Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dab270277

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 [7]
91
http://aim.edu.tc/?a=articles&p=451
aici este un INTERVIU EXCLUSIV CU BENJAMIN FULLFORD - DE DAVID WILCOCK

'' MULTE baze subterane sunt acum complet curăţate... (mă refer la) materiale, echipamente şi personal... de către forţe încă necunoscute. O coaliţie internaţională, care intenţionează să dărâme Vechea Ordine Mondială şi să elibereze umanitatea din sclavie, îşi asuma responsabilitatea. Ei par să aibe asistenţă Extraterestră în misiunea lor.''  - asta e un mic citat


http://active.info.ms/?a=articles&p=454
iar aici este despre distrugerea -cica -  a celei mai mari baze terestre draco-reptiliana de catre Consiliul Andromeda  :-D
''La sud de această poziţie principală era un mare complex de tuneluri cu mai multe clădiri, aşa cum există în statul american New Mexico. Această bază submarină era cea mai mare de pe planetă.'' - un alt mic citat 

Dezinformare ? Real? Aberatie? Test de inteligenta? Cui foloseste...

92
   Salut !
MariusFlorin..pentru inceput scuze pt. postarea anterioara.Poate ca a fost putin cam.. deplasata.Trebuie totusi sa intelegi ca felul categoric in care incerci sa iti sustii punctul de vedere in fata unor oameni(ma refer la noi toti,cei de pe acest forum),care nu au cap ..doar ca sa nu le ploua in gat,da oarecum de gandit.Mie unuia, mi se pare cel putin suspect modul in care sustii afirmatiile lui TVM.In fine..  Spuneam intr-o postare anterioara,ca pot emite cel putin doua teorii la fel de revolutionare si cred eu mai aproape de adevar,decat cea expusa de respectabilul domn.Dar inca o data ..RETINE,asta mi-a ,,bubuit" mie prin cap,in urma diverselor lecturi de o viata si nu am deloc pretentia ca ma apropii de adevarul absolut, care a stat pana acum ascuns mii de ani si pe care l-am descoperit eu, savant in timpul liber :-D prin nu stiu ce carti,, zgubilitice"sau prin te miri ce texte stravechi.Iata asadar ,ce cred eu:-  Si eu cred ca omul actual a fost creat prin experimente genetice de catre mai multe rase extraterestre.Numai ca asta este o ipoteza la mintea cocosului,pe care am observat-o de mult,lansata de cercetatori cunoscuti ,mult inaintea lui TVM si relevata limpede chiar si in Biblie,unde se spune ca Dumnezeu l-a creat pe om.Insa toata chestia se invarte in jurul scopului acestei creatiuni.Ce sustine TVM,partea cu sufletele care trebuiesc purificate,prin toata acea operatiune alambicata,pentru ca apoi purificate, sa fie folosite pentru a anima clone E.T,mi se pare cel putin.. fantastica ca sa nu spun cam fara rost.Pai mai pur decat in prima secunda ,un suflet nu poate fi. Dupa ce trece prin experientele vietii si se pateaza sa spunem asa cu vicii de genul;lacomie,orgoliu,desfranare,etc. stii tu lista cu pacatele vechi  :-D dar si altele mai recente...de actualitate :-D.cred ca numai bun nu mai e sa serveasca scopurilor,acestor E.T.
   Dupa mine,omul,cu tot habitatul sau,a fost creat,ca un imens laborator,ca un calculator biologic care sa dea anumite raspunsuri si asta cred ca ar fi si explicatia,unor probleme carora omenirea se chinuie uneori zeci de ani ca sa le dea de cap.Va sa zica zeii astia au o problema acolo la ei.Sa spunem,o boala noua.Ce ar trebuii sa faca?Sa caute un remediu.Dar sa nu uitam ca ei au tehnologia calatoriilor in timp si noi suntem creati ca organisme, compatibili cu ei,poate 90 si ceva la suta.Atunci ce fac ;vin aici,inoculeaza boala si fac un salt in timp de 20-30 de ani,(timp in care omenirea se lupta sa gaseasca remediul).Peste 30 de ani,zeii gasesc remediul gata realizat, devenit probabil o pastila banala .Exact cum am da noi o problema de rezolvat,propriilor noastre calculatoare.SI RETINE!..   Dupa mine asta se poate aplica in orice domeniu.Se intreba ei sa zicem;-,,Ce se intampla in caz de accident nuclear,cu o populatie de o suta de mii de locuitori?La ei  acolo nu pot face experimentul, ca doar nu se omoara singuri si isi polueaza planeta,nu? :? :-D.Atunci zic asa:Le dam astora pe Terra bomba si dupa ce o bubuie,stam pe acolea, observam si aflam".
    Si acum,intreb eu:-Teoria mea nu ar putea explica multe,de sensul creatiunii, la experientele asupra oamenilor si animalelor.De la implanturile ciudate,observatiile atente ale OZN-urilor in zone cu accidente ce au urmari catastrofale,idei revolutionare care le vin unor savanti in timp ce dorm,pana la baze extraterestre sub pamant sau cutremure ale caror cauze nu se cunosc etc.etc? :-) :martiansad:
  Si mai intreb eu ;Nu pare mai aproape de adevar,decat cea emisa de domnul TVM?
  Este doar o teorie de-a mea si dupa parerea unor prieteni,parca mai credibila decat cea din cartea domnului Toni. :mrgreen:

