Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - IONUT

Pagini: 1 ... 8 9 10 11 [12]
166
OZN - generalități / Raspuns: Constructie "OZN" personal
« : 02 Iunie 2006, 13:30:43 »
Apokryphos, merci mult de cuvintele cheie ptr căutare, voi încerca. Totuşi te mai rog să dai şi câteva amănunte despre aceste noi variante de propulsie atât îb sensul constructiv cât şi cel al principiilor de funcţionare, ca nu cumva să înţeleg ceva greşit ori incomplet, eu nefiind specialist în fizică.

Continui să caut metode de propulsie ideeale, ca să zic aşa, (consum redus de enrgii şi realizare oarecum uşoară); în funcţie cu ce voi mai găsi revin să fierbem problema.
Apokryphos şi Nemo vămulţumesc ptr participare la discuţii.
Dacă mi-ar permite timpul aş face o hală destul de mare în care să pot testa cam tot ceea ce-mi trece prin cap în acest domeniu.

167
OZN - generalități / Raspuns: Constructie "OZN" personal
« : 01 Iunie 2006, 09:59:31 »
Mai adaug:
Despre energia liberă ştiţi ceva ? Se pare că a fost descopertă de Tesla dar guvernul a sechestrat-o repede.

168
OZN - generalități / Raspuns: Constructie "OZN" personal
« : 01 Iunie 2006, 09:44:52 »

Stii cum se zice. Teoria ca teoria, dar practica ne omoara.  ...

Aşa este, dar mai întâi trebuie să punem la punct teoria.

Întradevăr, nu cred că au dat toate amănuntele chiar moca, dar idee există. Frumos ar fi ei să posteze aici ptr a ne convinge. Îmi pare nespus de rău că nu deţin cunoştinţe de fizică ca să-mi dau seama singur de prinbcipiile de funcţionare, şi altele.
Întrebare e : propulsia cuantică ar fi suficientă pentru deplasarea în spaţiul terestru şi extraterestru la costuri mult mai mici şi mult mai uşor de puis în practică ? Dacă nu care ar maifi alternbativele.
 
Nu mă refeream neapărat la avionul acela ci mai degrabă la acea navă, acolodoresc să fierbem subiectul, şi anume din trei aspecte: 1. dacă principiul de funcţionare este bun.   2.  la cecosturi s-ar ridica.   şi  3.  dacă costurile sunt totuşi mari ptr acea navă măcar să echipăm o maşină cu un singur accelerator de materie sau 2 ca să ne deplasăm măcar la câţiva cm - m deasupra solului. Apropo acela a fost articolul nr 11, vizualizaţi şi pe nr 12.

Scopul meu este  de a lua cunoştinţă despre cele trei aspecte sau înlocuirea lor în caz că apare ceva mai bun şi mai ieftin. Apoi aş încerca aplicarea acestora, eventual în colaborare cu voi. Ar fi cel mai mare hobby din viaţa mea, dar deocamdatră sunt în faza de orientare. Oricum acest "vis" nu va dispăre niciodată.

169
OZN - generalități / Constructie "OZN" personal
« : 01 Iunie 2006, 01:13:33 »
Salutare.  :mrgreen:

V-aţi gândit careva la consttrucţia propriei nave/navate/vehicul de deplasare prin aer, măcar la câţiva metri altitudine ??? Eu, sincer vorbind, visez la aşa ceva.
Exista si un exemplu pe tema asta :  http://energienucleara.go.ro/cap_11.htm
Am trimis un email sa iau ceva amanunte dar nu mi s-a raspuns.

Daca aveţi ideii şi date în domeniu postaţi din plin. Merci.

170
Extraterestri / Raspuns: Ce credeti despre ET?
« : 30 Mai 2006, 21:58:20 »
Sunt perfect deacord că suntem manipulaţi prin tot felul de "urzeli". Dar având în vedere ipoteza reală că E.T. există mai sunt de părere că în unele din multele miciuni există un sâmbure de adevăr.

