Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 190
16
Bun, deci acum ai inteles ca viata e un amestec fin de mici particule de alb si negru care dau iluzia de gri, gradientul fiind granița fină dintre alb si negru.
  Dar ce te faci cand nu ai un gradient, o graniță fina? Ce te faci când negrul reflecta albul si albul reflecta negrul.... ambele rezultand același griuri aparente? Cum stii unde e albul si unde e negrul ?

17
Video [legaturi] / Re: OZN piramida deasupra Pentagonului
« : 26 Februarie 2019, 01:43:36 »
Mai era un comentariu haios: eteii au venit la pentagon sa analizeze putoarea de acolo...
  Dar @xperyens, chiar ai dreptate... cocoșul roș își dă cu ciubota in cap singur ca amerlocii sa incaseze miștocăreala iar Vrabia cu Botox beneficiile.
  Fiindca pana acum doar ea trage beneficii din acest clip. Adica atenție,  publicitate, bani multi... in fond e o femeie de afaceri nu?

18
Video [legaturi] / Re: OZN piramida deasupra Pentagonului
« : 25 Februarie 2019, 20:37:20 »
Desi Vrabia Rosie respectivă s-ar parea ca ar fi raspuns pe feisbuc la întrebarea dacă e falsa filmarea cu... "e interzisa detinerea si comentarea unor asemenea materiale", si majoritatea comentariilor de pe forumuri trag concluzia ca e o aranjare din 3 filmari diferite in scopuri de promovare si publicitate a companiei sale , am tras un ochi la ce mai spune Vrabia pe alte filmari. Am rămas dezamăgit,  promoveaza la nivel declarativ calatoriile si inhabitarea orbitala in prima faza insa ... ridica in slavi panourile solare de parca ar fi cea mai fascinanta descoperire a umanității,  menita sa salveze ... știți voi ce.
  Asta in timp ce sunt deja o sumedenie de tineri care cercetează campurile rotative magnetice pe ideea de obtinere a energiei prin implozie, reactoare de fuziune ( s-a mai discutat pe forum) si ce sa mai zic de anuntul oficial al marinei americane in care spuneau ca au trecut toată flota pe combustibil... H20 luat direct din mare si folosit ca atare, anunt facut prin 2016, dacă nu ma insel direct pe Reuters.

Deci... /?
 

19
Granița e "fină" fiindca realitatea nu e construită din alb si negru ci din nuanțe de gri. Cei care privesc lucrurile altfel sunt persoane ale extremelor.
  Tu spui ca un veritabil "judecător" de cazuri ufo e cineva care a avut la bază câteva trăiri... si care a analizat câteva cazuri. Nu stiu ce sa zic dar asemenea argumente nu țin. Poate doar in politică unde asemenea persoane pot ajunge in funcții mari de unde impart albul si negrul.
  Cine stie pe propria piele ce inseamna multiple trairi , contacte, răpiri, fenomene neelucidate etc. presupun ca are o atitudine mai rezervată in a imparti realitatea in alb si negru ... tocmai din cauza lucrurilor enumerate.
  Da, e minciună și manipulare insa are si ea un scop. Cert e insa faptul că subiectul ufo este unul destul de complicat.
  Din matrixul in care traim aici in romania foarte putine persoane au ieșit la lumina zilei sa povesteasca  trairi , experiențe. Si chiar si aia cativa au fost rastigniti aproape pe loc....

20
Nu cred ca fabuleaza total omul ... insa granița dintre imaginație si real pe linia asta de experiențe e foarte fină. Greutatea survine in a o descoperi individual, prin verificări profunde si permanente, prin intelegerea fenomenului care declanșează genul acela de experiențe.
  Omul pare un caleidoscop de lucruri, naiv si pozitiv,  insa.... cand am auzit-o pe tanti zicand ca acele carti trebuie citite si practicate.... mi s-au zburlit antenele. Ce sa practic? Adica ... sa ajung asemeni autorului? Nu zic ca omul e nebun sau fake, ci e asemenea unui copil ... cu tot ce deriva din asta.
Dar interesante relatarile, foarte bine ca le spune, mai departe fiecare trage propriile sale concluzii. Eu prefer cărțile de la secțiunea "ireale". Parerea mea, normal. 

