Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Shadowman

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 9
31
Cred ca VR nu-i singurul care preda asa ceva.

 S-a predat "en gros" prin anii '90.Erau cursuri de "bioenergie","radiestezie","dezvoltarea calitatilor (par)a-normale"...
 La Sala Dalles-din Bucuresti-aproape ca nu era luna in care  sa nu fie organizat un curs."Relaxati-va,inspirati adinc,imaginati-va ca va patrunde una-alta...." Si "pac" din degete... :-)
 Se stringea multimea curioasa si dornica sa devina (par)a-normala !  :-D


Nu prin hipnozã deveniþi telepati sau RV, ci prin propriul demers, prin înþelegerea naturii umane, a propriei conºtiinþe    

 "A pricepe este mai important decat a sti."
                                                     Alexandru Ioan Cuza

32

Xanadron, pune ExIf-ul de la poza ta sau poza originalã.

Nox,salveaza poza si foloseste un program de vizualizare a datelor... :wink:


33
shadowman> e drept ca am gasit unele materiale interesante, altele mai putin, dar asta nu poate fi un motiv pentru a publica unele filme personale...care ar da loc la controverse si sigur mi'ar aduce o noua suspendare sau "moderatie"...

In cazul de fata,prezinti credibilitate doar daca expui secvente sau cadre din inregistrare.Altfel,ingrosi numarul raspinditorilor de zvonuri si folclor !  :-D
Chiar nu poti expune citeva secunde...? Exista posibilitatea de-a ascunde chipurile persoanelor care apar in inregistrare,prin efectul "blur",spre exemplu...

34

a doua zi, la prima ora, cînd toti dormeau, am filmat patru sfere negra care au iesit din munte, strajuite de trei sfere albe, care le monitorizau cu atentie. Filmul expeditiei mele din Bucegi,diversele stranii manifestari si interviul unor "maestri" auto-proclamati, este personal, nu-l voi posta.


 Iti reamintesc ca te afli pe un forum al celor interesati de ozn-uri.Numarul 1 in Romania ! Unde se analizeaza,se comenteaza,se viseaza,se critica,se prezinta dovezi,materiale,argumente pro sau contra...Ori se demonteaza,demoleaza mituri,zvonuri,prejudecati,facaturi...Din consideratie,din respect pentru mica noastra comunitate,care,consider eu, ti-a prezentat atatea materiale interesante,ai putea sa ne prezinti citeva secvente ori cadre din filmarea facuta...Nu sa le tii inchise sub lacat !  :-D :evil:  In viitor,propun sanctionarea ( severa !!!  :evil: )a celor care scriu asemenea posturi !
 Despre "manifestarile energetice" din clipul tau m-am lamurit... :-)

35
Mie paragraful asta mi se parea putin ilogic asa ca m-am intors si am citit articolul pe baza caruia a fost trimis faxul si am gasit urmatorul paragraf:

"Il preambolo é il seguente: la signora Giovanna da anni viene inseminata da una razza aliena e ha avuto un totale di 18 gravidanze ibride. Una di queste gravidanze però sfociò in tragedia: l'ibridazione venne fatta tramite il seme di una diversa razza alienigena e Giovanna abortì un feto mostruoso."


"Preambulul e urmatorul: de ani buni doamna Giovanna este inseminata artificial de catre o rasa extra si a avut un total de 18 sarcini hibride. Una dintre aceste sarcini insa sfarsi tragic: hibridarea a fost facuta prin sperma unei alte rase extraterestre si Giovanna a avortat un fat monstruos." La 41 de ani a avut 18 sarcini "hibride".Si numai una (ultima...?) a avut un sfarsit tragic...Cit o fi durat o sarcina ? 9 luni sau 3 zile...?  :roll:

36
Cafenea / Raspuns: Departamentul zero
« : 23 Februarie 2010, 20:26:48 »
 Eu il felicit pe Radu Cinamar ! Bun "pescar", bun "magnetizor" ! Magistral ! A facut lumea sa viseze !  :star:
 Si sa scoata lovelele din portofele... :-)
 Mi-amintesc o alta carte de succes :"Sapte ani apocaliptici ( Dezvaluirile Contelui Incapucciato) 8-)

