Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Tzompa

Pagini: [1]
1
Laborator / Ce apare in foto ?
« : 07 Martie 2016, 19:12:44 »
Poza e facuta undeva  in Apuseni in imprejmuirile localitati Bucium Poieni ! La momentul cand a fost facuta nu sa observat nimic ”suspect„ !

2
Diverse / Roswell
« : 09 Iulie 2012, 18:50:18 »
http://stirileprotv.ro/stiri/international/adevarul-despre-incidentul-de-la-roswell-dupa-65-de-ani-cia-obiectul-nu-era-de-pe-planeta-asta.html

ADEVARUL despre incidentul de la Roswell, dupa 65 de ani. Ce a dezvaluit in premiera CIA

La 65 de ani dupa mult mediatizatul incident de la Roswell, care a alimentat teoria privind prabusirea unei nave extraterestre, un agent CIA vorbeste pentru prima data despre ce s-a intamplat atunci.
 Ads by INTERNET PROTV
 

Chase Brandon, care a fost agent CIA timp de 35 de ani, declara ca obiectul prabusit la Roswell in 1947 nu fost un balon meteorologic, asa cum au sustinut oficialii, ci "un obiect care nu provenea de pe aceasta planeta".

Agentul sustine ca a vazut cu ochii lui dovezile "vizitei extraterestre", la sediul CIA din Langley, relateaza Daily Mail.

La scurt timp dupa incident, autoritatile militare au dat presei un comunicat oficial in care precizau ca "discul zburator" observat de martori era de fapt un balon meteorologic. Putini oameni au pus la indoiala aceste afirmatii.

Acum Brandon contrazice aceasta declaratie oficiala si spune ca dovezile vazute de el sunt pastrate intr-o cutie, in sediul CIA.

El nu vrea sa spuna exact ce contine aceasta cutie, adaugand doar ca erau poze si "material scris", insa aceste detalii l-au convins ca la Roswell s-a prabusit o nava extraterestra.

Ipoteza lui pare sa fie sustinuta si de documentele publicate recent online de FBI, pe site-ul The Vault.

In aceste arhive, un agent FBI vorbea despre "trei asa-numite farfurii zburatoare descoperite in New Mexico".

Ele aveau forme circulare si un diametru de peste 15 metri. In fiecare "nava" au fost descoperite trei cadavre cu forma umana, care aveau o inaltime de numai 90 de cm.

"Cadavrele erau imbracate in haine metalice, cu o textura foarte fina. Fiecare trup era bandajat intr-un mod similar costumelor folosite de pilotii care zboara cu viteze foarte mari", declara agentul FBI, Guy Hottel.

6
http://www.descopera.ro/dnews/8231650-einstein-avea-dreptate-nasa-a-confirmat-teoria-relativitatii


  Dupã finalizarea unui experiment ce a durat 52 de ani, NASA a confirmat douã dintre teoriile enunþate de Albert Einstein.

9
Declaratia apartine omului de stiinta Terrence Aym, din Statele Unite. In lucrarea sa, „How some Transhumans plan to rule the world”, acesta scrie ca din anul 2050 Pamantul ar putea fi condus de nemuritori dotati cu o super inteligenta.

Teoria lui Terrence Aym in legatura cu o super societate condusa de nemuritori extrem de inteligenti nu este chiar atat de absurda, ca urmare a avansului extraordinar inregistrat in tehnologie, sunt de parere alti cercetatori.

Aceasta societate ar putea sa o inlocuiasca pe cea de acum, undeva in jurul anului 2050.

Aym isi bazeaza teoria pe convingerile unui alt om de stiinta, Marvin Minsky, considerat in lumea tehnologiei ca fiind „tatal inteligentei artificiale”. Acesta din urma considera ca oamenii de stiinta nu trebuie sa aiba remuscari in privinta inventiilor lor.

„Ei nu trebuie sa aiba o responsabilitate etica asupra inventiilor lor, ei trebuie sa faca numai ce vor ei sa faca. Nu trebuie sa-i ceri unui om de stiinta sa aiba aceleasi valori morale precum omul de rand”, este parerea lui Minsky.

Ceea ce spune Minsky in realitate este faptul ca lumea este impartita in doua categorii: cei care controleaza societatea, care au dreptul la imortalitate, si cei care sunt controlati, cu o durata limitata a vietii. Iar viziunea lui Minsky este si a lui Aym.

Felul in care imortalitatea poate fi obtinuta este foarte simplu, considera Aym. O varianta de obtinere a nemuririi este inteligenta artificiala.

