Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: 1 ... 187 188 189 190 [191] 192 193 194
2851
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 05 Noiembrie 2009, 00:24:56 »

 dacã vrei sã DESCHIZI(deºii asta nu se vrea ci se obþine)DOAR 2,3,chakras-uri ai nevoie de o viaþã întreagã trãitã special.Marii maestii yoga,la bãtrâneþe se laudã cu 2,3,ch.deschise, cãlugãrii tibetani DESCHID pânã la wishuda,ºi eventual(f.rar)ajna,ºi te pomeneºti cã tu le ai deschis pe toate Repet(pentru ultima datã)-despre DESCHIDERE nu existã cãrþi,programe,sau tehnici,pentru cã deschiderea,ºi respectiv eliberarea energiei KUNDALINI este o capacitate(un dar)care vine dela sine în urma unei vieþi trãite special,ºi nu dupã un curs cu o tânãrã profesoarã blondã...iAR ORI CE ÎNCERCARE DE A ELIBERA ENERGIA K.PRIN ALTE METODE ESTE PERICULOASÃ PUTÂNDU-SE PROVOCA SKYZOFRENIA,SAU COMBUSTIA(APRINDEREA)INSTANTANEE.
Cred cã ar trebui sã fie clar din acest moment mai ales dupã explicaþia generoasã oferitã de Taica care e diferenþa dintre a activa ºi a deschide.

@mistic :  link-ul pus de tine e ok. Oricum pt cei interesaþi sunt o grãmadã pe goagãl. Dar e adevãrat ºi ce a spus tayka mai sus ...
 
P.s.: premoniþia e o binecuvântare sau un blestem? Adicã sã ºtii sau sã vezi... înainte de a se întâmpla sã zicem, un eveniment care poate afecta viaþa unei persoane dragi... Cum mai e chestia asta?
Sã-mi spunã ºi mie cineva la ce mai foloseºte premoniþia în acest context? Pt cã adevãratele premoniþii sunt acelea care se întâmplã. Eu le-am trãit din plin în acest an ºi sincer nu mai dau 2 bani pe ajna. A fost cumplit ºi nu numai cã nu am putut face nimic dar am cunoscut deznodãmântul evenimentelor cu multe luni înainte la mai multe evenimente ºi toate urâte. Deci la ce mama mãsii foloseºte sã ai "puteri" dacã îþi lipseºte libertatea pe acest tãrâm?
 

2852
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 03 Noiembrie 2009, 22:45:59 »
tot vad ca lumea vorbeste paici de cum artrebui sa iti deschizi chakrele, ca e periculos fara un maestruetc.
http://kundaliniyoga.org/classes.html lectii pentru incepatori online gratuite cititi in special neaparat prima lectie va spune daca a veti nevoie de un profesor.

anmolmehta.com anmol este un profesor de yoga si zen cititi foarte bine totul inainte sa faceti exercitiile nu sariti peste introduceri si guidelin uitati-va la videouri bine si la poze
cititi asta mai intai http://anmolmehta.com/blog/2007/02/22/10-guidelines-for-kundalini-yoga-practice/
 
din propria experienta pot spune ca sunt bine nu am patit nimic rau deci nu va faceti griji atata timp cat respectati to ce se explica pe site exercitiile sunt explicate foarte bine.


"You can find your true identity within yourself. Nobody can find it for you. You must get up in the morning and find your true identity. You need time to be all by yourself, where there is nobody else. It will bring prosperity. Your radiant body will become brighter. There is no make-up that works to make you brighter, or for your character. You can try anything you want, but for character, you have to work with yourself. You must make your own path in your own life for your own prosperity and richness, and you have to be beautiful, bountiful and blissful. This the way God made you."

 Da, cuvinte frumoase in site-ul indicat. Dar e pentru ...incepatori!!!!!! si ai sa vezi daca vei continua cum o sa scoti bãnuțu si-l vei da la un profesor sau la un fraier. Se poate si fara invatatori directi, bineanteles dar e mai greu. Si mai depinde si ce fel de yoga practici... sunt mai multe.

