Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: 1 ... 185 186 187 188 [189] 190 191 192
2821
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 25 Octombrie 2009, 23:45:18 »
 :rainbow:
@smurd: ma omori...cu logica!! Pãi (în mare ºi pi colea am înþeles mes tãu, dar...) Tarzan era OM!! ªi era din alt film... Pe când planeta maimuþelor...era un sf !
  ªi nu cred cã e frumos sã le numeºti pe oiþele lui iisus Mântuitorul care emana bunãtate prin toþi porii -vãzuþi ºi nevãzuþi- ... MAIMUÞE!!!

2822
2012 / Raspuns: Pregatiti de schimbare ?
« : 25 Octombrie 2009, 23:08:48 »
dinozaurii ºi restul par a fi experimente întrerupte. Probabil se cãuta o specie inteligentã dar nu foarte, conºtientã de propria existenþã ºi de cea a creatorului dar cu percepþii limitate. Se pare cã o datã cu creºterea numãrului de permutãri ale genelor umane s-a rafinat ºi percepþia umanã. În Popol Vuh se amintea despre maimuþe parcã, cu termenul de "oamenii de lemn". Ele cu fost lãsate sã trãiascã pt a aminti oamenilor cum e sã vieþuieºti fãrã a avea o conºtiinþã elevatã.   

LIL DEBUL nu e speriat. E un supravieþuitor... Care a fost activat!

Cât despre ce ne-am face în caz cã... Sunt 2 variante:
1. Te închini ºi-þi faci o cruce mare (sau o flotare musulmanã ori o asanã) ºi o aºtepþi sã vinã (clipa fatidicã)
2. Faci ceva, orice care sã te liniºteascã cu condiþia sã n-o iei razna total. Nu cred cã e rãu sã fii pregãtit în caz de calamitate. Eu am vãzut pe amazon multe chestii interesante ºi folositoare în funcþie de locul în care te afli (oraº sau provincie). Se chiamã survival pack.

2823
Evenimente OZN în România / Raspuns: They are here
« : 24 Octombrie 2009, 21:28:09 »
e acelasi fenomen. prima data filmat pe autostrada buc-constanta, a 2-a varianta e filmata pe soseaua buc-slobozia cumva paralela cu autostrada. Eu zic ca e un inceput de tornada. În 1996-7 am prins o tornada in mții apuseni. Nimeni nu ne-a crezut atunci. Semana cu imaginea asta cu diferenta ca pîlnia s-a format dintr-un front de nori aflat la f joasa inaltime.

2824
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 24 Octombrie 2009, 13:10:42 »
dumnezeule... e plina lumea de sonați... aproape ca ma ingrozesc! Iti dai seama ce perceptii au unii? ce impresii? auzi planeta maimutelor...si cand te gandesti ca unii sun la volan pe șosele...

2825
faptul ca ai fost batjocorit fara motiv are o cauza... ea e ''SECURITATEA'', imaginea care definea insasi aparatul opresiv si represiv. Cã acolo erau multe departamente si directii asta nu mai conta atunci si nici faptul ca foarte multi de la secu erau patrioti adevarati. In esenta ura românului se condensa asupra tuturor persoanelor banuite de a avea anumite privilegii fata de cei de rând... Si asa era :wink:, eu stiu. Nu TU erai vinovat atunci ci APARATUL in care functionai. Ce a fost a fost. Daca, ca si ofiter ti-ai facut datoria fata de patrie atunci fii mândru! Daca pe parcurs ai incetat sa fii si om atunci...tu stii mai bine. Uite ca dupa 20 de ani traim aceeasi nesiguranta ca si atunci, aceleasi schimbari de stãpâni si de joburi. Desi nu mi-a placut Iliescu niciodata, se confirma ca a fost singurul cu stofa dintre toti, chiar daca are un limbaj sau vocabular comunist. Acum serviciile ce fac? îi ling ciorapii lui ''tovarãșu''? S-au subordonat americanilor? Țara e ciur de agenti straini... Ma intreb cum se descurca acum cu granitele deschise... Ziceam mai pe vremuri ca voi fi cel care stinge lumina in tara, acum regret ca nu am sarit pe fereastra. Am avut cunoscuti care au murit pe strazi sau pe acoperisuri in 89. Eu insumi era sa o mierlesc. Pt ce? Ca sa vina unii cu ficele lor ''spaima vorbei'' sa ne scuipe tupeul si mitocania in fata? Chiar nu mai e nimeni PATRIOT in ROMÎNIA?

