Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - diluna_coa

Pagini: [1]
1
Cafenea / Re: Seriale TV
« : 29 Decembrie 2018, 23:55:10 »
Dupa destul de mult timp am revenit sa mai citesc forumul si, cel putin la acest subiect, m-am mirat ca nu a fost inca postat nimic despre - se zice - cel mai "cool" si mai ambitios mega serial SF de la Battlestar Galactica incoace:  The Expanse
Adaptare dupa Romanele (space opera) lui Daniel Abraham scrise împreună cu Ty Franck sub pseudonimul James S. A. Corey
Dupa 2 sezoane era cat pe ce sa fie anulat dar in mod surprinzator a fost "salvat" de o campanie resunatoare (#SaveTheExpanse) a fanilor, in urma careia a fost cumparat si continuat de Amazon.

https://www.imdb.com/title/tt3230854/?ref_=tt_urv

2
Administratie / Re: Un nou nivel - propunere
« : 10 Octombrie 2011, 15:15:01 »
Pur si simplu doresc o caracterizare a forumului din partea proprietarilor si o delimitare a lor in privinta tendintelor ...vremurilor .
    Deci , astept cu interes un raspuns de un anumit nivel .

In principiu sunt de acord cu mare parte a mesajului tau dar, totusi, sa pretinzi raspuns de la proprietari? Caracterizare a forumului in ce sens? Adica sa spuna clar ca se poate discuta despre orice "stiinta" de frontiera numai sa nu fie despre religii si credinte? Si delimitare a proprietarilor.... fata de ce/cine? Delimitarea, un alt fel de limitare.
 Ah... si cine oare poate stabili ad initium care sunt "tendintele vremurilor"? Acestea se schimba continuu, ceea ce se scrie acum in lume si aici pe forum nu se scria acum 3-5 ani si probabil ca in urmatorii ani iar se vor schimba tendintele.
 

Noi forumistii trebuie sa facem selectia si sa propunem promt scoaterea unui text din forum, aruncarea lui la gunoi si banarea - eventuala - a unui forumist. Noi avem timpul necesar sa disecam orice text ... tocmai pt ca suntem multi si abordam textele in functie de pasiunea/pregatire profesionala a fiecaruia.
Putem merge pe varianta filozofica discutand despre care text sau topic trebuie sa ramana si care trebuie sa dispara...
Eu as alege insa calea practica - apare un topic, il disecam un timp (o saptamana de ex.) si la sfarsitul perioadei trimitem votul lal administratie cu DA  - ne place/e util sau NU - e o idiotenie/trebuie sa dispara.
Eficient, democratic, cu efecte imediate. Iar actiunea mediatorilor este astfel ecoul interesului nostru pe subiect - fara sa ridice controverse de "tiranie", despotism" " masuri arbitrare ale administratiei"
(sublinierile mele)
Adica un fel de cenzura: "eficienta, democratica, cu efecte imediate" "Noi forumistii"...adica o mana de useri care au timp sa citeasca, sa scrie si sa hotarasca (tiranic si despotic?  :-D ) intr-o saptamana pe toate subiectele....  sa hotarasca pt. ceilalti "noi forumistii" sau neforumistii care cu placere citim forumul de ani de zile sau chiar pt cei care in treacat pica pe vreun subiect ce-i intereseaza?
Oare cati in timp nu au intentionat sa isi dea cu parerea - ca noi toti dealtfel - ueori proasta, dar de multe ori interesanta, si au renuntat in cateva comentarii, dupa ce le-au sarit in cap cu ironii, suficienta, zeflemea si apostrofari atoatestiutorii in toate domeniile?

Total de acord cu banarea oricaror referiri, trimiteri, ..., religioase, (.........) acest forum este si trebuie sa fie in continuare un loc propice evolutiei spirituale si mentale,
si
Propun ca toate referirile şi trimiterile la religii ori alte sisteme de credinţe să fie banate.

