Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - aress1818

Pagini: [1] 2
1
2012 / Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
« : 17 Decembrie 2012, 19:15:38 »
Se pare ca sursa citata de mine este credibila, azi 17.12 a aparut un obiect similar.2
2012 / Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
« : 16 Decembrie 2012, 19:02:47 »
Pe 7 Martie anul trecut, Toata lumea a vazut un obiect urias, mai mare decat pamantul care parea ca “ia ceva din Soare”. O grupare  InfoNews CTZ din Bazilia care pretinde ca e in legatura cu 49 de rase ET, spune ca ceea ce s-a vazut era o nava cosmica ET care descarca anumite chimicale in Soare pentru a-l “calma” si a proteja Pamantul de efectul unor  emisii catastrofale! mai mult aceeasi nava va reveni pw 17 Dec. 2012 cu acelasi scop la 1:15 pm (ora Braziliei) si va stationa langa Soare 4h si 25 minute pentru o alta descarcare de chimicale! Vor urma si alte stiri ale aceleiasi surse, spun acestia!

UFO's Around The Sun - New date !

3
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 25 Septembrie 2012, 16:44:47 »
Descoperire incredibilă: Cercetătorii cred că este vorba despre ruinele Atlantidei!

Cercetătorii Paul Weinzweig şi Pauline Zalitzki au descoperit mai multe piramide pe fundul Oceanului Atlantic, în apele teritoriale ale Cubei. Ruinele au fost găsite la o adâncime de aproximativ 1.600 de metri adâncime, iar experţii cred că este vorba chiar despre oraşul scufundat Atlantida, scrie utaot.com.

Cei doi oameni de ştiinţă au folosit submarine. Structurile antice, realizate din piatră, cântăresc sute de tone şi amintesc de piramidele din Giza (Egipt). Iar asta nu este tot. Cei doi cercetători au mai găsit un sfinx, mai mulţi monoliţi aranjaţi ca la Stonehenge, dar şi gravuri într-o altă limbă, realizate pe pietre.

Întrebându-se de ce aceste ruine nu au fost găsite mai devreme, jurnaliştii Utaot.com scriu că situl arheologic a fost descoperit de americani în timpul crizei nucleare din Cuba, din anii '60, dar locul a fost secretizat pentru a nu fi găsit şi de ruşi...

http://www.jurnalul.ro/stiinta/descoperire-incredibila-ruinele-atlantidei-624559.htm

4
2012 / Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
« : 03 Septembrie 2012, 01:10:09 »
“Poate cea mai uluitoare veste din ultima perioadă o reprezintă anunţul făcut de Fundaţia Keshe http://www.keshefoundation.org/en/ pentru luna septembrie a acestui an. Această fundaţie va prezenta întregii lumi şi tuturor guvernelor, fără discriminare, patentele descoperirilor sale în ceea ce priveşte tehnologia spaţială, bazată pe sistemele antigravitaţionale şi magnetice (Magrav), pe care ea le-a dezvoltat şi perfecţionat, având la bază energia liberă de punct zero. Invitaţia oficială a Fundaţiei Keshe, care a fost adresată liderilor statelor lumii, prin intermediul ambasadelor lor din Belgia poate fi citită aici: http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/316-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology.

Într-un efort de a se alinia cumva la această tendinţă foarte puternică – ce se manifestă din ce în ce mai mult în lume în ultima perioadă – în legătură cu implementarea unei clase complet noi de tehnologie şi de înţelegere ştiinţifică a realităţii, guvernul SUA şi-a exprimat şi el intenţia de a lansa pe piaţa elemente extraordinare, ale unei tehnologii bazate pe efectul Tesla şi pe descoperirile genialului savant Nicola Tesla, în special pentru a realiza transferul de energie fără intermedierea cablurilor (http://occupycorporatism.com/us-government-gives-un-classified-tesla-technology-to-assist-sustainable-development-scheme/).
Totuşi, ceea ce au de gând să-i dezvăluie lumii, reprezentanţii Fundaţiei Keshe, depăşeşte în valoare şi importanţă orice a întreprins până acum ştiinţa actuală – sau ceea ce ea a ascuns de cunoaşterea generală a lumii.