93
Întreb şi eu pe cel care se simte..întrebat:
1-Cine eşti tu de-l îndrumi pe om? După cum văd pari a fi supraom,dar atunci ce cauţi aici în turmă?
Dacă ai misiunea de a o salva îndreptând-o spre o anume ţintă..te sacrifici zadarnic,căci de multă vreme lupii au intrat în mijlocul ei spulberând-o, învrăjbind-o,şi asmuţind pe unii împotriva altora,mai bine caută (în interior)un mijloc de a trezii PĂSTORUL,căci doar EL mai poate rezolva problema omului. :mrgreen:
2-Desigur această mare problemă a omului nu se rezolvă în stilul propus de D-nul Toni Victor Moldovan, dar care până la un anumit punct se aseamănă oarecum cu concepţia Domniei Sale.Cum însă un altul cu idei mai curajoase în acest domeniu,nu cunosc până în prezent,eu îl consider totuşi un mare vizionar al vremii.
3-Cu ideia celor VI nivele de civilizaţii nu prea sânt în clar în sensul că a fost şi aceasta ideia unui reprezentant al unei biete subspecii...homo sapiens..ideie compusă după părerea sa proprie,la fel precum religiile şi datinile vremii.Dacă însă ideia era transmisă cumva de vreun reprezentant de-la nivelul VI,aş mai  înţelege  :mrgreen: :|
 În încheiere,îmi permit şi eu o mică şi umilă părere proprie(a nu se conta pe temeinicia ei!!):
Dacă EI Creatorii noştrii se ascund de noi ,nepunându-şi clar şi la vedere antetul şi semnătura pe uimitoarea LOR lucrare,înseamnă că au un motiv temeinic pe care nu doresc în nici un chip ca şi omul de rând să-l cunoască,şi văd că şi cel care a scris Geneza a gândit la fel alungându-l pe om de lângă ,,pomul cunoaşterii''.Genesa 3.22.  :?:evil: Spre deosebire de acesta eu însă sânt convins că nu de teamă că îi vom ajunge din urmă se ascund,ci tocmai pentru ca noi să ne înverşunăm întru ai căuta. :wink:

