Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - equilibrum

Pagini: [1] 2 3 4 5
1
OZN - generalități / Re: Incidentul din Insula Maury
« : 19 Iulie 2016, 12:39:28 »
Legatura dintre obiecte zburatoare circulare si ce a vazut K. Arnold nu exista. El a vazut obiecte in forma de semiluna; singura asociere cu "farfuria" era miscarea de farfurie aruncata pe suprafata apei executata de obiecte. Alaturarea celor doua evenimente ma face sa cred ca povestea din Insula e falsa prin fortarea exprimarii de "obiecte circulare" presupus vazute o zi dupa de nenea Arnold.http://www.ufoevidence.org/cases/pictures/KennethArnold.jpg

2
Imagine de la filmarile Independence Day 2  :-D

3
Demonetizarea anumitor cuvinte prin repetitie, un fel de etichetare inversa: nu mai are valoare. Subiectul U.F.O a primit acelasi tratament doar ca a fost ironizat si discreditat; acum se merge pe oficializarea unui fenomen/subiect pana la disparitia valorii intrisece.

4
Mi-ai adus aminte de iarba fiarelor, planta care descuia orice lacat sau închizătoare metalica.

Dar nu oricum, trebuia sa te tai si sa o pui in rana aka implant :D apoi atingeai orice usa (interdimensionala?) si se deschidea.

5
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Război intr-un cuvant!!!!
« : 05 Decembrie 2014, 23:17:54 »
Citat
Întrebat de CBS News despre lupta împotriva grupării SI în Siria și Irak, regele Iordaniei a estimat că ea este "în mod clar o luptă între bine și rău".

"Cred că este un +Al treilea război mondial+ prin alte mijloace", a declarat Abdullah al II-lea într-un interviu realizat joi și difuzat vineri de televiziunea americană, notează AFP.

Se muta interesul sau Ucraina mascheaza adevaratul eveniment?

http://www.agerpres.ro/externe/2014/12/05/lupta-contra-si-este-al-treilea-razboi-mondial-considera-regele-iordaniei-22-28-36

6
Citat
Eu cred ca treaba sta insa mult mai nasol pe traiectul “curelelor de transmisie Cer-Pamint” :planet: - si mai nasparliu adica din pdv al amputarii oricarui liber-arbitru uman la scara “macro” decit prezuma TVM in Programul Terra -, desi e greu (sau poate imposibil) de substantiat prin altceva decit dovezi circumstantiale conturarea unui profil al caracatitei IT/UT/ET care viruseaza subtil planul nostru fizic.
Subliniez “al nostru” fiindca-s treptat mai convins ca vietuim constrinsi De-Mai-Sus intr-o zona de viermuiala cosmica heterogena, cu spirite evoluate (dar nu cum-se-cade-disciplinate probabil) amestecate cu altele primar-instinctive si pedepsite-n felul asta sa suporte si unele, si altele constringeri peste alea inerente containerului carnal, intr-o carantina corectionala sau chiar parnaie galactica extinsa dincolo de sistemul solar.

Asta ma duce cu gandul la Imperiul Galactic din seria Fundatiilor. Poate ca norocul sau ghinionul nostru se afla in pozitia noastra periferica si neimportanta, dar acum, refacerea sau restructurarea pe zone de influenta sa duca la dorinta unor "agenti" din diferite grupari sau uniuni sa preia sistemul nostru. Hai sa ne imaginam un haos de cateva mii de ani pana acum (la nivel galactic). E clar ca nu a avut nimeni un control al actiunilor pirateresti, ale savantului nebun sau a armatei proscrise in cautare de soldatul perfect. Asa ca noi putem sa fim oricare din aceste variante.
Faptul ca nu se actioneaza direct se poate explica prin lipsa resurselor, mentinerea secretului fata de alte grupuri, crearea unor baze de atac sau modelul "arca lui Noe". Iar de noi poate ii doare exact niciunde, suntem dispensabili.
Oculta poate a fost informata de una din grupari aproximativ de situatie si s-a cerut colaborare, le-au explicat cum sa manipuleze si sa conduca omenirea spre scopurile "comune" si le-au promis supravietuirea rasei (a se intelege familiile elitei).
Dovezi nu am. E o ipoteza pe care o sa o demonteze viitorul, pentru ca daca o demonstreaza noi nu o sa mai stim.