Cum adica, nici macar referiri? nici trimiteri? Nici pro nici contra?
Imi pare rau ca ma repet, dar tot ce propuneti se numeste CENZURA - cenzurarea unor concepte in functie de parerile/credintele/ideile unui grup, in defavoarea parerilor/credintelor/ideilor altui grup.
 Personal consider ca termenii folositi de voi: "referirile si trimiterile la religii sau alte sisteme de credinte" sunt mult prea ampli si cuprinzatori pt a nu crea confuzii la eventuala banare/cenzurare, si cred sincer ca excluderea conceptelor pe care le includ acesti termeni poate dauna si saraci aproape majoritatea subiectelor discutate aici.

Cred ca cel mai simplu mod de a nu dezvolta un subiect care nu ne place este de a nu-i "da apa la moara", dar e cam greu, ma rog...
Propunerea mea:
De exemplu mi-ar placea sa am posibilitatea sa elimin din afisarea comentariilor pe unii useri. adica sa ma duc pe user si sa am in stanga SI optiunea "nu afisa comentariile lui x,y,z" - cred ca sunt in asentimentul multora - astfel subiectele ar fi mai usor de citit, mai curgatoare, ca sa zic asa.
3
Extraterestri / Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« : 01 Septembrie 2011, 02:32:42 »
Eiii, acum ca suntem cu totii de acord ca trebuie sa filtram bine informatiile, indiferent din ce zona vin ele, sa dam deoparte balastul din textul citat de mine (zeci de spirale adn, copii indigo - care nu-s neaparat copii ca varsta, pot fi tineri sau maturi, cred ca termenul mai potrivit ar fi fost de "descendenti", referindu-se ultimele generatii, cele mai noi), Sa ne referim la fond si nu la forma,
 Si sa ne intoarcem la oile noastre  :lol: alea clonate sau hibrizi, trecand peste unele "distorsiuni"  :-D ale liniei de baza a topicului

Insa , cei ce s-au jucat de-a creatia nu erau nici ei perfecti , si ei erau si sunt in cautarea Divinitatii . In corpurile clonate au intrat , nu stiu cum sa le numesc altfel decat spirite-entitati din alte zone , alte dimensiuni , alte timpuri  :roll: Si asa a inceput nivelul patru .
Nivelul patru inseamna constiinta proprie , inseamna putere de creatie si transpunerea acestei puteri creative in forme fizice sau spirituale . Inseamna dobandirea unei profunzimi mentale si psihice si chiar spirituale .

Ce a mai ramas din clonele initiale ? O asemanare fizica , un procent semnificativ de anomalii  fizice la nastere , blocaje mentale care incep a fi depasite - unele  :-D - imperfectiuni si ramanerea in stand-by a unui mare procent din posibilitatile creierului si chiar ale trupului fizic .
Ce avem in plus fata de clonele initiale ? 

Nimic in plus, doar multe in minus probabil.

De exemplu cum ar putea fi interpretate lucrurile:
"se nasc cu amprenta de .... până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim"

4.0:
-deci au existat stramosii rasa Elder - cei mai tari, cu 48  spirale- care nu mai exista (?) care au involuat in "Oamenii" Orafim (Maestri Inaltati) cu  30 pana la 48 spirale.  Spiralele numite aici si "coduri de ascensiune prin care se poate întrupa identitatea de Avatar si constiinta se poate extinde în nivelurile de identitate a Maestrilor Înăltati". (Oare asta sa fie scopul? ei sa se poata intrupa sau constriintele extinse sa se poata intoarce/ascensiona la ei pline de informatia capatata de-a lungul existentelor planetare? nu stiu)

3.0:
- Orafim astia  s-au apucat de inginerii genetice creind din ei insisi 2 linii diferite, antagonice, probabil pt. echilibru, una Nephilim(+) si una Anunnaki(-), trimitandu-le sa-si creeze fiecare in felul lor subspecii de corpuri/vehicule dar cu amprenta ADN compatibila cu ei deci si cu cu Stramosii

2.0
- pe Terra au nimerit Nephilim gasind material genetic bun de prelucrat, de unde rezulta combinatia initiala Nephilim /Om

1.0
-dar cum Anunnaki n-aveau stare in treba lor, iacata s-au bagat peste creatia Nephilimilor de pe Terra,  insinuindu-se si ei alaturi de Nephilim in corpul fizic al sub-rasei Nephilim/Om, producand deci distorsiuni genetice Annunaki în ambele rase - Nephilim si Umana ("Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc") Bla, bla, bla.

