Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - loreley

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 23
1
       La  muti  ani Romulus! Si cat  mai  multe intalniri de  gradul  3 :-D
       Am  zis :evil:

2

    Uite ca  omuletul captiv  din mine nu  prea  intelege de ce  daca nazi au avut  aceste  capacitati tehnologice nu au castigat? Nu  voia Hitler... :evil: Sau Et le-au  dat-o
dar nu  le-a  dat  voie.. :-D

3
OK...dar scurtissimo, draga Rayden, fiindca "mai pe lung" :-D ar fi necesar un alt topic:

1. Si zborul lui Rudolf Hess in Scotia, si ciudata retinere a lui Hitler de-a macelari trupele britanice la Dunkerque (acordindu-le, suspect si inexplicabil, 3 zile pentru retragere), dar si INCETAREA brusca exact pe 10 mai 1941 (data aterizarii lui Hess in Marea Britanie) a operatiunilor "Blitz" de bombardare masiva a Londrei indica semnarea efectiva a unui pact secret de... semi-non-agresiune intre nazisti si babilonienii stapini din City of London.

2. Pe linia prostelii/aburelii globale valabile, evident, si pentru istoria "oficiala" a WW-II, restul rezbelului a fost probabil condus doar in scopul asigurarii unei anume "recolte" de CS (Corpuri Spirituale) Alor de Sus. :martiansad: In paralel poate cu profitarea de conditiile favorabile experimentelor genetice in massa pentru crearea unei noi rase - experimente continuate bine-merci si-n prezent, doar ca nu "la vedere". Parerea mea doar, evident... :-P

3. Pactul REAL din 1956/57 (nimeni nu poate localiza precis in timp evenimentul) dintre actualii sforari PTB si factiunea nazista condusa de Martin Bormann (umasul lui Hess in funcia de "Stellvertretender Fuhrer") e un subiect si mai complex, ale carui ramificatii/consecintze mi se par prelungite pina-n zilele noastre. Ceva clar ca li s-a dat actualilor Illuminati-Skull&Bones etc (inclusiv bani/aur, tehnologii cosmice si nucleare "la pachet" cu savanti germani) - dar e la fel de clar ca nu li s-a dat TOTUL (aici includ "The Nazi Bell" si alte citeva chestii esentiale). Evident ca "trocul" presupunea respectarea anumitor conditii, ce includeau si ne...deranjarea bazelor naziste de catre expeditii belicoase similare celei a amiralului Byrd.

4. Conditiile "tratatului secret" se pare ca n-au fost totusi respectate intocmai de Bush, Clinton, Obama & Co. (de fapt de aia din jurul si de deasupra lor), care si-au vazut doar de traiul lor opulent si n-au fost prea eficienti in distrugerea gradata a actualei "linii genetice" -  dupa care, zic eu, ar trebui sa urmeze (in curind pe ecrane ;)) intrarea in scena a "Ubermensch"-ilor iesiti de prin subteranele antarctice... :evil: 8-) :-D La punctul asta ar intra de fapt analiza a vreo 33 de evenimente paradoxale cumva, dar tratate de aceeasi gaunoasa istorie "oficiala" drept normale...

5. ......................[adica multe altele, de care nu-i loc aici si-acum] :lol:


    Xanadron ,  pe  mine  ma-ai  bagat  in  ceata..Hess dupa  cate  stiu  cand a zbuarat  in  Anglia i-a  propus  Lui  Churchill  din  partea  lui Hitler ca  UK  sa ramna  neutra sau  sa  intre   alaturi de  Germania in  razboi.In  schimbul  asta Germania inceta  bombardamentele  aeriene iar  Uk isi  pastra imperiu. Dar Churchill  o  fi  zis  da si a facut  ba. Daca nazistii aveau  arme secrete crezi  ca se  rugau  de  cineva? Sau nu  castigau  razboiul?

4
Romanian UFOnetwork / Raspuns: In memoria lui Tiberiu (Shadowman)
« : 14 Ianuarie 2011, 17:31:42 »

           Mi-a facut  placere de  fiecare data sa-i  citesc  posturile...iar acum nu  mai  este....
           Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

5

    Tayka,
   Nu stiu daca Annunaki ne-au  creat,  daca ne-au creat se  pune  intrebarea: Cine  i-a  creat pe  ei? Ipoteza lui  Sitchin cam are  fisuri...In  alta  oridine de  idei, In  antichitate  existau taxe,  recensamant etc...iar la  noi au  existat si  haiduci care  traiau liber  in  paduri.Si  sa fii  sigur  ca  daca ar  disparea  electricitatea ,tel,  internet s.am.d. omul  s-ar  adapta. Probabil ar  incepe din  nou  sa deseneze prin  pesteri :evil:


7

           Dupa mine mesajul lui Burebista nu  aduce nimic nou. Asta  se stie  ca suntem  scalvi . Sclavi
moderni pe  plantatii  moderne,avem  chiar "paine si  circ".  Gladiatori  nu :evil:Pe de alta parte  cum  ati vrea  sa traim? Fara legi? Fara sa  avem pe cineva in  fruntea turmei? :evil:Cand s-a nascut  al  doilea  om pe  pamant atunci  s-a  nascut  si sclavia si o  sa ramana mereu.Este adevarat ca  acum  sclavia  a  ajuns  a fi  o  arta.Si  daca ar  fi  date jos sistemele de  guvernamant  si  am  fi organizati  in triburi  tot sclav ai  fi.
Padme vorbea de solutii. Nu exista solutii.
Sau nu le vad  eu? :evil:

8
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Raspuns: Cyber Security Act 2009
« : 17 Septembrie 2009, 11:55:41 »

       Probabil le  vor  pune  pe  bani. Dar depinde. Ma  gandesc  ac  totusi  unii  vor  faliment. O  sa  le  convina? In  China parca deja  unele  situri  sunt pe  bani.

