Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Shadowman

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
61
Shadowman,
Unii forumisti, vor spune ca replica ta - mai ales dupa ce v-am dez_valuit CONCRET cum trebuie sa procedati pentru A CALATORI IN "TIMP" - se potriveste ca nuca in perete.

 Adevar graiesti !   :lol:

 
Shadowman,
Prin comportamentul tau inteleg ca:
1) tie ori nu-ti convin DEZ_VALUIRILE mele, si incerci ca sa le INVALUI iar;
2) ori pur si simplu, singura satisfactie=seductie acceptabila, ar fi doar aceea de a te CUTREMURA=ZAPACI CU CATE O ABERATIE.
Eu sunt cel dez_amagit, ca acest forum in loc sa LUMINEZE, MAI RAU ORBESTE !

  Eu nu "invalui" dezvaluirile tale.E o vorba :"Cine face si desface are intruna ce face " ! Si nu doresc sa-mi gasesc de lucru manual...! A fost o parere personala,nimic mai mult...Din partea mea ,"Spor la treaba ! "
  Ma cutremur, e drept,cind citesc mesajele tale...De ris !
  Parerea mea,no offence...

 

62
----Shadow nu inteleg de ce te miri ! Eu il cred ! A a facut acele calatorii! Si nici nu-i asa greu :De ce? Pentru ca si eu pot sa le fac si cred ca si tu. Ai nevoie doar de putina ......imaginatie . Atat.
----Am zis!

 Da,ai dreptate...Cu imaginatia putem calatori.Daca nu putem,ne plimba  televizorul ,ca-n serialul "Zona Crepusculara" ( Twilight Zone )... :lol:
 " Calatoriti intr-o alta dimensiune. O dimensiune nu numai audio si video,dar si a mintii.O calatorie intr-un tinut minunat ale carui granite sunt doar cele ale imaginatiei.Acum intrati in ZONA CREPUSCULARA ! "
   http://www.youtube.com/watch?v=bhKiqo-nqm0

 PS :Va recomand sa vizionati serialul  :wink:

63
  TIMPUL insa e o problema mare! De ce spun asta?  Pentru ca eu,cel putin,nu prea am TIMP LIBER! Si atunci,ca sa ma implic intr-o actiune,cum am mai si facut,inseamna un efort mare pt mine...trebuie sa recuper TIMPUL folosit la aceste actiuni muncind mai mult,si asta pt ca o afacere cat de mica nu merge numai de la sine...trebuie si implicare.Asta in primul rand!
   In al doilea rand,trebuie sa ne intrebam,fiecare dintre noi,DE CE NE AFLAM PE FORUMUL ASTA?.Eu ma aflu aici NUMAI SI NUMAI  pentru fenomenele OZN si cele adiacente lor!   

  Timpul n-ar fi o problema,sunt sigur...Daca ai o echipa formata din cel putin 10 "pasionati","investigatori" ori "ufologi",mi-e greu sa cred ca toti 10 au probleme in acelasi timp...Din cei 10 ,tot gasesti 2-3 care sa sare intr-o masina (preferabil de teren) ori elicopter (de ce nu ?) si care sa filmeze,sa fotografieze,sa faca masuratori,(preferabil cu scule high-tech ) sa discute cu martorii,sa stringa probe...Da' care ar fi cei 10...? Ca din ce vad pe forum,ii cam numar pe degetele de la o mina,pe cei care,in opinia mea,ar fi interesati de asta...Experienta,flerul,pregatirea nu le mai pun la socoteala....
  Geaba vise,geaba planuri,daca nema putirinta,daca nema interes... :-)

64
Cafenea / Raspuns: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 30 Iunie 2008, 23:00:30 »
Pentru ca in orice Clipa T0, actioneaza informatii si din Trecut si din Viitor. Daca le-am analiza decat pe unele, informatia perceputa in orice Clipa traita acum, este mai putin inteleasa.
Informatiile din Trecut si din Viitor, apar sub forma de suma de reactii. Pe unele le intelegem si pe altele nu, in functie de nivel de cultura.
adi
Asta in contextul in care trecutul,prezentul si viitorul coexista la acel T0 de care spuneai.
Prezentul este dat de orice Clipa TO.
Viitor - T0 + 1
si Trecut, T0-1.
adi

