Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Xanadron

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 311
31
Si tu compadre ai dreptate in general desi probabilitatea ca experimentele au vreun scop ocult/at mi se pare un non sens.
Nu despre asa ceva e vorba. Povestea vrilului pare clara ca buna ziua.
Stăpînirea / înțelegerea întregului context este foarte simpla ori imposibila. Nu stiu si nu cred ca poate cunoaste cineva deocamdata.

Pentru moment parcurgem prin foraj vertical chestiuni publicate deja, discutate deja.
Pentru ce?... PENTRU CUNOASTERE. :lol:

Vreau sa iti pun 2 intrebari:
1) Care ar fi initiatii "pe bune"despre care vorbesti si ii enumeri: "proto-egipto-valahi, templieri, masoni, rozicrucieni, ezoteriști, teosofi, alchimiști ori chiar millenials transumaniști cipuiți subtil mai nou"?
2) Care e ghilda fizicienilor non-mainstream -inclusiv prin zona CERN.
Experimentele voastre clar că n-au vreun scop ocultat, dar ale altora mai *instrumentalizați*...+ monetizați mai ales - da.
Iar povestea vrilonevrozării :lol: nu-i deloc simplă - OK, pare totuși așa, cînd e descărcată-n 1001 variante ambigue-vagi-derutante (cu scop precis majoritatea) de pe fluidul net. Nu numai însă, fiindcă și cărțile de la Bulldog-Lytton încoa îmi par la fel.

În rest, răspunsuri exacte / nominale nu prea am la întrebările tale (justificat curioase), compadre - și chiar dacă le-aș avea, nu le-aș posta. Ar fi ca și cum ți-aș/v-aș spune cine monitorizează Rufonu, bazat doar pe bănuieli. Ori care din triclonații-literați mai și posta/ează p-aici. Sau cu ce scopuri precise. Și-n orice caz, orice conjurație/conspirație valabilă taman pe anonimitatea tartorilor dominanți :evil: se bazează.
...Tartori care intercalează parșiv (și inteligent, recunosc) între ei și turmalăii terrani o clasă multistratificată numită sau nu *elită*. Nobiliară, dar și preoțească + militară-n primul rînd era casta asta mai demult, dar acu-i și IT-transumanist-tehnocrată, secreto-servilă, militar-industriașă, juridică, politică și chiar administrativă - ultimele două-s cele *la vedere*, evident.

Toate ghildele astea favorizate fără jenă de Sistem - demonocratic, evident - au membri conștienți (sub 0,0001%) sau nu (majoritatea) de rolul lor malefic în translatarea ordinelor de-mai-sus în iadul de-mai-jos, după un model experimentat de eoni și-n alte mahalale galactice ca a noastră (de către colonizatori STS-iști fără scrupule originari din zona Orion :star: ...se pare - disclaimer necesar).

Unele nume-s totuși (semi)vizibile - v. puținii masoni care mai toarnă public una-alta (pe Di Bernardo l-am... turnat și eu p-aici). Și la capitolul savanți (britanici, normal :wink:) mai găsim cîte ceva - v. inventatorul (oarecum) al Internetului în anii 80-90, dar și inițiator al programului CERN mai demult - simplă coincidență, mda. Care savant niciodată nu va da însă pe goarnă cine-s sforarii lui imediat superiori ierarhic (p-ăia supremi sigur nu-i cunoaște oricum.)

...Hai pa acu c-am luat-o iar pe arătură. :lol: Departe la parseci de subiectul Vril adică. Tip de energie care poate nici nu există de fapt - în sensul c-ar fi inventată cu schepsis, *la derută* deci, pt a masca alte cărări demne de bătut - altă ipoteză la fel de bună (sau rea) ca restul expuse pîn-acu aici sau aiurea.

32
Cam toți aveți dreptate - ba chiar și eu. :lol: Dar fiecare numai cu logica ipotezelor ne putem lăuda (zic și eu să n-adorm.) Plus că pe cîte-o singură secțiune a problematicii *energo-universale*, din care și prezentul topic taie doar o felie. Stăpînirea / înțelegerea întregului context pare f. grea... spre imposibilă - fie și fără integrarea lui în vreun sistem de ecuații sau elucubrații :-D (nicio aluzie răutăcioasă la nenumăratele teorii gen dipolii vortex-tricotex).