9
Extraterestri / Re: Reptilienii
« : 14 August 2009, 14:51:51 »

     Care  e  diferenta  dintre explicatie  si  raspuns? :-D

10
     Ronin,no ofense,dar m-ai  inebunit cu  iezuitii.Peste tot tu vezi numai iezuiti :evil:Am vazut
 filmul ,si cred ca e prea  devreme de  a-l  incrimina  pe Obama desi inaugurarea lui ca presedinte
mi s-a  parut o telenovela  comunista,poporul era hipnotizat iar jurnalistii in  extaz.Vom vedea,dar  eu mari  sperante  in  acest Mesiah nu am.

11
Nu va fi nici un fel de al treilea razboi mondial. Vor fi revendicari economice monstruoase tocmai din 2010. Nu va mai luati dupa o persoana care a prezis cit de cit bine pina acum si extrapolati la infinit ce a spus.

     Scuza-ma,dar  tu  de  unde  stii? De  ce  in 2010 si  nu anul  acesta?

12
Romania a avut o serie de telepati folositi de SIE sau DGIA, dar care nu erau autodeschisi (erau de fapt deschisi de altii din afara), deci nu se putea pune o baza reala pe ei. De aceea, cand am fost admisi in NATO, acestia au fost concediati (sau cel putin banuiesc). Pe langa acestia erau destui oameni cu, hai sa le spunem abilitati paranormale, adica camp bioenergetic mare, care puteau sa se autodeschida si sa devina telepati, dar au fost blocati din exterior cu ceva artificial, probabil o arma psihotronica. Cei pe care-i banuiesc ca au fost sunt americanii, mai corect spus DIA. Asta s-a intamplat prin 2004 - 2005.

   Ii banuiesti pe  americani? De  ce  nu pe  rusi? :evil:

13
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: DESTINE PARALELE
« : 05 Martie 2009, 14:34:45 »
Destine paralele, dar diferite

Este adevarat ca unele profetii se adeveresc, dar si ca altele - nu. Exemple de profetii adeverite : in Biblie, Daniel a prezis profanarea Templului, invazia romana si pe Mesia ; Nostradamus a prezis aparitia figurii de trista amintire - Hitler ; Cayce a prevazut prabusirea financiara din 1929 si infrangerea Axei in 1945 ; J.Dixon a prezis in 1961 asasinarea lui Kennedy din 1963, a fratelui sau Robert Kennedy in 1968 si a lui Martin Luther King in 1968 ; Mario de Sabato a prezis in 1971 intrarea Angliei in CEE care a urmat in 1974 si multe altele, care s-au adeverit. Dar cele mai impresionante profetii, referitoare la destinul umanitatii, se afla inscrise in camerele si pasajele Marii Piramide de la Gizeh, care arata straniu, ca un plan al istoriei omenirii, si care opereaza cu elemente ca unghiuri, dimensiuni, forme, precum si cu tipuri de piatra utilizata, care reprezinta calea istorica pe care paseste sufletul viu al umanitatii insasi. Acest instrument profetic este in mod continuu cercetat ( vezi : „Marea Piramida descifrata” de Peter Lemesurier, ed. Element, 1977 ) si, desigur, ne va dezvalui mult mai multe. Deci, unele profetii se implinesc, altele - nu.
Ar trebui sa fim suparati ca unele profetii nu se implinesc ? Trebuie sa credem ca acestea sunt opera unor profeti mincinosi ? Credem ca nu. Daca unele profetii nu se implinesc, este pentru ca noi am schimbat viitorul ! Daca veti citi in „ELY STAR” articolul care vorbea despre „Codul secret al Bibliei” ( http://www.elystar.ro/modules/news/article.php?storyid=698 click aici ), veti vedea ca acolo se propunea ideea mai multor viitoruri posibile. Pledam pentru existenta mai multor viitoruri posibile, ca un fel de destine paralele, dintre care noi ar trebui sa alegem, cu intelepciune, pe cel mai bun. Si este posibil ca asa sa si fie in realitate, iar daca traim recesiuni si distrugeri, este drept sa ne intrebam daca, nu cumva ele ni se datoreaza, nu cumva noi suntem cei care facem alegeri proaste ? Pentru ca nu trebuie sa uitam ca Tatal Ceresc ne-a dat liberatea de a alege si ca, noi suntem cei care cladim viitorul, in prezent, ca urmare a alegerilor pe care le facem. Si, se pare, aceste alegeri nu sunt cele mai bune...

http://www.elystar.ro/modules/news/article.php?storyid=1090

Radu Botez & Olivia Vatca


   Topicul asta  e  un  fel  de bala  bla  bla .Nu prezinti  nimic  nou chiar daca este  copy  paste :evil:

14
        Prima  carte  am  citit-o  si eu . Era acolo un  pasaj dupa  cate  imi  amintesc (cartea  nu  o  mai  am ca  am dat-o  cuiva  sa  o  citeasca si a uitat sa o  inapoieze) in care erau doua entitati
care spuneau  "ei nu ne  vad ,ochiul  lor  nu  poate  percepe' .Nush  daca am  redat  exact...
M-am gandit mereu cine ar  putea  fi  acele  entitati.Pareri?
Daca are cineva cartea sa  o  posteze..

15
       
       In  primul  rand  nu  spunea ca  o  are... :evil:

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 23