Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: 1 ... 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193
2821
jawohl, Frau lylyt.ice. Deutschland über alles... In den ganzes welt!!!
Poate era mai bine... 

2822
 În mai toate religiile supercivilizaþia "dumnezeu" a lãsat mãrturie cã se va întoarce... Asta spune ceva nu?
ªi ce e religia privind prin aceastã prisma, cãci acum pt unii e o cale cãtre transcendentã, pt alþii un refugiu, o alinare, iar pt alþii un instrument de control. Nu toþi sunt puternici inteligenþi, perfecþi, ºi pot  înþelege necunoscutul abstract ce poate deveni cunoscut. Nu toþi sunt favoriþi în acest "joc" dar toþi au posibilitatea sã devinã liberi. Liberi de sclavia percepþiei suprimate. Cei slabi cred în soartã pe când cei puternici îºi fãuresc singuri destinul. Desigur cã  religiile ºi în general acolo unde adevãrul a devenit instituþie, au fost penetrate de elemente ce pervertesc conºtiinþa oamenilor.

Pun o întrebare, dacã înlãturãm credinþele religioase ºi orice formã de control ºi de aducere la numitor comun a simþurilor ºi percepþiilor noastre care totuºi ne definesc ºi ne unesc în prezent... Ce se va alege de specia noastrã? Ce face o albinã fãrã stup?
ªi ar mai fi o problemã. Nu toþi suntem pe aceeaºi lungime de undã... Sau în acelaºi plan de dezvoltare spiritualã. În prezent valoarea spiritualã a unui om nu conteazã. Trãim într-o conspiraþie, într-o lume condusã din planul ultim de cãtre cei care sunt laºi, slabi, fãrã forþã vitalã ºi care sunt descendenþii celor care s-au coalizat ºi i-au eliminat pe cei puternici.

  Deci, în lumina celor spuse, vã întreb cum credeþi voi cã ar trebui sã existe societatea umanã? 

2823
 Dacii ºi evreii erau singurii monoteisti. Interesant, nu? Adicã peste tot o grãmadã de zei care fãceau ºi desfaceau... Multã vreme am studiat miturile popoarelor antice flora, fauna ºi am ajuns la concluzia (bãnuiesc cã nu sunt singurul) cã e posibil ca mai multe rase extraterestre sã se fi ocupat cu crearea vieþii pe pãmânt. Toate popoarele au niºte creatori. Japonezii de exemplu au 2 zei cintezoi ca ei, de la care pãstreazã ºi acum niºte artefacte. Chinezii se închinã la zeii infernului ca sã-i înduplece în ideea cã cei buni oricum te ajutã... Noi ce avem din vechime? Un nume: Dacia... De unde vine acest nume? Nu cumva era un rãspuns mai degrabã decât un nume? Adicã toþi locuitorii acestor þinuturi dãdeau invariabil acelaºi rãspuns la întrebarea "de unde eºti": d'acia (adicã "de aici"). Credeþi-mã, nu existã dor mai mare decât de cel faþã de meleagurile acestea... Cei plecaþi din þarã vã pot spune. ªi ce mai avem? O promisiune: zamolxe se va întoarce la sfârºitul timpului... Pãi cam semãnãm cu poporul evreu, nu? Deci avem o þarã ºi un dumnezeu ce va reveni... Atunci ce s-a întâmplat la celelalte neamuri? Sã fie vorba de îngerii din biblie (geneza) care ºi-au luat neveste ficele oamenilor?  În miturile din america de sud se precizeazã cã primii oameni ce au reuºit sã cãlãtoreascã cu spiritul în cele mai îndepãrtate colþuri din univers au întâlnit o specie de prãdãtori cosmici ce i-au urmãrit la întoarcere ºi cã de atunci au apãrut toate problemele. Acele fiinþe invizibile ochiului induc stãri extreme oamenilor cu scopul de a le absoarbe energia ce se emanã în acele momente.
  Desigur toate acestea sunt mituri sau basme... Dar cine ºtie?

2824
da, numai ca povestea are un mic amanunt: banii pe care i-ar fi primit iuda si care in viziunea mea inseamna aplecarea omului catre material! omul este "corupt" de partea materiala a vietii (si aici nu ma refer doar la bani, sa fii bogat, etc. ci la material cu tot ceea ce cuprinde), devine din ce in ce mai material, mai fizic, rupandu-si astfel legaturile cu lumile spirituale.

asa e... am fost naș saptamana trecuta si la finalul botezului vine unu si zice: vã chiamã popa, mergeti la usa altarului! ma duc crezand cine stie ce. Ajung, popa zice: intrati, aveti de achitat suma xxx.  Surprins nepregatit o strig pe sotie care vine cu bãnuțu. Raman ca prostu cu banii in mana si nu pot intra in altar. Popa zice: curaj, intrați! intru si-i dau banii. Îi ia si îi NUMÃRÃ!!! Eu sa leșin...și din cauza cã nevastãmea greșise cu un bulion în plus. Bãi nene m-am simtit groaznic... Auzi! sa platesti pt sfanta taina a botezului...în ALTAR adicã in SFÂNTA SFINTELOR!!! ãstia suntem...praf de stele... Bineânteles popa nu m-a obligat dar...in altar?  Ducã-se în mãsa de treabã...

