Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Ronin

Pagini: [1] 2 3
1
Diverse / O scurta prezentare a domeniului-intelligence
« : 06 Noiembrie 2011, 16:15:51 »
          Autor:  Ema Stefanescu alias „Criss Crysie”


           Evoluţia actuala a omenirii determina o diversificare a nevoilor de cunoastere si de informare. Practic, nu exista domeniu de activitate, care sa nu necesite o documentare informationala, din ce in ce mai ampla, mai diversificata. In prezent, schimbarile rapide in situatia politico-militara internationala continua sa surprinda serviciile de informatii si analistii ce apartin sau nu, acestor servicii.
           O definitie atotcuprinzatoare a spionajului, este greu de formulat, datorita atat complexitatii diferitilor factori care intervin cat si aspectelor multiple sub care poate fi analizat. Totusi se poate spune ca spionajul este actiunea intreprinsa pentru cunoasterea si divulgarea, prin diverse mijloace, a tot ceea ce se impune sa ramana confidential, conspirativ, ascuns, tainuit unei persoane, firme sau tari. Desigur, definitia poate suferii completari.
            Spionajul se practica de multa vreme. Aceasta este o constatare asupra careia toti autorii care au scris despre acest domeniu sunt in unanimitate de acord. Pentru sprijinirea acestei teze, s-au facut incursiuni in istorie, scotandu-se la iveala numeroase cazuri, unele invaluite in legenda.  Se considera ca spionajul a luat amploare odata cu schimbarile din societatea omeneasca, a folosit forme si metode din ce in ce mai evoluate, ajungand in prezent, datorita dezvoltarii stiintei si tehnicii, la performante iesite din comun.
            In romane si in imaginatia publicului, domeniul informatiilor a fost foarte des asociat cu spionajul si comportamentul fara scrupule, cu santajul sexual al unei Mata Hari si actiunile de „capa si spada” ale lui James Bond. Desi activtatiile de acest tip au o anumita pondere in domeniul informatiilor, conceptul este mult mai larg.
                                                                              *
          „Spionii trebuie sa fie inteligenti, foarte bine pregatiti profesional si cu o vasta cultura, buni organizatori, cu o memorie foarte buna, sa retina, daca este posibil, tot ce vad sau aud, fara sa noteze, sa fie dotati cu mult spirit de discernamant, modesti si retinuti, sa stie sa pastreze secretul operatiunilor, sa se descurce in orice imprejurare, sa stie sa actioneze de asa maniera incat sa-si indeplineasca toate sarcinile, oricat de dificile ar fi, fara a lasa nici un fel de urme, sa nu poata fi descoperiti vreodata”- Allen Dulles „The craft of intelligence”
                                                                                              *
          ”…Un ofițer de informații este un specialist care, mai presus de toate, este dedicat patriei, credincios datoriei sale constituționale, excelent antrenat și care a dezvoltat abilitatea de a gândi ca un profesionist. Este pregătit din punct de vedere psihologic să desfășoare misiuni specifice în orice regiune și în orice situație. În GRU lucrează în acest moment specialiști calificați care vorbesc fluent două sau trei limbi străine…” (Valentin Korabelnikov, fost șef al GRU,2006 )
                                                                                             
                                                                                              *
             Sub aspectul principalelor domenii de activitate, care fac obiectul spionajului, se deosebesc trei mari categorii: spionaj militar, spionaj politic si spionaj economic.                                                   
             Rolul informatiilor la nivel politico-militar si militar este deosebit de important, deoarece informatiile reprezinta acel mod de avertizare rapida privind amenintarile ori pericolele, de orice natura, ce se abat asupra Romaniei. In acelasi timp, informatiile au rolul de a pune in tema decindetii politici si militari ai statului asupra riscurilor si amenintarilor existente in lume, in anumite momente de referinta, cu impact direct sau indirect asupra securitatii nationale.
             Altfel spus, spionajul militar, urmareste obtinerea de informatii ce se refera la potentialul de aparare al unei tari si, mai ales, la fortele sale armate: dotare, nivel de pregatire, efective, sistemul de aparare, planuri de mobilizare, depozite, etc. In sfera spionajului militar intra si culegerea de date despre capacitatea uzinelor care pot lucra pentru nevoile razboiului, productia unor materiale strategice, caile si mijloacele de transport, etc.
             Spionajul politic, isi propune cunoasterea problemelor, care fac obiectul afacerilor interne si externe ale unei tari, avand o arie de obiectivitate destul de flexibila, dupa cum ne-o prezinta insasi istoria acestuia. Spre deosebire de spionajul militar si economic, unui agent care practica spionajul politic i se cere o cunoastere amanuntita a vietii politice din tara respectiva mergand pana la detalii privind viata personala a unor politicieni si oameni din posturi de conducere.
              Prin spionajul economic, in general, se intelege fapta persoanei care, fie in baza functiei pe care o are intr-o intreprindere, fie in urma unei actiuni clandestine, obtine informatii economice secrete, stiind ca aduce vatamarea unui important interes public sau privat; tradeaza, direct sau indirect, un secret economic, cu scopul de a-l trada, direct sau indirect, in strainatate sau altei firme, sau sa-l intrebuinteze intr-o intreprindere proprie sau straina; confectioneaza, sustrage, isi procura, pastreaza, copiaza, deseneaza sau fotografiaza, in acelasi scop, un plan, o schita, o mostra, un model sau o copie a unei organizari ori a unui obiect care formeaza un secret economic sau da altuia un plan, o schita, o mostra, un model, o fotografie, o copie, o scriere, care alcatuiesc secrete economice sau din care se poate intrevedea un asemenea secret.
               In prezent se constata o diversiune a spionajului economic, in functie de scopurile propuse: stiintific, industrial si comercial. Toate aceste subimpartiri apartin aceluiasi domeniu- spionajul economic:
               Spionajul stiintific se preocupa de furtul ideilor, unor savanti, cercetatori , etc.
               Spionajul industrial urmareste, in genere, capturarea inventiilor si descoperirilor tehnice, aplicate sau cu posibilitati de a fi aplicate in industrie. Adeseori frontul pe care actioneaza agentii secreti ai acestui fel de spionaj se suprapune in anumite cazuri cu spionajul militar sau politic.
                Spionajul comercial si financiar, prin metodele folosite, are drept scop inlaturarea concurentului de pe piata economica. Agentii unui asemenea tip de spionaj urmaresc aflarea conditiilor in care s-a produs o anumita marfa, publicitatea care va fi facuta, pretul de vanzare, pentru ca la randul sau, concurentul sa ofere conditii mai avantajoase si astfel sa obtina intaietate.
                                                                                              *
                Pe langa toate aceste mari categorii si subcategorii, mai exista o categorie speciala, despre care nu se discuta sau care nu se gaseste in toate materialele de specialitate- si anume: spionajul sub paravan religios. Acest tip de spionaj le cuprinde pe toate celelalte, deoarece, cei care se incadreaza in aceasta categorie, practica spionaj total, astfel ca orice este secret, din orice domeniu- trebuie sa ajunga la cunostiinta spionilor in sutana.
                Acesti oameni religiosi, care pretind ca-L iubesc pe Dumnezeu, vor recurge la crima, vor incita la revolutii si razboaie daca este in sprijinul cauzei lor, de regula folosesc alte paravane pentru a-si ascunde adevarata lor identitate. Sunt sireti, inteligenti, politicieni religiosi slefuiti care traiesc in lumea secretelor, a intrigii si a falsei sfintenii.   Acestia sunt de fapt cei mai periculosi oameni, mai ales cand sunt organizati si au o autoritate. Scopul lor suprem este de a detine puterea politica universala dar si de a creea din Biserica, o putere peste toate puterile- pentru asta, au nevoie de toate secretele lumii, toate mecanismele militare, politice si financiare, prin care sa isi atinga scopul. Problema este, ca scopul lor, este aproape dus la bun sfarsit, ceea ce si-au propus, este aproape indeplinit. Ei poarta multe nume, cel mai reprezentativ, este Ordinul Iezuitilor.
                                                                                              *
 
              Trecem acum de la aceasta succinta descriere a categoriilor ce compun totalitatea ariei de interes pentru activitatea culegerii de informatii la descrierea notiunii de informatie, a modului  in care aceasta este culeasa, pana la momentul cand ajunge la factorii de decizie-practic tot drumul pe care trebuie sa il parcurga informatia.
            Conceptul de informatie:
            Intr-o informatie se aduna multe fapte de interes care trebuie puse intr-o anumita ordine din punct de vedere logic. Ea trebuie sa redea imaginea cat mai adevarata si completa a faptelor si a fenomenelor.
            Utilitatea unei informatii depinde de gradul in care ea ajuta factorii de decizie, dar si de precizia si de caracterul sau complet. In activitatea de informatii, timpul joaca un rol primordial. Oportunitatea informatiei, influenteaza negativ utilitatea ei, daca ea nu a fost transmisa  la timp.
            Alte caracteristici pe langa utilitate si oportunitate, ar fii: varsta informatiei (intervalul de timp scurs intre momentul in care a fost obtinuta si momentul in care factorul decizional ia o decizie pe baza ei); frecventa informatiei(viteza cu care parcurge nivelele: operational-informational-decizional); fiabilitatea informatiei(capacitatea de nealterare a informatiei, pe parcursul drumului sau pana la factorul de decizie, dar si in momentul de decizie).
           Exista mai multe tipuri de informatie. Cele mai importante sunt:
-          Informatiile politice(politica externa nationala, dar si interna a statului, partide politice, grupuri de presiune, sistemul electoral,etc)
-          Informatiile din domeniul militar(nivelul de pregatire a personalului, marimea fortelor armate, capacitatea si starea lor de operativitate, performantele, tehnicile, acorduri militare cu alte state,strategia de actiune etc)
-          Informatiile tehnico-stiintifice(dezvoltarea tehnica din sectorul civil si militar al unui stat, tehnologiile sau ,,cuceriri” facute in anumite sectoare vitale ale cerceetarii, strategii de dezvoltare a armamentelor, folosirea sistemelor computerizate, etc)
-          Informatiile din domeniul social(populatia, efectivele apte de razboi si munca, relatiile de grup din cadrul unei natiuni si modul in care acestea influenteaza politica interna, sau/si chiar externa a statului, probleme legate de minoritati, etc)
-          Informatiile cu caracter economic(capacitatea economiei si gradul ei de dezvoltare, importurile si exporturile, politica fiscala si monetara cu implicatii asupra capacitatii de aparare a statului)
-          Informatiile biografice: date de interes despre personalitatile politice, militare si civile;
-          Informatiile privind transportul si telecomunicatiile: transporturi de toate felurile, telecomunicatii;
-          Informatiile referitoare la mediul inconjurator(sunt cerute pentru luarea decizilor cu privire la planificarea actiunilor militare si pentru sprijinul actiunilor de cercetare).
 
Toate aceste informatii, ajung la stadiul de a fii analizate(procesul de transformare a informatiei), iar rezultatul sau ,,produsul informational”, poate lua forma unor scurte memorandumuri, rapoarte oficiale amanuntite, expuneri si alte mijloace de prezentare a informatiilor.
 
         Analiza tehnica-   transforma datele foarte specializate, total sau aproape de neinteles pentru oricine altcineva doar de catre specialisti din domeniu- in date care pot fi folosite si de alti analisti din domeniul informatiilor.
        Criptoanaliza- se refera la rezolvarea sau ,,spargerea” codurilor si cifrurilor inamice, permitandu-le   astfel analistilor sa aduca mesajul criptat la forma sa initiala, cu inteles.
Interpretarea foto- de multe ori fotografia este mai apreciata decat simple vorbe- in anumite cazuri.
         Analiza telemetrica- telemetria reprezinta transmiterea radio a unor informatii de la un vehicul-test catre o statie de la sol. Pe baza acestor informatii, inginerii folosesc informatiile pentru a cunoaste si evalua performantele vehiculului, iar in caz de esec, cauzele care au dus la esec.
 
         In general aceste ultime tipuri de analize, se folosesc pentru ca rezultatele acestei muncii  sa serveasca drept sursa pentru alti analisti din diferite domenii.
 
         O functie importanta si frecventa a serviciilor de informatii este reprezentata de ansamblarea si intretinerea bazelor mari de date- ce cuprinde o mare cantitate de informatii relevante despre toate tarile unde ar putea avea loc o activitate militara. Desii este necesar sa se stie, care dintre acceste informatii sunt importante si care sunt mai putin importante. Un alt gen de baza de date, ar fii aceea care contine documente biografice(referiri din ziare legate de partide, oficiali ai guvernelor, calatoriile lor, relatiile lor, pozitiile lor, calatoriile, modul cum au fost promovati), care pot ajuta, de exemplu, la o analiza legata despre relatiilor lor cu anumiti oficiali, sau aflarea adevarului din luptele interne din partide, etc.
 
     Sursele de informatii si metodologia culegerii informatiilor:
 
Pentru obtinerea informatiilor necesare factorilor de decizie politico-militara, se folosesc cinci discipline de culegere a informatiilor: HUMINT, SIGINT, IMINT, MASINT si OSINT.
 
      1)        HUMINT- disciplina de culegere a informatiilor, in care omul este atat culegator, cat si platforma de culegere- la care se face referire ca spionaj.
            Exista doua tipuri de culegere a informatiilor HUMINT, si anume:
                  -din surse deschide, legale (open source information-OSINF)
                  -din surse clandestine (ilegale)
       2)    SIGINT- informatii derivate prin interceptarea si exploatarea emisiunilor electromagnetice straine, petru procesul informativ. Cuprinde: COMINT, ELINT si FISINT.
                                  COMINT- informatii derivate prin interceptarea comunicatiilor straine, prin alte mijloace decat cea intentionata a emitatorilor. Nu presupune monitorizarea mass-media  sau interceptarea comunicatiilor pe timpul investigatiilor contrainformative. COMINT include spectrul de analiza al traficului pe campul de lupta, de criptoanaliza si constatari directionate.
                                     ELINT- informatii derivate din radiatii electromagnetice straine, altele decat detonatiile atomice sau sursele radioactive.
                                     FISINF-informatii derivate din parametrii echipamentelor si ai sistemelor de control, precum telemetre, faruri, legaturi de comanda.
       3)  IMINT- produse de interpretare a imaginilor si a fotografiilor pentru uzul informativ. Reprezentari de obiecte reproduse electronic sau prin mijloace optice si filme, dispozitive electronice de afisare, alte mijloace folosite pentru scopuri informative.
       4)     MASINT- informatii stiintifice si tehnice obtinute prin analiza calitativa a informatiilor si a datelor derivate din senzorii tehnici specifici, in scopul identificarii si al masurarii oricarei trasaturi asociate cu sursa (emitator sau transmitator). Cuprinde informatii acustice, radar, laser, seismice, de flux, de debit.
       5)      OSINT- proces care presupune selectie, analiza si procesare atenta a materialelor informative provenite  din surse deschise. Se desfasoara de catre sectorul privat in combinatie cu expertiza efectuata de specialisti, cu mijloace tehnice adecvate.
 
 
    Culegerea informatiilor din surse umane:
 
          Culegerea informatiilor din surse umane, sau spionajul, reprezinta primul lucru la care se gandeste cineva cand vine vorba de „serviciile de informatii”.
In mod obisnuit, sunt implicate persoane cu doua roluri diferite:
         Un ofiter de informatii, angajat al serviciului de informatii, si o sursa(informator/colaborator), care ii furnizeaza ofiterului date pentru a fi trimise conducerii serviciului de informatii. Ofiterul de informatii sau „intermediarul” pastreaza legatura cu sursa, transmite instructiunile primite de la superiori, asigura resursele necesare(precum echipamente de copiere si comunicatii) si, in general, incearca sa asigure continuitatea fluxului de informatii.
         
    Culegerea informatiilor din surse TEHNICE:
     Culegerea informatiilor din surse tehnice se refera la un set de metode prin care informatiile sunt culese folosind mai degraba tehnologia avansata decat agenti umani. Limitate in ultima instanta numai de ingeniozitatea umana si de legile fizicii, aceste tehnici presupun fotografierea de la marea distanta si interceptarea unor unde electromagnetice, desi sunt exploatate si alte mecanisme(de exemplu, semnale acustice).
 
Culegerea informatilor din surse deschise:
Sursele deschise pot fi impartite in trei categorii:
-Surse primare: sunt cele care implica contactul direct cu persoane, dintre care cele mai relevante sunt urmatoarele: oficiali guvernamentali, angajati ai laboratoarelor si ai institutelor de cercetare stiintifica, pe langa acestea, informarea realizata de diplomati si atasati militari, prin rapoartele pe care le prezinta acestia, cu privire la evenimentele din tarile in care acestia au posturile, se incadreaza de asemenea in categoria surse deschise, chiar daca este un amestec de humint cu surse deschise.
Alte surse umane primare deschise, ar mai fii, pe langa acesti diplomati si atasati militari, inspectorii care in urma unor tratate militare, merg in anumite tari, pentru a vedea daca acestea respecta termenii Tratatului.  Inspectorii au un acces mai mare la informatie, decat atasatii militari si alti vizitatori.
In mod asemanator, oamenii de afaceri, savantii si alte persoane care calatoresc pot afla informatii in tarile pe care le viziteaza.
-Sursele secundare: constau in literatura publicata in forma electronica sau pe Internet, incluzand ziare, reviste, transcrieri ale programelor radio si TV, ziare academice, documente guvernamentale. Desii sunt mai usor de contactat si mai ieftine decat sursele primare, datele si informatiile continute sunt de valoare mai mica si uneori depasite.
-Sursele tehnice: constau din imagini obtinute de satelitii comerciali. Intereseaza in primul rand cele referitoare la armele de nimicire in masa.
   
                                                                         Tipuri de ofiteri de informatii:                   
                                       
              Exista doua tipuri de ofiteri, cei cu acoperire oficiala si cei cu acoperire neoficiala(NOC).
Acoperirea oficiala se refera la deghizarea unui ofiter de informatii in diplomat, sau intr-un alt functionar guvernamental care este trimis in strainatate.
               Ofiterului din aceasta categorie, i se ofera avantajul imunitatii diplomatice, altfel spus, in cazul in care guvernul- gazdă descopera activitatile sale de spionaj, acestia nu il pot acuza de spionaj, ci il declara persona non grata si il expulzeaza din tara. In plus, acest tip de ofiter, are asigurat accesul la anumite surse, fara a ridica suspiciuni: diplomati din tara gazda sau cei din alte tari, aflate la post in aceeasi capitala, oficiali guvernamentali ai tarii gazdă. Daca si in alte tari isi vor folosii acoperirea oficiala, acestia vor avea ocazii „nevinovate” de a se intalnii cu alti diplomati. Insa exista si incovenientul, ca din precautie, tara gazdă, stiind ca rolul unui astfel de diplomat poate fi si de a lucra ca ofiter de informatii, il tin pe acesta sub supraveghere si observatie in permanenta, ascultarea telefoanelor, instalare de echipamente de interceptare in apartamente si asa mai departe.
               Acoperirea neoficiala(NOC=nonofficial cover), ii confera ofiterului ocazia de a juca mai multe roluri, de a avea mai multe profesii si statute sociale, deci poate avea acces la diferite surse, din diferite medii. De asemenea acestia pot pretinde ca sunt cetateni ai tarii in care lucreaza, fie ai unei terte tari.
Ascunderea legaturii cu guvernul pentru care lucreaza, ii poate ajuta pentru a isi creea anumite contacte cu potentiale surse. Daca relatiile diplomatice intre tara gazda si tara pentru care lucreaza, sunt intrerupte, acestia pot ramane, pentru a-si continua operatiunea. In general, NOC, sunt mai greu de identificat de catre guvernul-gazdă.
Pe de alta parte, acoperirea neoficiala, presupune si dezavantaje: mai multe cheltuieli, pentru asigurarea acoperirii neoficiale. Pentru asta, una dintre metode, ar fii convingerea unei firme, de a il angaja pe ofiter in cadrul sau. O alta solutie, ar fii a pune bazele unei afaceri sau sa se implice in alte activitati care sa ii justifice prezenta lui in tara-ţintă.
De asemenea, toate acestea trebuie atat de bine planificate, pentru a-i asigura o acoperire convingatoare a activitatii ofiterului, incat acesta va depune un efort considerabil, in realizarea acestui aspect, ceea ce ar reduce din timpul si efortul pentru activitatea sa principala- culegerea de informatii.
 
                                                                       Tipuri de surse de informatii:
                         
              Se poate face o diferentiere intre sursele de informatii, si anume dintre sursele recrutate-care dupa ce se pregateste terenul, sunt recrutate in mod direct de catre ofiterul de informatii; si mai exista surse-voluntari- care se ofera din proprie initiativa sa ajute agentia de securitate a unei tari straine, uneori apeland direct la ambasada tarii respective.
               Sursele recrutate, sunt privite de obicei cu mai multa incredere, pentru ca ofiterul a avut ocazia de a le studia caracterul si motivatia inainte de a le recruta. In plus sursele ce urmeaza a fi recrutate, vor fi alese in functie de gradul lor de acces la informatii importante. Cu toate acestea, identificarea si recrutarea surselor, presupun un efort laborios si indelungat si nu exista garantii ca pana la cel mai atent aleasa si studiata sursa va raspunde pozitiv la incercarile de recrutare sau „agatare”.
                Asupra surselor-voluntari, planeaza mai mult suspiciunea din partea agentiei, pentru ca acestia pot de asemenea sa fie de fapt, un agent al unui alt serviciu de informatii- adica sa fi fost „dublat” si care are misiunea de a oferii informatii inselatoare, false si chiar de a intinde o cursa ofiterului de informatii in vederea arestarii si/sau expulzarii acestuia. Insa totodata, daca agentia, priveste cu suspiciune nefondata o sursa-voluntar, poate chiar sa piarda din vedere anumite informatii adevarate, provenite de la aceasta.
                 In istoria servicilor de informatii, au existat relatari asupra voluntarilor care la inceput au fost ignorati sau refuzati, dar care la sfarsit, s-au dovedit a reprezenta surse valoroase de informatii.
                 Un alt aspect important cu privire la surse, ar fii ca acestea din motive financiare, sa fabrice informatii, sa reorganizeze cu ajutorul imaginatiei dezvoltate, anumite informatii, sau sa infloreasca documente.
 
                             
                                                             Arta schimbului de informaţii:
                   
               Cea mai grava problema cu care se confrunta un ofiţer de informaţii este posibilitatea ca o agenţie adversa, sa il supravegheze(monitorizare+urmarire) pentru a-i controla activitatile si pentru a identifica persoanele cu care acesta intra in contact. Prin urmare, misiunea ofiţerului este de a afla daca este supravegheat, si daca este, sa scape de urmaritori pentru a isi putea intalnii sursele sau potentialele surse, fara a risca divulgarea identitatii lor- daca acest lucru nu se poate realiza, atunci se anuleaza intalnirea.
               Trucurile prin care ofiterul poate scapa de urmaritori, pot fi diverse.
 
                Arta schimbului de informatii cuprinde inclusiv tehnici de comunicare cu o sursa, fara a fi necesara  o intalnire. De exemplu, un ofiter ii poate inmana unei surse, un pachet sau un document, in trecere, pe strada(,,predare-fulger”)- daca acest lucru va fii realizat corect, echipa de supraveghere nu va sesiza manevra.
               O alta masura de precautie este de a nu se intalnii ofiterul de informatii cu sursa in tara in care spioneaza. De exemplu, daca acesta spioneaza in USA, ei se pot intalnii in Canada sau Mexic.
                O alta metoda de comunicare, ar fii creerea unei „casute postale impersonale”, cum ar fi scorbura unui copac dintr-un parc si asa mai departe.
                 
                                                        Metoda culegerii informatiilor de tip HUMINT:
                                                                                        -Observarea
                                                                                        -Ascultarea
                                                                                        -Investigatia
                                     Toate se fac in varianta simpla, sau prin folosirea aparaturii tehnice moderne
 
Observarea: consta in supravegherea nemijlocita a obiectivelor de studiat, cu ochiul liber sau cu ajutorul unor aparate optice, ziua si noaptea. Observarea este o metoda pasiva, la indemana tuturor, care nu prezinta riscuri deosebite, dar care aduce o cantitate minima de informatii.
Ascultarea reprezinta aciunea de obtinere a informatiilor prin folosirea directa a organelor auditive sau prin intermediul aparaturii moderne de ascultare si nu presupune implicarea elementelor specializate de cercetare radioelectronica.Informatiile culese sunt variate, valoarea lor este direct proportionata cu valoarea informativa a persoanei ascultata.
Investigatia reprezinta metoda activa prin care se obtin informatii de la persoane care cunosc sau au acces la datele ce prezinta interes, pe baza unor discutii bine motivate.
Greutatea informatiei culese, depinde de persoana cu care se dialogheaza.
In mod curent se constata ca cele mai reale si valoroase informatii sunt cele de tip HUMINT.
 
 
                                                                                     Operatiuni secrete
             
               Din punctul de vedere al opiniei publice, actiunile secrete- in special formele cele mai senzationale ale acestora, cum ar fi rasturnarea unui guvern sau asasinarea liderului acestuia- reprezinta una din principalele forme de concretizare a activitatii servicilor de informatii.
               Dupa cum ne sugereaza termenul, trasatura definitorie a unei actiuni secrete o reprezinta caracterul sau ascuns, secret.
                In unele cazuri, pastrarea secretului este absolut necesara, iar guvernele se straduiesc sa ia toate masurile necesare in acest sens.
                Sintagma acţiune secreta include o gama larga de activitati, de la cele de genul: acordarea de asistenta tehnica secreta(ex: cursuri de perfecţionare sau furnizarea unor echipamente de comunicatii ori asigurarea securitatii)unui guvern strain prieten, pana la cele mai spectaculoase, cum ar fi asasinarea unui lider sau instigarea ori sprijinirea unei lovituri de stat.
 
