Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - IONUT

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 12
46
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 20 Decembrie 2006, 00:48:54 »
... Cipuri de identificare au ACUM caii, vitele,ciini comunitari ,alte patrupede si vietuitoare...
  Ionut,stai linistit, nu ne ataca"fiara"...
  OARE ? ESTI SIGUR ? Ai motive concrete sa sustii ca nu ne va ataca??? Nu cred ca ai? si nu poti contrazice aspectele prezentate in acest thrend. Eu cred ca ne-a atacat deja, si ne ataca permanent pe zi ce trece, putin cate putin, din ce in ce mai mult, pana ne va pacali de tot. Probabil tu te vei gandi la o fiara .. la propriu, ei cei ce studiaza intens "semnele vremurilor" identifica fiara cu alte "lucruri" mult mai grandioase si nu cu un animal. Ce-ar fi daca s-ar ridica un monstru din mare, oare ar fi greu sa dea cateva rachete performante (de ex cu dubla explozie, una ptr penetrarea invelisului si alta ptr distrugere interioara) sau cate felurite arme nu sunt acum. Diavolul stie asta si fiara va fi corespunzatoare vremurilor noastre, ptr a pacali pe multi, daca nu a si facut-o deja..intr-o anumita masura. Un lucru e sigur: prorocia Domnului Dumnezeu este sigura.
Observ ca unii se indoiesc de posibilitatea conectarii cipurilor la nervi, eu ma interb oare stim noi cat de avansata este tehnologia (NASA de ex, sau altor institutii), iara daca inca nu exista acesta posibilitate ..ea va aparea curand.
Inca un aspect: chipurile ptr animale reprezinta doar un pas premergator.. celor ptr oameni, este doar un obiectiv operational.. dintre multe altele, si anume obisnuirea omului cu notiunea de chip si alte aspecte "desuprafata", astfel Badea "X" nu va mai intreba ce e un chip si ce scop are... va sti deja ca are un rol "binevoitor' sau "folositor" deci va fi mandru, daca nu cunoaste Cuvantul Domnului.

47
Laborator / Raspuns: Punct pe soare
« : 09 Decembrie 2006, 21:17:44 »
INTERESANT. Si Isus Hristos a spus ca la venirea Sa vor fi semne in Soare si pe Luna .. asa ca acel punct da de gandit .
Buna observatie ai gasit.

48
OZN - generalități / Raspuns: Constructie "OZN" personal
« : 21 Noiembrie 2006, 21:28:25 »
l-am mai prezentat eu, ca linkuri orientative cu solutii existente. Insa nu e asa usor de realizat, nu in sensul ca ne adunam 50 de ingineri si specialisti fara surse financiare enorme. Eu am deschis topicul acesta cu scopul gasirii solutiilor mai ieftine. Dar daca se doreste chir rog sa se discute si spre acele inventii romanesti.

49
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 01 Noiembrie 2006, 06:34:42 »
Intradevar .. principalul scop al chip-urilor este "mind control". Alt scop este insemnarea cu nr 666, caci acel nr nu va putea fi vazut de purtator, logic, fiin in chip in format electronic. Fiin un super circuit electronic, cu o capacitate preestimata la 5 Gb poate ascunde multe chestii, inclusiv softuri de manipulare si control. Parte cu identificarea si posibilitatea de a face cumparaturi va fi nimica-toata din toate abilitatile unui chip.

Nu e nevoie de antena. Chipul poate avea instructiuni clare, aa uitasem.. oricum ocoleste organele de simt, iar comunicatiile catre si de la calculatorul central, se va efectua cu orice ocazie de "intalnire" cu un  terminal al acestuia: bancomat, cumparaturi, etc .. . Si presupun ca la tehnica actuala te poate urmari/depista si prin satelit.