Adica am involuat.
Acum trebuie sa evoluam la loc  :-o ? "crearea unei noi linii de rasă prin care poate re-evolua o rasă străveche înapoi în lumină"  (ma rog lumina sau frecventa inalta sau depinde de cum a fost tradus)

Tre' sa alegem deci ce parte din noi insine lasam sa se manifeste anuland-o pe cealalta - Nephilim sau Anunnaki?

Mai amintesc si ca "În cazul în care codul lor (nostru) genetic se activează asa cum trebuie si nu sunt identificati de companiile de medicamente Illuminati a căror scop este să OPREASCĂ această dezvoltare evolutivă, ei au potentialul schimbării de forme, al transmutării celulare, ascensiunii si teleportării inter-temporale" etc.
Adica "oculta" sa fie pro partea Anunnaki din noi?


...Sau totul este exact invers si pe dos?

4
Extraterestri / Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« : 31 August 2011, 19:41:22 »
@Xanadron
Ma refer la INFORMATIA in sine, adevarata sau nu, aceasta ne parvine pe diverse cai lecturi/discutii/intuitie/vise/channeling/filme/plimbari astrale/sau mai stiu eu cum, iar eu personal sunt convinsa ca din 100% informatie, minim 90% este junk si, tocmai ca aceste discutii cu altii ne pot lamuri.... sau nu. Ceea ce cred insa este ca nu se ajunge la niciun rezultat daca se filtreaza informatia prin prisma prejudecatilor.

Ma asteptam din partea ta la o viziune mai ampla asupra oricarui subiect sau concept oricat de fantezist ar fi.... citesc de mult timp forumul si asa mi s-a parut...
 Nu prea am insa  "atza" la scris, eu fiing mai mult genul reflexiv, poate voi scrie si eu niste subiecte/teme interesante despre care inca nu s-a discutat (sau nu s-a discutat destul) insa cred ca vor fi, ca si subiectul de fata, innabusite din start, asa cum de exemplu acum ani de zile toate OZN erau "baloane meteorologice" sau cum acum vreo 3 ani aici pe forum chemtrails erau inca contrails - dire de condensatie "normale".
 In fine, asa cum am spus in mesaj intentia mea era cu totul alta decat a discuta despre misa&co, dar ma uimeste cum pe alte subiecte se poate discuta lejer despre sa zicem reptilieni, inginerari genetice, ingeri, etc dar aici nu se poate fiindca "sursa" nu e de incredere!?

 Imi pare rau deci, dar NU am supus discutiei situl "americancei" (habar n-am cine e) care mi se pare o prostie, si nici  new age sau misa si nici "copii indigo". Dar abordand problema in felul asta deja subiectul l-ai discreditat din start si oarecum ai influentat pe urmatorii cititori.
 Parca imi vine sa zic... ca nici nu ai citit pana la capat si de aceea ai fost off topic.
Dar e bine totusi Xanadron ca ai 100% certitudini, esti un fericit - mai ales in timpurile astea cand noua nestiutorilor ni se cam clatina bine toate certitudinile avute in trecut. Si mai e bine ca esti convins exact cum ar gandi/spune/raspunde alta persoana (TVM, care o fi facut si el cursuri de genetica, dar iata nu se sfieste sa abordeze subiecte de frontiera).......

Acum on topic, pe scurt cam despre asta era vorba:
"tiparele de undă scalară ADN/Literă de Foc"
"descendentelor Nefilim si Umană prin realinierea distorsiunilor genetice Annunaki în ambele rase"
"de a inversa-muta codul genetic uman si de a reface potentialul matritei initiale de ADN Diamant-Soare cu 12 spirale în descendenta umană de pe Pământ"
"24 până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim"
"Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc"
"încearcă să curete amprenta ADN distorsionată prin contrabalansarea ei cu secventa Literă de Foc opusă"
si etc.

