Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 190
61
200,000 Year Old Levitaion Technology - Michael Tellinger

https://www.youtube.com/watch?v=OO_EoqnabQ8

62
Cafenea / Re: Despre muzica ....altfel
« : 21 Septembrie 2018, 18:12:55 »
Fii pe pace, nu o sa bei cico la vatican ori la cat. neamului prost. Niciodata. Asta fiindca biserica e unul din instrumentele sistemului, cand nu va mai fi...atunci va da faliment. De ce? fiindca nu sunt in stare sa mearga pe ape, sa vindece orbii, sa lipeasca o ureche la loc, sa invieze mortii, etc.

63
1,2,3,3,4 după numarul de picioare din casute.

Sau poate fi un cod binar...(picior flexat=0, pic. intins=1)
litere:
B   01000010
F   01000110
G   01000111
V   01010110
O   01001111

cifre:
2   10
6   110
7   111
22   10110
15   1111

In plus, se inverseaza unghiul din care trebuie privit, imaginea fiind reflectata pe perete. Si atunci toate de mai sus sunt in ordine inversa. Zic si eu...

64
Cred ca e tranzitia catre un next level. În fond lucrările artistice au creat un soi de dialog bizar între PTB și neinițiați. Acum ridica si Ei miza daca vad ca au cu cine discuta.

65
Acesta nu e protocolul de chemare ci rezultatul atacului la portofel.... Protocolul a fost aplicat inainte, furnizând se informația cu localizarea in timp si spatiu (cosmic chiar) a grupului respectiv , intenția grupului etc.

66
Desi nu am o reproducere bună,  acolo jos pare a fi Cristosul impreuna cu cineva, intr un soi de bulă, arătând spre pentagrama emergenta de pe acel perete litic.
  Ce legătură ar putea avea pentagrama cu intrarea în peștera 3D si iesirea aparent 2D si evident cu Iisus Cristos?

67
Comparația de mai sus mi se pare posibil dăunătoare pentru logica subiectului pus recent in discuție iar ideea ca SG ar fi un impostor e una cu siguranta falsă pana la dovedirea cu argumente a contrariului. Protocoalele (era sa zic SIE) CE-5 nici macar nu sunt prezentate, analizate. insa in baza unor exemple generaliste clasăm subiecte bazându ne pe niste  chestiuni ce pot fi doar  speculații. De aceea am zis ca mă opresc sa mai comentez.
Protocoalele (deja suna ca naiba)... sunt destinate pentru deep space remote viewing , apoi coherent thought sequencing ...in vederea stabilirii contactului la distanță și transfer de informatii.

LE-  Fapt: Cartea lui Sagan e net superioara invataturilor lui SG.

68
Extraterestri / Re: Dr. Steven Greer ?
« : 24 August 2018, 22:36:43 »
Bun, eu insa am dat un exemplu, nu am iesit din matca discuției dar nici nu doresc sa mai insist pe o chestiune ce riscă să devină total ridicolă.
  Aveți prin urmare stimați prieteni amandoi dreptate, e un amestec prea mare pentru un forum mic dar serios. Nu regret totuși ca m-am lăsat dus de valurile confuziei personale. Aveti dreptate , Greer e un om neserios si egomaniac cu tendințe cultice si agende la purtător.
End of story pentru mine pe acest subiect desi daca apar chestiuni legate de aspecte ce-5 am sa va anunț daca perspectiva e ok.

69
Waffenbruder, doamna LMH nu imi e antipatică deloc, dimpotrivă, o consider remarcabila din multe puncte de vedere. Asta e pozitia mea reală.
 Antipatic îmi e Wilcock , Elizondo ... la modul instantaneu si total, ma rog mai sunt câțiva. Pe de alta parte , J Farrel are si el in ultima vreme un ton sporadic cu cifra octanica mărită. Vezi comparația dintre meteoritul cazut la rusi apoi cel cazut lângă o baza amerloca si speculatiile pe tema...care trimit catre un posibil eveniment test. False Flag ori nu...caci nu vom ști noi niciodată. La cât au tras dupa cazane (a se vedea mărturia filmată a martorilor din diferite structuri/direcții de pe canalul youtube siriusdiscloujăr sau cseti) poate l-au nimerit si pe dracu de la cazane si s-a supărat. Nu putem ști cu precizie ori dovedi cumva.