                Metoda cea mai simpla si mai directa de a influenţa actiunile unui guvern strain este de a recurge la agenţii de influenţa- agenţi a caror principala misiune consta nu in culegerea informaţiilor, ci in influenţarea directa a politicii altui stat.
                 Agentul de influenţa poate fi un oficial guvernamental sau un membru marcant al clasei politice din ţara-ţintă(altfel spus, o persoana din interior), ce are acces la alti oficiali guvernamentali, la liderii de opinie si la mass-media.
 
Metode si procedee pentru influentarea unui stat/inamic/agentie adversa:
 
-Dezinformarea:  consta in a determina adversarul sa faca in mod voluntar ceea ce se doreste ca acesta sa faca, folosindu-se de o varietate de tehnici si actiuni menite sa raspandeasca informatii false sau ambigue, zvonuri, insinuari si fapte modificate- toate acestea purtand si numele de propaganda.
-Inducerea in eroare(inselarea): actiune intentionata a celui care inseala cu scop anume, pentru a manipula perceptiile factorilor de decizie si a obtine un avantaj considerabil.
-blocarea semnalelor reale si fabricarea unora false: operatiunea de dezinformare implica si blocarea semnalelor reale si inlocuirea acestora cu unele care pot induce in eroare.
 
 
 
                                                                                            Spion contra spion:
 
  CONTRAINFORMATII
   
In linii mari, contrainformatiile se refera la datele culese si analizate, precum si la operatiunile intreprinse pentru a proteja un stat(inclusiv activitatile propriului serviciu) impotriva atacurilor venite din partea serviciilor de informatii adverse. Totusi, intr-un sens mai restrans, activitatea de contrainformatii se refera de cele mai multe ori strict la prevenirea culegerii de informatii de catre un serviciu advers.
 
In cadrul sistemului actual al Statelor Unite, nivelurile de clasificare sunt urmatoarele:
Strict Secret de Importanta Deosebita:   ,,daune foarte grave”;
Strict Secret:   ,,daune grave”;
Secret:   ,,daune”
 
 
CONTRASPIONAJ
 
Contracararea si combaterea actiunilor si a culegerii de informatii a unui serviciu secret concurent, poarta denumirea de contraspionaj.
 
O modalitate clara de a afla despre activitatiile unui serviciu de informatii advers este initierea unor actiuni de supraveghere a ofiterilor acestuia (monitorizarea permanenta) oriunde acestia opereaza. O astfel de supraveghere incearca sa stabileasca unde se deplaseaza ofiterii si cu cine comunica sau cu cine intra in contact ; aceste contacte  pot fi utilizate ulterior pentru derularea unei  anchete.
 
Desi conceptul este simplu, in practica este vorba despre o activitate complexa.
 
Abilitatiile ofiterului, care se afla sub supraveghere, ingreuneaza munca ofiterilor care il supravegheaza, deoarece acesta este instruit sa evite propria monitorizare, va folosii tehnicile  „predare-fulger” si casuta postala impersonala pentru a ascunde identitatea persoanelor cu care ia legatura. In plus, daca observa filajul, ofiterul poate anula orice intalnire planificata, pentru a evita punerea in pericol a sursei sale. Este deci important ca operatiunea de supraveghere sa fie mascată.
 
 
 
Autor:  Ema Stefanescu alias „Criss Crysie”
 
 
Bibliografie:
Comandor (r) dr. Mihai Axante - Cercetare, informatii SPIONAJ, Editura Niculescu ,2005;
Abram  N. Shulsky,Gary J. Schmitt- Razboiul Tacut – Introducere in universul informatiilor secrete, Editura Polirom,2008;
Dr. Paul Ronitz- Spionajul Economic, Editura Militara,1976;
Edmond Paris- Istoria secreta a iezuitilor, Editura Homer,2009;
Vasile Lapasusi, C-tin Gadea, Ioan Valer M- Spioni si tradatori,  Editura Little Star,2002.

2
Diverse / A aparut cartea Nucleul - Enigma Spionajului Romanesc
« : 27 Octombrie 2011, 22:46:26 »
Cartea începe cu intalnirea dintre celebrul fondator al Serviciului Secret de Informatii, SSI, Mihail Moruzov, si tanarul locotenent, Traian Stolnicu, caruia ii traseaza o misiune inedita. Infiltrarea sa in miscarea nationalist germana din perioada interbelica. Miscare ce avea sa joace un rol important atat in propulsarea lui Hitler dar si in viitorul Germaniei. Un Ronin, un adevarat samurai modern, citeste cu nesat povestea. Undeva, in anul 1925, Mihail Moruzov infiinteaza SSI-ul. La scurt timp de la acest eveniment, hotaraste infiintarea unei structuri speciale de spionaj, in paralel cu SSI-ul, numita scurt – Nucleul. O structura de elita, cu spioni-fantoma, o structura fixa si invariabila la orice modificare politica. Acestia selectau din personalul SSI-ului pe cei mai buni si erau folositi in cele mai discrete si dificile misiuni. Nucleul avea misiunea de a fixa legaturi cu serviciile secrete ale marilor puteri. Moruzov stia ca este bine sa pastreze legatura atat cu Germania, Japonia, dar si cu Marea Britanie, Rusia si Franta. Tocmai de aceea amiralul Canaris, seful celebrului Abwehr, serviciul secret militar german, venise de mai multe ori la Bucuresti. Nucleul avea cele mai multe informatii despre ursul rus. Specificul Nucleului consta in a actiona in deplina conspirativitate, departe de orice control administrativ, iar metoda de lucru – infiltrarea. Seful Nucleului reusise sa plaseze spioni si agenti dubli in marile servicii secrete de peste tot. Ideea lui Moruzov fusese stralucita: numai avand emisari de-ai noştrii peste tot in lume si in cele mai puternice cabinete din lume, vom reusi sa prevedem orice schimbare, spusese el atunci cand declansase crearea acestui departament de ofiteri-fantoma infiltrati in toata lumea, departament care devenise in timp un nucleu cu activitate separata. O intalnire tainica are loc intre membrii din conducerea SSI-ului, ofiterii de baza ai Nucleului,  dupa ce Mihail Moruzov este asasinat la Jilava de legionari in noaptea de 26 spre 27 noiembrie 1940. Se hotaraste viitorul Nucleului, directii noi de actiune. Moment istoric in care Nucleul devine neoficial. Adica fara control politico-administrativ. Are loc scoaterea sa de sub controlul autoritatilor prin diferite metode. Rezulta o structura de spionaj “inexistenta”.  Din acest punct al actiunii, autorul duce filmul evenimentelor in anul 2005, in capitala Irak-ului, Bagdad. Trecuseră doar doi ani de cand Fortele Multi-Nationale atacasera Irak-ul. Tanarul locotenent Radu Godeanu, ofiter al Unitatii Militare “Tango”, o unitate de cercetare-diversiune din afara oraului B., primeste o misiune inedita de la “seful” sau, locotenent-colonelul Adrian Costescu. De aici incep “peripetiile” tanarului locotenent in Irak, misiunile sale extrem de riscante, atat cele oficiale cat si cele neoficiale, dar si peripetiile  legate de drumul sau “întortocheat”  spre Nucleu – via Bagdad. Caci da, Nucleul initiat de Moruzov nu reprezenta doar istorie. El este prezentul si viitorul. Nucleul nu doar ca supravietuise de-a lungul timpului, in ciuda regimurilor politice trecatoare care se perindasera pe la putere, dar se si dezvoltase. Asa se face ca Nucleul – Enigma Spionajului Romanesc, poate fi regasit si astazi, 2011, cu mult mai puternic, experimentat, eficient si de temut. In ceea ce-i priveste pe cetatenii romani, ca expresie a fidelitatii lor fata de tara, au indatorirea morala de a contribui la realizarea sigurantei nationale. Cu alte cuvinte, apararea contrainformativa a Romaniei nu este o activitate restransa, executata numai de un numar de ofiteri de informatii. Este o Strategie Nationala in care trebuie sa fie implicati si cetatenii. Insa pentru ca cetateanul sa poata fi implicat, trebuie sa fie informat si educat contrainformativ. Aceasta carte vine si ea in intampinarea acestor nevoi prin continutul sau variat si inedit. Autorul le doreste tuturor cititorilor sai, lectura placuta!
 
 
Victor Niţă – Bucureşti 2011.

Comanda aici: http://books.dela-shop.ro/Autori/N/Victor-Nita/Nucleul-enigma-spionajului-romanesc

3
Sirius 13, te invit la analiza celor pe care le-am scris aici:

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/03/ordinul-si-diversiunea-semnului-fiarei.html

In acest sens, AJ este parte dintr-un scenariu mult mai subtil ...

4
Cafenea / Enigmaticul "Nucleu" !
« : 14 Februarie 2009, 18:29:20 »
Dragi colegi - va provoc pe bune la studiu si analiza...( a nu se confunda cu "Viitor cu cap de mort", unde autorul nu cred ca este un militar)
Ce vreau sa spun...
Pana in prezent, 2009, am cautat sa aflu un raspuns la o intrebare "ciudata".
Am cautat si gasit materialele de care aveam nevoie..., materialele sunt "CARTI" in mare parte editate de catre "Editura Militara" si altele.

Voi pune lista cu scriitori:

- Haralamb Zinca
- Pavel Corut
- Paul Carpen

- Haralamb Zinca a scris mult, dar a scris si carti in materie de "spionaj".
Una dintre cartile sale, "Pe urmele Agentului B-39" (5 vol.)descopera un lucru interesant. Intr-o perioada de criza acuta (al II-lea razboi mondial), Spionajul Militar Romanesc INFIINTEAZA un "NUCLEU"..., nucleu care avea sa reziste tuturor timpurilor si regimurilor care s-ar fi 'perindat' pe la puterea 'vremelnica', al carui motiv existential era legat doar de fericirea romanilor si Romaniei.

- Pavel Corut, scriitor, fost ofiter de contrainformatii in sistemul militar roman de informatii.
El descrie in cartile sale (mai bune la inceput), Quinta Sparta, Fulgerul Albastru, etc., existenta unui "NUCLEU" de exceptie, care si-ar fi continuat activitatea inca de la infiintarea sa, de pe vremea lui Cuza, intr-o pozitie de 'anonimat' profund...
Acest nucleu, in cartile sale, se numeste "Octogonul", un serviciu de ELITA al spionajului romanesc greu de patruns...

- Paul Carpen, scriitor si fost ofiter de informatii in cadrul "intelligence"-ului militar romanesc. El vorbeste in cartea sa, "Spion de Prisos", de existenta sau aparitia unui "NUCLEU" in interiorul sistemului militar de informatii, un nucleu care era proiectat sa reziste "vremurilor' si care sa-si faca simtita prezenta dea lungul timpului...

Cam asta am remarcat la cei 3 scriitori, ca ar avea in COMUN...!
Nu stiu daca s-au inspirat unul de la altul, nu are importanta..., ideea care se 'desprinde' este ca ei vorbesc de EXISTENTA ACESTUI NUCLEU...!!!

PS:
Va invit deci, la analiza si "dezvoltarea" unui asemenea subiect, care, din pct. meu de vedere, este VITAL...!!!
Cu alte cuvinte, daca un asemenea "NUCLEU" ar exista, v-ar placea sa-l sustine-ti, intr-un fel sau altul...???
Dar de ideea, daca nucleul ar exista, de a face "parte" dintr-o asemenea "STRUCTURA"...???

Va astept comentariile !
R.

http://biroul2mstm.blogspot.com/

http://ordinulnegru.blogspot.com/


5
O noua carte despre "Societatea lui Isus".
Istoria Secreta a Iezuitilor de Edmond Paris.

Lectura placuta tuturor !

R.

"Acest studiu se bazeazã pe o arhivã de documente incontestabile, publicaþii ale unor bine cunoscute personalitãþi politice, diplomaþi, ambasadori ºi eminenþi scriitori, majoritatea dintre ei fiind catolici, fapt atestat de cãtre autorizaþie."

6
Dragii mei prieteni... urmariti materialul video si lasati mintea sa faca legaturile care se cuvin...dincolo de prejudecatile vietii care, poate, nici nu ne apartin...
Nu cei care compun "sistemul" sunt vizati ci "sistemul" in sine...oamenii sunt ceea ce ar fi trebuit sa fie dintotdeauna...VALOROSI !!!

https://www.youtube.com/watch?v=53QziV7R0Ms
http://www.revelatia.ro/docs/veith_rt.html

PS: oameni deosebiti au 'muncit' ca noi toti sa avem acest 'tip' de material... recomandarea mea...nu-l bagateliza-ti si nu lasa-ti pe altii sa gandeasca in locul vostru...inca ne bucuram de libertatea 'net-ului'...s-o folosim cu 'intelepciune'...

R.

