Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: 1 ... 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 ... 200
2821
Eu spun ca munca Lui Steven Greer nu poate fi judecata prin prisma unor fotografii... Banuiesc ca nici el nu are chiar totul sub control. Cei care aveti firme cu multi angajati ar trebui sa stiti cum sta treaba.

Observ ca se pierde iarasi ansamblul in favoarea detaliului. Lasati pozele astea in care nu sunt extraterestri, (parerea mea) si hai sa citim cartea Adevarul Ascuns care contine si protocoalele de contact. Asta zic eu ca merita investigat. Cine are timp poate baga cartea pe scribd. I-ar ajuta pe multi pt ca e scumpuțã. Eu am comandat acum cd-urile cu muzica speciala care-ti creaza o stare necesara aplicarii protocoalelor. Desi eu am incercat si fara cd-uri pt ca pot, le-am comandat pt voi toți. Cand le am vi le voi pune pe share. Nu doresc sa fiu singurul nebun de pe aici. I-am chemat pe et's asa cum descrie Greer in carte si dupa multi ani de pauza in ceeace ma priveste au revenit. Dar vreau sa fiu sigur si sa mai incerce si altii sau poate discutam aici cum sa ne sincronizam mai multi iar in paralel poate se formeaza o echipa care sa mearga pe teren in zona de contact aleasa si sa observe fenomenele  daca ele se manifesta.

Ce parere aveti?

2822
Extraterestri / Raspuns: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 21 Februarie 2010, 15:22:31 »
@Ronin:

De ce crezi tu ca întâmplarea povestitã de tine a fost o "intalnire ciudata cu un extraterestru"?

2823
Eu nu gasesc cele 5 parti traduse, gasesc numai 1,4,5??? Si ma intereseaza, merci!

Erau sub nasul tãu... culmea :-)
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2753.0.html

@Quicksilver: Tu ești libelulã de nu-nțelegi?

2824
Ma bucur ca spooky si-a afirmat clar parerea pe acest subiect. Subscriu.
Dar mai important dacât desecretizarea pentru mine ramâne mesajul sãu foarte șocant pentru cei mai multi, mesaj care explica clar cum pot fi contactate alte specii inteligente din univers. Mã intreb câți dintre voi, care ati citit cartea "Adevarul ascuns-informatii interzise" de Steven M. Greer, ati aplicat protocoalele sale de contact? Tot vb atat de extraterestrii...hai sa incercam cu totii noi cei de aici, in mod individual și sã vedem ce iese!
Oare functioneazã? Eu zic cã da... :-).

@ Quicksilver: termina-ti BAC-ul si ce mai ai si dupa aceea mai vorbim, fãrã supãrare!!. Doar din filmulete nu vei intelege munca lui Greer...

2825
La multi ani SPOOKY!
Și multe multe primãveri!

2826
Totusi, CSETI se presupune a fi o organizatie non-profit, deci dupa logica mea, au si ei nevoie de fonduri pentru a derula activitatile.

Ti-ai raspuns singur la intrebare! parerea mea, desigur.

 "Adevarul ascuns-informatii interzise" de Steven M. Greer. O poti comanda online la editura Daksa sau pe net la altii.
Dupa ce o citesti mai stam de vorba. Ca sa avem o baza comuna de plecare.

2827
Ti-ai raspuns singur la intrebare!
De ce nu faci un bine sa bagi pe scribd cartile doctorului Greer? Sau pe free share cd-urile sale? Nu cred ca vor plange dupa banutii din romanica...cea mai imputita tara din europa...

2828
Extraterestri / Raspuns: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 16 Februarie 2010, 23:03:58 »
Si am o mica intrebare pentru tine Ronin:

ordinulnegru.blogspot.com este blogul tau ?

2829
Atata vreme cat exista bombe cu incarcatura nucleara de marimea unei valize diplomat, imi pun intrebarea de cine ne apara scutul?

Sau vor simula un atac... si ni le vor trage tot noua in atmosfera sa ne curete pe toti din europa...

2830
Extraterestri / Raspuns: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 16 Februarie 2010, 22:13:59 »

Chiar m-ai facut sa scotocesc dupa Biblie... nu-mi vine a crede!  :planet:
Deci, nu stiu ce carte sfanta ai tu dar in a mea "made in BOR" zice așa (si totuși detaliile conteazã) :

Epistola întâia cãtre Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel
Capitolul 5
versetele,
16.    Bucuraþi-vã pururea.
17.    Rugaþi-vã neîncetat.
18.    Daþi mulþumire pentru toate, cãci aceasta este voia lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus, pentru voi.
19.    Duhul sã nu-l stingeþi.
20.    Proorociile sã nu le dispreþuiþi.
21.    Toate sã le încercaþi; þineþi ce este bine;
22.    Feriþi-vã de orice înfãþiºare a rãului.

