Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Xanadron

Pagini: 1 ... 238 239 240 241 [242]
3616
Astronomie / Raspuns: Noi descoperiri in astronomie
« : 30 Decembrie 2008, 14:53:35 »
P.S. (n-am mai putut edita mesajul anterior) : Bine v-am gasit !
Doar din discutii contradictorii (argumentate, evident) putem clarifica macar unele din infinitele probleme existentiale mai putin "terre-a-terre" care ne rod pe noi, astia mai curiosii. :wink: Si Hoagland (ca Bill Cooper si multi alti whistleblowers) a cazut in pacatul exagerarilor, odata pornit pe panta dezvaluirilor initiale simtind nevoia sa se... autocredibilizeze  :roll: cumva si prin "gogoshi" ulterioare. Asta nu inseamna insa ca totu-i fals din directia lor.

E o vorba: doar prostii au convingeri imuabile (adica idei putine, dar... fixe  :-D), asa ca respect orice opinie rezonabil argumentata - si eventual o pot accepta. Chiar daca mai e destul pina la aceptarea ideii ca nu ni se ascunde chiar nimic-nimic, inclusiv in domeniul astronomiei, de catre diriguitorii sistemului (clar global acum) in care traim.

3617
Astronomie / Raspuns: Noi descoperiri in astronomie
« : 30 Decembrie 2008, 14:27:11 »
Wow... atac din toate flancurile!  :-D
Serios acum, sint absolut de acord cu cresterea gradului de accesibilitate a cercetarii astronomice (pina la un punct... destul de avansat) si pentru amatori. Carora le lipseste insa deocamdata nu doar gradul ultim de patrundere/definitzie in lumea fenomenelor stranii fie si din zona proxima a sistemului solar, cit mai ales credibilitatea astronomilor "mainstream".

Cit despre subiectul Hoagland si "halucinatiile" :-P lui si-ale altor "amatori", o sa revin in detaliu imediat cum am timp (inclusiv cu imagini... indiscutabile, multe altele fiind, cum bine se spune, clar interpretabile). In ciuda actualei epoci "photoshopiste" :-D, continui deci sa cred ca respingerea "ab initio" macar a ipotezei "cosmetizarii" de catre NASA etc a unor fotografii din spatiu reprezinta o pozitie cel putin neproductiva.  :-)

3618
Ce te miri Xanadron?
Ce, nu crezi ca au si ei pe " Mama Omida " lor? Eeeeeeeeee................
Ba chiar mai mult: au ghicitori in ciob de oala, in praful .....de pe toba talibanilor din Afganistan  - dar care in L.A. se trage pe nas ...... si in multe altele !

 :wink: Retorice clar ambele noastre... mirari, Romulus !
Cit despre tentaculele finantzarii "prafoase" :-P a terorismului de toate nuantzele (includ aici p-al de stat), multe-ar fi de discutat, dar domeniul e atit de sensibil, incit dovezi palpabile cred c-or sa apara abia atunci cind nenea ala de se dadea Mesia :evil: pe-aici o sa-si plateasca singur aia 30 de ieuroi ca sa se autotrateze la memeaca !!  :-D

BTW: Apropo de intentzia viitoarei administratii USA de "reorientare" a efortului militar catre Afganistan, nu vi se aprinde oare un bec c-ar fi urgent nevoie de... si mai multi bani negri pentru operatii de aceeasi culoare ???

3619
tocmai mi-am adus aminte o frazã dintr-un film

I'm part of an organization that predicts the future. And we have found that the best way to predict the future, is to invent it."
— The Well Manicured Man from 'The X-Files'

Hehehe... bine zis, si nea' Churchill avea o vorba pe-aproape (citez din memorie):
"Istoria o sa fie blinda cu mine, findca eu o scriu"... :-D

3620
Citeva detalii la tema:

John McCain raised the specter of nuclear war yesterday when he warned that the United States faces “many challenges here at home, and many enemies abroad in this dangerous world,” before mentioning the 1962 Cuban Missile crisis.