  Nimic nou sub soare... :-)
  Va recomand sa cititi doua referate :
1. "EMINESCU SI ETICA LUI SCHOPENHAUER "
http://www.referatele.com/referate/romana/online2/Eminescu-si-Schopenhauer-referatele-com.php
2.Varietatea imaginilor lirice in care Mihai Eminescu proiecteaza supratema timpului
http://www.referatele.com/referate/romana/online11/Tema-timpului-la-Mihai-EMinescu---Varietatea-imaginilor-lirice-in-care-Mihai-Eminescu-proiecteaza-su.php
 

65
Romanian UFOnetwork / Raspuns: Ce vrem de la RUFOn?
« : 23 Iunie 2008, 16:20:10 »
  Citez de pe site-ul ASFAN : "La ora actuala, obiectivele imediate ale miscarii de investigare a fenomenelor aerospatiale neidentificate de la noi din tara ar trebui sa fie: crearea unor forme de colaborare intre toate organizatiile existente, adoptarea unor standarde comune de raportare si investigare, crearea unei evidente comune, a tuturor observatiilor din Romania, efectuarea unor investigatii comune in cazurile mai complexe, promovarea reciproca a realizarilor obtinute, inclusiv pe plan extern, gasirea unor surse de finantare etc."
 ( http://www.asfan.ro/ultima_ora.htm )
  " La ora actuala " cum stam...? Ca mesajul e postat  de vreo doi ani,daca nu mai bine,pe site-ul ASFAN...
 

66
In conditii standard, la nivelul marii, cind temperatura exterioara este de 15 grade Celsius ( 288 K ) viteza sunetului este intr-adevar 1225 km/h. Gradientul termic indica scaderea temperaturii cu cite 6,5 grade Celsius la fiecare 1.000 m urcata. La 7.000 m ( inconditiile de temperatura la sol din luna noiembrie ) viteza sunetului e sub 1.100 km/h. Asadar, M 0.47 = 470 km/h la 7.000 m nu 570 km/h.
  Chiar 15 grade Celsius a fost temperatura la Cluj si imprejurimi,in data de 30 octombrie 2007 (vreme in incalzire ! )
  Deci + 15 - 42,25 (grade Celsius ) = - 27,25 grade Celsius  aprox. -25 grade Celsius,cum a spus pilotul !
  Asadar,viteza nu e 470 km/h... :wink:
 Prognoza meteo pentru 30 octombrie 2007 la stirile ProTV   :-) http://www.protv.ro/stiri/social/vremea-prognoza-meteo-pentru-30-octombrie.html

67
dupa parerea mea, singurele imagini autentice ale cazului sunt cadrele cu cele 2 obiecte. Cred ca 2 si nu 4. Diferenta cred ca e de la confuzia lantului zvoner-raspandac.

Ar fi putut sa-l loveasca si meteoriti.

