Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - IONUT

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 12
16
Aceste genuri de topice cu asemnea subiecte nu pot fi bazate pe date stiintifice ci doar pe ipoteze.

Faza cu un eventual rezultat/concluzie a poamenilor de stiinta cred ca ar reprezenta ceva date concrete pe care le-as da spre auzul tuturor, ptr ca nu-s adeptul "crede si nu creceta" .. ptr ca eu nu incerc sa cercetez pe Domnul Dumnezeu si caile Sale, insa , dupa cum a spus Domnul Isus Hristos, trebuie sa veghem permanent si sa invatam, iar stiinta se dezvolta pas cu pas si descopera cate putin din creatia Lui DUmnezeu, lucru ce nu are de ce sa ne deranjeze. Faptul ca planeta Eris si-a facut aparitia din nou si in timpurile noastre si trecerile ei mai apropiate de Pamnt au coincis cu anumite perioade de cumpana ale planetei noastre , duce in mod sigur la stabilirea unor ipoteze tocmai pe sema acestor coincidente dar pe seama schimbarilor care au loc asupra celorlalte planete din sistemul nostru solar.
Daca te intereseza legendele stravechi din care reiese o legatura catre 2012 - incalzirea globala - Planeta Eris/Nibiru - semnul 666/codul de bare - etc - citeste cat mai multe surse si o sa observi legatura. Si apropo hai sa facem o lista cu cele mai importante legende din care reies aceste lucruri, ok ? Asa ca rog pe toata lumea interesta sa insiruie si sa trot adauce, geva de genul:\
    Legenta "x"   -   e vorba despre " ... " 

17
mai oameni buni, iar incepeti cu modificarea timpului?!?...Cum trece mai repede timpul? Sa vad argumente convingatoare. Nu idei misterioase care suna bine in cvasi-logica lor, de care v-ati indragostit, ci elemente concrete. Ca la masa nu mananci idei si teorii misterioase, ci mancare concreta. ..
Pentru a demonstra cu argumente concrete trecerea tot mai accelerata a timpului ar trebui sa avem un .. "punct" , un reper priunde in univers de care sa ne putem folosi , ori in cazul de fata cand tot sistemul nostru solar "se misca" in acelasi timp, oate chiar intreaga galaxie sau chiar tot universul .. ce reper ai vrea sa-ti dau ? Daca voi auzi oamenii de stiinta ca ajung la o concluzie in aceasta privinta dau duma in vileag.. sigur si eu a svrea dovezi concrete.. si aricne le-ar savuta.. stiind ca , in sfarsit e ceva clar , dar se pare ca nu le avem. Baza discutiilor noastre e constituita din legende, profetii cu confirmarea lor pana in prezent, masuratorile stiintifice prezente, .. cam asta e .  Insa toate aceste converg catre un punct comun..  , lucrurile se precipita tot mai tare . Sa nu uitam ca timpul este relativ.
   Dati-mi voie sa fac o paranteza : Isus Hristos a spus ca premergator celei de-a doua Sa veniri vor fi semne in Soare, Luna in stele etc.. (vis-a-vis depilda cu smochinul... ptr cine cunoaste), lucri de care ar trebui sa tinem seama, [ la fel si cu smenul stanei peste tot mai multe produse.. etc] Pe de lata parte Domnul Isus Hristos mai spune: pentru cine crede are o mie de dovezi iar ptr cine nu nu are nici una...  :?
  Asa ca nimic nu este intamplator,
  Imi pare rau ca nu ma dovezi "concrete" dar daca aveti voi ptr contrariu .. va rog ....

18
Citat din: alx
...PS ar trebui sa se puna la sondaj si optiunea ''nu exista planeta Eris''...cred ca ar fi mai interesant...
Nu cred c-ar fi mai interesant pentru simplul fapt ca raspunsurile ar fi de genul "datul cu parerea" ca doar nu astept o nopte senina sa arunc un ochi pe cer ptr a observa paneta Nibiru ca sa raspund la chestionar ..

Citat din: Leonard
Si eu inainte sa aflu acest lucru am observat ca ziua trece cam repede.
  E un fenomen perceput nu numai de tine ci de muuulte persoane din generatiile actuale si ma refer si la bunici si la parinti si la noi.

S-ar putea sa fim mai grei de cap,asta din cauza ca la 184cm inaltime fortele gravitationale sunt mai mari din cauza cresterii vitezei de rotatie a a pamantului, adica capul se roteste cu viteza mai mare decat picioarele,asta facand ca forta centrifuga sa aiba tendinta de a ne ridica de la pamant,si atunci,ca o urmare fireasca a acestui lucru,capul este mai greu,ca sa intareasca zicala ''cu picioarele pe pamant''...asta legat de greutate...deci nu te supara pe noi...
si totusi in practica este invers: doar capul gandeste, nu picioarele deci: mai usor rezolvam problemele cu capul decat cu picoarele... :))