94
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Criza financiara globala
« : 24 Octombrie 2011, 10:45:03 »
@angellla29, vrei sa facem o lista cu genocidele din toata lumea ?
Vrei sa facem o lista cu cei care dardaiau de frig si zaceau in spitale neincalzite, servinduli-se o spalatura de vase care se numea ciorba, punandu-si neamurile pe drumuri ca sa le cumpere medicamente care nu se gaseau in spital, sa le care cafele sau ness-uri obtinute "pe sub mana" de la "chioscul partidului" sau de la bisnitarii ce aduceau marfa de la sarbi, Kent-uri obtinute prin aceleasi mijloace pentru a le da la doctori in speranta ca vor reusi sa faca vreo minune sau la asistente pentru a le sensibiliza?
Vrei sa vorbim despre femeile care au murit sau au ramas fara putinta de-a mai face copii din cauza avorturilor facute in mod clandestin ?
Vrei sa vorbim despre orele petrecute in frig de toti batranii tarii si de "soimii patriei" si de cozi la lapte pentru care te trezeai la 4 dimineata, si de cozi interminabile la butelii unde-ti scriai numarul de ordine pe un bolovan sau un "intreprinzator" facea liste care se schimbau din ora-n ora ?
Vrei sa vorbim despre genocidul celui de-al doilea razboi mondial ?
Vrei sa vorbim despre genocidul romanilor de peste Prut ?
Vrei sa vorbim despre faptul ca nu m-a intrebat nimeni daca vreau sau nu in NATO sau UE, dar am vazut mii de romani strigand ca vor asa ceva, fara sa se gandeasca un moment la ce va aduce aceastai integrare: tot ce vedeau in fata ochilor erau multi bani - sa facem afaceri, sa fugim in vest sa strangem euroi, sa vina strainii la noi sa ii smecherim si sa le luam euroii...
De la mic la mare, fiecare s-a gandit cum sa se imbogateasca rapid, sa se simta ca-n "Dallas" sau ca-n "Familia Guldenburg", si daca se poate, sa nu miste prea multe pentru a-si atinge scopul.
Sa ne amintim putin cati tarani isi dadeau cu sapa-n cap unii altora pentru o palma de pamant, pentru un metru de pamant de langa gardul casei, cati frati se omorau intre ei pentru mosteniri constand in cateva hectare - imediat dupa "revolutie" ?
Vrei sa ne amintim cat de prost a fost inteleasa "democratia" in care ne-am trezit cu totii dupa '89 ? 
Sau comfortul cu care ne-am obisnuit dupa 22 de ani de la "revolutie" ne-a facut sa uitam tot ce-a fost inainte, toate greselile facute de-a lungul deceniilor ?
Ai impresia ca revolta ta de-acuma va schimba ceva dintr-o istorie scrisa cu secole in urma ?
Ce rezolv revoltandu-ma la fiecare stire proasta pe care o citesc ?
Ce rezolv daca ma duc eu acuma in strada si incep sa urlu "Crapati hotilor si nemernicilor !" ? - Vor trece sute de oameni pe langa mine si vor zambi intelegator, altii vor rade cu gura pana la urechi, altii vor striga si ei in timp ce vor trece pe langa mine uitandu-se in spatele lor sa vada daca nu se indreapta vreun jandarm spre ei, si bine mersi, ma voi trezi cu o amenda pentru deranjarea "linistii publice".
Nu ma mai revolt de ceva timp... de cand am inteles unde a inceput totul si unde va sfarsi...
Pot doar sa asist tacuta la tot ce se intampla si sa deplang halul in care a ajuns Omenirea.

Si mai zic unii ca ar trebui sa fim nemuritori...

95
Cafenea / Re: Intoarcerea la Principiu
« : 16 Octombrie 2011, 20:02:28 »
Eu cred că noi oamenii nu sântem entităţi definite,şi nici nu ne putem definii altfel decât participând dea-lungul vieţii noastre la definirea EU-lui unei entităţi superioare.Aceasta de-a lungul evoluţiei sale ne întâlneşte pentru o vreme şi străbate alături de noi asistând tăcută la procesul micuţei noastre existenţe efemere.Iar dacă unii dintre noi(puţini la număr)reuşim să ne înţelegem rostul peregrinării,atunci se pare că vom fi eliberaţi şi vom putea ocolii valea morţii,absolvind astfel procesul evolutiv şi revenind astfel direct,, acasă ''împreunaţi fiind cu acea entitate.Religiile numesc acest proces ,,mântuire'',Iar învăţaţii vremii ,,iluminare''.Dacă acest proces special de înpreunare cu ego-ul se manifestă şi se defineşte ca şi o împreunare între energii de  sens diferit nu cunosc,este posibil să fie aşa,însă într-un mod probabil cu mult mai evoluat. :mrgreen:
Închei subliniind că părerea îmi aparţine în întregime,şi că nu mă asociez necondiţionat unor scriitori ai vremii,dar nici nu îmi permit să mă supăr atunci când alţii îi citează,pentru că acei scriitori sânt oricum mai documentaţi decât mine care ori cum recunosc măcar că,, nu trec de genunchiul broaştei'',iar dacă vreunul se crede mai documentat chiar şi decât ei,îl invit să purceadă şi el a scrie vreo carte,iar dacă nu o face probabil că are o problemă. :wink:

