Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dab270277

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 7
16
Topicul acesta trebuia blocat demult si redeschis eventual la cererea domnului Rudan. Normal ca nu se mai intelege nimic din moment ce linia principala e de hartuire psihologica.
"Hartuirea psihologica" si modurile de aparare impotriva ei constituind tema cursurilor predate de Rudan - ca sa vezi ce chestie!...
Adevaru-i ca ca n-o sa primesti cunostintele astea pe gratis din partea lui, ci in schimbul a doua sute saij' de euroi, insa topicul de fata iti inlesneste practica fara nicio taxa - ca sa vezi ce alta chestie!...
Iar a treia chestie si mai ciudata decat primele doua ar fi deranjul conului Rudan impotriva subiectelor de aici.
Adica eu, tu, noi, ii oferim material de studiu experimental, posibilitatea de a-si expune public abilitatile, si tot el se supara.
Hai ca-i culmea, zau asa!!!

17
Diverse / Re: Solicit INCHIDEREA contului
« : 27 Decembrie 2012, 21:40:32 »
Se pare calatorule ca ai fost expulzat din societatea secreta prezenta pe acest forum.
@dab270277
Din cat stiu eu,nu exista nici o societate secreta pe acest forum.De-a lungul timpului,au fost unii care au incercat sa creeze asa ceva,folosindu-se de userii acestui forum,dar...nu cred ca s-a concretizat ceva in sensul asta.Si dau si cateva exemple: sevastase,adipop,calator astral...etc. Mai sunt nume,da chiar nu merita sa ma stresez si sa le mentionez...


Nu este un atac la administratorii sau moderatorii acestui colt de cunoastere dar ceea ce a spus calatorul suna un pic ciudat.     
    daca te uiti la posturile calatorului de-a lungul timpului...ei bine,multe sunt foarte ciudate,si multe ciudatenii a spus calatorul,fara nici o baza reala...
Mai ciudat ar fi ca el sa spuna si lucruri adevarate,si demonstrabile...dar cred ca asta nu se va intampla prea curand...
  Cat despre afirmatiile lui vizavi de santajul la care a fost supus de abyss...ei bine,eu nu cunosc foarte bine situatia asta,decat din ceea ce mi s-a plans calator astral...nu l-am intebat niciodata pe abyss daca l-a santajat sau nu...insa in mod cert eu nu am facut presiuni asupra calatorului in sensul de a-i da ceva cuiva...  In orice caz,daca calatorul nu ar da cu bota-n balta constant...cine l-ar putea...santaja? Si cum?

18
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Noua ordine mondiala
« : 24 Decembrie 2012, 13:25:32 »
Daca aceste grupuri ar avea un lider o femela Alfa, cum era pe timpuri, atunci planeta s-ar  putea inca salva...intotdeauna  femela Alfa, (...), a guvernat pe ascuns...

Traim totusi intr-o societate, la baza, matriarhala. Sa nu uitam ca suntem o generatie de barbati crescuti de femei. De unde, spunea cineva, ca decaderea mamei este inceputul decaderii unui popor. Si daca ne indreptam, voluntar sau nu spre oarecare forma de matriarhat, aceasta este caracterizata prin deplina egalitate intre femeie si barbat.

Cu referire la titlul acestui subiect, sesizez o dezvoltare a cultului anti-globalizare, masonerie si alte societati secrete, (alaturi de care, apocalipsele si invaziile cu care ne-am obisnuit deja) ca iti vine sa crezi ca noul trend este produsul unui plan din care cele mentionate sunt excluse.  :?

19
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Noua ordine mondiala
« : 24 Decembrie 2012, 11:35:16 »
Insa, grupurile de care vorbesti aveau si un serviciu OT (ochiul si timpanul  :-D ) care lua urma vanatului si lasa semne vizibile pentru ca TaskForce sa vina sa vaneze aninalu' .
  Aceeasi tactica a ramas inca in vigoare la triburile de prin Africa - atat la triburile albe cat si la cele negre  8-)
Si apropo de asta , o intrebare am si eu : cum de s-au ratacit cei albi prin Africa care era zona neagra ?

