Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Urban

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10
3
Coș de gunoi / Crizele Didei
« : 26 Ianuarie 2015, 19:59:59 »
Aaaa, deocamdata pot sa spun ca nu este un post ocazional, pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al nonsalantei nonconformistice intru Jean Calvin.
Numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar.
As vrea ca totul, in aceasta zi a unui prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica o impartasanie pura, s-ar putea restructura pe un anumit disconfort plurirenascentistic umanitar.
Eu am venit ca sa confirm, sunt intr-o urbanistica, intr-o cazuistica medicala a unui univers transvers si am luat aceasta impartasanie intr-un situs inversus, intr-un nonsalant subunivers intru Jean Calvin.
Si nu stiu daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa imi oferiti aceasta continenta parasinusoidala pe care niciodata acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.

@Admin
Legatura cu forumul este universul transvers.

@Dida
Sa fie intr-un Jean Calvin!
Si la mai multe!

@Prietena lesbiana a Didei
Tu sa nu citesti aici ca nu e frumos!

4
Diverse / Somn
« : 05 Decembrie 2014, 09:46:44 »
Acum cateva sute de ani oamenii dormeau in doua reprize cu pauza de cateva ore (pauza in care discutau, mancau, se vedeau cu vecinii, etc), astazi dormim cel putin 8 ore pentru "refacerea" metabolismului. Per ansamblu, cam 25 de ani din viata se duc pe "somn", adica 1/3 din viata. Mi se pare interesant faptul ca inainte oamenii dormeau in doua reprize, probabil dispozitivele de colectare a informatiei nu erau puse la punct, astazi s-a schimbat povestea, cu siguranta in viitorul apropiat oamenii vor dormi cel  mult 4-5 ore.


6
Insula Pohnpei...
La mai bine de 4.000 km sud-vest de Hawaii, izolata complet in oceanul Pacific, aceasta masa de pamant microneziana este caminul a aproape 34.000 de oameni, in special fermieri si pescari.
Acolo insa se afla o zona a insulei ce este complet nelocuita: Orasul Pierdut al lui Nan Madol.
Insularii nativi cred ca acest loc antic e blestemat, si este, de asemenea, locul unora dintre cele mai misterioase ruine din lume.
Construit pe un recif de corali, chiar pe coasta estica a Pohnpei si intinzandu-se pe mai mult de 200 de acri, Nan Madol e format din 92 de insulite artificiale, conectate prin canale.
Conform istoricilor, acest oras antic, numit adesea Venetia Pacificului, a fost capitala dinastiei Saudeleur, ce a domnit cam de prin anii 500, pana la 1628 d.Hr.
Acest oras antic i-a gazduit pe Saudeleuri, regii acelor vremuri.
Deci, au casele lor... au zonele de ceremonii.
Au morminte...exista un intreg numar de zone, imprastiate pe fiecare dintre aceste insulite.
Multi arheologi sunt de acord ca ridicarea acestor insule artificiale a inceput undeva in secolul al XIII-lea.
Fiecare a fost construita cu bazalt sistos, o roca neagra formata cand lava bazaltica dintr-un vulcan se raceste in forma de coloane.
Exista un numar de coloane de bazalt scurse de-a lungul Pohnpeiului insusi.
Si cunoastem cateva dintre aceste aflorimente ce erau folosite pentru extragerea bazaltului.
Erau apoi transportate in zona Nan Madol, si apoi asezate pentru a crea aceste insulite.
Cum au reusit insa indigenii ce au locuit aici cu 800 de ani in urma sa construiasca 92 de insulite, numai din gigantice coloane de bazalt?

Cercetatorii estimeaza ca fiecare grinda de piatra folosita la construirea structurilor megalitice cantareste intre 5 si 50 de tone.
Stivuite ca sa formeze ziduri inalte de 7,6 metri si late de 5,2 metri, arheologii cred ca a fost o intreprindere care, cel mai probabil, i-ar fi necesitat pe toti cei 25.000 de locuitori insulari ca sa o termine.
In jurul ruinelor de la Nan Madol sunt multe canale, despre care cercetatorii si arheologii afirma ca reprezentau rutele luate de barci pentru mutarea acestor coloane bazaltice de-a curmezisul si in jurul insulei, pentru construirea acestui urias sit megalitic. Majoritatea savantilor insista pe faptul ca oamenii ce au construit Nan Madol foloseau funii, tavaluge si plute, dar incercarea de a dovedi aceasta teorie a cazut.
Daca aduni toate aceste grinzi de piatra, obtii o greutate de 750.000 de tone...Reprezinta o gramada.
Daca mutai 2.000 de tone pe an, puteai fi capabil sa-l construiesti in peste trei secole.
Vorbim aici despre un mare, masiv efort.
Un gen de efort pe care l-ai putea vedea in constructia piramidelor din Egipt.
Ar putea insa exista o alta explicatie pentru cum au fost capabili acesti oameni antici sa mute roci atat de masive kilometri, traversand insula spre o zona din ocean, fara ajutorul masinariilor moderne?
Conform legendelor locale, constructorii antici au folosit o metoda mult mai deosebita de constructie: o avansata tehnologie antigravitationala, prin care teoreticienii astronautilor antici cred ca pot explica multe dintre misterioasele situri megalitice din lume.

