Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dab270277

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7
46
Cafenea / Re: Agora
« : 18 Iunie 2012, 01:40:09 »
Ca tot ai postat povestea asta lunga hai sa vin cu o intrebare. Ce ar putea insemna daca sus in munte din padure ar iesi un lup mare si batran, nu chiar alb ci mai mult gri si ar linge o data palma unui copil? Dupa care lupul s-a uitat lung iara mai apoi a plecat incet inapoi in padure.

47
   Doh... daca se uitau cu atentie si-n stanga discului, ar fi gasit si cadavrele a doi extraterestri si cel putin o tablita mayasa... Face parte din programul anului 2012: Planet X, Space X, Ocean X, Factor X...
   Astept si Alien X la Olimpiada, ca doar ne-a avertizat Nick Pope ca va fi cel mai propice moment pentru extraterestri sa se arate in toata splendoarea lor :-D

Tot nu inteleg cum naiba or fi ratat si rusii si americanii, dupa ani de antrenamente in acel loc, asa ceva... Curios lucru...
Dar povestea scoate in continuare bani :-D

48
   E ultimul raspuns pe care-l mai dau pe subiectul razboiului - oricare ar fi el. Nu mai vreau sa vorbesc despre oameni ucisi fara mila in masinatiunile intereselor financiare a unui grup restrans de oameni, nu mai vreau sa vorbesc de minciunile care ni se servesc pe tava, nu mai vreau sa vorbesc despre eliberarea popoarelor si transformarea campurilor detinute de noile popoare libere si democratice in culturi de maci, in transformarea cladirilor detinute in tabere de instruire a teroristilor nevazuti care darama guverne si darama vieti. Nu mai vreau sa vorbesc despre inumanitatea umanitatii. Oricum, lucrurile ce se vor intampla sunt demult planificate.
   Singurul lucru pe care vreau sa-l mai supun atentiei voastre pe acest subiect este un mesaj vechi de 70 de ani, dar care este inca de actualitate:
   
Discursul final din filmul Dictatorul

"Imi pare rau, dar nu vreau sa fiu un imparat. Asta nu este treaba mea. Nu vreau sa conduc sau sa cuceresc pe nimeni. Mi-ar placea sa ajut pe toata lumea, daca s-ar putea. Gentili, negri, albi. Toti vrem sa ne ajutam intre noi. Asa sunt oamenii. Toti vrem sa traim prin fericirea altora, nu prin nefericirea lor. Nu vrem sa ne uram sau sa ne dispretuim intre noi. E loc in aceasta lume pentru toata lumea. Si bunul Pamant este bogat si ne poate intretine pe toti. Viata noastra poate fi frumoasa si libera, dar ne-am pierdut calea.

Lacomia a otravit sufletele oamenilor, a baricadat lumea cu ura, ne-a inregimentat in mizerie si varsare de sange. Am dezvoltat viteza, dar ne-am inchis in noi insine. Masinariile care ne aduc abundenta dar care ne lasa doritori de mai mult. Cunoasterea ne-a facut cinici, desteptaciunea ne-a facut duri, inraiti. Gandim prea mult si simtim prea putin. Avem nevoie de umanitate mai mult decat de masinarii. Avem nevoie de bunatate si gentilete mai mult decat de desteptaciune. Fara aceste calitati, viata va fi violenta si irosita. Avioanele si radioul ne-au adus impreuna. Esenta acestor inventii plange in cautarea bunatatii omului, a fratiei universale, pentru unitatea noastra, a tuturor.

Chiar acum, vocea mea ajunge la urechile a milioane de oameni, milioane disperate de barbati, femei si copii, victime ale unui sistem care-l face pe om sa tortureze si sa intemniteze oameni nevinovati. Tuturor celor care pot sa ma auda le spun “Nu disperati”. Nefericirea care ne inconjoara nu este altceva decat marsul lacomiei si amaraciunii oamenilor care se tem de progresul umanitatii. Ura omului va trece, dictatorii vor muri si puterea pe care au luat-o de la oameni se va reintoarce la oameni. Si atat timp cat oamenii vor muri, libertatea nu va disparea.

