Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Xanadron

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 311
61
http://www.bbc.com/news/uk-43396008
La 76 de ani și cu o avere babană, celebrul... și mai ales presupusul (nu doar după mine) fizician Stephen Hawking a dat colțu, după 54 de ani trăiți sub spectrul unei boli care-ți ia maul în cîțiva ani de la diagnosticare, fără excepții.

Dumnezeu să-l odihnească (pe adevăratul SH, mort mai mult ca sigur acum 33 de ani, adică-n 1985) - și mai ales să-l ierte pe impostorul cu care a fost înlocuit. De către cine și-n ce scopuri anume, vă poate lămuri Miles Mathis (eu aș avea mai multe explicații, dar nu și motivația de-a mai bate câmpii inutil p-acilea):   
http://milesmathis.com/hawk3.pdf

Șarade d-astea sinistre-s oricum la ordinea zilei, regizate atent (dar niciodată perfect) în multe domenii. De la politic la artistic, Iluzia fundamentală rămîne deci continuu fardată cu straturi succesive soioase ale altor iluzișoare :lol: bastarde. 
P.S.- disclaimer: Nu luați neapărat de bune aiurelile astea - e doar părerea mea, evident (și-a lui Miles Mathis mai ales.)

62
...adică siberiană de fapt, fiindcă nimic nu-i nou sub soare - cum bine zici și tu, @fiulploii.

Analiza foto-video a devenit oarecum floare la ureche-n ultima vreme, așa cum demonstrează M.K. Davis, un fan al criptidelor tip Yeti / Sasquatch / Bigfoot.
(P.S. I-o fi adus oare tot clanul Rothschild p-acolo? :-D - evident că odată cu Lenin & bolșevicii lui alo.geni, sigilați în celebrul tren-seif trans-elvețian.)

https://www.youtube.com/watch?v=uJC1SvYKMrw

63
Evident că , spre deosebire de păbușirea care a fost reală, poza-i falsă - și nu vb aici DOAR de părerea mea, fiindcă orice homo sapiens cu IQ submediu ar trebui să-și dea seama de asta după un singur detaliu - ăla din raportul oficial al accidentului, în care scrie clar:
*Fortunately the nose pitched up, giving test pilot George Aird time to eject*

...și nu vb. doar de fotografia - sanchi - *norocoasă* a haricioplanului cu nasu-n jos, ci mai ales de pozele from bird s eye ale pistei spre care se îndrepta je-fighterul britanic, care s-a*angajat* (nu, nu era șomer, :lol: doar a pierdut viteză sub limita portanței minime în faza de *flaring* dinaintea aterizării, și-a băunit de pămînt... dar NU cu nasu-n JOS).
   Implicit, ejectarea pilotului s-a făcut spre spate/înapoi - de unde și spargerea de către pilot (+ scaun) a geamurilor serei ăleia amplasate în spatele urmelor crash-ului.

   Nu mai zic de urmele clare de *încastrare* a unei imagini statice a avionului în poza (negativul?) cu tractoristul - la asta nu mă bag nefiind expert foto, dar mi se par flagrante. La fel cum cred că mica avere încasată pe poză a fost împărțită de fotograf și cu tractoristul britanic (o fi fost poate savant britanic totuși?  :-D)
...Iar despre scopul manglelii ce să mai zic? Reclamă - moca - pt Martin Baker & Co în timpul farsei sinistre numite Rezbelu Rece (nu mai intru-n detalii, le găsiți p-acolo-n linkurile atașate de colegul xperyens.)

