Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - rebelfire

Pagini: [1]
1
Evenimente OZN în lume / a murit John Keel
« : 31 August 2009, 00:55:14 »
Cunoscutul cercetator John Keel, autorul volumelor "Mothman prophecies"- profetiile omului molie" dupa care s-a realizat si filmul cu acelasi nume  si "UFO - a trojan horse" unul din sustinatorii ipotezei ca "ceva" in mare parte malefic ce nu tine de dimensiunea noastra dar creeaza ozn-uri, rapiri, etc..sub forma unor "momeli" energetice, spirituale care influenteaza psihologic si denatureaza credinta marilor mase umane, a murit la varsta de 79 de ani.Revin cu amnunte

2
Tehnologii vechi și noi / Energia orgonica libera sau Wilhelm REICH
« : 15 Septembrie 2008, 00:17:23 »
Propun un subiect care il consider foarte  util pentru toata lumea un subiect care ne "arde" buzunarul..energia.Inca din cele mai vechi timpuri, dinaintea egiptenilor, care o numeau KA, omenirea a cunoscut existenta unei energii libere,care practic umple Universul...Aceasta energie, numita in diverse moduri de-a lungul istoriei dar tinuta sub control, de "oculti' pentru a nu se afla pe scara larga de existenta ei, deoarece ar da independenta financiara si sociala, este redescoperita de doctorul american de origine austriaca Wilhelm REICH, mort in conditii mizere si ciudate intr-o inchisoare americana, datorita unei nedrepte sentinte date de FDA. Energia libera cosmica, a fost numita de-a lungul timpului,Chi (ch') de chinezi, camp energetic gravitational,emanatie mitogenetica _Gurvich, bioenergi,biocamp, aura, bioplasma- cercetatorii rusi, efect kirlian,eter, energie tachyonica - hermes trismegistus, Ki - japonezi, magnetism animal - Mesmer,etc, fiind unul din subiectele "tabu". Inventatorul primului aparat acumulator de energie orgonica, a fost oprit de cei ce nu au interes sa promoveze aceasta energie pentru ca ar fi reusit sa demonstreze ca energia orgonica poate dobora ozn-uri printr-un "tun' care l-ar fi creat. Bineinteles vor fi multi care vor spune ca aceasta e o fantezie sau o gluma buna.daca facem insa niste corelatii simple cu presupusa energie folosita de ozn-uri ptr a intra pe anumite "culoare" antigravitationale  se explica fantastica lor viteza si faptul ca in jurul lor se creeaza campuri atat de puternice, ca gravitatia,fizica obisnuita si faptul ca pot face viraje inexplicabile pentru noi si viteza inimaginabila cat si faptul ca aceasta viteza nu influenteaza cu nimic materialul din care sunt facute-.Revin maine cu mai multe detalii...
Descoperitorul orgonului

Dar, pana sa vedem cum se poate produce un dispozitiv orgonic, vom arata cum se genereaza orgon. Inventatorul sau descoperitorul orgonului este celebrul Wilhelm Reich care a spus ca "iubirea, munca si cunoasterea sunt sursele vietii noastre, si ar trebui sa o guverneze".

Americanul de origine austriaca s-a nascut la 24 martie 1897 si a murit la 3 noiembrie 1957 in conditii revoltatoare. Psihiatru, psihanalist si autor a mai multor carti, Reich a fost discipolul lui Sigmund Freud. Dar, asa cum celebrul filozof grec Socrates a fost declarat criminal de catre autoritatile Greciei antice, la fel si Wilhelm Reich a murit intr-o inchisoare federala americana pentru o acuzatie care astazi ar starni rasul oricarui om. Viata insa nu poate fi subiect de gluma.

In anul 1930, Reich a anuntat ca a descoperit o noua energie pe care el a numit-o orgon, si care patrundea intim atat atmosfera cat si toate fapturile vii de pe planeta. A construit dispozitive numite acumulatori orgonici care puteau fi folosite pentru a trata bolile precum cancerul. Parerile sale nu erau insa impartasite de comunitatea stiintifica a momentului.