...Și totuși, unii inițiați *pe bune* (fie ei proto-egipto-valahi, templieri, masoni, rozicrucieni, ezoteriști, teosofi, alchimiști ori chiar millenials transumaniști cipuiți subtil mai nou) par să știe / fi știut cu ce se mănîncă substratul mișcător al Iluziei. :star: Nu doar masterșii levitației deci.
Ba chiar apar semi-dovezi în sprijinul presupunerii că există deja o ghildă a fizicienilor non-mainstream - ar fi și culmea să nu iegziste (inclusiv prin zona CERN), din moment ce restrîns-elitista Omenire v 2.0 a Breakawayșilor e la un colț să-ți arate, în fine, colții. :-D
(n.b.: Temă/topic care merită reactualizat/ă, c-au apărut destule noutăți *orionez-involutive*, dar și *andromedan-evolutive* - tot criptic și eu, dar n-am cum altfel acum.)

Că-i zice Vril sau altfel tipului de energie adus în discuție mai puțin importă. Mai ales în ipoteza posibil valabilă ca atîtea altele (e și-a ta, compadre @abyss) c-ar fi doar o sub-formă a unei *vibrații de fond* continue / omniprezente filtrată selectiv pe criterii an/organice.  Dar și atunci ne-ar trebui un soi de Tabel Energoclar al lui Men/women-deleev :lol: mai verde-n față lămuritor decît diverșii Pomi ai Vieții, Ying-Yanguri, Ceruri Etajate, Malkhuto-sephirorătănii și alte goange hiper-criptice lăsate la vedere pentru Turmă (max. 1% din ea fiind interesată de fapt.)

Nici experimentările practice nu cred c-ar strica feng-șuiu nimănui... deși parc-ar fi nevoie de expunerea măcar aluzivă a scopului/rilor lor-experimentelor.
...(1) Să forțăm țarcul Matrixului încă din faza de trăitori în ambalaj densificat, cum sugera (nu doar) @fiulploii c-ar vrea mușchiu nostru subconștient măcar?
(2) Să schimbăm Lumea? (în bine, evident). Nu știu dacă merită, sincer :wink: - nici efortul, nici Lumea/paradigma actuală să fie schimbată (alt subiect cam tabu). Ca să nu mai zic dac-ar fi și posibil prin sforțări individuale...
(3) Să ne schimbăm pe noi? - ÎN CE/CINE anume? Ispita omnipotenței corupe și ea însă, en-gros chiar - altă cărare demnă de-o defrișare.
(4) Să visăm mai colorat? :lol: Glumesc, normal - să visăm deci *conștient* poate ca prim pas, iar apoi să ne *elementalizăm* visele?!
...și tot așa pînă s-o însera.

P.S. @Grifon: Bine găsite, stimabile, hiper-concisele indicii ale lui R Steiner (recunoști văd că nu prea vorbăreț nici el totuși) - dar nu pe ele mă bazam în presupuneri, chiar dacă destinația coincide... oarecum.
O să revin deci și cu alte bâjbâieli. (Iar glumesc; semi-serios acu, cineva f. informat mă informa :lol: că ultimele-mi 2-300 postări sînt doar aparent hazardat-aiuristice - Behold deci taman la firimiturile greu digerabile.  8-))

33
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Codex Falimentarius
« : 26 Iunie 2018, 18:58:17 »
Nu-i deloc rău c-ai postat știrea, frate SLEAH, dar trebușoara-i ceva mai complicată... și mult mai dubioasă decît apare-n media mainstream.
Ca și adevărul - rareori pur și niciodată simplu.
Cumpărătorul lui Mon(ster)santo :evil: - Bayer - făcea deci parte din binecunoscutul Grossraumkartel nazist I.G. Farben, a cărui lichidare puțini știu c-a fost finalizată abia-n... 2002 !!! (n.b.: prin 2012 încă se mai vehiculau acțiuni I.G...)
Atît de extinse-i erau deci tentaculele (una fiind BASF, căreia Gebruder Bayer i-a vîndut la mișto chestii-trestii semincere de vreo 6 mlrd. euro, cu puțin înainte de prezenta mega-preluare a meriganilor.)

*Micro-vînzare* ca praf în ochii publicului, dar sigur nu și ai comisiei UIE anti-cartel/monopol, ciudat de laxă și acum la mega-șopingăreala Bayer . Mai ales în contextul pseudo-rezbelului comercial/vamal cu ussa, fostelor ascultări ale dumb-fonului :-D Merkeloaiei, disensiunilor pe teme ursești, contrelor donaldtrumpeze apropo de neto/nato-chitroșenia nemțească (care susțin că-s sărăntoci și d-aia n-au decît două - !!! - jet-fightere funcționale, restul fiind cu defectu stricat :lol: - nu și Vril-urile lor haunebuneze cred eu totuși :ufo:) - etc. etc.