Unele legende afirma ca lespezile, de fapt, zburau dintr-o parte a insulei in cealalta, sau levitau, in asa fel incat sa acopere o atat de intinsa zona a constructiilor principale.
Aceasta aminteste foarte mult de ceea ce cercetatorii numesc "levitatie auditiva", care era o tehnica de ridicare a pietrelor grele potrivind frecventa de sunet a materiei, anulandu-i greutatea si mutand-o din loc.
Insisi oamenii, ce si in ziua de azi traiesc acolo in Pohnpei, spun ca acest loc nu a fost construit de ei; a fost aici inainte de a ajunge ei.
Si ei insisi spun ca blocurile de bazalt au fost mutate ca de mana unei fantome.
De aceea, indigenii mai numesc Nan Madol, "Orasul Fantomelor".
Desi nu exista inregistrari scrise in istoria insulei, au vorbit miturile si legendele ce au supravietuit de-a lungul generatiilor.
Conform indigenilor, Nan Madol a fost bantuit de un blestem timp de secole, ca oricine exploreaza ruinele va pieri.
Insularii cred ca orasul Nan Madol este blestemat.
Si spun ca vad lumini miscandu-se de-a lungul orasului noaptea.
Si cred ca daca isi petrec noaptea acolo, vor muri.

Cand au venit europenii sa colonizeze Micronezia in prima parte a secolului XX, au fost informati despre Nan Madol si si asa-zisa vraja.
In aprilie 1907, guvernatorul german Victor Berg nu a luat in seama aceste avertismente, si nu numai ca a explorat ruinele insulei, dar chiar a deschis un mormant al conducatorilor antici.
Localnicii spun ca guvernatorul Berg a fost urmarit de sunete stranii in acea noapte, si in dimineata urmatoare a murit in mod misterios.
Legendele locale spuneau ca daca ravaseai acest loc in orice fel, erai blestemat...Si se pare ca Victor Berg si-a pierdut viata din cauza acestui blestem.
Inregistrarile oficiale arata ca guvernatorul a murit pe 30 aprilie, 1907, lovit de insolatie si epuizat de caldura, in timp ce cerceta ruinele.
Dar indigenii insista ca moartea lui prematura s-a produs din cauza blestemului...si dovedesc ca puteri nepamantene pazesc misticul oras insular.

Pot fi legendele locale despre activele forte supranaturale de pe insula, intr-adevar, adevarate?
Si daca da, cine sau ce bantuie aceste misterioase insule?
Teoreticienii astronautilor antici pretind ca cea mai viguroasa dovada ca o rasa avansata de extraterestri au ajutat la construirea Nan Madol nu sunt megaliticele structuri de piatra...ci ce se poate afla sub ele.
Nan Madol este un mare oras si mare parte din el e la suprafata, dar parti din el sunt sub apa.
Si insularii spun ca acolo se afla un al doilea oras, ce se numea Kanemweiso.
Acesta este orasul zeilor.
Si se afla in ape foarte adanci.
Trebuie sa te intrebi daca acolo nu se afla vreun gen de baza OZN submarina, chiar si astazi.
Daca legendele locale sunt adevarate, poate fi, intr-adevar, Nan Madol vestigiul unei antice baze extraterestre?
Una ce exista nu doar pe pamant, dar se extinde, de asemenea, adanc in mare?
Poate explica aceasta de ce indigenii din Pohnpei au lasat aceasta parte de insula nelocuita de aproape 400 de ani?

Linkuri:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,526.msg88753.html#msg88753  (consider ca subiectul merita un loc separat de discutie)

8
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Cine este Lucifer?
« : 26 Aprilie 2014, 00:38:16 »
La slujba de Paste 2014 difuzata la nivel global, Biserica Catolica a citit cuvantul Papei, scris in latina, in care se afirma ca LUCIFER e tatal lui Isus... oamenii din toata lumea au ascultat si la final au spus in cor Amin, asta reprezentand ca sunt de acord cu ceva ce nici macar nu au inteles.

