Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Cautatorul

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 40
61
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 05 Octombrie 2012, 00:40:54 »
ALERTĂ: "Pământul va fi lovit cu forţa a 100 de MILIOANE de bombe cu hidrogen"

Specialiştii NASA sunt în alertă încă din 2010, când au descoperit că sistemul nostru solar este invadat de un nor energetic interstelar. Acest nor perturbă Soarele şi face ca Terra să fie fără apărare faţă de imensele raze solare şi "bombardamentul" razelor cosmice, scrie infowars.com.

NASA urmăreşte această furtună colosală încă din 2006 şi consideră că în 2012, 2013 ar putea lovi planeta noastră.

De asemenea, conform site-ului space.com unde gravitaţionale gigant - cu o lungime de până la 100 de miliarde de ani lumină - ar putea deforma Universul prin compresarea marginilor timpului şi spaţiului.

Teoria undelor gravitaţionale gigantice a fost propusă de unii astrofizicieni pentru a explica de ce spaţiul se extinde în diverse regiuni ale Universului. Măsurători atente ale expansiunii Universului au scos în evidenţă anomalii alarmante: nu fiecare regiune a Universului se extinde în acelaşi mod. Expansiunea iregulată a Universului ar putea însemna că legile de bază ale fizicii s-ar putea să fie greşite."


http://www.realitatea.net/alerta-pamantul-va-fi-lovit-cu-forta-a-100-de-milioane-de-bombe-cu-hidrogen_1022681.html

http://www.infowars.com/massive-solar-storm-to-hit-earth-in-2012-with-force-of-100m-bombs/
http://www.space.com/8100-deformed-galaxies-confirm-universe-acceleration.html

62
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 27 Septembrie 2012, 20:40:11 »
"Descoperirea facuta de un profesor intr-o localitate din judetul Iasi naste uimitoarea intrebare: primele forme de scriere din istoria lumii au fost folosite de o populatie care locuia pe aceste meleaguri?"

http://www.realitatea.net/secretul-tablitelor-cu-inscriptii-misterioase-descoperite-la-iasi_1016569.html


"Descoperire MISTERIOASĂ la Iaşi. Ar putea rescrie ISTORIA OMENIRII"

http://www.realitatea.net/descoperire-misterioasa-la-iasi-ar-putea-rescrie-istoria-omenrii_1015069.html
"Descoperirea fabuloasă pe care SUA o ascund de jumătate de secol

Oamenii de stiinta Paul Weinzweig si Pauline Zalitzki au facut niste descoperiri cu adevarat uimitoare, in largul coastei Cubei. Ei au descoperit structuri piramidale subacvatice, mai multe cladiri antice si chiar o structura care seamana cu celebrul monument Stonehenge, iar pe pietre au descoperit gravate fraze intr-o limba necunoscuta."

http://www.realitatea.net/descoperirea-fabuloasa-pe-care-sua-o-ascund-de-jumatate-de-secol_1016084.html


"NASA vrea o bază pe FAŢA NEVĂZUTĂ A LUNII

Proiectul sistemului de lansare se află în faza de execuţie, are un cost estimat la 3 miliarde de dolari pe an şi va fi finalizat în 2017.

NASA plănuieşte să înceapă construirea viitoarei baze lunare la doi ani după aceea.

Potrivit jurnaliştilor de la Orlando Sentinel, NASA a discutat deja cu Casa Albă despre acest proiect, luna trecută, însă nu se ştie deocamdată dacă Congresul american îl va sprijini, având în vedere costurile.

Agenţia spaţială americană formează deja o echipă care să realizeze schiţa viitorului avanpost spaţial, ce va fi "parcat" într-un punct din spaţiu, denumit EML-2 (Earth-moon libration point 2).

Punctele de libraţie sunt nişte "locuri de parcare" în spaţiu, unde obiecte relativ mici se află în balans faţă de forţele gravitaţionale generate de două corpuri cereşti mai mari - precum Terra şi Luna -, rămânând însă relativ staţionar faţă de cele două corpuri, ceea ce înseamnă că NASA va putea într-adevăr să "îşi parcheze" în acele puncte viitoarele vehicule spaţiale.

