Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - kandaon

Pagini: 1 ... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... 32
121
 
Pe de altă parte nu cred ca ar interesa pe cineva o mostra de adn sau de țesut din moment ce adn-ul energetic trebuie sa fie cel care predispune pe cel biologic.
 
 Cine străbate lungi distante spatio-temporale în mod implicit înțelege și principiile  de funcționare ale vieții , materiei...energiei și informației.

Sunt perfect de acord, si eu cred ca ADN-ul energetic il influenteaza in primul rand pe cel fizic ori material, si ca mintea (sa zicem creierul energetic ori astral) influenteaza creierul material. Dar ele sunt si interconectate si exista o legatura intre ele (unii zic ca acel junk ADN incodeaza niste lucruri inca necunoscute) si probabil nu degeaba ziceau vechii romani treaba aia cu "minte sanatoasa in corp sanatos".

Dar si eu cred ca mintea (si ADN-ul energetic) influenteaza mai mult pe cel material si il conduce de cele mai multe ori, si ca exista o corelatie intre materie, energie si informatie.
Posibil ca mintea sa poata debloca, modifica etc una alta prin corpul energetic, cu efecte si in cel fizic.

In acelasi timp trebuie tinut cont ca e nevoie de un corp fizic, un trup material pentru a intrupa sau aduce pe lumea asta un suflet si un corp astral (energetic) uman. Cel putin la ce stim noi acum (ori stiu sau cred eu, sa nu exagerez).

122
Mie rapirile si experimentele alea imi par mai degraba ca niste verificari. Precum tranchilizeaza astia ursul si verifica daca e sanatos, ii pun un cip si il mai verifica iar mai tarziu, ori sa vada pe unde umbla si cum se comporta in mediul lui natural.

Ori, varianta mai sumbra (inspirata din ipotezele lui Toni Victor Moldovan, al carui tiz il avem aici) ar fi ca rapirile si experimentele alea sunt facute in scop de verificare a "recoltei". Se iau niste exemplare si se verifica starea de sanatate, cum stau cu ADN-ul, daca e in standarde, ce efect ar putea avea un tip de viata sau altul etc etc.
Si in functie de asta se pot aduce modificari la nivelul societatii ("turmei" sau "recoltei") pentru a sta mai bine in "standarde" si a avea caracteristicile dorite.

Atunci cand "recolta" iese din standarde prea mult vor initia schimbari majore gen eliminarea "turmei" si inlocuirea ei cu alta mai buna creata prin tot felul de inginerii genetice.

Iar extraterestrii aia probabil pot actiona pana la un anumit punct si la nivelul corpului astral (electric/eteric sau cum s-o mai numi), astfel incat sa fie mai compatibil cu al lor la momentul "culegerii".
Pot lasa chiar unele cercetarii genetice de nivel mai putin important in seama unor subalterni locali (de pe Terra) care lucreaza la asta cu stiinta ori fara sa stie care e scopul final al cercetarilor lor.

Parerea mea e ca tot sistemul asta are si ceva probleme insa (probabil mai sunt si alte forte implicate) pentru ca in ultimele 100-150 de ani a avut loc o explozie a populatiei pe Terra si au fost incercari serioase de a o diminua (genociduri, razboaie mondiale, pandemii, catastrofe de tot felul), fara succes insa.

123
Poate a fost vreo drona ceva, cine stie.

124
Cafenea / Re: Agora
« : 17 Mai 2015, 14:44:28 »
Perfect.
Si de ce crezi ca nu ar fi invers ?  :roll: Adica turnurile au impulsionat creșterea numerica S populației si Avântul tehnologic si științific ? E prea ... tulburător?

Ar funcționa deci in sensul spus mai sus, de materializare in universul fizic al nostru  :wink:

Sigur ca noi speculam acum (si poate ne imaginam diverse chestii mai mult sau mai putin realiste) si orice e posibil, de la teoriile astea pana la ceva banal.