Fundaţia Keshe are sediul în localitatea Ninov din Belgia şi, în ultimii 40 de ani, a dezvoltat mai multe sisteme revoluţionare de tehnologie a transportului, purificării mediului sau de alimentare cu energie, care în prezent ar putea transforma radical viaţa, pe întreaga noastră planetă, într-un timp foarte scurt – dacă guvernele lumii vor răspunde pozitiv la oferta fundaţiei. Istoria dezvăluirii acestor tehnologii este însă ceva mai veche. Fundaţia Keshe i-a propus lumii prima dată, pe 21 aprilie 2012, revelarea planurilor şi dispozitivelor tehnologice pe care ea le-a proiectat şi dezvoltat, făcând demersurile necesare pentru invitarea tuturor statelor, la conferinţa dedicată acelui eveniment internaţional. Nu toate statele au răspuns pozitiv la invitaţia Fundaţiei, iar dintre cele care şi-au confirmat participarea, unele s-au răzgândit brusc, cu 48 sau chiar cu 24 de ore înaintea conferinţei, datorită presiunilor mari care s-au făcut asupra liderilor lor, de către alte state. Fundaţia nu va divulga numele ţărilor participante, care au acceptat atunci să primească şi să introducă în folosinţă noua tehnologie – şi nici pe acelea ale ţărilor care s-au retras de la conferinţă. Se ştie însă că reprezentanţii NASA s-au retras intempestiv, cu 24 de ore înaintea demonstraţiei, iar la două zile după aceea (pe 23 aprilie 2012) Preşedintele SUA, Barack Obama, a semnat un decret prin care America nu recunoaşte tehnologiile neconvenţionale sau pe cele ce provin din afara Americii.
În urmă cu aproximativ o săptămână, Fundaţia Keshe a invitat din nou statele lumii, la o conferinţă pe aceeaşi temă, care va avea loc pe data de 6 septembrie 2012, iar două săptămâni mai târziu (pe data de 21 septembrie 2012) ea le va trimite tuturor ţărilor care vor dori, documentaţia necesară pentru a construi dispozitivele bazate pe noua tehnologie. Cu această a doua propunere, Fundaţia Keshe invitădirect şi fără echivoc liderii naţiunilor de pe Pământ să desemneze persoanele calificate pentru a lua parte la întâlnirea ce va fi organizată în Belgia, pe 6 septembrie 2012. Astfel, ea va iniţia prima fază de implementare a tehnologiei spaţiale, bazată pe sistemele gravitaţionale şi magnetice (Magrav). Mai apoi, ea le va trimite simultan, tuturor oamenilor de ştiinţă interesaţi, documentaţia şi cunoştinţele necesare pentru producţia în serie a acelor aparate.
Practic vorbind, Fundaţia Keshe doreşte să pună la dispoziţia întregii omeniri, tehnologia bazată pe energie liberă şi pe propulsie magnetică, fără să solicite niciun profit şi nicio sumă de bani pentru aceasta. Ţelul fundaţiei este de a pune astfel capăt sărăciei şi foametei în lume. Noua tehnologie va face posibil transportul de mărfuri şi de fiinţe umane, în orice punct de pe planeta noastră, într-un interval de 5-10 minute; de asemenea, ea va oferi cu uşurinţă posibilitatea călătoriilor galactice şi, implicit, a contactului cu alte civilizaţii extraterestre, graţie dezvoltării tehnologiei de zbor spaţial. O altă utilizare imediată a tehnologiei va fi în ceea ce priveşte asigurarea unei cantităţi îndestulătoare de apă potabilă, foarte pură şi sănătoasă, astfel încât aproape nicio zonă de pe glob nu va mai avea de suferit de pe urma secetelor prelungite şi a lipsei de apă.
Implicaţiile acestei intervenţii salutare a Fundaţiei Keshe, în status quo-ul materialist şi limitat al ştiinţei contemporane – şi, implicit, al intenţiilor malefice ale „elitei” masonice, pentru a menţine lumea la un nivel incipient de dezvoltare tehnologică şi energetică – va produce multe „valuri” în diverse medii de afaceri. Acum, fiecare va putea vedea ce vor, de fapt, liderii ţărilor şi care sunt intenţiile lor adevărate. Probabil că, la început, comunitatea ştiinţifică şi ţările aservite cabalei criminale masonice vor ignora cu desăvârşire chiar şi această a doua propunere lansată de Fundaţia Keshe, urmărind ca ea să nu fie deloc mediatizată. Totuşi, este greu de presupus că toate ţările vor reacţiona în acelaşi mod; unele dintre ele vor întâmpina cu bucurie propunerile fundaţiei şi vor prelua tehnologia respectivă, punând-o în aplicare, imediat. Popoarele ţărilor care au refuzat această tehnologie vor vedea realizările excepţionale pe care alte state le-au obţinut, precum şi avansul nivelului lor de trai, al prosperităţii şi economiei naţionale. Atunci, liderii lor vor trebui să explice de ce au refuzat tehnologia respectivă şi care este motivul pentru care oamenii sunt ţinuţi în continuare în suferinţă, nevoi şi multiple probleme financiare – când alţii sunt fericiţi şi progresează foarte repede.
Pentru o transparenţă totală, Fundaţia Keshe va publica numele fiecărei ţări care va primi tehnologia respectivă şi adresa de e-mail care a fost folosită – astfel încât oricine doreşte, va putea urmări răspunsurile şi corespondenţa guvernamentală cu Fundaţia Keshe, în această problemă. În felul acesta va putea fi făcută o evaluare a situaţiei internaţionale şi se va putea observa care state doresc cu adevărat progresul omenirii şi care nu doresc ca el să fie realizat. Totuşi, ne aşteptăm ca problema să fie ceva mai complicată decât atât, dată fiind incredibila abilitate satanică a cabalei masonice de corupere şi manipulare a opiniei publice – care, împreună cu controlul asupra mass-media, ar putea conduce pur şi simplu la ignorarea Fundaţiei Keshe şi a excepţionalei sale oferte către omenire.
Criza energetică a omenirii va fi rezolvată repede şi toate problemele de ordin financiar, care au rezultat din această „criză” -– ce a fost în mod deliberat menţinută de „elita” masonica pentru propriul ei profit – vor dispare aproape imediat. Progrese uriaşe vor fi realizate, de asemenea, în domeniul medical, prin aceeaşi tehnologie pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe. În ultimii şase ani, fundaţia s-a asigurat ca fiecare om de ştiinţă important de pe planeta noastră, să primească patentele pentru sistemele noi inventate; în felul acesta, s-a prevenit posibilitatea blocării tehnologiei de către un grup de interese sau de către o persoană individuală – astfel încât, în acest moment, cele mai multe state au deja patentele de invenţie în ceea ce priveşte generarea energiei, sistemele medicale, ecologice şi cele de călătorie spaţială. Vechile metode bazate pe exploatarea resurselor planetei (combustibili convenţionali), care au fost menţinute pentru a preveni dezvoltarea şi progresul accelerat al omenirii, vor deveni în scurt timp inutile; toate ţările au acum aceeaşi posibilitate pentru a conlucra în vederea implementării rapide a acestei tehnologii noi, pure şi armonioase, care implică sistemele Magrav. Aplicaţiile militare ale tehnologiei care va fi pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe sunt atât de distrugătoare, încât lumea va realiza imediat că războiul nu mai are niciun sens şi el va trebui să fie eliminat complet din existenţa noastră.