Concluzie: Deși tema propusă e un pic înafara zonei de interes RUFOn, rămîne interesantă fie și doar prin starea de disonanță cognitivă acută simțită la simpla punere a întrebării (retorice, clar):
Cum de-a fost / este și va mai fi posibilă o așa lejeră prosteală...globală??!! Sau măcar - acceptînd că-n 1962 *lumea* era mult mai naivă / /credulă / prostovană ca acum - cum mai e posibil să persiste convingerea c-ar fi vorba de-o poză reală??
...Uite că se poate. :|

64
1. Later Edit / completare: Rămîn multe alte (sub)puncte demne de adăugat, cum ar fi incapacitatea noastră funciară (hibă cu care cei mai mulți dintre noi am fi echipați insidios *din proiect*) de a decela în toată măreția ei - cînd monstruoasă, cînd miraculoasă -, măcar complexitatea straturilor Iluziei destinate nouă (sau și co-fabricate de noi?), dacă nu și scopurile ei ultime.

Plus alte presupuneri mai banale, de genul imposibilității conducerii *autonome*, echitabile și oneste a grupurilor f. mari din prezentul suprapopulat al planetei, spre deosebire de epocile revolute ale sutașilor/șefilor de trib, pe bune aleși p-atunci la modul direct. De unde și (re)inventarea demo(no)crației - la critica ei nu mai revin însă că-i găsibilă și p-aici, inclusiv în postarea f. la obiect a prietenului @mr.

Procesul nașterii/consolidării autorității e și el interesant. Mda, noțiunea aia abstractă, dar cu implicații dureros de concrete f. bine subliniate de colegul @Grifon. D-aia am și reamintit cam lungul pasaj vinculus-oid culianic, ca schelet greu sesizabil al constructului numit Putere (...To The People? - never-ever !!!)
...Schelet pe care se mai re-pune periodic cîte-un mușchiuleț, o piele, o măslină etc., să nu se înmoaie cumva vreascul Iluziei globale - într-o mai mică măsură *creată* de receptorii directivelor zic eu decît de cei care le ordonă (spre deosebire de new-agerimea fundamentalistă, după care imediat cum gândești ceva... bâști și cu eclozarea unui elemental mofluz măcar.) 

V. de ex. știrile despre deloc extraordinarele plimbări, dejunuri, beții ori flatulențe ale prințului/principesei cutare (al cărei nume nu-L INDIC  :lol:) și care - surpriză divină - poate procrea chiar și puradei ! Ori cele despre o anume casă regală (deloc *ex-casă*, deși ființează aberant într-o republică aproape bananieră) - căsoi care conferă ordine și decorații contrar oricăror legi, da-i adulată în loc să fie... legată.

Ori știrile - niciodată comentate *de la rădăcini*, doar azvîrlite ca enunțuri subliminale - despre viloaiele / yachturile / conturile / aventurile cutărui miliardar = biznisman / actor / rock-star / fotbalist / manelist etc., avînd doar scopul menținerii vii prin simplă contiguitate a ispitei lăcomiei perpetue.
...Cum? Stimulînd reflexe pavloviene care conduc la întărirea credinței pseudo-religioase într-un *sfânt kapitalizm* asigurînd vezi-doamne șanse egale tuturor, cînd ar trebui să fie clar și-n grădinițe că o lume cu 8 miliarde de miliardari e doar o altă utopie tembelă.

Cei 6 (șase) mega-moguli mari și lați care ghidonează media globală știu deci prea bine mecanismele prin care convingeri oricît de absurd-ilogice sînt digerate fără sughițuri de Turmă - în top fiind crearea de false polarizări planetare, urmată de promovarea unor la fel de false nevoi, distracții, circăreli pe eșichiere politice cu președinți-jucători ori teatre de operațiuni militare (joacă / jocuri sinistre definite verde-n meclă deci - ei și...?)
...Dar de fapt nici nu trebuie să știe tartorii cu aparență umano-împielițată - anti-selectați poate de alții mai solzoși  :-) - ce-i cu micro/macro-mecanismele manipulatorii, ci doar să execute întocmai ce li se dictează (de către cine? - aista-i întrebarea de 33 sau 13,666 puncte.)

