le mai "strica" recolta  :fullmoon:. Poate chiar in ideea de a o elibera, fie din motive altruiste fie pentru a-i priva pe ceilalti de o sursa de inmultire bogata precum e Terra cu oamenii de aici. Astia ar bloca acum si "resetul" sau "apocalipsa" si i-ar incurca pe plantatori, care tot bat saua ca acus acus tre sa elimine vechea recolta si sa planteze una noua

Si mai cred ca "exploatatorii" astia sunt mai multi, adica e un fel de alianta intre mai multe grupari sau nici nu stiu cum sa le zic, fiecare cu zonele si modelele ei. Imparteala pe rase umane si pe religii, credinte si sisteme sociale ar marca "proprietatea" fiecaruia, si fiecare recolteaza din zona si "septelu" sau "plantatia" lui. Radicalizarea zonelor islamice ar putea fi chiar din cauza asta, cineva incearca sa-si tina "recolta" cat mai "pura" si mai putin afectata de influente exterioare.

 
sa fie din cauza ca recoltarea adevarata este doar cea cunoscuta drept ''reset'' ? si atunci recoltarile minore gen razboaiele mondiale sunt ce? furturi fiindca paznicii sunt la bere?  :lol:

Daca urmam ideea lui TVM atunci "resetul" cred ca are loc doar atunci cand are loc un salt calitativ in tehnologia alora (legat de genetica si corpuri fizice si astrale) si "recolta" devine depasita, e nevoie de oameni "noi" cu diverse "imbunatatiri".
 Fie are loc atunci cand "recolta" e compromisa total, amestecata si cu mari probleme de calitate si hibridizare (mari probleme pentru "recoltatori").

Razboaiele mondiale ori epidemiile globale etc. sunt doar recolte mai fortate si mai mari, functie de nevoi. Adica in perioadele respective au nevoie de material mai mult, din cine stie ce motive, asa ca recolteaza in cantitati mai mari decat in mod normal. Posibil din cauza unor razboaie intre ei, care duc la pierderi ce trebuie astupate rapid, asa ca iau de aici mai mult pentru a completa mai repede la ei.

140
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Greșeli în Matrix
« : 08 Februarie 2015, 14:08:36 »
Nu stiu daca neaparat are legatura cu Matrix-ul si niste masini (sau un supercomputer - IA) dar eu cred ca mai e un fenomen (de fapt cateva asociate) foarte interesant si nedeslusit (sunt mai multe teorii dar niciuna clara sau dovedita) si anume "deja vu".

Din ce am inteles cel putin doua treimi (unele studii spun de peste 90% chiar) dintre oameni au experimentat sentimentul de "deja vu" cel putin odata in viata, adica au senzatia ca au mai vazut sau trait sau cunoscut niste momente/locuri/evenimente/intamplari/persoane care apar, se intalnesc sau se manifesta teoretic pentru prima data.

Eu as asocia asta cu un fel de resetare a timpului. Ceva mai apropiat de ce se intampla in seria Terminator poate, mai degraba decat in Matrix.
 Adica cineva din viitor fie da timpul inapoi pana la un anumit moment (varianta cea mai SF) fie se intoarce intr-un anumit moment in timp (calatoreste inapoi in timp) pentru a schimba ceva si astfel linia temporala se modifica cumva (poate nu in totalitate sau nu chiar pentru toti, doar unele chestii cheie ce intereseaza pe cel/cea/cei/cele care au calatorit inapoi in timp ori au dat timpul inapoi).

Oamenii au astfel senzatia ca au mai trait unele evenimente (isi amintesc uneori partial cate ceva din linia temporala originala care se repeta si in cea schimbata).

Nu inseamna nici ca Matrixul n-ar exista, poate ca program ce inregistreaza totul, undeva (gen cronica Akasha de care zic unii). Cineva care considera ca lucrurile nu au mers cum vrea sau cum trebuie deruleaza inapoi, vede ce s-a intamplat la un anumit moment (de unde s-au "stricat" lucrurile) si se intoarce in timp acolo (sau da un reset) pentru a incerca sa rezolve evolutia ulterioara.