7
               Cine a creat Islamul ???

În lecþia de la Vatican, cardinalul Bea ne-a spus urmãtoarea relatare.
O doamnã arabã bogatã care era o adeptã credincioasã a papei, a jucat un rol copleºitor în aceastã dramã. Era o vãduvã ºi se numea Khadijah. κi dãruise averea “Bisericii Mamã” ºi se retrãsese la o mãnãstire de maici. În timpul ºederii acolo, i s-a dat o sarcinã ciudatã ºi a fost trimisã înapoi în lume. Misiunea ei era sã gãseascã un tânãr strãlucit care sã poatã fi folosit de Vatican sã creeze o religie nouã ºi un om care sã devinã Mesia pentru copiii lui Israel. Ea îl gãsi curând pe tânãrul Mahomed ºi se cãsãtorirã.
Khadijah avea un vãr pe nume Waraquah care, ca ºi ea, era un foarte credincios romano-catolic. El avea o mare influenþã asupra lui Mahomed.
Vaticanul îl aºezã pe Waraquah pe un important, ca sfãtuitor al lui Mahomed.
Roma îºi gãsise omul, iar banii nu erau o problemã. I-au fost trimiºi profesori tânãrului Mahomed ºi el trecu prin pregãtiri intense. Mahomed “devorã” lucrãrile “sfântului” Augustin sub învãþãtura lui Waraquah ºi deveni un devotat al operelor sale. Acesta îl pregãti pentru “marea sa chemare”.Mahomed s-a autointitulat “Mesagerul lui Dumnezeu”. El a înfiinþat marea religie a islamului. În mai puþin de 20 de ani dupã moartea sa, armatele lui învingeau imperiile Bizantin ºi Persan, iar mai târziu aceste armate s-au nãpustit în Europa. Profetul Mahomed era uluitor.
Mai întâi aº vrea sã-þi descriu religia islamicã aºa cum o vede lumea. Apoi îþi voi împãrtãºi ceea ce am învãþat la Vatican, despre cum a venit islamul la existenþã în realitate. Vei fi ºocat. Ceea ce îþi voi spune este cea mai incredibilã istorie a intrigii pe care ai auzit-o vreodatã.
În felul urmãtor vede lumea marea religie islamicã fondatã pe profetul Mahomed, care acum circa un miliard de adepþi.
Oraºul lor preasfânt este numit Mecca ºi se aflã în Arabia Sauditã. Acest oraº este deasemenea locul naºterii profetului Mahomed.
Islamul declarã cã Avraam ºi Ismael au construit “Casa lui Dumnezeu” alãturi de izvorul (Zamzam) care a salvat viaþa lui Ismael ºi a mamei sale Hagar.
”Casa lui Dumnezeu” originalã era mult mai micã comparativ cu cea nouã în formã de cub cu latura de 18 metri, cu structurã de piatrã, care a înlocuit-o pe prima. Ea este numitã Kaaba (Casa lui Dumnezeu). Credincioºii musulmani din toatã lumea se roagã de cinci ori pe zi în direcþia acestui loc sfânt, vorbind direct dumnezeului lor - Alah - fãrã intermediar.
La Mecca, credincioºii musulmani înconjoarã Kaaba vãrsând lacrimi, cerând binecuvântãri ºi milã, tânjind dupã compania lui Alah în rai.
Trei mari religii au un lucru comun: fiecare are un loc sfânt unde cautã cãlãuzire. Romano-catolicii privesc Vaticanul ca pe oraºul sfânt. Evreii privesc Zidul plângerii din Ierusalim ca pe locul lor sfânt. Musulmanii privesc Mecca ca pe oraºul lor sfânt. Fiecare grup crede cã primeºte binecuvântãri speciale ºi sigure pentru tot restul vieþii ca urmare a vizitãrii locurilor lor sfinte.
La începuturile islamului, vizitatorii aduceau daruri la “Casa lui Dumnezeu” ºi îngrijitorii templului se fãceau plãcuþi tuturor care veneau. Unii oameni îºi aduceau idolii ºi pentru ca sã nu se simtã jigniþi, îngrijitorii templului îi luau ºi îi aºezau în sanctuar.
Se spune cã evreii considerau Kaaba, cu venereþie, ca pe un cort perifetic al Domnului, pânã când el a fost pângãrit cu idoli.
În cele din urmã musulmanii nu au mai avut acces la izvor (Zamzam) pentru cã tribul care pãzea locurile sfinte era necinstit. Aceºti oameni erau din Yemen ºi se numeau Jurhumiþi. Ei stãpâneau, deasemenea ºi Mecca. Pânã la urmã oamenii s-au ridicat împotriva jurhumiþilor pentru a-i alunga. Când au plecat, aceºtia au luat aproape tot... Au aruncat o parte din comoara Kaabei, daruri ale peregrinilor care se adunaserã de ani, în izvorul Zamzam. Apoi l-au umplut cu nisip ºi aºa izvorul a dispãrut.
Tribul Khuzaiþilor a preluat conducerea, dar ei au permis ca dumnezeul moabiþilor “Hubal” sã fie aºezat în Kaaba, continuând astfel idolatria.
Kluzaiþii au fost înlocuiþi de Quraysh, un trib puternic de arabi descendenþi din Ismael.
În Mecca se nãscuse un om care era respectat ºi de qurayshi, deºi el aparþinea tribului Hashim. Numele lui era Abd Al-Mutalib, care a fost bunicul profetului Mahomed.
Abd Al-Mutalib avusese o viziune prin care i se spunea unde se gãseºte izvorul Zamzam. Un duh i-a spus sã caute sânge, bãlegar, un muºuroi de furnici ºi o ciocãnitoare. El a gãsit intrarea între doi idoli unde qurayshi îºi aduceau jertfele. El a sãpat ºi a gãsit izvorul cu comorile sale, devenind astfel eroul Meccãi.
Abd Al-Mutalib s-a rugat la dumnezeul sãu. Dacã acest dumnezeu l-ar fi binecuvântat cu zece fii, atunci el trebuia sã sacrifice unul dintre ei pentru acel dumnezeu, la Kaaba.
Peste ani rugãciunile lui au gãsit rãspuns. Cel mai tânãr dintre fiii lui era preferatul sãu, un tânãr atrãgãtor pe nume Abd-Alah. Venise timpul sã-ºi împlineascã promisiunea faþã de dumnezeul sãu. Unul dintre fiii lui trebuia sã moarã.
În Kaaba, înaintea zeului moabit Hubal se foloseau sãgeþi în ritualurile de adorare. Soarta a cãzut pe cel mai mic dintre fraþi. Mama lui Abd-Alah împreunã cu alþii s-a opus. Fiii lui Abd-Al- Mutalib l-au implorat sã-i lase viaþa fratelui lor.
El vizitã o vrãjitoare pentru a primi un sfat. Ea se consultã cu duhul ei cunoscut ºi îi spuse lui Abd-Al- Mutalib sã tragã din nou la sorþi dacã dumnezeu va accepta jertfirea unor cãmile în locul fiului sãu. O sutã de cãmile au fost ucise ºi Abd-Alah a scãpat cu viaþã. El a devenit tatãl lui Mahomed.
Romano-catolicii arabi fuseserã cei care introduseserã ideea de a cãuta un profet arab, la fel cum evreii Îl cãutau pe Mesia. Cine în afara unui profet ar fi putut sã-i elibereze de închinarea la dumnezei falºi? În Kaaba exista pânã ºi o icoanã a fecioarei Maria cu pruncul Isus.
Abd-Alah s-a cãsãtorit cu Aminah în anul 569. El a trebuit sã plece cu o caravanã pentru niºte afaceri, s-a îmbolnãvit ºi a murit. Aminah îi purta copilul. Tradiþia spune cã ea a auzit o voce care îi spunea: “Tu porþi în pântecul tãu pe Domnul acestor oameni” ºi când l-a nãscut vocea i-a spus: “L-am aºezat sub celui care-l poate pãzi de orice rãu; aºa cã numeºte-l Mahomed. ”
Când copilul s-a nãscut, bunicul sãu Abd Al-Mutalib l-a dus pe micul Mahomed la Kaaba ºi a rostit o rugãciune de mulþumire lui Allah pentru darul primit.
Fiii nãscuþi în familiile arabe mari, în locuri ca Mecca, erau trimiºi în pustie pentru a fi alãptaþi ºi înþãrcaþi ºi pentru a petrece o parte din copilãrie în triburi de beduini, pentru a învãþa comerþ ºi pentru a evita ciuma din oraº. Familia sãracã ce l-a luat pe Mahomed spre îngrijire a fost binecuvântatã în multe feluri.
Islamul învaþã cã atunci când Mahomed era un bãieþel, au apãrut lângã el doi oameni îmbrãcaþi în alb, l-au culcat, i-au deschis pieptul ºi i-au scos inima, scoþând din ea un mic chist negru pe care l-au îndepãrtat. Apoi ei i-au spãlat inima cu zãpadã. Nu a rãmas nici un semn pe pieptul sãu dar exista un semn mic oval pe spatele sãu, semn pe care-l avea din naºtere.
Câþiva ani mai târziu el a fost în stare sã descrie evenimentul mult mai bine, dupã care a fãcut incredibila declaraþie: “Satan atinge pe toþi fiii lui Adam din momentul naºterii lor, cu excepþia Mariei ºi a fiului ei.” De ce ar fi introdus Mahomed învãþãturi romano-catolice? Nu este acest lucru bizar?
Când Mahomed avea ºase ani, mama lui a murit lãsându-l orfan. Bunicul sãu Abd-Al-Mutalib se îngriji apoi de el. Dar doi ani mai târziu muri ºi acesta. Acestea au reprezentat douã dintre marile dureri din viaþa sa.
Când Mahomed avea nouã ani era cu unchiul sãu cu o caravanã. Un cãlugãr romano-catolic îl vãzu pe bãiat ºi îl interogã. Apoi îi ceru sã vadã semnul de pe spate. El exclamã: “Este semnul unui prooroc.” Apoi îl avertizã pe unchiul lui Mahomed: “Ia-l pe fiul fratelui tãu înapoi în þara sa ºi apãrã-l de evrei, cãci dacã îl vor vedea ºi vor ºti ceea ce ºtiu eu despre el, atunci vor interpreta greºit semnul proorocului ºi vor fi împotriva lui. Lucruri mari sunt pregãtite pentru fiul fratelui tãu.”
Cãlugãrul romano-catolic a aprins flãcãrile viitoarelor persecuþii îndreptate împotriva evreilor ºi le-a pus în mâinile urmaºilor lui Mahomed.
Mahomed avea 25 de ani când luã în cãsãtorie o vãduvã bogatã pe nume Khadijah. Ea avea atunci cam 40 de ani.
Mahomed ºi Khadijah au avut doi bãieþi care au murit de mici ºi patru fete. Cea mai cunoscutã era Fatimah, care se mãritã cu succesorul lui Mahomed, vãrul acestuia pe nume Ali. Ali este recunoscut de ramura Shiah a Islamului.
În jurul anului 610 dupã Hristos, Mahomed pretinde cã a avut o viziune de la Allah, care reprezenta o apariþie mãreaþã pe care el o numeºte a fi îngerul Gabriel. Acesta i-ar fi spus: “Tu eºti mesagerul, trimisul lui Allah.” Aceastã viziune a inaugurat cariera lui Mahomed ca profet a lui Allah. De acum înainte Mahomed va continua sã primeascã mesaje, pânã la moartea sa, pe care le pretindea ca venind de la Allah.
Cu ajutorul vãrului soþiei sale, un romano-catolic numit Waraquah, profetul Mahomed era capabil sã interpreteze aceste mesaje. Waraquah spunea: “Cu adevãrat Mahomed este profetul acestui popor.” Unele dintre revelaþiile sale au fost aºezate în Coran, în anul 650 dupã Hristos. Alte scrieri ale lui Mahomed nu au fost publicate niciodatã.
În cel de-al cincilea an al misiunii lui Mahomed au început persecuþiile împotriva adepþilor sãi pentru cã ei refuzau închinarea la idolii din Kaaba. Mahomed a instruit o parte din ei sã fugã în Abyssinia. Negus, regele romano-catolic al Abyssiniei i-a primit graþie viziunilor lui Mahomed în legãturã cu fecioara Maria, care erau foarte apropiate doctrinei romano-catolice.
Mahomed pretinde cã într-o noapte pe când dormea lângã Kaaba, a fost trezit de un înger numit Gabriel care l-a condus la un fel de animal ceresc cu aripi numit “Buraq”. Dupã ce a încãlecat animalul, ei au zburat spre ruinele templului evreiesc la Ierusalim.
Mahomed spune cã la locul templului, el a fost întovãrãºit de proorocii Avram, Moise, Isus ºi alþii care se rugau în spatele lui. Dupã rugãciune, el s-a urcat din nou pe Buraq ºi s-a urcat la ceruri unde s-a întâlnit din nou cu proorocii ºi în final cu Dumnezeu însuºi.
Mahomed pretinde cã ar fi primit crezul islamic ºi instrucþiunile pentru cele cinci rugãciuni pe zi direct de la Dumnezeu în ceruri. Aceastã viziune a avut o influenþã uriaºã în istoria ulterioarã a lumii.
Din cauza persecuþiilor, în 622 dupã Hristos, Mahomed emigrã la Medina, la 200 de mile la nord de Mecca. De acolo el a condus “Raziile” – atacurile caravanelor ce veneau din Mecca. El a câºtigat bãtãlii minore, dar cei care i se opuneau în Medina erau asasinaþi. La Medina a fost locul în care Mahomed ºi-a arãtat ostilitatea faþã de evrei jefuindu-le aºezãmintele.
Mahomed s-a mai însurat ºi cu alte femei, din raþiuni politice, pentru a forma legãturi strânse cu pãrinþii sau rudele femeilor respective ºi ca sã-ºi întãreascã poziþia.
Mecca a trimis o armatã de 10.000 de oameni pentru a-l captura pe Mahomed. Dar nu au izbutit. Ei nu au reuºit sã-i penetreze apãrarea. Dupã o noapte de vânt ºi ploaie, marea armatã s-a împrãºtiat.
Ca om de stat, Mahomed nu a vrut sã zdrobeascã Mecca, dar a câºtigat-o pentru islam.
În anul 630 dupã Hristos, cu 10.000 de oameni, Mahomed porneºte spre Mecca. Conducãtorii cetãþii au ieºit îndatã la ivealã ºi i s-au supus. El a ocupat cetatea cu triumf. În acelaºi timp Kaaba este curãþitã de idoli.
Mahomed a devenit atât de puternic încât triburile se declararã musulmane doar pentru protecþia sa. El moare în 632 având nouã neveste ºi o concubinã romano-catolicã.
Trupul profetului Mahomed este îngropat astãzi în moscheea din Medina, unde an de an vin pelerini sã se roage. Notã: Mahomed nu a înviat din morþi; numai Isus Hristos DOMNUL a fãcut-o!
Acum cã ºtim cum îl priveºte lumea pe Mahomed ºi povestea islamului, iatã ce am învãþat eu la Vatican despre paravanul ºi despre pumnalul acestei lumi a religiei, precum ºi ce se petrecea în spatele scenei pentru construirea credinþei islamice.
Vaticanul dorea cu orice preþ Israelul pentru însemnãtatea lui religioasã, dar era blocat de evrei. O a doua problemã o reprezentau creºtinii adevãraþi din Africa de Nord care predicau Evanghelia.
Romano-catolicismul creºtea cu putere ºi nu tolera nici o opoziþie.
Vaticanul trebuia sã creeze cumva o armã ca sã elimine deopotrivã pe evrei ºi pe adevãraþii creºtini care refuzau sã accepte romano-catolicismul. Privind spre Africa de Nord ei vedeau mulþimea de arabi ca pe o sursã de forþã umanã aptã sã le facã aceastã muncã murdarã.
Un numãr de arabi deveniserã romano-catolici ºi au putut fi folosiþi pentru a raporta informaþii conducãtorilor lor la Roma. Alþii au putut fi folosiþi ca a –V-a Coloanã (o reþea subteranã de spionaj) pentru a îndeplini planul stãpânului Romei de a controla mulþimile de arabi care respinseserã categoric romano-catolicismul.
Când “sfântul” Augustin apãru pe scenã, el a ºtiut clar ceea ce se petrece. Augustin era un om foarte puternic ºi influent, cu armata sa micã de adepþi.
Mãnãstirile lui serveau ca baze de cãutare, descoperire ºi distrugere a manuscriselor Bibliei deþinute de adevãraþii creºtini.
Augustin a fost fãcut “sfânt” pentru servirea cu credinþã a “Bisericii Mamã”.
Vaticanul a vrut sã creeze un “Mesia” pentru arabi, cineva pe care ei sã-l poatã înãlþa ca pe un conducãtor, un om cu charismã, pe care sã-l poatã antrena ºi a vrut în cele din urmã sã-i uneascã pe toþi arabii anticatolici sub conducerea lui, creând o armatã puternicã, care în final sã captureze Ierusalimul pentru papã.
În lecþia de la Vatican, cardinalul Bea ne-a spus urmãtoarea relatare.
O doamnã arabã bogatã care era o adeptã credincioasã a papei, a jucat un rol copleºitor în aceastã dramã. Era o vãduvã ºi se numea Khadijah. κi dãruise averea “Bisericii Mamã” ºi se retrãsese la o mãnãstire de maici. În timpul ºederii acolo, i s-a dat o sarcinã ciudatã ºi a fost trimisã înapoi în lume. Misiunea ei era sã gãseascã un tânãr strãlucit care sã poatã fi folosit de Vatican sã creeze o religie nouã ºi un om care sã devinã Mesia pentru copiii lui Israel. Ea îl gãsi curând pe tânãrul Mahomed ºi se cãsãtorirã.
Khadijah avea un vãr pe nume Waraquah care, ca ºi ea, era un foarte credincios romano-catolic. El avea o mare influenþã asupra lui Mahomed.
Vaticanul îl aºezã pe Waraquah pe un important, ca sfãtuitor al lui Mahomed.
Roma îºi gãsise omul, iar banii nu erau o problemã. I-au fost trimiºi profesori tânãrului Mahomed ºi el trecu prin pregãtiri intense. Mahomed “devorã” lucrãrile “sfântului” Augustin sub învãþãtura lui Waraquah ºi deveni un devotat al operelor sale. Acesta îl pregãti pentru “marea sa chemare”.
Satan era hotãrât sã blocheze Evanghelia lui Isus Hristos de a ajunge la copiii lui Ismael. Folosindu-se de Vatican, Satan închise uºa pentru secole, lipsindu-i pe arabi de auzirea despre Lumina lumii.
Sub ordinele Vaticanului, arabii romano-catolici traversarã Africa de Nord începând sã rãspândeascã istoria unui mare om care în curând se va ridica dintre oameni ºi va deveni alesul dumnezeului lor.
În timpul pregãtirii, lui Mahomed i se spusese cã duºmanii lui sunt evreii. I se spusese de asemenea cã romano-catolicii sunt singurii creºtini adevãraþi ºi cã ceilalþi care îºi spun ei înºiºi creºtini sunt impostori blestemaþi ºi copiii diavolului care trebuie distruºi.
Învãþãtura satanicã mai este crezutã ºi astãzi de minþile musulmanilor din toatã lumea ºi distruge în fiecare naþiune musulmanã strãduinþele lui Hristos de a-i întâlni.
Pe când Mahomed începea sã-ºi primeascã “revelaþiile divine” într-o peºterã din munþii Hira nu departe de periferiile Mecãi, Waraquah – vãrul romano-catolic al soþiei sale – devenea adânc implicat în interpretarea acestor viziuni primite de Mahomed, totul deveni o problemã serioasã. Generalii islamici realizaserã cã s-au întins prea departe, fãrã a avea susþinerea necesarã ºi nici capacitatea de a duce lupta pânã la capãt. Era timpul pentru discuþiile de pace. Unul dintre negociatori a fost Francis de Assisi. Ambele pãrþi au trecut prin negocieri formale ºi au semnat concordate. Rezultatul negocierilor a fost urmãtorul:
–Musulmanilor le era permisã ocuparea Turciei în zona “creºtinã”
–Catolicilor le era permisã ocuparea Libanului în regiunea arabã.
–S-a cãzut de acord ca musulmanii sã poatã construi moschee în þãrile catolice fãrã opoziþie, atât timp cât romano-catolicismul este în floare în þãrile arabe.
Cardinalul Bea ne-a spus cã ºi musulmanii ºi romano-catolicii au fost de acord sã blocheze ºi sã distrugã eforturile duºmanului lor comun: misionarii creºtini care credeau Biblia.
Prin aceste concordate Satan a pus la cale distrugerea spiritualã a copiilor lui Ismael. El a construit un zid solid al opoziþiei împotriva Cuvântului lui Dumnezeu, reþinându-l sã ajungã la bieþii arabi.
Dupã semnarea concordatelor, un control strict a fost impus musulmanilor de cãtre Ayatollah prin preoþii, maicile ºi cãlugãrii islamici. Vaticanul a pus la cale de asemenea o campanie a urii între arabii musulmani ºi evrei. Înainte de aceasta ei coabitau în pace.
Dar vai, dupã aceasta întreaga comunitate islamicã privea pe misionarii credincioºi ai Bibliei ca pe diavolul care aduce otrava pentru a distruge pe copiii lui Allah.
N.T. – Gândiþi-vã doar la mistificarea fãcutã de Mahomed la adresa Bibliei, din iniþiativa lui Waraquah – fratele nevestei sale, adept al romano-catolicismului – prin care a fost pur ºi simplu înlocuit Isaac cu Ismael, ca jertfã oferitã de Avraam.
Raporturile sfâºietoare despre numai o mânã de convertiþi de la credinþa musulmanã aduse de misionari dupã ani de muncã, i-au tulburat, i-au istovit ºi i-au descurajat. Aceºti misionari nu ºtiau nimic despre aranjamentele secrete între Mecca ºi Vatican care le-au distrus eforturile de câºtigarea sufletelor din aceste meleaguri întunecate.
Cu Mecca ºi Vaticanul în plinã pace, bãtrâna curvã din Apocalipsa 17 ºi 18 le-a dat din nou de lucru iezuiþilor, care erau ocupaþi acum cu planuri pentru cucerirea ºi controlarea islamului.
În 1910, Portugalia devenea o þarã socialistã. Steaguri roºii apãreau peste tot. Romano-catolicismul a întâmpinat o problemã serioasã aici. În timp ce oamenii proclamau ziua de naºtere a Republicii Socialiste Portugalia, cerând distrugerea puterii bisericeºti; era chiar timpul perfect pentru o apariþie a fecioarei Maria. Dar trebuia sã existe mai multe beneficii ale acestei apariþii decât simpla menþinere a Portugaliei în strânsoarea de oþel a Vaticanului.
Iezuiþii vroiau ca Rusia sã fie implicatã, ºi localizarea acestei viziuni la Fatima putea juca un rol cheie în a împinge islamul la “Biserica Mamã”.
În 1917 fecioara Maria apãru la Fatima. Producþia “Mama lui Dumnezeu” a fost un succes bombã, care a fost jucatã pentru a influenþa mulþimile. Ca rezultat, socialiºtii Portugaliei au suferit o serioasã înfrângere.
Romano-catolicii din toatã lumea au început sã se roage pentru convertirea Rusiei ºi iezuiþii inventaserã “Novenas” pentru Fatima (rugãciuni speciale de nouã zile), pe care ei au putut-o desfãºura pe tot cuprinsul Africii de Nord exprimând bune relaþii publice înaintea lumii islamice.
Desigur, sãracii arabi au crezut cã o onoreazã pe fiica lui Mahomed ºi acest lucru era tocmai ceea ce vroiau iezuiþii ca islamicii sã creadã.
Câþiva ani dupã înfrângerea din al-ΙΙ-lea rãzboi mondial, papa Pius XІІ, a stârnit lumea cu viziunea sa “a soarelui dansând”, cu scopul de a menþine Fatima în ºtirile din ziare.
A fost un mare spectacol religios ºi întreaga lume l-a “înghiþit”. Nu este surprinzãtor cã, papa Pius a fost singurul care a vãzut aceastã apariþie.
În afarã de toate acestea un grup de adepþi s-au strâns din toatã lumea într-o “armatã albastrã”, totalizând milioane de credincioºi romano-catolici gata sã moarã pentru fecioara binecuvântatã.
Dar ei încã nu au vãzut nimic... Iezuiþii o au pe fecioara Maria programatã sã aparã de patru sau cinci ori în China, de câteva ori în Rusia ºi câteva “reale” mari apariþii în U.S.A. ... ªi oamenii se duc sã fie prezenþi.
Dar ce are a face aceasta cu islamul? Haideþi sã vedem ce are de spus ultimul episcop Sheen, despre fecioara Maria ºi islam: “Apariþia doamnei noastre la Fatima a marcat punctul de cotiturã în istoria celor 347.000.000 de musulmani din lume, oamenii religioºi cei mai dificil de convertit la creºtinism (romano-catolicism). Musulmanii au ocupat Portugalia pentru secole ºi ºi-au lãsat urma. ”
Dupã moartea fiicei sale Fatimah, Mahomed scrise despre ea, cã “este cea mai sfântã femeie din paradis, dupã Maria”.
Episcopul Sheen credea cã fecioara Maria a ales sã fie cunoscutã ca “Doamna noastrã de la Fatima”, ca un semn ºi o garanþie cã musulmanii care cred în naºterea lui Hristos din fecioarã, vor începe sã creadã în divinitatea lui Hristos. El a scos în evidenþã cã statuile virginei cãlãtoare, ale “Doamnei noastre de la Fatima” au fost primite cu entuziasm de musulmani în Africa, India ºi în alte locuri ºi cã mulþi musulmani vin acum în “bisericã”(romano-catolicã). Ca director al societãþii pentru propagarea credinþei, episcopul Sheen a spus acestea cu autoritate.
În ultima jumãtate a secolului al-XІX-lea, Spania trecea prin convulsii politice. Monarhia sa romano-catolicã se clãtina ºi regina a fost detronatã în 1868, iar Spania a devenit republicã, însã aceasta doar pentru doi ani.
Apoi monarhia a fost restabilitã pânã în 1923. Cum condiþiile politice erau instabile, Spania a ales încã o datã sã devinã republicã ºi imediat biserica catolicã a început sabotajul.
În acest timp din 1931 pânã în 1936, cam cinci preºedinþi s-au succedat. Spaniolii romano-catolici îºi arãtau dispreþul faþã de puterea Vaticanului (nici nu visau ce se afla în spatele lor). Ei au pus taxe pe proprietãþile bisericii ºi au îndepãrtat preoþi ºi cãlugãriþele din ºcolile publice.
Papa spunea despre catolicii spanioli cã se opuneau orientãrii spre fascism; de aceea trebuie sã facã din catolicii spanioli un exemplu pentru cei care nu vor sã se supunã. Atunci a poruncit sã-i distrugã ºi sã numeascã aceasta o cruciadã împotriva comunismului.
Chiar dacã cei câþiva preºedinþi ai republicii fuseserã iezuiþi instruiþi, ei s-au opus puterii de la Vatican ºi s-au prefãcut doar a fi în mâinile Vaticanului.
Au fost contactaþi liderii islamici. Ei rãmãseserã datori Vaticanului pentru înºelarea Romei în privinþa Ierusalimului. Când au semnat concordatul, ei au promis sã-l ajute pe papã la timp de nevoie, chiar sã ridice o armatã dacã acesta ar fi dorit. Acum era momentul.
Iezuiþii ºi-au fãcut treaba. Bieþii spanioli urmau sã sufere acum. Datoritã negocierilor secrete, o uriaºã armatã arabã a fost ridicatã sub comanda generalului Franco. Vaticanul a finanþat aceastã maºinã de rãzboi pentru a le da o lecþie spaniolilor.
În 1936 a izbucnit noua Inchiziþie Spaniolã, care a fost numitã “Rãzboiul Civil Spaniol”, orchestrat fiind în secret de la Vatican.
Pentru a þine lumea departe de aflarea adevãrului, relatarea ºtirilor se fãcea în aºa fel încât sã se înþeleagã cã Vaticanul ar fi luptat împotriva comuniºtilor într-un rãzboi sfânt.
În realitate existau doar o mânã de comuniºti în Spania. Instituþia Romano-catolicã ordonase o baie de sânge pentru proprii ei adepþi.
Sub steagul Vaticanului, forþele musulmane au invadat Insulele Canare ºi apoi au atacat Spania de sud. Spaniolii au privit ºocaþi cum cardinalul Pedro Segura era în fruntea armatei islamice care mãcelãrea pe necredincioºi – infidelii credinþei romano-catolice – bãrbaþi, femei ºi copii fãrã nici o milã.
Armata musulmanã îºi lua revanºa într-un târziu sub binecuvântarea papei. Când aveam trei ani îmi amintesc cã i-am vãzut pe ostaºi invadându-ne casa. Familia mea a supravieþuit acelei terori, fiind norocoºi.
Când inchiziþia ºi-a realizat scopurile, Spania era o ruinã, însângeratã ºi înfrântã, dar întoarsã în siguranþã în mâinile Vaticanului. Papa i-a mulþumit fecioarei binecuvântate, cã a scãpat Spania de comunism.
În jur de patru milioane de musulmani au ocupat Spania ca protectori ai credinþei romano-catolice. Islamul ºi-a plãtit datoria faþã de antihristul de la Vatican.
Arabii, prin negocieri strict secrete, îi declararã papei cã vor lupta pentru Vatican în Spania numai dacã papa este de acord ca niciodatã sã nu recunoascã vreun stat al Israelului, ce ar veni la existenþã. Papa a fost de acord.
Cardinalul Bea ne-a spus în ce mod evreii ortodocºi ºi sioniºtii forþau pentru un stat independent Israel.
_Doctor Rivera aº dori sã vã întreb dacã omul care l-a împuºcat pe papã era musulman?
_Desigur. Iezuiþii au plãnuit aceasta foarte bine. Mulþi urmau sã fie câºtigaþi prin acest incident.
Observaþi cã aceasta a dat ceva în comun papei ºi preºedintelui Regan. Amândoi au fost împuºcaþi ºi au devenit prieteni apropiaþi.
Papa a captat atenþia lumii întregi ºi simpatia tuturor conducãtorilor lumii.
Prin acest incident islamul s-a propulsat mai aproape de Vatican. Musulmanii s-au simþit atât de umiliþi cã unul dintre ei a tras în reprezentantul profetului Isus pe pãmânt încât Ayatollah-ul i-a trimis condoleanþe ºi scuze papei.
ªi în cele din urmã vina s-a putut arunca asupra K.G.B.-ului, fãcând astfel lumea sã creadã cã comuniºtii sunt duºmanii papei. Este un joc serios. Papa Ioan Paul al-II-lea a fost un comunist devotat pentru mulþi ani la rând.
Dacã aceasta sunã ciudat, aduceþi-vã aminte cã asasinul Mehmet Ali Agca este în topul oamenilor cu succes din Europa ºi cã este un expert al oamenilor de marcã. El ºi-a descãrcat arma de la o distanþã de numai 3 metri ºi jumãtate. Fiecare glonte l-a atins pe papã sub buric. Vedeþi cã el nu avea intenþia de a-l ucide pe papã. El doar urma instrucþiunile date de iezuiþi.
Rezultatul a fost obþinut când lumea l-a vãzut pe papã iertându-l pe Mehmet Ali Agca pentru cã l-a împuºcat: aproape un miliard de musulmani au fost plini de admiraþie pentru “sfinþia sa”.
(The Hegelian Dialect)
Aºa cum am spus deja, eu cred cã totul a fost bine plãnuit. ªi papa ºi lumea musulmanã i-au mulþumit fecioarei Maria cã papa nu a murit.
Te întrebi de ce n-am trimis noi – americanii - armata în Liban? Dupã ce preºedintele a devenit atât de apropiat cu papa, am sfârºit printr-un nunþiu papal la Washington D.C. ºi astfel marina U.S.A. s-a deplasat la Liban pentru a apãra o naþiune romano-catolicã.
Curva din Apocalipsa 17 nu se va opri de la nimic ca sã-ºi atingã þelurile; inclusiv împuºcarea unuia dintre papi!
În trecut Satan s-a folosit de religie ca sã distrugã miliarde de suflete. Lucrând prin “marea curvã” (Vaticanul condus din 1814 de Iezuiti) din cartea Apocalipsa, Satan a pus-o cu grijã pe fecioara Maria înaintea oamenilor pentru a le distrage atenþia de la Domnul Isus.
Catolicii au fost înºelaþi, ei încercând sã cerceteze sistemul bisericii lor cu scopul de a ajunge în Rai. Folosind un truc asemãnãtor, Vaticanul a ajutat la ridicarea unei religii militante ºi sofisticate pentru a-i îndepãrta pe copiii lui Ismael de la cunoaºterea Unicului care i-ar fi putut duce în Rai.
Mulþimile de musulmani privesc religia lor ºi pe Mahomed (al cãrui trup se aflã încã la Medina) ºi din toatã inima lor îºi aþintesc privirile spre Mecca pentru a-ºi cãpãta salvarea. Iar vina pentru toate acestea se îndreaptã direct spre ROMA care este responsabilã pentru aceastã incalificabilã crimã.

Sursa : Alberto Rivera, ex Iezuit.

8
Cafenea / Partidul Civic Maghiar (PCM)
« : 25 Iunie 2008, 10:59:32 »

http://www.partidulcivicmaghiar.com/SOSCenzura.aspTrimis: 26.05.2008 16:00    Titlul subiectului: Contra Romaniei!   

--------------------------------------------------------------------------------
 
Haideti sa discutam despre ce mai fac vecinii nostri, fata de noi... Ce s-a spus? Aproximativ 400.000 de crediciosi romano-catolici din tara, dar si din Ungaria, Austria, Germania, Suedia si Statele Unite ale Americii au participat la pelerinajul de Rusalii de la Biserica Franciscana din Sumuleu Ciuc. Slujba traditionala de Rusalii a fost oficiata de catre episcopul romano-catolic al Satmarului, Sfintia Sa Jeno Schonberger, pe un altar, in aer liber, construit dupa proiectul arhitectului Imre Makavecz. Evenimentul a fost transmis in direct de postul de radio al bisericii romano-catolice, "Maria" si de postul de televiziune "Duna" din Ungaria. Procesiunea a inceput la orele pranzului, fiind deschisa, asa cum cere traditia de peste patru secole, de credinciosii din Joseni. Cel mai important obiect de cult al procesiunii a fost labarumul de pe altarul bisericii, un stindard imperial roman pe care Constantin cel Mare a pus crucea si monograma lui Iisus Hristos (X si P). Conform obiceiului, sirul pelerinilor a fost inchis de ceangai, credinciosi catolici sositi din Valea Ghimesului si Moldova.
Cu ocazia pelerinajului, o agentie de turism din Budapesta a organizat o excursie denumita "Trenul nostalgiei", practic o garnitura de tren care a transportat 500 de cetateni maghiari in Tara Secuilor. Pe langa participarea la pelerinajul de Rusalii, turistii maghiari au fost prezenti si la dezvelirea unei placi memoriale din localitatea bacauana Ghimes Faget, unde pe vremuri se afla granita monarhiei austro-ungare. La eveniment au participat imbracati in uniforme negre, cateva zeci de membri ai organizatiei paramilitare din Ungaria, „Garda Maghiara”.
Ce nu s-a spus? "Trenul nostalgiei", pe care era inscriptionata stema Ungariei Mari, l-a avut la bord si pe secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Barna Tanczos, un apropiat al lui Rudas Erno. Conform unor surse din interiorul contraspionajului roman, aceasta actiune il are in spate chiar pe Erno, general al serviciilor secrete maghiare (actualmente „consilier” al AVO – serviciul national de informatii al Ungariei), devenit celebru pentru relatia apropiata cu primul ministru Tariceanu si banuit a-l fi recomandat la sefia spionajului romanesc pe Mihai Razvan Ungureanu (personaj care a renuntat la uriasul patrimoniul „Gojdu” in favoarea Ungariei, aducand in acest fel Romaniei inestimabile daune economice si de patrimoniu). Calin Popescu Tariceanu a recunoscut ca a fost asociat in afaceri vreme de doi ani, in timp ce era patron al firmei „Automotive Trading Service”, dar si prim-ministru al Romaniei, cu spionul ungar.
Interesanta este si implicarea noului sef al serviciilor secrete ungare, Sandor Laborc, in aceasta actiune, mai ales ca Laborc pare a avea trecere la premierul Tariceanu, prin Erno. Tot Erno s-a implicat si in afacerea intabularii Deltei Dunarii, iar cum aceasta afacere este una liberal – udemerista, exista anumite dovezi care conduc la cabinetul lui Laborc de la Budapesta. Contraspionajul roman mai detine si date ce atesta interesul urias al Moscovei fata de Delta Dunarii, respectiv cel al Kievului. Rusii, care au apelat la unul dintre „elevii” ei din era sovietica, l-am numit pe Sandor Laborc, sunt in alerta fata de Delta romaneasca, din cauza interesului tot mai mare aratat de Statele Unite fata de amplasarea in aceasta zona unica a unor elemente cheie din arsenalul scutului antiracheta american. Dupa cum se stie, SUA si Polonia n-au ajuns la un acord fata de amplasarea scutului american din Europa in aceasta tara, fapt ce obliga Washingtonul catre o reorientare strategica de urgenta.
Dincolo de aceste aspecte, Ucraina urmareste cu aviditate Delta Dunarii, partea romaneasca, mai ales din cauza litigiului cu tara noastra pe tema Canalului Birstroe, dar si amenintarea tot mai mare dinspre Moscova fata de delicata problema a aderarii acestei tari la NATO. Prin urmare, mai multe servicii secrete straine sunt direct interesate in actiunile Cabinetului Tariceanu, cel care ne arata pe zi ce trece ca urmareste orice interes, mai putin cel national.
Dar, cine este Laborc? Noul sef al serviciilor secrete ungare, Sandor Laborc, care si-a petrecut sase ani la academia KGB-ului din Moscova in anii '80, a devenit in ianuarie trecut presedintele comitetului pentru informatii al NATO, un post care este detinut prin rotatie de statele membre, pe durata unui an. Sandor Laborc, in varsta de 49 de ani, a fost desemnat in decembrie 2006 de premierul Ferenc Gyurcsany in functia de director al Biroului National pentru Securitate, serviciul national de contraspionaj. Numirea lui a intervenit dupa o disputa intre coalitia de la guvernare, condusa de socialisti (fostii comunisti) si principalul partid de opozitie, FIDESZ. Laborc s-a pregatit la Academia „Dzerjinski” a KGB-ului din 1983 pana in 1989, au declarat membri din comisia pentru securitate nationala a Parlamentului de la Budapesta. Laborc nu a reusit sa obtina avizul acestei comisii, care supervizeaza astfel de numiri, dar al carei vot nu are caracter constrangator, totusi premierul Gyurcsany si Gyorgy Szilvasy, ministrul care se ocupa de serviciile de informatii, nu au renuntat la numire. Gyorgy Szilvasy si-a justificat alegerea prezentandu-l pe generalul Laborc drept o persoana cu performate profesionale ireprosabile.
La inceputul anului 2007, Laborc a preluat presedintia comitetului special al NATO care se ocupa de o serie de probleme de spionaj, au confirmat oficiali NATO, spunand ca era randul Ungariei sa faca o numire in acest post. Comitetul, a carui principala sarcina este sa analizeze si sa mijloceasca schimbul de informatii in NATO, este format din toti sefii serviciilor secrete ale tarilor membre ale Aliantei. Mai multe delegatii de la NATO, inclusiv cea a Statelor Unite, au refuzat sa comenteze numirea lui Laborc, la fel si purtatorul de cuvant al Aliantei, James Appathurai. Unele delegatii au spus ca nu erau la curent cu trecutul lui Laborc, care a iesit la lumina abia cand Szilvasy l-a propus pentru aceasta functie.
De partea cealalta, cine este Erno? Rudas Erno, fostul sef al spionajului ungar in Romania, a intrat in atentia Securitatii inca din 1982, cand folosea valiza diplomatica pentru a introduce in Romania materiale antiromanesti pentru o revista coordonata de Laszlo Tokes si Szocs Geza. In 1988, spionul cu acoperire diplomatica a avut misiunea sa verifice credibilitatea lui Stelian Tanase in vederea folosirii acestuia ca sursa, dar a ajuns repede pe mana contraspionajului roman. Retras in acelasi an de la post, pentru a nu fi expulzat, el a fost retrimis in 1989 in Romania, pe o functie inferioara, in locul unui alt coleg care fusese prins in flagrant raspandind manifeste in Bucuresti. Rudas Erno era tovaras la catarama cu Domokos Geza, primul presedinte al UDMR, prieten bun cu cumnatul „tovarasului” Ion Iliescu, deci a avut acces la cel mai inalt varf in politica romaneasca de dupa 1990. Numit ambasador al Ungariei in Romania, dupa 1990, Rudas Erno si-a continuat activitatea de spionaj, in 1993, autoritatile romanesti prezentand autoritatilor ungare, chiar la Gyula, un dosar cu faptele ofiterului. 
Revenind la actiunea coordonata pe "filiera" catolica, cu care am inceput acest topic, este demn de retinut ca Vaticanul (prin al sau aproape nestiut de nimeni si temut serviciu secret) s-a aflat mai mereu in spatele actiunilor de dezinformare si intoxicare a opiniei publice fata de tara noastra, a se vedea chiar ultimele evolutii ce ne lovesc pe "filiera italiana"... Dar despre asta, cu alta ocazie
_________________
In Respectul Marilor Strabuni ai Neamului Romanesc - Cu consideratie, DANDELION