E totuși o micã nuanțã... ca si dincoace:

1.    Iubiþilor, nu daþi crezare oricãrui duh, ci cercaþi duhurile dacã sunt de la Dumnezeu, fiindcã mulþi prooroci mincinoºi au ieºit în lume.
2.    În aceasta sã cunoaºteþi duhul lui Dumnezeu: orice duh care mãrturiseºte cã Iisus Hristos a venit în trup, este de la Dumnezeu.
3.    ªi orice duh, care nu mãrturiseºte pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care aþi auzit cã vine ºi acum este chiar în lume.


Chiar si in final mai vad o mica nuanta: Efeseni cap. 6 verset 12

12.    Cãci lupta noastrã nu este împotriva trupului ºi a sângelui, ci împotriva începãtoriilor, împotriva stãpâniilor, împotriva stãpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor rãutãþii, care sunt în vãzduh.
13.    Pentru aceea, luaþi toate armele lui Dumnezeu, ca sã puteþi sta împotrivã în ziua cea rea, ºi, toate biruindu-le, sã rãmâneþi în picioare.
14.    Staþi deci tari, având mijlocul vostru încins cu adevãrul ºi îmbrãcându-vã cu platoºa dreptãþii,
15.    ªi încãlþaþi picioarele voastre, gata fiind pentru Evanghelia pãcii.


Mie aceste detalii imi transmit altceva... un mesaj de speranta, pace si intoarcere a unor vremuri demult fãgãduite. Extraterestrii nu sunt toti rai. Depinde ce etichetã folosești... pot spune la fel de bine Îngerii nu sunt toti rãi... Depinde cum privesti lucrurile. Citeste cartea lui Greer si vei vedea si intelege cel putin o parte daca nu tot mesajul lui. Nu-l privesc decat ca pe un om ce a avut taria sa strige la cer si umanitate.

2831
Extraterestri / Raspuns: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 16 Februarie 2010, 19:23:10 »
Cu tot respectul eu cred ca vrei sa ma zapacesti, monșer!  :-)

glumeam...

E perfect real ce ai descris mai sus.

Un singur lucru am de comentat si anume ca nu exista in biblie ce ai scris tu "cercetati totul si pastrati ce este bun". Este scris doar:
- ''iubiþi în Dumnezeu-Tatãl ºi pãstraþi pentru Iisus Hristos''
-  ''ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.''
Cand ma refeream la frica de aceasta vorbeam:
- ''ªi sã izbãveascã pe acei pe care frica morþii îi þinea în robie toatã viaþa. ''


Baftã !

2832
Extraterestri / Raspuns: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 16 Februarie 2010, 16:17:13 »
   
-//.....I encourage people to do meditation and contact the ETs from that higher state of consciousness; let them know that you wish to interact with them and that you are sorry for scaring them and for being afraid. Let them know what you are ready for.  No one can do it for you....//

cand Mr. Greer mi-a spus let them know that you wish to interact with them s-a referit la extraterestrii. Ca sa nu existe confuzii.

Oricum cartile sale sunt interesante. Voi cumpara si cd-urile sa vad cum sunt...poate le gasim dupa aceea pe undeva free share pt cei cu adevarat interesati.


2833
Extraterestri / Raspuns: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 16 Februarie 2010, 16:07:43 »
@Ronin: Inteleg si apreciez punctul tau de vedere care de altfel e unul majoritar.

E adevarat ca de cand lumea ca frica omului, importanta sa de sine si nu nevoia de sacru a materializat institutiile religioase si pe reversul lor cele oculte. Binele si raul sunt doar etichete din inventarul uman. Ce este binele...Ce este raul? cine suntem noi sa stabilim aceasta? Putem intelege viata doar observand-o si contempland-o. Un mare bine se dovedeste mai tarziu a fi fost un lucru rau si grav si invers, o conjuctura dramatica si de neimaginat devine sursa unui bine inefabil. Deci? ti-as raspunde cu ceva de genul "da-mi Doamne intelepciunea lui Solomon!"