Ar mai fi de discutat despre chestii populare si putin ciudate gen "vorbesti de lup si lupu e la usa" sau "mi-ai luat vorba din gura" dar astea tin mai degraba de domeniul parapsihologiei

141
Tehnologii vechi și noi / Re: Energii libere , gratuite si simple.
« : 05 Februarie 2015, 15:53:44 »

  Un foarte bun sait (din care am selectat schema lui Kapanadze):
http://overunity.com/7679/selfrunning-free-energy-devices-up-to-5-kw-from-tariel-kapanadze/msg189076/
 Oricine isi poate construi un generator similar cu acesta. Asta doar apropo de:  Cred ca exista deja in lume vreo suta de inventii de generatoare diferite de energie moca.
.

Tot pe siteul ala am gasit niste chestii interesante legate de Romania  :-D

http://overunity.com/8073/romanian-secret-technology-which-worked-lots-of-ou/#.VNNzAS4Sa1s

Sunt portiuni scrise si in romaneste pe acolo si daca macar jumate din ce se zice ar fi real chiar suntem tari hehe

142


...sau asta despre "molten salt reactors" :star:
http://www.the-weinberg-foundation.org/#Blog
 

F. posibil sa fiu eu insa carcotas aiurea-n tramvai :lol: si sa apara si la noi (nu doar la DEVESELU insa... :wink:) asemenea "noi" reactoare de fuziune (de multa vreme functionale si pe orbita, si-n anumite subterane ale Terrei, credeti-ma pe cuvint) - si, mai ales, curentul produs de dinsele sa fie MOCA.
Chestie de care ma-ndoiesc insa la maxim.

Din cate imi amintesc s-a vorbit acu nu demult despre un nou reactor experimental (tot de fisiune insa) ce va fi construit la noi (nu chiar ce spun aia de la Loockheed dar oricum ceva superior fata de ce exista azi).
In mod cert exista dezvoltate surse de energie mai bune decat ce se recunoaste si foloseste oficial dar interese diverse fac ca ele sa ramana inca nefolosite oficial (sau considerate inca in sfera stiintifico-fantastica)

143
Extraterestri / Re: Soarele Locuit
« : 01 Februarie 2015, 10:10:33 »
(Referitor la "nave")
Nu ar fi exclusa nici varianta unor echipamente de "tesut" Realitatea, asa cum nici varianta "colectarii de suflete" nu poate fi data la o parte.
Pentru ochi avizati, cam prea multa miscare in afara atmosferei terestre.
Noi traim deja IN Soare, nu degeaba suntem toti "fii Luminii"!
Sau nu? :-D

Legat de Soare, stele si oameni, o opinie a lui Carl Sagan

http://www.goodreads.com/quotes/144310-the-nitrogen-in-our-dna-the-calcium-in-our-teeth

“The nitrogen in our DNA, the calcium in our teeth, the iron in our blood, the carbon in our apple pies were made in the interiors of collapsing stars. We are made of starstuff.”

<<Azotul din ADN-ul nostru, calciu din dintii nostri, fierul din sangele nostru, carbonul din placinta noastra cu mere (hehe, cred ca-i placeau mult daca s-a gandit la comparatia asta) au fost create in interiorul stelelor care colapseaza. Suntem facuti din chestii din stele>>
 (traducerea mea aproximativa)

Despre lucruri mai "adanci" gen suflet sau "corp astral" si posibilele legaturi cu stelele nu ma pronunt pentru ca sincer nu prea am habar (desi am ceva imaginatie poate)

144
Extraterestri / Re: Soarele Locuit
« : 30 Ianuarie 2015, 22:54:39 »
Daca asta le e scopul de ce ar trebui sa transfere "energia sufletului" imediat intr-un alt corp fizic (cu tot ce implica asta , inclusiv spatii de recreere   :rainbow: :rainbow: )... cand pot transporta "energia sufletului",asa condensata la cateva miligrame/buc, pana la o destinatie unde au si energie, si spatiu (de procesare si de recreere) si corpuri fizice "inerte" din belsug ?