  Si la triburile care au supravietuit nealterate conducerea era fie matriarhala , fie patriarhala .
Eu asa stiu dar poate gresesc.
Nici primele exemplare de homo sapiens si nici cele de azi nu au fost si nu sunt dotate fizic cu ceea ce ii trebuie unui vanator, n-are colti si gheare. Inteligenta superioara l-a facut sa suplineasca lipsurile cu unelte, insa a durat mii de ani pana cand primul om a folosit o bata sau o piatra. Turmele sau haitele (ca nu-sh' cum sa le zic) primilor oameni se hraneau cu starvuri, erau necrofagi cand vine vorba de carne si prin constructia fizica ma indoiesc ca femelele aveau intaietate, e absolut firesc ca cel mai puternic sa se infrupte primul, iar asta e masculul.

20
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Noua ordine mondiala
« : 23 Decembrie 2012, 19:56:21 »
      Totusi... parca nu sunt 100% convins....sunt oameni care nu simt nevoia de a fi condusi, nu vor sa fie condusi de altcineva ( si nu sunt putini), este vreo problema cu "soft-ul" lor sau asa ar trebui sa fie de fapt un om....liber (respectand legile universale, insa liber in adevaratul sens al cuvantului)?
Desi aratam la fel, diferim substantial. Chiar daca, astazi, ponderea celor care simt nevoia de a fi condusi/ghidati este mult mai mare.
De aici se naste intrebarea: din ce cauza suntem atat de diferiti? "Softul" androidului/trupului este dat pe de o parte de mostenirea genetica si pe de alta de energia/vibratia/experienta sinelui superior. Cu cat sinele superior are o zestre/experienta mai elevata cu atat creste nevoia individului de a fi liber si de a-si crea singur realitatea.

Nevoia subconstienta de a fi condus este data de tineretea spiritului si de incapacitatea acestuia de a vedea matur natura lucrurilor, automat de a-si asuma creearea unei realitati proprii in conformitate cu legile universale.
La acest nivel, parti ale sistemului pot specula in mod negativ aceasta nevoie. Ceea ce se intampla azi...

21
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Noua ordine mondiala
« : 23 Decembrie 2012, 19:50:09 »
Fie ca sunt haite, fie ca sunt turme, toate au un lider, un mascul sau o femela Alfa.
Solitari exista, la fel si rebelii, insa n-au viata lunga in afara grupului.

22


 Reamintesc tuturor ca mayasii nu au prevazut nicidecum "Sfarsitul Lumii" ci
sfarsitul unui ciclu din Istoria Omenirii, de altfel am intrat in Varsator la scara planetara.

Pentru ca nici eu nici alt user nu a afirmat ca vom dispare in totalitate ca rasa sau ca vom fi atacati si anihilati de annunaki.

Daca tot e vorba de ciclu si subconstientu ne duce instantaneu cu gindul la ciclul natural al femeilor, ei bine acum s-a terminat menstruatia, mai sint eliminate citeva picaturi de singe purificator, dupa care foarte natural va urma o lunga perioada de stabilitate care va culmina cu aparitia ovulului, cea mai mare celula a corpului uman, terenul fertil pentru noi idei/concepte, daca extrapolam la Evolutia Omenirii.

  Sau poate hibrizi ai unei noi rase modificate de inginerii genetici care se joaca de-a ucenicii vrajitori

             :wink:

undeva in subconstientul colectiv va persista reminiscenta psihozei 21 Decembrie 2012, cu siguranta ideea ca maine putem dispare in vidul interstelar si-a croit drumul, efectele pe termen mediu si lung nu pot fi deci decit exclusiv benefice, sintem ca elefantii de pe firul de paianjen care inca nu se rupe...                :rocket:
                calator
23
Ar fi interesant de știut ce invataminte am tras noi oamenii de pe urma fenomenului 2012. Sunt curios sa vad câțiva oameni vor mai crede in viitoarele profetii apocaliptice. Ma gândesc ca ar fi potrivită deschiderea unui nou topic "post-apocaliptic" in care sa se facă o analiza obiectiva a tot ceea ce a însemnat 21.12.2012.