171
Extraterestri / Raspuns: Ce credeti despre ET?
« : 30 Mai 2006, 04:46:20 »
[quote author]
 (of, sper sa nu o mai scriu inca o data chestia asta...  :? )
[/quote]şi eu sper acelaşi lucru şi totodată să orientăm discuţiile spre topicul actual şiu dacă se poate într-un mod serios.
Consider că cei ce postează aici nu-şi mai pun înterbarea dacă mai există extratereştrii sau Aliens. E clar că există  şi motive sunt cu duiumul:incidentul Roswelt, incidentul Marea Caspică, fenomenele de la graniţa de N a Indiei şi de pe tot globul, aerodromul din Peru, cercurile din lanuri (îs prea sofisticate formele ca să fie făcute de pământeni într-un timp prea scurt), globuri luminoase, existenţa oamneilor în negru (a tot felul de organizaţii de acest gen), construcţiile observate de pe Lună şi Marte, în Biblie se specifică că a fost creată lumea văzută şi nevăzută, multele observaţii de ozn-uri, etc, etc.
Concluzia e clară: EXISTĂ Se pare că există şi intratereştri - posibila bază stelară a lui Ezechel aflată sub munţii Asiei acolo unde scoarţa terestră este dublă în grosime ptr că se suprapun două plăci tectonice.
Înterbarea care mă frământă este de ce nu sunt observaţi în spaţiul extraterestru (nave, zboruri, etc) cu atâţia sateliţi ultramoderni, etc. Sigur cei care-şi permit zboruri interplanetare/-stelare, au o tehnologie mult mai avansată, dar oare chiar toate naţiile de ET sunt aşa de radical dezvoltaţi faţă de noi ? Că doar nu există ditamai galaxia -Calea Lactee - doar ca să funcţioneze viaţa numai pe Pământ, sigur sunt şi multe alte planete în galaxia noastră populate, dacă n-or fi toate populate în dimensiuni diferite

172
2012 / Raspuns: 21 decembrie 2012
« : 29 Mai 2006, 21:51:26 »
 :mrgreen:  Toate articolele despre 2012 sunt exatraordinar de interesante şi pune multă lume pe gânduri, printre ei sunt şi eu. Se pare că toate dovezile aduse, atât cele antice cât şi cele noi converg către acelaşi punct 21 dec 2012. Antidovezi nu s-au adus ci puir şi simplu unora nu le place ideea de a gusta din ceea ce va urma. Concluziile sunt clare - ne paşte norokul sau nenorokul de a asista la o etapă de tranziţie plină de multe evenimente la care, probabil, multe personalităţi de pe Terra ar fi vrut să ia parte.
Important este ceea ce trebuie să facem. În diversele articole despre 2012 se vehiculează ideea că vor trece în dimensiunea a 4-a respectiv a 5-a doar cei a cărăr frecvenţă a corpului se va putea sincroniza cu frecvenţa cosmică sau a cea nouă a Terrei de atunci, adică cei care sunt mai apropiaţi de Dumnezeu. E valabil şi pentru cei ce nu cred în Dumnezeu din diverse motive şi ţin să enumăr kâteva: nu au fost educaţi în aceeastă direcţie, nu au avut parte de un mediu de viaţă în care să li se vorbească de Dumnezeu, unii au vieţuit într-un mediu mai mult sau mai puţin ostil, ori prediminat de materialism, etc, etc.
Eu sunt de părere că indiferent dacă credem sau nu în Dumnezeu, ar trebui să fim mai buni cu noi înşine şi cu cei din jurul nostru, să gândim mai pozitiv.

Sfârşitul lumii nu ştim când va veni, doar Dumnezeu Tatăl ştie. Asta nu înseamnă că tranziţia dintre dimensiuni nu va putea avea loc. Şi mai e scris în Biblie , în Vechiul Testament că Dumnezeu a făcut un legământ cu Noe (parcă) că nu va mai distruge populaţia de pe Pământ niciodată aşa cum a fost în cazul potopului. Acest lucru nu contravine, neapărat, cu scrierile mayaşe despre faptul că a cinea lume va fi distrusă de foc, sau de altceva. Poate Ezechel îşi va băga coada.  Cine ştie ?  Vom vedea, se pare că suntem sortiţi.

173
Arheologie - Astronautica Antica / Raspuns: Marea Caspica
« : 29 Mai 2006, 21:08:59 »
SALUTARE

S-a auzit un zvon că s-ar fi prăbuşit un OZN în Marea Caspică pentru care ar fi fost luat de ruşi. Pentru acesta s-ar fi purtat intense "negocieri" între Rusia, SUA şi încă una mai mică.  Mai mull nu s-a spus.
Probabil Marea Caspică reprezintă una din intrările în baza stelară a lui Ezechel, bază care se află sub munţii asiatici. Această bază ar avea 4 ieşiri cunoscute doar de "iniţiaţi". O altă ieşire ar fi situată la graniţa dintre India şi China unde , la fel, sunt observate ff multe OZN-uri şi tot felul de lumini ciudate.

Pagini: 1 ... 8 9 10 11 [12]