37
Deja simt cã încep sã-mi pierd calmul cu voi. Pe bune.
Discuþia începe sã semene cu o ceartã între puºtani þinutã pe forumuri despre console...  
Mai limpede de atât nu poate fi. Citiþi cartea aia amãrâtã ºi mii de tunete, la naiba!
În ea este descris sistemul de ghidaj al acelor nave precum ºi felul cum comunica între ele. Asta este. Nu e nimic de genul unde radio sau altceva ca sã poþi folosi un dispozitiv. Cel mai puternic aparat e mintea omului. Se pot transmite ºi recepta informaþii fãrã sã se þinã cont de fluxul temporal. Pt asta trebuie sã atingi o stare de conºtiinþa non-localã. Apoi trimiþi coordonatele ºi intenþia gestului. Muzichia îi ajutã pe unii sã atingã o stare de detaºare ºi autocontrol necesarã. Totul e descris în carte. Sigur cã nu toþi vor putea, dar trebuie încercat. Apoi mai e ºi sentimentul de teamã.... Pãi din discuþiile pe care le-am citit pe forum vorbim cu toþii despre et's precum virginele despre flãcãi. Cu siguranþã absolut toþi cei care doresc un contact vor face pe ei de fricã. E normal. Nimeni nu crede cã subiectul e real decât cu jumãtate de creier. De aceea e necesarã o pregãtire ºi stabilirea unor protocoale.  


   Am rugamintea sa nu generalizezi.Poate unii membrii ai forumalui au trait experiente mult mai stranii ( si inspaimintatore...) decit cele relatate de tine sau  S.Greer.Poate cunosc  mai multe decit "specialistii" cu gura mare si feþele aparute la televizoare. Nu poti sa stii...
 Daca a ajuns la concluzia ca "extraterestrii" pot fi contactati cu mintea,ascultind muzicuta si atingind o stare de constiinta "non-locala", mai bine se apuca de scris carti  de retete culinare ."Tehnici" asemanatoare au fost folosite de sute sau mii de ani in ritualurile magico-religioase...Nimic nou sub soare.  

38
Extraterestri / Raspuns: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 18 Februarie 2010, 19:02:06 »


Tot domnia acorda credit experientelor in apropierea mortii (moartea clinica) pentru a avansa teoria ca exista viata dupa moarte. (paradox)
Dovezile stiintifice sunt acele experiente ale mortii clinice uitand sa spuna ca asemenea experiente pot avea loc si prin ciuperci mexicane, LSD sau anumite tehnici sau practici "ezoterice".


  In experientele de "moarte clinica" se pomeneste,adesori,de "luminita de la capatul tunelului"...Intrarea in tunel ( sau "absobtia" ) se face independent de vointa individului.Dincolo de "luminita de la capatul tunelului" e "ceva" sau "cineva"...?  :roll: Din cei care-au trecut prin "moarte clinica",nu-mi amintesc sa fi raspuns cineva la aceasta intrebare...
 Poate un consumator de ciuperci mexicane sau LSD,ori un initiat in tehnici sau practici ezoterice sa raspunda la aceasta intrebare...?  

39
Din partea cui credeti ca vine amenintarea asta:Din partea unuia care,probabil,se intreaba : "Oare va muºca guvidul... ? Oare va creste ratingul emisiunii ? Oare imi voi ridica banii de la casierie la sfarsitul lunii ? "  :roll:

40
Din cate am auzit in mintea mea atunci, se pare ca americanii din DIA (spionajul lor militar) ar avea un soi de dispozitive de forma triunghiulara care se pun pe cap si conectate la un ordinator. Acestea folosesc la "deschiderea telepatica" a unui subiect dar la un nivel inconstient pentru subiectul tinta. Adica la nivel de dublu astral. Poate chiar o schimbare a acestuia sau doar transmiterea de idei, emotii, sentimente folosind unde electromagnetice pe tiparul undelor cerebrale ale acelui subiectului tinta. Nu sunt insa 100% sigur. De vazut nu am vazut cu ochii mei ci doar am avut ceva de genul unei vagi revelatii vizuale, poate o simpla autosugestie.
Cat despre asa-zisul dispozitiv de "zapaceala" al lui Corut nu cred sa fie chiar ceva la purtator, banuiesc trebuie ceva logistica pentru a obtine asemenea rezultate. Mai ales de la o distanta destul de mare cum ar fi intre SUA si Romania. Dar poate ca ceea ce stiu eu e depasit ( de aproape 5 ani).