7
Din punctul nostru de vedere e in jos. Dar daca taind dintr-un loc, adaugand in altul sau schimband radical programul Ei considera (din "inaltimile"lor) ca imbunatatesc rasa prin purificarea de tare? Poate. Insa atunci vorbim de o ferma sau in cel mai fericit caz de o statiune experimentala de tip umanoid, in care hai sa vedem ce incrucisari facem si care este rezultanta intr-un timp dat. Apoi vine resetarea/saltul/"josul".
De milenii ne cramponam de suprematia noastra prin axioma conform careia sunte singurii detinatori de suflete supravietuitoare dupa incetarea functionarii vehicolului material. Daca maine vin Ei si ne spun ca suntem egali cu oricare fiinta organica cu ce ramanem? Atunci cu ce e gresit sa ne modifice? Cel putin privind asa problema.
Dar cum transumanismul despre care s-a pornit discutia tine de pamantean, de Elite sau Oculta, scopul "imbunatatirilor" nu poate sa duca decat la un castig pe termen mediu si lung pentru Ei, zeii pamanteni. Si uneori ma apuca rasul la gandul ca "Zeii", acei experimentatori/creatori/plictisiti care s-au jucat pe aici cu adn-ul maimutelor, cand o sa se intoarca, asa o sa le traga un sut in dos celor care s-au erijat in falsi conducatori... desi poate ca au jucat acelasi joc crud si perfid, dupa "bunul" exemplu dat de Ei.

8
Arheologie - Astronautica Antica / Re: stâlp ciudat
« : 28 Septembrie 2014, 22:50:31 »
Acuma ca ma uit mai atent, observ ca nici statuile nu sun aceleasi. E vorba ori de alta statuie ori de un decalaj in timp, intre cele doua poze.

9
Arheologie - Astronautica Antica / Re: stâlp ciudat
« : 28 Septembrie 2014, 12:22:33 »
Nu e acelasi stalp. Nici ca inaltime nici ca nr. de "etaje".

10
Arheologie - Astronautica Antica / Re: stâlp ciudat
« : 27 Septembrie 2014, 14:06:50 »
Adica antena aia din dreapta? Pai la ce flosesc antenele: la comunicatii. Probabil pe atunci era telegraful fara fir. Sau poate deja se faceau transmisiuni radio. De ce pare ciudata antena?

11
Ca sa te scutesc de monolog, arunc si eu rapid cateva cuvinte. Nus' de ce, dar de cate ori am intalnit transumanismul, diferite contexte, l-am alaturat curentelor eugeniste. Apoi un scriitor cu succes la mase, a scos cartea Inferno si a aruncat pe piata o ipoteza deloc imposibila. Eu as completa la ipoteza respectivului ca efectele cele mai puternice se vor vedea asupra necaucazienilor.

Citat
...Chiar asa sa fie? Nu stiu altii cum gindesc, dar JE cred ca zona tenebroasa a transumanismului prevaleaza, principiile lui aparent progresiste fiind puse-n practica aproape exclusiv in folosul Elitei  :evil: si-al scopurilor ei egocentrice (STS=Service To Self).

Pai cum altfel? doar dupa ce nr. populatiei ajunge in limitele ideale (dupa unii 500 de milioane, dupa altii de pe la Roma in jurul a 2 miliarde) putem sa ne asteptam, dar doar ca rasplata pentru supusenia de care o sa dam dovada, ca imbunatatiri importante sa ne fie oferite... Asta ca ipoteza strict legata de pamanteni. Daca privim problema din unghiul unei viitoare colaborari fatise cu et... aici deja se schimba: de unde are elita siguranta non-exterminarii totale a capuselor pamantene? De unde stie elita ca et chiar au nevoie de oameni (ptr ce o avea: energie psihica, hrana propriu-zisa, sclavi, etc)?