9
"TERORISTII SECRETI-TINTA: AMERICA"
Pentru cei care doresc sa citeasca (analizeze) acest material acum si in lb. romana.
Subiect delicat si intentionat lasat deoparte in istorie...
Fara prejudecati !!!
Succes !

10
http://www.adevarul.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=333052&pagina=0

Bancherii lui Dumnezeu, împotriva Vaticanului
de Adina Mutar (4952 afisari, 2007-11-25) 
   

Statuia Sfântul Apostol Petru, primul Papã al ...
Un document „greºit" pus în arhiva Vaticanului, redescoperit de cercetãtoarea Barbara Frale într-o zi de 13, în septembrie 2001, a incitat spiritele abia în 2007.
Puþini ºtiu cã Vaticanul primise o „somaþie", în 2004, de la urmaºii templierilor, care se aºteptau ca Papa sã-ºi cearã scuze pentru persecutarea ºi arderea pe rug a „cavalerilor lui Hristos" ºi pentru „intrarea în adormire" a Ordinului prin decret apostolic în 1312. Se dãduse ºi termen limitã: pânã la 13 octombrie 2007. Însã Vaticanul le-a dat cu flit! Rãzboiul subteran dintre „cavalerii lui Hristos" ºi „Vicarul lui Dumnezeu" se va muta la suprafaþã.

Ultimatum pentru Papa
„Pe 13 octombrie 2007, comemorãm 700 de ani de la începerea persecuþiei asupra Ordinului. Ar fi o ºansã ca Vaticanul sã recunoascã marea nedreptate care s-a fãcut fraþilor noºtri, dar sã o facã în avans faþã de aceastã datã a comemorãrii". Scrisoarea a apãrut într-o publicaþie localã, „Hertford Mercury", Anglia, în 2004.
Era semnatã de Secretarul Consiliului Capelanilor, în numele Marelui Maestru al „Cavalerilor Sãraci ai lui Iisus Hristos" ºi al Marelui Preceptor al „Templului lui Solomon", ambele amintind de templieri. Pentru a pãstra o aurã de mister, secretarul a dat ca adresã o cutie poºtalã din Hertford. Tipic pentru organizaþiile oculte! Ziariºtii britanici au pornit în cãutarea templierilor, ca sã vadã cât de serios era „ultimatumul" dat Vaticanului.
Au reuºit sã stea de vorbã cu un templier în carne ºi oase din Hertford, din vechea familie scoþianã Acheson. El a confirmat cã scrisoarea cãtre Vatican fusese conceputã de urmaºii templierilor, „care au supravieþuit în mare majoritate persecuþiilor caselor regale europene, cu tot cu valorile originale". Acest ultim termen fãcea o aluzie vagã la Sfântul Graal ºi alte comori mitice atribuite templierilor.
Cert ºi palpabil este cã au salvat ºi pus în practicã invenþia lor, sistemul bancar, cã nu e de mirare sã-i întâlneºti astãzi pe urmaºii templierilor în conducerea multor bãnci „grele". În treacãt fie spus, templierii au inventat ºi biscuitul ca raþie de supravieþuire, ceea ce nu înseamnã cã-i gãseºti astãzi patroni ai fabricilor de biscuiþi. Sau, da?!
„Hertford Mercury" a descoperit noi dovezi ale stabilirii unui grup de templieri în comitat, începând cu tunelurile care strãbat oraºul, neexplorate încã suficient, ºi care duc sub Castelul Hertford. Aici, în 1309, patru cavaleri din Ordinul Templier Dinsley au fost închiºi ºi torturaþi din ordinul regelui Edward al II-lea, care credea cã aceºtia fuseserã însãrcinaþi cu ascunderea unei comori fabuloase.
Poate chiar Sfântul Graal, indiferent ce o fi însemnând, pentru cã templierii ºi urmaºii lor nu au lãmurit niciodatã problema. Comoara nu a fost descoperitã. Când niºte arheologi amatori, din organizaþia „Subterranea Britannica", au vrut sã exploreze tunelurile, în 2004, dupã publicarea scrisorii templierilor cãtre Vatican, au fost avertizaþi sã-ºi verifice asigurãrile de viaþã.
Oau! Cu templierii nu e de glumit! Se spune cã tunelurile pornesc de sub castel ºi duc spre cele mai importante instituþii ale oraºului. Aºa, ºi? O fi Hertford buricul pãmântului? Scrisoarea a fost republicatã ºi în 2005, în „The Guardian", care a vrut sã ºtie cine erau cei care dãduserã ultimatum Vaticanului. S-a aflat cã existã o nouã generaþie a templierilor care doreºte sã fie mai activã la suprafaþã, pentru cã „se vor întâmpla niºte lucruri care vor atrage atenþia". Ce fel de lucruri? Enigmã! Localnicii din Hertford nu ºtiu dacã sã-ºi spunã pãrerea pe bune despre povestea asta cu templierii care i-a adus în centrul atenþiei sau sã tacã înþelept, cã dã bine la turiºti.
Ultima cruciadã a templierilor
S-ar fi zis cã Vaticanul n-o sã ia în considerare aceastã scrisoricã obscurã, dar, în noiembrie 2004, prestigiosul „The Times" scria cã „Vaticanul are în vedere la modul cel mai serios sã-ºi cearã scuze pentru persecutarea Ordinului Templierilor".
Anii au trecut, dar Vaticanul nu a fãcut niciun gest „în avans", aºa cum ceruserã cavalerii. Surse de la Vatican, citate de „The Times", au declarat cã Papa Ioan Paul al II-lea nu a mai luat în considerare cererea urmaºilor templierilor deoarece cardinalii conservatori i-au spus: basta! Mai rãruþ cu seria „scuzelor". Deja Papalitatea îºi ceruse scuze pentru Cruciade, pentru Inchiziþie, pentru antisemitismul de sorginte creºtinã, pentru persecuþia unor oameni de ºtiinþã declaraþi eretici, ca de exemplu Galileo Galilei.
Demonstraþie de forþã în ziua împãcãrii
Pe 13 octombrie, în loc sã-ºi cearã scuze templierilor, care comemorau 700 de ani de la distrugerea ordinului, Vaticanul a organizat la Ravenna dialogul privind reunificarea Bisericii Romano-Catolice ºi Bisericii Ortodoxe, nedespãrþite pânã la Schisma din 1054. Cuiul lui Pepelea a rãmas recunoaºterea Primatului Papal, adicã recunoaºterea „episcopului Romei ca primul între patriarhii lumii".

Rãzboi între frãþiile financiare
Marile cotidiene britanice au preluat „ultimatumul", publicând scrisoarea sub titlul „Ultima cruciadã a templierilor". Ciudat titlu, având în vedere cã aceºti „cavaleri ai crucii" luptaserã cândva sub directa conducere a Papei, ºi nu împotriva lui! Scrisoarea merita atenþia presei.
„Pergamentul din Chinon", redescoperit în 2001 de cercetãtoarea Barbara Frale, n-avea de ce sã facã atâta vâlvã. Fusese publicat de Etienne Baluze, prin anii 1600, în „Vieþile Papilor de la Avignon" ºi a fost citat de mulþi autori care s-au ocupat de procesul templierilor.
De fapt, ultimatumul dat Vaticanului nu are nicio legãturã cu descoperirea documentului, ci cu comemorarea a 700 de ani de când templierii au fost trãdaþi de Sfântul Scaun, patronul lor. În ultimii ani, Vaticanul a fost þinta a numeroase atacuri, ce au culminat cu be¬st¬sellerul "Codul lui Da Vinci", de Dan Brown, ºi cu aºa-zisa descoperire a mormântului lui Iisus ºi cel al familiei sale. „Intrigi masonice", catalogheazã clericii catolici aceste „atacuri", fãrã sã precizeze la care masoni fac referire.
Vineri 13, ceasu’ rãu, pisica neagrã
Abia anul acesta, la 25 octombrie, adicã exact 13 zile DUPÃ comemorarea Ordinului Templierilor, Vaticanul a anunþat publicarea unui volum-document, numit "Procesul împotriva templierilor", care conþine ºi „iertarea papalã" pe care Clement al V-lea o acordase în 1308 cavalerilor, în speranþa cã-i va scãpa de rug. Mesajele numerice din lumea ocultã nu sunt niciodatã întâmplãtoare. „13" reprezintã suma internã a anului când Papa a luat sub oblãduirea instituþiei sale Ordinul Templierilor – 1129.
Sã fi fost o propunere de împãcare? Oricum, nu era gestul cerut de urmaºii templierilor. Mai ales cã documentele publicate de Vatican în volumul anunþat nu le dovedesc nevinovãþia, ci demonstreazã cã avuseserã o grãmadã de pãcate lumeºti, chipurile „mãrunte", cum ar fi scuiparea crucifixului, dezicerea de Hristos, închinarea la idoli pãgâni, sãrutul pe ºezut – ca parte din ritualul de iniþiere ºi... sodomia, ca rezolvare a poftelor carnale, fiindu-le interzis sã se împreune cu femei.
De multã vreme circulau astfel de bârfe despre templieri, dar totul avea sã iasã la ivealã într-o zi de vineri, 13, cã de atunci a ºi rãmas superstiþia cã e zi cu ghinion. Deci, vineri, 13 octombrie 1307, s-a pornit vânãtoarea templierilor. Totul era pregãtit dinainte. O ºtiau ºi templierii, dar nimeni nu crezuse cã regele Franþei, Filip cel Frumos, o sã aibã curaj sã se dea la cel mai puternic ordin militar religios din Europa. Uite cã avusese! Se sãturase de cei care se întemeiaserã ca niºte „cavaleri sãraci ai lui Hristos" ºi ajunseserã „bancherii lui Dumnezeu", având la mânã regii Europei.

Audierile din beciurile Castelului Chinon
„Ai scuipat pe crucifix?". „Doar m-am prefãcut, am scuipat pe jos". Rãspunsul îi aparþine Marelui Maestru al Templierilor, Jacques de Molay. „Ai întreþinut relaþii sexuale cu fraþii?", „Eu, nu... Asta þine de educaþie". Acesta a fost rãspunsul lui Geoffroi de Charney, preceptor de Normandia, care totuºi adãugase cã Maestrul de Auvergne spusese odatã cã e mai bine sã te uneºti cu fratele întru Ordin decât cu o femeie. Tot De Charney recunoscuse cã scuipase pe crucifix, dar „din gurã, nu din suflet".
Alþi lideri care ºi-au dat cu stângu-n dreptul au fost Raymbaud de Caron, preceptor de Outremer, Hugo de Perraud, preceptor al Franþei (care a recunoscut cã a vãzut capul unui idol în posesia fratelui Peter Alemandin, preceptor de Montpellier), Geoffroi de Gonneville, preceptor de Aquitania ºi Poitou. „Declaraþi asta sub torturã sau de teamã sã nu fiþi torturaþi?". „Nu!".
Merde! Cum sã declari aºa ceva fãrã torturã celor care au venit sã te ajute sã scapi de asemenea acuzaþii?! Depoziþiile celor anchetaþi au fost luate în prezenþa a trei cardinali ºi a unor notari apostolici ºi publici, plus martori din cinul bisericesc. Înalþii prelaþi trebuie sã se fi crucit, dacã se poate spune aºa, de mãrturiile cavalerilor, date de bunãvoie ºi nesiliþi de nimeni.
A nu se uita cã trecuse totuºi un an de când zãceau prin beciurile castelului Chinon, torturaþi de gâzii Marelui Inchizitor William de Paris. Nu trebuie uitat nici cã, dacã retractau ceea ce recunoscuserã deja, deveneau „relapsi", adicã sperjuri, recãzând în pãcat, deci sigur condamnaþi la rug. Dar ce te faci cu cei care mãrturiseau mai mult decât erau întrebaþi, anume cã ºi urinaserã pe crucifix, cã nu credeau în virginitatea Mariei, iar Iisus? Un criminal!... Explicabil! Un fel de defulare de genul: „Asta vreþi? Luaþi de-aici!". 20.000 de cavaleri îºi pierduserã viaþa în slujba creºtinãtãþii, iar acum li se aduceau astfel de acuzaþii?
Iertarea Papalã
Ce mai putea sã facã Papa Clement al V-lea în aceste condiþii? Sã-i certe, sã-i ierte, sã-i primeascã pocãiþi
înapoi în sânul bisericii ºi sã-i treacã în „adormire", conform unei legi canonice. Adicã, sã-i salveze de rug.
Ceea ce a ºi fãcut, dar Filip cel Frumos luase o hotãrâre ºi nu avea de gând sã se împiedice de un papã „arestat" la Avignon. Papa Clement al V-lea a dizolvat pânã la urmã Ordinul în 1312, la Conciliul de la Viena, cedând Ordinului Ospitalierilor, ulterior Cavalerii de Malta, grosul proprietãþilor templierilor.
Credea cã acuzaþii îi vor fi predaþi, urmând sã li se dea arest la domiciliu. În loc de asta, la 18 martie 1314, Marele Maestru, De Molay, ºi Geoffroi de Charney au retractat tot ce declaraserã, devenind „relapsi". Atât aºtepta Filip cel Frumos. Cei doi au fost arºi pe rug. Filip cel Frumos ºi Papa Clement al V-lea au murit în acelaºi an, conform blestemului aruncat asupra lor de cãtre De Molay când ardea pe rug. Revenind la zilele noastre, pentru ce sã-ºi cearã scuze Vaticanul? Care este, pânã la urmã, secretul templierilor ºi care este miza de tot hãrþuiesc Papalitatea de 700 de ani?
Noua Ordine Mondialã
Conform istoricului John Daniel, autorul volumului „Scarlet and the Beast - Istoria rãzboiului dintre francmasoneria francezã ºi cea englezã", miza este dominaþia lumii. „Scarlet" are semnificaþia ºi a portocaliului crucii de pe mantiile templierilor, dar ºi a „sângelui regal", ºi aici ajungem iar la „secretul" templierilor referitor la descendenþii lui Iisus. „Beast" înseamnã doar Bestia.
Se pare cã totul a început când Papa Inocenþiu al III-lea (1198 – 1216), provenind dintr-o familie care a dat de-a lungul timpului 13 papi, trei anti-papi ºi 40 de cardinali, a poftit sã se numeascã „Tatãl Prinþilor ºi Regilor, Conducãtorul Lumii, Vicarul pe Pãmânt al lui Iisus Hristos", stârnind o polemicã religioasã ºi socialã care nu s-a sfârºit nici astãzi.
Dupã numeroase contrãri între casele regale ºi Papalitate, în 1534, Ignatius de Loyola, devenit sfânt mai târziu, a fondat „Societatea lui Iisus", iezuiþii, menitã sã instaureze Noul Ierusalim, cu Papa în fruntea omenirii. Mulþi i-au blamat de-a lungul timpului ºi i-au acuzat de tâlhãrii ºi asasinate.
Nu-i de mirare, din moment ce unul dintre cofondatorii ordinului era Don Francis Borgia, din celebra familie care a dat 11 cardinali, trei papi, o reginã a Angliei ºi un sfânt, rãmânând totuºi în istorie ca prima familie de „doni" (mafioþi), care foloseau crima pentru a dobândi foloase necuvenite. „Istoria ocultã a bãncilor", de Paul Vrier, îi situeazã în prezent pe iezuiþi în fruntea sistemului bancar american ºi britanic. Cartierul general este la Roma, dar fieful lor este în Georgetown, SUA. Actualul Superior General, conform volumului „Iezuiþii - o multi-biografie", de Jean Lacoutre, este pãrintele Hans Kolvenbach, un olandez extrem de erudit. Iezuiþii au creat Ordinul Iluminaþilor, aceia care au lansat pentru prima datã conceptul de Noua Ordine Mondialã, care urma sã se instaureze începând cu mileniul III.
In nomine... Templieri!
Din nefericire, singurul eveniment „memorabil" de la debutul mileniului III a fost cel de la 11.09.2001: atentatele din SUA, când au fost atacate simbolurile singurului pol de putere mondial: puterea economicã - Turnurile Gemene, puterea militarã – Pentagonul ºi puterea politicã – Casa Albã – atentat eºuat, avionul prãbuºindu-se înainte sã ajungã la „destinaþie".
Data nu a fost aleasã întâmplãtor: „11" reprezintã numãrul intern al anului când s-a format Ordinul Templierilor (1118), dar ºi al anului când au fost arestaþi templierii (1307). „9" reprezintã numãrul cavalerilor fondatori, dar ºi numãrul intern al anului când a fost ars pe rug Marele Maestru, De Molay - 1314. „Gemenii" reprezintã efigia templierilor, doi cavaleri pe acelaºi cal, iar turnurile, Jachin ºi Boaz, erau coloanele Templului lui Solomon din Ierusalim. Turnurile prãbuºite, conform cabalei Tarotului, reprezintã reînnoirea Templului. Sau a templierilor! Dar cine, cui a transmis un asemenea mesaj cutremurãtor implicând simboluri templiere? Frãþiile musulmane?
Iezuiþii de ieri ºi de azi
Despre istoria înfiinþãrii bãncilor existã o întreagã literaturã mai mult sau mai puþin ocultatã, mai mult sau mai puþin mediatizatã, din care se reþin ideile principale, ºi anume cã iezuiþii sunt relaþionaþi cu imperiile financiare americane ºi englezeºti Rockfeller, J.P. Morgan, Rothschilds, iar templierii sunt întemeietorii bãncilor elveþiene ºi ai altor imperii financiare europene. În 1910 – conform volumului „Creatura de pe Insula Jekyll", de Edward Griffin - iezuiþii au pus bazele cartelului Federal Reserve Bank. Vaticanul mai are un ordin relaþionat cu sistemul bancar, Sovereign Military of Malta (SMOM), care se aflã tot sub control iezuit. SMOM controleazã organismele de finanþare internaþionalã.
Þelul lor este „Primatul Papal" total, cu Papa conducând de la Ierusalim. Are sau n-are legãturã, de când se chinuieºte Israelul sã-i fie recunoscutã capitala la Ierusalim, n-a reuºit, oraºul fiind, din 1948, sub jurisdicþie internaþionalã. Se pare cã ceva nu merge conform planului. Prof. Carroll Quigley, autorul volumului „Tragedie ºi speranþã.
Istoria lumii în prezent", mentorul lui Bill Clinton, originar din Georgetown – unde-ºi au baza iezuiþii - dezvãluie, într-un documentar la mare preþ în SUA, intitulat „Maeºtrii banilor", cum „naþiuni dupã naþiuni, inclusiv America, cad victime cabalei bancherilor internaþionali. Miezul acestui sistem este Bank of International Settlements din Basel, Elveþia".
Sã fie mai tari templierii? Cert este cã, în momentul de faþã, bãncile americane au probleme, dolarul se depreciazã vãzând cu ochii, iar mult-mediatizatul rãzboi împotriva Iranului n-a început din lipsã de finanþe.
Fondatorii imperiului bancar elveþian
Templierii au fost bancherii caselor regale europene. Cel mai bine pãstrat secret al lor era sistemul de „trucuri" financiare prin care se îmbogãþeau rapid. Prestigioasele bãnci elveþiene sunt fondate de Hughenoþi, care fugeau de persecuþiile papale. Familia Hottinger fãcea parte din acest val. Ca ºi familia Rougemont, fondatorii, printre altele, ai imperiului financiar „Lloyd’s of London".
Aceasta era originarã din Chartres, Franþa, ca ºi unii dintre fondatorii Ordinului Templierilor. În registrele locale este pomenitã din 1285. Pe atunci se numea „Du Temple". În 1672, Guy Charles du Temple s-a cãsãtorit cu Francoise-Nicole de Boisrouvray, moºtenitoarea domeniului Rougemont. Pe conþii Du Temple de Rougemont îi regãsim mereu legaþi de templieri, dar ºi de regii Franþei, þinându-i sub control ca bancheri. Hottinger ºi Rougemont sunt fondatorii imperiului bancar elveþian.
De altfel, chiar ºi steagul Elveþiei, crucea albã pe fond roºu, aminteºte de templieri, la care culorile erau inversate. De când au fost trãdaþi de regi ºi papã, templierii adevãraþi au avut ca þel distrugerea monarhiilor, în special cea francezã ºi a instituþiei papale, cu toate ordinele financiare care o protejeazã. Cel mai bun exemplu au fost rãzboaiele dintre Napoleon ºi Ducele de Wellington, sponsorizate, printr-o reþea de bãnci, de Rougemont.
Impozit pentru Vatican
La scurt timp dupã ce Sfântul Scaun le reamintise templierilor cã fuseserã iertaþi, Vaticanul, un "stat în stat" care nu face parte din UE, a intrat în vizorul Comisiei Europene, care a anunþat demararea unei anchete privind enorma sa avere imobiliarã, dar ºi înlesnirile fiscale de care se bucurã din partea guvernului de la Roma. Nimic nou sub soare, ar spune Eclesiastul!
Vaticanul s-a tot luptat cu casele regale ºi clasele politice. Filip cel Frumos (1268 – 1314) este recunoscut pentru conflictele sale cu Papalitatea ºi cu bancherii, cãrora a tot încercat sã le drãmuiascã veniturile. A vrut ºi el sã punã impozite pe câºtigurile feþelor bisericeºti, dar Papa Bonifaciu al VIII-lea, prin bula "Unam Sanctam", a declarat supremaþia papalã.
Filip l-a arestat. În 1307, când i-a arestat pe templieri, a exilat ºi toþi bancherii evrei ºi lombarzi, fãcându-ºi rost de „lichiditãþi". Abia în 1929, prin Concordatul Lateran, Benito Mussolini a reglementat situaþia. A recunoscut suveranitatea Vaticanului ºi i-a acordat 85 milioane de dolari în compensaþie pentru ce a suferit de-a lungul timpului.
De asemenea, a scutit Vaticanul de orice taxã, inclusiv pe investiþiile din afara oraºului.
Datoritã acestor privilegii, este aproape imposibil ca cineva sã evalueze averea Vaticanului în ziua de astãzi. Se pare cã forurile europene ar vrea! Iar templierii ar vrea sã-i drãmuiascã la sânge veniturile.
Ultimul rãzboi dintre Gog ºi Magog
La sfârºitul lunii octombrie, televiziunea israelienã - Canal 2 ºi Canal 10 - a difuzat un scenariu pentru urmãtorul rãzboi mondial, care avea în centrul intrigii Pãmântul Sfânt ºi Ierusalimul, amintind de profeþia biblicã despre ultimul rãzboi dintre Gog ºi Magog.
Dupã care ar urma a doua coborâre a lui Iisus Hristos ºi, în sfârºit, o pace veºnicã. Sã fi început deja marea cursã pentru Noul Ierusalim ºi monarhul absolut al lumii? Dacã nu a înnebunit toatã lumea, se miºcã "ceva" prin subteranele politicii oficiale, care o sã zguduie lumea din temelii. Sã fie templierii?!
 