96
@ @lex tu intelegi faptul ca NU AI VOIE SA CUNOSTI, nu ai voie sa dezvolti stiinta si tehnologie si trebuie sa-ti vezi de existenta si de credinta ta? (oricum stiinta este data de L.I. in mare parte, nefiind meritul omului). Nu vrei? Sa stii ca EI nu pierd nimic, TU esti cel care-si pierde dreptul la nemurire. Ai dreptul asta dat de EI, de S.D. E un dar pe care EI ti l-au dat: dreptul la constiinta, dreptul la nemurire. Intelegi sau nu. Ai un drept pe care trebuie sa demonstrezi ca-l meriti. Insa ai niste obligatii de indeplinit fata de EI. Personal eu cred ca ai un mod de a vedea lucrurile foarte nesanatos. In final fiecare are propria lui parere despre lume si viata. NU ti-o impartasesc absolut deloc.

1. Repet: sunt la un nivel inimaginabil de avansat. Poate chiar EI au creat viata pe Terra acum 3,5 mld de ani. Insusi Toni sustine posibilitatea ca EI ar putea fi aici de la inceputurile Pamantului. EI au influentat viata, evolutia si dezvoltarea ei pe parcursul a milioane de ani. Personal cred ca cel putin era Neozoicului li e datoreaza LOR in totalitate. Astfel intrega evolutie a omului inca de la inceput, de mai bine de 6 milioane de ani, este legata de EI.
2. De unde sunteti voi atat de siguri ca EI nu pot clona CS? dupa doua versete din Bhagavad-gita si Upanisade extrase de Toni si intelese de el dupa bunul sau plac? Mi se pare pueril modul in care ne jucam cu presupunerile si interpretarile. Poate pot clona suflete insa folosesc programe de tip Terra pentru ca aceste CS au nevoie si de un anumit timp de dezvoltare, de crestere (precum graul, vita de vie). Odata ce s-au copt vine recolta. Asta ar fi unul dintre motivele pentru care nu cloneaza CS in laborator. CS au nevoie de un anumit timp de maturizare pe planete de tip Terra. Fac si eu ca si Toni presupuneri. Situatia legata de CS cred ca este mult mai complexa decat pare la prima vedere, perceputa de noi, si expusa de TVM in carte. Cartea merge pe foarte multe presupuneri si interpretari. Multi cad in capcana asta de a lua din carte totul ca pe un adevar absolut ceea ce mi se pare total aiurea. E greu sa-i faci pe oameni sa nu mai perceapa un adevar prefabricat (vezi cazul lui @lex). Cartea lui TVM contine multe adevaruri, dar amestecate si cu multe interpretari eronate care in final nu fac altceva decat sa distorsioneze aceste adevaruri. Din acest motiv P.T. este o carte foarte periculoasa. Trebuie sa ai cat de cat capacitatea de a separa adevarurile respective de aiureli.
In esenta va treziti degeaba (@fiul ploii) daca nu intelegeti de ce existati si o sa dispareti asa cum ati aparut. Incercati sa vedeti lucrurile prin prisma N.T. si nu din cea a lui TVM. E mult mai intelept pentru viitorul fiecaruia.
Imi pastrez punctul de vedere: aceste supercivilizatii sunt inimaginabil de avansate, iar noi apartinem de EI. Noi trebuie sa alegem de ce parte a baricadei suntem in razboiul dintre SD - LI, si sa intelegem locul nostru in acest Univers. Cine nu intelege nu-i nicio problema, iezerul de foc de abia va asteapta cu bratele deschise. Cui ii place sa se dea rebel pe forum o sa ramana cu rebeliunea in vant.
P.S. lasati placa cu 144.000 ca nu tine. O sa repet de 1000 de ori: cititi apocalipsa si Biblia cu mare atentie si nu mai luati de bun tot ceea ce expune Toni in carte.
Va salut!

97
ne-au folosit ca sclavi pentru a extrage aur pentru nevoile lor (si eventual alte resurse naturale) etc. .... textele vechi sumeriene, cele care povestesc ca zeii au venit pe terra de pe alta planeta, de pe nibiru, si au creat aici omul, sclavul, pentru a le face muncile grele. Nimic de corpul spiritual, de reincarnare etc. Ce parere aveti, pot fuziona cele 2 teorii sau e vorba de 2 viziuni total diferite?