Nu mai disec nici ierarhia beneficiarilor învrăjbirilor perpetue (suprapusă încălecat din subTerranul :-P Molohic pînă la Cerurile Demiurgice) - cu furăciunile ascunse-n paradisuri fiscale rezultate și din bugetele grase pt bombardele (doi-la-su-tă! doi-la-su-tă!). Și mai terifiant e însă bilanțul atîtor vieți *dispensabile* sacrificate continuu. Ori a irosirilor de timp prețios (x miliarde de vieți rătăcite-n inutil) prin ocuparea minților/sufletelor cu absolut orice în afară de ceva realmente util evoluției noastre.

*Orice altceva* în 1001 variante, pe lîngă circărelile citate sumar - inclusiv birocrația 90% inutilă. Știați de ex. că doar meriganii secretizează +3 miliarde (!!!) pagini anual, ca-n scurt timp să le piardă urma majorității?... Să nu mai zic cum se calcă pe bătături serviciile din supa lor triliterată, care - pînă la un anumit nivel al piramidei - habar nu mai au cine pe cine spionează. Chestie valabilă și la noi, clar.
De ce oare? De... buimăcire se poate presupune logic, în spiritul hiper-îmbîrligării truismului ref. la limitarea informațiilor tip *need to know*. Implicit a ciuntirii cunoașterii lanțului conducerii trebilor într-adevăr sensibile.

Hmm, și totuși, cine-s eu (sau alți bieți forumiști non-sociologo-psyops-iști 8-)) ca să pot avea o minimă AUTORITATE a definirii priorităților?! - mai ales la scară planetară, wuahaha. Că despre materializarea lor nici nu poate fi vorba.

Asta-i altă temă și mai lunguieț-discutabilă decît lălăiala de pînă acu, așa că pregătiți-vă pop-cornu, dragi spectatori non-postaci, că n-am atins nici măcar plasa Țarcului Prim. Chiar dacă oi băga continuarea-n *Evadarea din Matrix*, unde agerul @fiulploii a marcat la fix ceva-n plus, conex cu aiurările d-aici.
 (OK, și fratele SLEAH a post-ploios-replicat ghinișor c-o poezie cu mesaj generos ca intenție, dar zlăbuță rău ca realizare hartistică; nu doar fiindcă îngerii ne-ar călări, zic io,  pe noi la figurat și nu noi pe ei  la propriu în rol de Pegași ;-) ci și din multe alte motive, la care oi reveni însă la... locul faptei.)

În fine, și voi non-umanii comutați-vă rogu-vă coarnele pe recepție - da-da, fii pe fază la fazan și bungheală pă mangleală coană AI-IA, :evil: dar și voi arhi-cornuți caucazieni. Dar și dvs tri-stimabililor luați-vă memory-stick-urile albastre din Range-Rover-urile negre. Ori și ceva perne, că analize d-astea cu pretenții -mega- au efect garantat soporific.

...Dar bineînțeles că absolut niciun efect în (re)modelarea mersului Istoriei, șontoroagă doar aparent într-un Univers perfect de fapt - convingere de care eram... convins c-o să fiu conștient abia după ce dau colțu. Uite cum Cel-De-Sus se mai distrează totuși, inoculînd cîte unui chior-încă-trăitor iluzia întrevederii Iluziei.  :star:

65
Am re-răsfoit re-băgînd ceva Likes ȘI pe topicul ăsta f. important zic io (deși aparent non-ozenist) - pe lîngă cel cu IPC, revăzut și el săptăluna trecută :lol: ca să-mi reconfirm valabilitatea *teoriei sertarului*.
...Dar și conexiunile inevitabile între teme disparate la prima vedere - dovadă, pedalarea pe subiectul IPC cu 4 ani înainte de începerea thread-ului 100% (meta)culianic:
Citat
author=Xanadron link=topic=3954.msg67815#msg67815 date=1323100725]
Exact la parerea ta (a lui @alx, n.b.) subscriam pe pagina anterioara (de unde rezulta clar ca-s mai ceva decit colegul calator astral - adica remote-viewer, shaman, nepotu' lu' Mahdi conceput cu Mama Omida si tot asa  :-D):