Opiniile cititorilor (27)
  Adauga opinia ta!
Pagina: 2
"Noua ordine mondiala"
de CASSANDRA in data de 2008-01-06 02:09:08
S-ar parea ca Iezuitii au fost predecesorii americanilor lui Bush, care au pornit deja incolonati sub drapelul democratiei, sa faca ordine in lume, inclusiv "in numele crucii". Ca si acum 7 secole, se fac crime abominabile, iar crucea, nici atunci, nici acum, nu se stie a cui era? Ca a lui Hristos, sigur, nu!
  Raspunde
observator
de observator in data de 2007-11-25 22:06:52
bateti campii! masonii au legatura cu templierii cum are un patron cu angajatii sai. templierii nu sunt o organizatie oclta. ei sunt crestini! masonii sunt oculti. cei care au avut acuzatii contra vaticanului nu sunt templieri. sunt o simpla organizatie care se pretinde templiera. sunt out-seideri. templierii adevarati sunt crestini, publici ,,,,,, nu va luati dupa aparente si dupa zvonuri!
  Raspunde
corect
de el greco in data de 2008-01-13 01:51:10
ai dreptate OBSERVATORULE, bat campii, floricele pe campii hai sa le adunam copii.despre ce vorbim, despre adeptii lui HRISTOS.atunci in aceasta ecuatie ce cauta BANI ,ochiul diavolului si slujitorii lui HRISTOS.CRED CA AVEM NEVOIR DE TOIAGUL lui Moise pentru a despartii apele.oare nu a spus MANGAIETORULcelor saraci cu duhul cand a fost intrebat daca omul este bine sa plateasca impozit Cezarului a spus,,Da-ti Cezarului ce    citeste ...
"The New NINIVE"?
de "Proorocul NAUM" in data de 2007-11-25 19:46:19
Absolut toti acestia(acestea) sint nebuni de legat("CURzii" astia de AZI) !!!....Va recomandam sa ne cititi("Vechiul Testament" ;INDRAZNITI caci sint doar doua pagini deci nu o sa va explodeze "neuronul") ! In fine,cei care doresc sa se apere de DUHOAREA si PESTILENTA acestor insanitati le recomandam sa urmeze sfatul Sfintului EVAGRIE PONTICUL :"Tamiia mirositoare se va amesteca dupa rinduiala,in chip egal,rasina stravezie    citeste ...
  Raspunde
Buna!!!
de Fritz in data de 2007-11-25 18:38:52
Va chinuiti sa induce-ti in eroare totul si pe toti,dar, adevarul este undeva la mijloc!!!Ceva se va intampla,si asta cat de curand,ce se intampla in jurul nostru nupoate continua asa , e ilogic , nu face parte din viata,traim un film american de suspans in care un american se lupta cu tot pamantul si ....il invinge,normal,dupa mintea lor imbibata in hot-dog si droguri.Ce va urma ,va fi desigur,durere si iar durere,si acesti    citeste ...
  Raspunde
bancherii
de indries adriana in data de 2007-11-25 18:17:10
INCREDIBIL.....Traim in Italia,tocmai acum familia regala de Savoia ,in semn de multumire ca li s-a permis sa se intoarca in tara dupa 50 de ani de exil,au cerut statului italian despagubiri pentru daunele morale suferite,250 milioane de euro....de ce n-ar cere si cavalerii templari despagubiri pentru daunele suferite??? Asteptam acum o cerere de despagubire din partea Daciei,adresata Italiei,pentru daunele suferite acum    citeste ...
  Raspunde
Ce???
de Fritz in data de 2007-11-25 18:44:17
intelectualii,politicienii,s.a.m.d., isi ling Maybach-urile si BMW-urile,si in schimb nu sunt in stare de NIMIC,dar NIMIC,de fapt cam in toata istoria noastra NU AU FOST IN STARE DE NIMIC.Dovada ca profesiunea noastra de baza este c*.Pa!!!
Ordinul Templierilor
de FALIRAKI in data de 2007-11-25 14:25:48
Ordinul Templierilor S-a stabilit in orasul portughez TOMARinaa59. In 1314 Ordinul Templierilor a fost disolvat. Ordinul Templierilor a inflorit sub conducerea Marelui Maestru Henry Navigatorul . Orasul TOMAR trebuie zitat si desigur Conventul Cavalerilor lui Christos aflat acolo. E formidabil. Cladirile din Tomar au fost restaurate in sec.19 de contii de Tomar. In Tomar exista si un cartier evreiesc important o sinagoga si    citeste ...
  Raspunde
OrdinulTemplierilor
de FALIRAKI in data de 2007-11-25 14:35:10
S-a stabilit in Tomar in anul1159 Exista si detalii arhitecturale in stilul portughez MANUELIN . Incimitir e inmormantat fratele lui Vasco de Gama DIEGO da GAMA. Merita VAZUT
BRAND-UL "VATICAN"!!
de paul in data de 2007-11-25 12:20:02
Acest articol este o continuare a fanteziei lui Dan Brawn.CONCLUZIE: Brand-ul VATICAN se vinde bine!!
  Raspunde
PATRICIU CEL MAI MARE TEMPLIER !
de OBIECTIV in data de 2007-11-25 12:03:29
Dinu Patriciu ,Voiculescu,,Iliescu,Basescu,Nastase,Tiriac,Marko Bella,SO Vantu astia toti sunt cavalerii templieri ai Romaniei cancerul societatii romanesti carear trebui arsi pe rug cum facea pe vremuri inchizitia!
  Raspunde
Temelie
de Abraham in data de 2007-11-25 10:23:35
Singura forta care zdruncina cu adevarat temeliile lumii nu este banul, ci iubirea. Mai cititi ceva inainte de a scrie. Si... incercati sa traiti credinta.
  Raspunde
Omul este o fiinta vulnerabila
de Bufnitza Duminicala in data de 2007-11-25 19:53:59
Totul este de vinzare pe aceasta lume, trebuie doar ca sa se stabileasca un pret suficient de mare pentru a cumpara. Orice: dragoste, iubire, etc.
Episodul urmator: Templierii comunisti
de Tzatza in data de 2007-11-25 06:40:34
Pun pariu ca va fi unul care va scoate o poveste si cu lumea oculta comunista formata din: strungari, cizmari,ciobani :))) din momentul afisari cuvintului ciobani mia aparut in fatza Jiji templierul :)))), asta chiar ca are stofa de povesti cu Vaticanul :)))
  Raspunde


11
http://www.ziua.net/display.php?data=2006-05-20&id=199966

Misionarii cosmiciMaffeo Sabrino   (lipseste poza)      
         
   

"Oricat ar parea de ciudat, cei mai multi cosmonauti pregatiti sa plece in calatorii interstelare nu sunt nici in Statele Unite, nici in Rusia, nici in China. Sunt la Vatican. Biserica Catolica are, la aceasta ora, un numar impresionant de misionari cosmici si nu face un secret din asta". Afirmatia apartine col. dr. Emil Strainu, membru al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate si autor al unor lucrari pe aceasta tema. Col. Emil Strainu, specialist in radiolocatie, a inregistrat traiectoriile mai multor OZN-uri pe radarele militare din Otopeni, inca din anii '80. "In ceea ce priveste Vaticanul, echipele speciale de misionari iezuiti, care sunt antrenate pentru a pleca in orice moment spre alte lumi, au drept scop eventuala crestinare a extraterestrilor", spune Strainu.
Astronomi eminenti in apartamentele pontificale
Despre ce este vorba? Deasupra apartamentelor pontificale din Castelul Gandolfo, resedinta de vara a papilor inca din timpul pontificatului lui Urban al VIII-lea, mai multi astronomi eminenti din 19 tari s-au intalnit recent pentru a discuta despre prezenta vietii in spatiul extraterestru. S-ar parea ca noul Papa, Benedict al XVI-lea, este foarte interesat de asemenea aspecte considerate exotice in lumea stiintei. Informatia este confirmata in presa occidentala chiar de parintele Maffeo Sabrino, 82 de ani, care lucreaza la Observatorul Vaticanului de peste 40 de ani. Intrebat ce se va intampla daca intr-adevar s-ar descoperi extraterestri, a raspuns ca "este posibil ca Dumnezeu sa fi creat fiinte extraterestre". Daca s-ar face o astfel de descoperire, spunea el "ii vom intreba desigur daca cred in Dumnezeu si daca cunosc cele zece porunci".
Cel mai vechi observator astronomic
La rezolvarea problemei extraterestrilor ii va ajuta Observatorul Vatican, o institutie seculara care isi trage originile din 1578, cand Papa Grigore al XIII-lea a construit asa numitul "turn al vanturilor", un prim punct de observare a stelelor urmat mai tarziu de un adevarat observator astronomic, construit in spatele Catedralei San Pietro de Papa Leon al XIII-lea in 1891, mutat mai apoi la Castel Gandolfo si ulterior la Tucson, Arizona, USA.
Actualul observator, deservit de parintii iezuiti, este unul dintre cele mai bune din lume, putand cerceta galaxii aflate la cinci miliarde de ani lumina distanta fata de Terra. Pentru constructia sa au fost donate 3,5 miliarde de dolari de catre un grup de miliardari americani. Iar prin conferinta din Castelul Gandolfo, mai sus mentionata, actualul pontif, Benedict al XVI-lea, nu face altceva decat sa continuie o venerabila traditie de intalniri la nivel de experti in astronomie, initiata de predecesorii sai. Lucrurile merg insa mult mai departe.
Universalitatea Bisericii Catolice
Pentru o intelegere mai buna a intentiei Vaticanului, trebuie specificat de la inceput ca Biserica Catolica si-a promovat dintodeauna "universalitatea". In opinia ei, legatura dintre credincios si Dumnezeu se face, in principal, prin Biserica, ca societate a tuturor oamenilor. Astfel, o comunitate nu poate exista decat prin Biserica, principiu de baza al Evului Mediu si chiar al inceputului epocii moderne. In timp, "universalitatea" s-a manifestat si prin castigarea de noi adepti. Unii au fost crestinizati la inceputul Evului Mediu, mai ales prin intermediul elitelor (regi, nobili), pe cale mai mult sau mai putin pasnica, apoi mai tarziu, prin misionarism. Mai ales dupa descoperirea Americilor si Australiei. Misionarii au fost recrutati din randul preotilor sau, mai tarziu, laicilor catolici, foarte buni cunoscatori ai dogmei crestine, care au fost trimisi sau au acceptat de buna voie sa mearga in zonele in care Cuvantul Lui si Invataturile lui Cristos nu erau cunoscute. Ordinul Iezuit din randul caruia s-au detasat cei mai de seama misionari ai celui de-al doilea mileniu crestin a luat fiinta in secolul al XVI-lea, ca o reactie la aparitia protestantismului. Fondatorul acestui ordin e Ignatiu de Loyola, care a pus accentul pe foarte buna cunoastere a Bibliei si a invataturilor Bisericii Catolice.
In ultimii ani, "universalitatea" Bisericii Catolice a capatat noi dimensiuni. Termenul incepe sa fie inteles in sensul lui propriu, adica Vaticanul s-a gandit ca ar fi bine ca in momentul in care omenirea va intra in contact cu extraterestrii, catolicii sa purceada numaidecat la crestinarea lor. Astfel, catolicismul nu va fi prezent doar la nivelul populatiei Pamantului, ci va inainta in Univers. Propovaduirea credintei crestine in alte lumi decat cea terestra are la baza doua elemente fundamentale. Extraterestrii, in masura in care sunt entitati inteligente, sunt si fiinte spirituale, deci au aplecare catre religiozitate. In al doilea rand, Dumnezeu e unic, in orice lume posibila, de unde rezulta ca si extraterestrii trebuie sa fi primit cuvantul lui Dumnezeu. Noi l-am primit prin Cristos, ei, probabil, prin alt mesager.
Planul de crestinare a extraterestrilor
Concret, pregatirea misionarilor catolici se desfasoara in cadrul Observatorului Astronomic al Vaticanului. Planul de crestinare a extraterestrilor, coordonat de calugarii Ordinului Iezuit sub indrumarea directa a Papei, este deja gata. Lipsesc doar extraterestrii. Cel putin asa stim noi. In cazul unei intalniri de gradul 4, iezuitii ar trebui sa ii ia pe cei sositi din Cosmos cu binisorul. Crestinismul nu trebuie grefat pe civilizatia lor in mod brutal, ci trebuie asimilat ca o componenta naturala a acesteia.
"Mai intai ii vom lasa sa fie ei insisi, fara sa grabim, sa fortam botezul cu apa. Daca Crist este Primul si Ultimul Divin (Alfa si Omega) care vorbeste umanitatii, nu e absolut necesar ca acesta sa fie singurul cuvant spus intregului Univers.", spune Cristopher Corbally, directorul adjunct al Observatorului Vaticanului, in prezentarea programului de crestinare cosmica. Dupa botezul cu apa, ar urma raspandirea propriu-zisa a credintei in Iisus, conform preceptelor biblice de rit catolic.
Interesant este faptul ca C. Corbally specifica foarte clar zona pe care o cerceteaza: constelatia Vega. In anii '60, NASA a interceptat dinspre aceasta constelatie unde radio despre care s-a spus ca sunt emise de entitati inteligente. Uneori posibila relatie cu "ei" este expusa in detaliu. De pilda, Corbally stie ca "pentru ei (n.r. - extraterestrii) amoniacul ar putea corespunde mai bine pentru botez decat apa".
Observatorul Vaticanului, dat in functiune in 1891, a avut initial rolul declarat de a grabi apropierea dintre teoriile stiintifice si cele dogmatice. In ultimul timp insa conlucrarea dintre aceasta institutie si altele similare, inclusiv NASA, a devenit foarte puternica, Observatorul Vaticanului participand la un control asupra informatiilor din astronomie care se scurg catre societate. Cel putin asa spune Corbally: "Noi nu suntem o forta politieneasca pentru astronomi, dar si in stiinta trebuie sa existe un autocontrol, deoarece suntem tot timpul in pericolul de a promova teorii false".
Astronomul iezuit nu specifica insa daca sunt cenzurate informatiile privind fenomenul OZN sau de alta natura. Oricum, ramane de vazut daca nu cumva acei extraterestri, atat de asteptati, vor veni peste noi cu o civilizatie dominanta, urmand ca tot planul Vaticanului sa fie dat peste cap de "preoti" de-ai lor, care sa ne boteze in religia acelei lumi posibile. Pana una-alta, din mesajul de mantuire predicat de Cristos si transmis de evanghelisti nu exista nici un fel de informatii despre existenta unei alte forme de viata, similara umanitatii, in Univers. (I. GOLEA)
Dan Ciachir: Dumnezeu este Creatorul si Proniatorul lumii
Scriitorul Dan Ciachir, unul dintre cei mai renumiti specialisti pe probleme teologice, sustine ca Dumnezeu a creat omul, ca fiinta rationala, a carui resedinta a fost si ramane Pamantul. "Dumnezeu nu a creat alte fiinte inzestrate cu ratiune si libera vointa", spune editorialistul ZIUA. Dan Ciachir a precizat ca in afara celor vazute, Cosmosul si omul, creatia divina cuprinde si opera spirituala care contine existentele nevazute. Adica, cele noua trepte ingeresti. Prezentam in continuare punctul de vedere al scriitorului Dan Ciachir.
"Cel mai bine este formulat rolul de Creator al lui Dumnezeu in primul articol al Simbolului Credintei: <<Cred intr-unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamantului, al tuturor celor vazute si nevazute>>. Acest prim articol al Simbolului de Credinta a fost promulgat de Sinodul I Ecumenic de Niceea din anul 325. "Dumnezeu a creat o data pentru totdeauna Cosmosul, respectiv pamantul care este resedinta omului creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Creatia divina a fost intocmita o data pentru totdeauna si in afara de cele vazute (Cosmosul, omul) cuprinde opera spirituala care cuprinde existentele nevazute: cele noua trepte ingeresti.", adauga Ciachir. "Asa cum au stabilit sinoadele ecumenice a caror invatatura a fost insusita atat de Biserica Ortodoxa, cat si de Biserica Romano-Catolica, creatia divina nu este susceptibila de evolutie. Pe buna dreptate evolutionismul, teoria darwinista a <<evolutiei speciilor>> sunt respinse de Biserica. Dumnezeu este Creatorul si Proniatorul lumii. Al doilea termen trebuie inteles in sensul unui carmaci care isi conduce corabia pe care a faurit-o. Ca fiinta rationala, Dumnezeu n-a creat decat omul a carui resedinta a fost si ramane Pamantul. Dumnezeu nu a creat alte fiinte inzestrate cu ratiune si libera vointa."
Incidentul Corona-Roswell
   
         
               
      
      
      Incidentul Corona, cunoscut sub numele de Cazul Roswell         
         
   

In vara anului 1947, un obiect zburator fusiform s-a prabusit in desertul din New Mexico langa micul orasel Corona. Un cioban local a gasit resturi ale acestuia in timp ce iesise cu oile in ziua urmatoare incidentului. La indemnul prietenilor si vecinilor care l-au sfatuit sa caute un avantaj material din acest lucru, a strabatut peste 120 de kilometri pana in orasul Roswell pentru a arata aceste resturi atat civililor, cat si armatei si presei.
Ziarul Roswell Daily Record a publicat peste cateva zile un articol pe prima pagina in care mentiona ca o "farfurie zburatoare" a fost capturata de catre armata in apropiere de Roswell, nu Corona, si din aceasta cauza incidentul a ramas in istorie ca "Incidentul Roswell" in loc de "Incidentul Corona"...
Fie din greseala sau cu intentie, armata a declarat ca a recuperat o "farfurie zburatoare" si ca va fi transportata spre cercetare intr-o alta locatie, cu un grad superior de securitate. La cateva ore de la aceasta, armata a schimbat declaratia spunand ca atat autoritatile locale, cat si respectivul fermier s-au inselat, ceea ce gasise acesta fiind nimic altceva decat resturile unui balon metorologic. Pentru a intari aceasta noua versiune, armata a recurs la intimidari si mituiri ale martorilor, de la noi indatoriri si noi misiuni "de securitate nationala" in cazul martorilor din cadrul armatei, pana la amenintari cu moartea in cazul civililor, incluzand si membrii familiilor acestora. In cea mai mare parte, aceasta strategie a avut efect, insa nu in intregime. Corpul unui extraterestru decedat in timpul prabusuirii navei a fost filmat in timpul autopsiei. Filmul a fost difuzat in toata lumea.12
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / “The Vietnam War”
« : 11 Aprilie 2008, 16:27:30 »
“The Vietnam War” 
Handout #14 // February 7, 2006 
Here are some facts about “The Vietnam War” that generally are not included in many history textbooks or encyclopedias here in America: 
   Avro Manhattan, author of many books (e.g., The Vatican’s Holocaust and The Dollar and the Vatican), has written about the Vietnam War.  Here are some quotes by Manhattan:
•   “The role played by the Vatican in the Vietnam War (1956-1976) was not only important, it was decisive.  …Since without the Vatican such a war would have never occurred.  Initially, the Vietnam conflict had nothing to do with the USA.  …It had been a problem dealing exclusively with French colonialism.  The defeat of France during the Second World War (1940-1945) had inspired Indo-Chinese national aspirations for ultimate independence from French Imperialism throughout Asia.”
•   “…The Vatican opposed the move [for an independent Vietnam] since it wished to retain and to control the former French colonies; to that effect it plotted the setting up of a Vietnam controlled by Vietnamese [Roman] Catholics [Ed. Note: a small minority].”
•   “…[The Vatican] plotted for a territorial split which divided the country into North and South.  …Whereas the North remained a Communist enclave, the South turned into the territorial and political domain of three fanatical Catholic brothers.”
•   “These three [brothers] formed a kind of triumvirate, whereas one became the president, known as President Diem; the second became Chief of Police; and the third [Ed. Note: the Archbishop of Hue] controlled the Church.  The brotherly triumvirate in this manner came to control the political, ecclesiastical, and police machinery of the whole country – a control which they kept with an iron fist until two of them were murdered three years later.” (Ed. Note: These 3 Catholic leaders horribly persecuted the Buddhist majority!)
•   “…It was the Vatican, with the help of the U.S. Catholic lobby headed by Cardinal Spellman, that initially propelled [Roman Catholic] Diem into power [in South Vietnam].  The powerful trio, namely [Pope] Pius XII, Cardinal Spellman, and John Foster Dulles, were behind the setting up of a semi-totalitarian regime in South Vietnam from its inception.” ((Ed. Note: Some people called Vietnam “Spelly’s  [i.e., Spellman’s] War”.))
•   “…The media of America [initially] remained strangely silent about the whole issue [of Catholic persecution of Buddhists in South Vietnam].  When they were forced [Ed. Note: because so much of it was being reported in the rest of the world’s media] to report the news of the persecutions of the Buddhists by the [Roman] Catholic [South Vietnamese President] Diem, either they gave them the smallest coverage, or minimized the whole issue when not slanting the news altogether.  The Catholic-CIA-Diem lobby saw to it that the whole picture became effectively blurred lest the American people take action.”
For more information on the Vietnam War, please visit www.pastorbutch.com (click on the “Tackling the Tough Topics” box) or www.tacklingthetoughtopics.net, and please read the TTT newsletters entitled “The Vietnam War” and “Deceitful Revisers and Editors of History”.  Avro Manhattan’s two books with chapters on the Vietnam War (The Vatican’s Holocaust and The Dollar and the Vatican) are both available – each is $9.95 postpaid.  To order a copy of either or both books, please make check or money order payable to “Ozark Book Publishers”, and mail it to: Ozark Book Publishers // P.O. Box 3703 // Springfield, MO 65808.


13
 
“The Vatican’s Holocaust”
 
 ((NOTE:  All emphasis throughout this newsletter, unless otherwise noted, is by the editor of “Tackling the Tough Topics (TTT)”.  Some issues of my TTT newsletters and my “Examining the Tough Issues (ETI)” newsletters can be read on the following three Internet web sites:
www.tacklingthetoughtopics.net, www.calltodecision.com, & www.libertytothecaptives.net. (The last site has a link to the first site.))
 
WARNING: This issue of the TTT newsletter may seriously “disturb” some folks’ “comfort zones”.  However, TRUTH is more important than any of our “comfort zones”. 
 
DEDICATION: This issue of the TTT newsletter is dedicated to all those who are exposing evil, corruption, and tyranny wherever and whenever they occur – whether in the government or in the “Church” (to include any Church’s false doctrines)!  (Please see Ephesians 5:11.)
 
IMPORTANT NOTE #1:  I (the editor of the ETI & TTT newsletters) am not a Roman Catholic; I also most definitely am not anti-Roman Catholic as far as individual Roman Catholics go.  My dad and 90% of my relatives are Roman Catholic; my best friend is Roman Catholic; and the majority of my friends are Roman Catholic.  I am, however, against the top levels of secret societies (from the hierarchy of the Jesuit Order to the hierarchy of Freemasonry).  This is because these secret societies control the leadership of the Roman Catholic Church (through the Jesuit Order and P2 Masonry), and have often used this hierarchical system for evil purposes, such as Inquisition, ‘holy’ crusades, and religious genocide.  The hierarchical system of the Roman Catholic Church is used quite efficiently by secret societies to not only keep over one billion Catholics in line, but also to gather intelligence, to infiltrate governments (through its Knights of Malta, “temporal coadjutors”, etc.), to infiltrate non-Catholic Christian denominations, etc.  These secret societies also control the leadership of most of the larger, non-Catholic, Christian denominations.  I am also against any religious hierarchy that tries to place itself equal to or above the Lord Jesus Christ, the Son of God – or equal to or above God’s Holy Word (i.e., the Holy Bible) and His Ten Commandments!
 
IMPORTANT NOTE #2:  We can no longer afford to REMAIN SILENT on critical issues for fear of offending any particular group – in this case, Roman Catholics.  Please carefully consider this quote by author Dave Hunt: “We are told to love one another as Christ has loved us.  Pop psychology trivializes that command by equating it with a ‘positive’ attitude.  Forgotten is the first duty of love: to speak the truth (Ephesians 4:15).  Real love does not flatter or soothe when correction is needed but [rather] points out the error which is blinding and harming the loved one.  Christ said, ‘As many as I love, I rebuke and chasten; be zealous, therefore, and repent’ (Revelation 3:19).  Instead, the idea is now current that love excludes rebuke, ignores the truth, and seeks unity at any price.  Only disaster can result.”
 