PROCLAMATION TO THE WORLD !!! THE DAWNING OF THE ANTI-CHRIST !!!
http://www.cocoon.ro/?p=3891

10
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Colonia Romana
« : 17 Februarie 2014, 14:01:33 »
Ce razboi de eliberare nationala mai putem avea de dus cand ni se spune in fiecare zi prin propaganda oficiala, cat de liberi si democrati suntem?
Nu ne vorbesc zilnic politicienii despre modul in care apara ei interesele nationale si asigura binele public?
Nu citim in ziare si nu vedem la televizor informatii care probeaza cat de capitalisti si fara oprelisti ne miscam noi prin Lume?


Toate aceste elemente de "circ" se intampla sub ochii nostrii si cu siguranta pacalesc destule persoane...totusi, ele nu pot insela un roman avizat.
Romanii "cunoscatori" sunt constienti ca Romania este o colonie a marilor capitaluri straine, colonie in care majoritatea romanilor fac eforturi supraomenesti pentru a trai decent ori traiesc de-a dreptul prost, ca niste sclavi negri din epoci demult apuse.
Trecerea de la socialism la capitalism n-a favorizat deloc marea majoritate a natiunii romane.
Romanii nu erau pregatiti pentru o asemenea rasturnare de sistem, fapt pentru care nu au stiut cum sa actioneze pentru a-si asigura interesele economice in noul tip de societate.
E drept ca socialismul, numit de propaganda oculta "comunism" a fost introdus in Romania cu forta de catre Armata Sovietica de ocupatie...Ca o ironie a sortii, a fost destramat tot de sovietici, printr-o lovitura de Stat executata de forte speciale tip Spetnatz conduse de generalul GRU Piotr Liusev.
Dupa desovietizarea Romaniei, din perioada 1957-1964, socialismul romanesc capatase insa caracter national pozitiv, exceptie facand dictatura ceausista cu toate relele ei.
In mod normal, o schimbare atat de radicala de sistem, cum s-a produs in Romania, dupa 1989, trebuia facuta dupa consultarea maselor, prin referendum.
In schimb ea s-a facut printr-o lovitura de Stat executata de forte ruso-maghiare, la adapostul unei asa zise "revolte populare" initiate tot cu ajutor din strainatate...nici acum, dupa 23 de ani de "tranzitie" catre capitalism, nu sunt deloc sigur ca un referendum popular ar da castig de cauza acestui sistem.
Nu enumar avantajele sau dezavantajele fiecarui sistem, nu facem o comparatie, mesajul este pur si simplu o analiza la rece si atat.
Propaganda oficiala si oculta vorbeste despre o "revolutie anticomunista" care in realitate nu a avut loc.
Principalii instigatori ai schimbarii de sistem au fost diversionistii straini, agenti oculti si idiotii utili din randul romanilor, care credeau ca vor trai mai bine... lor li s-au aliat destul de rapid cohorte de oportunisti din randul privilegiatilor nomenclaturisti care au descoperit ca isi pot pastra "privilegiile" si in noua oranduire, printr-o schimbare rapida "la fata".
Asa se face ca "miscarea" revolutionara a fost limitata la o actiune anti-securista, fara efecte profunde in randul categoriilor privilegiate in socialism.
Din randul acestor categorii privilegiate, s-au ridicat multi imbogatiti peste "noapte".
Nu cred ca e necesar sa-i enumar, ii priviti in fiecare seara la televizor si ii vedeti in fiecare zi pe strada, in Guvern, Parlament, etc...

Schimbarea sistemului socialist din Romania nu s-a facut "spontan", sub influenta presiunii populare, ci conform unei planificari de lunga durata.
Planul de transformare a Romaniei intr-o societate de tip colonie a marilor trusturi si corporatii internationale a cuprins cel putin cateva dintre urmatoarele puncte:
- Un complex de masuri propagandistice, de inselare si manipulare a maselor populare sa accepte schimbarea de sistem.
- Un plan de masuri foarte concrete si precise, de transferare a avutiei nationale romane in mainile agentilor oculti din multinationale si doar arareori, din randurile romanilor.
- Un set de masuri legislative de organizare a Statului Roman in asa fel incat sa devina o simpla unealta in mainile agentilor oculti.
- Un proiect de exploatare crancena a populatiei din noua colonie si de transferare a profiturilor realizate, in zone sigure din afara Romaniei (mai precis in bancile elvetiene).
- Un plan de lunga durata de dominare a natiunii romane prin agenti oculti ridicati din randurile oportunistilor romani sau adusi din strainatate.