  Aceleasi invataminte pe care le-am tras si dupa sfarsitul lumii"editia 2000",adica nada,zero.Tiptil,tiptil,lumea s-a lasat prinsa in mrejele noii Apocalipse fara sa se gandeasca la cele trecute,ignorand,parca cu buna stiinta,realitatea.Au fost si vor mai veni si altele,daca nu se vor gasi dovezi in vechi scripte,se vor inventa ,pentru ca,nu-i asa,mintea omului trebuie sa fie ocupata cu astfel de probleme.
 

24
Tehnologii vechi și noi / AURORA : TR-3A , TR-3B, TR-3C ?
« : 19 Decembrie 2012, 03:58:32 »
Istorie ?
  TR-3A
 http://www.fas.org/irp/mystery/tr3a.htm
http://www.greatdreams.com/ufos/Triangle-ufos.htm
Istoria avioanelor Northrop , firma care ar fi construit TR-3A
http://www.aviastar.org/air/usa/a_northrop.php
Iar aici alte concepte Northrop , militare . Apai alea secrete, cum or arata ? http://www.militaryfactory.com/aircraft/contractor.asp?thisCompany=Northrop

  TR-3B
http://www.darkgovernment.com/news/tr-3b/
Cine e interesat o sa aiba rabdare sa citeasca ; cine nu, nu  :lol:

TR-3C ?

25
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 12 Decembrie 2012, 20:22:11 »
Sunt alte forumuri mult mai interesante colega AdarM. La varstra respectabila pe care o aveti va recomand, o lectura, o iesire cu nepotii la plimbare (daca aveti).

Imi permit sa apar pe aici, si sa-i transmit colegului cu nume anagramat (AdarM) ca i se potriveste un citat din Cioran: "Faptul ca eu exist demonstreaza ca lumea aceasta nu are nici o valoare".
Chiar este o rusine sa acceptam cine suntem si cine ne sunt inaintasii?

26
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 12 Decembrie 2012, 20:02:40 »
Legiunea habarnistilor care posteaza aici si aiurea sub steagul dacist e una numeroasa, d-aia sunt convins ca nimeni nu-ti simte nici aportul, dar nici lipsa.
Stimate colega @AdarM
     Luand in considerare ca ai zis , citez mai jos
vorbesc (scriu) numai legat de ceea ce cunosc indeajuns, nu marginal, nu la modul general.
  Astept lamuriri suplimentare referitor la afirmatia ta pe care mi-am permis sa o subliniez. Asa e corect ca sa nu existe duplicitate .
Si sa ne referim strict la legiunea habarnistilor care posteaza aici , da?
  Cu consideratie,
       fiulploii