Why Am I Writing More & More About Roman Catholicism?
 
   This editor of the ETI and TTT newsletters has been writing more on the Roman Catholic Church’s hierarchy, and especially its Jesuit Order, in recent newsletters because I keep uncovering more and more about the deep hatred that the hierarchy of the Roman Catholic Church has for independent Bible-believing Christians, Protestants, Orthodox Christians, and Jews.  We Americans have, for the most part, been largely ignorant of the well-documented history of the Roman Catholic Church in conducting brutal religious genocide (via Inquisition, ‘holy’ wars, and ‘holy’ crusades) against all the afore-mentioned groups. ((Please see my TTT newsletters entitled “Death by Government and Death by Church”, “Bloody Hands & Wicked Hearts”, and “Deceitful Revisers and Editors of History” on the following Internet web sites: www.tacklingthetoughtopics.net and www.calltodecision.com (click on the “Tackling the Tough Topics” ‘box’ in the left-hand column of their home page.)) Sadly, many Americans believe the “ecumenical rhetoric” of the Roman Catholic Church’s hierarchy – i.e., that she has “changed her ways” and now loves all the “separated brethren”.  However, my study of the Papacy shows me that this is just a RUSE [i.e., a “stratagem” – per Webster’s Dictionary: “any trick or scheme for achieving some purpose”].  The “purpose” is to bring all non-Catholic Christian denominations under the “umbrella” [i.e., control] of the Papacy!
 
Yes, the Papacy, despite its “ecumenical rhetoric”, has not changed a bit over the many centuries in the following categories:
 
•   Its deep hatred of Jews, all independent Bible-believing non-Catholic Christians, Protestants, and Orthodox Christians (as recently as the 1940s we find the Roman Catholic Ustashi militia in Croatia, led and urged on by Franciscan priests, monks, and friars, slaughtering from 600,000 to one million Serb Orthodox Christian men, women, elderly, and children – many of the victims being first brutally tortured);
•   Its long-held dream to bring all non-Catholic Christians under its monopolistic, totalitarian, ecclesiastical control;
•   Its long-held dream to head up a totalitarian one-world religious organization; and,
•   Its long-held dream to bring all world leaders – especially those in “Christian” countries – under the temporal power of the pope. (That is, the Papacy would be the top player and “controller” in a one-world government – just like it was the top player and “controller” on the European continent for many centuries!  Kings indeed bowed before popes.)
 
Indeed, power – absolute power – has long been the “game” at the Vatican.  History has recorded the Vatican’s deep hatred for religious liberty and freedom of conscience.  The U.S. Constitution, with it “Bill of Rights” guaranteeing such liberties, has long been hated by the Vatican. (For a good example of this, please read the Syllabus of Errors issued in 1864 by Pope Pius IX.)  I have heard that there is an acronym in use by some Knights of Columbus in America.  This acronym is “M.A.C.”: “Make America Catholic”.  America is the last “roadblock” in the way of the Vatican and the rest of the globalist rich and power elite in their dreams for one-world government and one-world religion.  Is America scheduled for a religious genocide – another Inquisition – as occurred in the 1940s in Croatia?   I believe the danger is very real and possibly quite imminent – and that is why I have been writing more and more about the Roman Catholic Church’s hierarchy, its long-held dreams of world domination, its love of Fascist regimes, and its well-documented history of torture and religious genocide!
 
 
DEFINITIONS:
 
“Poglavnik” – A word of Slavic origin used by some writers to describe the “supreme leader” in the Fascist State of Croatia during World War II (i.e., Ante Pavelic) – it carries the same meaning as the German word “fuehrer”.
 
“Ustashi” – The Roman Catholic militia (and later army) in the Fascist State of Croatia during World War II – “Catholic Actionists”.
 
I. INTRODUCTION
 
   I have briefly covered the topic of the Vatican’s Holocaust in Fascist Croatia during World War II in a number of previous newsletters, such as “Death by Government and Death by Church” and “Bloody Hands & Wicked Hearts”.  However, since the hierarchy of the Roman Catholic Church has not changed its genocidal ways, I felt that it was time to cover the Vatican’s Holocaust in Croatia in more detail, and in a TTT newsletter dedicated specifically to that topic.
 
   There would be no need to write this newsletter if Roman Catholic religious genocide was limited only to the 12th century or even farther back in history.  Unfortunately, Roman Catholic authorities in Fascist Croatia – with the blessings of the Vatican – planned and carried out a brutal religious genocide in the 20th century – in the 1940s!  Despite all its ecumenical rhetoric, the hierarchy of the Roman Catholic Church has NOT really changed!
 
   The quotations that follow in the next section will show that the hierarchy of the Roman Catholic Church has had a great propensity for torturing, butchering, and slaughtering innocent people for many centuries.  This hierarchical system of “religion” lends itself to ecclesiastical tyranny, torture, assassination, mayhem, and mass murder – because it will do anything and everything – no matter how evil and horrible – to maintain its existence, its wealth, its power on the geopolitical scene, and its control over its adherents!  Indeed, as author Dave Hunt puts it so well: “There is no doubt that the claim of [papal] infallibility further encourages the despotism which is already so much a part of the papacy.  Despotism in turn leads to contempt for truth because the despot’s power over others must be maintained at all cost.”
 
II. HERE ARE SOME RELEVANT QUOTES (that reveal the Vatican’s great propensity for torturing, butchering, and slaughtering innocent people):
 
   “What has turned my soul against Roman [Catholic] abuse of power is the way in which it has tortured and burned such saints of God as Joan of Arc, hundreds of the Albigensian martyrs in France in the 12th century, the Knights Templar, John Huss [Czech Jan Hus], the Dominican Savonarola, the Dominican Giordano Bruno, [and] the Anglican bishops Cranmer, Ridley, and Latimer.  The Inquisition has promoted at least two wholesale massacres:  thousands of Protestant Waldensians in northern Italy, and thousands of Protestant Huguenots by the massacre of St. Bartholomew in France.  More than 30,000 of the most cultured Protestants of France were put to the sword on the night of St. Bartholomew, August 24, 1572.  At the news [of this brutal, bloody massacre], the Pope had cannons fired, proclaimed a jubilee, ordered a Te Deum of thanksgiving to be sung, and struck a special medal to commemorate the glorious ‘victory’.” – Charles A. Bolton (Ex-Roman Catholic priest)
 
   “Disregarding the maxims and the spirit of the Gospel, the papal Church, arming herself with the power of the sword, vexed the Church of God and wasted it for centuries, a period most appropriately termed in history, the ‘dark ages’.  The kings of the earth gave their power to the Beast.” – John Foxe (or, Fox) (1516-1587; Author of Foxe’s Book of Martyrs)
 
   “When confronted with ‘heresy’, she [i.e., the Roman Catholic Church] does not content herself with persuasion, arguments of an intellectual and moral order appear to her insufficient, and she has recourse to force, to corporal punishment, [and] to torture.”
   H.M.A. Baudrillart (Rector of the Catholic Institute of Paris)
 
((Ed. Comment to the preceding quote: The Roman Catholic Church has never hesitated to use the most brutal force to crush her “enemies” – either real or perceived.  Torture, Inquisition, ‘holy’ crusades, and religious genocide have been a “regular diet” of the Roman Catholic Church throughout its history!))
 
   “The desire for worldly power began to manifest itself in the Church, on a broad scale, in the 4th century, when the Roman Empire ceased its persecutions, and made Christianity its State religion.  The spirit of Imperial Rome passed into the Church.  The Church gradually developed itself into the pattern of the Empire it had conquered.
   [Imperial] Rome fell.  But Rome came to life again, as a world power, in the name of the Church.  The popes of Rome were the heirs and successors of the Caesars of Rome.  The Vatican is [located] where the Palace of the Caesars was.  The [Roman Catholic] popes have claimed all the authority the Caesars claimed, and more.  The Papal Palace, throughout the centuries, has been among the most luxurious in all the world.  Popes have lived in pomp and splendor unsurpassed by earthly kings.  In no place on earth is there more ostentatious pageantry and show of magnificence than at the coronation of a pope.
   …The horrors of the Inquisition, ordered and maintained by the popes, over a period of 500 years, in which unnumbered millions were tortured and burned, constitute the most brutal, beastly and devilish picture in all history.
   …The city of Rome, first pagan, then papal, has been the dominating power of the world for two thousand years (200 B.C. to A.D. 1800).
   …It is inconceivable that any ecclesiastical organization, in its mania for power, could have distorted and desecrated and corrupted, for its own exaltation, the beautiful and holy religion of Jesus [Christ].”
Henry H. Halley (Author of the Pocket Bible Handbook)
 
“These religious crusades [carried out by armies dispatched by order of the Vatican] and [accompanying] genocide (frequently in the form of State-Church genocide) were often directed at innocent peasants and farmers (e.g., Albigenses, Waldenses, French Huguenots, etc.) whose only ‘crimes’ were placing the Bible in higher authority than the pope, and refusing to recognize papal authority.  These innocent people were falsely called ‘heretics’ [by the Roman Catholic hierarchy].  Papal armies were raised (often using murderers, rapists, etc., who had been released from prisons) and sent to exterminate entire villages and regions.” (July 13, 2005)
   Darryl Eberhart (Editor of “Tackling the Tough Topics”)
 
   “History records the appalling story of suffering and martyrdom endured by untold millions across the centuries at the hand of the PAPAL MACHINE.”
   Wilson Ewin (Canadian Christian writer & author)
 
“History estimates that over one hundred million people lost their lives during that time of [Papal] Roman tyranny.  Is it any wonder that God graphically describes this onslaught of [Papal] Rome as her being ‘drunken with the blood of the saints, and with the blood of the martyrs of Jesus’, and calls her the ‘Beast’?”
   John Daniel (Author of the book The Grand Design Exposed)
 
   “Roman Catholicism was born in blood, has wallowed in blood, has quenched its thirst in blood, and it is in letters of blood that its true history is written.” (1940)
   Baron DePonnat (French statesman)
 
   “And of all plagues with which mankind are cursed,
   Ecclesiastic tyranny is the worst.”
   Daniel DeFoe (1660-1731; English writer)
 
   “We [i.e., the Roman Catholic Church] will declare a holy war [against evangelicals in Brazil]; don’t doubt it.  The [Roman] Catholic Church has a ponderous structure, but when we move we will smash anyone beneath us.” – Roman Catholic Bishop Bohn
(Statement at the 31st National Conference of the Bishops of Brazil; “Charisma”, May 1994)
 
   “Persecution of non-Catholics in Catholic-controlled countries should warn Americans as to what will happen here [in America] if the pope ever gains full control of this country.  Rome never changes.” – Raywood Frazier (March 16, 1960)
 
III. THE VATICAN’S HOLOCAUST IN CROATIA DURING WORLD WAR II
 
   Let us open this section with some relevant quotes (plus a few editorial comments) concerning this brutal religious genocide carried out by the Roman Catholic Church in Croatia in the 1940s:
 
   “This [Ed. Note: her booklet “Ravening Wolves”] is the record of torture and murder committed in Europe in 1941-1945 by an army of [Roman] Catholic Actionists known as the Ustashi, led by monks and priests, and even participated in by nuns.  The [innocent Serb Orthodox Christian] victims suffered and died in the cause of liberty and freedom of conscience.  The least we can do is to read the record of their sufferings and keep in mind that it happened, not in the dark ages, but in our ENLIGHTENED [Ed. Note: emphasis in original] generation.  Ustashi is another name for Catholic Action.”
   Monica Farrell (Author of the booklet “Ravening Wolves”)
 
   “A good Ustashi [Ed. Note: a member of the Roman Catholic militia (and later the army) in Croatia] is one who can use a knife to cut a child from the womb of its mother.”
   Ante Pavelic (Roman Catholic; Croatian Fuehrer during World War II; an alternate spelling of his name is Pavelitch)
 
   “Today it is no longer a sin to kill a child of seven, should such a child be opposed to our movement of the [Roman Catholic] Ustashi [militia – and later the army].”
   Croatian Roman Catholic priest Juric (Quote taken from Jack T. Chick’s book Smokescreens; page 29)
 
   “The Jesuits, in control of [Adolph] Hitler’s occultic and homosexual Third Reich…, installed puppet dictators throughout Europe.  They were:
 
•   Bavarian Germany and the Third Reich – [Adolph] Hitler [born-died: 1889-1945]
•   Italy – [Benito] Mussolini [born-died: 1883-1945]
•   ‘Vichy’ France – [Henri Philippe] Petain [born-died: 1856-1951]
•   Spain –  [Francisco] Franco
•   Austria – Seyss-Inquart
•   Poland – Frank
•   Slovakia – [Jesuit] Priest Tiso
•   Croatia – [Ante] Pavelitch ((Ed. Note: alternate spelling: Pavelic))
•   Belgium – Degrelle.
 
All these Roman Catholic, Jesuit-controlled, Jew-hating dictators were loyal to the greatest war criminal of all, Papal Caesar Pius XII and his master, Jesuit [Superior] General Wlodimir Ledochowski.” – Eric Jon Phelps (Author of Vatican Assassins)
 
   “[Roman] Catholic religious orders gave total and continuous support to the [Roman Catholic] Ustashi [militia – and later the army].  Before the establishment of the Independent State of Croatia (1941) their convents were hiding places for the Ustashi terrorists, [where they] concealed Ustashi presses, and were depositories of Ustashi subversive literature and even of hand grenades, guns and dynamite.
   The Ustashi carried out their [pre-World War II terrorist] activities screened by members of [Roman Catholic] religious orders, male and female.  Nuns prepared uniforms, emblems and medical equipment for Ustashi detachments.”
   Avro Manhattan (The Vatican’s Holocaust; page 99)
 
((Ed. Comment to the preceding quote: The hiding of terrorists and revolutionaries – and their arms and ammunition – in Roman Catholic convents and monasteries has occurred frequently throughout history, and on a number of continents!  Could it happen here in America?))
 
   “The [Roman] Catholic priests [in Croatia in the 1940s] changed their robes for the uniforms of the dreaded [Roman Catholic] Ustashi [militia – and later the army] killer squads, and led the most barbaric, brutal raids upon those [Serb Orthodox Christian] people, and practiced satanic torture never before known in this century.  We are not talking about 800 years ago.  We are talking 1940.” – Jack T. Chick (Smokescreens; page 25)
 
((Ed. Comment to the preceding quote: Many of the Ustashi leaders and advisers were Franciscan priests, monks, and friars.  Some of the top “advisers to the military” were Jesuit prelates, such as Monsignor Aloysius Stepinac (the Archbishop of Zagreb) and Monsignor Ivan Saric (the Archbishop of Sarajevo).))
 
   “Most of [Fascist] Croatia’s Catholic clergy were fanatically behind [Croatian poglavnik/fuehrer Ante] Pavelic and his unbelievably evil regime.  Medals were even given by Pavelic to nuns and priests, thus betraying the fact that many of them played active roles alongside the Ustashi military.  Franciscan monks in particular joined Ustashi battalions.”
   Dave Hunt (A Woman Rides the Beast; page 301)
 
   “Once [Croatian fuehrer Ante] Pavelic took power, [Jesuit] Archbishop [Aloysius] Stepinac issued a Pastoral Letter ordering the Croatian clergy to support the new Ustasha State.  The involvement of [Roman] Catholic clergy either in active participation or in blessing the Ustashi-run holocaust is well documented.  One Franciscan monk, Miroslav Filipovic, headed the Jasenovac concentration camp for two years, during which time he directed the extermination of no less than 100,000 victims, mostly Serbian Orthodox.  [Jesuit] Archbishop Stepinac headed the committee which was responsible for forcible ‘conversions’ to Roman Catholicism under threat of death – and was also the Supreme Military Apostolic Vicar of the Ustashi Army, which effected the slaughter of those who failed to convert [to Roman Catholicism].  [The Jesuit Archbishop] Stepinac was known as the ‘father-confessor’ to the Ustashi, and continually bestowed the blessing of Holy Mother Church upon its members and actions.” – Dave Hunt (A Woman Rides the Beast; page 302)
 
   “…[Orthodox Christian] Serbians…were marked for death in Yugoslavia [Ed. Note: more specifically, in the Roman Catholic Fascist Croatian State].  They were given one choice: to convert to [Roman] Catholicism, or die.” – Jack T. Chick (Smokescreens; page 24)
 
   “The non-Catholic population of [Roman] Catholic Croatia [Ed. Note: almost all the non-Catholics were Serb Orthodox Christians]…were given two basic alternatives: conversion [to Roman Catholicism] or death.  Their [Orthodox Christian] church buildings were closed; parish documents [were] destroyed; ecclesiastical buildings [were] burned down; [and] Orthodox [Christian] worshippers very often were arrested inside their own churches, and kept there or in local halls while awaiting their fate: forced conversion, concentration camps or execution.  Their survival, more often than not, depended upon the whim of the Ustashi Commandants and of the [Roman] Catholic Padres (priests) accompanying them.”
   Jack T. Chick (Smokescreens; page 25)
 
((Ed. Comment to the preceding quote: Is this what non-Catholic Americans will be facing when America soon comes under complete totalitarian Roman Catholic rule in an American Fascist super-Police State?  It is reported that there are 10 Jesuit Provincials assigned to the USA – and America is divided into 10 FEMA regions.  Is this just a “coincidence”?))
 
   “Ante Pavelic, as poglavnik (Fuehrer) or the [Roman Catholic Fascist] nation of Croatia, and Stejpan Hefer, as governor-general of Baranja County, assured their places in history atop the mutilated bodies of nearly a million victims…
   Both were middle-aged Roman Catholics…members of [the Yugoslavian] Parliament [and] participated in the genocide of their countrymen, in murders carried out with sadism that would shock even their Nazi allies [and] both would escape [after the war] to Argentina [via the Vatican Ratlines] to resurrect their movement in exile.”
   Scott and Jon Lee Anderson, Inside the League (Quote taken from Dave Hunt’s book A Woman Rides the Beast; page 296)
 
   “Mass murders [Ed. Note: of Serb Orthodox Christians] were supplemented by the massacres of individuals.  The Ustashi very often used the most primitive weapons, such as forks, spades, hammers and saws, to torture their victims prior to their execution.  They broke their legs, pulled off their skin and beards, [and] blinded them by cutting their eyes with knives and even tearing them from their sockets.”
   Jack T. Chick (Smokescreens; page 29)
 
   “They did not spare women or children.  …Nazi occupational troops discovered children who had been impaled upon stakes by the Ustashi, their little members distorted with pain.  Catholic priests advocated the killing of children.”
   Jack T. Chick (Smokescreens; page 29)
 
   “Unlike the Germans [Ed. Note: more specifically, the Nazi SS], who were interested only in the quickest and most efficient means of mass extermination, the [Croatian Roman] Catholic Ustashi, with priests and bishops participating and giving their blessing, took great pleasure from ‘torturing before killing.  Most of their victims were not shot but were strangled, drowned, burned, or stabbed to death.  Serbs were herded into Orthodox churches by the [Roman Catholic] Ustashi [as the [Roman Catholic] crusaders had done with Jews in an earlier age], who then barred the doors and torched the timbers’.”
   Dave Hunt (A Woman Rides the Beast; page 303; quoting Scott and Jon Lee Anderson, Inside the League, for the last part of the above quotation)
 
   “Estimates of the number of victims [of the Vatican’s Holocaust in Croatia in the 1940s] exceed a million.  This is probably a realistic figure.  Yugoslavia in its war crimes trials estimated that from 700,000 to 900,000 victims were ‘tortured and put to death…[in] the two dozen concentration camps’ within Croatia, and tens of thousands never reached the camps.  Many were Jews, but most were Serbians of Orthodox faith who were give the choice of conversion to Roman Catholicism or death.
   Both in Yugoslavia and the Ukraine, Roman Catholic priests, bishops, and cardinals, with the full knowledge of the Vatican, participated in and gave their blessing to some of the bloodiest and most barbaric massacres of the war, aimed at giving Roman Catholicism control of these regions.”
   Dave Hunt (A Woman Rides the Beast; pages 303 and 304)
 
   “This [Ed. Note: Roman Catholic genocide against the Serb Orthodox Christians in Croatia in the 1940s] happened in our generation…  This [religious genocide] is an example of the unleashed rage of the Vatican.  I once read that ‘Rome [i.e., the Roman Catholic Church] when in the minority is as gentle as a lamb; when in equality is as clever as a fox; and when in the majority is as fierce as a tiger’.  I believe that this is an accurate description.”
   Jack T. Chick (Smokescreens; page 32)
 
   “…Here [in Croatia in the 1940s] the [Roman] Catholic Church [erected] a State in complete accord with all her tenets.  The result was a monster standing upon the armed might of twin totalitarianisms:  the totalitarianism of a ruthless Fascist State and the totalitarianism of [Roman] Catholicism…
   What gives to such a creature of Vatican diplomacy its peculiar importance is that here we have an example of the Catholic Church’s implementing all her principles, unhampered by opposition, or by fear of world opinion.
   The uniqueness of the Independent Catholic State of Croatia lies precisely in this: that it provided a model, in miniature, of what the Catholic Church, had she the power, would like to see in the West and, indeed, everywhere.  As such it should be carefully scrutinized.  For its significance…is of the greatest import to all the freedom-loving peoples of the world.”
Avro Manhattan (From his book The Vatican’s Holocaust)
 
Croatian dictator Ante Pavelic had the full backing of the Roman Catholic Church’s hierarchy.  The Roman Catholic Ustashi, under the command of Pavelic and Roman Catholic prelates, slaughtered from between 600,000 to one million innocent Serb Orthodox Christian men, women, elderly, and children in the 1940s in Croatia.  Children were impaled on stakes; women and young girls were ravished and then brutally murdered; Serb Orthodox priests were crucified to wooden doors; eyes were gouged out and used for necklaces; and many other acts of savagery and torture were carried out against Serb Orthodox Christians!  Many of the Ustashi militia commanders and concentration camp commandants were Franciscan priests, monks, and friars!  Photos of this butchery (religious genocide), the names of the Ustashi leaders (to include Catholic clergymen), etc., can all be found in Avro Manhattan’s book The Vatican’s Holocaust.
 
   This issue of the TTT newsletter only “scratched the surface” of this vicious Roman Catholic religious genocide against Serb Orthodox Christians during World War II.  I have deliberately not included some quotations that revealed even worse tortures that were inflicted upon the Serb Orthodox Christians, which included the brutal torture of women and young girls!
 
IV. FINAL QUOTES
 
   “Truth is violated by falsehood, but it is outraged by silence.”
   Henri-Frederic Amiel (1821-1881; Swiss writer and philosopher)
 
   “When freedom is at stake, silence is not golden – it is yellow [i.e., cowardly].”
   Tom Anderson (Writer)
 
   “To sin by silence when they should protest makes cowards of men.”
   Abraham Lincoln (1809-1865; 16th President of the United States)
 
((Ed. Comment to the preceding three quotes: How can anyone – whether Catholic or non-Catholic – whitewash, cover up, or remain silent about this vicious religious genocide where Roman Catholic clergymen, who claim to represent Christ, led and participated in the torture and slaughter of from 600,000 to one million innocent Serb Orthodox Christian men, women, elderly, and children?  Don’t we realize that history often repeats itself?))
 
   “Men and women become accomplices to those evils they fail to oppose.”
   (Author unknown to this editor)
 
   “All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing.”
   Edmund Burke (1729-1797; British orator, author, and statesman)
 
“Evil too often reigns by default – lack of opposition.”
   John Alan Coey (1950-1975; American citizen killed-in-action while serving in the Rhodesian Light Infantry as a combat medic; a true Christian gentleman and soldier)
 
   “It is my opinion that if the liberties of this country – the United States of America – are destroyed, it will be by the subtlety of the Roman Catholic Jesuit priests, for they are the most crafty, dangerous enemies to civil and religious liberty.  They have instigated most of the wars of Europe.”
Marquis de LaFayette (1757-1834; French statesman and general; served in the Continental Army under General George Washington)
 
   “During a sermon in 1850, [Roman Catholic] Archbishop John Hughes of New York, the nation’s leading Vatican spokesman, acknowledged that a conspiracy to subjugate free America did exist after all.  The Catholic press was ecstatic.  An excerpt from ‘Shepherd of the Valley’, the official journal of the [Roman Catholic] Bishop of St. Louis, declared, ‘If Catholics ever gain a sufficient numerical majority in this country, religious freedom is at an end.  So our enemies say, so we believe.’  [Catholic Archbishop] Hughes’ own paper, the ‘New York Freeman’ brazenly announced, ‘No man has a right to choose his religion.’”
   Dr. William P. Grady
 
((Ed. Comment to the preceding quote: Might the massive Roman Catholic illegal immigration coming across our southern border with Mexico be part of the above-referenced plan “to subjugate free America”.  Is the plan designed so that Roman Catholics will “gain a sufficient numerical majority in this country” in order to put an end to religious freedom?
 
