Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 193
1
General UFO Discussions / Re: Breaking News & Top Stories
« : 15 Octombrie 2019, 15:57:24 »
Eu am vazut prin 2017 unul mic, mic de tot. Practic un vtol. Nu scotea un sunet. Nu scotea nici un jet. Presupun ca "avionul" avea mai mult ca sigur alt sistem de propulsie. Ceva antigravitic.
Asta ca sa va completez tot in engleză  👽👽👽

3
"au creeat generatii noi de indoctrinati ai subiectului denumit ufologie"
Hai las-o moartă.  De unde atâtea generații... Or fi fost vreo 2-3 autiști care au crezut 100% mesajul. In rest lumea percepe aceste ufo-logii drept SF-uri iar in cel mai fericit caz drept POSIBILE chestiuni inexplicabile.

4
Evenimente OZN în România / Re: OZN la Chiraleș-BN 1979
« : 04 Octombrie 2019, 17:48:55 »
Cand autoritățile care nu fac mai nimic.... depun un efort fie sa se justifice ca la VP ori sa radă un deal... un fir ar putea exista.

5
Nu.
Si eu pot prezenta materiale si explicatii documentate pe ceea ce fac. Ba aș putea spune ca sunt obligat. Ca ar putea fi intrresante ... asta depinde de subiect si de eventuale particularități ale obiectivului.
   
Interesant mi se pare abia acum faptul că martorul principal a devenit necooperant.... el fiind cauza principală a investigației.

Suspect mi se pare faptul ca se bate moneda pe forajul geo. Care e posibil sa fi fost realizat intamplator ori nu in acel loc inainte sau dupa fenomenul semnalat de catre paznic. Desi nu vad legatura cu ce a văzut martorul. 

Suspect mi se pare faptul ca ceea ce a localizat martorul a coincis in final cu o zonă de studiu a autorităților. 

Nu inteleg cum a putut localiza cu precizie noaptea un punct aflat la 2 km .... care au fost indiciile care l-au determinat sa aleaga acea livada ... noaptea.

Ce culoare avea elicopterul geologilor?
Ce sistem de identificare luminoasa avea?

Suspect mi se pare si cerculstiintificozn din acei ani.

Toată povestea asta e suspectă.  Prea oficială,  prea clară,  prea ridicolă si prea evidentă in anumite aspecte.
Parerea mea,  deocamdată.

6
Si in noapte martorii ce au vazut atunci? 
Fiindca bajbaind sa gaseasca locul așa zis al unei posibile aterizari au gasit locul unde au forat geotehnicienii aeropurtati ZIUA.  Nu cumva au greșit adresa?  Din pricina unei confuzii generata si de moda farfuriilor cu trei picioare in vogă pe atunci?

http://www.thinkaboutit-ufos.com/astronaut-gordon-cooper-witnessed-a-ufo-landing-in-1957/

Prin urmare toată "fâsâiala" autorităților a explicat ca in acel loc au forat ziua niste tovarăși geo. Bun.

 Dar NOAPTEA  ce a vazut Nea Caisă (nu am reținut exact numele)?
Cine umbla noaptea fara zgomot sa cerceteze ce forasera niste tovarăși din epoca de aur ?

7
Extraterestri / Re: Extratereștri aurii
« : 01 Octombrie 2019, 02:27:24 »
La rândul meu din cauza unor păreri preconcepute nu l-am studiat pe Corey G până la momentul actual.  Dar nu insist pe speculații personale.  Din lipsa de altceva ca sa ma deconectez seara dupa programul meu incordat am început sa il urmaresc pe Gaia unde are împreună cu David W. o emisiune.  Ce spunea omul prin 2015 părea un delir SF... asta până cand a ajuns cu descrierea la ființa aurie. Am ramas surprins. Pur și simplu nu avea de unde să o "scoată". A relatat foarte putin despre et-ul auriu si atât. Aici e chichița. A relatat fix ce am si introdus in prima postare, citat din spusele sale.
De ce povestit doar atât? Plus ca in cele peste 200 de episoade ăștia doi împreună cu alții puțini care mai apar delirează miliarde de chestiuni si bat moneda pe o specie de ET aviară , umanoida cu pene albastre. Altă nazdravanie. Ce sa însemne acest lucru? Pe de altă parte daca nimicul ăsta de relatare pe care nu l-am mai auzit sspus pe la alții pare a fi adevărat fiindca validează cel puțin pentru mine personal detaliul,  oare restul cum o fi?  Bizară treabă,  ce sa mai zic.