50
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 29 Octombrie 2006, 23:05:52 »
eu as vrea sa va contrazic pe cei care nu cred in Biblie si cei care nu cred in Dumnezeu!Biblia a fost scrisa de oameni insa de oameni care au fost inspirati de Dumnezeu. Si Biblia este foarte adevarata din toate punctele de vedere.Si vreau sa va zic k s si implineste.Cititi q atentie Apocalipsa 13 si 14!!!Cititi in Daniel, toate sunt profetii.si veti vedea cum se implinesc dak aveti ochii deschisi.Evreii nu recunosc crestinismul pt k dak veti citi si prin evanghelii, D-zeu le-a impietrit inima k pedeapsa sa nu cunoasca adevarul si s nu-L recunoasca p Hristos pt o perioada de timp.Ink cv:oare de ce evreii sunt urati de atea popoare?Oare de ce traiesc numa in razboi?Ganditi-va la unele lucruri.Ce credeti, k noi oamenii suntem asa,la intamplare sau sau avem un Creator??? .......................
Ma bucur ca sunt si persoane care observa realitatea oglindita si in semnele din Biblie, si la fel de mult ma bucur ca unii dintre dv observa adevaratul scop al chipurilor, MANIPULAREA DIRECTA psihica si fizica, chiar, motiv pentru care am dat semnalul de alarma.
Tin sa precizez celor ce indeparteaza Biblia din discutie ca gresesc ff mult, si nu sunt offtopic prin astra ptr ca in titlul topicului scrie despre "666" ceeea ce are o mare legatura cu biblia , la fel si motivul acestor chipuri.
Skywalker si jackie28t au prezentat exact motivul chipurilor.
Tin sa precizez ca aceste chipuri sunt si vor fi construite pe baza unei tehnologii mult mai avansate (zeci de ani) care exista deja. Tot sirul aparitiei si implantarilor chipurilor este descrisa in cartea "Apocalipsa 13" pe care o gasiti pe net - serch. Se urmareste ca materialul chipurilor sa fie de natura biologica ptr a nu fi respinse de organism. Si unele din actiunile lor vor fi manipularea gandurilor/constiintei in paralel cu evitarea organelor de simt .
Treaba este ff grava.
Intr-o postare anterioara cineva spunea ca religia e o cale si stiinta alta cale. Eu ma intreb oare nu cumva stiinta a aprut ca sa distraga omul de la conditia sa naturala data de Creator. Poate o sa contrargumentati ca stiinta a rezolvat multe probleme medicale,  bla, bla,,, si altele, insa nu cumva se precizeaza in Biblie ca cel cu credinta va trece peste toate problemele ? ba da !
Premergator chipurilor sunt buletinele cu 666, pentru care d-l Adrian Nastase a semnat in 2 timpi si 3 miscari un contract de realizare al acestora de catre o firma germana inca de anul trecut, apoi in 2 zile a aparut ordonanta in M.Oficial, iar de anul asta ar trebui sa apara. Pe buletine numele va fi codat dup codul AEN-13 sistemul european de codare al produselor, si anume: "6" apoi un nr care va vi reprezentartea codata a numelui, iar "6" prenumele (unul sau mai multe) si iar "6".
Datorita faptului ca aceste buletine, cartele, au fost sparte de un neamt de 25ani, s-a propus varianta cu chipuri, care deja este in desfasurare sub diverse acoperiri.
S-a propus introducerea chipurilor in structura armatei sua, la care s-au opus multi ofiteri de rang inalt, stiind despre ce este vorba de fapt, si au ajuns astfel in procese la Curte Martiala, respoectiv in inchisori, ptr a nu " ciripi".
Problema ca suntem deja urmariti este clara, tel mobil, carduri, etc, urmeaza pc-urile televizoarele, etc. Problema se pune in legatura cu acceptarea buletinelor , respectiv a cipurilor, adica semnam sau nu pentru ele. Deocamdata exista si o portita de scapare ptr cei ce doresc, pe motiv religios, buletine fara semnul fiarei.
Vorbiti despre cyborgi.. sunt multe de discutat si aici, insa este offtopic.
Semnul fiarei ... este deja purtat de o mare personalitate a zilelor noastre, de peste 1000 de ani, aici nu comentez ca sa nu gresesc si nici nu-l numesc.

Sunt ff multe de discutat, insa ma rezum la scopul ptr care am deschis topicul:
Multa atentie cand va luati buletin. 

Au spus muuulti ca Biblia nu este adevarata, ci ca a fost creata ptr a manipula masele,
dar...
............. DACA .. ESTE ....  ![
size=16pt]![/size]!

51
OZN - generalități / Raspuns: Constructie "OZN" personal
« : 29 Octombrie 2006, 21:50:35 »
Ce-ar fi sa ne spui direct fara sa ne intrebi, asta-i si scopul thrend-ului. Logic ca nu am vazut nici io si nici altii acceleratoare de particole si alte minuni, doar nu-s in fiecare gara. Baga informatiile ca abia asteptam. Cat consuma un accelerator de particole.