2825
Iisus a spus Cautati adevarul si adevarul va va face liberi. Nu a spus sa il si gasesti:P  parerea mea este ca adevarul nu poate fi rostit cel ce il cunoaste nu aude niste cuvinte care ii spun adevarul, in plus limbajul lui dumnezeu este tacerea:P.

ca sa fim exacți e asa: ''Dacã veþi rãmâne în cuvântul Meu, sunteþi cu adevãrat ucenici ai Mei; ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.(ev.ioan,cap 8,v.32) (e singurul loc unde gasiti asta)

Adevarul...ce e adevarul? e insasi VIAȚA, adica Dumnezeu, indiferent de nume de limba de neam. Sigur ca nu poate fi rostit, pt ca e mult prea abstract dar poate fi trãit. Cât despre limbajul lui dumnezeu care este tacerea...poate te referi la cunoasterea fara cuvinte care poate fi atinsa de catre om.

Greseala lui iuda in viziunea mea ar fi ca desi era poate cel mai inteligent, el a fost orbit de puterea cunoasterii lui si a crezut ca-l poate ajuta pe Iisus scapandu-l astfel de moarte. Ce nu a inteles el e ca Dumnezeu nu are nevoie de ajutor. El este omnipotent. El ne ajuta pe noi eventual pt ca desi cunoastem din ce in ce mai multe ne tot intoarcem precum câinele la ce a varsat. Pacatul lui a fost mandria, importanta de sine...si saracul sunt covins ca era bineintentionat

iadul nu e pe pamant. Iadul e in mintea omului. E un gand... care dupa moarte poate deveni o stare permanenta

  

2826
intreb in contextul in care sunt preoti care au un anumit comportament, cum de nu le este teama daca e adevarat?
asta e problema lor, poate Dumnezeeu îi lasã in pace pt a arata gradul de libertate al omului. Cine suntem noi sa-i judecam pe ceilalti?

  raiul si iadul sunt doar niste stari ? ha.  bine bine tu crezi ca un criminal care toate viata a omorat sute de oameni nevinovati, si care o provocat numai suferinta si durere si chin altora va scapa cu fata curata?crezi ca vine mortea si gata s-a eliberat? habar n-ai despre ce vorbesti. si daca si profa ta de religie ti-a spus asa, nici ea nu stie despre ce vorbeste, mai bine ar preda ed. fizica.
raiul si iadul sunt doar niste stari ale constiintei omului. Tu crezi ca un criminal are liniste, trairi sufletesti nobile? Mai învațã... in fond si preotia e tot o stare, una de foc si transcendențã. Cã nu o au toți, e altceva...

@mistic: si ce este adevarul? :-)

LE: De ce credeti ca iuda a gresit de fapt? in fond in aceasta ipostaza ne regasim toti, in diferite masuri...asa am ajuns supercivilizatia "dumnezeu"!

2827
Evenimente OZN în România / Raspuns: Extraterestrul de la Arad
« : 08 Noiembrie 2009, 13:47:25 »
mai multe despre fenomenul valentina
http://www.valentina-garlea.go.ro/valentina%20MISA.htm

ador partea cu Grig e "Al doilea Dumnezeu" pe Pamint... :roll:

2828
Extraterestri / Raspuns: Reptilienii Reloaded
« : 08 Noiembrie 2009, 12:44:07 »
poate au incasat-o rãu și acum dau inapoi: 

''For the record, the movie The Brandon Corey Story is fiction based on fact. Our goal was to try and get this seen by the millions of folks who might not otherwise have heard of David or listened to him. We felt that the best way to do this was to market this as real. We realize now that we should have made it completely clear that it was a movie. The good news is that people unaware of David's research are watching this movie and the reviews for the most part have been excellent.
...............
We at TruthseekerTV stand for truth. We believe that the best way to disseminate truth that might be hard for some to swallow (the Reptilians for example) is to get information under the radar so the public have the opportunity to choose what to believe. Getting a full-blown documentary out to the public on these deeper - Reptilian - themes is extremely difficult because of the suppression of such information. This is an attempt to get around the problem.''


2829
Extraterestri / Raspuns: Reptilienii Reloaded
« : 08 Noiembrie 2009, 11:49:35 »
mie mi s-a parut atitudinea tipului cu deg. taiate cam teatrala in prima parte... Mai apoi nu stiu, pare veridic. Cat despre reptilienii din film cred ca puteau fi trucaje (primele imag luate cu cam ascunsa erau mai clare decat in p. a 2-a) dar la fel de bine pot fi adevarate imaginile. Din cate cunosc eu acesti asa zisi reptilieni sunt fiinte ce au fost candva oameni, candva in zorii umanitatii. Prin tehnici mentale speciale au reusit sa obtina un anumit grad de control asupra materiei vii adica al propriului corp. Si asta prin manipularea voita a anumitor segmente ignorate pana acum din perceptia umana. Astfel traiesc mult, poate mii de ani dar nu sunt nemuritori. Se hranesc cu carne umana si in special cu energia vitala a victimei care e impinsa intr-un abis al terorii in acest scop. Dar sunt totusi oameni, diferiti dar oameni. In america de sud ei sunt cunoscuti de mii de ani.