Sa analizam succint fiecare sectiune a planului de dominare a coloniei Romania, pentru a intelege de ce traim prost si ce ne asteapta in viitor.

1. Propaganda oculta pentru inselarea populatiei romanesti sa accepte jefuirea avutiei nationale a cuprins o multitudine de mijloace, masuri si metode, din care exemplific doar cateva mai importante:
-Indoctrinarea mistico-religioasa a populatiei, incat sa accepte cu pasivitate exploatarea si jaful savarsite de agentii oculti... indoctrinare inceputa chiar in ultimele zile ale anului 1989, prin agenti oculti si idioti utili recrutati din randurile romanilor inculti.
Ea s-a bazat si se bazeaza pe un imens aparat de inselare si manipulare religioasa, format din cateva zeci de mii de propagandisti religiosi de diferite confesiuni.
In timpul loviturii de Stat din decembrie 1989, agentii oculti si idiotii utili au iesit in strada cu agresivitate, sustinand ca evenimentele care se derulau "exprimau Vointa lui Dumnezeu".
In realitate, acele evenimente sangeroase au fost planificate si aplicate de forte de diversiune maghiaro-sovietice, cu sprijinul unor tradatori locali (Grupul Iliescu in primul rand).
In prima faza a actiunii lor, agentii oculti si idiotii utili au obtinut succese in directia intimidarii si anihilarii rezistentei populatiei fata de propaganda religioasa agresiva.
Acest succes a fost posibil datorita unei actiuni de tip razboi psihologic de mare amploare, desfasurat prin televiziunea nationala, prin care au fost "satanizati" securistii si comunistii... Agentii mistico-religiosi acuzau cu agresivitate orice cetatean care nu le facea jocul de apartenenta la categoriile satanizate, securistii-teroristi si comunistii.

In haosul produs de lovitura de Stat, agentii oculti au actionat rapid, reusind sa impuna mai multe masuri care vizau instaurarea DICTATURII RELIGIOASE in Romania, ca de exemplu:
- Au impus juramantul pe Biblie in organele de putere Statala, in Justitie si Procuratura.
- Au reusit sa insereze in noua Constitutie a Romaniei, art.29, prevederi favorabile Clerului si masuri de dezvoltare a propagandei religioase in armata, servicii secrete, politie, penitenciare, orfelinate, spitale, azile si alte institutii publice.
Ulterior au legiferat si Invatamantul Religios OBLIGATORIU, cu ajutorul unor parlamentari inculti, corupti sau interesati sa isi asigure suportul electoral din randul idiotilor utili.
- Au declansat o imensa CAMPANIE DE IMBECILIZARE MISTICA a populatiei, cu ajutorul religiilor traditionale si a altor organizatii mistice (yoga, astrologie, meditatie transcedentala, secte de tipul Miscarii Graalului, MISA, etc).
In aceasta campanie uriasa de propaganda, s-au cheltuit zeci de milioane de dolari pentru producerea materialelor propagandistice mistice necesare: carti, reviste, icoane, amulete, cruci, talismane, etc...
Desigur, acesti bani au fost scosi din buzunarele ignorantilor si naivilor romani.
Va amintiti cu cata aviditate se citea literatura mistica in perioada 1990-1995?
S-au vandut mii de tone de carti si reviste cu caracter mistic in acea perioada.
Efectele s-au vazut si se vad cu ochiul liber in natiunea noastra, avem un numar ingrijorator de mare de alienati mistici, pe care ii intalnim in societate, care ne agreseaza verbal (direct sau prin televiziuni si cateodata si pe forum) si care delireaza mistic in mod public.
Trebuie sa recunoastem ca fortele oculte au obtinut un succes important in agresarea mistica a natiunii romane.
E dureros acest fapt insa exprima un adevar de necontestat, avem mai mult de un milion de fanatizati si dereglati mistici.
E foarte mult pentru o populatie de marimea natiunii romane.
Nu am idee cum vom scapa de acest balast mistic, de acesti concetateni drogati cu aberatii mistico-religioase.
- Au agresat psihic si au redus la tacere aproape toate persoanele care se puteau opune agresiunii mistice...liber-cugetatorii si persoanele cu un grad inalt de cultura.
- Au racolat noi agenti de propaganda mistica, din randul oportunistilor, fanaticilor, ignorantilor si chiar a bolnavilor psihic... asa se face ca in ultimii 23 de ani, numarul propagandistilor mistico-religiosi s-a dublat.
O armata impresionanta de nenorociti indoctrinati mistico-religios actioneaza cu staruinta IMPOTRIVA CREIERELOR ROMANESTI...deschideti televizorul pe orice canal si veti vedea cum si in ce fel.
Succesul de care s-a bucurat si se bucura in continuare MISA, organizatia mistica formata de un infractor bolnav mintal, ne dovedeste ca societatea noastra a slabit in fata agresiunii mistice.
Alte secte la fel de prolifice sunt Martorii lui Iehova, mormonii, miscarea Graalului, biserica de ziua a saptea si asa mai departe.

