Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - equilibrum

Pagini: 1 2 3 4 [5]
61
Fenomene conexe si paranormale / Re: Zânele-mit sau realitate?
« : 24 Ianuarie 2013, 02:49:15 »
Din punctul meu de vedere e posibil orice, doar ca eu il "simt" pe bietul om ca victima. Nu stiu de ce sau cum, poate si din modul cum a fost expusa povestea sau e "nasul", dar nu simt ca e castigat, ci suferind in urma experientei, oricare ar fi cauza. Pana la noi detalii cred ca nu are sens sa consumam energie (sic  :-D). Si chiar m-ar bucura ca ipoteza ta sa fie explicatia viabila Xandron  :martiansmile:

62
Fenomene conexe si paranormale / Re: Zânele-mit sau realitate?
« : 24 Ianuarie 2013, 01:35:39 »
Ok, sa renuntam la ipoteza terestra cu armele psi si sa analizam zanele. Din ce s-a spus pe subiect, cel mai important e ca ele apara (protejeaza) si indeplinesc dorinte sau in unele cazuri sunt nimfomane. Bun, in cazul discutat nu apare nici una din variante (pana acum).

Iar ca paranteza, in ce fel apara zanele padurile si muntii, in speta locurile, pe cand hamesitii astia dupa bani, au distrus America de Sud cu taierile lor, au poluat lumea si nu am vazut sa pateasca ceva. Sunt de acord ca exista locuri unde se manifesta forte sau fiinte ciudate, le simtim fiecare cand calatorim prin munti, dar nu inteleg care e puterea lor, daca nu pot opri taiatul padurilor si daramatul muntilor?
Parerea mea, strict a mea, este ca in vremea basmelor existau cateva puncte de intrare si iesire intre lumile noastre, dar la modul in care "zmeul" venea in forma fizica nu energetica, cu toata forta sa, la fel cum Fat-Frumos mergea la "zmeu" in forma concreta. Dar azi sunt "astupate" intrarile si din cauza asta manifestrile sun pe cale onirica sau astrala (ori mai bine spus tip fantome?).

off topic: ganditorule de ce ironizezi afirmatia mea cu genele? exact serialul ala e unul care ne obisnuieste cu ideea, dar sunt si alte indicii, cea mai cunoscuta pista e cartografierea genetica, banca genetica initiata de google, filme, chiar pe forumul nostru se sustine ca unii sau toti suntem detinatori de material genetic extra. Crezi ca nu exista  "unii" interesati de cei mai alieni dintre noi? Sau poate de ereditatea celor care se trag din magi, vrajitori sau alte "specii"periculoase prin puterea lor creativa?
Ma opresc aici ca sa nu deviem topicul.

Xandron: granita o trece ca si noi, astral, eteric sau energetic, cum preferi sa-i spui, asta daca e zana. Desi eu tot zic ca e ceva oniric sau o sugestie ca cea a rapitilor, prea ma obsedeaza padurea care nu se mai termina.

63
Fenomene conexe si paranormale / Re: Zânele-mit sau realitate?
« : 23 Ianuarie 2013, 20:12:43 »
Ai dreptate ca nu se risipesc loviturile asa aiurea, dar niciodata nu poti sa te asiguri ca esti un om obisnuit, de cand cu goana asta dupa anumiti detinatori de nu stiu ce gene (asta e alt subiect deja). In acelasi timp se poate afla doar in raza unui "lovit".
Zici ca simti ca ceva strain, dar nu e chiar atat de evident, asta poti sa-ti zic garantat, iar in lipsa unei informatii despre efectele psi... Dorinta de a merge la casuta (desi alx nu specifica ca exista) e un simptom suficient ca sa presupun ca poate sa fie o dorinta din exterior. Acolo, am dedus ca e izolat, deci orice e posibil (droguri, hipnoza si povestea pe care vor sa o serveasca).

Daca nu e vorba de arme psi, povestea e mai aproape de rapirile extraterestre decat de zane, mai pomenea cineva de acei extraterestri interdimensionali. Dar fara detalii nu putem emite ipoteze, doar putem fabula sau daca-mi permiteti sf-iza  :-D

64
Fenomene conexe si paranormale / Re: Zânele-mit sau realitate?
« : 23 Ianuarie 2013, 01:34:22 »
Nu vreau sa sune ca fiind "Gigi contra", dar in cazul de fata trebuie luata in considerare si varianta psihotronicelor. Omul are ceva stare, deci poate sa fie o tinta sau pur si simplu aflat in aria unei actiuni. Viziunile si intamplarile cu fecioare (evidente manipulari interesate de catre biserici) sunt efectul, in unele cazuri, ale acelorasi psihotronice. Faptul ca el o percepe ca zana, se datoreaza, poate, formarii sale non-religioase, dar asocierea sa fie facuta inconstient cu zane sau sanziene din basmele copilariei (singurele fiinte fantastice in care a crezut vreodata) si voila!
Nu contest ca e posibila si varianta zanelor, dar sunt sceptic pana nu se intelege ceva din scopul vizitelor reciproce. Pana se mai aduna detalii ale povestii, prefer sa nu cred nimic, singura varianta pentru a ramane in afara manipularii.  :-P

65
Extraterestri / Re: De ce ne rapesc extraterestrii ?
« : 05 Ianuarie 2013, 13:09:49 »
Luand in calcul ultimii 20 de ani sa analizam mental filmele, cartile, revistele si internetul. Daca inainte era o ceata generala asupra subiectului ozn si conactul cu e.t. (includ si rapirile), in anii astia ultimi e o invazie de informatii. As avea tendinta sa zic ca e din cauza ca presa si cinematografia doresc sa profite de subiect si sa vanda senzationalul. Insa pe la colturi, simti miros de finantare. Adica de ce se doreste implementarea in mentalul colectiv a troacelor zburatoare de o anumita forma, a fetelor de e.t. de o anumita tipologie si ca e.t. sunt agresivi si superiori tehnologic? Apoi a venit valul de apocalipse.