Poate sunt niste prostii dar mie enunturile astea astea mi se par interesante intr-un anume fel si despre astea eram curioasa sa aud si parerile altora, nu numai certitudinile unora.
 

5
Extraterestri / Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« : 31 August 2011, 16:04:43 »
  Omului i-a fost data constiinta pentru a se largi biblioteca constiintei universale, dar si pentru perfectarea sufletului. Cred ca cheia fabricarii omului ar trebui cautata in zona asta. Logica prin care omul a fost creat doar pentru a fi sclavul muncitor al unei alte civilizatii nu prea sta in picioare. In schimb, daca acea civilizatie poate beneficia de sufletul oamenilor sau de energiile oamenilor, deja treaba sta altcumva.   

Cam asa cred si eu.

In odinea de idei a topicului, vreu sa va cer parerea despre informatiile continute in urmatorul text.
(este vorba despre un mesaj channel, insa va rog sa nu despicam aici firul in 4 despre acest gen de mesaje, evident fiecare este liber sa trieze informatiile in adevarate sau false dupa cum "simte")
 Textul se refera la "copii indigo" - defapt un fel de "oameni noi", hibrizi mai evoluati ce ar "trebui" sa fim/devenim, nu stiu daca in versiunea 2.0, sau 3.0, etc.
 Textul ar fi interesant si pe alte topicuri (de ex. cele despre anunnaki si nephilim) mai ales pe cel cu interviul lui TVM si al lui PT, ar fi interesanta parerea lui, dar nu stiu daca sa-l pun acolo sau nu sau pun link, ce ziceti?

