Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - kenjiro

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 11
31
Poate cineva sa decodeze imaginea din atasament?

32
Ireale...pe bune! / Re: Die Glocke
« : 06 Mai 2019, 00:13:40 »

33
Surprinde și (re) apariția simbolului apocaliptic - "călărețul atomic".
În ediția dedicată lui 2017 apare pe rândul de jos al tarotului, alături de o ciupercă atomică, iar acum, ptr.2019, apar toți cei 4 menționați în Biblie (anume plasați alături de chipul lui Vladimir Putin).
Hm....precogniție sau programare, ar fi totuși bine să nu vedem așa ceva. Parcă prea o reiau încăpățânații...

Dar, până una-alta, înainte să opinăm noi, iată o variantă încercată de alții:
https://m.youtube.com/watch?v=sXjxR5R8S50

Nu sunt prea convins de (unele din) aceste interpretări, dar link-ul e relevant pentru interesul suscitat de bizarele preziceri.

34
Până se ne avântăm a opina despre "tâlcurile" 2019, iată cà povestea catedralei nu rămâne simplă. https://www.express.co.uk/news/world/1117740/notre-dame-fire-paris-cathedral-fire-france-notre-dame-conspiracy-theories-cover-up
Se pare că nici gruparea Le Pen (perdanta alegerilor din 2017 în fața lui Macron) nu prea crede în "naturalețea" incendiului. Hm...sigur au văzut "conspiratologia" The Economist" (disecată frecvent pe site-rile / blogurile naționaliste franceze), și se pare că nu cred nici în "profetismul" de tip Rotschild.

Și sigur nu le-a plăcut nici arcana din 2017 ce-o arăta pe Le Pen legată de "roata norocului".

Povestea asta se va mai rostogoli o vreme, cât situația e încinsă la Paris, apoi....probabil ca multe altele (ex: asasinarea lui Kennedy) va râmâne în urmă, bună doar pentru curioși ca noi...

35
Ultima Thule și un Elefant putere...

36
Încă bulversat de neașteptatele adeveriri ale copertei 2017, n-am rezistat curiozității de a o  cerceta și pe cea "hărăzită" anului curent de năstrușnicii "economiști".
Iată, în atașament, noua ghidușie - la fel de enigmatică (și greu interpretabilă).
Fiind o "aniversare 500" Da Vinci, realizatorii și-au frecat palmele, încifrând după tipicul marelui geniu. Sunt multe care dau idei, printre care marijuana din mâna Vitruvianului (aici clar desenatà).

Dar cel mai intrigant e colțul stânga-sus (cum privim) - din perspectiva specifică RUFOn. "Noul Orizont al Ultimei Thule"?!?! Hahaha, d-le @abyss, ăștia au văzut că ai inițiat un subiect omonim la "ireale" și s-au gândit să te provoace !

37
Nu neg. La fel și catedrala din Chartres poate fi socotită superioară simbolic, dar cea care contează (mediatic, într-adevăr) e cea din Paris.
Interesant însă că revista "The Economist"  aparține lui Rotschild (ca și "actoru' de revistă" Macron). O deține împreună cu Agnelli (familia "Fiat") și alți oligarhi....iar printre particularitățile publicației e faptul că articolele, în majoritate, nu sunt semnate.

Bizară (altă) coincidență. Ca și faptul că oligarhii Franței au sărit primii să doneze milioane de euro ptr.catedrală.

Ehhh...cum să mai crezi în " natural" sau "spontan" zilele astea ?

38
Ca simbol si importanta istorica, gasesc catedrala din Aacchen cu mult superioara Notre-Dame, aceasta din urma fiind indeosebi o "creatie" media si turistica.
E doar opinia mea, insa am si argumente pentru sustinere.

39
Explicațiile d-nei Coman sunt pertinente, ca referiri istorice, dar ideea că "Notre Dame e simbol patriarhat versus matriarhat" mă cam  face sà zâmbesc.

Sincer, nu știu ce mesaj poate fi. Și nici nu pricep cum de a putut apare predicția pe coperta "The Economist", fie și cu cei doi ani de întârziere.
Din p.d.v. analitic, frământările din Franța  (despre care, hm, presa noastră tace mâlc) puteau fi preconizate. O simplă ocheadă la rezultatele primului tur de alegeri 2017 arată că extremele (dreapta / stánga) au luat peste 14 milioane de voturi, si de s-ar fi unit (imposibil) l-ar fi surclasat pe măscăriciul Macron.