Sau sa ne hazardam in ipoteze optimiste? Vin cu troacele si impun o ordine corecta, ne invata valoarea si pretuirea vietii, ne creeaza norisori roz si curata aerul poluat, etc.
Bun si asa e o ipoteza, chiar daca-mi vine si mie sa rad in timp ce tastez :D
Cam atat pentru moment. Timpul, desi subiectiv, tot ma afecteaza :P

12
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Al treilea razboi mondial
« : 13 Septembrie 2014, 16:21:42 »
Ca o continuare a ideii de mai sus, desi M. Macovei nu are sanse reale, s-a "retras" din cursa dupa exemplul celor doi enuntati de @Ganditorul:

"Religia nu are ce cauta in scoli!"

http://www.voceatransilvaniei.ro/monica-macovei-religia-nu-ce-cauta-scoli/

13
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Al treilea razboi mondial
« : 05 Septembrie 2014, 16:08:28 »
cert este ca am fost prada unei grave depresii dupa aceasta viziune, deoarece am simtit ca este vorba despre zona noastra si sentimentul asta il am si azi, l-am avut si atunci.

Viziunile astea negre, exploziv de negre, nu cred ca au legatura cu realitatea sau cu viitorul, ele sunt produsul mintilor bolnave la care ai acces din greseala sau daca preferi varianta mai sf e accesul pe care il ai, involuntar, la informatiile radiate de arhonti sau ce entitati malefice doresti sa fie :) ... ori radierile psihotronice, na alege tu...

Traind in stresul unei iminente apocalipse nu mai ai putere creatoare, apar depresiile si anxietatile, ramai apatic la schimbarile din societate (politica, economie, familie)... crezi ca te ajuta sau te incurca o asemenea perspectiva a viitorului? Sa o luam de buna. Ai vazut un potential viitor, una din alternative. Daca traiesti cu spectrul acestei alternative, ai sanse sa ajuti la provocarea producerii acestor evenimente.

E ok sa ramai informat, dar e in puterea ta sa spui in urma citirii stirilor ca nu exista interes intr-un razboi major, sa crezi ca butonul rosu nu e accesibil oricarei maimute umane. Eu am scris din  martie pe blogul meu ca nu o sa fie nici un rezbel. Si raman la parerea mea: jocurile sunt facute intre toate partile implicate, singurii ramasi in afara jocului suntem noi, bulgarii si restul amaratillor, buni de prostit si de muls (sa nu ignoram bogatiile subsolului, ca pe cele de la suprafata nu le mai avem).

Sa speram ca viitorul o sa ma faca profet :P

14
Sa inteleg ca noi (o) sugem de la israelieni nu de la americanosi? sau de la doi sa fie siguri ca nu ramanem fara biberon?

La modul serios
http://www.mediafax.ro/externe/aviatia-israeliana-a-efectuat-raiduri-asupra-unor-pozitii-siriene-12813186
ca dupa o ora sa apara asta
http://www.mediafax.ro/externe/un-oficial-sirian-de-rang-inalt-a-efectuat-prima-vizita-in-europa-de-la-inceputul-crizei-in-2011-12813224
iar la jumatatea zilei
http://www.mediafax.ro/externe/regimul-din-siria-a-predat-toate-armele-chimice-12817165

si toate astea intre stiri despre Ukraina, Irak si vanturi trase de americanos si putinos....

am scris postul asta mai mult pentru "copiii" de pe forum, ca un exemplu de "aducere" in punctul dorit a populatie prin manipularea stirilor, timpii si ordinea publicarii. (p.s. articolele sunt din eplorarea a doua pagini de stiri externe; nu e pentru orice neica care doar apasa butonul tembecomenzii)

15
Fenomene conexe si paranormale / Re: O experienta ...
« : 27 Mai 2014, 14:03:42 »
cuconu a ramas fara baterie la telefon, iar tastele de la comp i-au ruginit, asa ca nu o sa-l mai citim pe aici (sub numele de cuconu)...
mai mult decat s-a scris aici nu o sa scrie nimeni, cel putin nu cei care au trecut prin experiente :D
P.S. mai sunt topicuri interesante pe forum :P

Pagini: [1] 2 3 4 5