........si vrei sa spui ca ti-ai activat singur al trei-lea ochi si esti bine? am citit prin primele posturi ca sfatuiai pe cineva sa se traga de deget daca dorea sa-si deschida ochiu 3 :lol:  Totusi in acest topic e vorba de activarea chakrei ajna, nu de a practica singur yoga sau conga...

2853
întâmplarea a fãcut sã aud cum se furã voturile în provincie în afarã de varianta cu autocarele. Cicã vine unu' cu un parpalac umflat, în stânga are banii ºi în dreapta buletine ºtampilate. Îi agaþã pe cei bãtrâni ºi le zice sã între la vot ºi sã depunã buletinul deja ºtampilaþ iar pe celãlalt sã i-l aducã moment în care v-a primi niºte gologani. Asta o fac toate partidele... ªi mai sunt ºi alte variante dar toate existã pt cã suntem cum suntem ºi nu mergem la vot ºi astfel rãmân multe buletine de vot la cheremul javrelor...

2854
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 26 Octombrie 2009, 03:47:31 »
nu, nu mã prefac. Doar jucam puþin teatru. ªi nu, nu doresc sã învãþ pe nimeni nimic. Au grijã alþii.
ªi ia zi... Ce se-ntâmplã cu miza? Uite nu se mai preface nimeni. 

2855
Bravo romulus! O analizã clarã ºi la obiect!  Subscriu la pãrerile tale! 

2856
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 25 Octombrie 2009, 23:45:18 »
 :rainbow:
@smurd: ma omori...cu logica!! Pãi (în mare ºi pi colea am înþeles mes tãu, dar...) Tarzan era OM!! ªi era din alt film... Pe când planeta maimuþelor...era un sf !
  ªi nu cred cã e frumos sã le numeºti pe oiþele lui iisus Mântuitorul care emana bunãtate prin toþi porii -vãzuþi ºi nevãzuþi- ... MAIMUÞE!!!

2857
2012 / Raspuns: Pregatiti de schimbare ?
« : 25 Octombrie 2009, 23:08:48 »
dinozaurii ºi restul par a fi experimente întrerupte. Probabil se cãuta o specie inteligentã dar nu foarte, conºtientã de propria existenþã ºi de cea a creatorului dar cu percepþii limitate. Se pare cã o datã cu creºterea numãrului de permutãri ale genelor umane s-a rafinat ºi percepþia umanã. În Popol Vuh se amintea despre maimuþe parcã, cu termenul de "oamenii de lemn". Ele cu fost lãsate sã trãiascã pt a aminti oamenilor cum e sã vieþuieºti fãrã a avea o conºtiinþã elevatã.   

LIL DEBUL nu e speriat. E un supravieþuitor... Care a fost activat!

Cât despre ce ne-am face în caz cã... Sunt 2 variante:
1. Te închini ºi-þi faci o cruce mare (sau o flotare musulmanã ori o asanã) ºi o aºtepþi sã vinã (clipa fatidicã)
2. Faci ceva, orice care sã te liniºteascã cu condiþia sã n-o iei razna total. Nu cred cã e rãu sã fii pregãtit în caz de calamitate. Eu am vãzut pe amazon multe chestii interesante ºi folositoare în funcþie de locul în care te afli (oraº sau provincie). Se chiamã survival pack.

2858
Evenimente OZN în România / Raspuns: They are here
« : 24 Octombrie 2009, 21:28:09 »
e acelasi fenomen. prima data filmat pe autostrada buc-constanta, a 2-a varianta e filmata pe soseaua buc-slobozia cumva paralela cu autostrada. Eu zic ca e un inceput de tornada. În 1996-7 am prins o tornada in mții apuseni. Nimeni nu ne-a crezut atunci. Semana cu imaginea asta cu diferenta ca pîlnia s-a format dintr-un front de nori aflat la f joasa inaltime.

2859
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 24 Octombrie 2009, 13:10:42 »
dumnezeule... e plina lumea de sonați... aproape ca ma ingrozesc! Iti dai seama ce perceptii au unii? ce impresii? auzi planeta maimutelor...si cand te gandesti ca unii sun la volan pe șosele...