52
2012 / Raspuns: Sã ne pregãtim pentru 2012
« : 18 Septembrie 2006, 23:26:12 »

 :mrgreen:
...
V-as propune un test: luati reviste/carti astrologice/profetice, mai vechi, ... , ca era ..., cititi-le si ... cujetati!
No, sa ne vedem pe 13.12.2013!


 :? hai mai bine in 2014 mai prin primavara ca poate va fi ceva mai caldut.

Lasand gluma deoparte, dau dreptate lui Toma si Shadowman referitor la multele "profetii" despre sfarsitul/inceputul mileniilor, profetii fara o temelie adevarata, ar fi si aici de discutat dar nu are sens ptr ca nu au fost lucruri serioase, deci nu reprezinta repere in topicul acesta.

Temelia anului 2012 e reprezentata in primul rand de calendarel maya care EXISTA ! plus legendele lor, unele cu caracter profetic.

Va rog sa lasati comparatiile cu lucrurile nesemnificative (gen: profetii ptr 1000 sau ptr 2000) ori diferite impresii nesemnificative.

Ipotezele sunt clare si aici trebuie discutat daca exista ori ba: exista calendarul ? scrie clar pe el ca se termina in 2012 13 dec ? scrie. nu? calendarl acela e facut acu' cateva mii de ani i.e.n. , deci nu a avut scopul de a ne face sa intram in UE , in NATO sau in URSS si nici sa ne faca sa credem in Isus sau in altu... Calendarul este o , simplu, o urma clara a uneor cunostinte destul de avansate, degeaba n/a fost facut el.
El prevesteste un un sfarsit dupa care imediat va urma un alt inceput.
Si sa va mai spun una... tare se mai aseamana, in linii mari, cu una cateva profetii ale Sfintilor Parinti ai Crestinismului. asemanartile sunt atat in ceea ce priveste liniile temporale cat si cele spirituale. (vedeti linkurile de mai sus).
 :mrgreen:

53
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 10 Septembrie 2006, 23:25:13 »
prosecco , ºi cum crezi tu ca ar trebui trãitã viaþa asta, ca dar de la Dumnezeu ???

Interesant cã recunoaºti cã viaþa este dar de la Dumnezeu, dar nu prea eºti de acord cu CUVÂNTUL LUI, aici nu te-nþeleg, care-i teoria ta, existã Dumnezeu...dar Biblia e creatia omenirii ..aºa ca sa subjuge lumea nu ?  Mãi da ce oameni luminaþi au fost acu mii de ani cã au fãcut un aºa plan ptr mii de generaþii de dupã ei, ºi o duc tarreeee bineee .. beneficiarii acestuia... . Da, o duc bine... dar nu ºi sufleteºte. Ca mulþi alþii dealtfel.
La fel ºi ptr Jackie28t --   ???

54
2012 / Raspuns: Sã ne pregãtim pentru 2012
« : 07 Septembrie 2006, 21:42:35 »
Oamnei buni sunt mâhnit de impresiile vostre, însã fiecare cu pãrerea lui, asta e, eu nu oblig pe nimeni sa citeascã ºi sã fie deacord cu mine, aici este un forum unde fiecare scrie ce cerede. Doresc sã precizez cã pun problema astfel bazându-mã nu doar din ceea ce am citit în Biblie ci ºi din viaþa personalã de zi cu zi. Astfel recomand doritorilor urmãtoarele articole, care sã fie repere de pregãtire ptr 2012 sau orice datã va fi :
http://www.ortodoxism.ro/judecata.shtml
http://www.ortodoxism.ro/endworld.shtml

P.S.: Ptr Elvin: nu bãlãcãresc nik, ar fi cazul de respect reciproc, ce eºti mai sigur de legendele maya , sumeriene sau altele, de calendarul maya, crezi mai mult în statuietele din Insula Paºtelui, sau în cine ºtie ce ? ai mai multe argumente ? Te rog mai mult respect ptr cã fiecare-ºi disputã pãrerea. Nu te-a pus nimeni sã crezi în SFÂNTA SCRIPTURÃ, mai clar în cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU. k ?

55
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 07 Septembrie 2006, 21:19:20 »
OAMENI BUNI nu luþi tehnologia mai presus decât pe DUMNEZEU.

Brãþãrile ºialte lucruri au demult tehnologia GPS care are menirea de a identifica anumite poziþii.