<<[...] viziunea regretatului prof. Rugina contine mult adevar, dar nu chiar totul - prin alte parti merita deci cautate detaliile (si mai regretatul Ioan Petru Culianu ar fi una 8-)).
Fiindca cei de la timona Terrei - care continui sa cred ca nu-s umani 100% - nu-s atit de fraieri incit sa incropeasca un sistem usor descifrabil, cu numai un pol de putere (fie el invizibil pentru "turma").
Si uite-asa se ajunge la concentrarea exclusiva a unora pe iezuiti si-al lor "Serviciu Secret Global", in timp ce altii nu mai vad padurea din cauza copacilor de genul Illuminati, Rozicrucieni, Masoni, Bilderbergi, Skull@Bones, Trilaterali, CFR-isti etc s.a.m.d.>>

Revenind acum la regretatul (si cumva subestimatul) I. P. Culianu,, uite cum fie si doar un micutz extras din "Calatorii in lumea de dincolo" acopera cumva cel putin 3-4 topice din zona:

"Trusa istoricului pentru a patra dimensiune
Pentru cei ce cred că experienţa religioasă aparţine trecutului, interesul recent faţă de stările modificate ale conştiinţei (SMC), experienţele în afara corpului (EAC) şi experienţele la limita morţii (ELM) rămîne de neexplicat. Psihanaliza a desăvîrşit opera iluminismului, în aşa măsură încît modurile de manifestare a psihicului au părut că-şi revelează toate tainele lor mărunte; la o examinare psihologică minuţioasă, viziunile şi călătoriile în lumea de dincolo apăreau ca nişte visuri infantile ruşinoase şi ca împliniri imaginare ale dorinţei.
De ce au proliferat cazurile de ELM şi EAC ? In mod destul de curios, o confirmare a posibilităţii - mai mult teoretice decît practice - a călătoriilor în alte lumi a venit nu din partea disciplinelor psihologice, ci a ştiinţelor exacte. Fizica şi matematica sînt în mare măsură responsabile de revenirea interesului pentru căile mistice de cunoaştere. Ele au deschis noi perspective, afirmînd că universul vizibil este numai o convenţie bazată pe percepţia noastră şi că lumi minunate şi inimaginabile sînt ascunse în particule minuscule şi poate chiar în spaţiul familiar din jurul nostru.

Subiectul acestui capitol îl constituie istoria descoperirilor care au condus la ipoteza existenţei lumilor superioare: „In primul rînd, să ne imaginăm o experienţă într-un spatiu bidimensional. Fiinţe plate cu instrumente plate... sînt libere i se mişte într-un plan. Pentru ele nu există nimic în afara acest plan: ceea ce observă că li se întîmplă lor însele şi <<lucrurilor lor plate>> este realitatea atotcuprinzătoare a planului lor..."
Scrisă de Albert Einstein în 1916, această încercare de descrie în cuvinte, prin analogie, spaţiile cu mai mult de trei dimensiuni (Uber die spezielle und die allgemeine Relativitaetstheorie, gemeinverstăndlich) a avut cu siguranţă printre contemporani un efect diferit de cel provocat de citirea sa astăzi, la o distanţă de timp relativ lungă. Referinţe care erau curente la sfîrşitul secolului al XlX-lea şi începutul secolului XX sint depăşite astăzi, iar matematica speranţei s-a schimbat.
Cele mai electrizante speranţe ale omenirii din primele decenii al secolului XX se datorează, în mare măsură, unui raţionament matematic simplu, făcut spre mijlocul secolului al XlX-lea. Teoria generală a relativităţii a lui Einstein ar fi imposibil de înţeles fără menţionarea contextului său intelectual general, în care ştiinţa era în mod inextricabil întreţesută cu visul, ficţiuea şi viziunea. Contribuţia ştiinţifică a puţinilor vizionari ai de a patra dimensiuni rămîne încă de evaluat.