2860
faptul ca ai fost batjocorit fara motiv are o cauza... ea e ''SECURITATEA'', imaginea care definea insasi aparatul opresiv si represiv. Cã acolo erau multe departamente si directii asta nu mai conta atunci si nici faptul ca foarte multi de la secu erau patrioti adevarati. In esenta ura românului se condensa asupra tuturor persoanelor banuite de a avea anumite privilegii fata de cei de rând... Si asa era :wink:, eu stiu. Nu TU erai vinovat atunci ci APARATUL in care functionai. Ce a fost a fost. Daca, ca si ofiter ti-ai facut datoria fata de patrie atunci fii mândru! Daca pe parcurs ai incetat sa fii si om atunci...tu stii mai bine. Uite ca dupa 20 de ani traim aceeasi nesiguranta ca si atunci, aceleasi schimbari de stãpâni si de joburi. Desi nu mi-a placut Iliescu niciodata, se confirma ca a fost singurul cu stofa dintre toti, chiar daca are un limbaj sau vocabular comunist. Acum serviciile ce fac? îi ling ciorapii lui ''tovarãșu''? S-au subordonat americanilor? Țara e ciur de agenti straini... Ma intreb cum se descurca acum cu granitele deschise... Ziceam mai pe vremuri ca voi fi cel care stinge lumina in tara, acum regret ca nu am sarit pe fereastra. Am avut cunoscuti care au murit pe strazi sau pe acoperisuri in 89. Eu insumi era sa o mierlesc. Pt ce? Ca sa vina unii cu ficele lor ''spaima vorbei'' sa ne scuipe tupeul si mitocania in fata? Chiar nu mai e nimeni PATRIOT in ROMÎNIA?

2861
fratilor, nu cred ca mai conteaza cine a apasat pe tragaci in acele vremuri... mai degraba cine s-a imbogatit dupa '89 cand toti eram vraiste...cine sunt cei care au reinfiintat partidele istorice si ma refer aici la primele nume (secrete) din partide... cine sunt cei care au avut capital financiar pe vremea cand toti am pornit de la zero... si atunci vom avea surpriza sa gasim aceleasi persoane sau progeniturile lor... astea pe langa evolutia intereselor straine de pe teritoriul nostru...

2862
filaj si informatii interne?

2863
Mda dar asa in principiu vorbind toate variantele sunt posibile, nu?

2864
oare acceleratorul ãsta blestemat existã cu adevãrat? ªi dacã existã, nu cumva ar putea sã facã parte dintr-un ansamblu mai amplu aºa cum face parte par examplu ºi alternatorul la o maºinã? ªi cum naiba mãsii au ascuns investiþia atâþia ani? Nu cumva ºi banii care lipsesc din cauza cãrora a apãrut ºi criza sunt bãgaþi pe undeva în tot felul de prostioare? útia, sonaþii oameni de ºtiinþã plãtiþi de guvernul din umbrã ne vor distruge total sensul existenþei... Niºte idioþi amãrâþi, frustraþi cu tot felul de complexe ºi cromozomi buºiþi prin creier...
Iar tâmpenia asta cu unii din viitor care vin sã-i salveze pe idioþii cu cromozomii buºiþi... Adicã chiar ne cred fraieri? Deci E.T. nu existã, Dumnezeu nu existã, în schimb vin unii "the others" din viitor!

2865
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 16 Octombrie 2009, 01:32:28 »
cei care "vãd" ºtiu despre ce e vorba. Ceilalþi doar îºi vor putea imagina...
În india existã un templu în care cei care doreau sã afle ºi sã înveþe intrau ºi petreceau mult timp acolo. Iniþierea cuprindea mai multe trepte având ca ºi corespondent fizic nivele diferite în acel templu pe ai cãrui pereþi existau sculpturi cu scene evocatoare. Dupã îndelungi ani petrecuþi acolo doar câþiva urcau ºi intrau în ultimul nivel.... ªi surprizã! Acolo nu mai existau pereþi ºi maeºtri ci doar cerul liber ºi o nepreþuitã panoramã a întregii regiuni. Mi-a plãcut mult chestia asta. Spune multe...

Pagini: 1 ... 187 188 189 190 [191] 192 193 194