Nu sunt viziuni deloc diferite. Summerienii au consemnat in tablitele lor, ceea ce ZEII le-au spus.
Si acum te intreb : daca tu ai fi pastorul unei turme de oi, si ar veni oile sa te intrebe de ce le-ai creat si de ce le dai de mancare, adaport si ai grija de ele, tu ce le-ai raspunde ? Le-ai spune ca le cresti ca sa le ucizi si sa le faci friptura, iarpe copilasii lor, o sa-i jupuiesti de vii in ziua de Paste, sau o sa le spui o poveste ... linistitoare, ca ele iti dau tie lapte si lana, iar tu in shimb, ai grija de ele ?  Nu-i asa ca le-ai spune ultima varianta ( ca n-ai nevoie de tulburari, crize si alte alea ) ?  Asa au facut si anunaki aia cu summerienii .... ( de parca anunaky n-ar fi avut suficienta tehnologie, ca sa-si extraga singuri aurul, si chiar au avut nevoie de omul primitiv sa scobeasca in mina ).
   
Iar Moldovan isi bazeaza opinia pe ..... faptele zeilor ! Si pe dovezile care le avem din istorie. Care dovezi, vin si demonstreaza ca zeii i-au mintit pe summerieni in treaba cu minele de aur , drept scop al creatiei.

98
Arheologie - Astronautica Antica / Re: Misterioasa populatie Ainos
« : 06 Septembrie 2011, 22:49:11 »
   Ce intrebare,este evident,............AINO. :-D

Esti sigur?? Nu cumva erau urmasii Atlantidei? Care mai tarziu s-au numit traci, scandinavi, aino, etc....Oameni buni ia ganditi-va un pic...Sa zicem ca pe Terra ar avea loc un mare dezastru fie natural sau artificial...Marea majoritate a locuitorilor acestei planete au disparut...doar sa zicem 100.000 au mai supravietuit...avand pe "capul lor" si o Era glaciara...s-au raspandit, sa zicem, pe unde au putut....Daca Atlantida era in Atlantic...eu nu stiu de ce mama dracului, cauta astia Atlantida pe nu stiu unde cand numele OCEANULUI ATLANTIC...e destul de graitor...dar ma rog....Si mai cred ca oamenii din Atlantida nu circulau cu canoe sau barci primitive...ci aveau vehicule avansate...Nici supravietuitorii unui eventual cataclism nu ar merge cu bicicletele sa zicem...Or avea ei grija sa aiba ceva benzina sau ma rog kerosen pentru un avion acolo...sau o barca mai evoluata...de ce nu....o nava spatiala....Si asa minunatii blonzi din Atlantis s-au raspandit si ei pe unde au putut.... Fie in Europa, Asia ,America sau Africa...Sa nu uitam de Egipt si de piramide...Asa cred ca ar face si urmasii nostri...s-ar duce acolo unde ar gasi un loc prielnic pentru as continua vietile...E simplu...

99
Extraterestri / Re: Fortele malefice
« : 03 Septembrie 2011, 15:33:54 »

@calator astral
Asa cum ai tot repetat , misiunea ta e sa informezi  si o faci  cu foarte mare sarg . Felicitari pentru entuziasm insa eu as fi curios de niste opinii personale ale tale si nu tot subscrieri la cuvintele si impresiile altora  :-D Tie iti e teama sa ai o parere pur personala ? fara sa treci in revista tot felul de savanti sau formatori de opinie religiosi  ? Normal ca o sa zici ca nu  :-D  insa asa cum zicea Michelangelo -parca   :roll: - cand lua o bucata de marmura , el dadea jos doar materialul in plus care acoperea sculptura . Asa , ca un experiment care in mod sigur nu e diavolesc  :lol: incearca sa dai de o parte patura crestina de pe informatii . Tu de ce crezi ca suntem dotati cu creier?  :wink:
 
