Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - IONUT

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 12
31
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 07 Februarie 2007, 18:42:08 »
LupinThe3rd, nici eu si nici multii dintre noi nu au lucrat cu acestea.. si unora le este greu sa-si faca o idee cat de cat. Insa am stat de vb cu oameni care au deaface si cu asa ceva. Stiu ca decriptarea dureaza enorm..ca timp. Insa ce e facut de mana omului se desface tot cu mana omului, asta e clar, chiar daca uneori mai greu sau ff greu.
Ideea e ca chipurile destinate iplantului au functii de a aduna informatii si de a controla organismul gazda, nu doar scopul pasiv de identificare-numerotare.
Acest chip (ptr implant) nu se stie daca s-a si spart, insa cel de pe cartela de identitate cica s-ar fi spart.
Care ar fi scopul ca eu sa-mi sparg chipul (singur sau cu ajutorul cuiva - nu conteaza asta) bineinteles as putea sa-i anulez, probabil, anumite functii.. insa s-ar depista.. Eh.. mai e oleaca pana atunci.. insa tre sa fim pe faza chiar daca intelegem sau nu de ce sa nu fim insemnati cu 666. Tre sa avem ca reper faptul ca daca fara acel chip nu vom putea vinde sau cumpara.. ala e !

32
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 06 Februarie 2007, 18:48:22 »
Si tot la asta se refera si pasajul cu mantuirea. Cei care vor avea cipuri in ei nu se vor putea mantui (pentru ca astfel partea spirituala a omului se va distruge).
se va distruge complet, insa numai celor ce-si vor punde de buna voie; implanturile cu forta nu au efect.

Foarte, foarte sugestiv in acest sens este filmul "Semnul dezlantuirii", nu ezitati sa-l cautati.

33
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 03 Februarie 2007, 11:17:26 »
Forte bine ca ati observat ca nr 666 e mai vechi decat limba latina, de fapt situatia a fost urmatoarea:   
faptul ca acest numar, al Satanei, va fi implantat in mana sau pe frunte a fost vazut de Dumnezeu dinaintea aparitiei limbii latine, precum au fost vazute si alte nenorocirii al caror autor este tot Scaraoschi.

Problema nu este de cand e aparut numarul, ptr ca Satana a fost facut dinaintea lumii noastre cu muult.
Important este ca acest nr este al raului, al Satanei, care doreste sa ne controleze, si sa-si puna semnul sau - "pecetea" pe noi. Asta  e baiul acum, si nu mai e mult, de vreme ce s-a inceput deja. Atentie ca indiferent de forma ( cipuri, imprimare cu laser ori cu alte mijloace ) tot va incerca sa o faca. Iar cine va fi insemnat cu semnul fiarei nu va fi mantuit. Asa ca tre sa fim atenti ptr noi si ptr copii nostrii, ptr a veghea la semnele vremurilor care sunt si care vor fi. Banuiesc ca fiecare dintre noi va dori sa traiasca vesnic.  :wink: dar nu inainte de a ne termina examenul actual.
DOAMNE AJUTA-NE !

34
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 02 Februarie 2007, 20:15:54 »
Adevarat, pe chip se pot pune muulte informatii... inclusiv p[rograme. Deja sunt oameni ...cu astfel de implanturi.  Unii ofiteri din armata SUA sunt in procese sau chiar in inchisoare ptr ca nu sunt de acotrd cu aceste chipuri .. ptr ca controleaza intimitatea omuluui.

35
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 02 Februarie 2007, 18:30:17 »
@Ionutz... Respectivul verset este, cel putin in versiunea ortodoxa:
"18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase. "
Oare cum e corect: sa socotesti numarul sau sa socotesti pana "iese" rezultatul? Oare de ce nu se pleaca de la numar si se incearca sa se ajunag la numar? :)
S-a calculat in directia asta .. ca o varianta , insa nu exclud posibilitatea inversa.. poate va fi mai edificatoare..si poate ofera mai multe ipoteze, eu nu sunt impotriva. Te rog sa intelegi ca eu nu am nimic cu nimeni si nici cu tine, ci am expus o varianta "descoperita" de altii, pe care tre sa o avem in vedere. Eu sugerez ca lumea sa fie atenta, cum ne indeama si Mantuitorul - "vegheati", si tre sa fim atenti la "semnele vremurilor".
Ai cumva alte ipoteze ? Astept.

Noutati cu c ipuri, insemnari pe corp , respectiv implanturi..aveti ?

36
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 02 Februarie 2007, 14:50:26 »
Tre sa specific calr ca imaginea si asocietrea titlului nu am creat-o eu ci am preluat-o.

Limba utilizata in titlueste latina si atat, se observa clar.
Ma ocup cu multe, printre care si lectura, te intereseaza si niv de studii ? =  univ, acum e randul tau.
Ce crezi ca ar trebui sa citesc, concret ? Mare granada de scheme si teorii cu numerologii si mai stiu eu ce rationamente... nu e clar mesajul di Apoc.13.16-18 ?