E posibil si cum zici tu, ca turnurile (alaturi de piramide, zigurate, stupe etc) sa aduca sau atraga aici (de undeva) suflete pentru a se materializa. E posibil sa lucreze in doua moduri, sa atraga aici dar si sa trimita de aici. Ori doar sa trimita.

Daca teoria (care recunosc ca e cam SF) e ca sunt in principal pentru a trimite atunci e de vazut daca turnurile au aparut planificat, dupa ce s-a planificat de la inceput o crestere exploziva a populatiei care in doua secole a crescut de la unu la sapte miliarde. Asta in timp ce mare parte din istorie, sa ziceam incepand cu antichitatea, s-a miscat de la zeci pana pe la cateva sute de milioane urcand incet incet spre un miliard abia spre sec XIX.

Ori daca au aparut de nevoie ca si o consecinta a faptului ca populatia a crescut brusc si necontrolat (semn ca acel control al sistemului nu functioneaza intotdeauna ori cineva il mai hackereste din cand in cand si atunci se intampla chestii neprevazute).

Pentru ca in sec XIX si mai ales XX eu zic ca au fost niste tentative serioase de stopare a cresterii populatiei terestre. Au fost cateva perioade de foamete majora mai ales in India, dar si in China sau Africa, au fost doua razboaie mondiale plus zeci de milioane de morti ucisi separat din diferite motive de catre regimuri totalitare (unele imperii coloniale, bolsevicii mai ales sub Stalin, nazistii lui Hitler, Mao, Pol Pot, genociduri prin Africa etc etc).

Mai mult, la sfarsitul primului razboi mondial a aparut nu se stie de unde sau din ce cauze  asanumita gripa spaniola care apoi a cuprins intreaga planeta si a ucis pana intr-o suta de milioane de oameni. In mod ciudat boala ii afecta in principal pe tineri si adulti (deja rariti de razboi, pentru ca astia au fost si in prima linie) si mai putin pe batrani sau copii (ceva cu sistemul imunitar, se dezvolta mai bine la cei cu sistemul imunitar mai puternic, iarasi cam ciudat).

Daca adunam cifrele victimelor dezastrelor din sec XIX si XX (foamete de multe ori indusa artificial, dezastre naturale, seceta, inundatii, musonii etc) cu cele ale celor ucisi in cele doua razboaie mondiale, cu cei ucisi de diverse regimuri (sovietici, nazisti, comunisti, imperiile coloniale) si cu cele produse de gripa spaniola vedem ca intr-un singur secol (secol jumate) avem un numar imens de victime. Probabil cam un sfert din populatia lumii la data aia (daca nu mai mult)


125
Cafenea / Re: Agora
« : 17 Mai 2015, 11:16:49 »
Cred ca au fost completate cu niste constructii mai moderne (un fel de update cu un design usor diferit, trecand din Coreea de Nord in tarile arabe, China, Europa si America de Nord) odata cu cresterea exploziva a populatiei la nivel global. Cu cat creste la scara istoriei populatia cu atat zgarie norii si turnurile alea devin mai mari, probabil piramidele si stupele alea vechi nu mai fac fata (repet, e doar o teorie)

La inceputul sec XIX populatia Terrei era in jur de 1 miliard. Un secol mai tarziu (inceputul sec XX) atingea 2 miliarde si  a ajuns pe la 7 miliarde acum, la inceputul sec XXI.

Constructiile alea moderne de ziceam mai sus au inceput sa apara exact la inceputul secolului XX cand a inceput si cresterea explozia a populatiei umane si sa ajunga azi sa apara peste tot in numar si la dimensiuni tot mai mari, urmand parca trendul cresterii populatiei.
Tot spre mijlocul sec XX a avut loc si un salt tehnologic si de dezvoltare aproape fara precedent ce a permis atat cresterea popualtiei cat si realizarea unor astfel de constructii.