"In ultimii 100 de ani, o nouă „ra"În să” de copii a captat atentia comunitătilor stiintifice din Statele Unite, China, Mexicul, Rusia si alte tări, deoarece atributelor lor fizice si psihologice neobisnuite îi separă de „normă”.
Acesti copii prezintă sisteme imunologice mult mai dezvoltate, un geniu avansat si o inteligentă extrem de înzestrată si deseori demonstrează capacităti extraordinare de „natură paranormală” {...}. Descrierea de „indigo” a acestor copii a apărut prin observatia intuitivă a „corpului subtil” sau a Câmpului Auric în care caracteristica dominantă este o mai mare concentratie de culoare din spectrul undelor ALBASTRE.
Î: De ce sunt Copiii Indigo aici?
R: Copiii Indigo sunt de fapt reprezentantii unei rase foarte vechi de constiintă, care a predominat cândva pe Pământ si se întorc ca deschizători de drumuri pentru cele ce vor urma; ei sunt aici prin intentie si proiectare. Sunt aici pentru că au fost rugati să vină si pentru a-si îndeplini partea lor în cadrul unei misiuni evolutive mult mai ample.
Această misiune este de a inversa-muta codul genetic uman si de a reface potentialul matritei initiale de ADN Diamant-Soare cu 12 spirale în descendenta umană de pe Pământ.
 Planul este orchestrat de membrii raselor mai bătrâne ale evolutiei superioare care încă locuiesc în armonicele mai înalte ale materiei.
  Oamenii contemporani se găsesc deocamdată în ciclul de evolutie al celei de-a Cincea Rasă Rădăcină, cea Ariană, în care a
patra spirală ADN începe să se activeze. Arienii (si acest cuvânt NU ÎNSEAMNĂ suprematia albilor; arienii au toate cele cinci culori diferite ale pielii) se nasc cu amprenta de 1-4 spirale de ADN, cu grade variabile de activare a spiralei 3. Pe parcursul vietii, a patra spirală începe să se activeze printr-un proces de depozitare a frecventei (extragerea constiintei sub forma frecventei în câmpul morfogenetic personal prin intermediul ADN-ului).
Oamenii contemporani se nasc cu portiuni ale amprentei de spirale 7 până la 12 ale ADN-ului lor, cu un potential pentru activare completă a celor 12 spirale, iar la nastere pot detine activarea spiralei 4.
 Pe de altă parte, Copiii Indigo se nasc cu amprenta de 24 până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim. În timpul integrării fetusului, spiritul Orafim activează spiralele a cincea si a sasea pentru a mentine legătura deschisă între constiinta sa întrupată si Matricea Sufletului (dimensiunile 4-6). De la nastere până la vârsta de 12 ani, Copiii Indigo activează rapid spiralele 4, 5 si 6 si pot întrupa atunci 6 dimensiuni de constiintă si pot ÎNCHEIA integrarea sufletului. Până la 33 de ani, ei pot activa 12 spirale de ADN. În cazul în care codul lor genetic se activează asa cum trebuie si nu sunt identificati de companiile de medicamente Illuminati a căror scop este să OPREASCĂ această dezvoltare evolutivă, ei au potentialul schimbării de forme, al transmutării celulare, ascensiunii si teleportării inter-temporale până la vârsta de 33 de ani. {...}
 Pentru a-si îndeplini potentialul, Copiii Indigo TREBUIE să îndepărteze distorsiunile din secventele ADN/Literă de Foc care au fost mostenite de la corpul de fetus si de la PĂRINTI, în timpul integrării fătului. Asa cum am discutat mai devreme, copilul Indigo începe integrarea sufletului prin activarea spiralei 6 până la vârsta de 12 ani. În procesul de integrare a fetusului, spiritul Indigo care soseste aduce tiparele de undă scalară ADN/Literă de Foc a propriei constiinte în tesutul fătului care contine DEJA portiuni ale programului ADN-ului Literă de Foc de la ambii părinti.
Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc, aceste distorsiuni sunt replicate în câmpul morfogenetic si în codurile genetice ale corpului fetusului, iar spiritul care soseste mosteneste distorsiunea de la părinti. Distorsiunile ADN care cauzează dezechilibrele chimice actuale în oameni si disfunctie hormonală la izbucnirea activării celei de-a patra spirale la pubertate se petrec la copiii Indigo de la nastere până la vârsta de 12 ani, creând o crestere excesivă de frecventă ADN în câmpul bio-energetic. Undele scalare dizarmonice din ADN se traduc în dezechilibrele biochimice/hormonale de mai departe si în amplificarea distorsiunilor ADN initiale. {...}
 Î: Spui că au o matrită cu 48 de spirale; cât au oamenii normali? Si care este diferenta?