Ce credeti ca s-ar intampla, daca maine dimineata coboara un lighean zburator  :ufo: in fata Casei Albe, unul la Kremlin si unul la Beijing? Iar de acolo sa coboare ceva chestiute ca in filme care sa inceapa sa zica ca ei sunt de pe alta planeta si ca obligatoriu trebuie sa facem cum zic ei ca altfel rasa umana va disparea intr-o apocalipsa. Cine poate garanta ca nu sunt oameni modificati genetic in aparatura perfectionata in secret, ca multe avioane de lupta pana acum ?
Asa-i ca suntem pregatiti psihic sa acceptam conducerea planetei de catre extraterestrii? Doar ca sunt foarte sceptic ca ar fi extra si nu umani.

66
Extraterestri / Re: De ce ne rapesc extraterestrii ?
« : 04 Ianuarie 2013, 23:54:13 »
Cazurile clasice de rapiri au fost aduse la suprafata prin regresie hipnotica, ori metoda aceasta e contestata de multi din lipsa de obiectivitate. Subiectul poate sa fie influentat, involuntar, de catre hipnotizator. Asta ca metoda. Ca idee e foarte alambicata fenomenologia rapirilor. Unii sustin ca au fost folositi pentru prasila/incubator, altii ca s-au facut experiente pe ei, altii doar s-au plimbat cu o hardughie zburatoare si au vizionat imagini/filme/ganduri apocaliptice de regula. Punctul comun raman mesajele cu care se termina vizitele fortate.

In teorie, cei de pe forumul acesta, sunt familiarizati cu ipotezele vehiculate, de la cele mai fantastice pana la negarea totala a fenomenului rapirilor. Discutiile ar trebui centrate pe propriile ipoteze, fiind forum, sa ne dam cu presupusul, uneori si fara "dovezi" (ghilimele obligatorii, pentru ca nu exista dovezi materiale recunoscute oficial). Bunul simt uneori e suficient, ori mie imi sopteste de ceva ani, ca extraterestrii astia prea se plimba de un picnic de week-end pe amarata asta de piatra si o pun de o orgie. Cat de "aproape" sa fie, incat sa-si permita invazia asta de cazuri? La cata stiinta si putere psihica se presupune ca detin, vine un prapadit de pamantean, hipnotizeaza acolo cateva minute si gata, trece de marele blocaj psihic indus prin maegaultra metode! Eu pierd firul de aici.

Si ma intreb in incheiere: atat de multi nebuni celebri sau e un fasss al dezinformarii produs de un guvern (sau o coalitie) cu un scop bine definit?

67
Salut equilibrum. Nu sunt de acord cu tine.
Ok...se poate sa nu fi de acord ,doar ca nu inteleg cu ce...ca toate religiile sunt inutile sau ca nu se afla in mintea ei raspunsul?Sau intreg post-ul meu? Numai bine:)

68
Este posibil ca radu cinamar sa fie pavel corut.


Nu e acelasi stil...si informatiile difera ca forma...dar vorba ceea...,,niciodata sa nu spui niciodata"

69
         @biss...cam prea pesimista imaginea,dar poate din cauza asteniei de primavara...faptul ca intunericul e adus de religiile lumii...perfect de acord.
         Legat de spirite...daca ne raportam nereligios la problema avem mari sanse sa descoperim doar proiectii ale mintiilor noastre si poate materializari ale refularilor noastre in tot felul de manifestari telekinetice.La fel,multe, asa-zise fantome sunt doar condensari informationale reziduale in urma unor socuri,prin urmare sunt doar fragmente din constiinta unei persoane si nu persoana in sine. Nu avem dovada altei lumi,dar bunul simt ne spune ca daca exista nu lasa manifestari asa de puerile si de lipsite de sens...deci nu cauta fantome-cauta in psihicul tau. Nu uita ca de la 3-4 ani incepe constiinta de sine in teoria psihologica. Cauta inceputurile si o sa intelegi ceea ce se intampla acum.

70
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: Blesteme
« : 07 Aprilie 2010, 17:11:21 »
citat:Blestemul poate fi lansat dar are efect numai la cei care il accepta, sau poate nu are nici un efect...dar unii oameni pun pe seama blestemelor, unele intamplari cauzate de cu totul alte motive.
In genere tot ce e legat de magie/vrajitorie implica prima si prima data ca forta motrice sugestia,iar aceasta se poate efectua si pe cale telepatica. Asa ca nu e obligatoriu sa gandim la energii malefice si tot felul de fenomene fantastice pentru a defini un blestem. Poate ca in cele mai multe cazuri sa nici nu fie vorba de blesteme ci de o simpla legatura telepatica cu cineva incompatibil in ganduri si sentimente cu noi,iar de aici o groaza de probleme.

71
Tu nu poti sa imi aduci dovezi ca extraterestri au vizitat vreo data pamantul.


Daca cineva putea cu adevarat sa aduca dovezi incontestabile despre existenta vizitelor...vizite nu existenta extraterestrilor...nu am fi avut aceste discutii. Aici putem spune ca singura dovada e cea a credintei,pro sau contra...si poate ca am facut ironia la adresa religiei cu intentie.Sunt voci care spun ca noi suntem de origine extraterestra...suntem vizitatorii :ufo:

Pagini: 1 2 3 4 [5]