Pai teoretic corpul astral al omului ar fi de dimensiuni apropiate de cel fizic (dar mai mari totusi, daca e sa consideram ca ce apare in pozele alea cu efectul Kirlian sau cum ii zice, ar fi corpul astral, sau corpul eteric). Sufletul ar fi altceva, ceva ce da viata acelui corp (si celui fizic). Unul se manifesta in general in plan fizic si celalalt in special in plan astral sau eteric, dar corpurile astea sunt interconectate si sufletul le da viata si le controleaza.
Asta asa, teoretic, cine stie cum e de fapt, speculez si eu acum si mai bag si din imaginatie hehe

Eu zic asa, daca o nava din aia vine si ia o cota parte de 10 milioane de suflete (cu corpuri astrale etc etc etc), din care 5-10% nu corespund, se reincarneaza aici, scapa si pleaca altundeva, si ipoteze sunt mai multe, depinde de imaginatie sau ce vrei sa crezi.
Raman 90-95 % pe care le preiau, le adapteaza sau le modifica daca trebuie, le ataseaza la un nou corp fizic (ca ei sar de obicei peste treaba cu femei insarcinate, nastere, copii mici care trebuie crescuti si educati ani in sir, daca e sa fim de acord cu teoria lui TVM), au grija ca noul om (sau ET) sa stie tot ce are nevoie, sa se obisnuisca cu noua viata etc. Si intre timp ajung la planeta X din capatu galaxiei, si debarca noii oameni acolo (sau pe planeta Y din multiversu 2 al Caii Lactee, pe care tocmai vor ei sa o colonizeze).

Toate astea necesita probabil ceva utilaje si spatiu, poate tot pe navele alea se recreaza spatiul pe care il vor ocupa noii "nascuti" pe unde ajung, sa se obisnuiasca cu el.
Si pur si simplu poate exista un spatiu de recreere pentru echipaj (banuiesc ca destul de numeros totusi, la dimensiunile alea gigantice ale navelor). Daca e sa calatoresti 2-3 luni prin spatiu (sa nu zic 2-3 ani sau asa, dus intors prin univers) cred ca ar fi fain sa te poti plimba din cand in cand printr-o padure sau sa te scalzi intr-o apa langa o plaja cu nisip. Nu te gandi neaparat la "prostii" cand am zis de recreere  8-) (desi cine stie, nu vad de ce nu)
Rusii au pus saune si piscine in cel mai mare submarin nuclear al lor, sa se poata relaxa cat de cat echipajul care sta cate o luna jumate sub apa.
Eu cred ca astia pot face ceva mai mult mai ales daca sunt cu vreun milion doua de ani mai avansati tehnologic fata de oameni.


Nu cumva acele imense nave interstelare raportate au alt scop ?

E posibil, cum a zis maestrul Xanadron e greu de ghicit ce invart astia pe aici hehe.
Dar care ar putea fi acel alt scop ?

145
Extraterestri / Re: Soarele Locuit? ...Tranzitat e sigur.
« : 30 Ianuarie 2015, 15:01:33 »
Sorry - dubla postare din eroare de greseala. :lol:

Dar, daca tot am comis-o, mai adaug ceva:"traficul" asta intro/exo-solar observat DOAR in ultimii ani (iar cauza nu tine doar de avansul tehnologico-optic) musai anuntza ceva - habar n-am ce anume, dar e 100% in legatura cu "n" fenomene bizare observate-n sistemul solar - si nu numai.

Depinde de sursa, dar cele mai retinute spun ca in fiecare an mor in medie peste 55 de milioane de oameni pe Terra (am vazut unii care spun chiar de 250 de milioane sau peste, dar date mai oficiale spun ca ar fi pe la 55-56 milioane).

Daca teoria lui TVM e corecta si ET preiau sufletele si corpurile astrale, le adapteaza si le baga in noi corpuri fizice inseamna ca navele alea uriase pot veni inclusiv pentru asta, preiau o incarcatura, o prelucreaza si o duc apoi unde e nevoie.
Au nevoie de spatiu pentru utilaje acolo, doar preiau corpurile alea astrale, le triaza, le modifica si adapteaza daca e cazul, le fac corpuri fizice noi (probabil la niste imprimante biologice 3D), le cupleaza cumva, le descarca informatii in creier etc.
Poate urmeaza si o perioada de carantina sau in care "noi oamenii" se obisnuiesc cu "noua viata", or avea si spatii de recreere acolo, doar nu or trai in cusete inghesuite precum intr-un submarin vechi din al doilea razboi mondial hehe.