Soldati! Nu cedati brutelor, oamenilor care va dispretuiesc si va inrobesc, care va inregimenteaza viata, va spun ce sa faceti, ce sa ganditi si ce sa simtiti! Care va antreneaza, va rationalizeaza, va trateaza ca pe animale domestice, va folosesc ca si carne de tun! Nu cedati acestor oameni nenaturali – oameni-masinarii cu minti de masinarii, cu inimi de masinarii! Voi nu sunteti masinarii! Voi sunteti oameni! Aveti o dragoste pentru umanitate in inimile voastre! Voi nu urati! Numai ce-l ce nu este iubit, uraste, doar cel neiubit si cel nenatural.

Soldati! Nu luptati pentru sclavie! Luptati pentru libertate! In cap. 17 din Sf. Luca sta scris “Imparatia lui Dumnezeu este in om”, nu intr-un singur om, nici intr-un grup de oameni, ci in toti oamenii! In voi! Voi, oamenii, aveti puterea, puterea de-a crea masinarii, puterea de-a crea fericire! Voi, oamenii, aveti puterea de-a face aceasta viata frumoasa si libera, sa faceti din aceasta viata o aventura minunata. Deci, in numele democratiei, haideti sa folosim aceasta putere.

Haideti sa ne unim cu totii. Haideti sa luptam pentru o lume noua, o lume decenta care-i va da omului sansa sa munceasca, care-i va da tanarului un viitor si batranului securitatea necesara. Brutele s-au ridicat la putere promitand aceste lucruri. Dar ei ne mint! Nu-si tin promisiunile! Niciodata nu si le vor tine! Dictatorii se elibereaza pe ei insisi dar ii inrobesc pe oameni! Haideti sa luptam sa implinim acele promisiuni! Haideti sa luptam sa eliberam lumea! Sa scapam de barierele nationale! Sa scapam de lacomie, de ura si de intoleranta! Haideti sa luptam pentru o lume motivata de dreptate, o lume in care stiinta si progresul vor conduce spre fericirea tuturor oamenilor.

Hanna, ma auzi? Oriunde ai fi, priveste-n sus, Hanna! Norii se ridica! Soarele patrunde printre ei! Iesim din intuneric la lumina! Venim intr-o lume noua, o lume noua buna, unde oamenii se vor ridica deasupra urei lor, a lacomiei lor si a brutalitatii. Priveste-n sus, Hanna! Sufletul omului a primit aripi si in sfarsit a inceput sa zboare. El zboara in curcubeu. In lumina sperantei! In viitor! Viitorul glorios! Care ne apartine mie, tie si noua, tuturor. Priveste-n sus, Hanna! Priveste!"
   

   -   Charlie Chaplin, 1940   -49
Subscriu la ce au scris colegii dar ar mai fi si solutia 3 - sa lasam un pic mai in planul 2 strategiile astea catre care suntem, teoretic si practic, impinsi, sa incepem sa punem intrebari si sa stopam cumva valul asta de "democratie cu arma" care se poate extinde oriunde in alta parte a lumii cu efecte dintre cele mai negative. Teoria sub care 'democratizam" fortat invatandu-i pe negrii ca practica albilor e cea mai buna, invatandu-i pe arabi ca ar trebui sa poarte pantofi pe nisip in loc de papuci - asa cum poarta ei traditional - duce la o struto-camila neacceptata de nimeni si la tensiuni inutile. Globalizarea se face, e un proces in desfasurare dar uniformizarea comportamentului socio-uman se face treptat si prin imbinarea noului cu vechiul - nu prin forta armelor generatoare de noi conflicte.
Nimic din  ceea ce s-a intamplat in ultimii 20 de ani nu a fost altceva decat creearea unor noi focare de conflict, creearea unor tensiuni sociale latente care mocnesc si care vor izbugni parjolind totul in cale la un moment dat. Totul - de la Irak '90 la Siria 2012 - nu este decat o amanare a unui conflict ce sta sa izbucneasca. Nu am "democratizat" nimic, nu am "restabilit pacea" nicaieri, nu am avansat omenirea cu un singur pas spre progres. Am pregatit doar "cadrul legal" pentru un conflict mult mai mare.
Asa ca as fi mai atent la "solutiile finale" aruncate pe piata ca panaceu universal, pentru ca ne apropiem de un prag critic de la care nimic nu mai poate fi previzibil in termenii unei dezvoltari normale. Si ne-o cam facem cu mana noastra sub diferite lozinci "eliberatoare" iar regretele de mai tarziu vor fi tardive.