Ţelul principal al Fundaţiei Keshe este acela ca nouă tehnologie să fie gratuită pentru orice guvern de pe planetă, în beneficiul fiecărui cetăţean al ei, deoarece fundaţia consideră că tehnologia sistemelor Magrav este proprietatea tuturor oamenilor de pe Pământ. Prin urmare, patentele de invenţie pentru aceste sisteme sunt, într-un fel, bunuri ale fiecărui locuitor al planetei noastre şi ele nu pot fi reclamate de nicio persoană, organizaţie sau naţiune, ca fiind proprietatea ei. Aceasta poate să însemne, în scurt timp, prosperitatea tuturor statelor, deoarece fiecare ţară în parte va beneficia integral de veniturile obţinute prin folosirea judicioasă a noii tehnologii, în funcţie de direcţia benefică în care aceasta va fi folosită.”

Sursa : dincolo-de-limite.blogspot.com

Si cateva linkuri:
http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/video-presentions/220-about-the-keshe-foundation
http://www.youtube.com/user/keshefoundation?feature=watch
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=10&t=2506
http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response
http://smartscarecrow.com/live/
http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/interviews/333-2nd-sept-12-live-interview-with-peswiki-alan-sterling

Pregati-va  :-o :)


5
Lumea Mea – Victor Stepanovici Grebennikov
Lumea Mea - Zborul - V. S. Grebennikov

sau
 
Platforma anti-gravitaţională a luiV.S. Grebennikov
Platforma anti-gravitationala

6
Diverse / Re: Viata de zi cu zi ca o sincronicitate!
« : 18 Ianuarie 2012, 22:14:56 »
Ti s-a intamplat de multe ori sa te uiti la ceas si sa vezi aceeasi ora sau numere repetitive 13:13, 9:9 sau sa te intalnesti cu acelasi om necunosct, la aceeasi ora
in acelasi loc.

Da, probabil ca da ....sigur da si este ideea de sincronicitate. Ce se intampla sau cum se intampla? Te setezi pe o o anumita frecventa, propria ta frecventa si ii dai voie constiintei tale sa iti aduca aminte cand esti pe "drumul" tau, pe frecventa ta. Indivizi diferiti folosesc numere diferite la momente diferite. Este chiar sincronicitatea. Nu valoarea numerica, desi si numerele au si o vibratie energetica.
Totusi se pune intrebarea, ce reprezinta pt tine, actioneaza sau declanseaza ceva in tine? Ce fel de reminder este pentru tine? La ce te uiti la tine cand iti aduci aminte? Ce simti atunci cand esti pe frecventa pe care te-ai setat? Acestea sunt intrebarile.

Si tot sincronicitate este si faptul ca citesti acum, ca esti aici, pentru ca atentie nu este istoria mea aici, ceea ce scriu e doar povestea ta! Este povestea vietii tale care te-a adus aici, e sincronicitate, este experienta ta de viata, definitiile crezurile tale carora acest material le este relevant. Pt ca altfel nu ai fii aici, acum! Tu iti creezi realitatea in care traiesti si ca sa intelegi constient ca tu controlezi totul ai nevoie doar de doua lucruri, idei, concepte, UNU, DOI

UNU:
Totul este sincronicitate...orice experienta, circumstanta cu tine, tu conducand, tu mergand pe jos, tu in viata de zi cu zi, orice obiect, orice persoana, orice sunet, orice interactiune, orice zgomot pe strada, fiecare frunza de copac, numarul frunzelor, culoarea frunzelor, TOATE SUNT si EXISTA PT UN MOTIV. Nu e nici un accident!

Chiar daca anumite interactiuni, anumite obiecte sau anumite persoane nu o au nici o legatura directa cu tine la un anumit moment asta nu inseamna ca ele nu sunt acolo fara un motiv. Ele au poate o semnificatie pe un grad de constientizare mai
puternic pentru persoanele din fata ta, pentru persoanele din spatele tau dar pentru ca tu esti de asemenea acolo tu ai partea ta de co-creatie fiind acolo si interactionand cu alti indivizi. Sincronicitate negativa? Conduci in masina ta si cineva iti taie calea, te afli blocat in trafic, nimic nici o situatie
nu e accidentala. Nimic! Esti blocat in trafic, masinile de langa tine, distanta la care sunt de tine inainte si in fata, in lateral, culorile masinilor, lumina soarelui, nimic nu e accidental, intamplator. Nimic!

Secretul este sa realizezi acest lucru si sa fi fascinat cat de bine este orchestrat totul si ca participi si tu pe un nivel inconstient. Tu desenezi in viata ta fiecare particula de praf, fiecare atom, totul. Fara exceptie. Felul in care cineva se uita la tine, felul inca care tu te uiti la cineva, cum sunt imbracati ei...nimic intamplator. Totul si toti sunt de fapt un singur si unic eveniment, experimentat
simultan din multiple puncte de vedere. Un singur eveniment. Importanta evenimentului este data doar de relationarea la el. Cu alte cuvinte, iti poti da seama ca...sa zicem cineva merge pe jos pe strada si ca poarta o anumita culoare la camasa. Poti spune ca este sincronicitate stiinda ca are motivul lui. Daca te relationezi la acest eveniment iti dai seama nu exista un motiv anume ceva important la care sa te relationezi, el cu un tricou negru pe mergand pe strada. Totusi importanta creste daca iti dai seama ca tu esti acolo pe strada cu acel om si acest eveniment nu e un accident. Cu alte cuvinte prezenta ta acolo amplifica acel eveniment, prezenta ta mareste ca si grad de importanta experienta atat pt tine cat si pt cel pe care il intalnesti, totul este sincronicitate.