37
Diverse / Raspuns: Incalzirea Globala
« : 02 Februarie 2007, 14:41:47 »
Mare dreptate ai LP, subscriu si eu.

38
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 02 Februarie 2007, 14:16:24 »
LupinThe3rd, pai nu ai citit articolul din linkul prezentat ? poate e doar o coincidenta, dar totusi de ce nu iese nr 666 din numele tau sau al meu sau al nustiu cui ? si atentie la citatul din apocalipsa :
"adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. 18. Aici este intelepciunea, cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei"

Deci se observa clar ca este vorba de spre "numele" sau "numarul numelui" si trebuie sa pricepem ca trebuie socotit - "aici este intelepciunea, cine are pricepere trebuie sa socoteasca numarul numelui"

Deci inaintemergatorul ANTICRISTULUI nu va purta numarul 666 , cel putin nu la vedere, ci va fi codificat cumva in numele lui , cum este posibilul exemplu de mai sus.

40
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 01 Februarie 2007, 18:24:07 »
dar badea X , chiar daca cunoaste cuvantul Domnului, poate fi pacalit rapid de un agent bun,care stie sa isi vanda marfa.
daca lui badea X ii mai da si niste bani sa ii ia gandul de la cip....nu mai are rost sa continui...
spui ca fiara se va adapta vremurilor noastre,dar acest lucru nu il iei in calcul....
Ca safim realizti.. badea x este destul de conservator.. in comparatie cu altii "x"-i; la fel poate sa cada si "x"de la oras care nu are cu ce plati intretinerea si altul care vrea sa vada marea ... etc, Sugestiv este di filmul "Semnele dezlanturirii" pe car el-am vazut dupa ce am deschis topicul.

Ca sa observati de unde am pornit concret va citez din Biblie, si anume:
Apocalipsa Sf Ioan Teologul:
CAP 13
16. Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.
17. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
18. Aici este intelepciunea, cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei, caci este nr de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.

41
Laborator / Raspuns: Punct pe soare
« : 11 Ianuarie 2007, 18:30:14 »
nu sunt de acord cu tine,ionut...o dai si aici in religie si nu e bine,stricam postul aiurea..
semne au fost de cand lumea si semnele s-au observat de cand au inceput sa faca cercetari si au inceput toti sa tina cont de ceea ce se intampla..
Atunci cand discutam despre un subiect trebuie sa ne gandim si la ipotezele posibile, iar cineva trebuia sa o scoata la iveala si pe asta.
Este clar ca schimbari au fost de cand e lumea iar noi abia avem cateva sute de ani de cand le observam, si e ff bun acet fapt (observare) = vegherea la fenomenele noi sau vechi care au aspecte noi, iar noi oamenii suntem ff curiosi.
Desi nu a fost nimic anormal ma bucur ca este o stire de actualitate .. provenita din sursa sclara si probata.
S-a mai aflat ceva de ultima ora cu aceste pete ?

42
2012 / Raspuns: Sã ne pregãtim pentru 2012
« : 11 Ianuarie 2007, 18:19:29 »
....in biblie scrie: am vazut un cer si un pamant nou!Care e parerea ta?
   Acestea se vor face intr-o lume spirituala , adica nu materiala??? :wink:
Nu e vorba de o lume spirituala ci chiar de planeta noastra. La fel s-a intamplat si cu suprafata Terrei de pe vremea Atlantidei. O energie uriasa (cataclism) a schimbat forma si suprafata uscatului , la fel va fi si atunci, caci tot in Biblie scrie ca de vor fi doi la camp unul va fi luat si altul lasat ... :cry: etc;.
Merci ca ai postat stirea cu meteoritul, e de actualitate.

43
2012 / Raspuns: Sã ne pregãtim pentru 2012
« : 20 Decembrie 2006, 22:22:27 »
... ce mai ...Apocalipsa! Si iacata, azi stam linistiti de vorba despre ...anul 2012  :lol:(de ce nu 2013) :wink: Si garantez eu, vom mai sta si in 2020! :lol:
Eu nu as garanta nimic... nu stim nici ce se va intampla si nici cand si nici daca..dapai sa mai avem de la noi putere a mai garanta... Mai bine "Doamne fereste-ne !" . Oricum e clar ca universul cu sistemele si subsistemele sai au in functionarea lor niste cicluri din care unele se repeta , si unul ca acesta cred ca este reintrarea Sistemului nostru solar in Centura Fotonica aproximativ in anul 2012.  Iar calendarul mayas .. culmea .. se termina tocmai pe atunci.

44
Diverse / Raspuns: Centura Fotonica
« : 20 Decembrie 2006, 22:09:42 »
Stie cineva daca au mai aparut nouati de observare... in legetura cu centura fotonica ori alte repere... eventaul alte schimbari...in Soare.., Luna..etc ???

45
Cafenea / Raspuns: Asteroizi ºi comete care trec pe "langã" Terra
« : 20 Decembrie 2006, 00:57:04 »
DECI: e vorba despre o cometa care pe care o vom vedea de ff aproape ? posibil sa atinga Terra ?  Mai multe amanunte se poate pls ?

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 12