2826
fratilor, nu cred ca mai conteaza cine a apasat pe tragaci in acele vremuri... mai degraba cine s-a imbogatit dupa '89 cand toti eram vraiste...cine sunt cei care au reinfiintat partidele istorice si ma refer aici la primele nume (secrete) din partide... cine sunt cei care au avut capital financiar pe vremea cand toti am pornit de la zero... si atunci vom avea surpriza sa gasim aceleasi persoane sau progeniturile lor... astea pe langa evolutia intereselor straine de pe teritoriul nostru...

2827
filaj si informatii interne?

2828
Mda dar asa in principiu vorbind toate variantele sunt posibile, nu?

2829
oare acceleratorul ãsta blestemat existã cu adevãrat? ªi dacã existã, nu cumva ar putea sã facã parte dintr-un ansamblu mai amplu aºa cum face parte par examplu ºi alternatorul la o maºinã? ªi cum naiba mãsii au ascuns investiþia atâþia ani? Nu cumva ºi banii care lipsesc din cauza cãrora a apãrut ºi criza sunt bãgaþi pe undeva în tot felul de prostioare? útia, sonaþii oameni de ºtiinþã plãtiþi de guvernul din umbrã ne vor distruge total sensul existenþei... Niºte idioþi amãrâþi, frustraþi cu tot felul de complexe ºi cromozomi buºiþi prin creier...
Iar tâmpenia asta cu unii din viitor care vin sã-i salveze pe idioþii cu cromozomii buºiþi... Adicã chiar ne cred fraieri? Deci E.T. nu existã, Dumnezeu nu existã, în schimb vin unii "the others" din viitor!

2830
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 16 Octombrie 2009, 01:32:28 »
cei care "vãd" ºtiu despre ce e vorba. Ceilalþi doar îºi vor putea imagina...
În india existã un templu în care cei care doreau sã afle ºi sã înveþe intrau ºi petreceau mult timp acolo. Iniþierea cuprindea mai multe trepte având ca ºi corespondent fizic nivele diferite în acel templu pe ai cãrui pereþi existau sculpturi cu scene evocatoare. Dupã îndelungi ani petrecuþi acolo doar câþiva urcau ºi intrau în ultimul nivel.... ªi surprizã! Acolo nu mai existau pereþi ºi maeºtri ci doar cerul liber ºi o nepreþuitã panoramã a întregii regiuni. Mi-a plãcut mult chestia asta. Spune multe...

2831
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 11 Octombrie 2009, 22:59:06 »
mda... Repet o întrebare: credeþi cã sensul de rotaþie al unei chakre se poate schimba în sens invers? ªi dacã da în ce condiþii?

2832
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 10 Octombrie 2009, 15:23:53 »
@biss, nu vad de ce tu te simti ofensat! Da, sunt persoane care au si au avut trairi cat se poate de neobisnuite, dealtfel si eu am o experienta deajuns de vasta, dar asta nu inseamna ca trebue sa deviem si sa apelam la astfel de aberatii, si sa spunem ca miscam banci si televizoare din loc. Pana in acest moment nimeni in intreaga lume nu a atins aceste performante...Au fost cativa pe aici, care bateau campii in aceste directii...TOTUL ESTE FANTEZIE!!! Tu spui ca am sarit eu si am stricat procedura de interogare...Nu te supara dar chiar sa facem pe prostii pentru a forta pe cineva sa dezvolte fantezia sa aberanta, mi se pare ridicol si pierdere de timp.
It's ok! Scuzã-mã. De la o vreme vãd cã mi le prezint cam des. Am devenit cam jumpy de un timp... Ai postat imediat dupã mine ºi te-ai exprimat la plural. De aici ºi confuzia mea.