Concluzia este ca se poate figura o corelatie intre planeta Eris si planeta noastra  vis-a-vis de lolcul acestora in anul 2012 dar si raportat la legendele vechi//stravechi. Eliminand articolele jurnalistilor care incearca din rasputeri sa manance o paine prin fel de fel de speculatii, [ lucru cu care nu sunt deacord ], si bazandu-ne doar pe date stiintifice si legendare (reale) pot afirma ca in toata povestea asta este mai mult decat un sambure de adevar. E clar ca traiectoria acestei planete va fi aproximativ intre Marter si Jupiter undeva intre 2011 si 2012 si ca trecutele sale treceri prin aceleasi locuri au coincis cu anumite fenomene de amploare pe Terra, ceea ce e posibil sa se mai repete. Chiar daca dimensiunile acestei planete sunt ff mici in comparatie cu cele ale Pamntului si distanta este, totusi, foarte mare, nu putem anula posibilitatea de a ne influenta planeta, respectiv sistemul solar.

Domane ajuta-ne !

19
Diverse / Raspuns: Programul Terra
« : 21 Mai 2007, 19:23:36 »
Nu afirm ca ar fi imposibil sa rezulte o solutie din potrivirea pieselor. Insa cred ca solutia e pomenita in cateva, cel putin despre care am mai auzit: Biblia, legendele mayase, etc .. in care se spune ca vor trece mai departe cei cu puritate sufleteasca, cu inima curata... alta nu cred ca e solutia.

Doamne ajuta !

20
Diverse / Raspuns: Programul Terra
« : 19 Mai 2007, 19:12:14 »
Daca vom reusi sa le potrivim sau nu nu mi se pare mai important decat faptul ca toate duc catre acelasi final. Iar scaparea noastra ne este redata tot in Biblie daca nu si in celelalte carti daca le-ati citit (eu doar o parte din Biblie), si anume prin impunera in viata noastra a unei conduite dupa cuvantul Lui Dumnezeu, pentru ca tot Dumnezeu L-a creat si pe Iezechel si tot El il va distruge.

Evenimentul va avea loc cu siguranta în 5766, adica, mai exact între octombrie 2005 si octombrie 2006...si absolut nimic nu-l poate opri.
  Distrugerea Israielului de catre Irak se pare ca a cam esuat .. insda probailitatea se poate.. extinde ca ani sau ca areal.

Aproape toti sunteti angrenati într-un mecanism socio-economic care va asigura ziua de mâine, ce pare mai importanta deocamdata fata de anii ce vin... Putini se vor putea desprinde.
  ADEVCARAT GRAIT.

Dupa parerea mea, evenimentele descrise în Apocalipsa au loc între anii 2011 si 2012, adica dupa revenirea îngerilor dumnezeului biblic în spatiul terestru. Distrugerile descrise în Apocalipsa le sunt datorate. [/quote]  Nu se stie.. doar DUmnezeu Tatal stie exact ziua. Isus Hristos a spus acum 200 de ani ca "Imparatia Lui Dumnezeu este aproape"  acum este si ai aproape.. insa pote sa mia treaca zeci , sute sau chiar mii de ani.

Ideea e ca toate profetiile stravechi converg la aceeasi concluzie descrisa mai sus. Iar cei care vor avea de castigat sunt numai cei cu puritate sufleteasca, adca cei cu suflet bun, nu vi se pare ?
Nu mai spun de cei care intradevar au avut o viata supusa strict poruncilor Lui Dumenezeu, mai ales a sfintilor care dupa ceva ani de icrcari au avut "daruri" inca din viata terestra, :) .

Domane ajuta-ne si lumineaza-ne !

21
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 09 Mai 2007, 18:22:24 »
.... Insa treaba cu 666 este o prostie.
Numarul fiarei nu este 666 ci 600 si 60 si 6. Corespondentele literelor ebraice.
Numerele astea reprezinta un nume de fapt. Sunt un cod pentru un nume.
Nu mai aberati pe seama numarului. E ca si cum ne-am lua de primul numar din seria lui Fibonacci fara a vedea complexitatea sirului.
De ce in Bibile apare pagina cu numarul 666. Daca era ceva necurat, se introducea oare in cartea care vesteste Cuvantul Lui Dumnezeu?
Ark

Dupa parerea mea nu conteaza cum are traducerea sau corespondenta in alte limbi .. ca sunt destule.. , relevant este ca tot 666 da, oricum ar fi . Bilia e facuta ptr oameni.. pagina respectiva exista ptr ca numarul respectiv este un "numar de om" , numar de om pe care-l va folosi si Satana  de fapt chiar il foloseste.  Coincidenta cu biblia si cu alte profetii (cea cu indienii Hopi) este prea mare.. de ce nu a aparut alt numar ? - intrebare pe care si-o poate pune oricine.
Isus Hristos spune ca "pamantul si cerul vor trece dar cuvintele mele nu vor trece" pana nu se vor implini.
Daca nu ar fi numarul Fiarei nu ar fi nici o problema, insa ptr ca Fiara este numai contra Lui Dumnezeu, cine se va insemna nu se va mantui.

Apocalipsa 14:9-12
"Apoi a urmat un alt înger, al treilea şi a zis cu glas tare: „Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei, şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână,
10 va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
11 Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei, şi oricine primeşte semnul numelui ei!
12 Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus."


