Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 196
46
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 23 Octombrie 2019, 22:58:26 »
Domnule @Prodcomb sunt întru totul de acord cu opinia dumneavoastră pe acest subiect, deși cu regret trebuie să vă anunț că bucuria cu sau fără DEX va fi fost de scurtă durată. Si eu voi lipsi pentru o perioadă de trei săptămâni fiind plecat pe teren.
Prin urmare vă doresc toate bune și pe curînd!

47
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 22 Octombrie 2019, 21:50:05 »
Domnule @Prodcomb, dupa cum se poate intui si fara dex, motivele care au stat la baza raderii dealului/dâmbului/ridicăturii sunt in lumina relatărilor mai mult decât evidente. Pot reprezenta o MUȘAMALIZARE din partea autorităților regimului comunist/socialist/ceaușist.

Grota grofului. Cu spatele stand către ea, dealul e la dreapta.
In stânga dealului cum apare in imagine, jos la baza lui se afla o ridicătură de pământ poziționată la marginea râului. Ridicătura apare și în harta Josephina. In hărțile recente ea nu mai apare.

In ultima imagine apare gaterul amplasat pe fostul dâmb, ridicătura, etc., in spatele căruia se poate observa podul de fier traversat la vremea incidentului de alti martori


LE - Sper ca am localizat bine zona.

Citat din prima postare:
"Horaţiu Morar, astăzi profesor de matematică. El a reuşit să ajungă mai aproape de locul unde aterizaseră luminile şi îşi aminteşte: "Am văzut cum pe deal căzuse ceva ca o flacără. Dealul avea o pantă mai domoală, pe care se putea urca, şi una foarte abruptă, spre apa care curgea către moa­ră. Îmi amintesc mirarea mea de atunci, că nişte lumini se plimbau pe partea abruptă. Mă în­trebam cum poate cineva să meargă pe acolo? Era imposibil! Dar nişte lumini se miş­cau acolo şi lângă ele era o altă lumină, mai pu­ter­nică, de cu­loare roşie, oprită între nişte pomi fruc­tiferi. Nu am văzut foarte clar din cauza distanţei, dar era clar că ceva se mişcă acolo"


48
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 22 Octombrie 2019, 21:21:39 »
Harta Josephina in care apare pe locul gaterului o ridicatura de pamant

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/73/Josephinische_Landaufnahme_pg065.jpg


Pe locul aceleasi ridicaturi de pamant acum nivelata, apare gaterul in locul marcat cu X

49
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 22 Octombrie 2019, 02:46:54 »
Gaterul exista si in prezent.
Dealul Bobeica nu a fost nivelat ci locul de langa râu, presupusa zona de aterizare. Deși obiectul zburător a dat roată dealului Bobeică (dupa care au aparut 2 obiecte zburatoate - chestiune neclara) fiind pare se obiectivul principal al observației sale, cercetările tuturor s-au axat in principal pe studierea zonei de aterizare. Nu si asupra dealului Bobeica.

Nu cred ca bagi buldozere luni de zile pentru un gater amărât. Fix in același loc.
https://gazetadebistrita.ro/intalnire-de-gradul-iii-pe-dealul-bobeica/


50
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 20 Octombrie 2019, 23:42:59 »
 :lol:
Denumirea corectă, care apare și în textul relatării, este de dâmb; adică movilă, colină, ridicătură de pământ, ... ( vezi DEX).
Dacă te plimbi pe hartă o să vezi că urmele lui sunt în continuare. „Dealul” nu a fost ras (și nici bărbierit :) ) ci nivelat. A rezultat o colină mai mare în suprafață, dar de înălțime mai mică.
Pe hărțile vechi apare „micuța colină”; nu am o hartă nouă cu curbe de nivel.
Motivul nivelării, și nu al „raderii”, nu cred că este interesant.

„Raderea” presupune strămutarea pământului excavat, ceece nu este cazul. A fost o nivelare doar.

Eu nu am facut decât să ma raportez la exprimarea din prima postare si v-o readuc în atenție. Prin urmare vă rog sa fiți mai atent la topic decât la dex ori trolling ...eventual:

"Surpriză: nici dealul nu mai există. A dispărut cu totul! Un sătean care mă vede cum stau nedumerit la marginea locului plat, unde acum se află un gater, îmi explică: "Dea­lul a fost demolat de comunişti. După ce au făcut cercetările legate de luminile alea care au stat pe el, l-au mai lăsat un timp şi apoi au băgat bul­do­zerele. Un an întreg au lucrat aici patru buldozere, de-au făcut ca-n palmă, după cum vezi şi dum­neata..."

Prin urmare motivul "raderii" dealului e important cred eu pentru oricine dorește să înțeleagă toate aspectele unui posibil eveniment special. Pentru dumneavoastră posibil nu este așa  fiindca nu va ajută cu nimic in demersul axat pe demistificare, lucru pozitiv de altfel.

51
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 19 Octombrie 2019, 22:25:49 »
Ok , farse, cinema, copii..., dar de ce au ras autoritățili dealul?  După... niște posibile farse si confabulații?

