Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - kenjiro

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 11
61
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 11 Decembrie 2018, 23:52:51 »
Unde ai aflat despre paznicul gardianului?

62
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 11 Decembrie 2018, 23:49:55 »
 :martiansmile:

63
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 11 Decembrie 2018, 15:00:09 »
"Mai este si alte puncte de vederi"  :lol:  asupra explicarii unor simboluri din lucrarea cu si despre vril iar una "dăcât" aceste ar fi că e vorba despre energia sexuala, sublimata mai mult sau mai puțin. Si nu atat despre tehnica fizica in sine cat despre transformarile care au loc. Ce e viața, cum ia ea naştere, cărui scop foloseste si mai ales , in opinia unora sau a altora, unde e pragul? Asta apropo de pazitorul gardianului pragului. Da, da, am scris bine, dupa anume surse neverificabile, gardianul pragului are un pazitor. Acuma, ce pazeste sau pe cine pazeste este o nebuloasa mai mare decat Orion.
   Dupa parerea mea avem de-a face cu programe implantate , programe care au diverse forme functie de algoritmii specifici creierului respectiv, intr-un fel pt crestin, in alt fel pt hindus, etc. Intrebarea cea mare ar fi cum putem depasi aceste programe? Calea prin cunoastere constienta urmand rituri si ritualuri- alte programe de acces :))) - sau prin hack sau prin bypass.
   Pare-se totusi, dupa unii autori ce nu s-au nascut inca  :lol:  cea mai simpla metoda ar fi rescrierea
 
   Alambicat bine de tot alambicul ...

64
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 11 Decembrie 2018, 14:41:52 »
....

65
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 09 Decembrie 2018, 14:44:10 »
Revin cu promisiunea explicàrii unor simboluri din lucrarea lui Edward Bullwer Lytton "Vril - Rasa ce ne va ínlocui" (de la care s-a dezvoltat acest subiect).
Precum am iterat íncà de la debut, conținutul lucrării nu trebuie luat ad litteram, fiind o íncriptare alegorică. Ca mulți alți gânditori hermetici, Lytton a ascuns sensuri în metafore - metoda favorită (și garantată) a oricărei ścoli inițiatice.
 Deci, cum începe ? Eroul coboară într-un puț, împreună cu un prieten inginer.

Recunoaștem motivul clasic deja al "cufundării" în sine, "visita interiora terra" masonic, " hârzobul" coborârii din basme, s.a.m.d.
E deci vorba de o experiență lăuntrică, meditativă, cu scop transcendent - nicidecum o expediție reală prin cine știe ce grotă sau văgăună naturală.
"Prietenul" inginer este alter-ego-ul autorului, nicidecum un alt personaj în "carne și oase". E identitatea rațională, materială a lui Lytton, cea de zi cu zi - care nu are permeabilitate la noțiuni transcendente.
De aceea și "moare", chiar la debutul primelor pagini. "Moare" nerezistând coborârii cu "hârzobul", se pierde în noua dimensiune lăuntrică. Nici nu este jelit - autorul trece în 2-3 rânduri peste această "moarte" - care altminteri ar fi fost o veritabilă dramă (și nici nu mai revine deloc la acest moment, uitând orice evocare a "prietenului" până la finalul romanului).

66
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 25 Noiembrie 2018, 16:06:02 »
De unde vin acestea? Cum se poate manifesta asa ceva de-a dreptul fabulos?

"La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul " (Ioan, 1.1).

Iată răspunsul.
Toată imensa complexitate derivă din Unul, Primul. E o suită nemăsurată a densificărilor, ce pare de o desfășurare infinită.
Dar nu e infinită. E ciclică - se va reveni la Unul.
Nu există infinit, ci doar ciclicitate.
Și răspunsul din Evanghelie e densificat, în același timp arătând ciclicitate.

Pentru "mintea-maimuță" e o realitate incomprehensibilă.
Pentru mintea reală (Sinele) e o realitate incontestabilă.