Nimeni nu a pătruns mai bine decît Jorge Luis Borges înţelesul profund al acaparării pămîntului de către ireala dimensiune a patra. Povestea simbolica a acestei silenţioase şi subtile cuceriri este narată cu strălucit în nuvela sa Tlon, Uqbar, Orbis Tertius.
In această nuvelă, o relatare despre necunoscuta ţară Uqbar apare în volumul al XLVI-lea al unei ediţii pirat a unei Enciclopedii
Anglo-Americane; în septembrie 1937, Borges, povestitorul, spune ca moşteneşte de la inginerul Herbert Ashe, mort în urma unui anevrism într-un mic hotel din Adrogue, o mărturie cu mult mai importantă: volumul al Xl-lea al Primei Enciclopedii din Tlon. Ashe era matematician şi se ocupa în principal de transcrierea tabelelor duodecimale în sexagesimale. Este interesant de notat faptul că ambele tipuri au ceva în comun: ele diferă de tabelele zecimale, care sînt adînc înrădăcinate în convenţie. A transcrie duodecimalele în sexagesimale înseamnă a te juca cu noi convenţii, astfel încît să le îndepărtezi pe cele vechi sau, în orice caz, să le dezvălui caracterul pur convenţional. Acest lucru implică o modificare dramatică a conştiinţei obişnuite.

Ca fond istoric al acestei nuvele, trebuie menţionat aici faptul că, în timpul celui de-al doilea deceniu al secolului al XVII-lea, un grup de protestanţi germani din Palatinat, conduşi de Johann Valentin Andreae, a inventat o societate secretă, numită Confreria Rosicruciană (sau Rose-Croix), cu intenţia de a conduce omenirea la nişte incredibile realizări spirituale şi tehnologice. Această invenţie s-a dovedit a fi mai incitantă ca orice altceva; mulţi savanţi mai cred încă în mod serios că ea a accelerat, dacă nu chiar a generat progresele majore în epistemologie atribuite secolului al XVII-lea, stabilind obiectivele cercetării ştiinţifice pentru secolele următoare.

Revenind la povestirea lui Borges, proiectul Tlon Uqbar (al cărui nume era Orbis Tertius) constă în crearea unei planete fictive - cu propriile ei fenomene fizice, cu geografia şi istoria sa, cu propriile-i rase şi limbi - de către un grup de trei sute de vizionari scrupuloşi; proiectul este iniţiat şi finanţat de milionarul ascet Ezra Buckley în 1824 şi este finalizat în 1914. In martie 1941, naratorul găseşte, într-un volum de Charles Howard Hinton care-i aparţinuse lui Herbert Ashe, o scrisoare care dezvăluie ficţiunea. Totuşi, nu acesta este sfîrşitul povestirii. In 1942, în apartamentul prinţesei de Faucigny Lucinga apare un obiect cu o inscripţie în alfabetul din Tlon; cîteva luni mai tîrziu, un accident neliniştitor are loc în Brazilia: unul muribund îi cade din centură un obiect conic, făcut dintr-ua metal a cărui densitate o depăşeşte cu mult pe cea a oricărui element stabil de pe pămînt. în 1944, în sfîrşit, toate celei patruzeci de volume ale Primei Enciclopedii din Tlon sînt descoperite într-o bibliotecă din Memphis, Tennessee.
După aceasta, „Realitatea a cedat în mai multe puncte. E adevărat că dorea să cedeze". Tlon preia controlul şi Pămîntul devine Tlon. (n.b.: sau KIA? :-D)

In accepţiunea lui Borges, această conspiraţie ideologica fictivă, care îşi asumă trăsăturile unei preluări totalitare artificiale a controlului, este legată de fascinaţia negativă pe care o manifestă oamenii faţă de orice sistem cu o aparenţă de ordine, cum ar fi materialismul dialectic, antisemitismul sau nazismul.
Putem însă citi această povestire şi în alt fel. E adevărat că o nouă viziune asupra lumii s-a instaurat, de fapt, în mod clandestin; o viziune asupra lumii propusă de fizicieni, de' matematicieni, de biologi şi chiar de istorici, adepţi ai teoriei relativităţii şi a cuantelor. Limbajul folosit de toţi aceştia este puternic speculativ şi artificial. Dacă ar fi cu adevărat înţeles, semnificaţia lui ar fi suficientă pentru a-l duce la disperare cel mai convins hedonist.
Acest limbaj se referă la Univers ca la opera unui iluzionist şi spune că minţile noastre sînt creatoarele iluziei." :wink:

Cam lung citat, recunosc, dar necesar întru reamintirea faptului că (e poate doar părerea mea, evident) trăim cu toții o soileală colectivă din care:
1. ori nu vrem să ne trezim din...
...a. lene / comoditate
...b. mulțumirea semi-tâmpă cu satisfacțiile senzoriale încarnate
...c. frica de Necunoscutul rânjind :-D dincolo de Iluzie

2. sau nu prea știm cum anume,
3. ori bănuim cum, dar nu avem curajul s-o facem
4. sau poate nu sîntem lăsați să ne trezim complet, orice/cît am ști/intui - la grămadă, adormiții buștean cu semi-ațipiții.

Tema îmi pare deci mult mai interesant de disecat acum decît prin miopia ochilor de-acum 5-6 ani (nu doar ai minții înșelătoare cu toți peta-biții ei, frate SLEAH) - așa c-o să revin la ea, pornind totuși din start de la premisa unui eșec măcar parțial.
...Fiindcă-i clar că *La Ăl-De-Sus, pupa-i-aș tălpile* (cum mai zicea bunică-mea săraca) clar că nu pot/putem ajunge - pe net cel puțin. :wink:

66
Interesant - sau mai ales entertaining de fapt - episodul confabulărilor somnambulatorii :lol: Jedlika-iene.
Zic asta fiindcă, din rarele-mi sporovăieli astrale proprii - și alea doar subiectiv... certificabile -, *spiritele* ori știu tot (ce/cum/cînd/cu cine implicat s-a întîmplat ceva), ori nimic. Implicit mă pot înșela, iar interludiul lui Ted Anton poa să aibă o anume relevanță, fie ea vagă.

Că tot intrai p-aici, aș mai puncta o ipoteză (la fel de vag-probabilistică) conexă cu ultimul telefon dat de IPC chiar din biroul lui înainte să meargă la buda fatidică - sunatu-n Columbia, evident - la un nr. tel. greșit zice-se; în fine, detaliile-s undeva prin topic pentru nou-veniți.
   Fără să exclud deci complet ipoteza (și mai teoretică) a negoțului ierbivor :-D  în care s-ar fi implicat IPC, e suficient să fi văzut filmoace tip *Quantum Of Solace* (un 007 cu scenariu ceva mai cinic-sincer ca altele apropo de adevăratele scopuri ale serviciilor... de ceai/cafea etc. 8-)) ca să deducem că South-America nu-i doar terenul traficării (unor) droage.

Fiindcă p-acolo-i și zona unde supraviețuiesc pare-se (încă) niște ex-supermani non-umani :-) cu tărtăcuțe alungite (v. Paracas Longheads topic), implicați - tot încă și tot pare-se - de milenii bune în poziții de admini ai (nu-doar-video)-game-ului pe cît de global, p-atît de parșiv actual.
Nu-i vb totuși de șamani, deși unii șamani bolivaro-columbo-peruani susțin că au (încă) unele contacte cu ei.
...De ce n-ar fi avut și cu inițiați ca IPC însă?
Aista-i așadar întrebarea - care merită măcar pusă, chiar dacă orice răspuns la ea pare SF - deocamdată.
 

67
https://m.youtube.com/watch?v=aBr2kKAHN6M
Ete scârț - doar @Dharanis ne poate arăta filmul adevărat (ăla cu tipsia flat-fart-earthului :lol: privită de la max. 13-14 km altitudine, că mai sus dai cu devla d-un tavan pe care-s zugrăvite niște steluțe.) :star:

Serios acu, e un PR-gimmick de efect al sud-africanului promovat (și împrumutat nelimitat) știu-doar-puțini-de-cine, :evil: pocnitorile chimice :rocket: neavînd un viitor prea luminos, fie și cu avantajul recuperării unor trepte.