Cea mai puternica lovitura data de agentii oculti mistici natiunii noastre a vizat intoxicarea "creierului national" - intelectualii.
Trebuie sa recunosc cu mahnire ca s-au obtinut succese importante si in aceasta directie...Intelectualii, creierul natiunii, care ar fi trebuit sa cugete rational si sa directioneze corect restul populatiei, si-au tradat misiunea lor in proportii ingrijorator de mari.
De ce au ajuns unii "intelectuali" cu pretentii de oameni culti sa isi prostitueze mistic cunostiintele?
In primul rand, pentru ca nu posedau o cultura generala solida, nu aveau convingeri rationale ferme despre viata omeneasca.
Cu atat mai usor vor fi racolati intelectualii produsi pe banda, in perioada de tranzitie, din randul tinerilor inculti care n-au citit nici macar o suta de carti in viata lor.
In al doilea rand, unii intelectuali isi prostitueaza mistic cunostiintele din lasitate, se tem ca vor fi taxati drept securisti sau comunisti daca isi apara convingerile rationale.
In fine, unii intelectuali au fost atrasi la miscari mistice prin corupere sexuala (MISA) sau din interes material (platiti sa raspandeasca misticismul).

2. A doua directie de propaganda oculta pentru inselarea populatiei romanesti ca sa accepte jefuirea avutiei nationale a avut ca obiect fundamental principiile de organizare si functionare a economiei nationale.
Socialismul romanesc organizase o economie nationala centralizata, care prezenta multiple avantaje, din care:
- Asigura populatiei servicii de stricta necesitate la preturi mici, care nu depaseau 5-10% din salariul mediu.
Aceste servicii de stricta necesitate asigurau un grad inalt de civilizare a populatiei si cuprindeau: telefonia fixa, gazele, electricitatea, apa calda si apa rece, energia termica si serviciile de posta.
Dupa privatizarea acestor servicii de catre agentii oculti, ele depasesc JUMATATE DIN SALARIUL MEDIU sau inghit INTEGRAL pensiile, pauperizand populatia romaneasca.
- Asigura populatiei romanesti asistenta medicala si medicamente gratuite sau foarte ieftine, dupa "privatizare" aceste servicii au ajuns atat de scumpe, incat cine nu are bani MOARE CU ZILE.
- Economia romaneasca centralizata ajuta cu repeziciune cetatenii loviti de calamitati naturale, din fondurile de Stat... asa se facea ca persoanele lovite de cutremur, inundatii sau alte calamitati erau ajutate sa isi reia viata civilizata imediat.
Dupa "privatizare", cei loviti de calamitati sunt lasati de izbeliste sau la mila sortii sau a unor sponsori bogati avizi dupa "imagine publica".
Cum sponsorii nu se prea ingramadesc, sinistratii ajung sa traiasca mai rau decat animalele din tarile civilizate.
- Economia socialista centralizata concentra mari sume de bani cu care se faceau investitii de amploare (nu cred ca e necesar sa dau exemple): constructii de locuinte, spitale, gradinite, scoli, metrou, case de cultura, fabrici, sisteme de irigatii, etc.
Aceste investitii nationale asigurau locuri de munca pentru toti cetatenii... dupa "privatizare", fondurile centralizate "au disparut" (vorba vine) astfel ca in 23 de ani de "capitalism", guvernantii nu au construit nici macar 10% din obiectivele ridicate in ultimii 25 de ani de national-socialism.
Si nici nu vor putea mai mult, stati linistiti, pentru ca majoritatea fondurilor dintr-o colonie, asa cum este Romania, pleaca in strainatate...