Nici eu nu cred ca ar trai oameni in Soare, desi e clar ca suntem limitati aici cand vine vorba de cunoastere si de ce ar putea exista sau nu in Univers. Ca Soarele ar putea fi insa folosit ca sursa de energie si ca "poarta stelara" pentru a "taia" niste distante in Univers pare ceva mai credibil pentru mine. Dar eu oricum nu prea le am cu fizica hehe

146
Nu neg incidentul Kecksburg dar nu vad de ce sa facem legatura intre obiectul Kecksburg si clopot atat timp cat daca presupun prin absurd ca in cadrul unui experiment replica facut in USA de catre americani clopotul dispare (cum? unde?) si reapare in alt loc si timp venind din spatiu si asta fara sa se faca bucatele.
Unde am mai vazut noi un obiect fabricat de OM care sa revina din spatiu intreg fara sa aiba parasuta si retrorachete? Ori die glocke este fabricat de om pentru obtinerea de material fisionabil ( atentie nici acum nu stim ce izotop voiau sa obtina, de aia nu zic uraniu sau thoriu cu precizie, dar daca era vorba de izotopi de thoriu atunci germanii se aflau pe o pista gresita) si atunci cand revine din spatiu (unde a plecat datorita sa zicem unui side-efect rezultat din experiment) FARA A SE FACE BUCATI BUCATZELE, ori nu este fabricat de om si atunci provinde la o inteligenta extraterestra si putem sa-i atribuim diverse propietati exotice: de exemplu se misca liber, aterizeaza unde vrea cand vrea, etc.
Cred ca se face voit o confuzie aici si la tyreaba asta concura inteligenece-ul american deoarece aveau de dat oaresce explicatii referitor la savantii germani fosti membrii ai NSDAP si SS si SA  pe care i-au preluat si i-au pus la treaba. Nu numai americanii ci si rusii. Numai ca procedeul a diferit putin: la americani s-au ales cu casa / case, masini, slujbe bine platite si medalii (vezi cazul Kurt Debus) iar la rusi "Pohod na Sibir" si acolo daca nu au pus osu' la munca au servit glontzu de Nagan.  :evil:

Cea mai vizibila asemanare intre "Clopotul" nazist si obiectul de la Kecksburg ar fi chiar forma (si marimea), conform descrierilor martorilor.
Apoi obiectul de la Kecksburg e descris ca o "minge de foc" pe cer dar care aterizeaza in padure, nu se prabuseste pur si simplu, nu se rupe in bucati, nu face cine stie ce crater (desi e descris ca fiind de marimea unui VW Broscuta).

Daca dam putin drumu la speculatii si imaginatie as putea zice ca americanii au pus mana pe "Clopotul" nazist (oferit poate chiar de generalul ala SS care a disparut dupa razboi, in schimbul imunitatii si unei vietii linistite). Ori americanii au pus mana pe planurile lui Die Glocke ala si au facut ceva asemanator.
E posibil ca dispozitivul sa fi fost folosit pentru a anula (sau a scadea mult) gravitatia (sa creeze un camp antigravitational de ex., cand porneau cilindrii aia care se roteau acolo), de aia era bagat intr-un tarc si era legat cu lanturi acolo. Unii spun ca ar fi putut anula chiar si timpul ori ar fi putut crea o fereastra in spatiu-timp. Chestiile astea sunt destul de SF chiar si pentru mine insa.

Poate americanii l-au scapat cumva din tarc, sau a fost cine stie ce accident si "clopotul" si-a luat zborul fara ca aia sa vrea (anuland gravitatia in jurul lui). Cand combustibilul sau ce au bagat ei acolo s-a mai consumat (ori s-au activat niste comenzi, s-a oprit de la sine, cine stie ce sisteme de securitate or fi putut avea totusi, ma gandesc) "clopotul" a inceput sa cada atras de gravitatia care incepea sa revina la normal si pentru el, odata ce pierdea putere.