67
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 24 Noiembrie 2018, 22:40:38 »
Bănuiam că va veni acest răspuns...
Dar, nu e o problemă chiar mare. Probabil trebuie să aplic aceeași tehnică a non-dialogului interior după ce manifest intenția de a primi răspuns în legătură cu zona de interes. Mda... chițibușăreala de ceasornicar elvețian... culori , viteze, vibrații ,  debite și presiuni în acumulare. O simfonie de sunete si culori ce se adună de pretutindeni într-un concert extraordinar de vârtejuri și dantele.
Mai rămâne calea lungă a înțelegerii de parcurs... De unde vin acestea? Cum se poate manifesta asa ceva de-a dreptul fabulos?

68
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 24 Noiembrie 2018, 14:38:13 »
Acum pricep.
Nu aș putea spune însă ce înseamnă exact culorile. E oricum o "traducere" a unei informații...non-raționale pentru creier. Roșul văzut în transă poate să nu însemne același lucru cu roșul obișnuit, de exemplu, ci doar să sugereze că în structura energetică se petrece ceva similar cu "roșul" cunoscut în realitatea cotidiană.
O să-mi mai bat capul cu asta, dar momentan nu mai am ce opina.
Doar că, în timp, dacă experimentezi repetat asemenea percepții, le vei putea asocia cu felurite senzații (de moment sau ulterioare) și vei putea stabili raporturi de cauzalitate.

E calea empirică.
Cea mai grea, cea mai lungă, cea mai periculoasă...dar și cea mai sigură d.p.d.v. cognitiv.
Și poate chiar cea mai meritorie.

70
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 21 Noiembrie 2018, 00:45:46 »
Aștept cu interes detalii, în experiența dumitale pare să fie vorba despre altceva.
**********************************
Exersam următorul capitol din cartea Dr. Sagan:
8.5 Exploring the circulations of the etheric Become  aware  of  the  layer  of  the  vibration  as  a  whole,  as  in practice  8.1.  Suppose  you  had  the  task  of  re-inventing  acupuncture. Explore  the  layer  of  the  vibration,  searching  for  circulations.  Look for  anything  feeling  like  a  flow  inside  the  body  of  vibration. Start  with  the  whole  body.  Become  aware  of  the  body  of  energy  as a  whole  and  look  for  circulations. Are  some  of  these  circulations  more  intense  than  others?  Are there  big  and  small  ones? Qualitatively,  can  you  perceive  differences  between  various  flows? Do  some  of  them  feel  warmer,  and  others  cooler?  Do  some communicate  a  feeling  similar  to  one  of  the  four  elements  (fire, water,  air  or  earth)? Explore  part  after  part:  the  head,  the  neck,  the  shoulders  and  the top  of  the  chest,  the  arms,  the  chest,  the  abdomen  above  the navel,  the  abdomen  below  the  navel,  the  legs. Then  go  back  to  the  perception  of  the  etheric  body  as  a  whole,  of the  vibration  all  over  the  body. Repeat  the  sequence  a  few  times.

In timpul vizualizării am văzut acele fluxuri colorate.

71
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 20 Noiembrie 2018, 13:49:09 »
La o corporatie,un interviu:
-Where do you see yourself in 5 years?
-In your chair, asking better questions!

72
Ireale...pe bune! / Re: Doppelgänger - Dublura personală
« : 19 Noiembrie 2018, 16:03:08 »
Am înțeles.
Nu cunosc mare lucru despre sălașe, mie imi apar mai degrabă ca fiind portaluri catre lumi care oglindesc lumea asta si care fac parte din angrenajul vast numit Brahman. Aceste lumi "umbră" exista pentru ca aceasta să fie asa cum o stim, în schimbare. Dublura de acolo pare sa fie una dintre versiunile noastre. Din cate inteleg din filme, cărți etc. se vorbește numai despre versiunea/Dublura malefică. Mi ar fi placut sa aud și despre cea evoluată, daca exista asemenea lucruri. Dar, probabil răul este mai accesibil, reprezentând de fapt doar o anumită vibratie/energie care marchează un prim pas.
  Doar o data am intalnit dublura, nu mi s a parut nicicum. As mai mentiona ca , din cate încep să îmi amintesc, mai întâi o vreme mi-a apărut în timpul viselor. După întâlnirea cu ea s-a terminat procesul.
  Ar fi util de stiut de ce e importantă întâlnirea asta. Util pentru cei care trec printr-un proces asemănător. Nu e simplu in situatia respectivă sa nu găsești informațiile potrivite.
 