Toate acestea trebuiau sa va convinga ca economia centralizata nu era rentabila si nici favorabila vietii Dvs.
Agentii oculti v-au sugestionat in mod repetat, ca monopolul de Stat si lipsa concurentei va defavorizeaza financiar (atunci cum va explicati ca in tarile civilizate unele dintre cele mai puternice industrii sunt monopol de Stat?)
Asa v-au convins sa acceptati fara revolte privatizarea unor mari obiective:Romtelecom, retelele de distributie a gazelor si electricitatii, industria cimentului, aluminiului si industria siderurgica, industria de automobile, etc.
Dupa privatizare, monopolul de Stat a fost inlocuit cu monopolul firmelor private aflate in proprietatea agentilor oculti.
Concurenta promisa nu a aparut, astfel ca in loc sa traiti mai bine, sunteti exploatati crancen de catre firmele corporatiste si multinationale.
La cine apelati daca nu va convine faptul ca firma distribuitoare de gaze va creste pretul cu nesimtire luna de luna?
Nu puteti apela la NIMENI pentru ca grupurile de firme care au acest monopol si-au impartit tara in zone de exploatare si NU SE CONCUREAZA INTRE ELE.
Situatia este identica si la distributia electricitatii, energiei termice, apei calde si apei reci, etc.
Ati ajuns sa fiti bantuiti de "cosmarul" facturilor supra-umflate si sa platiti ORICAT cere monopolistul ocult.
Nivelul Dvs. de trai scade, pe masura de monopolistul ocult obtine profituri tot mai mari si mai rapide.
Cat mai suportati va intreb?
Nu v-ati saturat...inca?


Agentii oculti au sustinut ca obiectivele economice mari nu sunt rentabile, deoarece sunt energofage sau au alte hibe...Corul idiotilor utili i-au sustinut iar Dvs. nu ati protestat impotriva inchiderii sau faramitarii unor astfel de obiective strategice.
Mii de muncitori au fost aruncati in somaj, fara mila.
Obiectivele respective au fost capusate si falimentate de nenorociti din randul "liderilor" romani, apartenenti la grupul ocult.... Ulterior ele au fost privatizate la preturi derizorii, mai mici decat pretul unei vile.
Ce au facut agresorii oculti cu ele?
Cele care produceau la concurenta cu firmele lor din strainatate au fost inchise ori revandute la preturi mai mari decat cel de privatizare (cum a fost cazul IMGB).
Cele rentabile au fost cosmetizate putin si repuse in functiune, cu personal mult mai redus, astfel incat angajatii sa fie exploatati crancen (cum este cazul Combinatului Siderurgic Galati).
Concomitent cu luarea marilor obiective economice in proprietate, agresorii oculti au redus drastic numarul de muncitori... De ce?
In primul rand, pentru a destrama unitatea muncitoreasca si a preveni lupta sindicala pentru drepturi.
In al doilea rand, sa produca cu mult mai putini muncitori prin exploatarea lor sangeroasa (cum a fost cazul la Romtelecom).

Agresorii oculti din domeniul economic au semanat in randul angajatilor teama de somerizare, nesiguranta locului de munca, lasitatea in fata masurilor de somerizare, etc.
Din pacate, majoritatea liderilor sindicali au fost niste nenorociti si si-au abandonat tovarasii de munca, trecand de partea ocultilor.
Muncitorii neorganizati n-au putut actiona eficient pentru a-si apara drepturile, s-au lasat intimidati si somerizati rand pe rand.
Unii guvernanti tradatori au participat la aceasta actiune criminala impotriva obiectivelor economice romanesti (printre care si actualul presedinte si fostii si multi altii) prin plati compensatorii si pensionare inainte de termen.
Asa s-a ajuns la un puternic dezechilibru intre populatia activa si pensionari, la scaderea calitatii vietii fiecarui roman.
Mai mult de un sfert din populatia matura a Romaniei este formata din pensionari, fapt ce greveaza cumplit bugetul national.
E normal ca nu se pot plati pensii decente, nu au de unde...Multi au ajuns pensionari la varste mature de 40-50 de ani, cand ar mai fi putut lucra inca mai mult de un deceniu.