27
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 12 Decembrie 2012, 10:56:41 »
Mie in decursul vietii mele mi-a cam placut sa fac pe detectivul. De-aia am si avut, cred, intr-o vreme probleme cu baietii cu ochi albastri de la cotra si de la spionaj din armata, pe vremea cand lucram la MApN. Si imi cam place sa pun lucrurile cap la cap. Din bucatele alaturate ajungi sa iti dai seama de situatia intregului. Si iti poti face o idee mai clara. Dar trebuie sa ai rabdare si mai ales informatii. Si iarasi rabdare si lipsa de infatuare sa le filtrezi la modul lucid.
Pe threadul acesta s-a postat la un moment dat despre celebrele bratari dacice. Nu pot fi de acord cu opinia lui calator astral legat de artefactele dacice, ca acestea ar fi falsuri. Nu sunt de acord nici cu opiniile acestuia legat de istoria acestui pamant, Dacia. Nu sunt totusi dintre cei ce si-ar dori schimbarea numelui tarii. De ce? Nu consider ca numele de români vine de la romani. Si nici România nu vine de la Roma. In traditiile populare se tot vorbeste de rohmani sau blajini. In alea mai vechi caci in ulitima vreme traditiile se duc si ne americanizam (ne globalizam si ne pierdem identitatea nationala). Daca e sa ne luam dupa aceste traditii orale, acei rohmanii erau populatia acestei zone geografice inainte de daci. Oameni cu o spiritualitate foarte inalta ce s-r fi retras undeva sub pamant. Si acum in unele zone se celebreaza Pastele blajinilor, cand se arunca coji de oua pe apa paraurilor si firimituri de cozonac sau paine pentru bajini. Veti spune ca e doar o simpla poveste transmisa din tata-n fiu si care a juns si la noi. Eu unul cred ca e mai mult. La fel ca si restul de basme romanesti. Sunt informatii dintr-o perioada istorica veche ce s-au perpetuat pana-n zilele noastre. Legat tot de numele tarii noastre. Stiati ca in Yugoslavia lui Tito exista un cantecel despre cum Tito cu armata lui de partizani trece peste Romania (fara â). De fapt cantecul nu se refera la tara noastra cum autoritatile statale din acea vreme (in conflict cu Yugoslavia lui Tito) credeau. Este de fapt vorba de muntele Romania din sudul Serbiei actuale. Deci iarasi Romania. Si iarasi nu cred ca vine de la Roma din cizma italica.
Sa revin la bratarile dacice.
Eu intr-o vreme am practicat rugaciunea inimii (pentru necunoscatori este ceva oarecum similar Raja Yoga sau Yoga Mahamudra ce se practica in manastirile ortodoxe, chiar sub acest nume, sau in cele catolice sub numele de oratio mentis). Printre efectele ce apar in timp este la inceput ceea ce ex-sovieticii si mai apoi rusnacii numeau bioenergie. Adica iti poti plimba energia interna prin corp si o poti intinde intre palme. Asta la inceput. Mai tarziu cand este coborata in inima palmele se inrosesc si corpul se incalzeste cu circa 2-3 grade peste temperatur anormala. Adica ceva de genul febrei de boala, dar nu e boala. De ce am facut aceasta paranteza? Pentru ca dupa mine si ktistaii daci (eremitii religiei zamolxiene) aveau abilitati bioenergetice (cel putin, caci cred ca erau in stare de cu mult mai mult). Iar tehnicile pe care le cunosteau in acest domeniu mistic dupa umila mea parere erau mostenite de la acea pupulatie mentionata mai sus, blajinii sau rohmanii (suna a roman, nu-i asa calator astral?!).
Care-i legatura cu bratarile dacice? Bratarile erau niste simple unelte folosite de acei ktistai in aplicatii civile, medicale dar si militare (influentare telepatica a invadatorilor acestui pamant). Generalul acela gras de lucra pe la UNAp si tot apare la TV cu emisiuni despre paranormal, Streinu, orisicat de paralel este la modul practic cu paranormalul, nu e chiar asa de paralel si cu partea teoretica. Si el avea o opinie similara. De ce spun ca acele bratari erau unelte folosite de ktistai? Simplu. Daca printre cititorii postului sunt si practicanti de qi-gong acesta ar sti de modul cum se circula energia prin corp si mai ales cum se creste volumul acesteia. Argintul si mai ales aurul sunt conductoare de electricitate. Electricitatea este tot energie, una mai grosiera. Pai daca energia electrica este transmisa printr-o asemenea bratara, atunci ceea ce se numeste bioenergie oare nu s-ar transmite? Si mai ales ceea ce e mai important. S-ar AMPLIFICA. Nu cred ca acei colectionari din afara de bratari dacice sunt simpli colectionari pasionati de istoria lumii. NU. Sunt cel mai probabil masoni de grad inalt. Avizi de putere cat mai multa. Can ai putere psihica de manipulare a celorlalti ai de fapt puterea aproape absoluta. Si nu-ti poate crea probleme decat unul de aceeasi factura. Ori cand ai si UNEALTA necesara de amplificare a PUTERII, totul e dolce-farniente.
@calator astral
De ce istoricii de la noi sunt "indiferenti" vis-a-vis de istoria dacilor? Nu sunt. Si nu sunt mari fani ai romanilor din Latium. Sunt de fapt simpli executanti ai sefilor de loja masonica. Pentru ca marea lor majoritate in disperare de cauza, sa se vada cu doctorate peste doctorate, si cu notorietate (greu de obtinut daca esti "dacoman") se baga in lojile masonice conduse de fapt de indivizi straini de neamul romanesc si de interesele acestuia. Pasiunea pentru istoria adevarata a daciei nu este apanajul fanilor Moskovei stimabile, este apanajul nationalistilor, si nu neaparat ceausisti sau legionari, ci doar NATIONALISTI. Adica al celor ce isi iubesc neconditionat nemaul lor si vor o tara a lor, care sa nu fi calcata in picioare.