Nu mai sap totuși prea adînc, să nu inhalez accidental ceva occidental, :wink: gen Dicamba (noul Roundup) de 400 X mai toxic ca predecesorul... dar nu mă pot abține și vă reamintesc poziția preferată a degețelelor Merkeloaiei în poze.
Ori mai vechile mele răspunsuri aparent aberante la-ntrebări de genu: *Cum de poți susține că naziștii nu au pierdut de fapt WW-II?*
...Pai da: nația germană decimată a pierdut într-adevăr WW-II. Nu (prea) și tartorii naziști însă - cu unele excepții, mutați in corpore cu ideologia lor se cam știe pe unde... 

34
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril povestivribil :-)
« : 22 Iunie 2018, 13:41:20 »
Complet cred ca ar fi: imaginea de ansamblu a domeniului respectiv.
Dpmdv specialistul este tehnician next level .
 
Mai e cred io și-o a trei categorie-n sus: experții.
Care au și imaginea circumscrierii / conexiunilor / intersectărilor / influențelor etc. - mai pe scurt, a raporturilor domeniului lor cu alte sfere. De unde și probabila continuare - tot în sus - a ierarhizării, cu nenumărate *etaje*.
...Dar și-n jos, evident, unde sub semidocți sînt sfertodocții, apoi semi-habarniștii etc. :lol:

Scurtissim din nou că am o *fereastră* idem: și dintre maeștrii marțiali pomeniți mai înainte, doar unu mi-a părut realmente expert - și nu am rămas cu impresia asta doar fiindcă vorbea engleza mai bine ca restul. Culmea că nu era chinez, ci japonez (76 ani p-atunci, 1,60 m / 55 kg da-i azvîrlea pe unii dubli-n kile și jumate-n ani la 7-8 metri, mort acu dar nu asta contează, nici numele măcar - ca minoră idee, sugestivă însă, a fost singurul fără pretenții de hotel 4-5 stele.)
...Și cu mult umor în plus - recomandîndu-mi de ex. pe linia observațiilor uforever-iene (f. valabile zic eu), să nu mă re-apuc de karăți :-D dacă vreau să (și) slăbesc pe lîngă alte reveniri de formă prin explorări / reordonări interioare (trecusem de un cento-kil p-atunci ca *prosper biznisman*, mă mir că n-am și crăpat de vreun infract :lol:), ci de cu totul alte *pre-frăgeziri în izolare*.

Citat rapid din memorie că tre-să ies iar:
 *F.-San, abia după 6 decenii am ajuns să realizez că m-am chinuit aiurea să ating Liniștea aia Absolută prin arte marțiale. Am ajuns totuși p-aproape și d-aia la rezultate spectaculoase... vizibile, dar dac-aș mai fi de 16 ani m-aș face *doar* călugăr.
Cred deci că, oricît de mult am minimiza Intenția Inițială, ea tot ne deviază / bruiază cînd e translatată-n Mișcare Fizică. Chiar dacă n-avem intenția mătrășirii oponentului.

Sfatul meu așadar: mergi în vreo peșteră c-aveți destule :-D și stai acolo cît poți... adică cît  trebuie, o să afli tot singur și asta - dar fără confort și mai ales fără să ai drept ghid cărțile sau ideile oricăror guruși, oricît de bine le-ai fi studiat. Nici asta nu-i prea ușor ce-i drept, că Ego-ul lor are deja tentacule subtile-n tine.
Dacă le tai însă - nu înainte de a le cunoaște -, o să vezi că le poți cîntări mai exact. Înainte să le arunci de tot. Paradox? - deloc.* :wink:

Inutil să vă mai zic că n-am vizitat măcar vreo intrare de peșteră după, :lol: deși am slăbit destul - inclusiv tăria atașamentelor.

35
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril intraductibil
« : 22 Iunie 2018, 11:06:33 »
Întâi tresă te lămuresc scurtissim, compadre @abyss, că nu *ameninț* cu nicio dezvăluire / clarificare - cel puțin pe topicul ăsta - din simplu motiv că-s în ceață și io; părerile expuse pîn-acu sînt deci mai mult intuitiv-eclozate :-D și nici măcar influențate livresc.
Subliniez *livresc* fără să subevaluez utilitatea diverselor biblio-surse (orientale sau nu ca sorginte) aduse aici. Dar și fără să mă laud că le-aș fi citit pe toate - chiar dacă-s în curs s-o comit și p-asta. 