Într-adevãr tu arcchangel trebuie sã prezinþi dovezi când faci asemenea afirmaþii. Dacã vrei sã fii credibil. Nu e laudã ce ai spus dar fãrã dovezi sunt doar afirmaþii de prost gust!!!

2833
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 10 Octombrie 2009, 12:14:01 »
da! ªi ca sã închei ºi eu definiv postãrile pe forum spun doar atât: oare de ce personalitãþi în domeniul ufologiei ºi-n altele nu posteazã aici? Ca sã putem purta discuþii serioase? Chiar mã deranjeazã etichetele puse cu uºurinþã de câþiva indivizi ºi individe... Dar nu mai conteazã. Suntem ceea ce suntem, nu ce doresc alþii sã fim sau chiar noi înºine. Eu am postat relatãri personale reale în dorinþa de a gãsi ºi alte persoane cu trãiri asemãnãtoare cu care sã pot avea un schimb de informaþii ºi poate sã tragem o concluzie. Descopãr cã nu e aºa. Singurul cu care se putea ar fi fost  jackie28t care are un scepticism ultra sãnãtos. Poate cã are dreptate. Forumul e o pierdere de timp ºi mai bine îþi trãieºti viaþa sau cercetezi de unul singur. Trãim împreunã dar murim singuri...sau nu va fi aºa?   

2834
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 10 Octombrie 2009, 10:17:09 »
Voi chiar credeti...(dar acum sincer)?...ca s-a varsat caruta cu prosti pe forumul asta? Nu mai bateti campii cu "ceeeacrele" deschise si cu occhiul de-al treilea pe care cicalea l-a-ti deschis, ca nu tine ....stati mai de-o parte si cititi intai ce s-a tot scris pe acest forum pana acum....daca ar fii posibil ceea ce aberati voi :lol: nu a-ti scrie pe forumuri, ci ati fi demonstrat de mult pe la tv, de ce sunteti in stare. totul este fantezie bolnava si voi credeti ca v-ati gasit prostii creduli pe aici. Aveti ceva lectura in capsor...nu contest, dar cam atat...restul este "schizofrenie" dobindita din dorinta de a fii altfel decat ceilalti...si poate si putina propaganda in directia NWO!!!  !!! CITITI CARTI MAI SERIOASE; PENTRU OAMENI MARI!!! SI...Vizionati si voi filme cu continut real nu pacaleli pe care le transmiteti mai departe.
Nasoale cuvinte mai arunci. Nu sunt pãcãleli. Nu înþeleg ce ai? Te simþi ameninþatã, sau frustratã sau ce? Poate Arcchangel minte sau nu. Asta se poate dovedi... Dar e important sã fi aflat mai multe. Acele izbituri eu le-am considerat la mine blocaje energetice pe anumite meridiane. Voiam sã aflu mai multe ºi sã aflu adevãrul dar a trebuit sã sari tu în modul asta! ªi fã-mã înþeleg: a prezenta la televizor ca un circar tot felu' de chestii înseamnã pt tine a demonstra adevãrul în faþa tuturor? Asta spune multe despre tine "cicã"...
Mai spun un lucru celor care doresc 3 ochi. Nu sfãtuiesc pe nimeni niciodatã sã se apuce singur de a practica singur tehnici de yoga mai ales dupã discuþii forumiste. Asta e o treabã extrem extrem de serioasã. Aºa cum spunea ºi lylyt_ice: poþi deveni în cazuri nasoale chiar schizo.   

2835
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 10 Octombrie 2009, 00:04:23 »
.... am simtit o izbitura mare sau o presiune cateva secunde apoy o durere mare de cap,dupacea ai o senzatie de placere....
Adicã ai simþit scuzã-mi comparaþia o izbiturã ca un pumn în frunte? Unul zdravãn? Pt cã la mine aºa a fost. ªi culmea s-a deschis simultan ºi cu chakra inimii. Deci la mine au fost douã izbituri simultane. Am crezut cã fãcusem un preinfarct.... Tot aºa durere apoi acea senzaþie interesantã.

Pagini: 1 ... 185 186 187 188 [189] 190 191 192