Domnule Grifon,  ar fi interesant sa aveti în vedere si o analiza  cel puțin pe orizontală a materialelor scrise ale lui SG precum si dwpozitiile filmate. Modul lui cel puțin bizar de prezentare din workshop uri are totusi o bază. Faptul că a venit cu martori dispuși oricand sa fie audiați în congres e ceva demn de luat in seama. Acestia vorbesc despre tehnologii exotice deja puse la punct pornind de la arme de Toate felurile mergând pana la "Antigrav"-uri, baze prin sistemul solar,  capabilitati ampasate in spațiul interplanetar de tintire si doborare, agresiuni împotriva unor vizitatori,  nave doborâte ori obliterate, ființe extraterestre torturate , clonate si programate .... inventatori amenințați,  rapiți, anihilați , în fine toata gama plus fonduri ce dispar de la bugetul lor. Aceste a nu-s parerile lui ci depozitiile unor martori.
  Dacă toți mint , si 99% ne storc creieru atunci ... mai bine imi vad de pasiunile mele. 
  Insa, modul in care SG învață lumea sa inițieze contact cu ființe din alte locuri funcționează, parerea mea fiindca am testat treaba. Fiecare cu metoda lui... Giordano Bruno a avut cred una, si alții care au vorbit despre călătorii în "ceruri". Ca nu au toți succes asta tine cred de alte aspecte. Poate protocoalele de contact se adresează de fapt celor deja contactați ori răpiți.
  Mă retrag din această discuție fiindcă avem poziții diferite pe aceasta tema dar si din pricina ca toate argumentele aduse impotriva lui Steven Greer de până acum nu ma conving din pacate.
  De exemplu ce înseamnă "șenile ET" Waffenbruder ?  Inteleg ca ai o oarecare silă de etei dar care e baza? E formată din auzite sau din experiențe personale ?

70
Eu am convingerea si cred ca oricine e de acord ca lucrurile sunt destul de clare.  Desigur trebuie să fi urmarit si linkurile.
 SG a spus că recent (anul trecut in octombrie ) a auzit o persoana de sex feminin (ce candida la postul de director cia) spunând cam asa: "o să le dăm americanilor ceva înfiorător in curand , de care sa se vaite cu adevarat. " Cred că făcea referire la Gina Haspel...
A mai zis ulterior ca "planul" a fost aprobat la inceputul acestui an primind confirmări din mai multe surse. A mai spus că dacă nu era ceva serios nu ar fi devoalat informația.
  Despre urmatoarea perioada grea de 1000 de ani nu doar SG a vorbit ci si alții precum B.Dean.
  Dr. Rosin a zis ca mai avem doar 10 ani.

  Cred că situatia e împărțită în două,  mia de ani de refera la probleme geoclimatice naturale  in timp ce evenimentul de tip ELE este unul artificial.

In alta ordine de idei pe mine nu ma intereseaza discreditarea  unei persoane sau ă alteia. Mă interesează faptele, dovezile , informatiile cu surse. Ca unul e egomaniac ori doar discreditat voit, ca alta e o torționara agreată de lege si conjuncturi ajunsă acum directoare... e alta. Afirmațiile facute public sunt insa serioase,  cu răspundere in fața legii, nu?
  Ramane de vazut, se pare că în a doua parte a webinarului chiar a zis lucruri noi. O să fac rost de el.