Că nu se pupă destule din ideile-conceptele-preceptele lor cu logica mea vriloido-conexă (posibil strîmbă, repet), e altă temă - pe care n-o aprofundez totuși dintr-un simplu motiv: controlul / trezirea / focusarea  = *managerierea*  qi-ului continui să cred că n-are nimic de-a face cu Vril-ul *ăla* care i-a obsedat pe mulți și cu mult înainte de Lytton-Bulldog ăla sau ...la fel de eugenico-axații nazi-nemțălăi.
A se nota deci micul detaliu că toți visau la crearea unei *noi rase* - dorință/intenție intensă taman fiindcă reflecta (și încă reflectă) beția puterii absolute = control absolut, chiar și înainte de ieșirea oricui din xxx mă-sii. :lol: Acțiune care nu cred să-i fi pasionat în primul rînd prin prisma rezultatului final (incluzînd să presupunem hibrizi ȘI c-un qi = energie vitală cumva brută zic io, supradimensionat și/sau controlabil), ci-n primul rînd prin metodele de *producție* a noii rase.

De unde și strofocările Ahnenerbe de-a culege tot ce se poate pe felia asta - eventual și notițele de laborator ale coanei Ninhursag din vremea cînd, împreună cu frate-su Enlil, se-ncontra cu solzosu Enki :-) pe tema echipării sau nu cu unele *dotări opționale* (replicare sexuală, conștiință de sine etc.) a primilor bio-roboței Lulu Amelu.
...Că Tatălui Lor (Anu?) i-ar fi crescut tensiunea prin Ceruri aflînd de  longevitatea... antiproductivă (pentru *recoltare*) a noilor robo-pets și-atunci a dat decretu cu potopu, e altă poveste la fel de incertă, deși cumva logică.

Mult mai logică-i însă deducția că genialii savanți... deloc britanici Paul Hartek ori Walter/Ida Noddack etc. s-au axat pe studiul stereotipurilor mecanicii cuantic-delocalizate a reacțiilor din plante (fotosinteză), ca prim pas al descifrării naturii Vril-ului - energie discretă controlînd (= stimulînd, structurînd-direcționînd în 3D, apoi stopînd exact cînd trebuie... =4D) alte energii vitale mai grosiere, prezente (aporape) allover.
Întâi la plante, că-i mai simplu - credeau ei. Nu pare să fi fost chiar așa, deși frunzele nu le fugeau de sub microscoape. :-D Sau de sub diverși cloțopei contrarotativi etc. :planet:
În orice caz, din tot ce-a mai transpirat de-atunci (puțin ce-i drept), deduc că NU studiul qi-ului, pranei, pneumei etc. era prioritatea lor - al altora însă, da (inclusiv depozitarea-transportul qi-ului :-o), plus că, la modul și mai general, energia moca FE a fost o altă obsesie nazi.

P.S. Nu trebuie supraevaluați zic eu nici diverși maeștri / guruși, inclusiv din artele marțiale. Zic asta tot cu disclaimer - părerea mea, faceți ce vreți cu ea - fiindcă și ei e uameni. :lol: Ori cel puțin erau ăia cu care am avut norocul (sau ghinionul?) să discut direct.
Dac-oi mai avea timp de povești (unele terminate-n coadă de pește zen) oi puncta una-alta - fie și doar fiindcă-n 96 am organizat personal C.E. karate (shotokan) la Poliambivalentă, unde FRKT-DA a invitat și cîțiva *grei* japo-chinezi pt demo-promo etc.
Cu care am și vb., normal, de m-au durut fălcile (în fine, răposatu Dan Stuparu m-a împins la aventura asta - Dzeu să-l hodinească, da să-l și ierte, :lol: că mi-a făcut p-atunci - fără să vrea, clar - o mare black-hole financiară cu ideea lui.)

36
Diverse / Re: Somnul... rațiunii ?!
« : 21 Iunie 2018, 10:39:18 »
Greu... spre imposibil de dat verdicte clare-n domeniul ăsta al somnului, atît de bine *camuflat* ca scopuri/mecanisme de Creatorii noștri. Care se pare că și-acu (inclusiv în timp ce scriem p-aici aiureli :lol:) ne mai umblă la ADN, ceakre (sau ci_acre?), aure și alte alea. 

Limitîndu-ne deci la cîteva chestii măcar parțial certe, numărul bătăilor inimii (sistole mai savant) pare să fie limitat la cca un miliard pe parcursul întregii nostre vieți, *din proiect*. De unde și opiniile unor doctori mai puțin mainstream (le-am postat demult p-aici, le găsiți dacă vreți) că sportul practicat prea intensiv ne reduce de fapt durata vieții !!!