Da exista draci si altele... exista ingeri... Aceste manifestari sunt reale, sunt etichete care definesc niste fiinte vii care au rolul lor bine determinat in univers. Cum poti cunoaste binele fara contrastul oferit de ceea ce numim rau?

Cei care se aseamana se aduna... popi, politicieni, etc. Sclavia fricii ii uneste. Suferinta generata de atasamentul de materie... Dar dintr-o mare suferinta se naste detasarea, dragostea fata de Dumnezeu, iubirea si altruismul fata de semeni si viata ce ne-nconjoara.

De ce sa ne temem de creatia Domnului? sa traim in bezna ignorantei orbi si surzi, handicapati sufleteste si emotional si sa asteptam ca niste pui cu ciocul deschis sa ne hraneasca altii cu prostii? De ce sa iau de-a gata ce scriu alte "personalitati interesate de fenomenul OZN" sau "sfinti parinti cu carne-n dinti" si sa nu explorez cu bun simt si echilibru necunoscutul? Nu ma intereseaza societatile oculte, religioase, si de care or mai fi. Ele reprezinta dominatia propriei noastre hotarari de a alege si imbratisa o anumita perceptie despre viata. E ca si cum ai de ales intre a te gandi la o imagine terifianta sau la o gradina minunata...

 Cartea aceasta e singura citita pe aceasta tema si fenomenul in sine ma intereseaza exact din momentul inregistrarii pe forum si la cativa ani de la ultimele evenimente din istoria mea personala. Multe lucruri mi s-au intamplat inainte de 89 cand nu prea se stiau aceste lucruri legate de contactul cu alte specii inteligente. Sunt sanatos tun si nu mai sonat decat altii. De aceea demersul meu e unul strict personal. M-a mobilizat faptul ca mai toata lumea vorbeste din auzite pe cand eu toata viata am incercat sa scap de etraterestrii sau sa-nteleg fenomenul. Pana in prezent nu am intalnit pe nimeni cu trairi asemanatoare in afara de doctorul Greer. Adica e vorba de aproape aceleasi concepte si evenimente traite si de dansul. Stiu ca suna aiurea sau va provoaca resentimente ceea ce scriu acum. Si pe mine ma tulbura dar trebuie sa aflu si sa inteleg adevarul. Nu iau apararea nimanui, nu sunt partizanul nici unei tabere, doresc doar sa-mi amintesc si sa descopar adevarul abstract al unor evenimente si care e rolul lor. In final, ma intreb, care om poate spune cu adevarat ce este viata si cum trebuie ea traita avand in vedere ca e asa de scurta si fragila?
 
Ronin, daca te-am tulburat te rog sa ma ierti

][/i]!
In concluzie , te rog sa ne tii la curent cu cercetarea ta, iar cand ai finalizat spune-ne !O sa fie ceva nemaipomenit. Bafta !
Am zis !

Sper sa nu va dezamagesc.


  

2834
Extraterestri / Raspuns: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 16 Februarie 2010, 13:39:44 »
1. Daca se poate, spune-ne si noua despre ce este vorba.
Eventual deschizi un alt subiect!

2. Cat despre cei care se ocupa cu maleficul, fii convins ca ei cam stiu ce-i asteapta, nu trebuie sa le-o spui tu .
Doar ca nu vor sa creada 100%. Se cred supermeni, dumnezei...
Dar nota de plata va veni.Nu stiu daca "curand" asa cum spui tu, dar cu siguranta o vor primi: personalizat !
Am zis!

   Va pot indica o pista cu ce ma ocup acum. Cumparati si cititi cartea "Adevarul ascuns-informatii interzise" de Steven M. Greer. O puteti comanda online la editura Daksa sau pe net la altii.

Iata un fragment din carte:

  \\În aprilie 2004, aproximativ douãzeci ºi patru de persoane s-au strâns la casa noastrã de la þarã din comitatul Albemarle, Virginia, nu departe de Monticello al lui Thomas Jefferson. Scopul acelei întâlniri a fost ca eu sã le relatez personal, pe parcursul unei sãptãmâni, evenimentele vieþii mele.
Aceastã carte este practic rezultatul discuþiilor de atunci. Ca sã fiu sincer, am avut destule emoþii la publicarea ei, mai ales pentru cã în carte sunt dezvãluite experienþe ºi evenimente personale care par incredibile pentru omul obiºnuit. Chiar lectura transcrierii casetelor înregistrate atunci a fost uneori o experienþã dureroasã ºi chiar dificilã din punct de vedere emoþional. De asemenea, ºtiu cã mare parte din conþinutul acestei cãrþi poate fi utilizat împotriva mea.