Numarul doi: actioneaza cu integritate la toate oportunitatiile aduse de sincronicitate.

Aceste doua idei, 1) totul este sincronicitate 2) actioneaza cu integritate, aceste doua idei sunt tot ce ai nevoie ca sa iti creezi viata pe care ti-o doresti. Aceasta e realitatea fizica, totul este sincronicitate, actioneaza corespunzator stiind asta. 1 2 Actionand asa practic o sa ai mai multa constientizare asupra primei idei 1) ceea ce iti va oferi mai multe oportunitati sa actionezi ideea numarul 2) Sunt idei care se autoperpetueaza. Unul genereaza doi, doi genereaza unul la infinit.

Ca sa rezum actioneaza stiind ca totul este sincronicititate si ceea ce rezulta din actiunile tale este ceea ce este necesar sa cunosti.Ai totala incredere ca totul se intampla cu un motiv, motivul tau si daca folosesti aceasta experienta intr-un mod pozitiv, intotdeauna o sa descoperi mai devreme sau mai tarziu ca ti-a folosit intr-un mod pozitiv. Ai incredere in instinctele tale, analizeaza ce iti spune instinctul: "De ce ezit? Ce cred cu adevarat de situatia in care sunt, care e partea mea de co-creatie? Care sunt crezurile, definitiile mele? Ce este aceasta ezitare care imi da voie sa ma uit la mine insumi prin intermediul acestor indivizi? Invata tot ceea ce poti, aplica si orice alegere evidenta va deveni ceva firesc, actioneaza dupa cu integritate"
Daca te blochezi si sigur te blochezi adu-ti aminte ca sincronicitatea inseamna sincronizare perfecta, o idee de genul "asta nu trebuia sa se intample" este doar o prejudecata, pui un sablon, asteptarile tale pe ceea ce crezi tu ca ar trebuii sa se intample. Asta este in contradictoriu cu ideea de sincronicitate, este asa cum este in felul in care este. Analiza constienta nu e singura definitie a intelegerii. Si ultima idee: imediat ce actionezi ca si cand totul este sincronicitate cu atat devine mai evident si o sa realizezi si alte lucruri magice, minuni care vor veni in mod natural firesc.

http://oideegeniala.blogspot.com/2012/01/aventuri-in-sincronicitate.html

7
Tehnologii vechi și noi / Re: Free Energy Project
« : 26 Decembrie 2011, 00:03:23 »
free energy Steven Mark solid state generator video 2

Steven Mark says:

Quote
There is a book about Nicola Tesla "The Man Who Had Lightning in His Hand".
I suggest that you find a copy of that book and read it.

During an interview in 1894 Tesla said:

Quote
You will think me a dreamer and very far gone if I should tell you what I really hope for.  But I can tell you that I look forward with absolute confidence to sending messages through the earth without any wires.  I have also great hopes of transmitting electrical force in the same way without waste. Concerning the transmission of messages through the earth I have no hesitation in predicting success: I must first ascertain exactly how many vibrations to the second are caused by disturbing the mass of electricity which the earth contains.  My machine for transmitting must vibrate as often to put itself in accord with the electricity in the earth.


In a meeting of the National Electric Light Association, Tesla said:

Quote
We now know that electrical vibrations may be transmitted through a single conductor.  Why then not try to avail ourselves of the earth for this purpose?  We need not be frightened by the idea of distance.

A point of great importance would be first to know what is the capacity of the earth? and what charge does it contain if electrified?  If ever we can ascertain at what period the earth's charge, when disturbed, oscillates, with respect to an oppositely charged system or known circuit, we shall know a fact possibly of the greatest importance to the welfare of the human race."

I propose to seek for the period by means of an electrical oscillator or a source of alternating currents.  One of the terminals of this source would be connected to the earth, as, for instance, to the city water mains, the other to an insulated body of large surface.  It is possible that the outer conducting air strata or free space contains an opposite charge, and that, together with the earth, they form a condenser of large capacity.  In such case the period of vibration may be very low and an alternating dynamo machine might serve for the purpose of the experiment.  I would then transform the current to a potential as high as it would be found possible, and connect the ends of the high tension secondary to the ground and to the insulated body.  By varying the frequency of the currents and carefully observing the potential of the insulated body, and watching for the disturbance at various neighboring points of the earth's surface, resonance might be detected.

Should, as the majority of scientific men in all probability believe, the period be extremely small, then a dynamo machine would not do, and a proper electrical oscillator would have to be produced, and perhaps it might not be possible to obtain such rapid vibrations.  But whether this be possible or not, and whether the earth contains a charge or not, and whatever may be its period of vibration, it is certainly possible--for of this we have daily evidence--to produce some electrical disturbance sufficiently powerful to be perceptible by suitable instruments at any point on the earth's surface.

Bruce Cathie writes:

Quote
He [Tesla] discovered that a rate of 150,000 oscillations a second, which produced electrical pulsations with a wavelength of 2000 metres, was necessary to produce the effects he required in the transmission of usable power through the earth.