Evident că savantul britanic :-D care ar reuși o analiză exact-exhaustivă a multiplelor intricații sistole / timp subiectiv / energie astrală / genetică- telomeri... obiectivi etc. ar lua 3-4 premii Nobel deodată.
Nu mai repet nici noile concepții ref. la natura cuantic-entangled a memoriei - și implicit a creierului cu rol de simplu *dispecer*-, aflate la ani-lumină distanță de ce se credea pînă acum.

...Dacă tu însă realmente simți că ești odihnită la trezire după 8 minus *x* ore de somn, înclin să cred că nu-i doar vorba de o senzație / autosugestie, ci de o reîncărcare efectiv mai rapidă a *bateriilor* -- cu energie din Astral, clar... dar nu neapărat cu mult-dezbătutul Vril, care rămîn la convingerea că-i greșit categorisit de stimabilii noștri colegi (și) experimentatori.
Bravo lor, dar - repet - IMHO cu un alt tip de energii au de-a face, manipularea Vril-ului (nu, nu-i nici Udana Prana) ne e permisă, sau hai să zic accesibilă numai după atingerea altui nivel evolutiv.
Cu sau fără cucuie :-P la lovirile de fiecare prag, dar asta-i altă discuție - la care oi reveni de m-or mai ține sistolele. :lol:

37
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 19 Iunie 2018, 11:02:25 »
În fine, s-a aflat dă ce nu vor alienșii :martiansmile: să ia contact cu noi - footage real *scăpat* (că nu să mai putea ține :-D) d-un ozenist pă canal, adică iutub:

https://media.tenor.com/images/6512f48b63965c53c1b54f5b739b2bb6/tenor.gif

38
 :-D Hai că-n ritmul ăsta mutăm aici Pagina Co(s)mică, ex-Eminență Cenuștie...

Spre deosebire de Ex-excelența Voastră, io m-am abținut (cu greu) să n-o ard și mai pe arătură, bobul abyssal re-aducîndu-mi în memorie povești d-ale bunicului, Baphomet să-l legene pe unde-o fi acu (apropitar și de crîșmă după WW-I) - cu mușterii făcuți mangă cărora le sărea muștarul cînd le cerea măl.A.I.ul pe șnapsuri.
...Deci tele-kinezi deveneau și ei cumva, doar auzind de A.I. :lol:

Ceva mai serios, și mai incredibil îmi pare contrastul dimensional dintre sămînța de tutun (aproape microscopică - 0,3 mm cred) și planta matură, care poate atinge +3 metri. Umflare mai abitir ca accizele UE pe țigări.
La fel, sînt micro-semințe ajunse rădăcini care mută/crapă și stînci (prin extensie... indulgentă și munți deci) - voilà cum ajungem tot la axarea anti-entropică a energiilor *invizibile* din țarcul nostru.

39

(1) Am adus vorba de pricipii fiindca nu am inteles sensul intrebarii tale cu ortodocsii si calea. Oricum nu vreau sa discut despre crestini si caile lor. Am alergie severa. Imi pare rau.

(2)  Chestia asta cu credinta, sfintenia , la altii poarta alta denumire> convingere si iluminare, care in fapt denota energie activata (vibratie) si energie rotativa (curgere). Pentru noi un obiect este sfant, sfintit sau facator de minuni la fel cum o persoana o poate face. La altii la fel. Totusi energia trebuie sa intalneasca o anumita structura ca sa se manifeste. In om desi ea exista trebuie lucrat cu ea ca sa o poti utiliza. Si credeam ca stie cineva cum poti lucra cu ea externalizand-o (cum sfintesc aia diferite lucruri) doar ca a ridica o particula pare mai interesant, presupune o dinamica vie. In fine aflu eu si singur.

(3)Am incetat cu boamba de mustar, gata pa. Dar curios cum se agita unii de spaima. Auzi.... se sfarseste civilizatia, isi dau cu bolovani in cap telekinetic....etc. Nasol waffenbruders.
(3) - Încep de-andoaselea, ca să fiu în ton cu înțelegerea ta diametral opusă a postării le care faci aluzie, Wffbrd. Posibil ce-i drept să scriu eu acu pe ultima sută de parseci :planet: mai dezlînat ca ăia 42% analfabeți d-a VIII-a la Evaluarea Națională, :lol: dar ești poate și tu obosit (idem amicul @hoinar, care-i și el o minte brici usually.)
Mai clar: încercam doar o figură de stil oareșcum pamfletaristică, asociind un termen / eveniment mai mult decît improbabil (un pilot de TR3-B/C/XY să fie lăsat a pălăvrăgi p-un forum) cu acțiuni-consecințe produse de tartorii lui-șefi la fel de improbabile... deși-n teorie posibile.
La fel cu telekineto-bolovănirea, zvîrlită-n postare doar ca posibil rateu karmic personal al vreunui semi-inițiat din precambrian - și nu ca scenariu belicos galactic, deși au fost și d-astea destule (v. asteroizii-resturi ale ex-planetei Tiamat), dar nu purtate tele-kinezește.