Echoing Biden’s comments, McCain said the next president “won’t have time to get used to the office” and “I know how close we came to a nuclear war and I will not be a president that needs to be tested. I have been tested. Senator Obama has not.”

What is the test to which McCain and Biden refer, and how can they be so sure that it will arrive shortly after Obama takes office should he win the election as expected? What was Colin Powell referring to on Meet The Press when he said, “There’s going to be a crisis which will come along on the 21st, 22nd of January that we don’t even know about right now.”

The most likely scenario seems to revolve around Iran announcing, or the U.S. government claiming, that they are ready to build their first nuclear bomb.
 
Indeed, the Mossad front news outlet Debka File reported recently that “Iran will be ready to build its first bomb just one month after the next US president is sworn in.” The very next sentence of the report ties this in with Biden’s promise :roll: of an international crisis immediately after Obama takes office.

3621
Cafenea / Marea Neagra - evolutii ecologice alarmante ?!
« : 29 Decembrie 2008, 13:27:44 »
O tema, dupa mine, prea putin discutata/analizata. Aveti cumva informatii mai noi/mai complete?  :roll:
Iata un articol din "Libertatea" (care, rar, mai publica si altceva decit fete la pagina 5 :wink:) pe tema posibilei evolutii... alarmante a biotopului/compozitiei chimice a Marii Negre.
Dar si a posibilitatii utilizarii constructive a imensei resurse energetice reprezentate de hidrogenul sulfurat acumulat acolo in timp.
Totu-i sa nu explodeze taman cind oi ajunge si io, in fine, la mare, dupa ani buni de pauza... :D :D


"Marea Neagra este in prezent aproape de un dezastru ecologic, din cauza supraexploatarii resurselor, a procesului natural sau artificial de imbogatire cu materii organice si cu substante nutritive, dar si a deversarii de substante toxice’, sustine un raport prezentat zilele trecute in fata Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), reunita in sesiune la Strasbourg.

Despre ce este vorba? Specialistii UE considera ca se pescuieste prea mult in acest bazin marin, ca se deverseaza prea multe ape reziduale neepurate si, foarte important, nivelul hidrogenului sulfurat, un gaz toxic care poate exploda in contact cu aerul, a ajuns la cote alarmante. ‘Intr-adevar, nivelul de hidrogen sulfurat creste incontinuu in adancurile acestei mari.

Se preconizeaza ca in urmatorii 30 de ani viata din Marea Neagra va disparea complet chiar si in zona Litoralului’, ne-a spus dr. ing. Mihai Culcer, din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice (ICSI) din Ramnicu Valcea, responsabilul unui proiect care vrea sa evite aceste pronosticuri sumbre privind ‘vecinul’ de la est de Romania. Ideea de a folosi in scopuri economice acest gaz a aparut cu cateva decenii in urma. In anii ′70, statul roman a verificat informatia, in intentia de a folosi zacamantul in scopuri industriale. Ceausescu a comandat unei societati nipone o serie de teste. Japonezii spuneau ca echilibrul dintre apele de suprafata si cele de fund este unul fragil si ca la un cutremur major pot aparea curenti ascendenti care vor aduce gazul inflamabil la suprafata. Lucru extrem de periculos pentru tarile din vecinatatea marii.

‘Ceausescu le-a cerut cercetatorilor romani sa studieze posibilitatea captarii hidrogenului sulfurat si a apei grele, care se gaseste si ea din belsug in adancurile Marii Negre. Intentiona sa construiasca un oras submarin, care, prin coloane de bazalt, sa extraga acest gaz si apa grea. Insa dezvoltarea tehnologica de atunci nu ne permitea sa facem acel lucru’, ne-a spus prof. univ. dr. Ioan Stefanescu.