De aia a si aterizat, nu s-a prabusit pur si simplu si nu s-a zdrobit la contactul cu solul si din fericire pentru americanii a picat tot la ei (au si ei o tara intinsa) si l-au putut recupera. Ce a urmat apoi, contradictii in declaratii etc e deja normal in astfel de cazuri, vezi si Roswell sau alte asemenea.

147
Cred ca eu am postat primul aici linkul cu ideea cum ca de fapt "Clopotul" ar fi fost un dispozitiv experimental de tip Tokamak folosit pentru a obtine uraniu imbogatit.
Nu imi pare o ipoteza nerealista, pare destul de solida, dar....

Revin la incidentul Kecksburg

http://en.wikipedia.org/wiki/Kecksburg_UFO_incident

Incidentul a avut loc, asta e clar, iar autoritatile (NASA) se incurca in explicatii, unii declara ca era meteorit, altii satelit sovietic, altii ca sigur nu putea fi satelitul sovietic etc etc ceea ce lasa de inteles ca aveau ceva de ascuns, ceva ce nu au recunoscut clar nici azi (daca era satelitul ala sovietic nu cred ca ar fi avut probleme sa zica azi, in plus nu cred ca un satelit ce se prabusea ar fi avut traiectoria aia si ramanea intreg la contactul cu solul).

In acelasi timp s-ar fi putut recunoaste oficial azi, fara probleme, ca nemtii foloseau "Clopotul" pentru obtinerea de uraniu imbogatit, ceea ce iarasi nu s-a intamplat.

De asta cred si eu ca cel putin la fel de realista (desi poate mai putin dpdv al fizicii si istoriei  "oficiale") e si teoria ca ar fi fost un dispozitiv mai exotic ce putea fi folosit inclusiv la propulsia neconventionala sau cine stie ce alte chestii poate doar banuite sau chiar nebanuite

148
Am mai rasfoit si eu blogul lui TVM, si pare ca si-a extins cercetarile si la alte zone nu doar la Zohar, era ceva cu brahmanii parca, daca imi amintesc bine, concluziile incadrandu-se foarte bine in teoria lui.

Urmand firul lui logic, cu care sunt de acord in mare parte, vedem ca mai toate societatile stravechi au aparut in zone izolate, in niste centre, si aveau cam aceleasi reguli (impartite in caste sau categorii sociale, aveau anumite legi, nu prea se amestecau cu altii prea diferiti sau chiar intre castele alea, aveau zeii lor etc).

Sumerul apare si se dezvolta pe Tigru si Eufrat dar are desert si munti arizi in jur. Egiptul apare pe Nil si e inconjurat de desert. Vechea civilizatie indiana apare pe Gange daca imi amintesc bine (undeva intre India si Pakistan) si zona e inconjurata de desert, iar mai tarziu acolo locul pare distrus de ceva asemanator unor explozii nucleare (chiar descrise in "Vedele" ariene).
In America au inceput tot asa, izolati in America Centrala, inconjurati de amunti, jungle si oceane.
Chinezii se dezvolta si ei izolati, de-a lungul Fluviului Galben, izolati de stepe si Siberia la nord, de desertul Gobi, Himalaia si mare in directiile celelalte.

Parerea mea e ca au fost/sunt mai multe hiperciviliatii din astea dar care colaboreaza cumva (un fel de alianta sau corporatie multi-stelara sau multi-universala/galactica poate  :-D) si fiecare si-a pus o "plantatie" intr-un loc cat mai izolat, sa nu se amestece intre ele. Fiecare si-a creat o "recolta" cu caracteristici proprii si poate pentru nevoi proprii, desi destule lucruri sunt comune, inclusiv in unele mituri sau credinte.