(1) - pă sărite acu, să vă buimăcesc definitiv. :-D
Eu n-am alergie, așa că mai hulesc o țîră: *principiile inițiale*, ale *părinților fondatori* etc. clamate de doxologii ortodocși sînt doar aburi contorsionați progresiv în devla lor de la Niceea-ncoa (climax: talibanicii imperatori C-tin/Elena.) Altfel - varianta onestă, pffui, ce-am ajuns să cer și io popilor - auto-clamații teoreticieni ortodocși ar trebui să coboare-n timp (cu mult) înainte de Origen, pavlicienii din Efes, esenieni etc.
(2) - Corectă (zic și eu să n-adorm, nefiind savant britanic cu păru vîlvoi :mrgreen:) presupunerea ta că *energia trebuie sa intalneasca o anumita structura ca sa se manifeste* - ca-n teoria Universului Electric și-a unui Sistem Solar asemenea :star: în care are fiecare planetă modulează cum vrea mușchii ei energia venită / primită constant (și nu invers proporțional cu distanța) de la Soare.

Multe ar mai fi de zis, dar ies acu fugărit de timp - realizînd simultan și cîîît de offtopic sîntem.
I ll be back deci - dar fără să mai dau impresia de Terminator o să-ncerc.  :wink:

40
HẤTRU, -Ă, hâtri, -e, adj., s. m. și f. (Reg.) 1. (Om) glumeț, mucalit, poznaș. 2. (Om) isteț, deștept. ♦ (Om) șiret, viclean. – Din ucr. chytryj.
sursa: DEX '09 (2009)

E de bine deci :wink: (peste 66,6%, :evil: a treia definiție fiind cea mai rară ca sens.)

Back ontopic însă - mai încolo, că-s fără aer condiționat la neuron.
Încă una totuși și mă duc: ortodoxia mă-ndoiesc că nu știi ce-i (adică ce clamează unii patriarhaliști fixiști c-ar fi, spre deosebire de alți babilo-paznici ai Iluziei cu alte fixații la fel de găunos-inutile, doar că-s mai mulți și mai sectarizați ăștia vestici): calea dreaptă -și UNICA valabilă, evident, de urmat pe felia credinței.

...Doxologice (conexe dogmei numeroaselor secte creștine) sînt teoriile astea care au dus la mici/mari schisme cu rol de-nvrăjbire perpetuă, dar n-are rost să intrăm în detaliile dihotomiei catolico-ortodoxe începînd cu Filioqve (originea + ...hai să-i zic disponibilitatea harului, simplist vb.) plus multe alte polarizări formale liturgice, eucharistice etc.
Altfel aș da-o (iar) în pro-gnosticism și/sau filo-origenism, dar nu (mai) vreau să aprind religio-fitile generatoare de loosh pentru arhonței. :-D

P.S. Învățarea practicii unui trai moral/sănătos/smerit etc. (cu reguli chiar utile-n majoritatea lor) ar fi mai importantă, doar că-i abandonată de majoritatea clerului d-acu - domeniu de-i zice ortopraxie.

41
P.S.-completare (L.E.: înainte de-a răspunde și postării tale, compadre, că meriți mai multe vorbe și n-am timp acu-acu) : Exemplul cu răposata Kulaghina e totuși un pic p-alături, capacitățile ei telekinetice (limitate, dar reale) fiind consecința... stricării defectului, :lol: și nu a vreunui efort inițiatic. Mai clar, rezultatul zdruncinării serioase a creierului ei d-o schijă în WW-II. Ce anume circuite i s-au (re)activat atunci prin tărtăcuță, doar Dzeu știe.

