Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 194
1
Și mult mult fler in Marele Slalom ! Așa să fie!!!

Ma bucura faptul că va simțiți plăcut aici. In fond, după cum spunea și Master Xanadron - cum altfel sa exersezi neuronul dacă nu printr-un schimb de opinii și idei într un mod plăcut, in majoritatea cazurilor fără eventuale dovezi: fiindcă aici cred că  putem discuta SI IPOTEZE :wink:

2
La multi ani cu sănătate , prosperitate și bucurii herr Grifon !3
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 08 Noiembrie 2019, 12:20:24 »
10 metri e foarte mult...

Mai corect cred ar fi fost potrivit un arheolog sau geolog. Restauratorii sunt pe alte directii.

In arhive la primarie nu e nimic?

LE. - tardiv am inteles raspunsul dumneavoastra.  La urme conexe cand am pomenit m-am referit la altceva. Urme/fenomene conexe, adica mesaje lasate oamenilor ce apar dupa eveniment in starea de vis ori ca flash-uri printre amintiri. Oricat de bizare ar fi unele relatari ele sunt importante chiar dacă prezinta inconsistențe.

4
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 08 Noiembrie 2019, 09:29:59 »
Avand in vedere ca aceste apariții catalogate drept neidentificate  (pentru noi "marea turmă") nu prea lasă urme fizice decat rarisim, contează aș îndrăzni să opinez urmele conexe , fiindcă de obicei ele există.

Ati identificat asa ceva domnule xperyens?

5
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 06 Noiembrie 2019, 22:49:37 »

Și acum să vedem dacă ghicești cine e Cezar Darac... >:D >:D    că despre soliditatea cazului nu mai po să zic ninica...este, dacă mă pot exprima așa, tot atât de solid ca și mercurul...curat murdar, monșer! ;D ;D
👽👽👽👽🥶🥶🥶......domnul @xperyens?

Da , frumos era sa spuna, ca e un adevarat Believer ce pare a fi, că iată, merge in calitate de operator cu prietenul său la Chiraleș. Super și bravo. Așa procedează un bărbat. Un coleg. Cam jenantă situație.

In fine.
Ma bucur ca oamenii sunt capabili si la noi sa aduca informații de pe teren.
E foarte bine ca se discuta deschis despre lucruri care până în prezent sunt ridiculizate si etichetate drept confabulații,  delir, pseudostiinta , etc.

Fenomenul OZN exista.

Nu exista pentru cei care nu au avut parte de asemenea experiențe, pentru cei care nu sunt dispusi sa privească dincolo de granițele științei actuale.

In curând însă vom începe sa ne schimbam treptat aceste poziții radicale.

6
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 04 Noiembrie 2019, 14:44:46 »
Bun. Acum inteleg.
V-ați facut publicitate la assfan folosind platforma noastra.
Pe aici se umblă cu demistificari, trolling subtil, si linkuri spre  ass.fan.
Acolo insa nu. Operatorii sunt serios pe treaba. Un soi de Corey Gode & D. Wilcok

Lasa Rayden ca au ei subiecte destule si mult mai serioase.

7
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 04 Noiembrie 2019, 09:34:10 »
La cat de frumos va certați s-ar crede ca ... va ascundeti dupa cireși...  :lol:

Nu suntem copii domnule Grifon. Am adus la un moment dat un exemplu in care un astronaut american vorbea despre o asemenea farfurie filmata etc. Americanii vorbesc in genere, oficial cumva despre farfurii. Rușii insa au probleme cu precadere cu triunghiuri si cilindri, pe locul trei fiind sferele.

Dvs domnule xperyens ca nu mi-e clar. Ati fost sau nu unul din cei 2 operatori? Puteți confirma macar meniul, sau e secret?

Nu-mi plac oamenii care joaca dublu. Ce fel de colegi mai suntem?

Va urez succes.

8
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 03 Noiembrie 2019, 20:46:27 »


Si credulitatea evident domnule Grifon.  Însă chiar dacă avem opinii diferite sunt de parere ca putem colabora foarte bine. Adica putem construi o argumentație comună și eventual contrabalansata de fiecare in parte in cazul in care nu există alți participanți la discuții.

Altfel voi crea 3 secțiuni clare. Una cu disctuțiile scepticilor , una cu disctiile credulilor si una pentru confruntari intre părți.

Avurăm discuții insa nu pe direcția unei posibile origini pamantene. Aceasta pistă  nu a fost atacată.  Adică,  putea fi rusesc obiectul zburator? Cum ar putea fi identificat? Daca da, ce ar fi putut căuta? Artefacte antice, uraniu, amprente /anomalii energetice , etc. ?

Contrabalansul argumentativ lipsește fiindca aici ar fi trebuit sa intervină altcineva decat mine. Cel mai indicat ar fi fost sa o facă unii dintre martori. Dar...  lipsă.
  Cazul  ca și exercițiu de gandire nu e inchis.