Mai exact, informatiile din creierul uman ar putea fi descarcate intr-un computer si transferate apoi unei alte persoane. Este nevoie de o noua interfata, mai performanta, intre om si calculator, care sa poata face acest transfer. Dar totul se poate realiza, sustine omul de stiinta.

10
Mai mulþi controlori de trafic aerian din Siberia pretind cã au recepþionat, prin intermediul echipamentelor de comunicaþii ale turnului de control, semnalul acustic al unui OZN ce se deplasa cu mare vitezã pe deasupra tundrei, semnal care a fost asociat cu o voce extraterestrã femininã, asemãnãtoare cu sunetul neinteligibil pe care l-ar produce o pisicã.
Obiectul zburãtor neidentificat a apãrut dintr-o datã pe radarele turnului de control aerian din izolatul oraº rusesc Yakutsk. Vehiculul misterios a fost înregistrat zburând cu o vitezã de aproximativ 10.000 km/h ºi executând manevre de schimbare subitã a direcþiei pe cerul de la primele ore ale dimineþii.

Înãlþimea de survol a OZN-ului a fost identificatã la aproximativ 20.000 de metri deasupra nivelului mãrii ºi aparatul pãrea sã interfereze cu frecvenþele aviaþiei. În filmarea publicatã pe YouTube, se poate observa cum controlorii de trafic aerian încearcã sã stabileascã o legãturã cu obiectul necunoscut.

De asemenea, imaginile radar aratã cum OZN-ul se deplaseazã foarte repede, comparativ cu avioanele dimprejur, care se miºcã mult mai încet. "Tot auzeam un fel de voce femininã, ca ºi când o femeie ar fi miorlãit întruna", declarã un controlor de trafic.

Materialul video care susrpinde momentul a fost publicat luna trecutã, dar nu este clar momentul realizãrii lui. Se poate observa, însã, un cadru cu aeroportul, ce pare neînzãpezit, ninsoarea fiind un fenomen tipic aproximativ opt luni de zile pe an în Yakutsk, unde temperaturile în aceastã perioadã sunt de aproximativ -35 de grade Celsius.

http://www.youtube.com/watch?v=UMDCWeAaAGQ&feature=player_embedded

11
Este vorba de un lac sub-glacial din Antarctica, ascuns la peste 4.000 de metri sub invelisul de gheata.

Munca 24 din 24 pentru o descoperire epocala

Vara arctica e pe sfarsite, asa ca temperaturile vor incepe in curand sa scada, pana la -80 de grade Celsius. Cercetatorii vor fi nevoiti sa paraseasca baza pe 6 februarie, dar pana atunci tot mai incearca sa foreze in cautarea dezlegarii enigmei.

„E ca si cum ai lucra pe o planeta extraterestra, unde nimeni nu a fost inainte. Nu stim ce ne asteapta acolo”, spune unul dintre responsabilii proiectului, care adauga ca se sapa non-stop, 24 de ore din 24.

De ce e atat de special lacul?

Acoperit de 4 kilometri de gheata, Vostok este izolat de restul lumii de milioane de ani, printr-un adevarat sigiliu de gheata. Se estimeaza ca ar fi vorba de 15 milioane de ani de izolare. Nu toti specialistii sunt insa de acord cu forarile de la Vostok, pentru ca ei considera ca astfel se va strica ecosistemul, spun ei.

Rusii spera insa ca atunci cand vor ajunge la apele lacului sa descopere forme de viata nemaivazute pana acum.

Statia Vostok

Lacul se afla sub baza ruseasca Vostok. La aceasta statie a fost inregistrata si cea mai scazuta temperatura de pe Pamant, -89 de grade Celsius, pe 21 iulie 1983. Lacurile sub-glaciale sunt rare in lume si numai 150 au fost gasite in Antarctica.

Forarile au reusit sa ajunga pana la 3.600 de metri, dar, cand mai erau numai 130 de metri pana la izvoare, in 1998, proiectul a fost oprit, pentru ca au aparut intrebari legate de o posibila contaminare a lacului. Sapaturile au pornit in nou in 2001, cu metode noi, ecologice, pentru ca, pana la urma, scopul este ca tot ecosistemul sa fie pazit.

Pe langa descoperirea de micro-organisme noi, cercetarea apelor ar putea sa ii faca pe cercetatori sa intelega mai bine conditiile glaciale de pe una dintre lunile lui Jupiter, Europa.

http://www.youtube.com/watch?v=maQhn96AhuI&feature=player_embedded#at=448

12
Evenimente OZN în România / Observatie OZN- Masivul Straja
« : 23 Aprilie 2009, 10:15:39 »
Am observat obiectul dupa ce am descarcat poza in calculator

Pagini: [1]