126
Cafenea / Re: Agora
« : 17 Mai 2015, 10:48:51 »
Nu cred ca piramidele si "stupele" nu ar mai fi folosite (in sensul pe care l-am mai zis inainte, de dispozitive de conectare la un fel de "pod cosmic" pe care sunt trimise corpuri astrale si suflete, un fel de antene sau capete de ancorare, stiu insa ca e doar o teorie).

Cred ca au fost completate cu niste constructii mai moderne (un fel de update cu un design usor diferit, trecand din Coreea de Nord in tarile arabe, China, Europa si America de Nord) odata cu cresterea exploziva a populatiei la nivel global. Cu cat creste la scara istoriei populatia cu atat zgarie norii si turnurile alea devin mai mari, probabil piramidele si stupele alea vechi nu mai fac fata (repet, e doar o teorie)

Piramida moderna din Coreea de Nord


Britania (cred)

Japonia, turnul numit "copacul cerului"


Piramida din Astana, Kazahstan


Desene ale unor zgarie nori (si turnuri) existenti ori planificati pentru viitor (in general din America de Nord si tarile arabe, parca si Malaezia)

127
Cafenea / Re: Agora
« : 14 Mai 2015, 11:00:54 »
Chiar asa, unde o fi maestrul Xanadron?

Observ si ca in ultimul timp a aparut asa destul de brusc un fel de letargie pe aici pe site. S-o fi atins vreun subiect (ori niste subiecte) prea complicat(e) si s-a blocat treaba, ori lumea are alte treburi mai urgente zilele astea?

128
Dl. Toni Victor Moldovan a prezentat o teorie deja prezentă in materialele studiate de către domnia sa. Felul in care folosește termenul ''recolta / recoltare'' e deformat de profesiunea dansului...in speță domeniul medical. In mintea unui medicinist ''recoltare'' presupune culturi, un laborator, o cercetare ...si o lipsa de compasiune fata de subiecții studiului de laborator...fie ei microbi, bacterii, șoricei si iepurași...ori chiar fiinte umane. Acest unghi de perspectiva deformat profesional da o conotatie negativa termenului de recolta - recoltare. Ma gândesc usor amuzat dar nu lipsit de curtoazie fata de domnia sa pentru care port un mare respect, cum ar fi perceput intelectul dansului termenul de recolta - recoltare - seceriș - separarea grâului de neghina - dacă ar fi fost inginer agronom sau daca pur si simplu ar fi lucrat in domeniul panificației.

Foarte probabil ca ai dreptate si el vede lucrurile din perspectiva aia. Oricum nici un agronom nu cred ca vede recolta (de grau sau stiu eu ce) intr-un mod foarte diferit (mai ales ca vorbim de plante, ceva inferior regnului animal).
 E intr-adevar posibil ca "recolta" si alegerea "soiurilor bune" sa poata fi vazuta ca ceva pozitiv de catre unii (inclusiv dintre recoltati, mai ales ca eu nu cred intr-o dezmembrare si reansamblare totala ci cred ca sufletul cel putin ramane acelasi si e nemuritor). Poate fi ceva bun la urma urmelor, pentru cei alesi sau buni si care ajung undeva mai bine, nu e neaparat ceva rau sau de nedorit, e si asta o posibilitate si poate face parte dintr-un ciclu mai larg de evolutie.

Treaba e ca nu pare sa-i intrebe nimeni pe recoltati daca vor asta, nu se prezinta alternative (care foarte probabil ca exista) si oamenii sunt mentinuti in ignoranta si cu o durata limitata de viata (ca si corp fizic cel putin). Adica se nasc, cresc, se reproduc si mai traiesc un pic sa aiba grija ca si copiii sa creasca suficient pentru a ajunge la faza de reproductie si astfel sa continue ciclul.