Ocultii au instigat populatia inselata sa distruga mari obiective economice de interes national, cum ar fi CAP-urile, IAS-urile, ferme, livezi, vii, sisteme de irigatii, fabrici de produse agro-alimentare, etc.
Castigurile pe care vandalii le-au obtinut din distrugerea acestor obiective au fost derizorii, comparativ cu pagubele pe termen lung.
De exemplu, o mare parte a Romaniei sufera de seceta, deoarece sistemele de irigatie au fost distruse integral sau descompletate...terenurile defrisate de vii si livezi nu produc nici macar a zecea parte din productia anterioara.
Am ajuns sa importam legume, fructe si zarzavaturi deoarece idiotii utili, instigati de agentii oculti, au distrus ferme, fabrici si spatii de conservare sau depozitare, plantatii de arbusti fructiferi, etc.
Agentii oculti au instigat lacomia si iresponsabilitatea unor romani, sub slogane privind restituirea proprietatii private...padurile restituite au cazut prada defrisarii nemiloase pentru ca apoi in mod normal sa apara dezechilibre naturale si alunecari de teren.
Fondul Silvic a scazut cu peste 20% in cei 23 de ani de "capitalism" si tranzitie.
Printre talharii de codru se numara calugarii din schituri si manastiri carora guvernantii iresponsabili si interesati electoral le-au "restituit" imense suprafete de padure...arborii au fost taiati fara mila si exportati la preturi derizorii, ca busteni.
Banii obtinuti au fost folositi pentru zidirea de lacasuri religioase luxoase, adevarate hoteluri de 5 stele.
Apropo, stiati ca in Romania exista peste 18000 de biserici si doar 4-5000 de scoli si licee? La fiecare 3 zile in Romania se ridica cate o Biserica... vi se pare normal? Intelegeti imaginea de ansamblu?
In aceasta perioada salbatica, asa zis de tranzitie, au fost taiati pana si pomi nobili, pentru a fi folositi ca lemn... nuci, ciresi, pruni, meri, mesteacan, etc.
IN CAT TIMP si cu ce eforturi vom reusi sa REFACEM padurile si livezile distruse de acesti nenorociti instigati sa isi "exercite" abuziv si iresponsabil "dreptul de proprietate"?

Unii agenti au raspandit prin propaganda, teoria ca pamantul nu are nici o valoare de circulatie, apoi au cumparat imense suprafete de pamant de la taranii pacaliti, la preturi derizorii.
Ulterior, au speculat aceste terenuri castigand averi fabuloase.
In concluzie, agentii oculti au inselat masiv si crunt populatia romaneasca cu privire la valoarea reala a ramurilor si obiectivelor economice ramase de la societatea socialista.
Acestia s-au imbogatit rapid, prin privatizarea la preturi derizorii a obiectivelor muncite de romani in perioada socialista.
Procesul de acaparare a economiei romanesti de catre Oculta nu s-a incheiat insa, fapt pentru care nu s-a terminat nici propaganda cu acest obiect.

A treia directie de propaganda oculta din timpul agresiunii asupra natiunii si patriei noastre a vizat distrugerea sistemelor informative si informationale.
Prin aceasta, se urmarea atingerea mai multor obiective cum ar fi:
- Distrugerea securitatii economice romane (Directia a Doua si UM 0625 CP din DSS), pentru a usura procesul de jefuire a obiectivelor economice.
- Lipsirea putinilor lideri politico-economici capabili si devotati de informatii REALE si oportune despre economia romaneasca.

Propaganda impotriva Securitatii nationale romane a inceput prin marea diversiune televizata "securisti - teroristi" din decembrie 1989.
Planul de diversiune a fost elaborat de Serviciul Secret Sovietic si a fost aplicat cu ajutorul agentilor rusi si tradatorilor romani (gruparea Iliescu).
Planul a reusit, datorita manipularii populatiei romanesti prin televiziune, astfel ca Securitatea a fost compromisa si desfintata inca din ianuarie 1990.
Acest plan contiua sa se aplice si in prezent, de teama ca ofiterii fostei Securitati continua lupta in ilegalitate.
E suficient sa urmariti presa pentru a descoperi agentii oculti si idiotii utili angrenati in aceasta propaganda anti-securitate.

A patra directie de propaganda oculta vizeaza denigrarea realizarilor din timpul socialismului si impunerea in creierele romanilor a ideii ca sistemul capitalist le ofera o viata mai buna.
E o directie de propaganda jalnica, deoarece numai handicapatii mental pot crede asa ceva.
In favoarea socialismului stau marturie, milioanele de locuinte, fabricile, uzinele, casele de cultura, scolile, spitalele, si multe alte obiective.
In favoarea propagandei oculte stau numai mizerii prezentate ca libertati de expresie.
Ocultii au gasit un cal de bataie impotriva socialismului romanesc in ororile din perioada ocupatiei sovietice si din timpul dictaturii ceausiste...
Capeteniile oculte din strainatate au impus, prin agentii lor, condamnarea publica a socialismului romanesc, printr-un raport sustinut chiar de Presedintele tarii.
De ce au procedat astfel...?
Deoarece se tem si acum de spectrul socialismului creator, din perioada 1964-1980 si chiar din timpul dictaturii ceausiste...ei se tem ca aceste amintiri vor exploda in creierele a milioane de romani si vom renaste din cenusa in care ne-au prefacut agentii lor.
Daca nu s-ar fi temut de socialismul romanesc (ei ii spun comunism) nu i-ar fi acordat nici o atentie.
Ar fi demonstrat in practica faptul ca sistemul capitalist este superior socialismului, in toate domeniile vietii, incepand cu nivelul de trai.
In realitate, capitalismul nu este superior socialismului in ce priveste grija pentru viata celor multi care formeaza natiunea.
Capitalismul este o oranduire favorabila unei minoritati bogate, formate nu neaparat din cei mai creatori si mai merituosi cetateni.
Capitalismul promoveaza tupeul, coruptia, inselaciunea si alte mijloace imorale pentru imbogatirea celor dispusi la compromisuri.