71
@Xanadron,
Pentru o disecție completă, zic sa urmărim daca se doreste firul evenimentelor.
Iata aici un interviu luat lui SG de catre Dr Rosin inainte de webinarul cu spiridușul din Atacama din luna mai tinut in Phoenix , Arizona (unde tonul lui SG din interviu era usor diferit. Dr Rosin insa parea alarmată si a dat termenul de 10 ani maxim pana la ELE):
https://youtu.be/MMpnfIEXsL4

https://youtu.be/mC9UIqOmHUQ

https://youtu.be/wqipj3eI2zw

https://youtu.be/UxxVZsctjUs

Apoi a urmat webinarul din care lipsește partea a doua. Pana să verific facand rost de ea , iata un material despre care cel care l-a postat susține că ar fi continuarea (in el se regăsește menționarea la ELE ):

https://youtu.be/cI0oNztM09A

https://youtu.be/78aiX26A7Os

https://youtu.be/mh9monvLJQY

72
Extraterestri / : By-by Dr. Saurion Greer
« : 21 August 2018, 17:30:15 »
Ai dreptate, sunt anumite aspecte bizare la SG care denota niste fire ...de undiță ori de păpușar. Dar aceleasi aspecte le prezintă majoritatea acestor mari așa ziși ufologi, formatori de opinie sau ce or fi.
  Realitatea e un puzzle pentru toți umanii, indiferent de stratul pe care trăiesc.
  Eu nu am nici o misiune Waffenbruder, si nici nu voi avea. Datorită tie si a multor colegi daca acum ar fi să "plec"... voi fi mult mai bogat in judecata decat eram acum 9 ani, fapt pentru care va multumesc inca o data tuturor.

73
Ba e chiar foarte bine sa va amestecați, oricine e binevenit ! Meciul amical cu @Xanadron se tot anunță de ...9 ani iar noi doi tot la faza de "incalzire"...sunt. :) . Eu il mai intzep , domnia sa mai lanseaza un FAN de hârtie....si tot așa. Dar îi port o apreciere totală, un coleg de mare caracter si calibru. Chiar dacă uneori ma păcălește si pe mine lasandu-mi cateva parti prisuri cofuze vizavi de o posibila pozitie a domniei sale, chiar daca infinitezimală vizavi de "placarea cu aur" a anumitor spooks, fie ei cu șapcă alba la exterior. ;)
 

74
Deja mă simt mai bine decat daca as fi la emisiunea pensatului cu trei cravate :)
  Aici nu era vorba despre apocalipse ci despre un posibil eveniment de tip false flag al celor care sustin ca discurile lui Tesla sunt ale extraterestrilor Rai , da nu asa ... ci rai de tot si care vor veni sa ne amenințe cu termenarea.... In aceste conditii , ciudații securismului umbros crează cale liberă in fața evenimentului amintit (despre care Dr. Rosin a vorbit acum 25 de ani , ea primind spovedania finală a lui VBraun) eliminând dovezi despre uriași, spiridușul din Atacama etc, pentru a nu se naste ideea ca specii care umblă pe acilica de.....milioane de ani , vin asa deodată sa ne termine, sa ne suga vrilul, banii , femeile etc.

75
Nu, nu sunt de parere ta si o sa iti si spun pe scurt totusi ca să nu raman pe deplin dator cu un inceput de raspuns
Dr. Carol Rosin fosta asistenta a lui Werner v. Braun a dat termenul de 10 ani ori chiar mai putin. Greer a zis ca urmeaza o perioada de 1000 de ani tranzitorii plini de evenimente posibile de tip cascadă. Dr. Rosin a mai spus ca efectele pot fi vazute deja  (fenomene extreme, cutremure, explozii solare, eruptii vulcanice).
  Greer a zis ulterior in Arizona ca indiferent daca vă fi un eveniment de tip extinctie sau nu continuitatea civilizației umane e asigurată. Ambii au lăsat sa se inteleaga ca tehnologia exotică poate limita formidabil pierderile de vieti si distrugerile.
 

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 190