 R: Copiii Indigo de tip 1 Compus au o matrice ADN cu 48 spirale de Ordin Orafim de Smarald care le oferă potentialul maxim de 30-48 coduri de ascensiune prin care se poate întrupa identitatea de Avatar si constiinta se poate extinde în nivelurile de identitate a Maestrilor Înăltati. Tipul 1 de Indigo fac parte din programul de hibridizare Orafim-Om servind la accelerarea atingerii masei critice a matricei de ADN Diamant-Soare de 12 spirale în interiorul piscinei de gene a rasei, înainte de anul 2012. Copiii Indigo de tipul 1 au capacităti psihice avansate si ocazional prezintă manifestări directe, sunt sensibili la orice si rămân adesea detasati de problemele umane pentru a se concentra asupra contractului lor de serviciu. Ei poartă în interior o mare iubire pentru toate formele de viată.
 Copiii Indigo de tip 2 Dominant sunt si ei aici pentru a reface codurile de ascensiune ale descendentei umane. Ei au un potential maxim de 24-30 de coduri de ascensiune prin care se poate întrupa identitatea de Avatar si constiinta se poate extinde la nivelul de identitate Rishi. Ei detin o dezvoltare psihică avansată, sunt foarte atrăgători, însă pot deveni extrem de introvertiti din cauza fricii de mediul pământesc. Sunt talentati în traducerea lingvistică, în arte, muzică si diplomatie inter-personală.
 Copiii Indigo de Tipul 3 Recesiv sunt cei mai cunoscuti si mai problematici din grup. Motivul este că ei sunt literalmente încarnarea a două avataruri într-un SINGUR corp, un avatar Orafim ce controlează o esentă de spirit avatar Nefilim. Esenta menirii lor în viată este de a ameliora polaritatea dintre matricea Nefilim inversată de ADN cu 11 spirale si matricea Orafim Diamant Soare dublă, de 24 de spirale. Ei au un potential maxim de activare a 12 spirale de ADN, însă vietile lor au un rol foarte important în planul mai amplu de vindecare a distorsiunilor ADN în cadrul liniilor genetice Nefilim, Annunaki si Umane. Tipul 3 au cele mai multe extreme în polaritate dintre toti Copiii Indigo, sunt foarte inteligenti, înclinati spre matematică si atletici. Pot părea uneori ca „îngerul si demonul” dintr-un singur corp. Sunt cel mai vulnerabili la comportamentele obsesiv-compulsive, la tulburările bi-polare si la polaritatea extremă în perspective. Amprenta Nefilim tinde să se activeze mai întâi în tipul 3, creând adesea un copil agresiv, hiperactiv, care îsi petrece o bună parte a vietii testând extremele granitelor dintre corect si gresit, provocând în permanentă autoritatea. Chiar dacă tipul 3 poate părea uneori ca fiind „Copilul din Iad”, poate avea o întoarcere completă înspre comportamentul iubitor si aproape angelic. Uneori pare ca si cum copilul ar avea un „geamăn malefic”, o parte întunecată a personalitătii care este capabilă de lipsă de compasiune si cruzime extremă.
 Caracteristicile negative ale tipului 3 de Indigo apar atunci când amprenta ADN Nefilim se activează, iar la scurt timp după aceea partea Orafim a identitătii încearcă să curete amprenta ADN distorsionată prin contrabalansarea ei cu secventa Literă de Foc opusă, creând cele mai extreme si rapide modificări de polaritate în comportament si atitudine. Extremele de polaritate din personalitatea tipului 3 conduc adesea spre comportamente auto-distructive si la sentimentul aproape constant de conflict intern si neliniste. Dacă identitatea avatarului Nefilim încearcă să INVADEZE identitatea, avatarul Orafim îsi va REVENDICA autoritatea, închizând dacă este necesar toate mijloacele de comunicare. Majoritatea cazurilor de AUTISM se întâlnesc la copiii Indigo de tip 3 ca rezultat al „deconectării” făcute de avatarul Orafim a codurilor Nefilim de a păstra controlul asupracorpului.
 R: Atunci când aveam de-a face cu copii Indigo de tip 3, este mai bine să realizăm că două fiinte diferite locuiesc la propriu în acelasi corp si că foarte adesea NU se înteleg si nu sunt de acord. E nevoie de o iubire puternică si de granite bine definite, însă trebuie administrate cu dreptate, fără utilizarea frazelor precum: „PENTRUCĂ ASA SPUN EU”. Acesti copii pot fi ajutati enorm prin vindecările bio-energetice sau Activarea de ADN {...}.
 Cu toate că acesti copii pot părea niste suflete foarte contradictorii si uneori mor timpuriu, este important să întelegem
că vietile lor nu sunt irosite. Ei s-au încarnat pentru a ajuta creatia unei noi linii de rasă prin care poate re-evolua o rasă străveche înapoi în lumină. Ei aduc un mare serviciu descendentelor Nefilim si Umană prin realinierea distorsiunilor genetice Annunaki în ambele rase.
                                                                                                                    Copyright © Monika Szavai