‘Daca proiectul se va materializa, Marea Neagra ar putea deveni izvorul de energie electrica al intregii Europe, pe timp nelimitat, deoarece rezerva de hidrogen sulfurat este imensa, iar gazul toxic se formeaza necontenit in adancuri. Colaboram in acest sens si cu Turcia. Tehnologia este folosita cu succes in Statele Unite. In urmatorii doi ani va lua fiinta Centrul pentru Experimentarea Tehnologiilor bazate pe Hidrogen si Pile de Combustie, in colaborare cu institutii similare din Uniunea Europeana. Pe langa cercetare, acest centru vrea sa atraga investitori in domeniul tehnologiilor energetice bazate pe surse regenerabile, pe scurt, ecologice’, a mai precizat directorul institutului, Ioan Stefanescu.

Cu sapte mii de ani in urma, Marea Neagra era un lac, izolat de Mediterana de un dig natural in dreptul Bosforului, ale carui ape erau cu 200 de metri mai jos decat oceanul planetar. In urma topirii ghetarilor, nivelul oceanului a crescut, iar presiunea a rupt digul dintre cele doua bazine marine. O patura de apa sarata, groasa de 200 de metri din Mediterana, a acoperit vechiul lac. A rezultat ceea ce vedem astazi: o mare, care la adancimi de peste 200 de metri, nu are viata, din cauza hidrogenului sulfurat, un gaz deosebit de toxic, produs de anumite bacterii din adancuri, care se poate aprinde in contact cu aerul."

3622
Acu' la modul serios: sint multe opinii avizate (fara sa fie neaparat ale unor obsedati "cataclismici") care sustin ca sansele de supravietzuire in cazul unor catastrofe d-astea naturale nu le au nici aglomerarile mari de oameni, dar nici "lupii singuratici".

Comunitatile de ordinul zecilor, maxim sutelor de indivizi (care sa cuprinda insa oameni calificati ori priceputi in diverse domenii... dar nu tocmai abstracte ;)) par sa fie solutia "continuarii umanitatzii", chiar daca de la un nivel tehnologic al secolului XIX...

Asadar, pescarii - vinatorii - fermierii - electricienii - instalatorii - mecanicii - constructorii - moashele :D etc (sau cei experti in domeniile astea ca "hobby") vor fi favorizati in noua eventuala "cursa pentru supravietuire", dar numai conlucrind cumva in niste comunitati unite.

Dar cu "conlucrarea" stim noi prea bine cum sta egocentrista societate actuala - si nu doar la noi. :(

3623
2012 / Raspuns: Sã ne pregãtim pentru 2012
« : 29 Decembrie 2008, 12:49:14 »
Ontopic: unii... chiar se pregatesc, :roll: nu gluma, pentru 2012 (ori care-o fi sa fie data cind probabilitatea dedusa macar logic/circumstantial sa se intimple "ceva" major se poate concretiza):

"Putin si-a construit oras-buncar anti-atomic"
   
Guvernul de la Moscova dispune in eventualitatea unui atac nuclear sau in caz de cataclism ecologic grav de un refugiu subteran, reprezentand un oras-buncar urias, care poate adaposti pana la 300.000 de persoane, prevazut cu toate utilitatile necesare vietii de zi cu zi. Locuitorii acestui oras subteran ar putea sa traiasca fara a iesi la suprafata aproape jumatate de an, dezvaluie miercuri portalul Ural.ru, citat de Rompres
Baza secreta a executivului rus se afla in masivul muntos Uralii de Sud, nu departe de statiunea "Abzakovo", locul preferat de schi al fostului presedinte rus Vladimir Putin, in prezent prim-ministru.