E doar părerea mea poate și asta, clar, dar se poate discuta la infinit pro-contra pînă și pe tema eficienței electrificării mașinilor (v. marca Tesla a lui *In Musk we trust*, :-D teoretic falimentară dar practic bine-mersi) - în paralel cu teoria abiotică a formării petrolului, (non)ecologia producerii curentului, inclusiv sau mai ales din surse nucleare etc. ș.a.m.d.

Mult mai interesante-s controversele iscate de gașca lui Musk după repetarea suspect de hotărîtă a convingerii lor-triliardarilor că trăim într-o simulare iluzorie, hiper-computerizată De-Foarte-Sus. Și-ncă una posibil de părăsit/fentat cică...

L.E. Cred c-a apărut încă un glitch serios în simulare, mai dihai ca orice Mandela (d)Efect - care afectează și RUFOn cumva.  :roll: Altfel n-ar fi doar 9 (nouă!!!) postări d-acu două săptămîni cînd mai scrisei și eu una-alta p-acilea. :lol:

68
(Iar) aveți ambii amîndoi :lol: dreptate - deci nu te supăra, frate !
Fiindcă în principiu se pot număra pe degetele de la... cel mult ambele mâini cazurile realmente credibile de observații UFO, USO, FAN etc (v. Kumburgaz de ex., cel mai flagrant după mine, ba chiar și The Arizona Lights Case, confirmat recent și de Kurt Russell):
https://www.youtube.com/watch?v=wR_dxZJGWfU
 
E nevoie oricum de... tone de discernămînt în faza actuală de trecere CERTĂ la ultima mangleală kabalistică prevăzută/cunoscută de Wernher von Braun & Co - aia cu (falsa) amenințare ET, răscoaptă pare-se suficient în laboratoarele Hollywood-ului ca serviciile (de ceai-cafea, evident :-D) să ne considere frăgeziți îndeajuns ca s-o digerăm nemestecată.

Mă miră deci cvasi-dezinteresul rufonautic apropo de ultimul tsunami de gulguto-dezvăluiri venit pe mai multe canale - inclusiv unele mainstream, gen New York Times, ba chiar ajuns și pe buzele știristelor noastre pe lîngă circărelile politice ori fiarele contorsionate ale oamenilor legii  :lol: - tsunami incluzînd psy-op-ul botezat Sekret Machines, cu rock-starul DeLonge și alți cîțiva pioni otrăviți ai Sistemului gen Elizondo în prim plan.

Mai multe detalii f. valabile, aici - dar o să revin (cred) și cu concluziile mele la fel de valabile - sînt modest, nu? :lol: - deși o idee diferite, mai ales ca țintire a întrebărilor deloc retorice  pe care ar trebui să ni le punem cu toții.
...Dar care nu-și găsesc de fapt locu-n mintea (aproape) nimănui. :oops:

UFO DECEPTION OP! DELONGE REID BIGELOW & NY TIMES EXPOSED! DARK JOURNALIST & DR. JOSEPH FARRELL
https://www.youtube.com/watch?v=5zJNa7yjAU4 

69
Merci moncher - uite că mai bâjbâi aproape viu prin matrics (plăcut surprins că rufon are încă *spectatori* de calitate - btw însă: dar tu di ce nu mai...? ) În fine, e totuși inevitabil și cîte un respiro după destule transpiro, dincolo de orice scuze confuze care ar putea doar să m-acuze. :lol:

P.S., dacă tot intrai: un călduros (se simte asta oricum) La Mulți Ani !!! global pe 2018 tuturor, dar și altul... particular Ioanelor / Ionilor - fie ei pozitivi ori negativi. :-D

70
...deși sînt convins că NU pe youtube va apărea primul clip UFO-convingător (adicătelea c-un ET :-) făcînd cu mînuța la hubloul unui OZN :ufo: filmat ziua, clar și de aproape - deci nu noaptea, de la 13 km și cu cea mai proastă cameră video :lol: a respectivilor postaco-tremurici, ca pînă acum.)