A venit însã timpul sã aflaþi: de ce un medic care a fost directorul unei secþii de urgenþã foarte activã a renunþat la carierã pentru a transmite lumii informaþia cã, de fapt, nu suntem singuri în univers? Prin ce experienþe personale am trecut – începând din copilãrie –, care mi-au oferit cunoaºterea culturilor cosmice, a conºtiinþei cosmice ºi care totodatã mi-au permis sã întrezãresc viitorul uimitor rezervat umanitãþii? Care sunt noile tehnologii energetice ºi de propulsie care ne pot oferi o nouã lume, lipsitã de poluare, sãrãcie ºi conflicte? Care este punctul central unde mintea, spaþiul, timpul ºi materia se întâlnesc – ºi cum ar putea fi acesta folosit tehnologic de o civilizaþie avansatã? Cum aratã tiparul urmãtorilor cinci sute de mii de ani de civilizaþie umanã pe Pãmânt ºi cum putem realiza tranziþia pânã la acea perioadã? Ce am descoperit – ºi am trãit – când m-am întâlnit cu ºefi de stat, reprezentanþi ai CIA, miliardari ºi agenþi sub acoperire care la rândul lor sunt disperaþi sã menþinã secretul ºi în acelaºi timp se roagã sã fie eliberaþi din cutia neagrã în care s-au întemniþat singuri? Cine a menþinut acest adevãr ascuns ºi aceastã cunoaºtere interzisã secretã ºi mai ales de ce?

Aceastã carte rãspunde la toate aceste întrebãri ºi nu doar la ele. Este dezvãluirea mea personalã. Dupã ce am fondat ºi condus Proiectul Desecretizarea, simt cã a venit timpul ca milioanele de oameni care urmãresc activitatea noastrã sã afle adevãrul despre cum am ajuns aici ºi ce am descoperit.

Nu mã aºtept ca cititorul obiºnuit sã accepte toate aceste rãspunsuri sau oricare dintre ele. De fapt, nu mã aºtept la nimic. Este adevãrul aºa cum l-am descoperit ºi acesta este efortul meu sincer de a-l transmite. Sper cã veþi afla un sens în aceastã mãrturisire a mea oferitã din inimã ºi cu toatã sinceritatea.

O întâlnire pe care am avut-o acum câþiva ani cu un general important de la Pentagon ilustreazã gravitatea situaþiei. Generalul, care în acel moment era ºeful unei operaþiuni majore a departamentului de informaþii secrete de la Pentagon, mi-a cerut sã-l informez pe el ºi o parte din staff-ul lui asupra chestiunii OZN-urilor. În timp ce consilierul nostru militar ºi cu mine aºteptam în sala de primire a generalului, am observat o femeie, ofiþer, care ridicase capul din hârtii uitându-se curioasã la noi. În cele din urmã, a întrebat dacã eu eram doctorul Greer, iar eu i-am rãspuns afirmativ. Apoi a continuat, explicând cã ea ºi colegii ei erau foarte entuziasmaþi de discuþia ce avea sã urmeze ºi cã trãseserã la sorþi sã vadã cine avea sã fie prezent acolo! Se pare cã numai un singur ofiþer din acel birou putea sã ia parte la întâlnire.

Am fost conduºi în sala de conferinþe a generalului ºi, dupã o vreme, în timpul coversaþiei, generalul a spus:

- Ei, bine, nu am nicio îndoialã cã ceea ce spuneþi e adevãrat, dar am fãcut ºi eu investigaþii prin canalele agenþiei ºi nimeni nu-mi poate spune nimic! De fapt, tot ce am obþinut este asta!

S-a dus apoi la o etajerã, a luat un mic extraterestru de jucãrie ºi l-a ridicat în aer ca sã-l vedem cu toþii. A spus:

- Aceasta e tot ce am obþinut ºi chiar s-a râs de mine, pentru cã am pus întrebãri în legãturã cu subiectul respectiv prin diverse canale...

I-am explicat apoi cã directorul CIA ºi alte oficialitãþi importante au trecut prin experienþe similare când au fãcut cercetãri referitoare la acest subiect.