If we convert the wavelength of 2000 metres to a minute of arc, or nautical mile equivalent on the earth?s surface the result is 1.0792237.  The experimental value was therefore very close to 1.08 minutes of arc, or one twenty thousandth of the circumference of the earth, 21600 minutes divided by 1.08.

The exact number of cycles to obtain a 1.08 minute wavelength would be 149892.18 per second.  This would tune the transmitter in harmony with the world grid system.

In the early stages of my work I wondered why I could not obtain pure harmonics from all my calculations when dealing with physical substance ? that is, exactly 144 for the light harmonic etc. Tesla stated that it was not possible to obtain pure resonance or harmonic vibrations, because if this were so than matter itself would disintegrate. A certain amount of resistance must be allowed for it to prevent complete destruction of physical substance.

Steven Mark writes...

Quote
It is important that you note that you can never tune too closely to the exact frequencies of power conversion because the power received by the collector will instantly destroy it.  We instead must deliberately tune off the frequencies of conversion in order to make the thing properly work.

Bruce Cathie writes...

Quote
With a pocket sized vibrator, he [Tesla] told reporters, he could generate resonant tremors that could split the Earth in two.  He gave its resonance frequency as one hour and 49 minutes.  Whatever the plausibility of his Earth-splitting scheme, the rather precise estimate of the Earth's frequency turned out to be close to the mark, as was demonstrated during the great Chilean earthquake of 1960, when geophysicists were able to measure the time it took waves to travel back and forth through the Earth.

I wondered just what time base the Earth frequency was based on and after several calculations discovered that it was related directly with the yearly cycle of the Earth round the Sun of 365.25 days.

One Earth year = 365.25 days = 8766 hours
One hour 49 minutes = 1.8166 hour
8766 divided by 1.8166 = 4825.3211
Square root of 4825.32 = 69.464

In grid terms the reciprocal harmonic of the speed of light (144,000 minutes of arc per grid second, in free space, relative to the Earth's surface) is 69444444.

If we work backwards from this harmonic value, then:

69.444444 squared = 4822.5308
8766 divided by 4822.5308 = 1.8177178
1.8177178 hours = One hour 49 minutes 03.7842 seconds

The results are so close that I would venture to say that the resonant frequency of the Earth is directly related to the speed of light. 

Another interesting point that I believe we should note is that Tesla insisted that 60 cycles a second would be the most efficient frequency to use in all the alternators and motors produced from his patents.  There was much opposition to this from the manufactured and practical men in the field, but Tesla won his point and, to this day, 60 cycles a second is the frequency used in alternating-current transmission.

Why?  It has been found that one of the basic natural frequencies of the Earth is six cycles per second. Tesla picked a harmonic of 6 which would be the most practical.

6 cycles a second = 5.33333 cycles a grid second = 518400 cycles for one revolution of earth, or 27 grid hours

the square root of 518400 = 720 = 1440/2 = C(speed of light)/2 harmonic

Steven Mark states re: his earliest smallest unit:

Quote
These devices take energy from the natural magnetic field of the earth which has an inherent frequency... These basically tune into that and take the energy that is readily available from the earth's magnetic field and produce electricity from it.

Quote
Now I'm going to turn the device on through the use of a single magnet.

Quote
If you take this device and hold it in your hands, it vibrates ever so slightly.. right around 7.3 cycles per second.

Bruce L. Cathie quotes from "The Energy Grid, Harmonic 695, the Pulse of the Universe"

8
Video [legaturi] / Re: Documentare interesante ( Unele ) !
« : 05 Noiembrie 2011, 21:05:52 »
Ar cineva link-ul cu documentarul asta complet:
Resonant UFO - Ralph Ring and Otis T Carr

9
Video [legaturi] / Re: Documentare interesante ( Unele ) !
« : 04 Noiembrie 2011, 23:36:54 »
Demonstratii de pe youtube cu levitatii produse prin sunet, Ralph Ring pare un om prea serios ca sa minta:

Acoustic Levitation Lifting
Physics Dept - Acoustic Levitation3.MPG
Acoustic Levitation Lifting
Physics Dept - Acoustic Levitation1.MPG
Ultrasonic Acoustic Levitation
Acoustic Levitation: Secret of the Pyramids?

Si un material foarte interesant despre lucrarile lui OTIS CARR

http://keelynet.com/gravity/carr3.htm

10
Extraterestri / Re: Zeta Reticuli
« : 23 Iulie 2011, 16:09:39 »
Daca ne uitam la secundele 1- 5 de la inceput se poate vedea o stema iar in interior secera si ciocanul, foarte probabil ca filmul sa faca parte din arhiva secreata a unei organizatii rusesti.


http://www.youtube.com/user/ivan0135#p/f/3/ZB788PtqQvg

11
Diverse / Area 51 : The Frantic Caller
« : 15 Iunie 2011, 17:49:25 »
http://www.youtube.com/watch?v=ee3bld4lTG0

In 1997 gazda unei talk-show radio Art Bell a primit un apel frenetic de la un barbat care pretindea ca a lucrat în Zona 51. Postul de radio a fost intrerupt sau bruiat imediat ce apelantul a început sã dezvaluiasca planurile detaliate cu privire la Aliens, guvern ºi populatie.
Pare sa nu fie un trucaj...

