Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Tzompa

Pagini: [1] 2
1
Laborator / Ce apare in foto ?
« : 07 Martie 2016, 19:12:44 »
Poza e facuta undeva  in Apuseni in imprejmuirile localitati Bucium Poieni ! La momentul cand a fost facuta nu sa observat nimic ”suspect„ !

2
Laborator / Re: Pareri ! Ce am fotografiat ?
« : 21 Decembrie 2013, 08:59:35 »
Am facut poza asta acum vre-o 4 ani si nici acum nu cred ca e vorba de o insecta ! 
http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=2462.0

5
Diverse / Roswell
« : 09 Iulie 2012, 18:50:18 »
http://stirileprotv.ro/stiri/international/adevarul-despre-incidentul-de-la-roswell-dupa-65-de-ani-cia-obiectul-nu-era-de-pe-planeta-asta.html

ADEVARUL despre incidentul de la Roswell, dupa 65 de ani. Ce a dezvaluit in premiera CIA

La 65 de ani dupa mult mediatizatul incident de la Roswell, care a alimentat teoria privind prabusirea unei nave extraterestre, un agent CIA vorbeste pentru prima data despre ce s-a intamplat atunci.
 Ads by INTERNET PROTV
 

Chase Brandon, care a fost agent CIA timp de 35 de ani, declara ca obiectul prabusit la Roswell in 1947 nu fost un balon meteorologic, asa cum au sustinut oficialii, ci "un obiect care nu provenea de pe aceasta planeta".

Agentul sustine ca a vazut cu ochii lui dovezile "vizitei extraterestre", la sediul CIA din Langley, relateaza Daily Mail.

La scurt timp dupa incident, autoritatile militare au dat presei un comunicat oficial in care precizau ca "discul zburator" observat de martori era de fapt un balon meteorologic. Putini oameni au pus la indoiala aceste afirmatii.

Acum Brandon contrazice aceasta declaratie oficiala si spune ca dovezile vazute de el sunt pastrate intr-o cutie, in sediul CIA.

El nu vrea sa spuna exact ce contine aceasta cutie, adaugand doar ca erau poze si "material scris", insa aceste detalii l-au convins ca la Roswell s-a prabusit o nava extraterestra.

Ipoteza lui pare sa fie sustinuta si de documentele publicate recent online de FBI, pe site-ul The Vault.

In aceste arhive, un agent FBI vorbea despre "trei asa-numite farfurii zburatoare descoperite in New Mexico".

Ele aveau forme circulare si un diametru de peste 15 metri. In fiecare "nava" au fost descoperite trei cadavre cu forma umana, care aveau o inaltime de numai 90 de cm.

"Cadavrele erau imbracate in haine metalice, cu o textura foarte fina. Fiecare trup era bandajat intr-un mod similar costumelor folosite de pilotii care zboara cu viteze foarte mari", declara agentul FBI, Guy Hottel.

6
Citesc si recitesc binenteles seria Dune (Frank Herbert) care este cu siguranta cartea de capatai a geniului SF apoi seria Fundatia (Isaac Asimov).Am citit si posed colectii impresionante ale unor autori legendari ai genului, A.E.van Vogt , A. Heinlein, Norman Spinrad, Vladimir Colin.....Din vechea  colectie Science fiction de la editura Brancusi am citit si posed o multime de carti de diversi autori de calitate mai buna sau mai putin buna....

9
Extraterestri / Re: Cat traiesc extraterestrii?
« : 12 August 2011, 10:32:09 »
Intrebarea ar fi : Extraterestri se nasc ?

13
http://www.descopera.ro/dnews/8231650-einstein-avea-dreptate-nasa-a-confirmat-teoria-relativitatii


  Dupã finalizarea unui experiment ce a durat 52 de ani, NASA a confirmat douã dintre teoriile enunþate de Albert Einstein.

14
Laborator / Raspuns: Pãrere. Ce am fotografiat?
« : 19 Martie 2011, 15:52:34 »
Nu e nimic anormal in pozele astea , insecte, reflectii ,puncte albe, orb, ce dracu o luam razna de tot ! Daca ma uit la poza de cununie a bunicilor gasesc si acolo niste anomali .

Pagini: [1] 2