   “During this Congress [of Verona, Italy in 1822], it was decided that America would be the target of Jesuit emissaries and that America was to be destroyed at all costs.  Every principle of the [U.S.] Constitution was to be dissolved and new Jesuitical principles were to be put into place in order to exalt the Papacy to dominion in America.”
   Bill Hughes (Author of The Secret Terrorists and The Enemy Unmasked)
 
   “For over 200 years, the goal [of the Jesuits] has been the complete destruction of the United States Constitution. 
   …In the religious arena, the goal of the Jesuits is to wipe out any trace of Protestantism and other religions, and to restore worldwide domination by the pope.” – Bill Hughes
 
   “The State has not the right to leave every man free to embrace whatever religion he should deem true.
   …The [Roman Catholic] Church has the right to require that the Catholic religion shall be the religion of the State, to the exclusion of all others.
   …Cursed be those who assert liberty of conscience and of worship and such that maintain that the [Roman Catholic] Church may not employ force.”
   The Syllabus of Pope Pius IX (December 1864)
 
“This [American Civil] war [of 1861-1865] would never have been possible without the sinister influence of the Jesuits.  We owe it to popery that we now see our land reddened with the blood of her noblest sons.”
   Abraham Lincoln (1809-1865; 16th President of the United States)
 
   “Let America again be forewarned as to Rome’s intention ‘to make America Catholic’.”
   Larry Harrison (Publisher)
 
V. CONCLUSIONS & FINAL THOUGHTS
 
   Those last seven quotations in the preceding section should shake all Americans – whether Catholic or non-Catholic – out of their apathy and complacency.  The destruction of “free” America has been planned for over a century – and the Vatican and its Jesuits are the major players involved in planning this destruction of the American Constitutional Republic!
 
   Indeed, at the Vatican’s urging and with its blessing, European monarchs met at the Congress of Vienna (in Austria) in 1814-15 and at Verona (Italy) in 1822 to lay plans for the destruction of America – because the Vatican and these European monarchs feared that there was a great danger that such “pestilences” as “religious freedom” and “representative government” might infect the various nations of Europe as long as the American Constitutional Republic continued to exist!
 
   I would like to here repeat an earlier “editorial comment” I made to an earlier quotation in this newsletter:  “Is this [i.e., a Roman Catholic Croatian-Fascist-style religious genocide] what non-Catholic Americans will be facing when America soon comes under complete totalitarian Roman Catholic rule in an American Fascist super-Police State?  It is reported that there are 10 Jesuit Provincials assigned to the USA – and America is divided into 10 FEMA regions.  Is this just a ‘coincidence’?”  No, dear reader, I highly doubt that this is just a “coincidence”.  The destruction of the American Constitutional Republic, with its freedoms of religion and conscience, has long been planned – and one of the main movers behind this planned destruction has been, and remains, the Vatican and its Jesuit Order!
 
   Dear reader, I know that this type of information is a great disturber of comfort zones.  We do not like to think about genocide, mass murder, and torture.  However, we had all better do some serious investigation of our own into this serious topic.  And that brings us to the final section, where some resources will be listed for further investigation of the Vatican, its Jesuits, and its history of torture and religious genocide.
 
VI. WHAT CAN WE DO?
 
1. If you think that this issue of the TTT newsletter contains important information, then please make copies of it and give them away free-of-charge to others.
 
2. Please visit the following two Internet web sites: www.tacklingthetoughtopics.net and www.calltodecision.com (click on the “Tackling the Tough Topics” ‘box’ in the left-hand column of their ‘home page’), and please read the below-listed TTT newsletters:
 
•   “Death by Government and Death by Church”
•   “Bloody Hands & Wicked Hearts”
•   “Deceitful Revisers and Editors of History”
•   “The Real Controllers of the USA”
•    “Fifth Columnists, Trojan Horses, and Dual Loyalties” (and)
•   “The Conspiracy: Making It Appear ‘Jewish’”
 
You might also want to read the four TTT newsletters that I wrote concerning the Jesuit Order: “The Jesuits – Parts I through IV”.  Likewise, if you would like to learn about Vatican involvement in World War I, World War II, and the Vietnam War, then please read the TTT newsletters entitled “World War I”, “World War II”, and “The Vietnam War”.
 
3. Here are two more Internet web sites with information about the Vatican and its Jesuits:
•   www.vaticanassassins.org (web site of Eric Jon Phelps, author of Vatican Assassins)
•   www.vaticandesignexposed.com (web site of John Daniel, author of The Grand Design Exposed)
 
4. Here are some good books for further research:
 
a. Books written primarily about the Vatican’s religious genocide in Croatia in the 1940s, or which have an important chapter on that religious genocide:
 
(1) The Vatican’s Holocaust by Avro Manhattan; 236 pages; 1986; Publisher: Ozark Books;  $9.95 postpaid: This book deals with the Roman Catholic clergy-led genocide against Serb Orthodox Christian peasants and farmers in Croatia during World War II, and includes photographs of both the victims and perpetrators of this barbaric genocide.  To order a copy, please make check or money order payable to “Ozark Book Publishers”, and mail it to: Ozark Book Publishers // P.O. Box 3703 // Springfield, MO 65808.
 
(2) Smokescreens by Jack Chick; 95 pages; 1983; Publisher: Chick Publications; ISBN 0-937958-14-X; $6.75 postpaid:  This book has an excellent chapter entitled “A 20th Century Inquisition” that exposes the horrors of the Vatican’s Holocaust in Croatia during World War II, and includes photographs of both the victims and perpetrators of this barbaric genocide.  It also has a chapter dealing with other mass murders and massacres carried out on the orders of the hierarchy of the Roman Catholic Church. To order, make check or money order payable to “Chick Publications” and mail it to:  Chick Publications // P.O. Box 3500 // Ontario, CA 91761-1019.  For credit card orders, please call 1-909-987-0771.
 
(3) A Woman Rides the Beast by Dave Hunt; 550 pages; 1994; Publisher: Harvest House Publishers; ISBN 1-56507-199-9:  This book is $16.20 postpaid.  It has chapters on the Croatian Holocaust of World War II; the Vatican Ratlines that helped Nazi and Fascist war criminals escape punishment at the end of World War II; and much more.  To order, make check or money order payable to “Chick Publications” and mail it to:  Chick Publications // P.O. Box 3500 // Ontario, CA 91761-1019.  For credit card orders, please call 1-909-987-0771.
 
(4) The Secret History of the Jesuits by Edmond Paris; 206 pages; Publisher: Chick Publications; ISBN 0-937958-10-7; $10.75 postpaid:  This book covers the history of the Jesuit Order from its founding in 1534 through World War II.  The author exposes the Jesuit-controlled Vatican’s involvement in world politics, intrigues, and the fomenting of wars.  To order, make check or money order payable to “Chick Publications” and mail it to: Chick Publications // P.O. Box 3500 // Ontario, CA 91761-1019.  To order by credit card, please call 1-909-987-0771.
 
b. Books dealing with Jesuit assassinations, fomenting of wars and revolutions, etc.:
 
(1) Jesuit Plots from Elizabethan to Modern Times by Albert Close (with an additional chapter by Dr. Clive Gillis); 194 pages; Publisher: Protestant Truth Society; $9.95 postpaid: This book exposes the numerous Jesuit plots against the British people – their attempts to assassinate Queen Elizabeth I of England and King James I of England; their attempts to foment revolution and civil war; their infiltration of the British government; etc.  To order a copy via credit card, please call toll-free 1-800-631-8220. Or, you may make check or money order payable to “The Conversion Center, Inc.” and mail it to: The Conversion Center // P.O. Box 265 // Carthage, NC 28327-0265.
 
(2) Rome’s Responsibility for the Assassination of Abraham Lincoln by Thomas M. Harris AND The Suppressed Truth about the Assassination of Abraham Lincoln by Burke McCarty (Two books in one volume); 270 pages; available through Ozark Books; $14.00 postpaid: Here are two books that provide proof of Jesuit involvement in the assassination of President Abraham Lincoln.  To order a copy, please make check or money order payable to “Ozark Book Publishers”, and mail it to: Ozark Book Publishers // P.O. Box 3703 // Springfield, MO 65808.
 
(3) The Enemy Unmasked by Bill Hughes; 160 pages; 2004; Publisher: Truth Triumphant; $5 postpaid: This book exposes the Jesuit Order, the Illuminati, and treasonous activities during America’s history.  To order, please make check or money order payable to “Truth Triumphant” and mail it to:  Truth Triumphant // P.O. Box 1417 // Eustis, FL 32727-1417.
 
(4) The Secret Terrorists by Bill Hughes; 150 pages; 2002; Publisher: Truth Triumphant; $5 postpaid:  This book deals with the assassination of a number of U.S. presidents (Harrison, Taylor, Buchanan, Lincoln, Garfield, McKinley, and JFK), and exposes those who had the motive for assassinating these men.  It also reveals some fascinating facts about the sinister activities of the Jesuit Order.  To order, please make check or money order payable to “Truth Triumphant” and mail it to:  Truth Triumphant // P.O. Box 1417 // Eustis, FL 32727-1417.
 
(5) The Grand Design Exposed by John Daniel; 411 pages; 1999; Publisher: CHJ Publishing; ISBN 0-927022-41-9; $20 postpaid:  This book is a well-documented exposé about Jesuit control of Freemasonry.  It also fills in many “historical gaps” concerning the sinister activities of the Jesuit Order. This book provides evidence of some heavy-duty Jesuit involvement in fomenting the bloody French Revolution (1789-1799). (This book also deals with some very important aspects of Bible prophecy!) To order a copy, please make check or money order payable to “American Sentry Books” and mail it to: American Sentry Books // P.O. Box 14 // Crawley, WV 24931. ((If you have any questions on bulk orders, please call 1-304-392-6155.))
 
(6) 50 Years in the Church of Rome by Charles Chiniquy; 366 pages; 1985; Publisher: Chick Publications; ISBN 0-937958-21-2; $15.75 postpaid: This is the life story of Pastor Charles Chiniquy, who was for twenty-five years a priest in the Roman Catholic Church.  This courageous priest spoke out against alcoholism and other abuses within the Catholic priesthood.  He was rewarded for his efforts by being persecuted by his own Church – and, eventually, was “framed” for a crime he did not commit.  A young lawyer named Abraham Lincoln successfully defended Chiniquy, largely in part due to a lady recanting an accusation that a Catholic prelate had put her up to!  Chiniquy became friends with Lincoln, and met with him in the Oval Office.  Charles Chiniquy gives proof in his book that the Vatican and her Jesuits were responsible for the assassination of President Lincoln.  This book also includes Chiniquy’s observations of the confessional box and the abuses that occurred therein, as well as his experiences while a Roman Catholic priest.  To order, make check or money order payable to “Chick Publications” and mail it to: Chick Publications // P.O. Box 3500 // Ontario, CA 91761-1019.  For credit card orders, please call 1-909-987-0771.
 
   “Who will rise up for me against the evildoers? Or who will stand up for me against the workers of iniquity?” (Psalm 94:16)
 


14
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / “Rwanda-1994”
« : 10 Aprilie 2008, 22:11:35 »
“Rwanda-1994”
 
Comments by Darryl Eberhart, Editor of “Tackling the Tough Topics (TTT)”
Concerning the genocide in Rwanda in 1994, and
Concerning the outstanding films “Hotel Rwanda” and “Innocents Betrayed”
 
   My main reasons for writing this article are:
•   (1) To bring to the readers’ attention some relatively unreported facts about the horrible genocide that occurred in the East Central African nation of Rwanda in 1994;
•   (2) To promote the outstanding film “Hotel Rwanda” that was made in 2004; and,
•   (3) To promote the outstanding documentary film “Innocents Betrayed” produced by the “Jews for the Preservation of Firearms Ownership (JPFO)” in 2003. (This film covers a number of genocides, and contains a short segment dealing with the Rwandan genocide.)
 
Per Webster’s New World Dictionary, Second College Edition (1974), Rwanda is: “[A] country in East Central Africa, east of Zaire [Ed. Note: now called the Democratic Republic of Congo]: formerly part of Ruanda-Urundi: 10,169 square miles; population 3,306,000; capital Kigali.”   I found more recent demographic information in The Scholastic Pocket World Atlas (2004), which gives the population of Rwanda as 8,163,000.  Up to one million people perished in 1994 when a so-called “civil war” broke out between the majority Hutu tribe and the minority Tutsi tribe.  In reality, much of this “civil war” was a carefully orchestrated genocide directed at the Tutsis, as well as against some moderate Hutus.  Much of the genocide was carried out by the Hutu Interahamwe [militia] and gangs of young Hutu thugs; however, government troops also played a significant role by helping to arm the Hutu militia.
 
   First, let’s cover some information about – and provided by – the film “Hotel Rwanda”:
 
   “Hotel Rwanda” is a 2 hour and 2 minute (122 minute) color film made in 2004 about the horrible genocide that took place in Rwanda in 1994. It is based on the true story of a courageous five-star hotel manager named Paul Rusesabagina – a man who saved the lives of over 1200 Rwandan refugees who had found sanctuary in the Hotel des Milles Collines in Kigali (the capital city of Rwanda).
 
   Here is what the back cover of the DVD of this film states:
 
“Don Cheadle [who plays Paul Rusesabagina] gives ‘the performance of a lifetime’ (Los Angeles Times) in this ‘remarkable’ (Newsweek) and ‘profoundly affecting’ (Houston Chronicle) true story of one man’s brave stand against savagery during the 1994 Rwandan conflict.  Co-starring Sophie Okonedo [playing Paul’s wife Tatiana, who is a Tutsi] and Nick Nolte [a Canadian United Nations colonel], ‘Hotel Rwanda’ is ‘the kind of film that can change the world’ (Joel Siegel, ‘Good Morning America’).
   As his country descends into madness, five-star hotel manager Paul Rusesabagina (Cheadle) sets out to save his family.  But when he sees that the world will not intervene in the massacre of minority Tutsis, he finds the courage to open his hotel to over 1,200 refugees.  Now, with a rabid [Hutu] militia at the gates, he has only his wits and words to help keep them alive another hour…another day…”
 
   This film also contains “special features” (where we get to see and hear Paul Rusesabagina).  Here is some of the information presented in one of the special features:
 
   “In April of 1994, animosity between the two main ethnic groups in Rwanda (the Hutus and the Tutsis) erupted into a full-blown civil war.  Hutu extremists set out to exterminate the Tutsi people in a brutal massacre [Ed. Note: a vicious genocide].  Ultimately, nearly one million Rwandans were killed.”
 
   “When the genocide began, Paul Rusesabagina [who was a Hutu] was the assistant manager of the Hotel des Milles Collines in Kigali, the capital city of Rwanda.  As the country dissolved into chaos, Paul used his resources and status at the hotel to save his family – as well as over 1200 Rwandan refugees.”
 
   “By staying behind [when he had the opportunity to leave] and risking his life, Paul [Rusesabagina] was able to save over 1200 Rwandan refugees at the Hotel des Milles Collines.”
 
   “Hotel Rwanda” not only tells the story of a vicious genocide against the Tutsis in Rwanda in 1994, but it also tells the story of the general lack of concern for the carnage by the West (i.e., the USA and western Europe).  In fact, not only did the West fail to intervene to stop the carnage, but the United Nations basically sat on the sidelines, doing very little to prevent or halt the slaughter of hundreds of thousands of innocents.
 
   The rating on this film is “PG-13” due to “violence, disturbing images and brief strong language”.  Yet this is clearly not a film primarily full of scenes of slaughtered people.  Rather, it is the true story of great courage in the face of monstrous murderers, love of family, and deep concern for the welfare of other human beings.
 
   The DVD version of this film that I purchased is produced by Metro Goldwyn Mayer.  It is a United Artists film (by Director Terry George), presented in association with Lions Gate Entertainment.
 
   This editor of the TTT newsletter most highly recommends that all Americans view this film.  Why?  Because genocide can occur anywhere in the world – and because genocide has frequently occurred throughout the history of the world – and because our collective indifference to the slaughter of Black people, Asians, or anyone else “different” from the majority of Americans could come back to haunt us all!
 
   Now let’s briefly take a look at a great documentary film about genocide and how gun control ties into it:
 
   The “Jews for the Preservation of Firearms Ownership (JPFO)” produced an outstanding documentary film in 2003 that deals with a number of horrible genocides, and ties in a factor that many others fail to mention, i.e., GUN CONTROL.  Here are some excerpts from an informational sheet I typed up on this documentary film in July 2005:
 
   “GOVERNMENTS murdered 170 million of their own citizens during the 20th century!  Much of the slaughter, rape, torture, and confiscation of property came after these governments had disarmed certain segments of their populations!  When powerful governments ‘go bad’, look out if you are not well armed and you happen to be the ‘target’ of their wrath!
 
   Government-sponsored genocide (often with the help of the ‘religious authorities’) has happened far too often in the history of the world!  Many Americans think that government-sponsored genocide could never occur here in America.  Well, it certainly could!  As the U.S. government pushes ‘gun control’ with vigor – and continues to build a high-tech Police State, the likelihood of government-sponsored genocide exponentially increases.  Bottom line: A disarmed population is easy to slaughter.  Americans must learn the truth about government’s ability and inclination to slaughter its own citizens when certain conditions arise. The outstanding 58-minute documentary film ‘Innocents Betrayed’, produced by Jews for the Preservation of Firearms Ownership (JPFO), is an outstanding ‘informational tool’ to use in alerting our family members, friends, and neighbors concerning this ‘tough topic’ [of the frequent correlation between gun control and genocide].  [It] is available in either VHS or DVD format.  It covers the government-sponsored genocides [that occurred in the 20th century] in Germany, China, Cambodia, the Soviet Union, Guatemala, Uganda, Turkey, and Rwanda.  This documentary is professionally produced, and contains enough graphic evidence to convince anyone with an open mind that citizens should never give up their firearms to ‘government’.” (End of excerpts)
 
   The documentary film  “Innocents Betrayed” has a short segment on the genocide in Rwanda in 1994.  In this segment, which the film entitles “Rwanda-1994-The Hundred Days’ Genocide”, we are told that at the time of the genocide 90% of the population of Rwanda was from the Hutu tribe and 9% was from the Tutsi tribe.  The film also informs us of the following:
 
•   People from the two tribes [Hutu and Tutsi] often intermarried.
•   The State-controlled radio stations called for the extermination of the Tutsis.
•   The Belgian authorities in the early 20th century had given political authority to the Tutsi minority.  ((Note: The majority Hutus came to power much later in the 20th century.))
•   The Hutu-controlled government preached a campaign of hate prior to launching the genocide.  ((Note: Tutsis were often referred to as “cockroaches” in radio broadcasts.))
•   Rwandan government troops participated with Hutu gangs of youth and the Hutu militia [the Interahamwe] in the genocide.
•   Laws and poverty combined to keep the victims [mainly Tutsi, but also some “moderate” Hutu sympathizers] from getting firearms to defend themselves.
•   All “offensive and concealable arms” were prohibited, and the Ministry of Defense kept a registry of those few people who were allowed to possess firearms.
•   The Minister of Defense was also the chief organizer of the killing campaign.
•   Government troops set up roadblocks to check the “national ID card” which identified Rwandans according to their tribal grouping – Hutu, Tutsi, [or Twa].  These roadblocks, and the national ID card, played a major role in facilitating the slaughter of thousands of Tutsis.
•   Tutsis were slaughtered largely because they were not armed; they frequently had to resort to using stones against their murderers who had automatic weapons, machetes, etc.
 
The documentary film “Innocents Betrayed” is $29.95 postpaid, and can be ordered by making check or money order payable to “JPFO”, and sending it to: JPFO // P.O. Box 270143 // Hartford, WI 53027.  Or, for credit card orders, you can call their toll-free order line at 1-800-869-1884.  For information on JPFO, please call 1-262-673-9745.
 
((NOTE: Editor of ETI & TTT has been a member of JPFO for years.  JPFO aggressively fights for our Right “to keep and bear [fire] arms”, and they have many great “informational tools”, to include the “Gran’pa Jack” comic book-style booklets on various topics, such as “gun control”, the United Nations, etc.  Please consider joining JPFO (its membership is open to both Jews and non-Jews) for a membership cost of $20 for a year.  Please also visit their web site at www.jpfo.org - you can view a sample clip of the above-mentioned documentary film there.))
 
   John Daniel, author of the excellent book The Grand Design Exposed, recently mailed me some information concerning the genocide in Rwanda in 1994.  Here are some of the key points from his article entitled “Innocent Blood”:
 
•   “Rwanda, called the ‘Little Switzerland’ of Africa, is the most Catholicized nation on the continent of Africa.”
•   “The ‘British Church Newspaper’, April 16, 2004, carried an article by a correspondent: ‘Genocide of the Tutsis – the Role of the Roman Catholic Church’.”
•   Quoting frequently from the above article, John Daniel provides us with this information: “Events and media coverage of the 10th anniversary of the Hutu massacres of 800,000 Tutsis in the spring of 1994 have strangely omitted the role of the institution largely responsible for the genocide – the Roman Catholic Church.  Its role may be compared to its role in supporting the Nazis in the 1930s.”
•   “…German colonists arrived in Rwanda-Burundi in the 1870s to find a well ordered society.  The Tutsis were dominant cattle owners, and held power in the ‘central court’.  The Hutus were peasant farmers who could move into the Tutsi elite on merit, with the Hutu chiefs playing a significant role in the society.”
•   “From the 1880s onward, Belgian Roman Catholic missionaries from the Vatican’s ‘White Fathers Order’ increased their influence in the area, and in the 1919 Versailles settlement after World War I, Rwanda became a League of Nations ‘Trust Territory’ under Belgian control.”
•   “The [Roman Catholic]‘White Fathers [Order]’…developed a bizarre racist theory to explain the relatively well-ordered African society [in Rwanda]…[that] proclaimed that ‘civilized’ African societies emanated from an invasion of ‘Hamites’…  Rwandan history was effectively rewritten by Roman Catholic academics and Belgian colonial administrators.  The Tutsis were Hamites, descended from [Noah’s son] Ham, whilst the Hutus were of inferior stock and destined to be treated like Bantu serfs…”
•   “Belgium ruled Rwanda more or less as a joint venture with the Roman Catholic Church.  Because of this only Tutsis were given responsibility in Rwanda.  Their power increased greatly while Hutu resentment grew.  This set the stage for the post-World War II Roman Catholic missionaries [who came from a different order of priests].”
•   “In 1931 the Belgians and the Catholic Church installed a national leader selected for his compliance.  He promptly converted to Catholicism which sparked a national rush to the baptismal font that made Rwanda the most Catholicized country in Africa.”
•   “In 1933-34 the Belgians conducted a census in order to issue ‘ethnic’ identity cards, which labeled every Rwandan as either Hutu (85%) or Tutsi (14%) or Twa (1%).”
•   “The Catholic schools dominated the educational system.  Ethnicity became the defining feature of Rwandan existence. Every schoolchild was reared in the ‘doctrine of racial superiority and inferiority’.  The Tutsis were told: ‘You whip the Hutus or we will whip you.’  The favoritism of the [Roman Catholic] ‘White Fathers’ [Order] for the Tutsis would now whiplash back the other way, for the young [Roman Catholic] Flemish priests arriving after World War II took up the cause of the Hutus.”
•   “After World War II the influence of the White Fathers Order diminished as a new wave of young Papal missionaries came from Belgian seminaries.  They brought with them ‘social justice’ [note: read Marxist] theories that were now being adopted by the Vatican to promote Roman Catholic influence in third world countries.  These mostly Flemish priests identified with the by-now oppressed Hutu majority, took up their cause, and gradually forced the Tutsis to relinquish their grip on the country.  One result was a Hutu uprising in 1959 which led to 10,000 Tutsis being killed and over 100,000 being driven abroad.”
•   “The Flemish priests, calling for social revolution, sparked a national uprising of Hutus against the Tutsis, called ‘the wind of destruction’.”
•   “…The Roman Catholic Church orchestrated calls for the Tutsis to be ‘sent back home’.  A notable event was the disgraceful letter sent in 1972 to the Archbishop by a group of eleven Hutu Roman Catholic priests and religious leaders, referring to the Tutsis as ‘cockroaches’ – a word used frequently by Hutu killers in 1994.”
•   “Father Wenceslas, a priest in Rwanda, was charged in France in 1998 with ‘providing [Hutu] killers with lists of Tutsi refugees at his church, flushing refugees out of hiding to be killed, attending massacres without interfering, sabotaging UNAMIR’s efforts to evacuate refugees from the church’, and much more.”
•   “A local priest, Father Thadée Rusingizandekwe, was described by survivors as one of the leaders of several [Hutu militia] attacks.”
•   “[Catholic] Bishop of Gikongoro, Monsignor Augustin Misago, was often described as a ‘Hutu Power’ sympathizer, [and was] publicly accused of barring Tutsis from places of refuge, and telling ‘a group of ninety Tutsi schoolchildren, who were being held in preparation for slaughter, not to worry, because the police would protect them.  Three days later, the police helped to massacre eighty-two of the children’.”
 
((Note: State prosecutors were ‘afraid’ to go after high-ranking Catholic prelates like Monsignor Misago because of the tremendous power still wielded by the Vatican in Rwanda.  However, local Rwandan courts have charged some Catholic priests who participated in the genocide.))
 
•   “Prosecutors say at least 2000 people were killed at the Nyange Church in western Rwanda when the [Catholic] parish ordered the church to be bulldozed on top of Tutsi refugees.”
•   Robert Chesal wrote an article on September 14, 2005 describing how Catholic priest Father Theunis was charged with inciting genocide and spreading extremist propaganda…which “encouraged Hutus to take part in the killing of Tutsis…”
•   BBC reported: “Sister Gertrude Mukangango [the mother superior of a convent] received a 14-year sentence for her role in the massacre of some 7000 people seeking refuge at her convent in southern Rwanda.  Sister Maria Kisito Mukabutera received a 12-year sentence… The two [Benedictine] nuns handed over thousands of people who had sought refuge in their convent.  They even supplied cans of petrol to the Hutu militias, who set fire to a garage sheltering some 400 refugees.” 
 