12
O traducere aproximativa

"Nava Schwabenland a fost pregatita pt misiune in toamna 38 pe langa Hamburg, puteau trimite avioane cu greutate pana la 10 tone cu ajutorul unei catapulte cu abur (!) situata in spatele navei, la pupa, au ajuns acolo, au pozat si au cartografiat
Siegfried Sauter avea una din cele mai imp misiuni, sa cartografieze cele mai inalte culmi ale muntilor de acolo pan la 4000m
mai mult de 11 mii poze au fost stored intr-un buncar in Berlin
dupa aceea se explica cum au intalnit icebergurile, au ajuns la pesteri, si au facut un zbor de recunoastere
trebuiau dupa aceea sa amerizeze intr-un loc fara gheata, k sa recupereze aviaonele la bord cu o macara
dar in locu ala unde erau, asta nu era posibil, s-au deplasat mai la sud, intorsi pe nava, au inceput sa organizeze planuri pt  o baza permanenta acolo
baza 211
capabila sa adaposteasca 5000 oameni, specialisti, administratori si civili cu drepturi speciale"


14
Ideea este foarte simpla si a mai fost discutata pe forum.

Orice obiect are o semnatura vibrationala, o ecuatie vibrationala. Un obiect nu exista in spatiu, spatiul
este o proprietate intrinseca a obiectului. Daca iei o moneda si o tii intr-o mana are o anumita
ecuatie vibrationala, daca o muti in alta mana este pur si simplu o alta moneda. De ce? Pt. ca si-a modificat o proprietate
spatiul si implicit semnatura vibrationala a energiei sau a matrice.

Pornind de la acest concept civilizatiile extraterestre au gasit o metoda prin care sa manipuleze
ecuatia vibrationala a unei nave, practic determinind sa dispara dintr-o locatie
si sa apara instant in alta locatie in functie de vibratia punctului din spatiu unde vor sa ajunga.

Saritura dintr-un punct in altul este instantanee, nu se consuma timp, nu exista forte centrifuge cand se deplaseaza, nici nu se deplaseaza
in sensul fizic prin toate punctele intermediare de la punctul A la punctul B.

Ei au reusit sa creeaze un camp de neutralizare in jurul navei, anuleaza tiparul vibrational al realitatii unde exista nava, manipuleaza si introduc in ecuatia
vibrationala a navei coordonatele spatiu/timp ale punctului unde doresc sa ajunga.

Este un principiu similar teleportarii, numai ca este autoteleportare dar si in timp atentie!

Cum se creaza exact acest camp de izolare?
Este efectul energiei microundelor care altereaza lumina, la frecvente foarte mari.

Orice obiect fizic cu masa reprezinta energie solidificata, viteza luminii fiind de fapt
barierea realitatii noastre tridimensionale.
Practic acest camp altereaza lumina, se creeaza o gaura in realitatea 3D, lumina fiind redirectionata
in jurul campului navei si nu in nava.

Oamenii nostri de stiinta au reusit deja sa produca acest efect prin contra-rotirea unor mase incarcate magnetic dar efecte mai sofisticate pot fii obtinute cu ajutorul unor materiale superconductoare.15
Tehnologii vechi și noi / Lumea - O GIGANTICÃ HOLOGRAMÃ
« : 09 Decembrie 2010, 22:53:39 »
Pamantul, o holograma uriasa?
Trecand in viteza prin sudul rural al Hanovrei, cu usurinta se poate rata locatia experimentului GEO600. Din afara, nimic impresionant: intr-un colt de ogor, un complex de cladiri cubice, din care ies, in unghi drept, doua santuri acoperite cu ondulin. Sub straturile metalice se afla insa un detector ce se intinde pe o distanta de 600 metri. In ultimii sapte ani, dispozitivul anglo-german s-a angajat in cautarea undelor gravitationale – pulsatii in continuumul spatiu-timp, declansate de obiecte astronomice super-dense, precum stelele neutronice si gaurile negre. GEO600 nu a detectat pana acum nicio astfel de unda gravitationala, dar s-ar putea sa fi realizat, in schimb, cea mai importanta descoperire din fizica a ultimei jumatati de secol.

Un zgomot ne zdruncina lumea
Pentru a masura fenomenul undelor gravitationale, echipa GEO600 declanseaza o singura raza laser printr-o oglinda pe jumatate argintata, denumita "distribuitor sau separator de raza". Aceasta portioneaza lumina in doua fascicole, care trec prin bratele perpendiculare, lungi de cate 600 metri, ale instrumentului si sunt reflectate inapoi. Razele luminii reflectate se recombina in separator si creeaza un tipar de interferenta a luminii, marcand regiunile intunecate in care undele luminoase fie s-au anulat fie s-au potentat reciproc. Orice schimbare de pozitie a acestor regiuni comunica o variatie a lungimii relative a traseelor, ceea ce poate coincide cu prezenta unei unde gravitationale.

Timp de mai multe luni de zile, echipa de cercetatori GEO600 s-a tot blocat incercand sa identifice o sursa pentru zgomotul inexplicabil care perturba detectorul. Ramasi fara piste, oamenii de stiinta au fost abordati, din senin, cu un raspuns. Acesta venea de la un alt cercetator, care chiar prezisese zgomotul inainte ca membrii GEO600 sa il fi detectat. Potrivit lui Craig Hogan, expert al laboratorului de fizica a particulelor Fermilab din Batavia, Illinois, germanii din Hanovra au dat peste o limita fundamentala a continuumului spatiu-timp - punctul in care spatiul si timpul inceteaza sa se mai comporte sub forma armonioasa descrisa de Einstein si incep sa se dizolve in "granule", tot asa cum fotografia dintr-un ziar se fragmenteaza in puncte atunci cand este marita.