Generalul mi-a relatat apoi o poveste tulburãtoare, foarte personalã: în tinereþe, tatãl sãu descoperise un caz de corupþie ºi chiar conspiraþie la nivelul guvernului, care era profund îngrijorãtor, dar nimeni nu voia sã-l asculte. Era o chestiune de importanþã enormã, dar generalul a recunoscut cã atunci credea cã tatãl lui o luase razna. În cele din urmã, tatãl s-a sinucis (sau a fost asasinat, iar crima fãcutã sã parã sinucidere) din aceastã cauzã. Apoi generalul a adãugat:

- Doar dupã ce am ajuns în acest post de la Pentagon mi-am dat seama cã tatãl meu avea dreptate!

Pânã când generalul nu a fost confruntat cu adevãrul, ca înalt oficial în cadrul Pentagonului, nu l-a crezut nicio clipã pe tatãl sãu. Aºadar, cum pot eu sã mã aºtept ca voi sã mã credeþi pe mine? Tot ce pot face e sã vã mãrturisesc adevãrul aºa cum îl ºtiu eu, iar restul depinde de voi.

Câteva comentarii legate de carte: nu este o carte scrisã, ci doar o transcriere editatã a peste patruzeci ºi cinci de ore de înregistrãri audio realizate în aprilie 2004, în timpul prezentãrii mele de la fermã. Îl rog pe cititor sã ierte orice erori sau scãpãri în editare. Aceastã carte ar trebui socotitã o istorie oralã, transcrisã ºi editatã sub forma unei naraþiuni. Nu am avut notiþe ºi nici text pregãtit pentru aceste prezentãri orale.

Între 1991 ºi 1995 am þinut un jurnal (prin înregistrãri audio transcrise), care avea peste douã mii de pagini doar pentru perioada respectivã. Evident cã aceastã carte, care cuprinde evenimente ce se întind pe jumãtate de secol, poate reflecta doar principalele evenimente ºi lecþii ale acestui interval. Ea nu are deloc pretenþia de a fi atotcuprinzãtoare sau de a expune toate informaþiile transmise mie prin intermediul nenumãratelor conversaþii ºi întâlniri cu contacte ascunse ale guvernului subteran.

Multe dintre numele agenþilor sub acoperire sunt schimbate sau abreviate. Însã înregistrãrile originale ºi transcrierile, care se aflã în locaþii protejate, conþin toate numele, corporaþiile ºi entitãþile implicate în aceste operaþiuni clandestine ilegale ºi vor fi fãcute publice, în caz de necesitate, la un moment ulterior.

De asemenea, aceastã carte nu este o recapitulare sau nici mãcar un rezumat al documentaþiei care existã în cele douã cãrþi anterioare ale mele. Cititorul ar trebui sã cunoascã cazurile ºi contactele cu extratereºtri ale Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence (CSETI), prezentate pe larg în cartea Contactul extraterestru – Dovezi ºi implicaþii. În plus, aproape ºase sute de pagini de documente ale guvernului ºi transcrieri a peste ºaizeci de mãrturii ale unor martori cu funcþie foarte înaltã din cadrul proiectelor ºi evenimentelor guvernamentale oficiale pot fi gãsite în cartea Desecretizarea. Aceste cãrþi pot fi obþinute la www.DisclosureProject.org.

Este timpul ca un capitol al istoriei umane sã se închidã ºi un altul sã se deschidã. Avem oare curajul sã îmbrãþiºãm aceastã lume nouã, ale cãrei caracteristici sunt pacea universalã, iluminarea ºi o civilizaþie a tehnologiei cu adevãrat avansate pe Pãmânt, care sã dureze timp de mii de ani? Forþele retrograde care încearcã sã aducã umanitatea în vremuri de rãzboi în spaþiu, de distrugere globalã, care urmãresc sã creeze un adevãrat dezastru al mediului ºi o mare nebunie culturalã trebuie înlocuite prin actele curajoase ale altor persoane, cu un mod de a fi complet nou.

A venit timpul ca voi sã ºtiþi, iar noi toþi sã acþionãm. Numai prin acþiunile colective ale celor care doresc cu ardoare un viitor fericit al umanitãþii putem depãºi abisul de distrugere care ne aºteaptã ºi putem asigura protecþia unei lumi pregãtite sã-ºi ocupe locul în rândul marilor civilizaþii ale cosmosului.

