Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 191
61
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 24 Noiembrie 2018, 22:40:38 »
Bănuiam că va veni acest răspuns...
Dar, nu e o problemă chiar mare. Probabil trebuie să aplic aceeași tehnică a non-dialogului interior după ce manifest intenția de a primi răspuns în legătură cu zona de interes. Mda... chițibușăreala de ceasornicar elvețian... culori , viteze, vibrații ,  debite și presiuni în acumulare. O simfonie de sunete si culori ce se adună de pretutindeni într-un concert extraordinar de vârtejuri și dantele.
Mai rămâne calea lungă a înțelegerii de parcurs... De unde vin acestea? Cum se poate manifesta asa ceva de-a dreptul fabulos?

63
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 21 Noiembrie 2018, 00:45:46 »
Aștept cu interes detalii, în experiența dumitale pare să fie vorba despre altceva.
**********************************
Exersam următorul capitol din cartea Dr. Sagan:
8.5 Exploring the circulations of the etheric Become  aware  of  the  layer  of  the  vibration  as  a  whole,  as  in practice  8.1.  Suppose  you  had  the  task  of  re-inventing  acupuncture. Explore  the  layer  of  the  vibration,  searching  for  circulations.  Look for  anything  feeling  like  a  flow  inside  the  body  of  vibration. Start  with  the  whole  body.  Become  aware  of  the  body  of  energy  as a  whole  and  look  for  circulations. Are  some  of  these  circulations  more  intense  than  others?  Are there  big  and  small  ones? Qualitatively,  can  you  perceive  differences  between  various  flows? Do  some  of  them  feel  warmer,  and  others  cooler?  Do  some communicate  a  feeling  similar  to  one  of  the  four  elements  (fire, water,  air  or  earth)? Explore  part  after  part:  the  head,  the  neck,  the  shoulders  and  the top  of  the  chest,  the  arms,  the  chest,  the  abdomen  above  the navel,  the  abdomen  below  the  navel,  the  legs. Then  go  back  to  the  perception  of  the  etheric  body  as  a  whole,  of the  vibration  all  over  the  body. Repeat  the  sequence  a  few  times.

In timpul vizualizării am văzut acele fluxuri colorate.

64
Ireale...pe bune! / Re: Doppelgänger - Dublura personală
« : 19 Noiembrie 2018, 16:03:08 »
Am înțeles.
Nu cunosc mare lucru despre sălașe, mie imi apar mai degrabă ca fiind portaluri catre lumi care oglindesc lumea asta si care fac parte din angrenajul vast numit Brahman. Aceste lumi "umbră" exista pentru ca aceasta să fie asa cum o stim, în schimbare. Dublura de acolo pare sa fie una dintre versiunile noastre. Din cate inteleg din filme, cărți etc. se vorbește numai despre versiunea/Dublura malefică. Mi ar fi placut sa aud și despre cea evoluată, daca exista asemenea lucruri. Dar, probabil răul este mai accesibil, reprezentând de fapt doar o anumită vibratie/energie care marchează un prim pas.
  Doar o data am intalnit dublura, nu mi s a parut nicicum. As mai mentiona ca , din cate încep să îmi amintesc, mai întâi o vreme mi-a apărut în timpul viselor. După întâlnirea cu ea s-a terminat procesul.
  Ar fi util de stiut de ce e importantă întâlnirea asta. Util pentru cei care trec printr-un proces asemănător. Nu e simplu in situatia respectivă sa nu găsești informațiile potrivite.
 

65
Ireale...pe bune! / Re: Doppelgänger - Dublura personală
« : 18 Noiembrie 2018, 02:22:43 »
Teoriile... aceste lucruri sunt cu dus si întors.  Oare nu cumva au fost lăsate neocultate tocmai pentru a încurca?  Cand se spune că nu pot coexista,  aceasta informatie cum a fost obținută? Cum se poate demonstra ori infirma? Iisus coexista bine mersi cu cel putin o dublură.  Fiindca a fost văzut și auzit simultan în locuri aflate la mare distanță, cât trăia deci. Din cercetările mele mai vechi, dublura era capabilă  de multe lucruri ieșite din comun. Să meargă pe ape, pe pereți, sa sară pe distanțe lungi,  etc. Din ce imi amintesc fiecare dublură avea niste particularități. Unii nu puteau bea apa, sau mânca , ... mă rog, tot felul de aspecte bizare ce tin de cel care le emana, pana la urma. Dublura putea materializa obiecte, materie.... mâncare , pâinii,  practic aducea materie în acest univers. Iisus cam se încadrează la acest capitol.
  Alt exemplu. Luptătorii ninja. Multe din miturile legate de abilitățile lor desi par caraghioase sunt adevărate. Filmele au încercat să bagatelizeze ceva ce în realitate era un secret formidabil.
  Dublurile din sălașe... Păi cate sălașe atatea dubluri. Ar putea fi și asa ceva , de ce nu. Eu nu cred in dimensiuni paralele ori superioare și inferioare. Totul coexistă. Vibrația diferă, astfel se întrepătrund lucrurile. Salasurile pot fi versiuni. Asta da, e altceva.
  Cum însă dobândește corpul din vis masă și forma fie ea aparent materială devenind o dublura fizică ? Cred ca prin condensare, acumulare, exerciții repetate .  Sunt cai , nu teorii, care indruma catre un asemenea rezultat. In orice caz asa mai merge. Ne confruntăm  deci  nu cu supraoameni, ci cu aspecte necunoscute ale lumii în care ne aflăm.