 :lol: inevitabil includem biserica in discutiile noastre fiindca a avut grija sa se infiltreze peste tot , ea fiind singura care in anumite vremi s-a ocupat de trairile interioare ale omului , om care atunci cand vine noaptea sau inceteaza orice activitate ramane singur cu el insusi in fatza maretiei Universului . Modul cum s-a ocupat biserica de aceasta problema se observa peste tot  :-D
 Da , e vorba de energie .
In primul rand , daca nu-ti place campul , schimba-l bre . Sau esti  dependent de el ? :-D
Apoi, poate ca tu nu vezi o lae ci vezi o balaie  :lol:
Si, desi urli efectiv ca nu materializezi nik prin gandire , observ ca totusi asta faci  :lol: Din intamplarea de la hotel vad ca ai avut grija de tine sa materializezi  o aterizare usurica in pat - sa nu patesti ceva   :wink: Ar mai fi si alte exemple din postarile tale dar nu are rost , vorba ceea : ai urechi si nu auzi, ai ochi si nu vezi , ai creier si nu-l folosesti . Eu zic ca asta e pacatul primordial ,  nefolosirea instrumentelor...
numai postez de mult opinii personale pentru ca se pare ca as fi extrem de "negativ".
Convinctiile mele intime nu le impartasesc decit pe privat, dupa ce imi fac o idee despre soliditatea psihica a interlocutorului, puterea caracterului si atasamentul la valorile crestine sint cele doua criterii esentiale,daca nu e un dur care stie deja despre ce e vorba nu ii spun nimic.
Trebuie sa fii curajos si gata sa infrunti realitatea dura ca sa stai de vorba liber cu mine.
Ma limitez la reproducerea marturiilor celor care au disparut sau decedat la foarte scurt timp dupa ce au dezvaluit natura Conspiratiei.
Nu avem nici o putere supranaturala,nu putem materializa absolut nimic niciodata. Deci nu eu am creat nici draci nici grey nici reptilieni. Ei exista indiferent de vreau eu sau nu.

100
          Confirm si eu prezenta dar pana la urma cand si unde va avea loc intalnirea?

Cred ca-i cam prea devreme pentru detalii (respectiv ora si locul exact al intilnirii, fiindca ziua-i deja "batuta-n cuie").
Detalii care ne vor fi desigur comunicate cu citeva zile inainte de moderatorii/adminii RUFOn.

P.S. Si totusi, nu pot sa ma abtin si intreb la un mod ceva mai direct: ce se-ntimpla daca, sa zicem, fie si doar 5% din cei aproape o mie de "spectatori pasivi" ai forumului doresc sa participe la intrunirea asta? :roll:
Categorie in care - no offence - esti inevitabil inclusa si tu, scarythink.
Inchiriem poate o sala de conferintze? :lol:

101
Extraterestri / Re: Fortele malefice
« : 01 Septembrie 2011, 15:52:58 »
 Interesant subiect, de care suntem vrem-nu-vrem cu totii legati.

  Malefic este o forma de exprimare a "raului". Cu aceasta intram in mai vechea problematica a binelui si raului. Ce este bine si ce este rau?
  Raspunsul la aceasta intrebare e, de regula, in coada de peste. Ce e bine pentru unul poate fi rau pentru altul. Daca e ceva de impartit, lucrurile devin de-a dreptul dramatice caci unii apuca si altii nu mai au ce. Aceasta situatie e laitmotivul vietii noastre.

  Intr-o singura viziune a lucrurilor binele si raul devin distincte, la locul lor, perfect logice. In acest sens propun luarea in considerare la modul cel mai serios a organizarii acestei lumi pe etaje, pe ranguri de sisteme si ca o consecinta, pe nivele de putere, de decizie, de comanda. Am mai vorbit pe forum despre aceasta schema structurala (de suprasisteme si subsisteme) si ma folosesc de ocazie pentru a sustine ideea ca raul (sau binele) este strans legat de evolutia, dezvoltarea, cresterea unui sistem.
  Respectiv, factorii care impiedica dezvoltarea sistemului luat in considerare sunt rai iar cei ce favorizeaza dezvoltarea sistemului sunt buni.

  Evident, data fiind imprejurarea ca nu exista sistem (cunoscut noua) si care sa nu fie subordonat unui alt sistem de rang superior lui (suprasistem), legile bune pentru suprasistem sunt de regula rele pentru subordonatul sau (care trebuie sa munceasca mai mult "de pomana", adica fara folos personal, tocmai pentru a fi util suprasistemului).
  Intrucat exista niste tolerante la aceste legi impuse, binele si raul se vor incadra in aceste tolerante. Respectiv, legea impusa de nivelul superior, chiar daca nu convine celui subordonat, este totusi un bine inclusiv pentru subordonat deoarece altfel, daca sistemul superior piere, va antrena in moarte si sistemul inferior. Evident, aceeasi lege "de sus", buna totusi si pentru subordonatul nemultumit dupa cum am spus, poate deveni rea daca este excesiva, daca isi depaseste toleranta normal admisa.

