Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - kenjiro

Pagini: 1 ... 7 8 9 10 [11]
151
Diverse / Re: Culoarea Verde
« : 28 Noiembrie 2014, 23:07:47 »
Sa nu uitam !  :-D

152
Diverse / Re: Culoarea Verde
« : 28 Noiembrie 2014, 22:17:49 »


Apocalipsa 4:3
 Cel ce şedea pe el avea înfăţişarea unei pietre de jasp şi de sardiu; şi scaunul de domnie era înconjurat cu un curcubeu ca o piatră de smarald la vedere.

153
Diverse / Re: Culoarea Verde
« : 28 Noiembrie 2014, 22:02:23 »

MOLDAVIT


INFORMATII DESPRE CRISTAL
* Tara de provenienta a cristalului: CEHIA
* Este o sticla naturala, ca si obsidianul, foarte rara si speciala datorita originii sale extraterestre, Este o tectita de culoare verde-masliniu, de natura meteorica. S-a format in urma cu 15 milioane de ani la impactul meteoritilor cu suprafata pamantului! Tara de provenienta: de unde isi trage si numele, este valea râului Moldau (Valtava) din Cehia.
* Duritate: 5-5,5 (din 10)
* Luciu: sticlos spre mat, grunjos, translucid spre opac
* Culori: verde-masliniu, kaki, verde inchis
* Nota: Poate fi confundat cu peridotul, verdelitul sau obsidianul.

ISTORIE SI LEGENDA
* Este singura piatra de origine extraterestra de pe pamant! * Este una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant, gasindu-si originea odata cu formarea planetei.
* Pentru ca este o piatra de natura extraterestra, se spune ca mesajul sau pentru locuitorii Pamantului trebuie descoperit prin stimularea intelepciunii.
* Legende asiatice stravechi spun ca ar proveni de pe Sirius si legendele despre Atlantida fac deseori referire la acest cristal.
* Cele mai importante locuri cu incarcatura spirituala de pe pamant ascund in ele bucati de Moldavit: Mecca, Tibet, Israel.
* Se spune ca una din pietrele cu care era incrustata sabia Excalibur era Moldavit.
* Adeseori se vorbeste despre Moldavit ca despre Piatra Filosofala. Era folosit de alchimisti.


154
Diverse / Re: Culoarea Verde
« : 28 Noiembrie 2014, 21:20:54 »

155
Astronomie / Re: Astronomie - Stiri
« : 22 Iulie 2014, 19:36:17 »
Citat
nu pot sa.l  vizionez, zice ca e privat.

Copiaza url-ul de pe Youtube si incearca sa il descarci cu ClipConverter
http://www.clipconverter.cc

156
Vicepremierul Rusiei CONTINUĂ ATACURILE la adresa României.Ce alte mesaje agresive a mai publicat Rogozin

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin continuă şirul de atacuri asupra României. Oficialul rus a postat un nou mesaj pe Twitter.
 
"Da, domnilor români, în curând vă vom explica cine sunteţi şi ce credem despre voi”, a scris Rogozin pe Twitter.

Într-un alt mesaj, postat pe acelaşi cont de Twitter, după aproximativ o jumătate de oră, vicepremierul rus a scris că "serviciile speciale ale (Republicii) Moldova au confiscat cutii cu semnăturile transnistrenilor privind reunirea cu Rusia" şi a ataşat o fotografie în care apare şi liderul separatist transnistrean Evgheni Şevciuc.

"Da, pune-l pe prost să i se roage lui Dumnezeu. Publicitate mai bună pentru plebiscitul popular e greu să inventezi", afirmă Rogozin într-un mesaj ulterior, postat împreună cu o fotografie în care apare ceea ce pare să fie o pagină a listelor despre care vorbeşte.

Sâmbătă, Rogozin a postat un mesaj pe Twitter în care afirma că România a închis spaţiul aerian pentru avionul său, la cererea SUA şi ameninţa că "data viitoare va zbura cu un bombardier".
 
Reacţia oficialilor MAE nu a întârziat să apară, ministrul Titus Corlăţean catalogând mesajul ca fiind "foarte grav".

Sursa:
http://www.antena3.ro/externe/vicepremierul-rusiei-continua-atacurile-la-adresa-romaniei-ce-alte-mesaje-agresive-a-mai-publicat-252891.html

157
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 05 Mai 2014, 18:53:56 »
DRACULA, confirmat şi justificat de americani?! Sângele proaspăt este izvorul tinereţii fără bătrâneţe

Legenda contelul Dracula continuă să fascineze pe toată lumea, iar setea lui de sânge pare să fie justificată de căutarea pemanentă a elixirului tinereţii.
Noile studii, efectuate de către cercetătorii americani pe şoareci-cobai, au dus la rezultate spectaculoase, care pot da o speranţă în vindecarea unor boli considerate incurabile.

Şoarecii bătrâni au devenit mai puternici, au putut face faţă cu uşurinţă exerciţiilor fizice şi au dat dovadă de minte mult mai ageră după ce li s-a injectat sânge de la alte rozătoare-cobai, mai tinere.
Rezultatul surprinzător a fost acelaşi obţinut chiar şi atunci când "seniorii" au fost injectaţi cu o substanţă mai bogată în sânge proaspăt.

Dacă studiile vor confirma în continuare această ipoteză, oamenii de ştiinţă speră ca într-o bună zi, rezultatele cercetărilor ar putea ajuta la tratarea unor boli care afectează oamenii în vârstă.