Ce vad eu interesant e ca poate prima civilizatie straveche clar vizibila in istorie s-a ridicat la noi, de-a lungul Dunarii (vechea civilizatie europeana care a culminat in cultura Cucuteni-Tripolie).
Civilizatia asta insa a si disparut prima, se pare in urma unui eveniment meteo special care a afectat clima planetei si a dus la decaderea agriculturii in zona noastra. Tot din cauza acelui fenomen are loc aparitia desertului Sahara, care pana atunci era o savana bogata (existau chiar si paduri).
Imediat dupa asta si dupa decaderea Cucutenilor se ridica Sumerul si apoi apare si Egiptul antic, ambele profitand de schimbarile de clima.

Eu cred ca ceva s-a intamplat atunci aici, posibil si ca cineva sa fi intervenit si sa fi "stricat" planul original astfel incat cei de aici au iesit cumva de sub control si ET aia hipercivilizati au fost nevoiti sa "parjoleasca" centrul asta si sa-si faca altele mai incolo.
De asta nici nu prea se discuta azi despre Vechea Civilizatie Europeana, desi e clar prima cunoscuta in lume, ci in general se bate toba doar despre Sumer, Egipt, China, India, Tibet, America precolumbiana etc, iar la Europa se sare direct la celti, greci, romani (astia sunt prea mari ca sa fie ignorati), chiar germanici.

Poate si basmele si legendele (si folclorul) de aici te pot face sa-ti imaginezi una alta hehe, asta legat si de Matrix si iesirea din el.
In "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" eroul principal refuza sa vina pe lumea asta (sa intre in Matrixul asta?), fiind convins doar cand i se promite tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Iar mai tarziu pleaca in cautarea lor si chiar le gaseste (dupa ce trece de personaje fabuloase dar care sunt tot oameni la origine) intr-un taram (alt Matrix sau mai degraba alt univers) unde timpul nu exista si unde traiesc niste zane ("aliensii" astia sunt tot cam ca oamenii totusi hehe, cel putin dpdv fizic).

Deci Zoharul ar fi legat doar de una din hipercivilizatiile alea, poate una din cele mai puternice, cine stie. Parerea mea e insa ca exista si alte forte inafara alora (si care nu prea sunt in relatii bune cu astia) si ca interventia sau aparitia astora a dus la un fel de esec al primilor (doar unul partial sa zicem) in controlul omenirii.

149
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 21 Ianuarie 2015, 15:13:27 »
  Putin se gandeste sa le dea gratuit cetatenilor din Orientul Indepartat (si acelora care vor dori sa se stabileasca pe acolo) cate un Ha de teren pentru agricultura sau biznis. Momentan isi face calcule, ce fel de teren are statul pe acolo (614 milioane de Ha disponibil), respectiv ce calitate, si daca le ajunge cetatenilor numai un hectar. Eu zic sa le dea macar cate doua-trei.
http://izvestia.ru/news/581970

  Se prefera atragerea in locul mai vechii trimiteri in Siberia... Banuiesc ca ar mai fi ceva motive strategice cu bataie mai lunga dar nu ma gandesc ca partea europeana a Rusiei ar putea deveni nelocuibila dupa un eventual razboi (la care se asteapta cam multi).

Doar un hectar? Cam zgarcit noul tzar hehe, zici ca da de la el din buzunar.

Cat despre partea cu planul cu bataie lunga cred ca e vorba de depopularea accentuata a Siberiei si pierderea in viitor a controlului acolo, in favoarea Chinei. Asa ca Putin incearca cumva sa mai stopeze trendul, daca de un revers e deja probabil imposibil de vorbit macar (chinezii sunt de 10 ori mai numerosi decat rusii, au o economie de cateva ori mai mare si in cateva decenii ii vor depasi foarte probabil si dpdv militar).

Daca Doamne feri are loc un razboi in urma caruia partea europeana a Rusiei devine de nelocuit inseamna ca de fapt nu prea vor mai ramane rusi nici prin Siberia, au cazut destule incarcaturi si pe acolo. Si nici multi altii nu vor mai fi prin preajma ori in stare sa faca mare lucru dar tot chinezii ar avea prima sansa sa se stabileasca prin zonele ramase chiar pustii in Siberia, e chiar greu sa omori 1,4-1,5 miliarde de oameni, chiar si cu arme nucleare.