Intreaga viata a lui Reich a fost una neconventionala, dupa cum s-a descoperit. Reich nu a acceptat compromisul si pentru asta a platit cu viata. El a fost un om obisnuit, direct, simplu, deschis si natural, un adevarat om de stiinta. Toate descoperirile si intentiile lui au fost raportate in mod onest agentiilor guvernamentale responsabile, iar el se astepta sa coopereze direct si nemijlocit cu aceste agentii.

Era un adevarat copil al naturii, niciodata prins in vartejul civilizatiei patriarhale. Putea fi la fel de bland ca o adiere de vara sau la fel de neinduplecat ca un traznet. Era increzator ca un copil, si totusi vedea imediat cel mai fin complot. Avea darul de a face sa-ti doresti largirea orizontului propriu de cunoastere, dincolo de viata ingusta de zi cu zi.

In 1933, cand a publicat cartea "Psihologia de masa a fascismului" care a fost interzisa de nazisti, a realizat ca este in pericol. In aceasta carte el denunta comunismul ca fiind "Fascismul Rosu". In 1939 s-a mutat in Statele Unite.

In anul 1940 Wilhelm Reich a construit acumulatori orgonici sub forma unor cutii, pentru a concentra orgonul. Unele dintre acestea erau pentru animale de laborator, altele erau destul de mari pentru ca un om sa stea asezat in interiorul lor. El spunea ca orgonul este o energie cosmica primordiala, de culoare albastra, care este prezenta pretutindeni si care influenteaza direct procesele atmosferice de clima, culoarea cerului, gravitatia, formarea galaxiilor si a planetelor si exprimarea biologica a emotiilor si sexualitatii.

Acumulatorul orgonic realizat de Reich este compus din straturi alternative de material metalic si material izolator si arata ca un imens condensator (capacitor). El a mai construit si un "tun de nori" cu care imprastia norii. Energia orgonica este o forta naturala cu entropie negativa care are rol determinant in organizarea si concentrarea materiei.

Conform lui Reich, boala este cauzata de blocarea sau deteriorarea energiei orgonice din corpul uman. A pus la punct cateva dispozitive cu care a realizat experimental tratamente cu orgon. Efectele observate includeau fortificarea sistemului imunitar (chiar pana la distrugerea unor tumori), dar Reich a ezitat sa declare ca aceasta era o metoda de vindecare. Dispozitivele orgonice au fost testate pe soareci de laborator bolnavi de cancer, pe plante, iar rezultatele au demonstrat ca nu este vorba deloc de un efect "placebo". Reich avea constiinta ca a dezvaluit omenirii o mare teorie unificata a sanatatii fizice si mentale.

In anul 1947, ca urmare a unor articole despre orgon publicate in "The new republic" si "Harpers", Administratia Medicamentelor si Alimentelor (FDA) din Statele Unite a inceput o investigatie pe aceasta tema si a obtinut interzicerea practicarii metodei ca tratament medical. Acuzat ulterior de incalcarea interdictiei legale prin practicarea in continuare a metodei, Reich a dorit sa se apere singur in instanta. A pierdut procesul si a fost trimis doi ani la inchisoare.

In august 1956, mai multe tone de publicatii despre orgon au fost arse de FDA. Nu, nu era Evul Mediu! Si totusi, se intampla! Wilhelm Reich moare in inchisoare in urma unui infarct, cu o zi inainte de a fi eliberat conditionat.

Detalii despre orgon

Energia orgonica este energia primordiala a vietii: este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa. Numeroase aplicatii traditionale, stravechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, posturile corporale (asana) si tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.

Reich a identificat stiintific proprietatile si caracteristicile energiei orgonice: umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila si masurabila. Orgonul are o mare afinitate pentru apa, si se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie si prin piele. Orgonul are entropie negativa, adica tinde sa se acumuleze, si nu sa se disipe.

Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere". Reich a descoperit ca aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa.

Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare si o senzatie de expansiune blanda. Acumulatorul orgonic concentreaza energia orgonica si ajuta corpul sa se ajute singur. Orgonul nu este deloc strain corpului uman. Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp. De altfel, stiinta milenara yoga isi bazeaza o intreaga ramura pe exercitiile de respiratie constienta, in acest caz fiind acum evident ca se foloseste orgonul atmosferic.

Acumulatorul orgonic

Combinarea unor materiale organice (lemn, bumbac, rasini, etc) cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage si concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui Wilhelm Reich. Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica si impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (bolile) din corpul uman.

