Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 196
46
Extraterestri / Extratereștri aurii
« : 30 Septembrie 2019, 16:50:13 »
Postare ciot.  :-) :-)

Golden Triangle Head Being — An ancient race, almost like an elder race to the Avian beings. Described with a huge head of a large upside-down golden triangle head with huge circle blue eyes in the center. Body was very skinny, loose and spindly like jellyfish. Ten-foot tall, extremely long thin arms, no clothing, brown skin with golden sheen. Three-fingered and three-toed, like tripods.

Voi reveni cu niște clarificări.

47
- link
https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/vidaalien_signtimes02a.htm
De verificat ce e cu imaginea stupei si vortexuri.

48
Astronomie / Re: Au fost sau nu astronautii americani pe Luna?
« : 29 Septembrie 2019, 22:56:46 »
Off topic.
Scuze , abia azi am vazut postarea.
Cumva cred ca e timpul de a ridica moderarea by default.  Vremurile care au impus masura au trecut.

49
Ni se ascund prea multe. Da. Este un fapt incontestabil. Practic ni s-au furat cel puțin 100 de ani.
Privilegiile unora se hranesc din secretizare. Asa apare gașca lucrului bine facut (praf).

50
Ați omis o categorie. in afara de specialiști și curioși ... sunt cei care au fost martori si care doresc/caută un raspuns dincolo de spionaj și fengșui sau conga. Un exemplu: câți au trecut pe lângă bateriile de la Bagdad ? Specialiștii arheologi ... vedeau niște simple vase bizare pentru ei. Din această cauză subiectul ozn/ufo este pluridisciplinar si cu subiecte conexe.  Daca ființe,  altele decât noi exista ne intereseaza spectrul total al informațiilor,  nu? Unii pot ntelege sistemele de propulsie, altii cele care furnizează energia, alții comunicațiile iar alții sistemele lor de gandire etc. Este un subiect cu spectru destul de mare iar noi... cam primitivi deocamdată.

51
Eu am impresia ca fabulatiile stiintifice numite elegant "teorii" cat si idioții cu guvernele galactice au probabil aceiași sponsori.
Sa nu fabuleze prea mult as zice, nici unii nici altii fiindca nu au reușit macar sa explice ce este banalul curent electric. 
In rest sănătoși sa fim !

52
Grupul 0 e nul. Ar fi trebuit desfiintat demult.
A fost candva o idee ... dar a rămas doar un script al forumului cu o lista plina de dispăruți iluștri.
Suntem doar noi câțiva cei care mai postam. In rest RIP

LE In grupul 0 nu au existat discuții cum s-ar putea percepe. Decat administrative in perioade de criza. Nimic in legatura cu subiectul ozn. Deci nimeni nu a pierdut nimic. Totul e pe forum, 

Dar... fiindcă tot au trecut 10 ani de când citesc si pe aici pot spune ca cei care au avut contacte adevarate ori au fost martori credibili nu au relatat nimic . Iar 99% dintre ei  :-) nici nu erau in grupul 0. Fiindcă exista o presiune nevăzută,  subtilă și coordonată de a se pune preț doar pe lucrurile prezentate de sifonarii cu "șepcile albe". Tot ce iese din acest șablon e de trimis la psihiatru. Prin urmare ce ar mai rămâne? Sa raportam ce ? Fenomene,  date exacte, ca sa ce? Cui ii trebuie asa ceva? Adica cum iti explica măsurătorile  si mostrele prelevate , datele , etc un eveniment? Da... valideaza ceva. Dar nu explică mai nimic. Prin urmare nu s-a facut nici un progres. Nu se mai aud de zgomotul de fond răspunsurile ce puteau veni la intrebarile: ce vor? De unde vin? Ce se întâmplă? Cat timp mai are omenirea?

Fiindcă nu tot ce e UFO e proiect secret, fenomen natural ori fals generat pe computer. Nu toti martorii erau de internat, nu era totul minciună. 

53
Mda... nu cred ca am înțeles bine, adica nu imi amintesc cand am insinuat eu personal ceva vizavi de persoana dumneavoastră. Dimpotrivă,  am considerat ca sunteti un om onest, sincer pasionat si numai de bine in rest...
Prin urmare, nu stiu ce sa mai adaug. Ma interesa ce ati observat, care tipar vi sa parut prezent pe aici. Acest interes il manifest in nume personal si atat.

54
Interesant. Si eu am de zis câteva of(f)uri pe linia asta. Dar domnule @xperyens duceți-va ideea pana la final. Oricum suntem 3-4 mohicani rămași si chiar ma intereseaza parerea dumneavoastră din mai multe puncte de vedere.

55
Nu cred ca fenomene tip ozn sunt tot mai rare. Insa in prezent este inundată media de tot soiul de informații care mai de care incat e foarte greu sa iti mai menții o curiozitate sănătoasă pe verticală.  Pentru cei cu adevarat interesați insa ... lucrurile abia au început! De acum încolo va fi interesant cu adevărat.

56
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 31 August 2019, 13:26:43 »
U.S.  :-D

57
Bun venit.

Interesantă cartea "The Oxford Handbook of Spontaneous Thought: Mind-Wandering, Creativity, and Dreaming". Cam scumpă peste 350 de ron insa e posibil sa o cumpăr dupa ce termin de citit mostra free.  O grămadă de specialisti .... trebuie sa scoata ceva totuși.
  La o prima vedere foarte generala tind ca simplu cititor neavizat in de-ale pisicologiei sa va dau amandorura dreptate. O parte studiaza "interfața biologica" in timp ce alții bâjbâie dupa ființa asa-zis energetică/eterica/subtilă. 
  Mecanismele minții sunt foarte complexe iar in legatura cu acest aspect am senzatia ca ar fi doar varful icebergului ceea ce cartografiaza psihologia. Raman insa  mult prea multe lucruri neexplicate. De exemplu  : Un vis , o informație (ori mai multe) livrată.  Dupa zeci de ani informatia e livrata din nou doar ca de astă dată realitatea o oferă . Sa mai incerc o data: Un vis: o informație livrata. Dupa zeci de ani știința livreaza aceeasi informație si valideaza astfel visul. Exemplele pot continua pe toata gama. Prin urmare nu e doar un proces de învățare (structurarea informațiilor) al sistemului de operare fizic ci si al celui eteric/subtil. Insa e posibil ca la altă scara sa existe mai multe ierarhii de structurare a informațiilor fiecare cu AI-ul ei.

Important este de stiut ce beneficii reale putem avea noi individual de pe urma acestor informații. Fiindca mulți dintre cei pe care îi cunosc nici nu vor sa deschida ochii si sa inteleaga cum le funcționează treaba dintre urechi ci mai degrabă cum să o amețească mai tare până cand AI-ul le intra pe pilot automat si atunci ... da. Filmulețul este edificator pentru majoritatea celor din jurul nostru.

59
Ireale...pe bune! / Re:
« : 15 August 2019, 12:35:16 »
The-Adam-and-Eve-Story p4

60
Ireale...pe bune! / Re:
« : 15 August 2019, 12:34:13 »
The-Adam-and-Eve-Story 3

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 196