  De fiecare data cind vizionez emisiunile in care apar generalul Emil Strainu si scriitorul Pavel Corut si vorbesc de atacurile "parapsi" cu diverse dispozitive, am senzatia ca e 1 aprilie !
 Acum aud de dispozitive care folosesc la "deschiderea telepatica"... :-o
 Ii compatimesc pe bietii extraterestrii,mai ca-mi vine sa le plang de mila vazind cum se chinuie sa implanteze cetatenii... :cry:
 Ii pindesc pe la colturi,le supravegheaza caminele pina sting lumina si adorm,consuma combustibil,se chinuie cu subiectii rapiti pe mesele de operatie,implantindu-i ori stergindu-le memoria,ii transporta inapoi acasa,se straduiesc sa fie discreti, sa nu-i vada vecinii sau radarele...
 N-ar fi fost mai simplu sa achizitioneze niscai dispozitive psihotronice si sa apese, þac-pac pe butoane, pentru a influenta subiectii care prezinta interes...?

41
Emisiuni Radio/TV / Raspuns: Emisiuni la TV... nu ratati!
« : 24 Ianuarie 2010, 21:31:02 »
   DELIR LA OTV !
Acum ,la OTV,"scriitorul spion Pavel Corut,primul roman care recunoaste ca a fost atacat energetic"
"Pavel Corut a supravietuit atacului energetic dar , o vecina de-a sa a decedat in acelasi atac". (am citat de pe bannere)
   SCI-FI channel la OTV !   :lol:

42
Acum,pe postul TV Realitatea :  "Atacuri bioenergetice in politica"   :-D :evil:
Oare se trage cu bioenergie si-n populatiune...?  :roll:

43
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 17 Ianuarie 2010, 20:18:44 »
Din cate stiu eu in Raja Yoga sunt vreo sapte asa-zise chakre, printre care si cea a inimii. Se deschide prin pronuntarea silabei "yam", dupa ce in prealabil s-au deschis cea din frunte si cea de la gat. O alta varianta este deschiderea celei din frunte si apoi a celei de la baza sirei spinarii, si de aici celelalte. Asta conform tehnicilor descrise in Yoga Sutras a lui Patanjali. Eu pe vremuri ma raportam mai mult la cartile despre Yoga Maha Mudra ale sectei tibetane Kargyupta (ierarhia Noropa, Tilopa, Marpa, Milarespa, ultimul poate cel mai important). Si, aici sa fiu iertat de cei care nu suporta ideea crestinismului, am practicat rugaciunea inimii dupa ideile lui Vasile Andru. Greseala mea ca am raportat rugaciunea inimii la practicile orientale. La suprafata seamana destul de mult pentru cei care cunosc sistemele. Dar adevarata esenta e complet diferita. Daca practicile orientale gen yoga au in centru omul si tot ce tine de el, in rugaciunea inimii in centru este de fapt Dumnezeu si asemanarea dintre om si El. Ajungi sa-ti dai seama de adevar abia dupa ce poti chiar sa pierzi totul, inclusiv sansa de a ajunge in raiul crestin.
Tu ai simtit poate amintirile dublului tau astral pe care poate l-ai coborat in inima. Este aceeasi situatie cu aceea cand ai senzatii de decorporalizare. Amintirile dublului astral care paraseste corpul si vizualizeaza diverse in lumea din afara capului nostru fara a folosi organele noastre de simt, sunt apoi preluate de creierul uman (parte a omului propriu-zis) si constientizate.

  Rugaciunea e una si tehnica (ori practicile ) sunt alta...

 Te  citez : " Bunaoara tehnicile sufite musulmane si, nu in ultima instanta, poate ca ma repet pe-aici, isihasmul, cunoscut si sub numele de rugaciunea inimii au o alta abordare. Daca tehnicile primele enumerate coboara dublul astral in intai in zona ombilicului, il "dreseaza" acolo invatandu-l sa se intinda cat mai mult (la fel in bioenergia de factura ruseasca, ex-sovietica) si mai apoi sa-l urce in inima sau unii catre cap, in tehnicile de factura musulmana si mai ales crestina ori il mentine in cap (punctul de comanda al corpului intreg) ori il coboara in inima. In inima este sediul sufletului (de esenta divina). Astfel dublul astral ia o mica parte din esenta divina a omului. Prima varianta cred ca ti se potriveste si tie, nu de lata dar esti pasionat de arte martiale si, in artele martiale interne se folosesc din plin de asemenea tehnici (totusi energia este mai "grosiera", mai aproape de materializare)."