Unde-s șansele cele mai mari să-l vedem însă? Ați ghicit - pe RUFOn. :-D

71
:ufo: :ufo: :ufo: ..........Mulțumesc mult tuturor !!!   :planet: :moon: :planet: :moon: .......... Ba chiar și dușmanilor !!!  :martiansad: :evil: :-( :lol: ......... Dar cel mai mult rufoniștilor !!!......... :star: :star: :star: :-) :martiansmile: :rainbow:

...cărora vă urez și eu exact ce-mi doresc mie (upps, m-oi fi grăbit poate? - iertare dacă unora dintre voi încă le place-n Matrics.) :-D


72
Cafenea / Re: Hermeneutică, Reptilieni & Cinema
« : 27 Noiembrie 2017, 14:02:40 »
Pe harta apar marcate stelele cu auriu, rosu iar in plus apare o cometa. Ce inseamna? De ce auriu si rosu?
O explicație - deși aparent simplistă - ar putea fi extrasă din mărturiile unor (destui) gorobeți care pretind c-au avut contacte cu diverși reptoizi (ca fizionomie vb.), :martiansmile: majoritatea purtînd însă un gen de uniforme decorate-n roșu / auriu. Inclusiv în timpul regresiilor hipnotice - OK, discutabile și astea.

La modul mai generalizator-offtopic, ar merita zic eu dezbătut și scopul/rile oculto-apropourilor mai mult sau mai puțin transparente și/sau sistematizate vehiculate nu doar în Twilight Zone, ci și-n nenumărate alte producții ale *fabricii de vise* hollywoodiene.

73
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 21 Noiembrie 2017, 09:00:02 »
http://www.atrixnet.com/bs-generator.html

The Corporate B-Shit Generator :-D

74
Video [legaturi] / Re: Y'uFotube esențial
« : 17 Noiembrie 2017, 12:02:24 »
Hiper-mega-recomandabil de urmărit !!!... cît o mai rezista cenzurii subtile a YT (deși are 52 minute):

https://www.youtube.com/watch?v=NtIYFCjUTSo

...nu doar apropo de AI-grid-ul :evil: pe cale de completare cu noile rețele 5G, recent introdusele smart... surveillance-meters , corporatismul neo-babilonian ș.a.m.d.

Eu sigur nu mai apuc să simt pe propria piele consecințele neo-feudalizării digitale planetare mai-mult-decît orwelliene în curs de implementare finală, însă voi - DA.
...Trezirea deci !!! 8-)

75
...What? Escrocul T-olog :lol: e numit *om de știință* de bagabonții vâlceni care-și zic jurnaliști ??!!

Daravela asta îmi readuce-n minte o dilemă de-acum nu mulți ani, cînd cam jumate din populația formată exclusiv din *oameni de știință geniali* :-D trăiau în Rm. Vâlcea - și-ncă genial de bine - din tunuri date pe net meriganilor, de-a trebuit să campeze FBI-ul pe la noi ca să-i înșface, poliția noastră fiind prea timorată de-atîtea șpăgi.

P-atunci mă bătea gîndul că există o mutație satanică-n ADN-ul gorobeților din zonă - unde se deschiseseră și numeroase magazine de lux, reprezentanțe Mercedes etc.
Odată ce s-au spart însă manglelile d-aici (inclusiv spălările de bani negri prin butaforia numită ARCA), D.P. s-a gîndit că merită să-i fure pe merigani la ei acasă.

Rachetistul (sau racket-istul? :lol:) apoca_lipsei din bilanțuri Popa_escu cred deci că tocmai fiindcă-i vâlcean genial n-are varianta cauțiunii (no bail, just jail).

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 311