((Note: Testimony from one of the militia leaders clearly showed that both nuns willingly helped the militias – “they handed over innocent people without being threatened in any way…”))
((NOTE: John Daniel’s web site is: www.vaticandesignexposed.com; his book, The Grand Design Exposed, which exposes the Jesuit takeover of Freemasonry, can be obtained for $20 postpaid by making check or money order payable to American Sentry Books, and mailing it to: American Sentry Books // P.O. Box 14 // Crawley, WV 24931.))
 
   Could this genocide that occurred in Rwanda in 1994 have been more than just a case of “ethnic cleansing”?  Could this Rwandan genocide have been an exercise in “population control”, and more specifically, “population reduction”?
 
((NOTE: If you do not believe that the globalist rich and power elite – and their controllers “behind the scenes” – want to make significant reductions in the world’s population, then you need to listen to a four-audiocassette tape set entitled “Population Control” that can be obtained from “Radio Liberty”.  On these audiocassette tapes radio host Dr. “Stan” Monteith interviews Dr. Gordon Edwards, Samantha Smith, and Jacqueline Kasun about the forces behind the efforts to depopulate this planet. It is  $25.95 postpaid. To order a copy, please call toll-free 1-800-544-8927; or, make check or money order payable to “Radio Liberty” and send it to: Radio Liberty // P.O. Box 969 // Soquel, CA 95073.))
 
   As you can see from the information provided thus far, the Roman Catholic Church must bear a great portion of the responsibility for this genocide because two different orders of its priests had favored two different sides in Rwanda – one had favored the Tutsis, and other the Hutus.  This is not an unusual case.  It seems that many Roman Catholic priests throughout Latin America during the last century helped foment murder, mayhem, and revolution through their “social justice” (i.e., Marxist, Communist) teachings.  At the very same time there were other Catholic prelates who sided with the ruling power elite within the State.  Thus the Roman Catholic Church controlled both opposing sides, and took advantage of the chaos that always developed from the planned conflict.   The benefits of chaos to the Roman Catholic Church are:
 
•   It helps to keep people poor – and often poorly educated – thus making it easier to control and manipulate them.
•   During the resulting chaotic times that occur in revolution and war, the Church is able to “eliminate” any threats to its authority – or to the authority of the government that it is backing – or to “eliminate” any particular ethnic or religious group that it dislikes.
 
((NOTE: If you would like to get some insights into this religious-political control and manipulation of people, then I highly recommend that you rent and watch the movie “Romero”.  This movie stars Raul Julia as Archbishop Oscar Romero, and is the real life story of a courageous Roman Catholic priest who was assassinated in 1980 in El Salvador for taking a peaceful stand against oppression and injustice in that country.))
 
   The Jesuits, and the “social justice” [i.e., Marxist, Communist revolutionary] priests who come from other orders, have been responsible for many of the revolutions and wars during the last several centuries.  Please carefully consider the following quotations:
 
   “It is impossible to read Elizabethan history [i.e., the history surrounding Queen Elizabeth I of England; queen: 1558-1603] except in the context of an army of Jesuits, masters of deceit, treachery, treason, infiltration, subversion, assassination, insurrection, civil war and coercion, plotting for the good of the papacy, and the defeat of all the Pope’s foes anywhere in the world.” – J.E.C. Shepherd (Canadian historian) (1987)
   “The whole frightful responsibility for this terrible Thirty Years’ War [Ed. Note: 1816-1848] must rest upon the [Holy Roman] Emperor Ferdinand II, and his teachers, rulers, and bosom friends – the Sons of Loyola [i.e., the Jesuit Order].”  (1873)
   Theodor Griesinger (German historian)
 
   “This [American Civil] war [of 1861-1865] would never have been possible without the sinister influence of the Jesuits.  We owe it to popery that we now see our land reddened with the blood of her noblest sons.”
   Abraham Lincoln (1809-1865; 16th President of the United States)
 
   “The public is practically unaware of the overwhelming responsibility carried by the Vatican and its Jesuits in the starting of two world wars – a situation which may be explained in part by the gigantic finances at the disposition of the Vatican and its Jesuits, giving them power in so many spheres, especially since the last conflict.”
   Edmond Paris (Author of the book The Secret History of the Jesuits)
 
   “Between 1555 and 1931 the Society of Jesus [i.e., the Jesuits] was expelled from at least 83 countries, city states and cities, for engaging in political intrigue and subversive plots against the welfare of the State, according to the records of a Jesuit priest of repute [i.e., Thomas J. Campbell]. …Practically every instance of expulsion was for political intrigue, political infiltration, political subversion, and inciting to political insurrection.” (1987)
   J.E.C. Shepherd
 
   “…Wherever a totalitarian movement erupts, whether Communist or Nazi, a Jesuit can be found in the role of ‘advisor’ or leader; in [Communist] Cuba Fr. Armando Llorente and in Argentina the neo-Nazis are led by Fr. Menvieille.” (1968)
   Emanuel M. Josephson (American physician and historian)
 
GENOCIDE COULD HAPPEN HERE IN AMERICA – we absolutely must get informed about this topic!  And here’s something to think about: Could the powers “behind the scenes” be fomenting a “race war” in the American Southwest right now?  Is this why all this illegal immigration is ALLOWED to flow across our southern border?  Is this why the rich white elite is funding extremist Hispanic groups?  Who would benefit from the “chaos” that would occur during such a scenario?  Who would be targeted for “elimination”?
 
And – the Vatican, her Jesuits, and her “social justice” [i.e., Marxist revolutionary] priests (who so often foment war and revolution) must be exposed!
 
For more information on genocide, please visit the following Internet web sites: www.calltodecision.com (and click on the “Tackling the Tough Topics” box on the left-hand column of the home page) and www.tacklingthetoughtopics.net and read the following two newsletters by Editor of “Tackling the Tough Topics”:
 
•   “Death by Government and Death by Church”; and,
•   “Bloody Hands & Wicked Hearts”.
 
 


15
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / “POPE QUOTES”
« : 10 Aprilie 2008, 22:06:56 »
“POPE QUOTES”
 
Compiled by Darryl Eberhart, Editor of ETI & TTT newsletters
www.tacklingthetoughtopics.net
 
POPE ADRIAN VI
 
   “It is beyond question that he [i.e., the pope] can err even in matters touching the faith.  He does this when he teaches heresy by his own judgment or decretal.  In truth, many Roman pontiffs [i.e., popes] were heretics.” (1523)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE BENEDICT XV (1854-1922; pope: 1914-1922)
 
   “The coming of a world state is longed for by all the worst and most distorted elements.  This [Ed. Note: one-world] state, based on the principles of absolute equality of men and a community of possessions, would banish all national loyalties.  In it no acknowledgment would be made of the authority of a father over his children, or of God over human society.  If these [Ed. Note: one-world government] ideas are put into practice, there will inevitably follow a reign of unheard-of terror.”  (In Bonum Sane, 1920)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE BONIFACE VIII (1235? – 1303; pope: 1294-1303)
 
   “We declare, affirm, and define as a truth necessary for salvation that every human being is subject to the Roman Pontiff [i.e., the Pope of Rome].” (1302)
 
((Ed. Comment to the preceding quote: This type of statement is the height of ecclesiastical tyranny!  It also shows a complete contempt for the Holy Bible, which nowhere tells us that a requirement for our salvation is to be “subject to the Roman Pontiff”.   The Lord Jesus Christ alone is the head of the “body of Christ” – the Christian Church, and not some fallible human pretender to the throne!))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE CLEMENT XIV (pope: 1769-1774)
 
   “…That the name of the company [i.e., the Society of Jesus – the Jesuits] shall be, and is forever extinguished and suppressed… [This Papal Decree of Suppression shall] forever and to all eternity be valid, permanent, and efficacious.” (From his Papal Decree of ‘Suppression’ banning the Jesuits in 1773) ((A number of authors claim that this decree was a Papal Bull – and the Catholic Church claims it was a ‘Brief” – no matter which it was, a Catholic pope officially banned this Catholic Order for all eternity!))
 
((Ed. Comment to the preceding quote:  The suppression and the subsequent abolition of the Jesuits did not last “to all eternity”.  Less than 50 years later, the Jesuits were “reinstated” (some believe, by force).  Pope Clement XIV had done a four-year investigation into the workings of the Jesuits.  He listed eleven other popes who had tried to curb the excesses of this society.  Fourteen months after issuing his Papal Decree suppressing the Jesuits, Pope Clement XIV was assassinated by them.))
 
   “We have remarked to our deep regret that our admonitions to them [i.e., the Jesuits] to serve God and not to mix themselves up with other matters, especially secular and political, as well as many other measures, have been almost powerless and of no effect.  …Our predecessors had to undergo much vexation on that account.  Pope Innocent XI, driven by necessity, went so far as to forbid the society [of Jesus – i.e., the Jesuit Order] to receive and invest novices.  …Further, [Pope] Innocent XIII was compelled to threaten them [i.e., the Jesuits] with the same punishment, and [Pope] Benedict XIV closed the visitation of the inspection of the houses and colleges in the dominion of…the most faithful King of Portugal…”
 
   “…We abolish and do away with forever their [i.e., the Jesuits’] statutes, habits and customs, decrees and Constitutions, even when sealed by oath or Apostolical Confirmation:  so that from this day hence the ‘Society of Jesus’ no longer exists.” (1773)
 
   “Alas, I knew they [i.e., the Jesuits] would poison me; but I did not expect to die in so slow and cruel a manner.” (1774)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE GREGORY XIII (1502-1585; pope: 1572-1585)
 
   “Since that guilty woman of England [Ed. Note: i.e., Queen Elizabeth I] rules over two such noble Kingdoms of Christendom, and is the cause of so much injury to the Catholic Faith [Ed. Translation: is causing loss of income to the Catholic hierarchy], and loss of so many million souls, there is no doubt that whosoever sends her out the world with the pious intention of doing God service, not only does not sin but gains merit, especially having regard to the sentence pronounced against her by [Pope] Pius V of holy memory.  And so, if those English nobles decide actually to undertake so glorious a work [Ed. Translation: murdering the queen of England], your Lordship can assure them that they do not commit any sin.” (December 12, 1580)
(Translated by ‘Father’ McKee of Brompton Oratory)
 
((Ed. Comments to the preceding quote:
 
1. Almighty GOD, and He alone, determines what sin is, and is not.  His Holy Word spells out for us exactly what sin is.  For this mere mortal, sinful man (even though he takes upon himself the title of the Vicar of Christ) to even suggest that murdering this woman would not be a sin is not only sick, but it also shows a terrible ignorance of God’s Holy Bible.
 
2. Pope Gregory XIII, with the above words, is not only advocating and sanctioning the attempted assassination of Queen Elizabeth I of England, but also encouraging such an action by passing along an assurance that those performing “so glorious a work…do not commit any sin”.))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE GREGORY XVI
 
   “The unrestrained freedom of thinking and of openly making known one’s thoughts is not inherent in the rights of citizens and is by no means worthy of favor and support.”
 
POPE INNOCENT III (1161-1216; pope: 1198-1216)
 
   “Every cleric must obey the Pope, even if he commands what is evil; for no one may judge the Pope.” ((Ed. Comment: Almighty GOD may, can, and will judge all popes!))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE JOHN VIII
 
   “We confidently reply that those who shall die in battle fighting bravely against pagans or unbelievers shall receive eternal life.”
 
((Ed. Comments to the preceding quote:
 
(1) Almighty GOD alone decides who will and will not receive “eternal life”.  No pope or other man can promise men “eternal life” for deeds done on behalf of a religious institution!
 
(2) These false promises of “eternal life”, forgiveness of sins, etc., were used by popes to get the most vile criminals (to include murderers, rapists, etc.) to “sign up” for crusades to slaughter and butcher innocent Moslems and Jews (men, women, and children) with a savagery often exceeding that of the most barbaric pagans!  Popes also launched crusades against non-Catholic Christians, such as the Albigenses in South France – again, slaughtering and butchering innocent men, women, and children with the blessings of a number of popes!
 
(3) The “formula” for “eternal life” as spelled out in the Holy Bible is this:
•        Truly repenting of one’s sins.
•        Truly submitting oneself under the lordship of Jesus Christ, the Son of God.
•        Daily “denying self”, “taking up one’s cross”, and producing godly “fruit” through righteous living.
•        Obeying God’s commands as found in the Holy Bible.
•        Remaining faithful to the Lord Jesus Christ till the very end of one’s life.))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE JOHN PAUL II (pope: 1978-2005)
 
   “By the end of this decade (A.D. 2000) we will live under the first one-world government that has ever existed in the society of nations...a government with absolute authority to decide the basic issues of human survival.
   A one-world government is inevitable.” (From Malachi Martin’s book, The Keys of this Blood)
 
   “Rome  [i.e., the Vatican] must always be the center of all Christianity and the pope must be the head.”
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE LEO IV
 
   “Now we hope that none of you will be slain, but we wish you to know that the Kingdom of Heaven will be given as a reward to those who shall be killed in this war.”
 
((Ed. Comments to the preceding quote:
 
(1) Almighty GOD alone decides who will and will not receive “eternal life”.  No pope or other man can promise men “eternal life” for deeds done on behalf of a religious institution!
 
(2) These false promises of “eternal life”, forgiveness of sins, etc., were used by popes to get the most vile criminals (to include murderers, rapists, etc.) to “sign up” for crusades to slaughter and butcher innocent Moslems and Jews (men, women, and children) with a savagery often exceeding that of the most barbaric pagans!  Popes also launched crusades against non-Catholic Christians, such as the Albigenses in South France – again, slaughtering and butchering innocent men, women, and children with the blessings of a number of popes!
 
(3) The “formula” for “eternal life” as spelled out in the Holy Bible is this:
•        Truly repenting of one’s sins.
•        Truly submitting oneself under the lordship of Jesus Christ, the Son of God.
•        Daily “denying self”, “taking up one’s cross”, and producing godly “fruit” through righteous living.
•        Obeying God’s commands as found in the Holy Bible.
•        Remaining faithful to the Lord Jesus Christ till the very end of one’s life.
 
(4) Speaking of “the Kingdom of Heaven”:  If you have not seen Ridley Scott’s film “Kingdom of Heaven” (2005) that deals with that time in history when Christian crusaders held Jerusalem, I most highly recommend that you view it.  This movie clearly shows the “ugly side” of organized religion – and its role in inciting “holy war”.))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE LEO XIII (1810-1903; pope: 1878-1903)
 
   “Every man has by nature the right to possess property as his own.”
 
   “All Catholics should exert their power to cause the Constitutions of their States to be modeled to the principles of their church [i.e., the Roman Catholic Church].” (1878)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE NICHOLAS I (800? – 867 A.D.; pope: 858-867)
 
   “A king need not fear to command massacres, when those will retain his subjects in obedience…
   We order you, in the name of religion, to invade his states, burn his cities, and massacre his people.” (860 A.D., in a letter to the King of Bulgaria)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE PAUL VI (pope: 1963-1978)
 
   “Who can fail to see the need and importance of thus gradually coming to the establishment of a world authority capable of taking effective action on the juridical and political planes? ...Delegates to international organizations, public officials, gentlemen of the press, teachers and educators – all of you must realize that you have your part to play in the construction of a new world order.” (In Populorum Progressio, 1967)
 
((Ed. Comment: Please read the earlier quote by Pope Benedict XV, who strongly disagrees with Pope Paul VI on the “New World Order”.`  Some recent popes and many world leaders are promoting one-world government, one-world religion, and a one-world economic & financial system (i.e., a New World Order).  These grandiose one-world plans have been tried before in history – always with horrendous state-sponsored murder and the implementation of totalitarian government that strips away personal freedoms.  Evil men and their lackeys are pushing for this New World Order, and all freedom-loving people must resist it with all their strength!))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE PIUS IV (pope: 1559-1565)
 
   “The [Holy] Bible is not for the people; whosoever will be saved must renounce it.  It is a forbidden book.  Bible societies are Satanic contrivances.”
 
((Ed. Comment to the preceding quote:  The Roman Catholic Church for centuries forbade the common man to read the Holy Bible in his native language (e.g., German, English, French, etc.)  In fact, the Roman Catholic Church for centuries hunted down and executed many individuals for the crime of printing, distributing, or even possessing a Bible in their native language – or, during some centuries, for possession of Bibles in Latin, Greek (New Testaments) or Hebrew (Old Testaments).  For more information on this topic, please see my ETI newsletter #21 entitled “The Real Bible” that is posted on Internet web site: www.tacklingthetoughtopics.net.))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE PIUS V
 
   “We do out of the fullness of our Apostolic power declare the aforesaid ELIZABETH [Ed. Note: Queen Elizabeth I of England], being a Heretic, and a favorer of Heretics, and her adherents in the matters aforesaid, to have incurred the sentence of anathema, and to be cut off from the unity of the Body of Christ.  And moreover, we do declare her to be deprived of her pretended title to the kingdom aforesaid, and of all dominion, dignity, and privilege whatsoever…and we do command and interdict all and every noblemen, subjects, people, and others aforesaid, that they presume not to obey her or her monitions, mandates, and laws; and those who shall do the contrary, we do strike with the like sentence of Damnation.” (1570)
 
((Ed. Comment to the preceding quote: Pope Pius V was in effect inciting Roman Catholics in England to rebellion.  The Papacy had long been upset with the loss of its ecclesiastical monopoly in England – and with the loss of some revenue to its coffers – that resulted when King Henry VIII pulled England out from under papal domination.  There were at least three assassination attempts on the life of Queen Elizabeth I of England – due in large part to such papal declarations, and to Jesuit court intrigues in England!))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE PIUS IX (1792-1878; pope: 1846-1878)
 
   “These false and perverse opinions [of democracy and individual freedom] are so much the more detestable, by as much as they…hinder and banish that salutary influence which the [Roman] Catholic Church, by the institution and command of her Divine Author, ought freely to exercise, even to the consummation of the world, not only over individual men, but [over] nations, [over] peoples, and [over] sovereigns.” (Quanta Cura; December 8, 1864)
((The preceding quotation was taken from page 120 of the book A Woman Rides the Beast by Dave Hunt.))
 
((Ed. Comment to the preceding quote: The Papacy has long reserved to itself the right to enslave nations, peoples, and sovereigns (rulers) under the worst and most vile of ecclesiastical tyranny, and to use force and torture wherever and whenever she deems appropriate.  Her numerous official statements claim her absolute ‘right’ to do so, and history has recorded the results: i.e., numerous instances of ‘Holy’ Inquisition, ‘Holy’ crusades, and religious genocide carried out by this religious institution upon millions and millions of innocent men, women, and children!  For the past several centuries, the primary tool of the Papacy for such ecclesiastical tyranny – and for fomenting and orchestrating revolutions and wars – has been her Jesuits, her Knights of Malta, and the top-level Freemasons that she controls through the Jesuit Superior General. ))
 
“The absurd and erroneous doctrines or ravings in defense of liberty of conscience, are a most pestilential error – a pest, of all others, most to be dreaded in a State.”
   (Encyclical Letter; August 15, 1854)
 
   “The State has not the right to leave every man free to embrace whatever religion he should deem true.
   …The [Roman Catholic] Church has the right to require that the Catholic religion shall be the religion of the State, to the exclusion of all others.
   …Cursed be those who assert liberty of conscience and of worship and such that maintain that the [Roman Catholic] Church may not employ force.”
   The Syllabus of Pope Pius IX (December 1864)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE PIUS X (1835-1914; pope: 1903-1914)
 
“It would certainly have been better if Austria-Hungary had punished the Serbians for all the wrongs they had done.”
 
((Ed. Comment to the preceding quote:  In The Secret History of the Jesuits, Edmond Paris points out that, contrary to Catholic Church propaganda, Pope Pius X actually helped instigate hostilities between Austria-Hungary and Serbia.  Clearly both the Hapsburg dynasty (rulers of Austria-Hungary) and the Vatican saw the growing power of Serbia as a threat.  In fact, in late 1913 Prince Schonburg had an audience with Pope Pius X, who told Schonburg the words contained in the preceding quote.  In other words, the Roman Catholic pope was letting this Roman Catholic European power (Austria-Hungary) know that it was past time to “take care of” the Serbian problem!))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
POPE URBAN II (1042? -1099; pope: 1088-1099)
 
   “Distressing news has come to us that the people of the Persian kingdom, an accursed race, a race utterly alienated from God…has invaded Christian lands and devastated them with sword, pillage, and fire.
   …Who shall avenge these wrongs, who shall recover these lands, if not you?  Oh, most valiant knights, descendants of unconquerable ancestors, remember the courage of your forefathers, and do not dishonor them!
   If you must have blood, bathe in the blood of infidels.  Soldiers of hell, become soldiers of the living God!” (November 1095 address in Clermont, France)
 
(Quote was taken from the book Kingdom of Heaven – edited by Diana Landau; Newmarket Press, New York)
 
To learn more about the truth concerning Roman Catholicism, please obtain a number of these books:
 
•   1. A Woman Rides the Beast by Dave Hunt: Deals with Catholic doctrine, the Inquisition, holy crusades, slaughter of Serb Christians in WWII, etc.  ($16.20 postpaid)
•   2. Smokescreens by Jack T. Chick: Deals with religious genocide, etc. ($6.75 postpaid)
•   3. Did The Catholic Church Give Us The Bible? by David W. Daniels ($11.20 postpaid)
•   4. The Secret History of the Jesuits by Edmond Paris ($10.75 postpaid)
•   5. The Grand Design Exposed by John Daniel: Deals with Jesuit control of Freemasonry plus Jesuit involvement in the early history of America. ($20 postpaid)
•   6. The Secret Terrorists by Bill Hughes: Jesuit assassinations. ($5 postpaid)
•   7. The Enemy Unmasked by Bill Hughes: Jesuits, Illuminati, CFR, etc. ($5 postpaid) (Both Bill Hughes’ books purchased together are $9 postpaid)
•   8. Vatican Assassins by Eric Jon Phelps (currently out-of-print in the USA; available in electronic format only – check the Internet)
•   9. The Vatican’s Holocaust by Avro Manhattan: WWII slaughter of Serbs. ($9.95 postpaid)
•   10. Murder in the Vatican by Avro Manhattan ($9.95 postpaid)
•   11. The Dollar and the Vatican by Avro Manhattan ($9.95 postpaid)
•   12. Rome’s Responsibility for the Assassination of Abraham Lincoln by U.S. Brigadier General Thomas M. Harris PLUS The Suppressed Truth about the Assassination of Abraham Lincoln by Burke McCarty (Two books in one volume!) ($14.00 postpaid)
•   13. Far from Rome, Near to God – Edited by Richard Bennett and Martin Buckingham: Testimonies of 50 ex-Roman Catholic priests. ($13.95 postpaid)
•   14. Jesuit Plots from Elizabethan to Modern Times by Albert Close (with an additional chapter by Dr. Clive Gillis) ($9.95 postpaid)
•   15. The Death of the Pope of Rome (John Paul II) by Dr. Ronald Cooke ($8.99 postpaid)
•   16. 50 Years in the Church of Rome by Charles Chiniquy (ex-Roman Catholic priest) ($15.75 postpaid)
•   17. The Priest, the Woman, and the Confessional by Charles Chiniquy ($10.20 postpaid)
•   18. The Two Babylons by Alexander Hislop: Compares pagan Babylonian religion with Roman Catholicism. ($14.20 postpaid)
•   19. Is Alberto for Real? – Compiled by Sidney Hunter: Deals with (and refutes) Catholic attacks on ex-Jesuit priest Alberto Rivera and much more. ($7.75 postpaid)
•   20. Messages from Heaven by Jim Tetlow: Deals with messages from Marian apparitions. ($17.20 postpaid)
 
((NOTE: Items #1 through #4, and #16 through #20 can be obtained through Chick Publications via credit card by calling 1-909-987-0771.   Item #5 can be obtained by making check or money order payable to American Sentry Books and mailing it to: American Sentry Books // P.O. Box 14 // Crawley, WV 24931.  Items #6 and #7 can be obtained by making check or money order payable to Truth Triumphant and mailing it to: Truth Triumphant // P.O. Box 1417 // Eustis, FL 32727-1417.  Items #9 through #12 can be obtained by making check or money order payable to Ozark Book Publishers and mailing it to: Ozark Books // P.O. Box 3703 // Springfield, MO 65808.  Items #13 through #15 can be obtained through The Conversion Center via credit card by calling toll-free 1-800-631-8220.))
 
   You might also want to check out the following ETI and TTT newsletters that deal with Roman Catholicism on Internet web site: www.tacklingthetoughtopics.net:
•   TTT #44 – “The Jesuits – Part I”
•   TTT #45 – “Pope John Paul I – Why Was He Murdered?”
•   TTT #46 – “ROMERO: The Murder of Archbishop Oscar Romero”
•   TTT #49 – “The Jesuits – Part II”
•   TTT #53 – “The Jesuits – Part III: The Knights of Malta”
•   TTT #54 – “The Jesuits – Part IV: The International Intelligence Community; Communism; and, It is NOT the Jews!”
•   TTT #58 – “Secret Societies”
•   TTT #72 – “Death by Government and Death by Church”
•   TTT #73 – “Bloody Hands & Wicked Hearts”
•   ETI #18 – “Some Interesting Revelations about Bible Prophecy”
•   ETI #19 – “The Real Antichrist”
•   ETI #21 – “The Real Bible”
•   ETI #22 – “Popes & Infallibility”
•   ETI #23 – “The Confessional”
 
  Ai deschis prea multe topicuri într-o perioadã prea scurtã de timp (flood)...

Pagini: [1] 2 3