Interesant e faptul ca toate tensiunile si tendintele de "schimbare a regimului" apar la mari distante de fratele cel mare de peste ocean - care  pana la urma e "stalpul de rezistenta" in promovarea acestor practici, desi si pe continentul american ar fi destule motive de nemultumire si "democratizare" - plantatiile de droguri care ne otravesc la nivel mondial, functioneaza in sistem semi-sclavagist la doi pasi de jandarmul mondial, care prefera sa sprijine "schimbarea regimului" in desert decat pe plantatiile de coca. Iar asta e un semn de intrebare .

50
Cateodata raspunsurile sunt mai aproape decat credem. Pana la gasirea lor sa ne descretim un pic fruntile cu o sarada, gasita aiurea pe net :51
   Nu stiu de ce se considera ca "extraterestri" ne-au abandonat...Daca n-au aparut in navele lor stralucitoare, asta nu inseamna ca ne-au abandonat; inseamna doar ca folosesc un alt gen de contact si ca persoanele contactate reprezinta un procent mic din populatia planetei. Tot la fel, persoanele care pot fi categorisite drept OAMENI CONSTIENTI reprezinta un procent mic din populatia planetei, deci...
   Am mai spus-o si o repet: contactul poate fi facut in o gramada de alte moduri decat cel pe care-l asteptam in mod "oficial", cu navele mama defiland prin atmosfera terestra. Si pana la urma, am descoperit noi cum sa cream o pelerina invizibila si cum sa camuflam obiecte sau evenimente in timp, de ce n-ar fi si ei in stare sa se camufleze in atmosfera si sa ne priveasca zambind cum ne punem intrebari de genul asta ?
   Important este cred sa intelegem ce definim ca fiind "extraterestri". Poate ca cei pe care-i asteptam au tot dreptul de-a fi numiti "terestri originari". Poate ei sunt defapt Zeii care au plecat la un moment dat; si-n cazul acesta, ar trebui sa ne amintim franturi din mituri, basme sau chiar Biblie si sa ne dam seama ca acei Zei aveau un alt "termen de garantie". Daca Zeii reusesc sa traiasca mii sau chiar zeci de mii de ani, pai atunci avem tot timpul sa-i asteptam sa se intoarca din peregrinarile lor.
   Tot apropos de Zei, e foarte adevarat ca au transmis cunostintele lor unui grup restrans de persoane, facand o triere drastica in acest sens: doar persoanele care dovedeau ca au curiozitatea si deschiderea mentala necesara dobandirii cunostintelor dar si onestitatea si fidelitatea necesara erau acceptate pentru a deveni initiati. Si totusi, nu putem spune ca n-au ramas adevaruri sau cunostinte ascunse "la vedere" de catre aceasti mistici: ascunse fiindca mai mult ca sigur trebuie sa privim lucrurile in alt mod, in modul in care au fost scrise. Daca toate aceste cunostinte au fost scrise de oameni initiati, e logic ca pentru a le intelege trebuie sa parcurgem un drum similar celui parcurs de ei pentru a putea deslusi toate aceste lucruri. Un adevar universal poate fi ascuns in cel mai banal simbol atat timp cat nu stim ce reprezenta acel simbol.
   Sunt convinsa ca avem in jurul nostru tot ce avem nevoie pentru a ajunge sa intelegem cunostintele si tehnologia Zeilor: trebuie doar sa dam dovada de aceeasi curiozitate si deschidere pe care au avut-o primii candidati spre initiere si tainele se vor descoperi in fata noastra. Poate daca recitim cu atentie legendele, miturile, textele stravechi si ne lasam putin imaginatia sa zburde o sa descoperim o lume cu totul noua; o lume in care un ankh sau un obiect ce parea un sceptru regal devine defapt un instrument de amplificare a campului EM sau de focusare si amplificare a gandurilor, un trident poate avea aceeasi utilitate ca o statie HAARP, o piramida poate deveni o statie de captare si distribuire wireless a energiei electrice sau o statie de stabilizare a campului EM al Pamantului. Stiu ca unora va vine sa radeti cand cititi "bazaconiile" pe care le insir, dar fara imaginatie, fara un orizont larg care sa se intinda in fata ochilor nostri n-o sa avem niciodata posibilitatea sa descifram tainele trecutului.
   Odata descifrate aceste taine, odata descifrata tehnologia Zeilor, ne vom mai pune aceleasi intrebari ? Ii vom mai astepta pe acesti "extraterestri" cu sufletul la gura cum asteptau bunicii nostri sa vina americanii, sau vom pleca la drum sa cucerim alte planete, alte galaxii, alte bariere ale mintii noastre?
   Odata descifrata istoria omenirii, "extraterestri" vor deveni strabunii sau stranepotii nostri, iar noi vom fi ocupati cu "crearea" unor "adevarati extraterestri".
   Deci raman la ceea ce spuneam inainte: nu e momentul potrivit pentru un contact global. Nu e vremea suficient de "coapta"  :wink:

   E doar o parere... personala...  :-D

52
Astronomie / Re: Colonizarea altor planete este posibila?....
« : 24 Martie 2012, 09:52:32 »
Colonizarea altor planete este posibila ????DA!!este posibila !!
Da este posibila intr-un viitor indeprtat. Eu am spus in felul urmator:
Citat
Nici vorba ca acestea sa existe in prezent si nici in viitorul apropiat.
Ma refeream la un viitor apropiat, nu am exclus total. Viitorul ne poate oferi multe surprize.
Dupa mine, cred ca, colonizarea altor planete se face si in prezent dar nu de catre noi. Alte entitati fac astfel de lucruri. Vezi diferitele cazuri in care fiinte omenesti sunt rapite uneori de mici copii si modificate pt. a putea supravietui unui mediu diferit de al nostu. Acei copii modificati au fost adusi si aratati mamelor care i-a conceput si care simtea o puternica atractie fata de acel copil desi era putin diferit de noi. Intrebati daca ar putea sa pastreze copilul, ei au spus ,,Nu ar putea supravietui mult timp in acest mediu". Ca sa nu mai vorbim ca este posibil sa poata muta numai energia vietii (sufletul) unei alte fiinte perfect adaptate acelui mediu. Sunt prostii? Eu stiu?... Prin cartile care le-am citit scrie cate ceva din care reiese acest fapt. Nu am timp sa fac o sinteza acum, dar daca va fi nevoie voi reveni cu amanunte in acest sens. Cine a citit stie despre ce vorbesc.
O zi buna va doresc.

53
Cafenea / Re: Agora
« : 17 Martie 2012, 16:22:27 »
Cica exista o lege in SUA care interzice oricarei companii americane sa exporte tehnologie comunicatii. IT ori tehnologie de criptare care sa nu poata fi "sparta" de CIA.  Asa ca toate Windows-urile au ascunse anumite functii prin care ti se poate scana PC-ul. La BIOS-uri se pot pune parole. Candva prin anii 1998 se stia deja parola universala: CONDO,

A fost si pe-aici o discutie pe tema asta: Windows 7 spionul din casele noastre?
http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=2790.0

Este vorba de CoCom şi succesorul acestuia şi anume Acordul Wassenaar.

