Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Xanadron

Pagini: [1] 2 3 4 5
1
http://jamesclarksonufo.com/articles-and-commentary/science-has-left-the-building-the-historic-mufon-2017-symposium-and-how-the-show-must-go-on
...e un manifest-declarație f. interesant/ă a unui ex-director MUFON responsabil de investigațiile pe felie științifică a fenomenului OZN - ex- fiindcă omu (capabil și cu background serios, vă asigur eu ca să nu-l mai agasați pe Moș Gaoagăl :lol:) a demisionat cu oarece încărcătură simbolică, adică taman înainte de simpozionul organizației merigane axat pe problematica Secret Space Program(s):ufo: :rocket: actualmente-n curs de desfășurare la Las Vegas (85 coco taxa zilnică, dar +2.000 cheltuieli colaterale efective pt doritori).
  Cred oricum că-i un bun punct de plecare pentru eventuale discuții privitoare la scopurile, dar și vitorul RUFOn. Ca forum, dar și ca organizație, chiar dacă paralela cu mega-structura MUFON nu poate fi decît una extrem de limitată.

Stimabilii moderatori sper să n-aibă deci obiecții apropo de tentativa mea de concentrare a discuțiilor p-un topic separat, mai ales că vine-n întîmpinarea unor reproșuri recente privind presupuse deturnări ale forumului ,,nostru,, prin postări doar vag conexe domeniului OZNistic.
Deturnări similare-n esență sînt acuzate și peste Marea Băltoacă, de niște ani dar accentuate de invitarea la simpozionul MUFON 2017 a unor pseudo-sifonatori sforăriți din zone umbroase 8-) gen Corey Goode, Andy Basiago etc., considerați de unii doar atracții circărești aducătoare de mălai unei organizații metamorfozate treptat într-o corporație deloc non-profit :evil: - merge aici și-o zicere a lui Eric Hoffer, citată din memorie:
“Every great cause begins as a movement, becomes a business, and eventually degenerates into a racket.”

...În paralel totuși vor conferenția și voci respectate (Richard Dolan) - pe care unii-l acuză, dar alții îl laudă c-a acceptat invitația sperînd la o contrabalansare, ba chiar la contraatacuri constructive de genul ăluia deja postat p-aici (v. recenta discuție a lui RD cu Bill Ryan).
În fine, cine-i interesat poate găsi deja contribuția cunoscutului Gary McKinnon (prin Skype, evident, ca să nu fie legat de merigani) - scurtissim, hackerul britanic n-aduce practic nimic nou în plus raportat la ce știm deja - poate doar bănuiala c-a fost victimă a unui psy-op parșiv, fiind lăsat de fapt să intre ca-n brînză în anumite servere U.S.Navy.)

P.S. (înainte de alte reveniri): Mai rămîne ca și RUFOn să organizeze conferințe d-astea, ca paralelele să se intersecteze o țîră.

2
Cred ca-i nevoie si de un topic "integrativ" a jde' informatii/discutii cu tenta ufologica, da' cu repercusiuni insidioase in viatza tuturor pin' la urma - atit de imprastiate de-a lungul anilor prin atitea sectiuni RUFOn, ca ajunge sa-i ia ametzela pe nou-veniti mai ales.

Se-ntimpla deci mult prea multe-n ultima vreme, zic io, ca sa nu existe un Master Plan legat de o apropiata Disclosure - oficiala, partiala si strict controlata, evident, fiindca-n definitiv un alt gen de Disclojar e demult in curs de derulare in mintile unor indivizi si/sau grupuscule (separate evident de si mai putinii tartori :evil: [semi]umani "in the know" din virful piramidei Breakaway, dar si ale altor organizatii "discrete" sau nu - v. Vaticanul de ex. - implicate-n ghidonarea evolutiei noastre.)