  Scurt rezumat al stirilor aparute in media:
1."Expertii au recunoscut in imagini doua obiecte neidentificate care au trecut prin fata avionului cu o viteza supersonica,rotindu-se in jurul axei lor.Ancheta a durat o jumatate de an si-a implicat institute de expertize criminalistice si specialisti militari straini." ( (min.1 si 22 sec.- min.1 si 34 sec ,reporter Dana Vlad )
   http://www.tvr.ro/articol.php?id=39291&c=87
2.GARDIANUL : “Pe inregistrarea din timpul zborului pot fi vazute patru corpuri de forme triunghiulare care au lovit avionul in partea dreapta, sus”, a declarat comandantul Bazei Aeriene Campia Turzii, Ioan Avram." http://www.gardianul.ro/2008/06/07/dezvaluiri-c11/ozn_urile_care_au_lovit_un_mig_surprinse_de_camera_video_a_avionului-s115206.html
3. "In imagine, se vad doua corpuri care au o stare de agregare solida,nu sunt translucide si-au fost inregistrate de camera de luat vederi dispusa in interiorul aeronavei." (comandorul Gheorghe Grigorie, min.1 si 6 sec.)
   "Sticla din cabina pilotului a fost sparta de unul din cele patru corpuri ciudate .Pilotul a fost ranit ,iar resturile de geam i-au ricosat in masca de oxigen foarte aproape de ochi"
http://www.realitatea.net/video_386871_un-avion-mig-21-lancer--lovit-de-patru-ozn-uri-in-romania---cum-comentati-acest-fenomen_294601.html
4."Dupa ce au epuizat toate variantele de bun simt, reprezentantii Ministerului Apararii Nationale si cei ai SRI s-au lasat pagubasi. Daca pasare n-a fost, meteorit n-a fost, daca nu s-a tras in MiG, atunci... nu stim ce a fost! - e concluzia specialistilor.
Nu se stie ce a lovit MiG-ul bazei Aeriene 71 Campia Turzii. In imaginile surprinse de aparatura video de la bordul avionului se intrezaresc patru obiecte care se apropie de MiG. Trei trec pe langa, iar al patrulea loveste cupola. Totul se intampla in 67 de milisecunde
." ( http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=206533 )
5. "Pe baza imaginilor filmate de camera video de la bordul avionului, comisia de anchetã a stabilit cã în calea aeronavei s-au aflat trei corpuri solide, dintre care douã au trecut prin faþa avionului, iar al treilea obiect a lovit aeronava."
  ( http://www.adevarul.ro/articole/pilotul-care-s-a-luptat-cu-ozn-urile-a-fost-premiat/355216.html )
6. Emisiunea Realitatea Zilei-"MIG-21 Lovit de OZN-uri"  din 2008.06.06,difuzata pe postul RealitateaTV  :
  "min.3 si 23 sec : "Specialistii au exclus,rind pe rind,toate ipotezele."
                       "Am analizat activitatea de lansare de rachete,dar asemenea activitati nu au fost desfasurate pe timpul executarii zborului.Pasari nu puteau fi,in Europa nu sunt pasari care sa zboare la aceasta inaltime."
                       "Nu puteau fi nici bucati de gheata,pentru ca cerul era senin,dar nici bucati dintr-un avion sau meteorit
"

7."Un avion MIG al armatei române s-a ciocnit cu un OZN. Concluzia incredibilã aparþine chiar comisiei militare de anchetã a Forþelor Aeriene Române.
Aceasta a analizat un accident în care a fost implicat un MIG 21 Lancer, în toamna anului trecut.
Dupã sute de teste armatã a conchis cã nimic pãmântean sau explicabil în vreun fel nu putea sparge cupola MIG-ului la ºase mii de metri altitudine.
" ( http://www.tvr.ro/articol.php?id=39291&c=87 )
8. "Ipoteza-soc: Unul dintre obiectele care au lovit MiG-ul era in urcare "
   "Una dintre concluziile lui Catalin Grigoras este ca in imagini apar doua obiecte. Unul dintre ele are o traiectorie descendenta, ceea ce ar putea conduce la ipoteza unui corp care cade, daca nu este autopropulsat. Mai surprinzatoare este traiectoria celui de-al doilea obiect, care urca, ceea ce ar putea avea doua explicatii: fie este propulsat, ca o racheta, fie este autopropulsat
."
http://www.gardianul.ro/2008/06/08/dezvaluiri-c11/aeroportul_otopeni_survolat_de_un_ozn_luminos-s115242.html

 Deci,specialistii au exclus toate variantele de bun simt (bucati dintr-un meteorit sau avion,pasari,gheata,racheta lansata,deseuri spatiale ). Oare au identificat un obiect  care urca...? Miscarea de ascensiune a obiectului a fost surprinsa in cele 4 cadre prezentate ?  Doar asa se pot exclude,cu fermitate,celelalte variante de bun simt.Daca urca,obiectul este artificial ? Daca este artificial ,nu este pasare (logic...),nu este racheta.
  Ce-ar putea fi ?  :roll:

68
  mda...multumiri pt link.
insa daca urmaresti atent ''filmuletul'' facut din cele cateva frame-uri(par cu 1-2 frame-uri mai mult decat in celelate filem),problema ridicata de mine devine si mai evidenta:unde sunt efectele ciocnirii avionului cu acele obiecte?Ni s-a spus ca partea superioara a cupolei a fost distrusa in urma impactului,cioburi din aceasta lovind pilotul in fata...doresc si eu sa vad secventele respective...