Doctor Steven M. Greer

Comitatul Albemarle, Virginia

1 februarie 2006\\\\L.E.  Topicul acesta e foarte bun. La momentul oportun voi posta aici pentru cei interesati rezultatele cercetarilor mele deoarece pentru mine cautarea a inceput din momentul in care toate manifestarile inexplicabile de pe tot parcursul vietii mele s-au incheiat brusc odata cu aparitia unui extraterestru in camera mea, extraterestru pe care l-am speriat rau de tot si care mi-a transmis telepatic frica pe care de fapt el a resimtit-o. Acum realizez si regret cele intamplate. Iata o parte din raspunsul pe care doctorul Greer a avut amabilitatea sa mi-l trimita ca reply la ceea ce l-am rugat:

-//.....I encourage people to do meditation and contact the ETs from that higher state of consciousness; let them know that you wish to interact with them and that you are sorry for scaring them and for being afraid. Let them know what you are ready for.  No one can do it for you....//

2835
Extraterestri / Raspuns: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 15 Februarie 2010, 20:27:27 »
Prin 1992, un bun prieten de antrenament si serviciu , mi-a spus ca intr-una din seri , obosit fiind de la munca ... a stins lumina in camera, s-a asezat in pat... si de aici urmeaza 'neobisnuitul'... pe fereastra a intrat o sfera cam cat o minge de fotbal, puterea de stralucire era 'orbitoare'... sfera s-a 'bagat' sub patul celalalt (erau doua paturi in camera), camera s-a 'umplut' de lumina... iar atunci a aparut o 'fiinta' , intrand tot pe fereastra, tot stralucitoare (asa ca un inger... cum relateaza Biblia...)), si a inceput sa-i vorbeasca de ...'revenirea lui Iisus'...
Interesant ca aceasta fiintza avea fatza mea... cel care va scrie... asa mi-a spus acest prieten al meu...caruia ii dau credit deoarece in materie de 'neobisnuit'... permanent era impotriva si 'mistocar'... alcool sau altceva... NU se pune problema... era sportiv impatimit...
A doua zi, m-a cautat sa-mi spuna ...(eram plecat altundeva....) dupa o saptamana cand ne-am intalnit... inca era 'speriat' , entuziasmat si uimit...
Reiau relatarea lui... in tot timpul 'vizitei' neobisnuite... el nu a putut sa se ridice sau sa vorbeasca... desi a incercat...
Fiintza s-a ridicat a iesit pe unde intrase iar dupa ... a iesit si sfera luminoasa... deabia atunci , el , a putut sa se ridice , sa aprinda lumina si sa se gandeasca la cele traite...

Repet... asta s-a petrecut in 1992... si amintirea a ramas proaspata in mintea lui...

Ce parere avetzi...???!!!


Deci tu Ronin nu ai amintirea evenimentului, doar prietenul tau o are... Inseamna ca ceea ce a vazut el a fost o manifestare externa mintii lui, o informatie invaziva din alt mediu si care perceputa de mintea lui a imbracat acea forma de inger. Faptul ca avea chipul tau ma duce la ideea ca el te asociaza cu ceva benefic. Cum sa zic, e ca atunci cand folosesti translatorul google. Cand nu mai are corespondent al cuvantului, robotul traducator il foloseste pe cel mai apropiat iar daca nu gaseste il lasa asa netradus ori il omite. Asa e si mintea omului. Asta nu inseamna ca nu puteai fi tu intr-o forma de dedublare a constiintei tale. E posibil, asa ca fenomen singular.


Hm, eu daca m-as fi ocupat cu actiunile "neconventionale" in cadrul  vreunui serviciu, mai degraba pe tine te-as fi luat in vizor pentru recrutare @biss si nu pe el !
Mai ales dupa ce as fi citit faza cu tipul din bar .
Cu siguranta, va multumesc, dar nu multumesc... Am mai avut oferte chiar preafrumoase ca sa zic asa. Insa nu cred in zanul cel bun. Dar fara-ndoiala si fara umbra de ezitare voi ramane un patriot in sufletul meu. Daca se intampla ceva sunt alaturi de ai mei.
 Acum ma intereseaza un demers mai vechi si sunt aproape de raspunsul pe care il caut. Foarte aproape. Asta ma pasioneaza pe mine. Cei din politica nu merita efortul. Sunt cu totii o rusine pentru strabunii si eroii nostri. Am ajuns sa traim in cea mai urata mizerie morala. Atatia oameni sufera, atatea probleme asteapta o rezolvare decenta in timp ce pe ei ii intereseaza doar profitul si importanta de sine. Sa le fie rusine! la toti! Iar celor care ii apara si energizeaza ori intreprind actiuni malefice le transmit doar atat: "curand, va veti intalni si cunoaste chipul destinului"

Pagini: 1 ... 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 ... 200