  Desi cele spuse pana aici par niste banalitati importanta lor merge foarte departe chiar si pana la politica despre care nu vorbim aici pe forum. Conchid deocamdata spunand ca inainte de a discuta despre malefic ar trebui sa-l definim.

102
2012 / Re: Pregatiti de schimbare ?
« : 19 August 2011, 12:49:54 »
Absolut de acord cu veridicitatea directiei asteia de creare a "omului de tip nou", colega panta_rh_ei (OK, nu in sensul aceleiasi notiuni vehiculate pe timpul "Odiosului" :-D), dar inclin sa cred ca-s semne apropo de aplicarea ansamblului asta de tehnici/strategii doar unui numar redus de omuletzi... atent selectati.
Sau poate supusi unui proces de "antiselectie" din punctul nostru de vedere? :roll: (nu si-al "veghetorilor" ET :-( insa, zic unii).

Tema-i atinsa oarecum si-n topicul cu "Omenirea versiune 2.0" - la care bine ca mi-am/ai amintit indirect ca trebuie sa revin. 8-)

103
Ma bucur sa anunt faptul ca deja exista 3 donatori:

Le multumesc celor care au donat, iar cine doreste rog sa imi precizeze daca vrea ca numele (username-ul) sa ii apara.

Anonim - 8 August 2011 - £4.00 GBP
Anonim - 11 August 2011 - €3.00 EUR
Anonim - 16 August 2011 - $5.00 USD

104
Donează: Susține RUFOn făcând o mică donație!

Fac acest anunț ca urmare a discuțiilor de astăzi.

Cazul concret a fost în sensul: "OK, modulul de karma nu e bun, e depășit, vrem altceva mai bun...etc". Bun am înțeles asta, am discutat cu Paul şi am căutat o alternativă la modulul de karma. Din păcate, mai ales pentru români, nu totul în lumea asta e pe gratis, cum nici alternativa pentru modulul de karma (http://www.smfpacks.com/likes) nu e gratis, ci costă 15 USD.

Haideți să considerăm acesta primul pas în a face ceva oarecum concret. Nu e vorba de cei 15 USD per se. E important felul cum rezolvăm problema. Toate filosofiile de pe acest forum nu fac cât o ceapă degerată dacă nu suntem capabili și să aplicam, măcar unu la suta din ele. Nu lăsați totul pe seama unui singur om. Numai împreună putem face ceva astăzi.

Deci cine vrea poate să facă o mică donație prin sistemul PayPal pentru RUFOn.org. Urmati legatura catre aceasta pagina unde puteti face donatii prin PayPal.

Nu vă așteptați să fiți trecuți pe nu știu ce listă/pagină de onoare ş.a.m.d, sau să postați pe aici că am donat suma x, y, z.

După cum am spus, acesta este un anunț și prin urmare nu e deschis dezbaterii. Pentru alte întrebări sau/şi lămuriri puteți să-mi trimiteți un mesaj personal.


105
Administratie / Raspuns: Forum
« : 06 Martie 2009, 21:44:59 »
  Se discuta  in ultima vreme subiecte ce nu au nici o legatura cu OZN-urile, extraterestrii, si fenomene comexe. Proliferand astfel de subiecte forumul devine neinteresant si foarte multi se orienteaza spre alte zone. Rog persoanele ce nu au interes pt. OZN-uri, viata extrateresra, fenomene conexe, sa se abtina de a deschide discutii de alta natura, sau sa mearga pe alte forumuri pe care se discuta acele probleme. Sau ponderea acestor discutii sa reprezinte un mic procent din totalul discutiilor.
  Eu m-am bucurat cand am decoperit acest forum. Am gasit persoane care au acelasi gen de preocupari aici si se poate discuta liber. Dar in ultima vreme a devenit neinteresant si deja am inceput sa ma orientez spre alte zone. Ca mine mai sunt si altii, observand frecventa celor mai vechi si cunoscuti.
 Poate cineva tine cont de aceste pareri ale noastre si vedem ceva masuri spre bine.
In timp ce scriam, a aparut si mesajul lui  DepthOfField.
Citat
Dar nu vad care e problema..vad ca de ceva timp traficul pe rufon.org e in crestere, deci, e spre bine, nu?

Sa inteleg ca numai traficul conteaza? Nu si informatia si calitatea ei? Daca este vorba numai de trafic eu nu sunt interesat.

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 [7]