Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Enz

Pagini: [1]
1
Diverse / Culoarea Verde
« : 23 Noiembrie 2014, 21:50:22 »
 Are cineva vreo idee, proprietatea carui fenomen este culoarea verde ? Asa cum rosul si portocaliul sunt proprietatile focului si caldurii si verdele este o tot reflexie a unui fel de energie. Fenomenul cel mai la indemana este fotosinteza dar mi se pare ca si asta e doar o calitate si nu chiar fenomenul.

Wiki: Clorofila (în limba greacă cloros însemnând verde) este un pigment de culoare verde, esențial în procesul de fotosinteză, prin intermediul acesteia având loc transformarea energiei luminoase în energie. Rolul clorofilei fiind:

- Absorbtia luminii.
- Transferul energiei către cuplul clorofilei din centrul reactiv al fotosistemului. Lumina absorbită de către clorofilă determină eliminarea unui electron cu un potențial energetic foarte mare, electron care în final va reveni la clorofilă dar cu un potențial energetic mult mai mic. /

Deci natura se formeaza prin transformarea energiei luminoase in energie. Interesant. O fi in energie magnetica, magnetizata ? Si clorofila de ce are culoarea verde ?


Matrix.
Etajul 13. 
Dark City.  
Culoarea verde e undeva la mjlocul spectrului electromagnetic, intre rosu si albastru. In mediul virtual culorile de baza sunt rosu verde si albastru. Pixelii: RVA. Iar in nevirtual sunt RGA. Verdele fiind o compozitie.

Povestea din Stapanul Inelelor incepe in Pamantul de Mijloc iar adunarea generala se desfasoara la innul Dragonul Verde.

La Green Dragon Tavern s-au intalnit si masonii lumii de prin 1700 pentru a organiza revolutia americana. Ei devenind astfel FreeMasons.
Little Green Men sunt extraterestrii nostri, ce vin din stele verzi. Iar Hitler discuta cai verzi pe pereti cu calugarii tibetani cu manusi... albastre.


sway - jennifer connelly

2
Diverse / Limbajul si Transmiterea Informatiei
« : 06 Iulie 2014, 22:38:03 »
Buna seara.
Vad ca pe forumul asta sunt minti ce se avanta si in ape mai tulburi asa ca:

Ce parere aveti despre limbajul scris (vorbit) ca si sistem eficient de comunicare ? In detrimentul unui limbaj pictografic.


Pagini: [1]