21
Sincer... nu am avut puterea sa urmaresc povestea. Un rezumat exista?

22
Reveniți la subiect va rog.

Pe tema evadării din matrix ... am urmarit saptamanile trecute serialul Colony. Si chiar ma gandeam insistent la ipoteza colegului Xanadron, aceea in care traim intr un soi de lagăr de muncă cu stăpâni veniți "de mai sus"... Serialul a fost oprit dupa 3 sezoane... cam dubios. Cumva mi a  placut, ridica multe semne de întrebare.

23
Diverse / Re: Viata de zi cu zi ca o sincronicitate!
« : 06 Ianuarie 2019, 15:17:18 »
Emițătorul poate fi orice sau oricine, local sau extern... conteaza si ansamblul planetor ca si relee, stele ... Sunt multi factori.  Conteaza  si miezul abstract al principiului care "emite"...
  Suntem si emițători in anumite conjuncturi  ... dar cred ca sincronicitatea asa cum o cumoastem  se mamifesta in special cand cineva se afla in postura de receptor.
E un subiect ... greu.
Cat despre tendinta de a promova coloratii combinati cu blonde ... asta nu e o chestiune noua. Personal sunt satul pana peste cap din multe puncte de vedere,  de toti coloratii si teoriile care ii tot promoveaza. Asta e. Nu sunt rasist.  Dar nici isus cristos.

24
La multi ani cu sănătate și bucurii

Si o urare dă pă marte..:
https://youtu.be/rEjB0SUrkTo

26
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 22 Decembrie 2018, 11:32:09 »
 :-)

27
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 18 Decembrie 2018, 21:22:40 »
De pe net......

COMENTARIU :OBSESISA -POPOULUI LA ROMANI
 

Cred ca romanii au cea mai elaborata utilizare a curului in comunicarea verbala. Poti comunica aproape orice folosind doar curul.
 Un inventar exhaustiv (sau aproape):
 
 a cadea in cur - a fi uluit
 a sta pe cur - a ezita
 a te manca in cur - a provoca
 a da din cur - a atrage atentia
 a da cu curul - a face sex
 a te durea în cur - a fi nepăsător
 a te trage pe cur - a te eschiva
 a sari de cur - a te enerva
 a pupa in cur - a lingusi
 a musca de cur - a agresa, a barfi
 a sta cu mana-n cur - a sta degeaba
 a veni cu mana-n cur - a veni fara cadou
 a-ti baga un deget in cur - a te complica
 a sta cu capul bagat in cur - a te ascunde, a nu te implica
 a strange din cur - a fi speriat, ingrojorat
 a-ti manca de sub cur - a fi zgarcit
 a fi cu curul in sus - a fi suparat
 a fi cu morcovul in cur - a fi stresat, a te simți amenintat
 fata de cur - arogant
 iti rup curul - te aranjez, te bat
 fara cur in pantaloni - foarte slab
 misca-ti curul! - tai-o! dispari!
 a cauta si-n cur - a cauta peste tot
 a cauta(cuiva) in cur - a rasfata
 a-ti pune curul la bataie - a te expune unui pericol
 a merge ca un cur - a merge prost
 (cu varianta “substantivul” curului - ex.:
politicienii curului - de slaba calitate, prost)
 
Si ar mai fi, desigur, expresiile:
 gura bate curul
 cur obraznic
 cald ca un cur de closca
 
Si, nu in ultimul rand,"atributul" politicienilor actualitatii - "pupincurist", sinonim cu "japonezul" - KAPUKAKURU

28
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 11 Decembrie 2018, 23:52:51 »
Unde ai aflat despre paznicul gardianului?

29
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 11 Decembrie 2018, 23:49:55 »
 :martiansmile:

30
Amen !

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 190