"Se pare ca GEO600 este "inghiontit" de convulsii microscopice de cuantum spatio-temporal. Daca rezultatul celor de la GEO600 este ceea ce suspectez eu ca este, atunci traim cu totii intr-o uriasa holograma cosmica", sustine Hogan transant. Hologramele care se pot gasi pe cardurile de credit sau pe unele bancnote sunt aplicate bidimensional pe suprafete de plastic. Atunci cand lumina ricoseaza din ele, se creeaza aparenta unei imagini tridimensionale. In anii '90, fizicianul Leonard Susskind si castigatorul premiului Nobel Gerard 't Hooft sugerau ca acelasi principiu s-ar putea aplica Universului ca intreg. Experientele noastre cotidiene ar putea ele insele sa fie o proiectie holografica a proceselor fizice care au loc pe o suprafata bidimensionala, indepartata.Principiul holografic si gaurile negre

Totusi, "principiul holografic" este de natura sa ne indigneze pana la celule, negandu-ne, la urma urmei, intr-o oarecare masura, existenta. Pare greu de crezut pentru oricine ca s-a trezit astazi, a ajuns la birou, iar acum citeste acest articol pentru ca un anumit fenomen care ne pune in valoare are loc undeva in Univers. Nimeni nu stie ce implicatii ar avea pentru noi sa traim, cu adevarat, intr-o holograma si, totusi, teoreticienii au motive intemeiate sa creada ca destule aspecte ale acestui principiu sunt adevarate. Ideea remarcabila a lui Susskind si 't Hooft are la baza studii revolutionare asupra gaurilor negre, testate de catre Jacob Bekenstein de la Universitatea Evreiasca din Israel si de Stephen Hawking de la Universitatea Cambridge. In anii' 70, Hawking a demonstrat ca gaurile negre nu sunt in totalitate negre si emit, cu lentoare, o radiatie ce provoaca evaporarea lor treptata si in cele din urma le stimuleaza disparitia.

Atunci cand o gaura neagra dispare, toata informatia despre steaua care a colapsat pentru a o forma dispare o data cu ea; ceea ce contrazice larg sustinutul principiu ca informatia nu poate fi distrusa. Este un concept cunoscut sub denumirea de "paradox al informatiei gaurii negre". Conform lui Bekenstein, continutul informational al unei gauri negre este proportional cu raza sa de actiune; aceasta reprezinta suprafata teoretica pe care o acopera o gaura neagra si marcheaza punctul din care nu mai exista intoarcere pentru materia sau lumina atrasa inspre nebuloasa.

Aceasta explicatie implica o profunda concluzie de natura fizica: informatia 3D a unei stele precursoare poate fi complet incifrata in orizontul 2D al gaurii negre ulterioare - diferit de imaginea tridimensionala a unui obiect incifrat intr-o holograma bidimensionala. Discutand pe teritoriul principiului holografic, materialul spatiu-timp devine granulat si plamadit din unitati minuscule asemanatoare pixelilor, dar de o suta de miliarde de miliarde de ori mai mici decat un proton. Acest raport este cunoscut ca scara Planck si se echivaleaza cu valoarea de 10-35 metri. Marimea Plank este dincolo de orice experiment imaginabil, asa incat nimeni nu a visat candva ca granulele din spatiu-timp ar putea fi vreodata percepute.Universul ca o sfera si timpul-spatiul ca niste graunte

Aceasta pana cand Hogan a inteles ca principiul holografic este de natura sa schimbe totul. Daca continuumul spatiu-timp este o holograma granulata, atunci Universul poate fi imaginat ca o sfera a carei suprafata exterioara este realizata din parcele la dimensiunea marimii Plank, fiecare continand un bit de informatie. Principiul holografic sustine ca nivelul de informatie tapetat la exterior trebuie sa se potriveasca numarului de biti continuti de volumul Universului. De vreme ce volumul Universului sferic este mult mai mare decat suprafata sa exterioara, cum s-ar putea adeveri o asemenea afirmatie? Hogan a inteles ca pentru a avea acelasi numar de biti pe dinauntrul Universului ca si la suprafata, lumea din interior trebuie sa fie facuta din granule mai mari decat la scara Plank.

Ceea ce inseamna vesti bune pentru oricine incearca sa probeze cea mai mica unitate a continuumului spatiu-timp. Contrar tuturor asteptarilor, aduce structura cuantica microscopica la nivelul experimentelor fezabile. Altfel spus, in timp ce scara Plank este prea mica pentru a fi observata experimental, proiectia holografica a granulatiei din interiorul Universului ar putea fi mult, mult mai mare, ajungand in jurul a 10-16 metri. Atunci cand Hogan a inteles pentru prima oara aceste lucruri, s-a intrebat daca vreun experiment ar fi capabil sa detecteze plamada continuumului spatiu timp. Aici si atunci a intervenit GEO600. Din cele cinci detectoare de unde gravitationale aflate in toata lumea, Hogan si-a dat seama ca experimentul anglo-german GEO600 ar trebui sa fie cel mai sensibil la ceea ce are cercetatorul in minte.

El a prezis ca, daca separatorul de raza al experimentului este perturbat de convulsiile cuantice ale continuumului spatiu-timp, acest lucru se va reflecta in masuratori. In iunie 2009, omul de stiinta si-a trimis predictia echipei GEO600. "Incredibil, am aflat ulterior ca experimentul detecta zgomot neasteptat", adauga cercetatorul. Investigatorul GEO600, Karsten Danzmann de la Institutul de Fizica Gravitationala Max Planck din Potsdam, Germania si de asemenea de la Universitatea din Hanovra, admite ca zgomotul excesiv, cu frecvente intre 300 si 1500 hertzi, a sacait echipa multa vreme. El i-a raspuns lui Hogan, trimitandu-i o mostra de zgomot. "Arata exact ca predictia mea. Era ca si cum despartitorul de raza avea o modulatie laterala in plus", declara cu entuziasm specialistul.