Bineanteles, ar mai fi de lamurit care este icoana Fiarei, dar asta pe alt topic.

Doamne ajuta.

22
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 20 Aprilie 2007, 19:59:37 »
HRISTOS A INVIAT ! tuturor.

Extrordinare informatii ati adus: lylyt_ice si Shadowman.

Este clar ca nu numai in biblie este profetit fenomenul insemnarii cu 666.

Multumesc tare mult ptr informatii.

23
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 13 Martie 2007, 21:27:06 »
Oricum toata tevatura asta cu cipurile nu ma pasioneaza...
Indiferent ce fel de chip o sa apara....poate fi spart.

Ma bucur ca te interseaza .. si sa nu auiti sa iti faci datoria  de a anunta pe toti cu care ai ocazia .. ptr a fi in tema in caz ca o sa apara ptr a nu se insemna, chiar daca asta este pretul vietii !!!!! Om putea oare rezista  asa cum au rezistatsfin5tii parinti , Dumnezeu sa ne ajute . ptr ca Isus Hristos ne spune in Ioan 11.25: "Eu sunt invierea si viata, cel ce crede in mine, chiar daca va muri va trai"

Daca va putea fi spart sau nu.. nu stiu daca mai conteaza ptr ca vom fi deja pe ultima suta de metri , cand Antihrist va fi deja instaurat; iar important esate nu de a fi spart ci de a nu te insemna cu el caci  cei ce se vor insemna nu se vor mantui , CLAR ! iar a nu se mantui insemna a nu dobandi viata vesnica fagaduita de DUMNEZEU.  Aveti grija fratilor, nu lasati grijile vremelnice
 sa va orbeasca ! Va rog din suflet !

24
Diverse / Raspuns: Incalzirea Globala
« : 13 Martie 2007, 20:50:51 »
....dar in niciun caz doua pachete la zi
  am fumat eu 2 pachete la zi si le-am lasat .. intr-o saptamana de cand mi-am propus m-am lasat de fumat prima pauza a fost greas de aproape 12 ore.....
vreti detalii? cum ?

25
Diverse / Raspuns: Incalzirea Globala
« : 03 Martie 2007, 09:50:11 »
...  planeta fiind in trecere spre o noua era glaciara, iar omul prin incalzire regleaza acest fenomen/
Iata ce spune profetia din Biblie in Apocalipsa 8.7 : "Si a trambitat intaiul inger, si s-a pornit grindina cu foc amestecat cu sange si au cazut pe pamant, si a ars din pamant a treia parte, si a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot..."

8,12 : "Si a trambitat al patrulea inger, si a fost lovita a treia parte din soare,si a treia parte din luna , si a treia parte din stele, ca sa fie intunecata a treia parte a lor si ziua sa-si piarda din lumina a treia parte, si noaptea tot asa."
-   in pragul acestei profetii se pare ca suntem in zilele noastre.

26
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 23 Februarie 2007, 15:03:50 »
Oricum toata tevatura asta cu cipurile nu ma pasioneaza....Modifica cineva titlul ? (moderatorii)
Urban, nu am deschis topicul ptr cei pasionati sau nu.. ci ptr tot omul ca sa trag semnal de larma. Lasa titlul asa cum e.. sper ca nu-ti sta in ochi.

... mi-am studiat ambele carduri bancare, si conturile aferente lor, la fel ca si certificatul de nastere, CNP-ul, numarul de pe fisa medicala si altele, si nu am gasit 666 pe nicaieri...de unde ai informatia aia?
etc)  e vorba de chipul cu care s-a inceput deja insemnarea oamenilor pe mana dreapta sau pe frunte nu .. pe alte chestii...

27
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 17 Februarie 2007, 18:49:21 »
Pt ce a fost facut e logic .....sa poata stoca informatii personale (contul bancar, adresa, categorie sociala, etc) si
numai ptr asta ?  pai aste le putem memora si nu pre ar mai fi interesant implantul.  Insa eu cred ca aste-s doar motive de suprafata, insa chipul va mai putea stoca muuulte alte informatii si mai personale ( gandurile, emotiile, date despre  organizmul gazda, etc ) informatii pe care le va transmite in timp ce chipul va interactiona cu un cititor intr-o actiune de rutina (tranzactii in cont cu ocazia cumparaturilor, vanzarilor, etc), control medical si altele.  Aici e ideea .. buba noastra.. daca acest chip atenteaza la intimitatea personala ori ba.

28
Diverse / Raspuns: Incalzirea Globala
« : 16 Februarie 2007, 19:58:56 »
Sub apa nu se incalzeste ?

Este afectata doar incalzirea atmosferei ? Eu banui ca vor fi reactii si in straturile interioare ale Terrei cum sw-a dat si exemplul de mai susu cu emisiile de carbon.

Numai Dumnezeu ne poate feri de nenorocire.

29
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 16 Februarie 2007, 19:41:26 »
Da si tu un link !

30
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 08 Februarie 2007, 21:36:37 »
Jackie28t, ai facut o treaba minunata !!! SUPER. Cu odcazia asta nu cred ca vor mai fi dubii..

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 12