Există algoritmi de criptare care nu pot fi "sparţi" în prezent într-un fereastră rezonabilă de timp. Restul e can-can şi copy-paste.

54
Cafenea / Re: Nu suntem urmasii extraterestrilor
« : 17 Februarie 2012, 20:57:22 »
cred ca suntem urmasii extraterestrilor ,noi ,umanii  dispunem de un adevarat PATRIMONIU GENETIC  format din 22 de rase diferite de extraterestrii ,suntem REALI ,oameni buni!!!!!

55
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Ce sa credem despre clonare?
« : 17 Februarie 2012, 18:38:05 »
Daca e sa dam crezare muncii geneticienilor care studiaza clonarea de o buna bucata de vreme,tot ceea ce are viata ,inclusiv fiinta umana ,nu este ,in fond decat un proces mecanic ultraperfectionat .Evident ca avand in vedere acest demers al meu ,precum si experientele foarte concrete pe care le-am trait timp de mai bine de 30 de ani ,nu pot sa subscriu la un astfel de mod de a vedea lucrurile .
 Clonarea lasa sa se subinteleaga faptul ca notiune de suflet este o simpla fantezie ,intrucat un organism poate fi multiplicat ,plecand de la ceea ce se numeste ,simplificand la maximum ,o celula susa a acestuia .Este evident ca in calitate de martor al existentei unei alte fatete a universului nostru ,gasesc absurd ca viata sa fi limitata la ceea ce vedem sau la ceea ce putem masura .Orice organism si cu atat mai mult cel al fiintei umane -nu exista decat in virtutea faptului ca este sustinut de un principiu numit suflet .Convongerile mele nu sunt determinate de faptul ca as fi adeptul unui punct de vedere filozofic ,ci sunt rezultatul unei experiente directe ,care mi-a permis sa percep si sa inteleg SACRUL vietii .
 Retineti va rog ca nu vorbesc la viitor ,ci la prezent .Intr-adevar ,am ferma certitudine ca toate cercetarile in materie de clonare umana sunt mult mai avansate decat se spune .Se asteapta doar ideea sa se banalizeze in randul opiniei publice pentru a se declara oficial ca a devenit o realitate .
 Scopul marturisit ,este ,evident ,strict umanitar ,adica acela de a contribui la sanatatea noastra ,la echilibru si , deci la fericirea noastra .
Totusi conform unor surse foarte bine documentate la care am avut acces scopul final este cu totul altul .Este vorba despre crearea unor barbati si femei specializati in anumite domenii programati sa execute sarcini precise ,fara a-si pune prea multe intrebari ,cu alte cuvinte posedand o constiinta mult diminuata si calitati fizice dorite .
 Nu va fi ,oare mult mai usor de guvernat o omenire ale caror elemente componente nu vor avea capacitatea psihica si materiala de a-si valorifica liberul arbitru si apoi ,eventual de a se revolta?Unii dintre cei care ne guverneaza lumea viseaza deja de multa vreme la o armata alcatuita din razboinici ,,perfecti ,, si de multimi si indivizi care sa execute muncile cele mai grele si mai ingrate fara sa carteasca .Tinta finala ,ideala a acestor conducatori se rezuma ,pana la urma , la a crea o mica elita care sa domneasca peste o masa aservita si incapabila sa reactioneze .
 Cu siguranta ca voi fi acuzat ca am intrat intr-un delir stiintifico-fantastic .Ma tem totusi ,ca un viitor nu prea indepartat sa nu imi dea dreptate daca nu vom sti sa actionam la timp .Viata noastra de astazi este alcatuita doar din concepte si instrumente tehnologice ,care ,nu mai departe de ieri ,erau de domeniul unei pure fantazii literare .Sa reflectam la asta...
 Un numar crescand de lucruri le scapa deja populatiilor de pe glob .
 Este sificient sa corelam informatiile intre ele si sa le analizam cu cevba mai mult bun simt ,pentru a ne da seama .
 ADN-ul ,creierul ,sistemul nervos si sistemul endocrin sunt relee intre subtil si concret .Din momentul in care acestea sunt manipulate fara o minima etica si nici constiinta demna de acest nume ,se creeaza inevitabil o bariera intre suflet si corp ,contactele intre ele sunt opacizate ,legaturile le sunt amestecate ,sunt izolate fiecare in lumea sa .Asadar suntem in prezenta unei veritabile tentative de sufocare a constiintei ,cu scopul de a domina .
 Sa nu se creada cumva ca m-as opune cercetarilor in domeniul geneticii .Dimpotriva sunt convins ca este de datoria fiintei umane sa largeasca aria de expansiune a VIETII si sa-i imbunatateasca formele de manifestare .Crde doar ca pentru o astfel de sarcina este nevoie de inima ,de suflet -si prin urmare de un alalt simt al responsabilitatii .
 Divinul accepta si ne cere sa participam la Creatia Sa -dar nu oricum .Sacrul nu este o himera .Nimeni nu va putea refuza la nesfarsit sa-l ia in considerare si sa se adape din izvorul Sau ,fara sa ajunga sa sece el insusi .