 ( http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2752.msg46671.html#msg46671 )

  Cred ca ar trebui definiti termenii rugaciune si tehnica ( vezi contextul... ) .Nu de alta,dar unii s-ar putea sa creada ca exista o divinitate tare scrupuloasa, care asculta doar rugaciuni cu "tehnici","proceduri" si alte amanunte... :lol:

  Despre rugaciune :

 "Când noi zicem o rugãciune cu limba ºi o înþelegem cu mintea ºi o simþim cu inima, ea devine sfericã, rotundã, în miºcarea sufletului nostru. Aceastã rugãciune este mult mai desãvârºitã ºi se numeºte rugãciunea inimii.

Dar o sã mã întrebaþi: Rugãciunea inimii este cea mai înaltã? Nu! Sunt rugãciuni ºi mai înalte decât a inimii. Dar la rugãciunea inimii, zice Sfântul Isaac Sirianul, de abia ajunge unul din zece mii. Iar la rugãciunea care-i mai sus decât a inimii, de abia ajunge unul din neam în neam; aºa de înaltã este rugãciunea care trece peste cea a inimii. ªi care sunt treptele mai sus de rugãciunea inimii?

Prima este rugãciunea numitã De sine miºcãtoare. De ce se cheamã aºa? Când s-a întãrit rugãciunea în inimã, adicã "Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieºte-mã pe mine pãcãtosul!", de la o vreme inima se roagã fãrã sã zicã limba cuvinte. Este ceea ce spune la "Cântarea Cântãrilor", în Biblie: Eu dorm ºi inima mea vegheazã. ªtii cum este atunci rugãciunea noastrã? Aºa cum ai întoarce un ceas ºi apoi el merge singur.

În aceastã treaptã ajungi la ceea ce spune marele Apostol Pavel: Neîncetat vã rugaþi (I Tes. 5,17). Ni s-ar pãrea cã Apostolul Pavel zice aici ceva mai presus de puterea noastrã. "Cum sã mã rog neîncetat? Dar eu mãnânc. Mã pot ruga când mãnânc? Dar eu vorbesc cu oamenii. Mã pot ruga?" Te poþi, dacã vrei!

Omul care a ajuns la rugãciunea de sine miºcãtoare, oriunde ar fi, inima lui se roagã permanent. Dacã-i în avion, dacã-i în tren, dacã-i în fabricã, dacã-i la garã, dacã-i pe drum, dacã doarme, inima lui se roagã neîncetat. Aceastã rugãciune, când ajunge sã fie "de sine miºcãtoare", toatã viaþa omului este o rugãciune. Orice lucreazã pe pãmânt, el tot timpul se roagã.

Apostolii nimic n-au învãþat mai presus de puterea noastrã. Când a zis Apostolul Pavel: Neîncetat vã rugaþi, cel ce ajunge la "rugãciunea de sine miºcãtoare", împlineºte cuvântul lui. El dacã mãnâncã, inima lui se roagã, când vorbeºte cu oamenii, are în tainã altã gurã: gura cea de foc a Duhului Sfânt din inima lui. Cu aceea vorbeºte cu Dumnezeu. Este "gura Duhului", cum o numeºte Vasile cel Mare. Un asemenea om, care a câºtigat "rugãciunea de sine miºcãtoare", orice-ar face el, inima lui se roagã. Aceasta este a patra treaptã a rugãciunii.

Este ºi o altã treaptã mai înaltã decât aceasta: rugãciunea cea vãzãtoare. Care este aceasta? Ai vãzut pe Sfântul Antonie cel Mare? De-acolo, din muntele lui, din Tebaida, unde era el în Egipt, se ducea cu mintea la Sfântul Amonie, alt sihastru mare. Acela ieºise din viaþã ºi sufletul lui era dus de îngeri la cer. ªi el a început a se închina. ªi l-au întrebat cãlugãrii: "Pãrinte, de ce te închini?" ªi el a rãspuns: "Fratele nostru Amonie, marele stâlp al cerului ºi al pãmântului, se duce la cer ºi m-am închinat sufletului lui".

ªi era mare distanþa de la Sfântul Antonie pânã la muntele lui Amonie, însã Antonie vedea sufletul lui Amonie cum este ridicat de îngeri la ceruri când a ieºit din trup. Asta înseamnã oameni înainte-vãzãtori sau cu minte înainte-vãzãtoare de Dumnezeu!