Zvonuri dintre cele mai diverse circula in legatura cu acest buncar. Localnicii afirma ca in Uralii de Sud se construieste inca din epoca sovietica un obiectiv secret, desi nu stiu exact despre ce este vorba. Cu toate acestea, ei au remarcat ca incepand cu anul 2000, fostul presedinte Vladimir Putin a devenit un oaspete frecvent al statiunii de schi "Abzakovo", situata la 60 km distanta de centrul industrial Magnitogorsk.
Oficial s-a spus ca fostului locatar de la Kremlin i-ar placea sa schieze mai mult la "Abzakovo" decat in alta parte, bunaoara decat in statiunile din Alpi, insa informatii neoficiale scot la iveala faptul ca Putin venea atat de des in Uralii de Sud pur si simplu pentru a verifica lucrarile de finalizare a constructiei orasului secret subteran, situat pe cel mai inalt versant al masivului Uralii de Sud - Yamantau - la o inaltime de 1.640 de metri.

Pentru prima oara a vorbit despre existenta orasului subteran din Uralii de Sud, la 16 aprilie 1996, publicatia americana The New York Times, care se referea la o baza secreta subterana, aflata in plina constructie. "In cadrul unui proiect secret, amintind de vremurile sumbre ale razboiului rece, Rusia se ocupa de constructia unui complex militar gigantic subteran in zona Muntilor Ural, asa cum sustin oficiali din Occident si Rusia. Accesul la complexul militar urias din interiorul muntelului Yamantau din masivul Uralii de Sud va fi asigurat de o autostrada si o cale ferata, aproape finalizate. Mii de oameni sunt implicati in acest proiect", scria la acea vreme publicatia americana.
Tema a fost intens mediatizata de mass-media occidentale. Bunaoara, publicatia The Washington Times scria la 1 aprilie 1997, intr-un articol intitulat "Moscova construieste buncare in caz de atacuri nucleare", ca in timp ce SUA au inchis majoritatea acestor obiective, Rusia construieste in ritm alert adaposturi subterane extrem de costisitoare, tuneluri si puncte de comanda, finalizand proiectele mostenite din epoca sovietica. In articolul respectiv, Washington Post facea de asemenea referire la orasul subteran din "burta" muntelui Yamanta.

Agentia de presa Ural.ru a reusit sa contacteze cateva persoane care intr-un fel sau altul au legatura cu orasul subteran din Uralii de Sud si a aflat ca, initial, se preconiza intr-adevar constructia unei baze militare. Si, la fel de adevarat, lucrarile au demarat in epoca sovietica. De ridicarea obiectivului s-a ocupat Directia-30 subordonata Ministerului Apararii de la Moscova. Constructia din muntele Yamantau a fost incheiata in 2002, exact in perioada in care presedintele rus Vladimir Putin venea frecvent la statiunea montana "Abzakovo" sa-si petreaca zilele libere.
De atunci, orasul subteran este foarte bine pazit si se intreprind lucrari de intretinere a acestuia, fapt remarcat, de altfel, de turistii care viziteaza zona.
Orasul subteran din Uralii de Sud poate adaposti pana la 300.000 de persoane, pentru comparatie, centrul industrial Magnitogorsk numara 400.000 de locuitori, iar orasul Ekaterinburg -1.500.000.

3624
Iata o declaratie interesanta a unui fost ministru chinez al Apararii, apropo de cunoasterea planurilor "responsabililor" NWO (New World Order) de depopulare a Terrei:

"Do you think China knew? de-population?
Yes, they do know.

Chi Haotian, China's Defense Minister in 2005.
""The US has a shocking conspiracy." According to what he had in hand, from September 27 to October 1, 1995, the Mikhail Sergeevich Gorbachëv Foundation, funded by the United States, gathered 500 of the world’s most important statesmen, economic leaders and scientists, including George W. Bush (he was not the US president at the time), the Baroness Thatcher, Tony Blair, Zbigniew Brzezinski, as well as George Soros, Bill Gates, futurist John Naisbitt, etc., all of the world’s most popular characters, in the San Francisco Fairmont hotel for a high-level round table conference, discussing problems about globalization and how to guide humanity to move forward into the 21st century. According to what He Xin had in hand, the outstanding people of the world in attendance thought that in the 21st century a mere 20% of the world’s population will be sufficient to maintain the world’s economy and prosperity, the other 80% or 4/5 of the world’s population will be human garbage unable to produce new values. The people in attendance thought that this excess 80% population would be a trash population and "high-tech" means should be used to eliminate them gradually.