 sursa :Daniel Meurois-Givaudan

56
Tehnologii vechi și noi / Re: Timpul-concepte, fapte, enigme .
« : 11 Februarie 2012, 00:16:51 »
Pacalirea timpului  prin "indoirea" spatiului, nu ? Folosindu-ne de elasticitatea spatiului si-a timpului.
Dar daca timpul si spatiul n-ar exista ?
Ai putea vedea o multitudine de rezultate ale unei actiuni in acelasi moment, ca intr-un caleidoscop ?

57
Diverse / Re: Despre Romania
« : 02 Februarie 2012, 16:39:18 »
   Foarte frumoase peisajele din zonele montane ale Romaniei si-o sa revin si eu cu cateva imagini din niste locuri minunate.
   Dar pana atunci, nu va suparati ca intrerup putin firul peisajelor montane, dar vreau sa aduc in atentia voastra cateva frumuseti ale tarii noastre care sunt pe cale de disparitie - frumuseti surprinse la inceputul secolului trecut de obiectivul fotografului Kurt Hielscher.

Kurt Hielscher - Portrete de Ţărani - fotografii 1933 - video Gabi Schuster

Kurt Hielscher - Troiţe - fotografii 1933 - video Gabi Schuster

Mirifica Romanie in alb si negru


58
Chiar viatza ar trebui poate s-o luam ca pe o poveste, colega dab270277. Dar ispita aflarii finalului - dac-o exista vreunul - e irezistibila pentru unii omuletzi, nu prea lamuriti de fapt nici cum/cind/de unde si mai ales DE CE a inceput de fapt povestea lor. Cu cit mai multe detalii daca se poate: de ce in spectrul asta "material" de vibratie? Sau de ce p-o planeta superba din multe pdv-uri, dar si cu statut (iscusit ocultat) de "inchisoare"?! :roll: Ori: cine-s zeii si ce vrea ei? :-D Ne-or exploata doar ca pe culturi de suflete, ori ne "reeduca" dupa subtile programe de nimeni intelese? Sau: om fi pe bune funciarmente "pacatosi" sau nu? Si, daca sintem, ce-ar trebui sa facem ca sa ne eliberam de 1001 restrictii si voaluri de ignorantza indusa? etc. s.a.m.d.


Un ciclu, o planeta pe care infloreste viata: alt ciclu, alta planeta pe care infloreste viata si tot asa, mereu si mereu :)

Exemplu s.f. :
Ciclul 1: Mercur fara viata
             Venus fara viata pe care putem s-o percepem noi (poate viata pe alta vibratie)
             Pamant cu viata abundenta vizitat de zei de pe o planeta iesita din schema intr-un ciclu anterior si care va intra in     
             schema la sfarsitul acestui ciclu
             Marte cu viata in stare incipienta
             etc; pana la Pluto (sau cateva ce ar mai trebui descoperite in alt ciclu :) )
Ciclul 2: Mercur dispare din schema
             Venus ia locul Mercurului si n-are viata
             Pamant fara viata pe care s-o perceapa umanoizii (pe locul in care a fost Venus in ciclul 1)
             Marte abunda de viata si este vizitat de zei veniti (poate) de pe Mercur care a iesit din schema pe care o stiam
             Jupiter cu viata in stare incipienta (trece in locul lui Marte)
             etc. pana la ceea ce acum denumim Nibiru