150
Interesante ipoteze, si o sa-mi spun si eu parerea mea (poate chiar mai SF-istica)

Eu cred ca in mod normal o extinctie a populatiei pentru a fi inlocuita cu ceva nou (un scenariu gen TVM, posibil cel mai realist dintre toate astea cu tenta SF) s-ar face cu mijloace mai masive sa zic asa.

De ex acum vreo 12.000 ani (pe acolo pe undeva) e foarte posibil sa fi existat un bombardament cu asteroizi sau meteoriti asupra Terrei, care a dus la o noua era glaciara si mai ales a dus la disparitia mega-faunei (mamuti, tigrii cu dinti sabie si alte asemenea animale uriase).
Ca si "exterminator" teoretic, mie imi pare ca astfel de mijloace sunt mult mai eficiente si mai ecologice decat folosirea unor arme sau materiale nucleare/radioactive. Aici maestrul Xanadron are dreptate cand spune ca o contaminare radioactiva e mult mai rea si mai de durata pe termen lung, comparativ cu o explozie nucleara clasica si care consuma in mare parte materialul radioactiv si lasa mai putina contaminare in urma desi efectele locale sunt mult mai puternice.

Ar mai fi treaba cu potopul global si care exista in miturile mai tuturor indiferent de continent si care daca a existat pe bune parerea mea e ca a fost provocat cu ajutorul Lunii, daca chiar e folosita pe post de baza/nava cosmica si poate fi mutata in caz de nevoie.

Ce am mai gasit interesant e ca in scrierile stravechi persane (Avesta si alte alea cu Zoroastru ala al lor) se spune ca la un moment dat Pamantul era tot asa prea populat de oameni (spun ce-mi amintesc, am citit acum mult timp si deci s-ar putea sa mai incurc una alta ori sa nu-mi amintesc exact), si regele de atunci (asta cred ca era nemuritor sau asa, si ii facuse si pe oameni nemuritori, de unde numarul prea mare) s-a intalnit cu zeul (i-am uitat numele) si au decis ca tre sa rezolve problema.
Regele a sapat niste adaposturi subterane (numite "vara") unde a bagat oameni alesi (fara defecte fizice, oameni de incredere etc), animale, plante, tot ce trebuia pentru a repopula apoi pamantul. Apoi vrajitorul Malkus a adus o iarna groaznica urmata de inundatii masive si astfel au rezolvat problema suprapopularii, foarte putini din cei ramasi la suprafata au supravietuit

De ce s-ar chinui astia acum (mai ales cand populatia a atins cel mai mare numar cunoscut sau recunoscut oficial in istoria omenirii) cu contaminari radioactive, modificarea hranei (prin organisme modificate genetic), tot felul de boli, razboaie ici colo etc? Parerea mea e ca exista acum cel putin trei forte (inafara de omenirea actuala) relativ egale ca putere si influenta dar care au interese diferite si care se cam cotonogesc intre ele asa ca niciuna nu "sare calu" cum se zice si incearca sa mearga pe burta fara sa creeze socuri si sa sune alarmele la ceilalti.

Poate se incearca modificarea din mers a oamenilor, si trecerea graduala de la vechea omenire la noua omenire fara a o extermina pe cea veche. Numarul mare de oameni e permis pentru ca procesul e mai anevoios si exista destule rateuri, deci e bine sa aibe si rezerve destule.
Scopul ar fi cel propus de TV Moldovan, colectarea corpurilor astrale/spirituale si a sufletelor si inmultirea acelor hipercivilizatii prin intermediul astora, iar Terra si omenirea e pe post de "cultura" unde se intrupeaza sufletele si de unde se recolteaza (probabil nu sunt foarte multe in univers, posibil sa fie folosita pe langa asta si ca "inchisoare" unde sunt trimisi si reciclati unii din "ei", prizonieri ori "baieti rai" care cine stie ce au facut si sunt bagati la gramada cu "turma umana").

Atata doar ca nu mai exista controlul dinainte si nu mai pot actiona la fel de usor, de unde recurgerea la mijloace mai greoaie si "acoperite" cumva

Pagini: 1 ... 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 ... 32