Stiu si ca teoriile astea nu prea sunt inghitite pentru ca sunt cam sumbre dar eu consider logice aproape toate interpretarile date de TVM acelor texte

Cat despre incasi sa stii ca nu doar sacrificau popii lor subiecti in varful piramidei... Cauta sa te informezi cu privire la incaperile din varful acestor edificii numite ''camere ale transformarii''.

Chiar nu stiam de acele camere si nici nu am gasit nimic acum la repezeala. Am inteles ca mai inmormantau si ei regi pe acolo

La piramide...cred eu e o poveste mai ampla. Personal sunt de parere ca cele trei piramide de pe platoul Giza sunt mult mai vechi insa cu siguranta reconditionate cu mult timp inainte ca celelalte sa apara si sa fie folosite ca monumente funerare. Difera intre cele trei si restul atat modalitatea in care au fost construite cat si materialele folosite.
   Pe de alta parte, deocamdata ipoteza trimiterii sufletului/constientei in anumite locuri prin intermediul piramidei ramane de demonstrat. Adica, cum anume devine piramida un portal sau un transmitator reglabil. Ar putea fi asa ceva, fiindca are destule incaperi rezonante... Sunt materiale sumeriene destule interpretate de Sitchin care sa sprijine aceasta teorie. Adica, energii telurice si cosmice manipulate prin intermediul unor cristale, dispozitive metalice (bobine-condensatori-lentile de convetie- stabilizatoare de vortexuri pentru liniile de camp magnetic). Materialele antice sunt atat sub forma scrisa cat si sub forma imagistica (baso-reliefuri ori statui).

 Eu asa cred, ca astfel de constructii asigura un fel de ancora sau cap de pod la nivel energetic/eteric, aici pe Terra, de care se leaga un fel de flux energetic trimis de cineva de undeva din spatiu. Fluxul ala e calibrat intr-un anume fel si atrage corpurile astrale sau energetice ale anumitor oameni pe care le trimite pe traseul ala spre destinatia din spatiu unde se afla celalalt cap de pod.
Ceva in genul acelui Pom al Vietii ori Axis Mundi. Inspre in sus circula sufletele celor care ajung in cer si in jos a celor ce ajung in lumea subpamanteana (iad). Poate aia nu sunt suficient de buni si sunt trimisi la o remodelare undeva inainte de a intra in randul celor buni si care ajung sa fie transformati in "ingeri", "demoni", "zei" sau cum le mai zicea celor din hipercivilizatiile alea.

Sigur, astea sunt tot idei mai fantastice sa nu zic chiar fabulatii, si sunt inspirate si din (sau mai ales din) teoriile lui TVM. Cine stie ce se intampla de fapt in realitate, ori care e realitatea
 

129
Revenind putin la subiectul ''stupa'' .
Daca exista timp si vrere din partea vreunui admin sau moderator sa stranga postarile referitoare la stupa intr-un subiect separat , cred ca ar fi ...corect  :lol: Multumesc anticipat si la fel de corect  :-)

  Cred ca lipseste un element important din stupa asa cum lipseste si varful piramidei mari din Egipt ca sa ne dam seama ce fel de dispozitiv era si la ce folosea. Zic unii mai cititi ca ar putea fi dispozitive de incarnare, analog piramidei mari .  :|
   Si ca ar lucra in domeniul zis eteric .... :-D

O sa mai fabulez si eu un pic iarasi dar si eu cred tot asa, ca sunt niste dispozitive care ar lucra in domeniul eteric/astral. Un fel de capete de pod la care se "leaga" o conexiune eterica (un fel de "pod" sau ascensor astral) al carei capat e cine stie unde.
Corpurile astrale si/sau sufletele acordate pe frecventa care este sunt atrase de podul ala energetic si sunt trimise din capatu asta (ancorat de piramidele/stupele s.a. asemenea constructii, poate chiar si ceva zgarie-nori moderni intra in categoria asta) spre capatul celalalt (poate intr-un fel de "uzina" de care vorbeste TVM, unde se prelucreaza noi corpuri si entitati).