Când ajunge omul sã fie înainte-vãzãtor de Dumnezeu, el are aceastã rugãciune numitã "vãzãtoare". Deci, se suie cu mintea aºa de tare, cã el vede aici unde suntem noi, câþi demoni sunt - cã sunt mulþi - ºi câþi îngeri sunt. Pe toþi îi vede. ªi vede pe cel ce ºi-a curãþit inima, vede ºi gândurile; gândurile ce le gândeºte fiecare. Atât de curatã devine mintea lui, cã îþi spune ce gândeºti tu, ce gândeºte celãlalt. La fiecare le ºtie gândurile. Ai vãzut la Mântuitorul: ªtiind gândurile cãrturarilor ºi ale fariseilor, a zis: Ce gândiþi rele în inimile voastre? Ce este mai uºor a zice? Ridicã-te ºi ia-þi patul tãu ºi umblã? Sau a zice: iartã-þi-se pãcatele? Se uita ºi vedea gândurile lor.

Deci, la mãsura aceasta ajunge omul care are rugãciunea de sine vãzãtoare. ªtie gândurile la toþi care sunt de faþã. Vede duhurile rele, vede îngerii ºi pe toþi care se îngrijesc de mântuirea noastrã aici.

Dar este ºi altã treaptã de rugãciune mai înaltã, a ºasea: Rugãciunea în extaz sau în uimire. Prin aceasta, în vremea rugãciunii, omul se rãpeºte cu mintea la cer, faþa lui se face ca focul ºi mâinile ºi degetele lui ca fãcliile de foc ºi nu mai este pe pãmânt cu mintea, ci numai în cer.

Ultima rugãciune, mai înaltã decât cea în extaz, este: Rugãciunea cea duhovniceascã. Aceasta este a ºaptea. Rugãciunea duhovniceascã nici nu se mai cheamã rugãciune. Ea, dupã toþi dumnezeieºtii Pãrinþi, se cheamã vedere duhovniceascã ºi Împãrãþie a cerului. La fel zice ºi dumnezeiescul Pãrinte Isaac Sirul."


sursa : http://www.sfaturiortodoxe.ro/rugaciune.htm

44
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: AL 3-lea ochi
« : 19 Decembrie 2009, 18:59:54 »
 Citesc pe unele topicuri de pe forum si pe Net, despre ciacre.De ciacre am auzit si la unele emisiuni TV...Ciacra-n sus,ciacra-n jos,ciacra-n frunte,ciacra-n buric,ciacra-n piept... S-ar roti,s-ar activa,s-ar curata,s-ar destupa...Ce e ceacra sau ceacrili astea,stie cineva...? :roll:  Ce se face cu ele ? Cum arata ? Sunt de mici dimensiuni ? Sunt umflate,sunt colorate... ?  :roll:  Se pateaza ,se curata... ?  :roll:
 Astept raspuns din partea unui cunoscator si vazator de ciacre . Daca exista un cunoscator si vazator de ciacre  aici, pe forum ,il rog sa nu-mi raspunda prin insiruiri de copy-paste de pe Internet...

45
Cafenea / Raspuns: Liberul Arbitru
« : 04 August 2009, 00:15:14 »
Cand Totalitatea este complet inteleasa, aceasta separare nu va exista in realitate si astfel toate gandurile false vor fi anihilate instantaneu. De observat este ca identificarea si procesul de dezidentificare sunt doar procese in fenomenologie (cu alte cuvinte, miscari in interiorul Sursei sau in interiorul Constiintei). Nimic nu se intampla Sursei in timpul identificarii sau procesului invers. Sursa nu este afectata de toate miscarile sau turbulentele. Chiar daca noi ne referim cel mai des la constiinta, ca o Constiinta individuala (ori Minte), in realitate, deoarece nimic nu este separat, nu exista nici Constiinta individuala. Toate mintile (constiintele) sunt conectate nelocalizat si astfel exista o singura minte sau o Constiinta Colectiva. Constiinta Unica este perceputa de catre diferite mecanisme Corp – Minte ca fiind constiinte individualizate.

Chiar daca ar sti totul,n-ar avea cum sa stie ca stie totul... :wink:

Isaac Asimov - Cel Din Urma Raspuns
http://www.scribd.com/doc/17577136/Asimov-Cel-Din-Urma-Raspuns
Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 9