(va urma)

11
Arheologie - Astronautica Antica / Ley Lines Grid
« : 04 Februarie 2014, 18:24:20 »
Si ... ca sa fiu ... on topic la subiect ...
Da si eu cred ca aceste structuri au legatura cu anumite "energi telurice" ... dar nu stiu daca au legatura cu schema/structura/matrixul Ley lines ...

Unde gasim un software pentru generarea retelei de liniute Ley pe teritoriul Romaniei?
Poze pe net am cautat, nu exista...Mersi.

12
Cafenea / Propunere proiect Rufon
« : 28 Ianuarie 2014, 13:55:19 »

14
Diverse / Pietrele topite de la Sacsayhuaman
« : 27 Ianuarie 2014, 16:23:20 »
http://secretsofthesunsects.wordpress.com/2011/12/05/incan-vitrified-stones/

(figura 2 mi se pare cea mai interesanta, piatra topita a umplut inclusiv denivelarea provocata de crapatura pietrei de dedesubt)

15
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / 440Hz vs. 432Hz
« : 20 Ianuarie 2014, 10:15:46 »
Cea mai mare parte din muzica mondiala a trecut la frecventa de 440 hertzi, de cand Organizatia Standardelor Internationale (ISO – International Standards Organization) a luat aceasta decizie in 1953. Asta in ciuda faptului ca frecventa de 440 de hertzi poate avea un efect nesanatos asupra constiintei umane. Muzica Universului, muzica naturii este, in schimb, acordata pe frecventa de 432 de hertzi… aceasta muzica transmite energii benefice si vindecatoare.

Exista o teorie care spune ca schimbarea de la frecventa de 432 de hertzi la cea de 440 de hertzi a fost dictata in anul 1940 de ministrul propagandei naziste, Goebbels. Scopul a fost acela de a-i face pe oameni sa devina prizonieri ai unei anumite constiinte materialiste.
Ciudat, Statele Unite a copiat modelul nazist si a trecut si ea la frecventa de 440 de Hz, care a devenit standard in anul 1953.

440 Hz este o frecventa artificiala, care se indeparteaza de simetria vibratiilor sacre.
Intr-o lucrare intitulata “Controlul prin intermediul muzicii”, Dr. Leonard Horowitz scrie: “Industria muzicala este caracterizata prin aceasta frecventa impusa, care are rolul de a creste agresiunea, agitatia sociala si emotiile negative, predispunand oamenii la boala fizica.”

Iesi afara pe strada si priveste in jur.
Ce vei vedea?
Elevi, adolescenti, oameni maturi… ce au in comun toti acesti oameni?
Asculta muzica la telefon sau la mp3 player!
Astfel, manipularea prin intermediul acestei frecvente este maxima.
Ingenios, nu?
Sa nu uitam vorbele lui Nikola Tesla: “Daca vrei sa afli secretele Universului, atunci gandeste-te la energie, frecventa si vibratii”.

Vibratiile scazute ale frecventei de 440 Hz sunt daunatoare fiintelor umane, caci duc la dizarmonie si ura.
In plus, are rolul de a crea boli si razboi.
Priviti si ascultati videoclipul de mai jos: in prima parte, veti auzi o melodie la 432 Hz, iar in a doua parte, veti asculta o melodie la 440 Hz.
Veti constata diferentele.
432 Hz este o frecventa pura, logica si naturala; 440 Hz este o frecventa ce promoveaza materialismul, ura si deconecteaza oamenii de la natura.

432 Hz vs 440 Hz / Frequences

Sursa:
http://www.almeea.com/conspiratia-muzicii-din-1940-ascultam-muzica-pe-frecventa-materialista-si-violenta-de-440-de-hertzi-si-nu-acordata-pe-frecventa-naturala-si-armonioasa-de-432-hertzi/

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10