Potrivit specialiştilor de la NASA, plasarea unui vehicul spaţial într-un astfel de punct Lagrange dintre Terra şi Lună, "dincolo de Lună, reprezintă o bună metodă pentru a testa capacitatea oamenilor de a accede la spaţiul îndepărtat şi este, totodată, cea mai bună opţiune pe termen apropiat pentru a dobândi experienţă de zbor în spaţiu, cu riscuri mici"."

http://www.realitatea.net/nasa-vrea-o-baza-pe-fata-nevazuta-a-lunii_1016580.html

63
Evenimente OZN în România / Re: Observatie OZN
« : 23 Septembrie 2012, 02:18:28 »
Interesant ca postarea a fost la 22:01:11  iar tu spui ca la 22:43 ai vazut ce ai vazut. O fi serverul defazat la ora... cine stie.

A doua chestie: Prima observatie a fost pe 1 septembrie sau cel putin postarea. Atunci tot sambata spre duminica a fost si tot spre seara.
Nu stiu cum se face ca eu cand beau o bere in plus am un chef de glume farse si poante.. si nu stiu cum se face ca asta se intampla mai ales sambata spre duminica seara.  :-P

Sau dau si extraterestii cu artificiile lor dupa petrecere... ori in weekend ai timp de uitat pe cer... ori in perioada asta esti in zona cu pricina...

Pleaca si ozn-istii in weekend ce naiba...  :martiansmile:

64
2012 / Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
« : 22 Septembrie 2012, 03:13:28 »
Legat de filmuletul de mai sus. Cautati pe net dupa levitron. Si sigur nu e inventia lor.

http://en.wikipedia.org/wiki/Levitron

"The device that was later named Levitron was originally invented (c 1976) and patented (1983) by Vermont inventor Roy Harrigan. A Seattle entrepreneur, Bill Hones, came across the patent in the process of trying to develop a levitating magnet. Hones borrowed the prototype from Harrigan, analyzed its physics with help of his father, who worked at Los Alamos National Laboratory, then filed an "improvement patent" of his own.[4][5]"

Se gasesc de cumparat si la noi in Romania.
De exemplu:
http://www.ookee.ro/670-levitron
sau:
http://www.bestkids.ro/p-8951-glob-pamantesc-levitron-ion.aspx
(n-am nici o legatura cu siteurile; linkurile sunt doar asa de exemplu)

Iata un filmulet interesant:
Levitate any object up to 12 ounces with Levitron Revolution

65
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 21 Septembrie 2012, 05:34:19 »
Am ras de m-am prapadit... te-ai prins de dimensiunile "marii piramide martiene"...

Am gasit si informatia pe site-ul NASA:

"The drive by NASA's Mars rover Curiosity during the mission's 43rd Martian day, or sol, (Sept. 19, 2012) ended with this rock about 8 feet (2.5 meters) in front of the rover. The rock is about 10 inches (25 centimeters) tall and 16 inches (40 centimeters) wide. The rover team has assessed it as a suitable target for the first use of Curiosity's contact instruments on a rock. The image was taken by the left Navigation camera (Navcam) at the end of the drive.

The rock has been named "Jake Matijevic." This commemorates Jacob Matijevic (1947-2012), who was the surface operations systems chief engineer for the Mars Science Laboratory Project and the project's Curiosity rover. He was also a leading engineer for all of the previous NASA Mars rovers: Sojourner, Spirit and Opportunity.

Curiosity's contact instruments are on a turret at the end of the rover's arm. They are the Alpha Particle X-Ray Spectrometer for reading a target's elemental composition and the Mars Hand Lens Imager for close-up imaging."

http://www.jpl.nasa.gov/spaceimages/details.php?id=PIA16155

Acum daca martienii sunt de dimensiunile celui din poza de mai jos atunci asta o fi marea lor piramida...

Sau poate o fi un sandwich martian iar dungile inchise la culoare e crema de cacao...  avand in vedere nedumerirea celor de la n-AŞA: "Inginerii NASA au precizat că roca în formă de piramidă conţine dungi negre a căror origine le este necunoscută."