Faptul ca astfel de constructii, zigurate, piramide, stupe, au aparut ca un brau in jurul lumii si apar  la primele civilizatii cunoscute pe diverse continente (si la sumerieni si la egipteni si la indieni si la chinezi si alti asiatici dar si la culturile precolumbiene din America centrala si de sud) ar arata ca sunt ceva construit cu un scop anume, si ca cineva a influentat acele culturi sa ridice astfel de constructii (modele diferite dar si asemanatoare intr-un fel).

Incasii omorau gramezi de oameni chiar pe piramidele alea (ii trimiteau mai repede "dincolo") in timp ce la egipteni ori chinezi se ingropau acolo faraonii si imparatii, probabil ca un fel de exemplar standard (faraonii mai ales incercau sa-si mentina linia genetica si se casatoreau intre ei) care sa calibreze frecventa ori nivelul calitatii energetice a corpurilor eterice ce ar fi trecut mai apoi pe acolo. Adica ce era prea iesit din standard si prea departat de modelul faraonic sa fie respins automat.

Numa noi aici am fost mai speciali si nu am avut asa ceva, probabil lumea de pe aici nu s-a incadrat in "plan" ori bantuiau alte forte care nu au permis recolte din astea aici.


130
Diverse / Re: Criptozoologie
« : 04 Aprilie 2015, 12:48:34 »
Eu nu cred ca aceste dihanii au legatura cu alte planuri decat cele din care facem si noi parte pentru ca multi cercetatori le cauta si am inteles ca se mai gasesc urme ale acestor fapturi, ca-s inteligente sau nu, nu stim; daca le atribuim factorul mistic atunci clar ca sunt fiinte logice, ce au poate un scop, sau o functie; dar lasa urme in pamant - deci dovezi fizice. Oare cat poate dura aceasta trecere dintr-un plan in altul, pentru ca nu stim daca nu cumva stau in pamant si in grote numai de ei stiute dar se pare ca mai sunt observati din cand in cand, cu o oarecare regularitate in anumite zone, sau cel putin povesti exista fie ca sunt reale sau bazate pe alte povesti auzite din teritoriu.

Tocmai faptul ca nu s-au gasit (din cate stiu eu) urme materiale ale unor astfel de fapturi ma face sa cred ca ar fi ceva venit dintr-un univers paralel si care trece temporar aici, apoi se reintoarce acolo. Adica atunci cand or veni unii cu ceva fosile, oase, colti, solzi, pene care sa poata fi legate de astfel de fiinte atunci am putea spune ca sunt niste fiinte de aici, ramase din cine stie ce era trecuta si care au supravietuit cumva pana acum.
Sigur, poate fi vorba si de neintelegeri, confuzii, interpretari gresite ale unor lucruri sau fiinte "pamantene" necunoscute celor ce le vad prima data etc. Dar dat fiind ca astfel de intalniri cu fiinte fantastice sunt consemnate din cele mai vechi timpuri e posibil ca ele sa fie reale.
Daca cineva stie cum se pot detecta porti de trecere catre universurile paralele ar trebui sa se apuce de cautat in zonele unde apar astfel de consemnari  :-D

Dacii asociau dragonul cu un demon celest, deci ce venea din cer... (deci sansa mare sa fie in acelasi plan cu noi) poate sa fie o oarecare legatura cu anumite luminite, poate chiar unele mai rosii, eu nu exlud, cum spunea si fiulploii.

Ar mai fi o explicatie, dar iarasi intram pe teritorii SF sau mai supranaturale si mai necunoscute sau controversate.
Si anume ca acel "dragon dacic" cu cap de lup si trup de sarpe ar fi putut la randul lui sa fie ceva venit fie dintr-un univers paralel fie ceva din lumea astrala. Dacii aveau o casta preoteasca ce mai era numita "calatorii prin nori" si despre care unii etnologi spun ca a supravietuit pana tarziu in era crestina, unii zic chiar pana spre zilele noastre, asa numitii solomonari (mai aveau si alte nume mai vechi, solomonari e de origine mai recenta si sub influenta crestina).
Solomonarii chiar se spune ca pot controla si calari niste balauri.