9
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 03 Noiembrie 2019, 17:58:04 »
@xperyens,   :lol:  hai ca mi-a placut.  "5 zile ...doi operatori(oao cum sună) si 1250 km" . Asta e titlu de film sau joc triple A. Adica nu citira ei aici ca e vorba despre turism si goange de copii?? Nasol. Si ce au servit la birt? Chestii de coneseori cum ar fi "Nuts & bolts" sau ... delicatese pamantene a la Dinescu: "pi_dulice de caprioara cu tacamul potrivit". Glumesc desigur, sper sa fie un raport interesant.


Eu rămân cu mintea deschisă si spun ca e posibil ca evenimentele din Chirales sa fie reale. Interesant ar fi fost sa avem o discuție libera pe tema  -cine si de ce a aterizat pe dambul respectiv.
Este doar parerea mea. O altă parere.

In general ar fi bine să avem păreri de bun simț pentru a nu jigni pe nimeni, pentru a nu descuraja oamenii sa discute liber. In special pe cei care au avut parte de lucruri interesante. Descurajarea elimina oamenii de bun simț și lasa loc impostorilor.

10
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 02 Noiembrie 2019, 13:02:25 »
Am șters postarea mea precedenta deoarece gresisem localitatea pe harta josephina... lol

11
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 28 Octombrie 2019, 08:36:18 »
Faptele vorbesc de la sine.
Oamenii au vazut ceva venind prin albia râului care a dat roata dealului așezându-se pe o ridicatura abruptă de pământ aflata pe malul râului intre deal si râu.
 
Autoritatile au ras dâmbul abrupt lucrand luni de zile.

Pe acel loc au construit un gater prezent si astăzi in xurtea caruia e o mare si foarte înaltă placă de beton...

Dambul ras apare in hărțile vechi.

Ps -
Nu mi se pare o minciună. Cazul poate a fi  real. Parerea mea.

12
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 23 Octombrie 2019, 22:58:26 »
Domnule @Prodcomb sunt întru totul de acord cu opinia dumneavoastră pe acest subiect, deși cu regret trebuie să vă anunț că bucuria cu sau fără DEX va fi fost de scurtă durată. Si eu voi lipsi pentru o perioadă de trei săptămâni fiind plecat pe teren.
Prin urmare vă doresc toate bune și pe curînd!

13
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 22 Octombrie 2019, 21:50:05 »
Domnule @Prodcomb, dupa cum se poate intui si fara dex, motivele care au stat la baza raderii dealului/dâmbului/ridicăturii sunt in lumina relatărilor mai mult decât evidente. Pot reprezenta o MUȘAMALIZARE din partea autorităților regimului comunist/socialist/ceaușist.

Grota grofului. Cu spatele stand către ea, dealul e la dreapta.
In stânga dealului cum apare in imagine, jos la baza lui se afla o ridicătură de pământ poziționată la marginea râului. Ridicătura apare și în harta Josephina. In hărțile recente ea nu mai apare.

In ultima imagine apare gaterul amplasat pe fostul dâmb, ridicătura, etc., in spatele căruia se poate observa podul de fier traversat la vremea incidentului de alti martori


LE - Sper ca am localizat bine zona.

Citat din prima postare:
"Horaţiu Morar, astăzi profesor de matematică. El a reuşit să ajungă mai aproape de locul unde aterizaseră luminile şi îşi aminteşte: "Am văzut cum pe deal căzuse ceva ca o flacără. Dealul avea o pantă mai domoală, pe care se putea urca, şi una foarte abruptă, spre apa care curgea către moa­ră. Îmi amintesc mirarea mea de atunci, că nişte lumini se plimbau pe partea abruptă. Mă în­trebam cum poate cineva să meargă pe acolo? Era imposibil! Dar nişte lumini se miş­cau acolo şi lângă ele era o altă lumină, mai pu­ter­nică, de cu­loare roşie, oprită între nişte pomi fruc­tiferi. Nu am văzut foarte clar din cauza distanţei, dar era clar că ceva se mişcă acolo"


14
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 22 Octombrie 2019, 21:21:39 »
Harta Josephina in care apare pe locul gaterului o ridicatura de pamant

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/73/Josephinische_Landaufnahme_pg065.jpg


Pe locul aceleasi ridicaturi de pamant acum nivelata, apare gaterul in locul marcat cu X

15
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 22 Octombrie 2019, 02:46:54 »
Gaterul exista si in prezent.
Dealul Bobeica nu a fost nivelat ci locul de langa râu, presupusa zona de aterizare. Deși obiectul zburător a dat roată dealului Bobeică (dupa care au aparut 2 obiecte zburatoate - chestiune neclara) fiind pare se obiectivul principal al observației sale, cercetările tuturor s-au axat in principal pe studierea zonei de aterizare. Nu si asupra dealului Bobeica.

Nu cred ca bagi buldozere luni de zile pentru un gater amărât. Fix in același loc.
https://gazetadebistrita.ro/intalnire-de-gradul-iii-pe-dealul-bobeica/


Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 194