Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 192
46
Cafenea / Re: Biserica egipteana a celor trei valahii
« : 22 Aprilie 2019, 22:09:47 »
Ma refer la mănăstirea Sf. Ecaterina din Sinai. Daca intri pe google map, sau te uiti la foto, o sa descoperi pe fațade toate simbolurile scrijelite (cruci templiere, etc) de parca toți s-au reunit pe acolo. Si e o biserica pe al carei fronton se afla o cruce in basorelief flancata de 2 molenii.... cu simbolul hașișului ce inlocuieste tradiționala reprezentare a Maixii Domnului  si a Sf. Apostol.  E ceva ireal.... cam eretic. Nu stiu daca realizezi.
  Acolo in manastire adapostesc ... printre altele o comoara de manuscrise si obiecte sfinte. Aerul e uscat.
  Iar acum cu ce ai gasit tu scris de Mahomed.... e capac. Sa fie adevarat? Secolul VI?

47
Cafenea / Re: Biserica egipteana a celor trei valahii
« : 22 Aprilie 2019, 11:11:56 »
Foarte frumos...
Dar ce  caută pe una din fațade simbolul crucii flancat că și molenii de simbolul "asasinilor". Ai ?
Simbol care mai apare si pe la noi prin țară.... tot pe la anumite biserici.

48
Video [legaturi] / Re: Project Blue Book - History Channel
« : 18 Aprilie 2019, 19:33:40 »
Eu vad asa, aceste proiecte au fost create pentru a folosi unor scopuri de dezinformare, si nu ma refer doar la serial acum. In rest, ce sa zic, este doar parerea mea.
Si eu inclin sa cred la fel.

Serialul este captivant pentru cineva care nu a avut acces la niste intamplari reale.
Oare? Aici nu mai sunt de acord cu tine, asa la modul general vorbind pe acest subiect.

Mi se par interesante niste analogii si jocuri intre servicii, dar nu indeajuns incat sa ma convinga de vreun adevar in contextul fenomenului real.
Pai vezi, aici e cheia. Lacatul ar fi ...''vreun adevar in contextul fenomenului'' - Real? ce este real?... ;)

Despre ce adevar vorbim? numeste daca vrei unul. Daca tot palavragim pe film.

49
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Iepurasul de Paste
« : 18 Aprilie 2019, 18:37:40 »
         Nemtzotecii au/aveau tot soiul de activitati educative in aer liber, iar cu ocazia sarbatorilor aveau unele și mai și. Le puteai admira cu ani in urma prin ardeal. Originea acestora fiind veche, in special scolile catolice organizau asemenea chestii. Iepurasul ... venea  pt cei mici. Ascundea oua si cadouri prin gradina/parc/iarba verde. Si cautai nu gluma... cat de mic erai. Cineeee....gasea mai multe, oua , cadouri, bilete de tombola etc. era promovat, laudat, scos in fața tuturor la final. Purandeii dezorientati , grasunei si cam incetinei la mansarda erau de toata tristetea. O simteai efectiv cum musca din tine... si te umplea ambiția ca anul viitor sa fii pe fază nene... Erau dăștepți nemtzotecii aceia.

   Prin urmare dupa cum ai zis si tu, iepurasul a venit odata cu catolicii si presupun nemtii ...teutoni.

50
Iisus, nici el nu cred ca a vazut/intrat in vreo moschee... dar are  timp sa recupereze la final, mai stii?

51
Video [legaturi] / Re: Project Blue Book - History Channel
« : 17 Aprilie 2019, 08:51:07 »
Am urmarit serialul si nu mi-a displăcut.
Ce fabulare @xperyens, la ce te referi??

52
Posibil... dar tot oarecum forțat poți observa in spatele catedralei ditamai cocoșu...galic. Stilizat evident.

53
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Iepurasul de Paste
« : 13 Aprilie 2019, 15:16:04 »
Chestia cu puii de găină la ortodocși nu o cunoșteam. Oare de unde vine? Or fi eclozat ouăle pe care a curs sângele  Mântuitorului? Zic si eu....

54
Ireale...pe bune! / Re: Shambhalla - destinații interzise?
« : 03 Martie 2019, 19:51:01 »
S-ar putea sa fie infra 3D. Sa scape sub sau supra simțurilor noastre dar sa ocupe acelasi spațiu in alt timp cumva, la o secunda ( eventual) distanță in plus sau in minus.... adica depinzand de unde privesti biciclistul...

55
Ireale...pe bune! / Re: Shambhalla - destinații interzise?
« : 02 Martie 2019, 13:46:20 »
Probabil ca ar fi posibilă o asemenea distorsiune... eu nu ma pot pronunta decat la un nivel profan deoarece imi lipsesc destule informații.
  Si cum ar putea fi percepute "unele inversiuni" ?  Ar pitea cineva strabatand o asemenea bucla sa strabata un spatiu fizic cunoscut dar in care sa lipseasca alte aspecte cunoscute? De exemplu fauna pe un drum in natura sau oamenii daca bucla e in oras?