...Evolutie stabilita se pare-n parametrii "legii junglei" - care ma tem ca se aplica nu doar la nivel galactic :planet: - sa fie doar dezinformare zvonistica despre 'imperialismul universal"? - ci si prin UNELE zone-n care am putea ajunge dupa ce dam coltzu', de-ar fi sa credem ultimul val de sifonareli (destule, aprobate mai mult ca sigur "de-mai-sus".)

Goagal-iti de pilda " Tom DeLonge and 'The Sekret Machines'" si-o sa vedeti c-au ajuns 'sa dea pe goarna" pina si rock-star-urile (autodeclarat 'informate de la cele mai inalte niveluri secretomane") 8-) unele chestii aparent abracadabrante pe linia explicarii polarizarilor impuse umanitatii de milenii  - nu doar religioase ori culturale.

Alt exemplu aleatoriu: prezentza (clar "stimulata") in multiple zone ale mediei "conspirationiste" a veteranului (93 ani) inginer militar Tompkins - presupus coordonator al operatiunilor complexe de spionaj si retro-engineering 'merigan a ozeniciurilor naziste-n cursul WW-II - care apare-n interviul lui Linda Moulton-Howe (PDF-uri atasate) alaturi de RV-istul Lyn Buchanan, "atins" si el nu demult p-un topic d-aici (fara sa trezeasca vreo reactie, evident - pe linia deja obisnuita a unei anumite pasivitatii abulice.) :-D

Cite procente din dezvaluirile lor or fi adevarate, n-am habar, da-i clar ca ceva-ceva trebuie sa fie, macar pe principiul strecurarii unor sferturi din jumatati de adevar :lol: in orice sifonareala cu rol manipulativ.

3
Asa deci, copiii mosului – cum v-am promis, mai bag un ultim topic-sondaj. Nu si ultima postare insa, fiindca ar fi aiurea dac-as tacea cind (poate) oi afla din surse  sigure c-o sa ne cada ceru-n freza. Ori daca, doamne-feri, ar fi semne ca s-ar deschide Cerurile si ne surprind angrenajele din gravura lu’ musiu Flammarion adormiti – sau si mai rau, cu nadragii-n vine. Ori dac-o accepta, in fine, ET-ul meu de legatura sa-l trag in poza-n ozeniciu’ lui full-option.

Serios acu’, n-am de facut nimanui vreun repros si-o sa raspund ca de obicei oricaror replici, incercind sa nu [mai?] fiu superior-moralizator. Imi par oricum penibile “postarile de adio” citite de prea multe ori pe alte forumuri (inclusiv pe unu’ unde fusei cindva moderator si le ziceam “Get a life, dudes “, ca nimeni nu-i obligat sa va aprobe teoriile si nici sa va suporte hachitzele – cu exceptia alor mele, clar, ca am always dreptate - hihihi.)

Hai sa-nchid insa deschizind simultan subtema asta, desi banuiesc ca [aproape] nimeni nu-i interesat:
a)   Am realizat in fine ca maxima “Vorba trece, scrisul ramine” NU e valabila-n vitual, chiar daca unii ca fratele SLEAH19 sustin ca RUFOn ramine o resursa utila oricui e dispus s-o “rasfoiasca”.
b)   Cum insa prea putini (cred eu) mai sint dispusi la retro-documentari conspiro-digitale in invazia pseudo-noutatilor MSM – plus ca thread-urile vechi demonstreaza clar perisabilitatea linkurilor si-a netului implicit - aleg varianta pierderii timpului liber cu aiurari mai organizate, pretabile hirtzoagelor tiparite.
c)   (ontopic asta) – Ma… semi-retrag deci convins ca nu doar JE n-am fost, nu-s si n-o sa fiu vreodata capabil sa catalizez/amorsez cuiva vreo “trezire” reala, ci nici altii mai talentosi ca mine nu-s - fiindca parghiile necesare-s prea multe, complexe si disponibile exclusiv in mainile (ghearele?) unor decidenti nu doar greu, ci imposibil de contracarat (mai sint insa multe alte motive.)
d)   Oricum, am spus/scris deja cam tot ce era de zis, in astia 7 ani si-o carutza de postari – evident ca-n general doar ceea ce putea fi spus p-un forum public. Zic “in general” fiindca am mai sarit uneori calu’… care din fericire nu m-a muscat decisiv – inca -, semn ca si inorogii triliterati au alte trebi prioritare, desi mai baga cornu’ si p-aici. Sau, mai stii, le-o conveni poate sa-i ajute moca cite-un fraier in pregatirea terenului pentru parodia lor de Disclosure.
e)   Pomenitul cal poate fi sarit insa-n continuare pe canale private, fiindca destui colegi deveniti in timp prieteni merita asta (observati ce sigur mi-s ca si eu as merita-o… ca sa nu mai zic ce optimist cred ca n-as fi citit [si] in privat “de cine trebuie”.)