Tot istoricii spun (varianta mai "stiintifica") ca de fapt "calatoria prin nori" se referea la faptul ca acei preoti erau similari samanilor si ca foloseau uneori inclusiv seminte de canepa aruncate in foc si alte asemenea (si cine stie ce ritualuri aveau) pentru a intra in transa si a calatorii astfel cu mintea (sau cu sufletul sau cu corpul astral) in alte lumi (lumi astrale sau poate lumi paralele), unde posibil sa fi intalnit acel "dragon" sau balaur (asta e foarte probabil cuvantul original dacic).

Ori pur si simplu acel balaur era un simbol ce reunea niste concepte si credinte, nu reprezenta o fiinta reala.
Pana nu inventam calatoria in timp sa mergem sa vorbim cu niste oameni de atunci nu putem sti cu certitudine  8-)

131
Cafenea / Re: Seriale TV
« : 02 Aprilie 2015, 14:12:48 »
http://www.990.ro/seriale-99099-12-Monkeys-online-download.html

Nu e cu extraterestri dar e un serial interesant (facut dupa filmul cu acelasi nume). Scenariul e tot acelasi, un virus scapat de sub control (scapat voit mai degraba) omoara majoritatea omenirii iar supravietuitorii din viitor trimit pe cineva prin timp inapoi pentru a incerca sa opreasca acea epidemie. Si desigur sunt si unii care vor ca virusul sa-si faca treaba si incearca sa pastreze cursul evenimentelor sa curga netulburat.


132
Diverse / Re: Criptozoologie
« : 02 Aprilie 2015, 13:54:28 »
O sa-mi expun si eu parerea, ce e cam SF asa (ca de obicei). Si anume ca e posibil ca fapturile astea sa vina dintr-o lume paralela si sa fi trecut temporar in asta, fie printr-un portal fie in urma vreunei caderii temporare a "zidului" ce desparte lumile astea. Ori sa fie vorba de vreo falie temporala (si temporara) prin care sa ajunga aici.

Pentru ca astfel de intalniri sunt consemnate din cele mai vechi timpuri

 

133
Din puntul meu de vedere este o gainarie pe burta romanilor ... ei vor sa foloseasca energia electrica a singurei tari din Europa si Asia ... care are o productie energetica (electrica mai ales) peste necesitatile ei ... (suma aia de sute milioane oricum  este prea mica pentru a produce antimaterie - AMRA) ... adevarul ca rumanii vor dona energie anual de peste una bucata de un mild. asa ca sunt ei sufletisti ... lasa domne ca asa ajungi in ... raiL...

Si eu sunt de multe ori adeptu teoriei conspiratiei, dar asta ca de fapt vor sa ne incarce factura la curent electric cu laserele astea mi se pare cea mai slabuta, fara suparare.

Mai ales ca am inteles ca energia provine de la niste izvoare termale subterane din zona sau ceva de genu, si evident ca varful acela de energie va fi folosit pentru perioade foarte scurte de timp, n-o sa functioneze laseru la capacitatea aia 24 din 24 de ore, 7 zile din 7 pe saptamana.
Deci pretul energiei consumate si cat va costa ea tarisoara cred ca e ultimu lucru care ar putea sa ne ingrijoreze, in caz ca e ceva dubios sau periculos la mijloc.


134
E plauzibila ipoteza asta cu universurile paralele. Ori poate deschiderea unor pasaje prin care sa se scurteze mult distantele in universul asta, ceva in genul tehnologiei din Stargate.