Totusi mi se pare suspecta urma unei labe de urs putin mai sus in stanga de piramida...  :-D
PS: desigur urs martian.
PPS: Ganditorule ai ajuns la postarea 666....  :evil:

66
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 21 Septembrie 2012, 00:15:20 »
Scuze pentru postarile succesive dar mi se pare interesanta si urmatoarea stire:

PIRAMIDĂ MISTERIOASĂ pe MARTE: Inginerii NASA se pregătesc să o studieze

 http://www.realitatea.net/piramida-misterioasa-pe-marte-inginerii-nasa-se-pregatesc-sa-o-studieze_1012916.html
http://romanian.ruvr.ru/2012_09_20/88859193/

67
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 20 Septembrie 2012, 23:53:04 »
"Gordon Duff, veteran al războiului din Vietnam şi Senior Editor al site-ului Gordon Duff, a publicat un articol în care susţine, bazându-se pe informaţii clasificate, că SUA şi China se luptă în largul coastei Californiei cu o civilizaţie extraterestră agresivă.

Gordon Duff susţine că a obţinut informaţii de la serviciile de securitate chineze şi că civilizaţia extraterestră operează dintr-o bază subacvatică pe care a reuşit s-o creeze în Pacific.

Potrivit lui Duff, care publică de multe ori informaţii din sfera militară care nu apar pe site-urile mainstream, civilizaţia este "extrem de agresivă şi neprietenoasă". În sprijinul Statelor Unite au intervenit nave chinezeşti de război, spune fostul soldat american.

De teoria lui Duff au ajuns însă să se îndoiască şi site-urile axate pe fenomenul OZN-urilor, precum examiner.com. Acest site a scos la înaintare o altă teorie, tot cu un pronunţat iz conspiraţionist: Statele Unite se pregătesc să însceneze un război cu o civilizaţie extraterestră cu scopul de induce panică în toată lumea şi de a subjuga astfel cetăţenii.

În realitate, civilizaţiile extraterestre care ne-au vizitat până acum au scopuri paşnice, aducându-ne tehnologii avansate şi prevenind declanşarea unor războaie nucleare.

O invazie extraterestră creată de guvernanţii americani le-ar permite acestora să îşi mărească puterea la nivel naţional şi internaţional şi să mărească bugetele destinate serviciilor de informaţii."

http://www.realitatea.net/site-militar-sua-si-china-se-lupta-in-pacific-cu-o-civilizatie-extraterestra_1012861.html

http://www.veteranstoday.com/2012/09/17/ufo-war-chinese-and-us-navy-off-san-francisco/

http://www.examiner.com/article/is-alien-ufo-false-flag-invasion-on-the-way


Ma asteptam ca acea baza extraterestra sa fie in insulele alea japoneze disputate cu China. Adica China SUA si Japonia sa maseze vase de lupta in zona pe motiv de insule cand in realitate ar fi lupta cu extraterestrii. Dar asa e ciudat.

Totusi vad ca americanii discuta intens cu China:

"Secretarul american al Apărării, Leon Panetta, a ajuns joi la baza navală chineză de la Qingdao (est), o premieră pentru un şef al Pentagonului, în contextul dialogului referitor la securitate dintre SUA şi China, putere în creştere în Asia-Pacific.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/china-gata-de-razboi-cu-japonia_1012413.html

Sau poate ca insulele japoneze sunt praf in ochi pentru abaterea atentiei si pentru a se gasi motiv oficial pentru vizita secretarului american al apararii (mai corect al atacarii).


68
2012 / Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
« : 20 Septembrie 2012, 22:32:58 »
Eu sunt sceptic in ce priveste astfel de descoperiri. Daca ai descoperit ceva atunci pune in practica si vinde. Daca e ceva care aduce un avantaj atunci se va vinde ca painea calda. Daca e bla-bla-bla atunci ramai la stadiul de declaratii si conferinte si alte vorbe-n vant similare acestui anunt important.  Au descoperit ceva legat de energia libera?  Atunci sa faca ei o centrala electrica pe baza asa zisei energii libere si sa vanda curent. Se vor face miliardari daca e adevarat ce zic si vor avea puterea si resursele pentru transforma societatea pe baza filosofiei si tehnologiei noi pe care o propovaduiesc. 

Si citez: "în ultimii 40 de ani, a dezvoltat mai multe sisteme revoluţionare de tehnologie a transportului, purificării mediului sau de alimentare cu energie, care în prezent ar putea transforma radical viaţa, pe întreaga noastră planetă, într-un timp foarte scurt – dacă guvernele lumii vor răspunde pozitiv la oferta fundaţiei."

