Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - ilici

Pagini: [1]
1
Salut,

Vreau sã atrag atentia citorilor acestui forum asupra unei persoane pe nume Wade Frazier, pe care am descoperit-o pe forumul Avalon.

Frazier are un site personal unde a publicat tot felul de eseuri detaliind calatoria lui spre promovarea energiei gratuite si toate suprimarile la care a fost supus el si cei apropiati lui.

Un eseu foarte important mi s-a parut urmatorul:
Keys to Comprehending Abundance-Based Paradigms

Ideile prezentate in acest eseu mi s-au parut atat de importante incat mi-am facut timp sa il traduc in limba romana pentru ca aproape sigur sunt si altii ca vor aprecia aceasta informatie:
Chei pentru înțelegerea unei paradigme bazate pe Abundențã

Cuvinte cheie din articol: energia gratuita, constiinta, conspirationismul, acceptarea responsabilitatii.

Extras din site-ul lui Wade Frazier: "Daca esti interesat de energia gratuita, remedii inofensive pentru cancer, sau cum putem vindeca aceasta planeta si posibilele obstacole de pe traseu, s-ar putea sa gasesti aceste pagini interesante"

Despre traducere: nu sunt un traducator de profesie asa ca imi cer scuze daca uneori textul nu "curge natural" asa cum ar trebui. Daca este posibil, recomand citirea eseului original in limba engleza, pentru ca autorul ofera multe linkuri pentru justificarea afirmatiilor si experientelor sale.

Lectura placuta!

2
John T. Williams, a fost un indian care se ocupa cu sculptatul totemurilor în lemn, iar prietenii lui spun cã avea probleme cu bautura și nu auzea cu o ureche.

În Septembrie 2010 Williams traversa strada meșterind ceva cu cuțitul. Polițistul Ian Birk îl observã coboarã din mașinã și dupã ce strigã de câteva ori sã arunce cuțitul îl împușcã pe Williams de 4 ori, omorându-l.

Clip-ul video îl gãsiți pe pagina: http://www.infowars.com/how-long-does-it-take-a-cop-to-kill-an-innocent-man-8-seconds

Eu personal sunt dea-dreptul șocat de acest incident, și deși nu cred cã s-ar putea întâmpla în România cred totuși cã trebuie atrasã atenția asupra puterilor crescânde ale poliției.

Motto-ul poliției în State este "protectie și ajutor" (protect and serve) iar la noi "pazã și protecție", dar defapt a devenit o forțã violențelor nejustifcate și ne controlate de nimeni.

Foarte îngrijorãtor mi se pare faptul cã lumea nu mai pare șocatã de aceste evenimente, sugerând cã sunt deja la oridinea zilei, cã sunt mușamalizate și cã oricum nu ai ce face în legatura cu asta. Pânã și femeia aceea care a fost martor, trece calmã de parcã nu s-a întâmplat nimic... o altã ființã umanã a fost omorâtã... nimic interesant... ce mai nou la TV?....

3
Stiri / Japonezii au creeat o holograma 3D care a devenit pop star
« : 15 Noiembrie 2010, 02:05:17 »
O firma japoneză Crypton Future Media a creeat o holograma complet 3D numită Hatsune Miku care a devenit pop-star acolo la ei in Japonia.

Dupa cum spuneam holograma este complet tridimensională şi nu ai nevoie de ochelari speciali ca să o vezi în 3D:

[youtube]DTXO7KGHtjI[/youtube]

Foarte surprinzătoare este şi reacţia publicului care aclamează şi aplaudă de parcă s-ar adresa unei persoane reale, fără să ţină cont că defapt asistă la o pre-înregistrare...

Oricum, la vizionarea clipului două lucruri mi-au venit în minte:

1. Startrek - holospaţiul - nu mai este chiar atât de departe

2. Desigur "Blue Beam Project": [ENG]http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

Probabil că şi Second Life poate profita de o astfel de tehnologie, sau Obama îşi poate pune holograma pe scenă care nu va mai uita discursul şi nu va putea fi asasinată.

4
Diverse / Originile Disclosure Project al lui Steven Greer
« : 26 Octombrie 2010, 09:27:01 »
Am dat peste niste clipuri pe Youtube care arunca o noua lumina asupra Disclosure Project. Se pare ca acest proiect a fost creeat la initiativa familiei Rockefeller. Nu prea mi-a venit sa cred dar in clip apare chiar Greer spunand chestia asta... si atunci ce incredere poti sa mai ai in orice informatie provenita din acest proiect?

Aici http://www.paradigmresearchgroup.org/Rockefeller%20Documents/Rockefeller_Initiative_Documents.htm pe randul 4 in dreapta este Greer.

Clipul de care vorbeam este urmatorul:
[youtube]z1vqN326_l0[/youtube]

Pagini: [1]