Apoi,la fel de interesanta este atitudinea celor de la gardianul...au prins un subiect ''beton'' , au ''fortat''autoritatile sa faca marturisiri,si sa dea publicitatii filmul cu pricina...ce convenabil! In plus,ni se spune ca filmul a fost analizat de un criminalist,si ca a fost trimis la diferite universitati...putem sti si noi care sunt alea?
 

  Corect. Nici eu nu inteleg de ce ni se prezinta 67 miimi de secunda din inregistrare, in care intra 4 cadre...
  Consumau curent,dadeau faliment daca ne prezentau 5-10 secunde din film ?
  Citez :"Acum, cazul Mitrica este studiat la universitati celebre din lume."
  Ma intreb, ce le-a trimis sa studieze ?  Citeva cadre,"bob numarat",67 miimi de secunda ...?   :lol:
  Asa cum s-a spus in emisiunea de la RealitateaTV,cazul trebuie facut cunoscut in toata lumea,trebuie trimis materialul pentru studiu tuturor celor interesati...Accidente-incidente se pot intimpla si in alte tari...
 Mi-amintesc de Revolutia din 1989 si procesul lui Ceausescu...Prima data imaginile au fost vizionate de catre cei din Occident.Peste ani si ani s-au prezentat si la noi... :-D
 Curios ca n-au prezentat mai mult din inregistrare.Am banuiala ca ceva e putred prin Danemarca...  :-)

69
Mai jos este înregistrarea de la ora 12:18 de pe Realitatea TV, în care este prezent ºi domnul Gheorghe Cohal:

  Ma amuza campania asta de "desecretizare",de "transparenta", de "amabilitate" a Ministerului Apararii Nationale...Ma doare burta de ris !  :lol: :lol: :lol:
 Il citez pe cercetatorul Gheorghe Cohal : " In general ,noi suntem chemati-si nu eu sau colegii mei-in general,reprezentantii asociatiilor care studiaza fenomenologia OZN,sunt chemati pentru a confirma ca in imaginile prezentate exista un OZN,obiect zburator neidentificat...Noi le-am denumit fenomene aerospatiale neidentificate,pentru ca aceasta tehnologie cuprinde..."(e intrerupt de prezentator care-l intreaba : "E un OZN sau nu este un OZN ce-am vazut noi aici ? ")
  "In mod cert ,nu !" ( opinia d-lui Cohal,nu a colectivului de cercetatori din care face parte...)

 Pina aici,toate bune si frumoase. In general, cercetatorii si reprezentantii asociatiilor care studiaza fenomenologia OZN sunt chemati sa confirme daca in imaginile prezentate exista OZN-uri...Culmea,un cercetator din organizatia ASFAN spune ca nu este OZN...! Pai daca nu este OZN ,este OZI (obiect zburator identificat ) ?   :-)
 Cu ce l-a identificat...?  :-)
 Repet,este parerea personala a cercetatorului Gheorghe Cohal...

 Durerile de burta,chiotele si lacrimile de ris de-abia acum urmeaza:
 Citez :
 Prezentator : " Adi Topala,cum s-a raportat Armata la evenimentul asta,pentru ca la insistentele ziaristilor lucrurile au iesit la iveala ? "
 Adi Topala : " Da, a fost o declaratie initiala a lui Dumitru Prunariu care ne-a spus despre aceste fenomene si a si spus de ce s-a vazut la baza Mihail Kogalniceanu...Apoi am intrat si noi pe fir,am incercat sa obtinem astfel de rapoarte,imagini eventual...Intr-un final, ministrul apararii a spus ca aceste rapoarte nu pot fi desecretizate pentru ca s-ar putea fura tehnica,echipamentele armatei romane.Drept pentru care n-am mai insistat daca ministrul a spus ca nu se poate. "

 Incheiat citatul...

  Mda...Suntem in NATO. Franta si Marea Britanie (membra NATO ) si-au desecretizat arhivele.Ma rog,daca au desecretizat o parte mai mare sau mai mica e discutabil...
  Ma intreb ce s-ar putea fura din tehnica dinainte de 1989,cind eram aliati cu rusii si membrii ai Tratatului de la Varsovia...Chiar si dupa ,ca n-am intrat in NATO in decembrie 1989... :-D
  Cluj 1968,Valea Plopului 1972,Valenii de munte 1974,Balea Lac 1978,Retezat 1991,Arad 1994,Certesti 1996 si alte
cazuri OZN din Romania petrecute inainte si dupa 1989,odihniti-va in pace...Amin !  :cry: :cry: :cry:
 Prin mileniul 4,armata romana o sa-si schimba tehnica si echipamentele.Atunci vor fi desecretizate arhivele din Romania,cind.probabil,o sa fim aliati cu martienii sau klingonienii din STAR TREEK !  :lol:
   Incerc sa nu mai ma gindesc....Vreau sa rid ,sa urmaresc emisiunile cu OZN-uri de pe posturile nationale de televiziune !  :-)
   Nu sa beau zeama de varza... :-(  :wink:

70
     Pe scurt :
      - WTC (world trade center ) se afla pe locatia unui portal spatio temporal, vortex energetic
      - 9/11 a fost un ritual/sacrificiu de deschidere a acestui portal
      - pt a sustine acest sacrificiu ritual si pt reusita acestuia ( patrunderea unor forme energetice/entitati din a 4a densitate ) e nevoie de energie multa
                            Trebuie precizat ca entitatile ce ocupa zona inferioara a celei de a 4a densitati au nevoie de energie pt a se manifesta. Zona inferioara a celei de a 4a densitati e zona guvernata de FRICA,TEROARE, OROARE,ETC.
                            Atunci cand ti-e frica , alimentezi cu energie aceste entitati negative. Cand esti terorizat de frica = si mai multa energie. Cand sacrifici ritual 300 deoameni care isi dau seama ca vor muri = ffff multa frica. Incepeti sa intelegeti ?
   Daca nu , voi face o mica paranteza. O tangenta daca vreti.
   Entitatile care controleaza Reptilienii, care la randul lor poseda / controleaza / se manifesta prin.. politicieni / oameni de afaceri / figuri religioase / Oameni de stiinta/ Istorici etc etc.....proeminenti .....sunt entitati blocate in ZONA guvernata de emotia FRICA.

    Si aztecii sacrificau zeci de mii de oameni anual,in ritualuri crude.Iar victimele erau terorizate de frica... Te citez : "Cand esti terorizat de frica = si mai multa energie. Cand sacrifici ritual 300 deoameni care isi dau seama ca vor muri = ffff multa frica. Incepeti sa intelegeti ? "
    Si-au venit spaniolii,portughezii,francezii si altii din Lumea Veche in locul entitatilor " care controleaza Reptilienii"... :-)
    Sper ca incepi sa intelegi... Nu pot da totul mura-n gura,cum chiar tu spui...:wink:

http://www.magazinistoric.itcnet.ro/?module=displaystory&story_id=846&edition_id=33&format=html

71
Fara nici o suparare, dl.Antoniu, am marcat pana unde am inteles... va rog sa fiti mai explicit...

simplu ca firul de martisor ,precum spirala genetica (adn) un fir sextetul situatiilor; posibil,imposibil,necesar,facultativ,contingent,determinant si un fir cvintetul gravitatii situatilor : risc,pericol,vulnerabilitate,amenintare,disfunctionalitate. ..............

 Cred ca ai inteles mesajul StarDust...Simplu ca braga !  :-)

72
Interesant e faptul ca civilizatiile americane au construit piramide, palate, case si ateliere ,dar n-au descoperit roata !

73
Cafenea / Raspuns: Ati avut experiente paranormale ?
« : 15 Martie 2008, 14:15:11 »
am vb cu lucian remus un psiholog ... vb pe internet si mia zis ca am trecut prea repede la la faza de inceput la faza superioara a puteri gandului . SI vreau sa va zic ca psihokinezia nu exprima capacitatea ce misca obiecte ... ea este puterea gandului iar eu am ajuns la faza superioara a psihokineziei si am capacitati aproape din toate domeniile intr-o cantitate mica ..