Adaugarea unui cristal natural in aceasta matrice va intensifica procesul de acumulare orgonica. Don Croft (www.educate-yourself.org/dc/) spune ca o combinare de metal si rasina formeaza un material numit "orgonit". Impreuna cu sotia sa, Carol, au descoperit ca aceste dispozitive formate din cristale si orgonit au capacitatea de a transforma energia orgonica dezorganizata de procedeele artificiale folosite pe larg de om (microunde, electromagnetism, radiatii nucleare, ganduri negative), in orgon pur, pozitiv.

Carol Croft poate vedea campul auric subtil. Atunci cand Don a realizat primul dispozitiv orgonic format din orgonit si cristale, Carol a vazut cum aura sotului ei s-a expansionat. De asemenea, cand au asezat un generator de orgon in apropierea unei centrale electrice nucleare, Carol a observat cum imensul camp de orgon deteriorat din jurul centralei (care este prezent in jurul oricarei centrale nucleare) a fost redus spectaculos.

Don Croft a realizat apoi un dispozitiv orgonic numit HHG pentru a neutraliza campul orgonic dezorganizat prezent atat in jurul celebrelor antene si turnuri de microunde folosite de tehnologia telefoniei mobile, cat si in imediata apropiere a centralelor nucleare si a locatiilor cunoscute in care se practica ritualuri satanice. O varianta ceva mai mica a acestor dispozitive numita "Tower Buster" este folosita pentru a neutraliza orgonul "murdarit" din jurul antenelor de emisie de microunde, cu conditia ca sa se afle la cel mult 400 m de antena.

In afara de reducerea campului orgonic deteriorat, dispozitivele orgonice pot fi folosite si in alte scopuri. Multe persoane au sesizat efecte emotionale pozitive atunci cand au folost un asemenea dispozitiv. Tendintele si gandurile negative dispar, iar cei care aveau insomnie au beneficiat de un somn odihnitor atunci cand au asezat un dispozitiv orgonic in dormitor.

A fost observata o crestere mai viguroasa a plantelor in vecinatatea unui astfel de dispozitiv. Exista si cateva fotografii Kirlian (care arata aura invizibila cu ochiul liber) a unui astfel de HHG in care se vede un imens clopot auric de culoare albastra ce inconjoara dispozitivul. Prezenta unui astfel de dispozitiv la servici face ca echipa sa devina mai prietenoasa si mai putin agitata.

Un inceput bun

Daca te-ai hotarat sa experimentezi cu un astfel de dispozitiv orgonic, vei descoperi vindecari miraculoase si efecte de armonizare evidente. Aceasta modalitate de actiune este in intregime naturala. Vei cunoaste direct efectele orgonului asupra ta, a familiei tale si a prietenilor. Vei constata cum iti va transforma miraculos gandurile negre si temerile zilnice in intuitii si asteptari pozitive, in sentimente inaltatoare si pure. Iar plantele, apa si animalele de casa vor deveni pur si simplu mai vii.

Si, la un anumit moment, vei dori sa imparti acest cadou cu ceilalti.

Pentru ca, intr-adevar, acesta este un cadou. Un cadou de viata, o viata de care nu ai beneficiat datorita acelor forte si intentii negative, care nu doresc ca tu sa fii ceea ce ai putea fi. Dispozitivele orgonice nu iti dau viata, ci iti inapoiaza viata care ti-a fost furata.

Aceasta viata ti-a fost furata prin sugestii subliminale, hipnotice inserate la radio, televiziune, si chiar prin aerul pe care-l respiri, datorita prezentei tehnologiilor dizarmonioase, artificiale, ne-naturale (microunde, radiatii nucleare si electromagnetice). Senzatia inconfundabila a unei vieti pline ti-a fost furata de prezenta zaharului rafinat si a aditivilor chimici in alimentele de zi cu zi, de minciunile spuse continuu care ne "otravesc" mintea si sufletul, de cartile de istorie falsa scrise de falsi invatatori.