Însã treba este foarte seriosã. Vã invit sã citiþi acest articol prteluat de la : http://www.sfaturiortodoxe.ro/_buletine.htm.

Noile buletine 666 intra in Romania

Desi vorbim de mai multa vreme despre posibila introducere a buletinelor electronice de identitate, lucrurile pareau a avea desfasurare lenta. Cel putin pentru romani. Dar, ca un traznet din senin, a venit vestea ca vor fi introduse noile documente, numite carti electronice de identitate, imediat. Aceasta imediatete are caracterul unei alergari pe suta de metri. Iata cum au evoluat (ametitor de repede) lucrurile!

La 27 august anul curent o delegatie de la doua firme germane din cadrul unui mare trust, Deutsche Telecom, a vizitat Guvernul Romaniei. Dupa numai doua zile, la 29 august, premierul Adrian Nastase a emis Ordonanta de urgenta nr. 69 privind regimul juridic al cartii electronice de identitate, document care a fost publicat in Monitorul oficial peste alte doua zile, la 31 august. Ce vor fi discutat nemtii cu guvernantii nostri nu stim, dar viteza naucitoare a aplicarii in Romania a cartelelor electronice de identitate este un simptom care ne pune pe ganduri, daca nu ne inspaimanta.

Pentru a informa cititorii, am apelat la biroul de evidenta populatiei de la Politia Judetului Bacau. Am citit Ordonanta cu numarul 69, a carei copie o detinem. Ea se aplica de la 1 ianuarie 2003 si prevede o prima etapa de preschimbare a vechilor documente de identitate a populatiei din municipiile de resedinta de judet pana la 31 iunie 2004. A doua etapa include celelalte municipii si orase pana la 31 decembrie 2005. Comunele intra in a treia etapa, prevazuta a se incheia la 31 decembrie 2006. Asadar, pana la aderarea la UE trebuie sa fim deja trecuti pe cartele electronice de identitate.

Ce contine cartea electronica de identitate, dupa lege? Un microcip performant in care vor fi obligatoriu introduse informatiile de pe buletinul de identitate actual, permisul de conducere si cartea de alegator. Dupa caz, vor fi inserate si date privind asigurarea medicala, asigurarea sociala si semnatura digitala (banuim ca e vorba de amprenta digitala a persoanei).

Fireste, ne-am interesat daca microcipul cu datele noastre personale va contine codul de bare. Da, ca si la pasapoartele noi, toate
informatiile vor fi introduse in codul de bare, pentru a putea fi citite electronic de catre calculator. I-am intrebat pe informaticienii de la evidenta populatiei daca stiu ca in acest cod de bare se afla trei guarzi (guard bars) reprezentand numarul fiarei, 666. Ei ne-au raspuns ca nu au nici o vina, asa a fost conceput codul de bare, cine l-o fi facut, si ei nu au decat sa execute procedura standardizata. Prin urmare, vrem nu vrem, vom intra sub semnul Antihristului cat de curand.

Cam la o luna si jumatate de la emiterea ordonantei cu pricina, pe 13 octombrie curent, cateva cotidiane centrale ("Ziua", "National") au publicat un documentar (in mare, acelasi), semnat cu pseudonime (se feresc ziaristii de ceva) in care e pusa transant problema ca numarul fiarei intra obligatoriu pe buletinele noastre. De aici am aflat ca doar trei tari europene au aceste tipuri de smart card, Finlanda, Italia si Olanda. Se fac intense eforturi pentru introducerea lor in SUA si Anglia. In Est, se pare, suntem primii (datorita Guvernului prea plecat) care ne asezam sub semnul lui Satan. Asa cum scrie la Apocalipsa si cum se discuta deschis in toata lumea, va urma implantarea microcipului sub pielea mainii sau a fruntii. Vremurile
din urma!

Care este derularea procesului de pregatire in momentul de fata? Ordonanta trebuie sa intre in Parlament pentru a fi votata. Acum se afla la comisia de specialitate. Unele gazete au formulat, intre timp, indoieli, ba chiar au lasat sa se inteleaga ca Parlamentul va tergiversa votarea legii. Dupa opinia noastra, aceasta nu e decat o marunta diversiune pentru pacalirea opiniei publice. La 23 octombrie curent, ministrul Administratiei Publice, Octav Cozmanca, declara: "Preschimbarea acestor documente este o necesitate absoluta" si el prevedea ca va fi incheiata pana la finalul anului 2005, deci mai repede decat scrie ordonanta. La comanda, se vor grabi si parlamentarii. Diavolul este nerabdator sa ne inroleze sub sceptrul
iadului! Si o va face.