Pentru ca o calatorie cu nave cosmice (chiar avand supertehnologii antigravitationale si care pot atinge viteza luminii, sau chiar sa o depaseasca cumva) e complicata la distante mari unde vorbim de ani lumina sau zeci si sute de ani lumina (sa nu zic mii).
Alpha Centauri e la 4,37 ani lumina de soarele nostru, dus intors la viteza luminii ar dura aproape 9 ani. Aldebaran aia de care s-a mai pomenit si pe aici cu diverse ocazii e insa deja la 65 de ani lumina de noi. Prea mult pentru o viata de om, chiar si sa ai nave care calatoresc cu viteza luminii (chiar si dublul ei si tot ar fi complicat mai ales la o calatorie dus intors).

Asa ca eu cred ca sunt alte principii folosite. Asta odata, apoi in mod cert cred eu ca exista si acele universuri paralele si ca o calatorie acolo ar putea fi mult mai usoara daca gasesti sau creezi o "usa". La urma urmelor astfel de lumi paralele apar si in basmele noastre, cu zmeul si/sau Fat Frumos trecand de colo colo.

Si din cate am inteles superlaserele astea de se construiesc acum pot face mai mult decat acceleratorul de la CERN, pot impinge experimentele si mai departe. Iar la noi se vor construi de fapt doua lasere diferite ca functionare (probabil se incearca doua "chei" diferite pentru a deschide "poarta" interdimensionala hehe) dar de aceeasi putere (10 petawatti parca, mai mult decat productia combinata a tuturor centralelor electrice de pe glob la data asta, ceva de genu).

Asadar cand or sa porneasca astea (si daca o sa anunte oficial) cei care stau in Bucuresti sa fie atenti daca si ce o sa zboare pe deasupra (OZN-uri, zmee sau zmeul in persoana :-D ) si sa ne zica si noua aici  :-D

135
Da, odata-n plus se dovedeste ca "istoria oficiala" e doar o gigantica prosteala si-n domeniul stiintific - cu ricoshee politico-militare decisive insa.
Seminificativ pe linia aranjamentelor globale inter-corporatii (care si-n WW-II apar a fi fost deasupra guvernelor) e deci detaliul ca von Braun a fost certamente trimis de Hitler (si-nca de doua ori - oct. si dec. 1944) impreuna cu generalul Dornberger la Lisabona pentru tratative de pace cu... ghici ciuperca-ntr-un V2 - doi manageri 'merigani de la General Electric! :-o (cf. marturiei generalului nazist, inregistrata de britanici in C.S.D.I.C. Camp 11.)

Sa revenim insa la fratia "dusmanilor": dispozitivul prezentat in cartea lui Lyne e intr-adevar unul din prima generatie a ghidajelor propulsoarelor "tachyonatoare" de OZN nazist, utilizate clar si de 'meriganii de la GE... in plina cotonogeala taman cu producatorii device-ului :lol: (am mai vb noi de asta - era cam primitiv, lucrind cu unghiuri fixe de deflectie a fluxurilor eterice pare-se. dar a fost perfectionat ulterior; marea problema nerezolvata a ramas influentza "bulei spatiu-timp" in care... iar se pare ca se "izola" OZI-ul in zbor si care nu permitea utilizarea precisa de tunuri/rachete.)
Putem deduce  d-aici (cam SF, dar plauzibil) ca alde...baranezii :star: :-) nu le-ar fi dat vrillezoaicelor planurile complete ale "jucariei".

Sa nu deviem insa: marea gogoritza istorica e ca WvB ar fi lucrat exclusiv pe felia rachetelor, cind de fapt expertiza lui mult mai importanta pt. USA (si nu doar post-paperclipare) era aia-n domeniul propulsiilor antigravifice tip Tesla (Lyne e convins ca WvB l-a inlocuit pe Willy Ley - expert in microunde - in the Rocket Society din New Mexico si asta incepe sa se confirme, aparind tot mai multe dovezi colaterale ca WvB a coordonat producerea primelor prototipuri de OZI :ufo: in SUA... SI pre-WW-II, adica-n anii '30.)