Cand primesti acest cadou al orgonului, lucrurile isi arata adevarata infatisare
Sursa: armonianaturii.ro

3
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / parere securizare ptr NOM
« : 13 August 2008, 14:03:39 »
Sal tuturor,
Sorry de la inceput, subiectul postului meu este conex cu tema noastra, dar il pun aici ca sa-l vada toata lumea..deoarece m-am gandit ca pot da o sugestie binevnita celor care nu au flat sau poate nu stiu decat un singur program, iar acel are "lacune" intamplator. Eu si alti forumisti, observ ca ne-am lovit de problema asta si se intampla lucruri "ciudate" pe net, vroiam sa va sugerez niste programe de securitate ( antivirus, antispam, antimalware,etc)  testate de mine de-a lungul timpului, care va pot folosi in general.
Un exemplu ar fi discutia ref la Bildbe...2007 Turcia, preiau din Alx"
...deci,fara a fi adeptul teoriei conspiratiilor,indraznesc sa spun ca sunt unii care se pare ca ACUM sunt interesati de ce se discuta pe aici,iar atacul de care pomeneste Ark,asupra unui moderator,nu face decat sa intareasca aceasta idee...s-ar putea sa avem ''surpriza'' sa constatam stergerea unor mesaje sau neregularitati in functionarea forumului mult mai des de acum inainte...cine s-a chinuit sa intre in sistem nu a facut-o degeaba...
   cat despre topicul Bilderberg 2007 nu sunt prea multe de spus...a disparut...si nu imi dau seama pe cine a suparat de l-a sters...
sperand in mai bine,va recomand antivirusi seriosi..."
Topicul  din iunie 2007...
 Vroiam sa spun ca, departe de a ma suspecta ca sunt putin paranoic...si nici nu vreau sa fiu suspectat de altceva, mie si unui alt prieten care luam documentare despre subiecte tari, am constatat un "simptom" cel putin ciudat, calculatorul se restarta singur..asta in conditiile in care aveam 2 antivirusi si 2 antispam care nu spuneau nimic...alte faze, ni s-au intamplat niste blocari si spam-sau adware ciudate in momentul in care accesam subiecte de gen maso...illu, sau bilderberg, cautand raspunsuri, fiind mai sceptic, de aceea nu-mi dau nici poate nici numele, am inteles din diverse surse, ca exista un control riguros al net-ului, din partea "baietilor albastri "mai precis un computer urias de baze de date la periferia Bruxells-ului si  ca exista o lista intreaga de termeni care sunt selectati pe un program de localizare ID-uri pe net in vederea globalizarii, accesului cat mai rapid la orice inf..(adrese de numere de useri)cum apar pe net, ma bucur si va admir ca discutam subiectele astea, dar nu credeti ca e putin cam..."deranjant" ptr unii? Ideal -parerea mea!- ar fi sa cream un limbaj cifrat...sau prescurtat,de asemenea, tot parerea mea, este ca - nu din lipsa noastra de incredere unii fata de altii-nu cred ca e bine ca parte din membri sa isi puna pozele sau numele reale, apreciez corectitudinea lor, dar eu de asta ma feresc, am destule documentare pe acest subiect, sfatul meu este sa va puneti un grup din cele mai bune antispam-uri, - ratiunea este ca au semnaturi diferite de virusi si spam-uri ptr ca nici unul nu e perfect, am facut ceva programare la viata mea- poate ca oamenii nu stiu toti care sunt, uitati-le testate de mine in ani de zile spooky si restul moderatorilor imi cer scuze, nu e reclama,chiar nu am nici o legatura cu firmele respective, sunt doar exemple ptr a citi cat mai multi..nu am cum sa trimit pm la fiecare: in primul rand, counterspy, care mi-a scos virusi care NOD-ul si restul, bitdifender,Norton, etc nici nu-i "miroseau"...dupa aceea, spysweeper cu antivirus, excelent, vedea ce nu vede NOD-ul, considerat cel mai bun, de ce? ptr ca NOD-ul nu deschide f multe arhive asta ma enerveaza, spybot, ad- aware 2008,spyware blaster, super antispyware si foarte bun, dar putin mai complicat zone alarm, nu crede ca se vor incurca unul pe altul, deoarece ad-aware,si super antispyware au versiuni gratuite care nu sunt active decat la actualizare si daca dai tu scan, in rest, stau "cuminti' nu intervin. In speranta ca m-ati inteles ca subiectul e usor offtopic si ca sunt sugestii bune

Pagini: [1]