"Nu încercaţi acest procedeu acasă", spune Saul Villeda, profesor la University of California din San Francisco, autorul a trei dintre materialele publicate online, ieri, de Nature Medicine and Science.

El a lucrat cu şoareci care, potrivit vârstei umane, s-ar încadra între 20 şi 60 de ani. Cercetătorii au injectat în mod repetat şoarecilor bătrâni sânge proaspăt, provenit de la animale mult mai tinere.
Conform acestor experimente, şoarecii care au beneficiat de infuzia cu sânge tânăr au dat rezultate mult mai bune în procesul de învăţare sau memorare
decât semenii lor. Spre exemplu, cobaii trataţi au reuşit să găsească mult mau repede o platformă scufundată într-un labirint.

Villeda a declarat că studiile ştiinţifice se concentrează acum pe identificarea factorului din sângele proaspăt, care face diferenţa.

Alte două publicaţii ştiinţifice, susţinute de Universitatea Harvard, pun accent pe o substanţă care este mult mai bogată în sângele şoarecilor tineri, faţă de sângele celor bătrâni.
Este vorba de o proteină, numită GDF11, care se regăseşte şi în sângele oamenilor, a cărei concentrare pare să scadă odată cu înaintarea în vârstă,
comentează Amy Wagers, redactor şef al celor două ziare universitare.

De asemenea, cercetătorii de la Harvard au descoperit că injectarea cu sânge proaspăt a şoarecilor bătrâni produse o mai bună dilatare a vaselor de circulaţie sanguină
şi astfel se realizează o mai bună inundare a capilarelor din creier. Potrivit specialiştilor, injectarea de GDF11 are efecte similare asupra subiecţilor.

Un alt om de ştiinţă, Lee Rubin, care a participat la aceste experimente, este de părere că dacă evoluţia studiilor va evolua favorabil,
există speranţe care pot fi folosite în viitor în tratarea demenţei sau a altor boli specifice bătrâneţii.

Sursa:
http://www.antena3.ro/life/stiinta/dracula-confirmat-si-justificat-de-americani-sangele-proaspat-este-izvorul-tineretii-fara-batranete-252240.html

158
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Cine este Lucifer?
« : 27 Aprilie 2014, 23:51:27 »
Sa fie Isus oare?

"הילל" (Hêlēl) Steaua dimineții

Apocalipsa 22:16
„Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Rădăcina şi Sămânţa lui David, Luceafărul strălucitor de dimineaţă.”


http://ro.wikipedia.org/wiki/Lucifer

159
Am citit si eu cateva fragmente din Programul Terra a lui TVM insa am dat peste
o explicatie care cred eu este mai aproape de adevar si care spune ca ZEII ar
recolta nu suflete ci tocmai energiile subtile ale corpului(In special energia vitala a copiilor deoarece este mai pura decat a adultilor). Au o tehnologie foarte avansata si ar folosii aceste energii pentru asi prelungii durata vietii si probabil pentru a crea, materializa aproape orice din nimic.

http://reincarnation2002.com/chapter_31.htm

160
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 28 Septembrie 2013, 20:59:11 »
The European Union Times relateaza ca un nou raport intocmit de Agentia Spatiala Federala ( (Roscosmos) afirma ca C/2012 S1 ISON a facut o serie de “”ajustari orbitale inexplicabile”" in apropierea planetei Marte si se pare ca aceasta cometa se aliniaza cu Phobos, unul dintre cei doi sateliti naturali ai acestei planete. Astrofizicianul rus Iosif Slovski, sustinea in 1959 ca Phobos este gol in interior si prin urmare este un satelit artificial.

Sursa :
http://terraencyclopedia.org/2013/09/27/misterul-cometei-ison/


Cum adica “”ajustari orbitale ”" ? Doar no fi
cometa aia controlata inteligent ?

161
2012 / Re: DMT , 2012 si Glanda Pineala.
« : 15 Septembrie 2013, 15:46:11 »
Un hormon care încetinește procesul de îmbătrânire ar putea fi secretul tinereții. Se numește melatonină, iar până la vârsta de 30 de ani corpul îl secretă singur. După această vârstă, îl putem lua doar din alimente.

Melatonina este un hormon produs de glanda pineală care, după ce ajunge în sânge, este transportat la celule. Secreţia de melatonină este maximă noaptea, însă eliberarea ei este influenţată şi de alţi factori, precum stilul de viață. Cea mai mare cantitate se secretă între 1 și 3 ani, deoarece este perioada în care dormim cel mai mult (între 12 și 14 ore). Cu cât înaintăm în vârstă, cantitatea de melatonină scade. Specialiștii ne recomandă să ne refacem rezervele de melatonină mâncând struguri, porumb, orz, roșii, banane și ovăz...

Sursa : adevarul.ro/sanatate/dieta-fitness/melatoninaaliata-tineretii-durata-1_50ad71967c42d5a6639542ca/index.html

162
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Război intr-un cuvant!!!!
« : 15 Septembrie 2013, 09:51:11 »
Citat
Ceea ce nu inteleg e ciudatenia ca acum exista arme chimice in Siria desi pana acuma nu existau?

Au aparut pur si simplu la comanda Sa fie arme chimice   :star:
Si iata ca ele sunt acolo in prezent -D

Intelegerea dintre rusi si americani demonstreaza ca cele 2 superputeri
rivale in aparenta sunt conduse aceleasi grupari oculte.

Pagini: 1 ... 7 8 9 10 [11]