Zeii sunt exemplare ale unor civilizatii care au trecut la un alt stadiu, pe o treapta superioara in ierarhie, si care acum pot experimenta creatia. Dar cum mai au destule trepte de urat, experimenteaza aceasta creatie (care si ea mai are mult pana la a fi perfecta) in cadrul nivelelor inferioare pe care le-au parcurs deja.
Si tot asa... parerea mea :-D
             
 

59
 Nici macar nu e nevoie de analizat cu inima (tehnic vorbind, cu emisfera dreapta a creierului, emotionala), eu ma refer strict din punct de vedere al rationamentului logic. Pana la un punct se fac niste deductii extrem de coerente, dar rationamentul logic se opreste intr-un punct in care nu se mai bazeaza pe informatiile din aceleasi carti luate drept obiect de studiu, ci pe fabulatii, minciuni.
 Mesajul acestor carti este unul optimist, de posibilitate de salvare individuala, de simbioza care exista in creatori si noi, si nu de parazitare a noastra de catre ei, nu de a te impinge in stadiul in care-ti tai venele, ca nu mai ai nicio sansa. Oricum se pare ca fiecare vede doar ce vrea sa vada, sau ce e setat sa vada. Cine citeste NT si PT o sa vada ca vorbesc limbi total diferite.

60
   Dupa mine,cred ca gresesti doar aici, ReBorn!
 Scrierile vechi nu au disparut.Ele exista,dar sunt puse la pastrare.Ai sa te miri dar totdeauna a existat ,,cineva" care a avut grija,ca sus numitele scrieri, cu adevarat valoroase, sa nu dispara cu adevarat.Au disparut doar de sub ochii lumii.Nu am dovezi pentru ce sustin,dar am eu un feeling  :-D,(cum bine spune cineva pe aici,pe Rufon) ca cele mai valoroase dintre documentele bibliotecii din Alexandria nu au ars.Dupa mine,Cezar nu ar fi facut asta niciodata.Cine a citit ceva despre viata lui Cezar,stie ca acesta era un om deosebit,educat,inteligent.Un asfel de om nu ar fi lasat niciodata 50000 de papirusuri,multe de mare valoare, chiar si in acel timp, prada focului si distrugerilor.Cei care au  studiat istoria antica stiu ca romanii apreciau stiintele,arta ...cunoasterea in general.De altfel nu exista nici o dovada ca Biblioteca din Alexandria  ar fi fost cu adevarat distrusa,la asediul orasului de catre legiunile lui Cezar.Nici macar imparatul Theodosius sau califul Omar nu pot fi scosi drept tapi ispasitori pentru distrugerea scrierilor Bibliotecii din Alexandria,pentru simplul fapt ca ,dupa mine au aparut prea tarziu in istorie.Unul dintre ei poate a distrus cladirea,daca mai exista si asta... prin sec patru ...sau sase  :lol:Dar dupa mine este o teorie fortata,ca si cea care ne prezinta drept baloane meteo,aparitiile OZN.  Cred totusi ca multe dinte scrieri(cele cu adevarat importante)au fost salvate.La fel cred ca si scrierile despre istoria poporului roman,cele CARE PREZINTA ISTORIA ADEVARATA, despre care noi nu avem habar cu adevarat... nu am invatat-o la scoala ...:-D sunt pe undeva :wink: Cine stie :?,poate prin cei 43 de km de arhiva secreta a Vaticanului?! :? :-D..Sau or mai fi existand pe undeva asfel de arhive? :? :-D
 


Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7