Portita de scapare

Totusi, nu avem nici o sansa de a evita preluarea cartii electronice? Deocamdata exista o portita de scapare pentru crestinii care, din motive de credinta, refuza sa semneze pe un astfel de document. Un Ordin, cu numarul 1190 din 31 iulie 2001, al Ministerului de Interne, contine un articol care precizeaza ca "persoanele care refuza cartea de identitate din motive religioase" primesc buletine de tip vechi. Ofiterul care ne-a citit acest text ne-a spus ca Ordinul MI este de circulatie interna si nu ajunge la public. Deocamdata este suficient sa depui o cerere la Politie cand preschimbi documentul si se aproba, pe motive de constiinta religioasa, eliberarea buletinului de tip vechi. Deocamdata! Nu stim ce va fi anul viitor. Nici ce continut va avea legea scoasa de Parlament. De intrebat nu ne intreaba nimeni. De aceea, crestinii care vor sa-si apere identitatea in Hristos trebuie sa se trezeasca, sa formeze asociatii si sa preintampine prin proteste introducerea obligatorie a cartii electronice de identitate. Fireste, ierarhia Bisericii Ortodoxe ar trebui sa fie in fruntea noastra, asa cum se intampla in Grecia. Ca model, va invitam sa cititi Circulara Sinodului Bisericii Ortodoxe a Greciei, preluata din cartea Apocalipsa 13, scrisa de Mircea Vlad.

Fiþi atenþi cã Apocalipsa este aproape.


56
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 04 Septembrie 2006, 22:19:16 »
Vã mulþumes cã mi-aþi rãspuns, oameni buni. Deci dupã cum se pare, SCRIPTURA se împlineºte, toate la timpul lor.

Am lansat acest topic pentru a pune în gardã cît mai multã lume.

[wiki=]Datoria noastrã este sã-i averizãm pe ceilalþi din jurul nostru, pe copii noºtrii..ººmd.[/wiki]

NU UITAÞI ASTA !!![/font]

57
Diverse / Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 01 Septembrie 2006, 21:59:11 »
Bun gãsit tuturor.

Revin cu un topic nou ºi extrem de important. Dintr-o întâmplare am discutat câteva min cu un calugãr bãtrân dar pe cat de varsnic pe atât de informat. A auzit de tendinþa / intenþia de a se implementa cipuri oamenilor. Voi aþi auzit de aºa ceva ?  Cicã cei ce nu vor avea aºa ceva nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, probabil un fel de comerþ electronic cu citire de la distanþã ºi urmãrire individualã.

Vã rog sã confirmaþi dacã aþi auzit aºa ceva .

Paralela se conformeazã cu Biblia, cu cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU, ºi anume cã cei ce nu vor fi insemnaþi cu numãrul "666" nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, iar cei ce vor fi însemnaþi nu vor fi mântuiþi.

ATENÞIE oameni buni, mult nu mai este.

58
2012 / Raspuns: Sã ne pregãtim pentru 2012
« : 01 Septembrie 2006, 21:49:31 »
chiar daca nu trecem examenul, istoria - si nu ar trebui sa iti zic eu asta -  ne-a aratat ca minimul necesar a fost "pasuit"...deci cineva tot va ramane...indiferent cum va fi, "cineva acolo sus" inca ne va iubi..macar unul/unii din ei...ca de fiecare data se va interveni..poate ca inconstient pe asta se bazeaza omenirea
cat de maturi va simtiti?
cate "restante" aveti?

Perfect adevãrat !!! 