66
Ireale...pe bune! / Re: Doppelgänger - Dublura personală
« : 17 Noiembrie 2018, 22:54:05 »
Am modificat titlul topicului.
Era scris si greșit nitzel. Si m-am gândit sa aibe si o referință în limba romana.
Va apare asa by default de acum înainte (fiecare însă poate modifica în postarea sa):
Doppelgänger - Dublura personală

Sper sa nu deranjeze prea tare intervenția.

67
Ireale...pe bune! / Re: Dopplegänger
« : 17 Noiembrie 2018, 21:01:23 »
Cred că sunt mai multe tipuri de dubluri.
Una e o entitate menționată ca fiind "stăpânul lumii ăsteia" , care ar fi fost de la începuturi pe aici (chestiune relativă, daca e vorba despre o ființa multidimensională exilată) care ar putea lua înfățișarea subiectului în cauză.
  Alta dublură ar fi o proiecție/inveliș/corp din particule foarte fine format în timpul somnului. Acea dublură e de multe ori debilă,  agresivă ori ... Asa cum suntem fiecare în visele noastre.
  Si o a treia dublură care apare într-o formă fizică, are masă și derivă din cea din vise. Acea dublură poate exista simultan iar în final cand dispare ne amintim perfect ce a făcut ea dar și ce am făcut noi, ca și cum am fost în 2 locuri deodată. Asta este dublură teribilă, care arata identic cu noi, suntem una cu ea și nu poate fi distrusă.
  Poate mai sunt si altele... Nu am habar

68
Ireale...pe bune! / Re: Dopplegänger
« : 16 Noiembrie 2018, 09:31:00 »
Carlos Castaneda oferea o descriere... pe care nu mi-o mai amintesc acum.
  O dată am intalnit dublura,  eram mult mai tânăr. A fost destul de ireal momentul,  bine ca nu s_a mai repetat. Nu a fost nimic deosebit, mi-a zâmbit, s-a fâțâit puțin prin fața mea apoi a dispărut de parca l am absorbit. Asta fiindca senzația din corp a fost diferită începând cu acel moment. Cam atât.

69
Ireale...pe bune! / Re: Păzitorul Pragului (Dweller)
« : 14 Noiembrie 2018, 21:20:35 »
Interesant... deci acesta ar fi marele secret în jurul căruia orbiteaza si ocultează mai toți.

70
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 12 Noiembrie 2018, 22:52:26 »
Culorile erau mobile, aprinse/intense, nu in aura ci in corp.
Voi incerca sa dau o detaliere a experientei in zilele urmatoare.

71
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 11 Noiembrie 2018, 22:46:00 »
Ultima parte catalogată drept teoretică/utopică se apropie de zona "Ireală".... fapt care intră în sfera mea de interes.
Bun , am retinut ca vrilul aflat în curgere e de bine, cum se spune.
În cartea Dr.-lui Sagan am ajuns la acest capitol. Vizualizarea curgerii vrilului prin corp. Am reusit câteva secvențe de vizualizări, cu zona de interes color sau mai bine zis cu energii/fluxuri multicolore., chestiune/Vizualizare/imagine total nouă pentru mine. Am luat o pauza,  nu am citit sa vad ce va urma. Ma intereseaza însă acele culori.  Voi vedea daca în carte se vorbește despre ele. Ma intereseaza ce inseamna acele culori, ce reprezintă. Daca în carte nu se discuta despre asa ceva (Si voi verifica) intreb cumva prematur,  știe cineva daca exista asemenea descrieri în vreo lucrare?

72
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 10 Noiembrie 2018, 02:12:25 »
Cum poate fi stabilit "dozajul"? Cum se poate sti cand e multa energie si cand e putina?

73
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 07 Noiembrie 2018, 00:43:37 »
Unicul motiv pentru care am acceptat asemenea exercitii de-a lungul anilor nu a fost promisiunea unor puteri dubioase si teribile.
Singurul lucru pe care il vreau ... este sa imi amintesc. Ce? nici eu nu stiu. Dar ma bantuie teribil aceasta chestiune... :star:
Calatoria pana acolo insa... a fost si este incredibila.

74
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 05 Noiembrie 2018, 09:53:36 »
Aveți dreptate. Cu siguranță.
La întoarcere nu am mai simtit vibrațiile, nici senzația dintre sprâncene, care devenise cumva generalizată la nivelul întregului corp. Posibil să se fi atins un prag al sincronizării, după cum spuneți. Pare cel mai firesc răspuns. Creierul fiind un receptor cât și un distribuitor de energie poate fi "acordat" prin intermediul sunetelor.

75
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 05 Noiembrie 2018, 00:06:35 »
În timpul EEC am simtit si auzit în timpul deplasării un soi de foșnet sau fâlfâit de aripi. Sunetele uneori păreau auzite ca si cum eram sub apa alternând cu sunete limpezi, în funcție de plasarea atenției, pe deplasare ori pe mediu în staționare.
Mai studiez .
  Sunetele tibetane în înțelegerea mea au ca scop pe lângă centrarea minții un rol ajutator în înțelegerea unor procese interioare și relationarea lor cu exteriorul.

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 191