Dar că va arde catedrala -simbol ? Și în aceeași săptămână cu radicalizări stradale și Paștele ? Sau că protestatarii, tot mai anti-UE de la week-end la week-end, vor alege  ca simbol " galbenul"?

Singurele explicații logice ar fi 1) pre-cogniția paranormală, 2) pregătirea în detaliu a acestor răscoale, cu apogeul de-a fi planificată chiar stricarea Notre-Dame !

Ambele teorii mi se par fanteziste, dar, totuși....coperta rămâne.

40
E foarte buna in ceea ce face doamna Coman si-i port un mare respect. Multumesc !

42
Ce anume i-o fi întârziat?...

Si ce mesaj poate fi o cagedrala in flacari? Si nu orice catedrala...

43
La fel de bizară e și ultima "arcană" din dreapta sus. Mari manifestații anti-UE, unde participanții sunt...galbeni.
Să fi prognozat ghidușii de la "The Economist" apariția "vestelor colorate" pentru 2017 ?!
În realitate, acest val revoluționar de ultra-stânga a debutat la 17.noiembrie 2018. Anterior, chiar dacă au mai fost tribulații (1 mai, același an), nimeni nu a purtat vesta devenită acum simbol forte.

Ce au bâjbâit ăștia de la revistă ? Că doar nu-i suspectez de epifanii profetice...ci doar de a fi "trompete" programate / programatice....

În 2017 noutatea a fost că pupilul Rotschild, Macron, a ajuns, în chip foarte surprinzător, președintele Franței (învingând-o pe Le Pen, legată de "roata" din alt tarot (rândul 2 de pe copertă). Victoria asta le-a plăcut "Economiștilor", destul cât să-i dea o pagină întreagă (atașament 2)....

Tardiv, dar...acum încep a se lega toate. Chiar că-mi saltă o sprânceană !

44
Acum vreo 2 ani ne-am bàtut capul (iar) cu ciudatele predicții "The Economist" (ediția 2017), iar eu am conchis atunci că "au cam bătut câmpii" - de vreme ce anul nu a corespuns "tarotului" imaginat.

Azi însă, hm...

Să ne mai uităm odată la copertă (atașament). Prima "arcană" (stânga sus) indică "biserica trăsnită", și e limpede că e un lăcaș catolic (are " foaia" lui Luther bătută-n poartă).
Lângă ea, două manifestații, atât de antagonice încât în 2017 mi s-au părut fanteziste. Un miting comunist și unul religios, flancând catedrala....chiar că n-avea nicio noimă.

Azi însă are. Toate elementele s-au regàsit ín aceastà sàptămână, tulburător de cursiv.
Catedrala a ars luni, iar săptămâna a fost marcată de un reviriment al pioșeniei. Paralel, au fost procesiunile uzuale de Paște (mai ample acum), prin coincidență cu frământările revoluționare înainte de Ultimatum 2 (ce au circulat toată săptămâna).
Sâmbătă, două mari manifestații au avut loc. "Vestele Galbene" s-au ciocnit cu jandarmii (9000 de revoltați contra 12000 jandarmi...ohooo...democrație serioasă Franța !), iar după violențe a avut loc slujba și procesiunea Învierii, ce a reunit mult mai multă lume ca în alți ani).
Stranie potrivire, orice s-ar spune.
Dar cu neputință de dibuit în noiembrie 2016, când s-a lansat revista. Și nici nu s-au petrecut faptele în 2017, ci cu doi ani întârziere....
Bizar.

45
Cocoșul din fundal poate indica Notre Dame, ca și contraforții de piatră strãmbați în stânga.
Totuși, imaginea frontală a catedralei nu seamănă cu simbolul parizian. Turlele fusiforme aduc mai degrabă cu Sagrada Familia a lui Gaudi, din Barcelona - chiar dacă acolo fațada are 4 "lumânări".

Se poate însă ca imaginea din clip să se refere la Notre Dame, dacă acceptăm (pe lângă stilizări / criptări) o imagine din partea opusă (atașament). Din "spate" se văd bine și contraforții și "fusul" învăluit de fum.

Oricum, simbolismul e puternic, și asocierile superstițioase abundă în Paris. Nefericitul incident a avut loc în Săptămâna (lor) Mare, iar ieri, înaintea Învierii, capitala franceză a fost din nou zguduită de valul revoluționar "galben", în ceea ce s-a numit " Ultimatum 2".
Evenimentele din Franța cresc în intensitate, și cred că vor fi evoluții interesante.

(mai multe despre asta voi comenta însă pe topicul "muralelor NWO", căci avem śi acolo niște " potriveli" tulburătoare cu  o mai veche avancronică "The Economist").

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 11