De ce trebuiesc implicate guvernele? Sa se duca la companii mari cu brevetele lor si daca sunt fezabile atunci sigur vor fi preluate si puse in practica.
Sau cumva pentru ca fara ajutoare de stat aceste sisteme "revolutionare" nu functioneaza... adica sunt energii libere cu ajutoare de la guverne...

Si la noi exista energii gratuite sau cu pret foarte mic: Caldura subventionata de la Radet, ori alte chestii subventionate de guvern care variaza functie de venituri. Esti sarac energia ta e mai gratuita si libera decat la bogat care nu primeste suvbentii. Ca de, omul sarac e mai pur si mai putin legat de lucrurile pamantesti de aia beneficiaza de aceste energii libere de incalzit locuinta de la guvern...  :evil:

In rest cu energiile filosofice.... :evil:   Imi aduc aminte de un banc in care unul se duce la OSIM si zice ca a inventat masina zburatoare si tot explica ce avantaje are in comparatie cu masina clasica. Intrebat fiind de planurile tehnice si cum functioneaza raspunde: Nu stiu si nu am planuri tehnice. E problema inginerilor, mie mi-a venit doar ideea.... :-D

69
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 04 Septembrie 2012, 23:39:20 »
"Pe data de 22 septembrie, ufologii din toată lumea îşi vor îndrepta atenţia asupra oraşului american Las Vegas, unde Muzeul Testelor Atomice va organiza o conferinţă despre OZN-uri, scrie Huffington Post.

Printre invitaţi se numără mai mulţi piloţi ai armatei Statelor Unite, care vor face dezvăluiri despre întâlnirile lor cu diverse obiecte zburătoare neidentificate.

În luna martie, muzeul Smithsonian a inaugurat o expoziţie intitulată "Area 51: Mit sau realitate?", în cadrul căreia sunt prezentate mai multe documente ale armatei americane legate de OZN-urile care au fost văzute deasupra Statelor Unite. Mai mult, expoziţia din Washington găzduieşte chiar mai multe "obiecte extraterestre autentice", care ar fi fost prelevate dintr-o zonă din Rusia în care s-ar fi prăbuşit un OZN."Sursa: http://www.realitatea.net/muzeul-testelor-atomice-din-sua-va-prezenta-in-septembrie-adevarul-despre-ozn-uri_1000463.html

70
Eu cred ca ar trebui ca la scoala sa se faca cel putin o activitate pe teren asa cu clasa, care sa aiba ca tema: Cum arata Statia Spatiala Internationala cand traverseaza cerul. Ca sa vada tot poporul cum se vede pe cer. Cum se duc toti la gradina zoologica cu scoala ori cu gradinita asa sa se faca si cu SSI.
Sau macar tema pentru acasa.

Asa cum se fac la eclipse diverse chestii organizate asa sa se faca si pentru observarea statiei spatiale.
Pariez ca in acest fel multe din OZN-uri (obiecte zburatoare NEIDENTIFICATE) se vor transforma in OZI  adica obiecte zburatoare IDENTIFICATE.

Nu spun neaparat ca observatia curenta este sigur SSI dar in proportie de 99.9999999 asta e.  Trebuiesc stiute ora si data exacta pentru a verifica daca a fost SSI.

Oricum apreciez ca exista oameni care se mai uita si pe cer.

71
Evenimente OZN în România / Re: Observatie OZN
« : 02 Septembrie 2012, 02:12:18 »
Nu stiu de ce dar am senzatia ca suntem la camera ascunsa...?   :evil:

Poate a ramas OZN-ul in pana prostului si coborase sa-si goleasca canistra de protoni in miezul motorului cu antimaterie... si acum vine la Brailaaa... Pun aparatul foto la indemana cu trepied cu tot ce trebuie. Ii pun obiectivul ala de distanta mare pun un card gol si trec la panda.

Acum serios vorbind pe poza sunt o multime de obiecte zburatoare si "taratoare"  :-D neidentificate...
Probabil  poza  s-a facut noaptea cu timp de expunere mare si alea-s stelele. Altfel banui ca are loc o ploaie (furtuna) de meteoriti ori o invazie extraterestra. Iar pixelii inconjurati de mine cu cercuri bine ca sunt rosii si verzi ca iar am fi vorbit de pixelul albastru... :)  Totusi nu cred ca iese un cer asa de frumos albastru si pomii asa de verzi pe timp de expunere mare noaptea chiar cu luna plina. N-am incercat recunosc.