8
Extraterestri / Re: Extratereștri aurii
« : 30 Septembrie 2019, 17:38:21 »
Corey Goode a menționat aceste ființe.
Capete triunghiulare foarte mari,  cu doi ochi mari albaștri,  corp subțire si asemănător cu cel al meduzelor, piele brună cu reflexe aurii, trei degete la maini si picioare.  El afirma ca ar fi  o specie străveche.

Alte referințe despre aceste ființe nu am gasit.

As dori sa verific o informație primită,  cum ca aceste ființe au mai multe creiere sau lobi, iar prin corp le apar tot soiul de bioluminiscențe piela si țesuturile fiind transparente si sunt capabile de procesrare multidimensională a informațiilor . Poate mai găsește cineva vreo informație in afară de Corey G.  As amane îndatorat.

9
Extraterestri / Extratereștri aurii
« : 30 Septembrie 2019, 16:50:13 »
Postare ciot.  :-) :-)

Golden Triangle Head Being — An ancient race, almost like an elder race to the Avian beings. Described with a huge head of a large upside-down golden triangle head with huge circle blue eyes in the center. Body was very skinny, loose and spindly like jellyfish. Ten-foot tall, extremely long thin arms, no clothing, brown skin with golden sheen. Three-fingered and three-toed, like tripods.

Voi reveni cu niște clarificări.

10
- link
https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/vidaalien_signtimes02a.htm
De verificat ce e cu imaginea stupei si vortexuri.

11
Astronomie / Re: Au fost sau nu astronautii americani pe Luna?
« : 29 Septembrie 2019, 22:56:46 »
Off topic.
Scuze , abia azi am vazut postarea.
Cumva cred ca e timpul de a ridica moderarea by default.  Vremurile care au impus masura au trecut.

12
Ni se ascund prea multe. Da. Este un fapt incontestabil. Practic ni s-au furat cel puțin 100 de ani.
Privilegiile unora se hranesc din secretizare. Asa apare gașca lucrului bine facut (praf).

13
Ați omis o categorie. in afara de specialiști și curioși ... sunt cei care au fost martori si care doresc/caută un raspuns dincolo de spionaj și fengșui sau conga. Un exemplu: câți au trecut pe lângă bateriile de la Bagdad ? Specialiștii arheologi ... vedeau niște simple vase bizare pentru ei. Din această cauză subiectul ozn/ufo este pluridisciplinar si cu subiecte conexe.  Daca ființe,  altele decât noi exista ne intereseaza spectrul total al informațiilor,  nu? Unii pot ntelege sistemele de propulsie, altii cele care furnizează energia, alții comunicațiile iar alții sistemele lor de gandire etc. Este un subiect cu spectru destul de mare iar noi... cam primitivi deocamdată.

14
Eu am impresia ca fabulatiile stiintifice numite elegant "teorii" cat si idioții cu guvernele galactice au probabil aceiași sponsori.
Sa nu fabuleze prea mult as zice, nici unii nici altii fiindca nu au reușit macar sa explice ce este banalul curent electric. 
In rest sănătoși sa fim !

15
Grupul 0 e nul. Ar fi trebuit desfiintat demult.
A fost candva o idee ... dar a rămas doar un script al forumului cu o lista plina de dispăruți iluștri.
Suntem doar noi câțiva cei care mai postam. In rest RIP

LE In grupul 0 nu au existat discuții cum s-ar putea percepe. Decat administrative in perioade de criza. Nimic in legatura cu subiectul ozn. Deci nimeni nu a pierdut nimic. Totul e pe forum, 

Dar... fiindcă tot au trecut 10 ani de când citesc si pe aici pot spune ca cei care au avut contacte adevarate ori au fost martori credibili nu au relatat nimic . Iar 99% dintre ei  :-) nici nu erau in grupul 0. Fiindcă exista o presiune nevăzută,  subtilă și coordonată de a se pune preț doar pe lucrurile prezentate de sifonarii cu "șepcile albe". Tot ce iese din acest șablon e de trimis la psihiatru. Prin urmare ce ar mai rămâne? Sa raportam ce ? Fenomene,  date exacte, ca sa ce? Cui ii trebuie asa ceva? Adica cum iti explica măsurătorile  si mostrele prelevate , datele , etc un eveniment? Da... valideaza ceva. Dar nu explică mai nimic. Prin urmare nu s-a facut nici un progres. Nu se mai aud de zgomotul de fond răspunsurile ce puteau veni la intrebarile: ce vor? De unde vin? Ce se întâmplă? Cat timp mai are omenirea?

Fiindcă nu tot ce e UFO e proiect secret, fenomen natural ori fals generat pe computer. Nu toti martorii erau de internat, nu era totul minciună. 

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 193