Si cred ca exista si la capitolul asta o "masonerie", nationalista, romaneasca autentica sau mai bine zis, spre disperarea calatorului astral, autentic dacica. Vezi http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3991.0.html (Răspuns #14). Am pus acolo linkul spre o carte foarte interesanta. Stiu ca e greu de cerut sa sune digerabila informatia dintr-o simpla carte despre socitati secrete. Pentru mine este. De ce? Pentru ca asa cum am mai zis la inceputul postarii, imi place sa pun lucrurile cap la cap, la modul logic si fara patima. Si poate inca ceva. Mai mult sau mai putin important. Si cand aduni informatii si din surse scrise si de pe net si mai ales din susrse orale de la persoane, unele destul de importante, ajungi la niste concluzii. Mai clare.
Basta. Am facut scurta la mana batand la tastatura.

28
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 10 Decembrie 2012, 22:16:44 »
...
Si uite asa va ramane in cartile de istorie sintagma "istoria incepe la Sumer" si unii vor umbla dupa annunaki si alti reptilieni verzi pe acolo sau vor admira piramidele in timp ce o civilizatie si mai veche e stearsa incet incet nu numai din paginile cartilor de istorie (unde oricum nu prea pomenita) dar si fizic, in teren
Intrebarea e : De ce?

Un link interesant  :? ?!?

http://www.jggj.dk/CDSD.htm

Se pare ca Dacia este in alta parte  :roll:

Nu e in alta parte ci acolo e doar o parte din Dacia .
Parte pe care altii stiu sa o puna in valoare  8-)

29
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 09 Decembrie 2012, 23:19:17 »
Nu de mult tocmai ce s-a facut vorbire inclusiv aici pe forum despre descoperirea (mai exact studierea mult mai detaliata) a orasului neolitic de la Turdas, cel mai vechi decat piramidele si avand un nucleu fortificat de 100 ha.
Un oras resedinta regala cu fortificatii din lemn, porti, turnuri, santuri de aparare etc, nu departe fiind descoperita si bucata de ceramica avand pe ea niste semne considerate a fi o scriere si care e datata ca fiind de dinainte de 6000 i.H. (deci mai veche de 8000 de ani)

Reactia pare sa nu se fi lasat mult astepta

http://www.formula-as.ro/2012/1046/mica-enciclopedie-as-27/blitzkrieg-impotriva-patrimoniului-national-15813

 
<<<<"Blitzkrieg” împotriva patrimoniului naţional!

Istoria de sub asfalt
 
"Adio, oraş roman «Şibot 3»! Adio, oraş neolitic «Turdaş», mai vechi decât piramidele! "

... Mi-am amintit de zidul Vin­do­bonei zilele trecute, când am aflat cutremurat că splen­­didul oraş roman (un oraş, nu un metru de zid!), descoperit la Şibot, pe traseul autostrăzii Nădlac-Sibiu, a fost ras cu buldozerele (culmea ironiei!) de compania austriacă STRABAG. Dacă, potrivit legii, notificarea Muzeului Naţional a fost făcută sâmbătă, demolarea zidurilor de două mii de ani a fost definitivată, în mare grabă, până luni! Blitzkrieg împotriva patrimoniului României!

N-au mai aşteptat raportul final de cercetare, examinarea acestuia de către Comisia Na­ţională de Arheologie şi emiterea certificatului de des­cărcare arheologică. Aşadar, adio oraş roman "Şibot”! Adio, oraş neolitic "Turdaş”, mai vechi decât pirami­dele egiptene! România capitalistă, mai sălbatică decât hoardele tătare, a scuipat foc şi pucioasă peste propria istorie! Este o practică curentă în România ca antre­prenorii, odată ce au fost informaţi despre finalizarea săpăturilor arheologice, să procedeze la desfiinţarea vestigiilor, fără a mai aştepta finalizarea procedurilor... O altă mare descoperire a arheologilor sunt oraşele neolitice de la Turdaş (Hunedoara) şi Cristian (Sibiu). Din nefericire, la sfârşitul lui octombrie, Grupul "Ro­mânia Vie” a găsit şi aici vestigiile, datând din mileniul V î.Hr., acoperite deja cu asfalt. >>>>