Ori, mai exact, proiectanții *softului-bio* limitativ instalat în toți candidații la reîncarnare acum cine știe cîte milenii / potopuri / eoni.
...Aceiași proiectanți care (înclin să) cred că derulează un Timeline cu termene demult stabilite - acum fiind probabil considerat optim momentul începerii *altoirii digitale* a bio-roboților = noi-sufletiștii. :-D Decizie luată însă nu de capu lor (ăla mare :-)) și nu neapărat în urma cîștigării vreunui rezbel intergalactic (părere strict personală și posibil greșită), ci aplicată probabil în urma permisiunii de la un nivel superior Lor.
Rămîn deci la convingerea că o ierarhie strictă e respectată și-n colțul nostru de univers aflat în carantină perfect justificabilă - clar însă că nu-n derularea unor acțiuni irelevante la nivel mega-global. :star:

Scurtissim și pe tema computerelor cuantice, dincolo de presupunerile deja banale/truistice ref. la extinderea continuă a rețelei AI globale - dar și profunde pînă-n rărunchii ADN-istici - prin 5G, digitalizare & conectivitate *benefică*, cashless society, high-speed banking + trade etc.:

Se pare - subliniez *se pare*, neputînd garanta că-i așa... chiar dac-aș ști. V-o zic deci doar ca s-o spun. :-D
Se pare așadar că ultima generație de computere cuantice a reușit *densificarea* bietelor holograme sintetizate pînă acum. Mai exact, ele ar putea fi acum... atinse, = simțite-pipăite. :-o
...Resintetizare a Iluziei Originare de către AI ?! :evil: - aista-i întrebarea-cheie, pe lîngă altele la fel de interesante, legate de scopuri. Care nu s-ar limita la vreo ediție modernizată a proiectului Blue Beam. :star:
...To be continued deci.

42
https://www.youtube.com/watch?v=d9lclpajgN8
Linda Moulton Howe being interviewed by Mysterious Outpost at the 2018 Ozark UFO conference discussing the existential threat of artificial intelligence.

Interviu dat de LMH relativ scurt, interesant și ontopic. Merită văzut nu doar fiindcă ar contrazice anecdota apropo de motivul pentru care nu ne contactează majoritatea ET-ilor :martiansmile: - poate doar ăia mai bagabonți, la vreo combinație profitabilă cu tPTB (*Semnul inteligenței realmente superioare în Calea Lactee e să nu ai niciodată relații cu locuitorii Terrei*) :lol: 

Re-focusîndu-ne însă pe bobul de muștar (non)tele-kinezuit de-o vreme (c-au mai fost cazuri de siddhis d-astea demonstrate, dar nu f. recent - de la semi-escrocul Uri Geller ori *adevărata* Nina Kulaghina e cam pauză-n mass-media - http://evz.ro/a-uimit-pentru-prima-data-lumea-stiintifica-femeia-care-misca-obiecte-cu-puterea-mintii-101.html ) - constat deci (ca și agerul moto-amic @hoinar) că hâtrul @uforever poate fi (cînd vrea el :wink:) și f. intuitiv, și corect deductiv-analitic.

Mai clar, Waffenbruder (fără să vreau a te *lumina* că sigur intuiești și tu aceleași schepsisuri, dar te prefaci cu succes că n-ai habar :-D): pare adevărată ipoteza că *mutarea boabelor* sau chiar a munților e permisă doar acelor umani care nu numai c-au atins starea telekineto-capabilă, ci și discernămîntul de-a o folosi în acord c-un Liber-Arbitru Universal deloc cadorisit necondiționat oricărui sac de piele posesor de suflet... doar potențial omnipotent.

Reînvățarea deblocării limitărilor ăstora - uneori și combătînd Răul prin alte Rele - pare să fie deci unul din (nenumăratele) motive pentru care viermuim - a cîta oară? - în 3D, f. probabil și fiindcă am dat-o-n bară cu alte ocazii.
...Cum anume? - în 1001 feluri, poate mutînd cîndva de la 13 km distanță ceva cataroaie-n capu vreunui dujman. :lol:

În fine, tema-i mult mai stufoasă - mai ales în lumina ultimelor evoluții terifiante ale computerelor cuantice -, :evil: așa c-o să revin - după ce răspund însă pe alt topic (deși e cam offtopic) optimismului lăudabil, dar nu și f. realist al lui @hoinar. Tot cu presupuneri, evident, că doar p-astea le am (avem?) în traistă - deocamdată.