52
General UFO Discussions / Re: Breaking News & Top Stories
« : 15 Octombrie 2019, 15:57:24 »
Eu am vazut prin 2017 unul mic, mic de tot. Practic un vtol. Nu scotea un sunet. Nu scotea nici un jet. Presupun ca "avionul" avea mai mult ca sigur alt sistem de propulsie. Ceva antigravitic.
Asta ca sa va completez tot in engleză 

54
"au creeat generatii noi de indoctrinati ai subiectului denumit ufologie"
Hai las-o moartă.  De unde atâtea generații... Or fi fost vreo 2-3 autiști care au crezut 100% mesajul. In rest lumea percepe aceste ufo-logii drept SF-uri iar in cel mai fericit caz drept POSIBILE chestiuni inexplicabile.

55
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 04 Octombrie 2019, 17:48:55 »
Cand autoritățile care nu fac mai nimic.... depun un efort fie sa se justifice ca la VP ori sa radă un deal... un fir ar putea exista.

56
Nu.
Si eu pot prezenta materiale si explicatii documentate pe ceea ce fac. Ba aș putea spune ca sunt obligat. Ca ar putea fi intrresante ... asta depinde de subiect si de eventuale particularități ale obiectivului.
   
Interesant mi se pare abia acum faptul că martorul principal a devenit necooperant.... el fiind cauza principală a investigației.

Suspect mi se pare faptul ca se bate moneda pe forajul geo. Care e posibil sa fi fost realizat intamplator ori nu in acel loc inainte sau dupa fenomenul semnalat de catre paznic. Desi nu vad legatura cu ce a văzut martorul. 

Suspect mi se pare faptul ca ceea ce a localizat martorul a coincis in final cu o zonă de studiu a autorităților. 

Nu inteleg cum a putut localiza cu precizie noaptea un punct aflat la 2 km .... care au fost indiciile care l-au determinat sa aleaga acea livada ... noaptea.

Ce culoare avea elicopterul geologilor?
Ce sistem de identificare luminoasa avea?

Suspect mi se pare si cerculstiintificozn din acei ani.

Toată povestea asta e suspectă.  Prea oficială,  prea clară,  prea ridicolă si prea evidentă in anumite aspecte.
Parerea mea,  deocamdată.

57
Si in noapte martorii ce au vazut atunci? 
Fiindca bajbaind sa gaseasca locul așa zis al unei posibile aterizari au gasit locul unde au forat geotehnicienii aeropurtati ZIUA.  Nu cumva au greșit adresa?  Din pricina unei confuzii generata si de moda farfuriilor cu trei picioare in vogă pe atunci?

http://www.thinkaboutit-ufos.com/astronaut-gordon-cooper-witnessed-a-ufo-landing-in-1957/

Prin urmare toată "fâsâiala" autorităților a explicat ca in acel loc au forat ziua niste tovarăși geo. Bun.

 Dar NOAPTEA  ce a vazut Nea Caisă (nu am reținut exact numele)?
Cine umbla noaptea fara zgomot sa cerceteze ce forasera niste tovarăși din epoca de aur ?

58
Extraterestri / Re: Extratereștri aurii
« : 01 Octombrie 2019, 02:27:24 »
La rândul meu din cauza unor păreri preconcepute nu l-am studiat pe Corey G până la momentul actual.  Dar nu insist pe speculații personale.  Din lipsa de altceva ca sa ma deconectez seara dupa programul meu incordat am început sa il urmaresc pe Gaia unde are împreună cu David W. o emisiune.  Ce spunea omul prin 2015 părea un delir SF... asta până cand a ajuns cu descrierea la ființa aurie. Am ramas surprins. Pur și simplu nu avea de unde să o "scoată". A relatat foarte putin despre et-ul auriu si atât. Aici e chichița. A relatat fix ce am si introdus in prima postare, citat din spusele sale.
De ce povestit doar atât? Plus ca in cele peste 200 de episoade ăștia doi împreună cu alții puțini care mai apar delirează miliarde de chestiuni si bat moneda pe o specie de ET aviară , umanoida cu pene albastre. Altă nazdravanie. Ce sa însemne acest lucru? Pe de altă parte daca nimicul ăsta de relatare pe care nu l-am mai auzit sspus pe la alții pare a fi adevărat fiindca validează cel puțin pentru mine personal detaliul,  oare restul cum o fi?  Bizară treabă,  ce sa mai zic.

59
Extraterestri / Re: Extratereștri aurii
« : 30 Septembrie 2019, 17:38:21 »
Corey Goode a menționat aceste ființe.
Capete triunghiulare foarte mari,  cu doi ochi mari albaștri,  corp subțire si asemănător cu cel al meduzelor, piele brună cu reflexe aurii, trei degete la maini si picioare.  El afirma ca ar fi  o specie străveche.

Alte referințe despre aceste ființe nu am gasit.

As dori sa verific o informație primită,  cum ca aceste ființe au mai multe creiere sau lobi, iar prin corp le apar tot soiul de bioluminiscențe piela si țesuturile fiind transparente si sunt capabile de procesrare multidimensională a informațiilor . Poate mai găsește cineva vreo informație in afară de Corey G.  As amane îndatorat.

60
Extraterestri / Extratereștri aurii
« : 30 Septembrie 2019, 16:50:13 »
Postare ciot.  :-) :-)

Golden Triangle Head Being — An ancient race, almost like an elder race to the Avian beings. Described with a huge head of a large upside-down golden triangle head with huge circle blue eyes in the center. Body was very skinny, loose and spindly like jellyfish. Ten-foot tall, extremely long thin arms, no clothing, brown skin with golden sheen. Three-fingered and three-toed, like tripods.

Voi reveni cu niște clarificări.

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 196