73
Ireale...pe bune! / Re: Doppelgänger - Dublura personală
« : 18 Noiembrie 2018, 18:12:09 »
Ce e drept, multe variante, multe teorii.
Dublurile de care vorbeşti d-ta, d-le @abyss, par din a doua categorie ce ai enunţat-o (adică cele proiectate de cineva, ce aparţin acelui cineva). În acest caz evident că particularităţile doppelganger-lui depind de emiţător - fiind un dublu astral / eteric proiectat.
Eu sunt intrigat de dublurile ce nu ţin de controlul unui emiţător, dubluri ce par a lua naştere din cineva, fără acordul sau controlul respectivului.
Mai exact, mă refer la acele dubluri ce, la un moment sau altul, trebuiesc înfruntate (în scop de progres sau de biruire a Sinelui).

74
Ireale...pe bune! / Re: Doppelgänger - Dublura personală
« : 18 Noiembrie 2018, 02:22:43 »
Teoriile... aceste lucruri sunt cu dus si întors.  Oare nu cumva au fost lăsate neocultate tocmai pentru a încurca?  Cand se spune că nu pot coexista,  aceasta informatie cum a fost obținută? Cum se poate demonstra ori infirma? Iisus coexista bine mersi cu cel putin o dublură.  Fiindca a fost văzut și auzit simultan în locuri aflate la mare distanță, cât trăia deci. Din cercetările mele mai vechi, dublura era capabilă  de multe lucruri ieșite din comun. Să meargă pe ape, pe pereți, sa sară pe distanțe lungi,  etc. Din ce imi amintesc fiecare dublură avea niste particularități. Unii nu puteau bea apa, sau mânca , ... mă rog, tot felul de aspecte bizare ce tin de cel care le emana, pana la urma. Dublura putea materializa obiecte, materie.... mâncare , pâinii,  practic aducea materie în acest univers. Iisus cam se încadrează la acest capitol.
  Alt exemplu. Luptătorii ninja. Multe din miturile legate de abilitățile lor desi par caraghioase sunt adevărate. Filmele au încercat să bagatelizeze ceva ce în realitate era un secret formidabil.
  Dublurile din sălașe... Păi cate sălașe atatea dubluri. Ar putea fi și asa ceva , de ce nu. Eu nu cred in dimensiuni paralele ori superioare și inferioare. Totul coexistă. Vibrația diferă, astfel se întrepătrund lucrurile. Salasurile pot fi versiuni. Asta da, e altceva.
  Cum însă dobândește corpul din vis masă și forma fie ea aparent materială devenind o dublura fizică ? Cred ca prin condensare, acumulare, exerciții repetate .  Sunt cai , nu teorii, care indruma catre un asemenea rezultat. In orice caz asa mai merge. Ne confruntăm  deci  nu cu supraoameni, ci cu aspecte necunoscute ale lumii în care ne aflăm.

75
Ireale...pe bune! / Re: Doppelgänger - Dublura personală
« : 18 Noiembrie 2018, 01:20:24 »
Binevenită completarea / corectarea titlului (și scuze ptr."încălecarea" literelor).

A treia din variantele enumerate e cea mai problematică - și cred că ea definește cel mai bine subiectul.
Cum de dobândește însă masă și formă (aparent) materială ?
Majoritatea teoriilor esoterice plasează acest "dublu" într-o dimensiune superioară (sau paralelă). De aici s-a inspirat și Lynch când a lansat conceptul în seriile Twin Peaks - precum știm, doppelgänger-ii săi (pre)existau în zona Sălașelor, fiind de o natură...în sfârșit...imaterială.
Singurul moment în care aceste dubluri intrau efectiv în lumea "noastră" era cel al unei substituiri (cazul agentului Cooper, "înlocuit" de Mister C. după eșecul "pragului").
Dar ambele ipostaze (originalul și dublul) nu apar nicăieri ca putând co-exista, simultan, în aceeași dimensiune. De aceea cred (doar o părere) că momentele în care "doppelgänger"-ul este perceput (aparent) carnal sunt niște momente speciale, cumva de tranzit sau de confluență între lumi/dimensiuni.

Altfel, cel puțin după ce pot gândi acum, un "dublu" tot de...aici...nu prea și-ar avea noima.

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 11