Întradevãr Cineva acolo sus chiar ne iubeºte, mã mir cã mulþi nu simt asta, tare mã mir. Dacã nu ne-ar iubi .. de mult ne-ar fi ras de pe faþa pãmântului !!! din simplul motiv cã omenirea - "aceastã generaþie este o generaþie adulterã", mai clar acest impediment aratã cã omenirea nu se poate ridica la un nivel vibraþional aºteptat. Credeþi oare cã am apãrut aici aºa pur ºi simplu...printr-o moleculã cãzutã pe Terra de aiurea ? NUUU. indiferent cum a ajuns viaþa ãe Terra , nu a ajuns la intâmplare, ci a fost dirijatã. Majoritatea de pe acest forumn , mai bine zis MAREEEEEA majoritate suntem convinºi cã existã multe polanete în galaxia noastrã, cu atât mai mult in intreg universul, dintre care cu multe civilizaþii supãerioare cu mult nouã dpdv tehnic dar in primul rând ca nivel de evoluþie (psihologic, vibraþional, etc) De ce oare nu ne-or fi contactat, intr-un fel sau altul, adica cuintentii de pace, de cercetare, comercial, ocupaþional, de ce oare nu ne-or fi ocupat planeta de mult cand ar fi fost mai usor, DE CEEEEE ???? Oare ptr ca mai demult era Fãt Frumos ºi nu-l puteau învinge ???   NUUUUU (deºi n-ar fi exclus,  :?)

Cum adevãrul este doar unul, la fel ºi rãspunsul este doar unul: NU AU AVUT VOIE Sà DEPêEASCà ANUMITE LIUMITE.

De ce oare nu au fost lãsaþi .

Lucrurile sunt extrem de clare, terbuie doar sa le vedem (sã le putem vedea) : Noi suntem "semãnaþi" , însã unii suntem semãnaþi de cãtre DUMNEZEU iar alþii de cãtre SATAN. Chiar daca crdseti sau nu in DUMNEZEU e bine sa cititi BIBLIA si veti afla raspuns la multe din întrebãrile voastre, credeþi-mã. DOMNUL nostru ISUS HRISTOS asemãnã printre altele Împãrãþia Cerurilor cu aria unui gospodar semãnatã cu grâu. Dupã semãnare , noaptea a venit personajul negativ ºi a semãnat-o cu neghinã. Când a rãsãrit grâul a rãsãrit ºi neghina, iar slugile au anunþat pe stãpân de apariþia neghinei, la care stãpânul le porunceºte sã nu distrugã neghina acum cãci vor distruge ºi grâul, ci sã o lase sa se coacã si atunci va fi mai uºor, se va putea face selecþia exactã. Deci, obiectivul nostru UNIC ar fi sã fim "grâul" pe când va fi "seceriºul" cãci nimic necurat nu va intra în ÎMPÃRÃÞIA CERURILOR. Cei drepþi , iubitori de dreptate, vor moºteni pãmântul. Asta este singura pregãtire ptr 2012 sau oricare ar fi data revenirii DOMNULUI ISUS HRISTOS.
Locuinþele în pãmânt , în inima munþilor, sau mai ºtiu eu unde sunt doar o iluzie cu care ne putem îmbãta, ºi chiar ar fi catastrofal sa ramânem aºa. DOMNUL ISIS HRISTOS spune ca cei ce se vor ascunde in munþi se vor ruga munþilor sã-i înghitã. Deci nu va fi asta soluþia, în nici un caz.

Probabil mulþi dintre dv o sa ma contraziceþi ca nu credeþi in DUMNEZEU sau in BISERICA, eu va raspund de pe acum, sa-mi spuneþi ca nu credeþi dupã ce o sa citiþi biblia, ºi apoi mai discutãm. Vã recomand sa incepeti cu NOUL TESTAMENT , eventual puteþi citi ºi Aapocalipsa, daca nu aveþi rabdare cap-coadã, (nici eu nu am avut)

Întradevãr, asa cum reiese si din lgendele mayaºe, tot aºa spune ºi ISIS HRISTOS in ceea ce priveºte un eveniment catastrofal. Acest eveniment este programat deja si daca ar fi ramnas la proporþiile iniþiale ar fi distrus toatã omenirea, dar DUMNEZEU TATÃL a "redus zilele acelea" ptr a nu dispãrea toþi de pe suprafaþa pãmântului.

În aceastã direcþie sa ne pregãtim, este singura ºansã !!!

59
2012 / Raspuns: 21 decembrie 2012
« : 10 August 2006, 00:13:57 »
Posibil sa se-ntample asa.Totusi calendarul meyas are prea multe cunostinte la baza ptr a fi un fals. Iar multe din legendele lumii se cam suprapun in multe puncte.

60
Evenimente OZN în România / Raspuns: OZN-ul parintelui Cleopa
« : 09 August 2006, 23:56:29 »
Interesant tare subiectul. Consider ca pe acest topic ar putea intra orice despre Parintele Cleopa. Va rog.

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 12