Strict ontopic (dar deocamdata pe scurt) si terifiant de surprinzator (pentru unii) e insa faptul ca General Electric a fost unul din marii finantatori ai... nazistilor. Si asta-i oficial cunoscut (dar deloc... popularizat), GE Company fiind actionar major la AEG si-al sau Mittelwerke, unde-au murit mii de mucitori-sclavi din lagare ca sa construiasca (printre OZI-uri :-D) V2-urile care le cadeau in freza londonezilor in '44. :rocket:

Si mai interesant e insa ca Franklin Delano Roosevelt era unul din cei mai barosani actionari la GE! :-o (chestie care ne face sa uitam aproape ca si sefu' proiectului Manhattan Arthur Compton avea acelasi statut.)

Evident ca unii pot sustine ca presedintele-n exercitiu al SUA FDR habar n-avea de manarelile 'merigano-naziste, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i si credem.
...Voi i-ati crede, apropo? :wink:

Ca fapt divers Willy Ley (plecat in SUA inainte de WW2) e cel care ar fi dezvaluit existenta Societatii Vrill din Germania. Care societate s-ar fi inspirat si dintr-o carte scrisa de un mason englez unde se vorbea despre energia numita Vrill si despre o societate intra-terestra (daca nu ma insel se putea intra la ei prin Tibet / Himalaia sau ceva de genu, asa zice cartea aia) mult mai dezvoltata decat cea umana de acum.
Daca imi amintesc bine din franturile pe care le-am citit pe undeva (cartea se numea "The coming race") aia aveau aripi atasate la corp (erau artificiale, nu erau crescute natural) iar femeile aveau pozitia dominanta in societate hehe, puteau controla mult mai bine Vril-ul ala, si in cantitati mai mari.
 Asta ca tot veni vorba de fetele de la Vril care zice-se ca ele erau cele care se "logau" sau legau psihic sau parapsihologic cu alte lumi.

Cum a spus si maestrul Xanadron si ceilalti, pe langa legaturile dintre corporatiile diverse (si dintre bancile) din taberele teoretic opuse ar mai fi existat si ceva legaturi intre diverse grupari oculte aflate iarasi teoretic in tabere opuse. Vril s-a unit cu Thule care a creat si impins de la spate partidul nazist, dar ei aveau legaturi si cu Zorii Aurii din Anglia (de care parca apartinea si autorul cartii pomenite mai sus, aia cu intraterestrii si Vrilul).

Vezi apoi si sprijinul din afara pentru preluarea puterii de catre bolsevici, si din partea nemtilor si a unor grupari din SUA. Bolsevici care la randul lor au permis nemtilor sa se pregateasca militar in secret in URSS (aveau interzis asta prin tratate) in anii 20' si 30' si apoi au inceput impreuna al doilea razboi mondial fiind aliati in prima lui parte.
Germania si URSS au fost aliati din 1939 (data oficiala a inceperii WW 2) pana in 1941, si-au impartit impreuna Europa si s-au sprijinit reciproc, rusii trimiteau materii prime, petrol, grane, metale etc iar nemtii dadeau la schimb tehnologie si produse finite.

Si parerea mea e ca cel mai probabil al doilea razboi (putem gasi evenimente similare cumva in istorie, ca si numar foarte mare de victime) a fost o actiune orchestrata de cineva cu legaturi si influente in toate taberele si care a putut controla cursul evenimentelor, scopul fiind (sau cel putin unul dintre scopuri) o "recolta" (de suflete sau corpuri astrale/eterice sau cum le zice TVM) mult mai consistenta obtinuta intr-o perioada foarte scurta de timp.
S-a incercat poate si o reorganizare a "turmei", o noua imparteala sociala, s-o fi experimentat ceva si din pct asta de vedere.

Pagini: 1 ... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... 32