Acum pe bune daca ar fi scris un utilizator nou ceea ce ai fi scris tu, ai fi pus si tu aceste intrebari cu siguranta.
Avand in vedere insa vechimea si reputatia ta te credem pe cuvant... dar crede-ne si pe noi cand dorim sa aflam mai multe informatii. Ala lucreaza la SRI la CIA la FBI de nu vrei sa-i divulgi locatia? Il desconspiri ori ? Nici nu-i cunoastem numele ori nickname-ul.

PS acum vad ca timpul de expunere a fost de 30 secunde si ora fotografierii a fost 22:31. Cam colorate toate... Parca-i ziua. O sa incerc si eu sa vad cum ies toate.

Fara mai multe informatii noi ce-ar trebui sa facem? Daca zona e secreta atunci nici macar o fuga sa dam sa cautam si noi OZN-ul nu putem. Poate cel mult sa iesim afara sa ne mai uitam pe cer sau sa mai confirme si altii observatiile. Oricum am inteles de la tine ca spre Braila sigur nu vine (e bastinas sau are baza in zona) asa ca nu voi mai iesi afara ca e frig. O seara buna la toata lumea.

72
Evenimente OZN în România / Re: Observatie OZN
« : 02 Septembrie 2012, 00:36:44 »
Lipsesc informatii legate de locul observatiilor anume primul observator unde exact anume (ce judet macar) se afla si unde te aflai tu. Poate vine inspre Braila si ies si eu afara sa-l vad...  :ufo:

Descrierea ta seamana cu a unei lanterne chinezesti.. ca tot e sezonul nuntilor...
Poate sunt obiecte diferite, de unde stii sigur ca, ce ai vazut tu e acelasi lucru cu ce a observat celalalt observator?

Ceva foto macar cu un telefon mobil exista?


73
2012 / Re: 2012 Reloaded
« : 02 Septembrie 2012, 00:27:30 »
In 2007 aparuse curentul multi care ziceau ca schimbare de poli ca cutremure schimbarea comportamentului uman intrarea in a nustiucatea dimensiune oameni entuziasmati si convinsi ca se va intampla ceva.Pe forum s-au scris cateva sute de mesaje pe mapamond numaraul mesajelor de pe forum inmultit cu o 1000 s-a facut chiar si un film.Suntem totusi trecuti de jumateta acestui an si inca dimintetile sunt insorite.Felicitari celor care au crezut in calendarul maias.Aia taiau capete ca sa nu se infurie zeul soare pe ei si se temeau de eclipse.Cam aceeasi mentalitate o au si cei care au spus ca terminarea unui calendar insemna sfarsitul lumi.Cica alinierea planetelor si daca se alineaza ce?Probabil in america de sud 21.12.2012 va fi o sarbatoare cam cum e la noi craciunul.

De acord cu tine.
Dar sa nu zicem hop pana nu sarim puntea...
Predictia exploziilor solare nu se poate face inca si nici nu sunt cunoscuti toti asteroizii din spatiu care ar putea lovi Pamantul.
Ca sa nu mai spun de faptul ca Israelul nu mai are rabdare cu Iranul. Asa ca mai bine sa asteptam trecerea anului. Dupa care vor veni altii sa ne spuna ca sfarsitul lumii vine pe calendarul vechi ca nu e bun asta nou si altele asemenea. Vom trai si vom vedea...

Dar simt un fel de dezamagire din tonul postarii tale.  :-D 

74
Astronomie / Re: Luna
« : 29 August 2012, 05:07:51 »
Sa fie vorba de nanotuburile de carbon oare?

Iata si aici o stire mai veche dar e vorba doar de un lift spatial:

"Compania japoneză de construcții Obayashi Corp, din Tokio, și-a dezvăluit recent intenția de a realiza un lift spațial până în anul 2050. Firma dorește să plaseze o stație orbitală la altitudinea de 36.000 de kilometri deasupra Pământului și apoi să ridice turiștii în Spațiu către aceasta la bordul unui vehicul de tip lift tractat de un troliu din nanotuburi de carbon, de 20 de ori mai rezistente decât oțelul."

http://www.stiintasitehnica.com/o-firma-japoneza-dore-te-sa-construiasca-un-lift-catre-spa-iu-pana-in-2050_1198.html

Am mai gasit stirea ta si in romana; dar e tradusa cam aiurea (nu ca as fi eu un mare specialist in engleza dar un comentator a observat o greseala importanta):

http://www.realitatea.net/urmatoarea-calatorie-pe-luna-se-va-face-cu-un-lift-spatial_996126.html

"Un lift spaţial pentru transportarea oamenilor şi roboţilor către suprafaţa Lunii poate fi construit în prezent, susţine o companie californiană, care explică faptul că sistemul de acces ar fi simplu şi ieftin."