  Poate ma (ne) convingi ca ai capacitati din toate domeniile.In discutii pe internet,cu psihologi,pot  si eu sustine ca sunt "cel mai cel" din "cei mai cei"...Ca misc mobila din casa,ca fac sa pluteasca masinile pe autostrada,ca citesc ginduri,ca zbor pe Marte,ca omor muste doar uitindu-ma la ele...Ar cam trebui sa dovedesti ceea ce sustii...Sau crezi ca ai nimerit pe un forum de creduli ?
 Ma uimeste tonul tau degajat si direct. " Care stiti exercitii pentru psihokinezie  ?"   :lol:
 Dar mai mult ma uimeste psihologul care "si-a dat cu parerea" ...Ca nu-i pot spune "diagnostic" ori "consultatie".... :-D

PS : Cine stie exercitii de levitatie, mers pe apa,teleportare ,sa ma anunte...Am nevoie pentru expeditia care o voi face in Himalaia,in cautarea de discuri si placute... :-)

74
Diverse / Raspuns: Dumnezeu ne-a vrut a fi animale
« : 14 Martie 2008, 22:01:33 »
 Cugetarea saptaminii : "Eu cred ca omul se trage din maimuta,dar este creat de Dumnezeu "
                                                                                     Adrian Iorgulescu,ministrul Culturii
 :lol: :lol: :lol:
         http://www.stirilocale.ro/A_n_coli_ar_trebui_predat_istoria_religiilor_IDN412433.html

75
  Despre cercurile din lanul de griu aparute in vara anului 1994 la marginea Aradului am mai scris in topicul
"Care este cel mai interesant caz OZN din Romania ?" ( http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,618.msg9812.html#msg9812  )
  Cercetari pe marginea cazului au fost efectuate,in acea perioada, de organizatia RUFOR,( a nu se confunda RUFOR CU RUFOn ) Armata (un echipaj de la armata din cadrul Garnizoanei Arad ),de autorii cartii "Anotimpul OZN-urilor" ( Raluca Marinache,Ovidiu Somesan,Sorin Ghilea). A fost un caz mediatizat in presa si la televiziune.S-au facut fotografii si filmari aeriene .Primele cercetari au inceput in in ziua de 27 iunie 1994 ,cind ziaristi,ofiteri,militari,publicul aradean, au inceput sa viziteze ( si sa cerceteze ) zona... 
  O serie de evenimente,neobisnuite,s-au petrecut in acea perioada, in orasul si judetul Arad .Punctul culminant
 a ,fost atins in noaptea de 26/27 iunie 1994,cind ciobanul Traian Crisan a intilnit un OZN.
  Reamintesc ca ciobanul Traian Crisan a observat OZN-ul in apropierea zonei in care au aparut cercurile din lanul de griu.Cercurile (pictogramele) au aparut si-au fost observate inaintea datei de 26 iunie 1994.Nu se stie exact cind au aparut pictogramele,prima observatie a acestora a fost facuta in dimineata zilei de 23 iunie 1994 de catre un grup de de lucratori ai Silozului nr.7,de la inaltimea de 41 metri .Cladirea silozului era cea mai inalta din orasul Arad ,in 1994, masurind 52 metri.
  S-au efectuat masuratori in zona cercurilor din punct de vedere al radioactivitatii si al infestarii chimice Masuratorile au fost efectuate de catre un echipaj de la armata din cadrul Garnizoanei Arad,de catre organizatia RUFOR,de autorii cartii "Anotimpul OZN -urilor" .Nu s-au inregistrat cresteri ale radioactivitatii ori perturbatii magnetice.
 Cu ajutorul programului  Google Earth am reusit sa identific zona in care au aparut cercurile si sa marchez principalele repere ale suprafetei in care s-a facut observatia din noaptea de 26/27 iunie 1994.Au trecut aproape 14 ani... Zona a suferit schimbari.A aparut o  rampa neautorizata de gunoaie , s-a ridicat un penitenciar,la nord se ridica un cartier de locuinte (cartierul Salcuta )...

 Semnificatia literelor inscrise pe harti : A - Pictograme (cercurile aparute in lanul de griu)
                                            B - Strada Cedrului
                                            C - Penitenciar (construit dupa 1994 )
                                            D - Silozul nr.7
                                            E - Rampa de gunoaie
                                            F - Cartier Salcuta (in constructie,in spatele strazii Salcuta,la nord de Strada Cedrului)
                                            G - Strada Livezilor
                                            H - Stilpi de inalta tensiune
                                            I - Casuta ciobanului Traian Crisan,locul in care a aparut OZN-ul...A aparut deasupra baracii,i-a scuturat tabla acoperisului...Nu stiu daca mai exista astazi.Odata cu constructia penitenciarului,e posibil sa fi disparut...Punctul in care am marcat casuta ciobanului este aproximativ...

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9