Since the enemies are secretly planning to eliminate our population, we certainly cannot be infinitely merciful and compassionate to them. Comrade He Xin´s article came out at the right time, it has proven the correctness of our tit for tat battle approach, has proven Comrade Deng Xiaoping’s great foresight to deploy against the United States military strategy.

Certainly, in spreading Comrade He Xin’s views, we cannot publish the article in the party newspapers, in order to avoid raising the enemy’s vigilance. He Xin´s conversation may remind the enemy that we have grasped the modern science and technology, including "clean" nuclear technology, gene weapons technology as well as biological weapons technology, and we can use powerful measures to eliminate their population on a large-scale."


Hmmm... Problematica-i mult mai complexa decit credem, fiindca toate planurile (usor intirziate, din varii motive) din "agenda" NWO sint imbirligate :D cu evenimentele previzionate de unii pentru 2009-2012; in plus, se pare ca nu exista o unanimitate de opinii "strategice" nici macar in rindul serviciilor secrete ale fiecarei tari, dar nici in interiorul diverselor "centre de putere oculta" (masoni, Illuminati, Skull & Bones etc).
P.S. Circula si anumite opinii apropo de intzelegeri oculte intre SUA si China privitoare la un viitor conflict care sa conduca la acelasi scop final: reducerea dramatica a populatiei. Zvonuri, zvonuri... doar implacabilul Cronos le va confirma sau nu.

3625
Bine v-am gasit! (sau bine... CA v-am gasit  :rainbow:), dragi rufon-isti !
Scinteia gindirii libere din fiecare cred ca doar prin schimburi de idei poate sa si lumineze... :-)

3626
Diverse / Raspuns: Transplantul de cap
« : 28 Decembrie 2008, 00:25:17 »
Doar un scurt comentariu... de principiu: termenul mai adecvat mi s-ar parea "transplantul de CORP"  :wink: facut... capului primitorului.
Din motive, cred, evidente.

3627
Diverse / Raspuns: chemtrails
« : 28 Decembrie 2008, 00:11:06 »
Fara sa incerc enuntzarea unor afirmatii infailibiliste :-P, din toptanul de informatii disponibile pe net, as putea concluziona (macar pentru mine-ma) ca problematica "chemtrails" e... cel putin REALA.

Ipotezele-s nenumarate (de la fanteziste la realiste, unele sprijinite si pe date stiintifice, dar si pe surse aparent de incredere, ca de obicei dornice insa de a-si pastra anonimatul, din motive evidente), filtrul logicii fiecaruia raminind sa decida ce si cit credem, pina-n momentul eventualei actiuni de "disclosure" (dezvaluire) SI a complexului asta de operatiuni clar secrete.

Posibil asadar sa fie de fapt masuri.. pozitive, poate chiar de prevenire/atenuare a unor viitoare influentze cosmice legate de apropiatul virf de activitate solara (anumite molecule-particule ar putea reflecta una-alta :-D), masuri luate evident "pe shest"  :wink: pentru evitarea panicii, dar nu-s excluse nici scopuri mai putin laudabile (de "modelare" a ionosferei pentru, sa zicem, o actiune mai eficienta a armelor tip HAARP  :roll:). Care, ca tot veni vorba, sint convins c-au fost folosite in cazul ultimului cutremur din Sichuan (si asta, nu doar fiindca Benjamin Fulford a afirmat-o).

Voi ce credeti, stimati forumisti Rufon? (membrii unei arii - ca sa nu-i zic "confrerie" - interesante in care uite ca intrai si io, cu speranta unor dialoguri constructive si care sa ma ajute in evolutia interioara, prin gimnastica neuronului macar).

Pagini: 1 ... 238 239 240 241 [242]