P.S. sublinierile mele.
 

6
@Siberia

Nu foarte des, dar am avut si eu visele mele interesante, de exemplu: calatarii in trecut (vazandu-ma pe mine insami cand eram mica si vorbind cu parintii mei care erau tineri....), sau ozn si anumit semn rosu pe cer, cu primire de info "dragonul care se arata la mii de ani", apoi am intalnit persoana care a visat acelasi lucru dar cu alta info: "a explodat astrul" .... peste vreun an, cele doua "info" le-am gasit combinate intr-un articol de tipul bomba OTV, incadrat la "paranormal" care spunea ca "dragonii ar fi fiinte de pe planeta Astra care  a explodat, iar acestia - dragonii- s-au dus catre alte planete, unul pe/sub/in/etc cate o planeta, facandu-si simtita prezenta odata la 6000 de ani  :? ...  ma rog, asta e doar un scurt rezumat, astea se intamplau acum peste 15 ani cand nu eram nicidecum influentata de atata informatie cat este acum.
 Si da, visele astea sunt toate in acele culori extraordinare, "aprinse" ca si cand culorile din realitate ar fi o imagine palida a lor.

Defapt foarte interesant este cel mai recent vis, acum vreo saptamana:
Pamantul (lumea) a avut un fel de "shoc", o unda de shoc care a lasat totul ravasit ca dupa o puternica furtuna de vant. Eu nu vedeam oamenii, dar totusi cu mare patos le explicam eu (!) ce s-a intamplat spunandu-le: "s-au amestecat timpurile! Adica trecut, prezent si viitor sunt totuna". Cand m-am uitat in sus, pe cerul acoperit de nori (albiciosi) era un sirag de planete, distincte una de cealalta prin culoare sau marime...


@abiss
Foarte interesant visul fiului tau, cati ani are? daca este oarecum mic/tinar deci inocent atunci e si mai interesant pt ca el nu este influentat inca de tot felul de informatii...

7
 Pai da.... e corect titlul dar incomplet...
"4.000.000 romani vor fi infectati" .... prin vaccinare !

 :-D cred ca pe Molnar asta l-a luat gura pe dinainte, oare de ce nu o fi spus si el "s-ar putea infecta" sunt in pericol sa se infecteze" ?? he he

8
@Tileanu
Hai mai doar nu-s nebuna, n-am zis ca le scriu despre teorii conspirationiste si apocalipsa, ce naiba!
M-am referit doar la vaccinuri in masa: sa se informeze mai bine, din mai multe surse, ce contine, pericole, ce rezolva, sa-si puna intrebari cine are da castigat bani din asta,etc. Atat.
E usor sa spui "ce rezolvi cu asta", s-o lasi balta de frica sa nu fii luat drept ridicol... E.... cum sa zic, romaneste  :|
Daca nu incearca fiecare sa constientizeze macar cateva persoane din jurul sau cu toate riscurile de a infrunta priviri ciudate, atunci na! e exact cum au prevazut si "ei'. Care "ei"  n-are rost sa dezvoltam aici pe topicul despre vaccinuri.

9
Si ca sa fie treba si mai clara... conform Spiegel Online: Cancelarul Gernaiei Angela Merkel & stuff, guvernul si armata germana primesc un vaccin diferit (mai bun adica), fara aditivii mercur si scualena .... extrem de periculoase! ( o simpla cautare si m-am lamurit ca subsantele astea nu au ce cauta in corpul uman)
 http://www.spiegel.de/wissenschaft/medizin/0,1518,655764,00.html
sau in engleza diverse articole de ex:
 http://groups.google.com/group/can.politics/msg/73e5b77e2d2bdf19   

Stiu ca s-a mai discutat despre cat de periculoasa e aceasta vaccinare in masa insa tot mi se pare ca unii bagatelizeaza subiectul cat si gravitatea repercursiunilor vaccinarii.
Eu m-am hotarat. Maine la job printez niste foi.... si le dau prin metrou, cate voi putea. daca din 10 pers. macar una nu isi lasa copilul vaccinat si tot e bine.

Si apropo: azi mi-a spus maica-mea ca de vreo 2-3 zile  cand a intrat la farmacii sa-si cumpere paracetamol, nu mai aveau, si cel putin 2 farmaciste incercau sa o convinga ca nu e bun... nu prea se mai fabrica pt. ca slabeste imunitatea, bla bla. Si cu penicilina V lafel  :-o  ... mai mai ca ma face sa cred ca ni se prepara ceva... oare de la 1 ian. 2010 de cand intra in vigoare Codex Alimentaruis chiar o sa ne cumparam aspirina si paracetamol pe reteta?

P.S. poate exagerez, dar anul trecut cand citeam despre aceste lucruri (si multe altele) ma pufnea risul. Unele chiar incep sa se intample...
                                         

Pagini: [1]