Revolutionar sau minor

Cheia acestor experimente este ca sunt sensibile la schimbarile de lungime de unda mult mai mici decat diametrul unui proton. Asadar, sunt ele capabile sa detecteze proiectia holografica a continuumului spatiu-timp? Nimeni, inclusiv Hogan, nu pretinde pentru moment ca GEO600 a gasit dovada faptului ca traim intr-un univers holografic. Este mult prea devreme pentru a exprima cu certitudine asemenea lucruri. Hogan insusi crede ca sursa zgomotului ar putea fi, inca, una mundana.

Detectoarele de unde gravitationale sunt extrem de sensibile, asa incat cei care le opereaza trebuie sa ia in calcul o multitudine de aspecte pentru a fi siguri de rezultate si masuratori. Sunt considerate aici amanunte precum plafonul de nori, traficul aflat pe distanta mare, activitatile seismice si multe alte surse ce ar putea masca un semnal real. "Activitatile zilnice de imbunatatire a senzitivitatii acestor experimente declanseaza intotdeauna zgomote nedorite. Ne straduim sa identificam cauza unui zgomot, sa scapam de el si apoi trecem la identificarea urmatoarei surse de zgomot nedorit. In prezent, nu exista nicio canditata clara in randul surselor zgomotului experimentat de GEO600. Consider, de aceea, situatia neplacuta, dar nu neaparat ingrijoratoare", declara Danzmann.

Pentru un timp, echipa GEO600 a crezut ca zgomotul de care era interesat Hogan era cauzat de fluctuatiile de temperatura din separatorul de raze. Totusi, echipa a concluzionat ca aceasta s-ar putea face vinovata, cel mult, de o treime din zgomot. Danzmann sustine ca unele imbunatatiri planificate ar trebui sa sporeasca senzitivitatea lui GEO600 si sa elimine unele posibile surse de zgomot in exces ale experimentului. Daca GEO600 a descoperit, intr-adevar, zgomotul holografic provenit de la convulsiile cuantice ale continuumului spatiu-timp, atunci aceasta reprezinta o sabie cu doua taisuri pentru cercetatorii undelor gravitationale. Pe de o parte, zgomotul le va handicapa eforturile de detectare a undelor. Pe de cealalta, ar putea reprezenta o descoperire mult mai importanta.Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ

O atare situatie nu ar fi fara precedent in fizica. Detectoarele gigante construite special pentru a cauta o forma ipotetica de radioactivitate in care protonii se descompun nu au gasit niciodata asa ceva. In schimb, au descoperit ca neutronii isi pot schimba forma; o informatie poate chiar mai esentiala, deoarece ne poate invata cum Universul a ajuns sa fie umplut cu materie si nu cu antimaterie. Ar fi ironic ca un instrument construit sa detecteze ceva atat de vast precum sursele astrofizice ale undelor gravitationale, sa identifice, neplanificat, granulele minuscule ale continuumului spatiu-timp. Cu cat misterul se adanceste mai mult, cu atat devine mai pregnanta motivatia construirii unui instrument dedicat pentru probarea zgomotului holografic. Un "accident fericit" a facut ca preditiile lui Hogan sa se coreleze cu experimentul GEO600, dar pare limpede, sunt de parere multi cercetatori, ca investigatii experimentale mult mai potrivite pot fi declansate spre a se concentra in mod special pe masurarea si caracterizarea zgomotului holografic si a fenomenelor derivate de aici.


O posibilitate, potrivit lui Hogan, ar fi intrebuintarea unui dispozitiv denumit interferometru atomic. Aceste dispozitive opereaza folosind acelasi principiu cu al detectoarelor pe baza de laser, dar folosesc raze de atomi ultraraciti in locul razelor laser. Deoarece atomii se pot comporta ca unde cu o lungime de unda mult mai mica decat lumina, interferometrele atomice sunt semnificativ mai mici si deci mai ieftin de construit decat detectoarele de unde gravitationale. Ce ar insemna detectarea in acea situatie a unui zgomot holografic? Unii coreleaza posibilitatea cu descoperirea neprevazuta a unui zgomot de antena Laboratoarelor Bell din New Jersey in 1964. Acel zgomot s-a dovedit a fi un fundal de microunde cosmice, stralucirea ulterioara a Big Bang-ului. Nu numai ca le-a adus cercetatorilor Arno Penzias si Robert Wilson un premiu Nobel, dar a confirmat si Big-Bang-ul si a deschis o cu totul noua ramura de studiu in cosmologie.

Mai important, confirmarea principiului holografic ar fi de mare ajutor pentru cercetatorii care incearca sa impace mecanica cuantica cu teoria gravitationala a lui Einstein. Astazi, cea mai populara abordare a gravitatii cuantice este teoria stringurilor, despre care cercetatorii spera ca va descrie fenomene din Univers la cel mai fundamental nivel. Hogan admite ca, daca principiul holografic va fi confirmat, el va elimina toate abordarile gravitatiei cuantice care nu incorporeaza acest principiu. In acelasi timp, va reprezenta o potentare pentru cele care il contin - intre care se numara ceva derivat din teoria stringurilor si ceva denumit "teoria matrix". In final, s-ar putea sa avem prima indicatie a modului in care continuumul spatiu-timp irumpe din teoria cuantica. Este greu de facut o descoperire mai rasunatoare si mai revolutionara de atat.

Pagini: [1] 2