Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - kefren

Pagini: [1]
1
Evenimente OZN în România / Ozn la Barsaul Mare
« : 11 Septembrie 2017, 17:06:00 »
Salut pe toata lumea!
Vreau sa va aduc in atentie 2 poze la care am ajuns prin intermediul unui prieten,poze facute anul acesta la 24 km de Dej, in localitatea Barsaul Mare.
In aceea cu selfie, omul nu a avut habar ce va surprinde, el insusi a descoperit fornatiunea de zbor cand a studiat poza!
A doua, este facuta de o alta persoana care sustine ca a vazut de multe ori obiecte luminoase pe cerul noptii. De altfel, din discutii am aflat ca lumea in zona e obisnuita cu astfel de aparitii, pentru ei nefiind ceva iesit din comun!
Pare a fi o zona cu mare potential in observatii de ozn-uri, din pacate nu am atata timp liber la dispozitie incat sa petrec macar o saptamana acolo,si cine stie ce surprize as avea!
Am sa incerc sa aflu detalii despre locul, data, conditiile in care au fost facute pozele.


2
În primul rând vreau să re-salut toti membri acestui forum!
Apoi as vrea sa va relatez o observație făcută în noaptea de marți spre miercuri în jurul orei 1,45! Fac taxi, așa că am timp să observ multe lucruri! Deci , stand in mașina , vad apărând deasupra acoperișului unei case niște lumini! Am sărit ca ars din mașină și am urmărit obiectul ce părea un avion de mari dimensiuni ce zbura cam la 500 m altitudine! M-au luat căldurile, zic, nu se poate așa ceva, nici un avion de dimensiunile alea nu zboară așa de jos! Buuuun!
Arătarea respectivă avea două luminițe intermitente , cum ar veni la capătul aripilor(pe care doar le banuiam, ca n-am reușit să le disting), una mai alba, cealaltă mai roșiatică iar spre coada încă o lumină puțin mai mare decât celelalte!
Urmează prima ciudățenie : pe burta , cum ar veni, un dreptunghi luminos de mari dimensiuni - semănau cu tuburile de neon ca luminozitate - de culoare alb-albastrui, si în interior,pe lungime, inca doua lumini paralele de aceeași culoare!
Urmează a doua ciudățenie: la cat de jos zbura" avionul", n-am văzut nici un hublou luminat saucarlinga luminată!
A treia ciudățenie: după ce a parcurs cam  tot câmpul meu vizual,am văzut cum s-a lăsat pe-o parte și a virat dreapta, dar nu ca un avion de dimensiunile alea, ci mult mai strâns!
A patra si cea mai mare ciudățenie: n-am auzit nici un sunet de vreun motor, deși era o liniște deplină, ci doar un zumzet,un bâzâit continuu si ușor perceptibil!
Si inca ceva, n-am fost singur, mai există un martor,un coleg de pe un alt taximetru!
Sa nu uit,,luminile erau dispuse în triunghi, stiu la ce va gândiți, si eu m-am gândit la același lucru, da am zis, nu se poate, doar nu am devenit atât de importanți încât să merităm atenția lor!
Asta e tot, aștept întrebări, poate ma lămuresc si eu ce dracu a zburat deasupra mea!

3
Evenimente OZN în România / Observatie-posibil OZN 06.11.2012
« : 06 Noiembrie 2012, 20:04:53 »
   Azi in jurul orei 16,30 am observat un obiect care se deplasa uniform pe directia S-N.Initial am crezut ca este vorba despre un avion, avand in vedere ca atunci cand l-am observat trecuse de mine cateva grade spre nord iar soarele spre asfintit  il facea sa straluceasca,dar nu am observat aripile.
 Forma era cilindrica,culoare metalizata,nici urma de dare de condens sau chem.plus nici un sunet de motor de avion.Am filmat cu telefonul mobil cca. 1 minut si am ajuns la urmatoarea concluzie:telefonul trebuie sa se hotarasca,ori moare de bunavoie ori,daca nu,va avea parte de o moarte violenta!

Pagini: [1]