56
Ireale...pe bune! / Re: Shambhalla - destinații interzise?
« : 02 Martie 2019, 11:06:51 »
Ce ar înseamna prezumtiv , o alterare spatiu timp. Ce ar însemna mai multe?
  Asiaticii folosesc din cate stiu,  foarte des termenul de vibrație/sunet. Alterarea respectivă ar putea fi o modificare de percepție in creier, alegerea unei alte frecvențe care sa asambleze in "grota" minții proiecția unei realități mai mult sau mai putin diferite. De exemplu in modul "thermal view" nu prea mai distingi realitatea dupa lumini și umbre ci dupa emisia de căldură, exemplele pot continua.
  Tot prezumtiv vorbind, odată cu modificarea frecvenței/vibrației ar putea fi posibil ca si corpul sa fie ajustat la acea "realitate", care nu e alta, e aceeasi doar ca nu avem in dotare setarea by default sa o accesam.
  Prin urmare nu vad o rasturnare de percepție,  ci o schimbare in ceea ce se alege a percepe, "alterarile" fiind doar un efect. In fapt e interesant de aflat vreodată cum s-ar putea percepe toate aceste posibilitati in mod simultan, aceea fiind in opinia mea realitatea adevărată. 

57
Granița e in perucă.... asta daca ai habar de ea! Vorba lu Zohan: the problem is inside zi bush, not zi bush....

Ce am vrut sa spun si cu asta închei pe tema Ghidel referitor la granița fina, e faptul ca la nivel individual, pentru cel care a trait pe propria persoană cateva asemenea fenomene, elucidarea/autentificarea lor e o călătorie de durată plina de autoverificari si confirmari in a stabili daca acele fenomene sunt autentice adica nu tin de o anumită patologie. Si daca sunt autentice ce anume le declanșează,  un factor intern ori unul extern. Acesta cum acționează,  prin inductie, influență  directa ori subtila, sau sunt momente favorizate de anumite conjuncturi, ori poate ca sunt elemente remanente din alte vieti , nu ai cum sti. Poate fenomenul tine de zona , de persoana, asa cum Xperyence bine a spus. Deci da, cam deplasat sa te apuci de scris rețete spirituale dupa asemenea trăiri delicate, sa le spunem. Una e sa relatezi, alta e sa dai sfaturi. Insa repet, vorbesc in necunoaștere la nivel foarte general, de aceea ma opresc aici.

58
Bun, deci acum ai inteles ca viata e un amestec fin de mici particule de alb si negru care dau iluzia de gri, gradientul fiind granița fină dintre alb si negru.
  Dar ce te faci cand nu ai un gradient, o graniță fina? Ce te faci când negrul reflecta albul si albul reflecta negrul.... ambele rezultand același griuri aparente? Cum stii unde e albul si unde e negrul ?

59
Video [legaturi] / Re: OZN piramida deasupra Pentagonului
« : 26 Februarie 2019, 01:43:36 »
Mai era un comentariu haios: eteii au venit la pentagon sa analizeze putoarea de acolo...
  Dar @xperyens, chiar ai dreptate... cocoșul roș își dă cu ciubota in cap singur ca amerlocii sa incaseze miștocăreala iar Vrabia cu Botox beneficiile.
  Fiindca pana acum doar ea trage beneficii din acest clip. Adica atenție,  publicitate, bani multi... in fond e o femeie de afaceri nu?

60
Video [legaturi] / Re: OZN piramida deasupra Pentagonului
« : 25 Februarie 2019, 20:37:20 »
Desi Vrabia Rosie respectivă s-ar parea ca ar fi raspuns pe feisbuc la întrebarea dacă e falsa filmarea cu... "e interzisa detinerea si comentarea unor asemenea materiale", si majoritatea comentariilor de pe forumuri trag concluzia ca e o aranjare din 3 filmari diferite in scopuri de promovare si publicitate a companiei sale , am tras un ochi la ce mai spune Vrabia pe alte filmari. Am rămas dezamăgit,  promoveaza la nivel declarativ calatoriile si inhabitarea orbitala in prima faza insa ... ridica in slavi panourile solare de parca ar fi cea mai fascinanta descoperire a umanității,  menita sa salveze ... știți voi ce.
  Asta in timp ce sunt deja o sumedenie de tineri care cercetează campurile rotative magnetice pe ideea de obtinere a energiei prin implozie, reactoare de fuziune ( s-a mai discutat pe forum) si ce sa mai zic de anuntul oficial al marinei americane in care spuneau ca au trecut toată flota pe combustibil... H20 luat direct din mare si folosit ca atare, anunt facut prin 2016, dacă nu ma insel direct pe Reuters.

Deci... /?
 

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 192