Filmul poate fi inclus in categoria propaganda. Ajuta guvernul din umbra sa conduca prin teroare, intoxicare si manipularea perceptiei umane. Cum spunea si @Urban pe undeva, religiile si in general formele de control asupra umanitatii se manifesta in primul rand prin crearea unei perceptii general acceptate, imperativ reinoita periodic prin diverse cai (filme,ritualuri religioase,cei 7 ani de acasa,etc), ca mai apoi sa se treaca la lamipularea si inrobirea constiintei umane prin crearea de  monumente ale importantei de sine.

2830
Extraterestri / Raspuns: Reptilienii Reloaded
« : 07 Noiembrie 2009, 23:24:34 »
bun, si ce folos ar avea si unii si altii de pe urma unei asemenea povesti? Noi ne nastem,traim,ne inmultim si murim...de la microb la om, soare, univers. Avem mica noastra discotecã. Care-i smecheria pana la urma? Daca e.t. sunt rai, ce ar putea lua de la noi? iar daca sunt buni, ce ar putea lua de la noi? :-D sau CUM ii prindem? prin RV? hai sa ne gandim toti la o idee, ceva. Ca de filmat chiar de ai dovezi tot nu ar fi credibil. Poate prindem unul macar. ...Si daca plange ce facem cu el?

2831
Evenimente OZN în România / Raspuns: Extraterestrul de la Arad
« : 07 Noiembrie 2009, 23:00:34 »
in acea perioada eram la Arad. Persoana cu care aveam niste proiecte lucrase multi ani in primarie si inca mai activa cateodata. Nu am auzit de asa ceva. Oricum e cea mai sucita poveste cu e.t. Pe linku postat de jean se aude alaturi de vocea doamnei valentina surpraiz....vocea lui nenea Grig Bivolaru! (cred ca a energizat-o prea tare totusi...)

2832
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 07 Noiembrie 2009, 10:21:16 »
"De-a lungul multor vieþi am rãtãcit prin samsara (calea morþii ºi renaºterii) în cãutarea celui care a clãdit aceastã casã ºi nu l-am gãsit; dureros este sã renaºti iar ºi iar !
Dar acum te-am vãzut, ziditor al casei, ºi nu vei mai înãlþa casa din nou! Cãpriorii sunt rupþi ºi stâlpii distruºi. Mintea mea a atins Necondiþionatul ºi în ea toate dorinþele s-au stins. ( constructorul casei – dorinþa, lãcomia, nesaþul – cauzele renaºterii ; cãpriorii casei- pervertirile minþii: ignoranþa, egoismul, pofta, aversiunea ºi dorinþa de a trãi. )"
- Gautama Buddha

De asemenea, Patanjali in lucrarea sa Yoga Sutra afirma:
cele 5 tensiuni ale mintii si care creeaza durerea/suferinta in aceasta lume a contrariilor sunt: ignoranta, egoismul, atasamentul, aversiunea si frica de moarte.
Toate cele 5 aspecte sunt in stransa legatura una de alta:
din ignoranta se naste egoismul - neintelegand adevarata ta natura/esenta, Ego-ul se exacerbeaza; Ego-ul doreste/nazuieste/
se ataseaza de tot ce este imediat si efemer, creste nesatul si lacomia; Daca nu obtine ceea ce doreste, atunci se instaleaza aversiunea fata de mundan si de aici frustrarea, ura, furia; Fiind prizonier in Ego, spaima de moarte devine incomensurabila.

interesante si frumoase idei, nu-i asa?

2833
"sa se prelungeasca intevitabilul"
pai, conform credintelor iudaice cand se goleste tolba cu suflete se naste primul copil fara suflet marcand astfel sfarsitul umanitatii. E un mit...

2834
Trebuie nimicitã 90% din populaþia lumii... ca sa ce? sa nu se mai goleasca tolba cu suflete a lui YAHVEH si sa se prelungeasca astfel inevitabilul?

Iar in legatura cu copiii astia, mai stii, om fi ajuns si noi precum cei din america de sud. Ati vazut filmul ''Turistas''?

Oricum vaccinul asta face mai mult rau. Celelalte virusuri gripale se pot combina pe materialul injectat in organism rezultand astel forme mutante mult mai nasoale.

2835
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 06 Noiembrie 2009, 00:48:45 »
@mistic: e adevãrat dacã mã gândesc bine cã toate neplãcerile s-au lipit de mine din clipa în care am ignorat cu bunã ºtiinþã ceeace cunoºteam. Oricum, e tare îmbârligatã treaba. E greu sã mai adormi la loc când s-a luminat de ziuã...   

Pagini: 1 ... 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193