75
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 27 August 2012, 23:32:20 »
Eu folosesc http://www.marketwatch.com/ pentru a vedea pretul aurului petrolului  bursele in timp real, cursurile intre valute etc.

Prăbuşire a pieţei de valori din China

"Tranzacţiile de la bursele de valori din China s-au încheiat astăzi (ieri) ( nota mea) cu o prăbuşire.

Indicele Shanghai Composite a scăzut cu 1,74%, reînnoind minimum de 41 de luni. Indicele Shenzhen Stock Exchange Component a scăzut cu 2,06%. S-au devalorizat şi hârtiile de valoare legate de sfera financiară şi metalele neferoase. Indicii din aceste sectoare au scăzut cu peste 3,5%.

Această evoluţie a lucrurilor a fost provocată de îngrijorarea investitorilor faţă de încetinirea creşterii economice a ţării şi scoaterea capitalului de pe burse de fonduri mari. O reacţie prudentă le-a stârnit investitorilor şi declaraţia premierului Consiliului de Stat al Chinei, Wen Jiabao, că economia chineză continuă să simtă influenţa negativă a fenomenelor de criză de pe principalele pieţe de export."

http://romanian.ruvr.ru/2012_08_27/86324550/

De ce fondurile mari isi scot banii de pe burse?

O alta stire interesanta zic eu:
"Windows 8 trimite la Microsoft datele despre toate programele instalate
O funcţie ascunsă în Windows 8 numită Windows SmartScreen trimite la Microsoft informaţii despre fiecare aplicaţie pe care utilizatorul o descarcă de pe Internet, dacă a încercat să instaleze sau a instalat în sistemul operaţional, a declarat programatorul Nadim Kobeissi, care a descoperit această funcţie.

Sarcina SmartScreen este protejarea internautului de programe virusate. Datele sunt trimise atunci când utilizatorul începe instalarea.

„Informaţia este trimisă momentan. Despre fiecare aplicaţie pe care o descărcaţi sau instalaţi. Este o problemă foarte mare legată de confidenţialitatea internauţilor, ţinând cont de colaborarea dintre Microsoft şi organele puterii şi disponibilitatea sa de a oferi datele structurilor de stat”, menţionează Kobeissi.

Funcţia SmartScreen este activată automat. Dacă se dezactivează (şi asta nu este aşa uşor de făcut), Windows va aminti cu insistenţă utilizatorului că trebuie s-o activeze din nou".

http://romanian.ruvr.ru/2012_08_27/86380854/

Cu alte cuvinte daca-ti instalezi un program de torrente Microsoft afla asta. Si daca Microsoft stie atunci si autoritatile stiu.


Legat de windows 8 stiti ca nu va mai putea reda DVD-uri, si va trebui cumparat un soft separat pentru asta:

"CD-urile se pregătesc să se alăture dischetelor şi benzilor magnetice uitate pe rafturi şi de care nu mai are nimeni nevoie. Primul semn al „morţii” lor au fost laptop-urile fără suportul necesar pentru redarea DVD-urilor. Windows 8 care va fi pe piaţă în 2012 va fi lipsit de programul standard pentru redarea DVD-urilor.

„În întreaga lume vânzarea DVD-urilor scade an de an, de asemenea, scade popularitatea Blue-ray”, se spune pe blogul oficial al Microsoft. Se presupune că distribuirea video pe internet va înlocui complet DVD-urile.

Asta nu înseamnă că Windows nu va putea reda video de pe DVD. Componentele necesare acestui suport vor putea fi achiziţionate separat. Producătorii de calculatoare care vor instala Windows 8 vor putea licenţia player-ul şi îl vor adăuga la soft-urile existente şi se pare că ei vor face acest lucru mult timp"

http://romanian.ruvr.ru/2012_05_06/73958942/

PS: Am trecut pe vocea rusiei... ca alte voci au disparut...  :-D

Pagini: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 40