43
Din păcate-i la fel de adevărată ca știrea din bancul (antic) cu Radio Erevan, în care un ascultător întreba:

- E adevărat ce scrie-n Pravda - că fruntașu-n muncă Ivan Ivanovici a primit cadou o mașină Volga pentru depășirea planului cincinal?
Răspuns:
- E perfect adevărat, doar că era vorba de-o bicicletă.
- Bună și aia pentru un stahanovist harnic, să ajungă mai repede pe șantier!
- Corect, numai că i-a fost furată, nu cadorisită.
:lol:

Serios acu frate Rayden, Solar Warden există mai mult ca sigur, însă imediat după ce vreun pilot de TR-3A-B-C-/XYZ va fi lăsat să posteze p-un forum (fie unul oblăduit de CIA ca ăl pomenit mai sus - Godlikeproductions) s-ar întîmpla următoarele chestii:

a. O mega-cometă/asteroid/plasmoid/hiperboloid ne va cădea în freză... cu maximă viteză  :-D
b. ...99% din actualii tartorii-șefi :evil: fiind demult ascunși ca șobolanii-n D.U.M.B.s, iar 1% vizionînd hliziți (și cronțănind pop-corn galactic la mulți parseci distanță)...
c. ...extincția planificată a umanității actuale (v.04 sau .05 după unii.)

44
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 06 Iunie 2018, 12:34:06 »
1. O tipă se duce la medic cu nasul umflat. Medicul o întreabă:
- Albină?
- Da.
- S-a pus pe nasul dv.?
- Da.
- V-a înţepat?
- N-a avut timp, pentru că soţul meu a şi lovit-o cu lopata. :-o

2. Într-o sala de urgenţă, doctorul către pacient:
- Ce s-a întâmplat de ţi-ai ars urechea stânga?
Pacientul:
- Păi, să vedeţi, călcam o cămăşă şi a sunat telefonul. Din greşeală am dus fierul de călcat la ureche, în loc de telefon - cu mâna stânga, pentru că sunt stângaci.
Doctorul:
- Bine-bine, dar şi urechea dreaptă-i arsă...
- Păi, a trebuit să sun și la Salvare! :-D

45
Uite cum iar mă faceți să postez mai des ca-n planul cincinal auto-propus (că mai mult nu cred să vă mai plictisesc), adică max. once a week - clar că nu-i o critică asta, ba dimpotrivă.
Deci:
@Grifon - Forța fie cu tine :lol: ...dar nu, nici prin gînd nu-mi treceau fantasmele StarWars. Pînă la un punct fantasme de fapt, fiindcă-n urma chemtrailizărilor repetate e f. probabil să avem deja viermuind prin noi fără s-o știm ceva nanoboți - însă nu max. 20.000 ca-n film, ci milioane/arde. În ce scopuri sau cînd și cum (ori dacă?) vor fi activați, rămîne de văzut.
...Fie și doar numele expeditorului scrisoricii de mai jos ar merita însă opinii p-o altă subtemă hermeneutico-iluzionistă made in Hollywood.

"Without the midi-chlorians, life could not exist, and we would have no knowledge of the Force. They continually speak to us, telling us the will of the Force. When you learn to quiet your mind, you'll hear them speaking to you."
Qui-Gon Jinn, to Anakin Skywalker --


@abyss (valabil de fapt și pt stimabilii @Grifon & @Gânditorul): Fii sigur, compadre, c-o să fiu mai explicit / sistematic la pensie de-oi apuca-o, dar sper că nu în stil de monolog protelisavonarolian. :-D
Ceva mai clar deci, nu disociez Vrilul de voința Sursei :star: cu S mare a tuturor energiilor născute din Nimicul tot cu majusculă - energii detectabile sau nu în care ne bălăcim cu mult înainte de naștere. Sau chiar de concepție. Că doar nu transmigrează *la noi* din vreun Univers paralel (deși teoretic e posibil și asta, dar bănuiala rezonabilă e că fiecare Univers e cu Vrilu mă-sii :lol: - remarcați că-s în continuare non-patriarhalist.)

Însă, ca presupusă (pseudo)undă purtătoare de informație morfogenetică (ori o fi și corpuscul cînd vrea el, ca fotonul? :wink:) eu cel puțin nu o văd prezentă allover, cum par a fi celelalte forme de energii/câmpuri metamorfozabile dintr-unu-n altu - dar cu care-și bat  capu de secole fără spor unii mai deștepți ca mine, ca să le împace într-o teorie unificatoare.

În slaba-mi minte Vrilul îmi apare deci ca un fel de... hai să-i zic *potențialitate* (energie latentă purtătoare de informație) stocată exclusiv în noosfera parcurilor de joacă anti-entropică a zeilor - ăia pe bune, nu servanții biblici elohimici ș.a.
...Temă prea stufoasă ca s-o epuizez însă-n postarea asta, deja prea lungă cred. Și-n orice caz la fel de speculativ-deductivă ca ale voastre - dar nici asta nu-i vreo hibă.

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 311