<<<<"Pentru salvarea oraşului Şibot, ar fi fost suficientă înălţarea autostrăzii pe un viaduct”
"La Şibot”, se spune în pro­testul asociaţiilor amintite, "a fost descoperit unul din cele mai bine conservate şi mai întinse oraşe meşteşu­gă­reşti romane din Sud-Estul Europei, în orice caz, cel mai bine conservat şi mai întins de pe teritoriul României, iar pentru salvarea ruinelor, ar fi fost sufi­cientă înălţarea autostrăzii pe un viaduct. Acum este însă prea târziu şi nu putem să nu remarcăm faptul că autostrada urmează în zonă un traseu straniu, ce traversează de două ori, la câteva sute de metri, drumul naţional, deşi ar fi putut continua pe acelaşi deal, paralel cu drumul naţional, fără măcar să se apropie de situl arheologic ro­man”.

Nu­­mai în situl Miercurea Sibiului 2 au fost găsite, în total, 29 de com­plexe cu material arheologic, ce apar­ţin neoliticului tim­puriu. Iar pe fie­care sută de kilometri de autostradă, arheologii au pus în evidenţă, în medie, circa 25-30 de situri de mare im­por­tanţă. Re­ferindu-se la Turdaş, la pierderea unei im­portante părţi din oraşul neolitic, d-l Luca se conso­lează: "Ni s-a promis o re­cons­tituire, cu in­tervenţia sta­tului. Oamenii de ştiinţă vor să facă acest lu­cru în cadrul unui parc arheologic. În Occident este plin de astfel de reconsti­tuiri. Spe­răm să rea­lizăm o copie fidelă a primului oraş din Transilvania, iar o astfel de acţiune trebuie să fie ca autostrada, o acţiune naţio­nală. Va fi o luptă.”>>>>

<<<<Tragedia patrimoniului de pe autostrada A1 ne in­dică fără greşeală ce s-ar întâmpla la Roşia Montană, da­că guvernanţii ar da lumină verde proiectului minier. Şi acolo s-au făcut săpături "de salvare”, conduse de ar­heologul francez Beatrice Cauuet şi de arheologul ro­mân Paul Damian. Amândoi, dar mai ales ultimul, au re­comandat anularea statutului de monument pentru ga­lerii miniere, unice pe lume. >>>>

Asadar un important oras roman antic a fost nivelat cu buldozerul, autostrada urmand parca in mod voit un traseu care sa necesite trecerea peste acele ruine, desi se putea evist asta destul de usor. Firma austriaca (si niste "oameni de bine" de la noi) a rezolvat problema rapid, inainte sa se dezmeticeasca lumea.

Iar "perla coroanei", orasul neolitic de la Turdas, cel mai vechi decat piramidele, a fost asfaltat in buna parte la scurt timp dupa ce a fost decopertat. Daca articolul e corect la fiecare 4 km de pe traseul autostrazii s-au descoperit situri de mare importanta, deci ori Romania e plina la tot pasul de vestigii importante din toate epocile, cele mai vechi fiind din epoca pietrei, ori autostrada aia are un traseu foarte interesant nimerind (si asfaltand) o salba intreaga de situri istorice de prima importanta.

Se astupa (sau chiar distrug cu buldozeru) practic radacinile istoriei de aici si se baga sub asfalt probabil cea mai importanta civilizatie a Europei si poate chiar a lumii la acea vreme, nu doar a Romaniei, chiar sub ochii nostri.

Si uite asa va ramane in cartile de istorie sintagma "istoria incepe la Sumer" si unii vor umbla dupa annunaki si alti reptilieni verzi pe acolo sau vor admira piramidele in timp ce o civilizatie si mai veche e stearsa incet incet nu numai din paginile cartilor de istorie (unde oricum nu prea pomenita) dar si fizic, in teren

30
Evenimente OZN în România / Armata Română și OZN-urile
« : 09 Decembrie 2012, 08:05:24 »
Am primit de la Spooky un link spre un ziar care relateaza o intalnire a elicopterelor armatei cu un obiect neidentificat,in forma de sfera,de aprox. 20m diametru.
http://stiridebuzau.ro/diverse/video-secrete-ascunse-de-armata-romana-despre-o-intalnire-cu-extraterestrii-un-fost-pilot-povesteste-cum-a-fost-vanat-de-ozn-uri.html

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 7