Revenind la subiectul “treziri” (nu din visu’ ‘merigan ca n-am adormit inca, vorba regretatului George Carlin), observ ca m-am lungit prea mult cu introduceri sterile, asa c-o s-o re-ard mai la obiect in curind.

4
Deschid topicul asta nou nu doar fiindca numarul de 66 deja incropite nu-mi place; tema cred ca merita insa tratata separat, fiind mult mai importanta decit credem... pina si noi astia mai avizati poate.
Deocamdata bag doar un link care poate fi punct de plecare al discutiilor (si-n care o sa intervin oricum, eventual si mai in detaliu cind/daca o fi cazul.) Website-ul respectiv era in orice caz demn de-a fi recomandat si nu cred c-a mai aparut prin zona RUFOn.

http://www.neonnettle.com/features/417-why-are-ufo-s-alien-life-suddenly-being-discussed-in-the-mainstream-

P.S. Imaginea atasata-i doar un exemplu de CGI folosit in ultima vreme si de MSM (MainStreamMedia) in scop de amplificare... deloc subliminala a ideii ca doar se banuieste - inclusiv la nivel oficial - cine (si de ce) ne viziteaza, studiaza etc.

5
Voiam sa pun la-nceput titlul anglofonez "TV = Toxic Viewing?", da' m-am gindit ca nu merita sa stirnesc un nou val de spamuieli sau poate si mai rau, atacuri DDOS. 8-)
Foarte pe scurt pentru inceput, nu va mai agasez (poate) cu aversiunea personala absoluta versus TV si vin doar cu argumentele pe cit de simple, pe cit de convingatoare dintr-un articol:
http://www.theburningplatform.com/2014/12/30/edward-bernays-theory-has-been-perfected/

...care demonstreaza cit de actuale-s consideratiile lui Edward Bernays din "Propaganda" – 1928 apropo de mecanismele aburelii globale, desi pe vremea aia nu exista tembeliziunea.

P.S. Pe unii ar putea sa-i mire faptul ca miile de ziare, edituri, canale TV etc din USA sint detinute de numai 6 (sase) persoane/familii - dintre care 5 apartin unei anumite etnii :wink: - dar nu si pe RUFOn-istii veritabili.

6
N-am deschis un alt (sub)topic pe tema posibilei iesiri din Matrix a lui Philip K. Dick (subiect la care am multe de spus inca, asa c-o sa revin la el cind oi avea timp), dar asta cu CERN-ul imi pare totusi demn de-o tratare separata, macar fiindca [mie cel putin] imi pare c-ar ascunde o tentativa de uscheala din Matrix a gashtii Omenirii 2.0 :-) (nu si "a noastra" deci, dar folosindu-se parshiv de energia/munca/banii nostri.)

Doar un mic, dar important "derapaj logic" al ipotezei asteia deocamdata: exact sefii Omenirii 2.0 imi par a fi cei... intemnitati/blocati cumva in zona noastra matriciala de catre altii de-mai-sus :star: - pomeniti in destule scrieri, inclusiv biblice.

Pina la dezvoltarea temei, citeva imagini sugestive simbolistic - cu Shiva, 666, [posibile] "porti temporale", inscriptii in lb. sanscrita etc - plasate doar aparent intimplator pe linga CERN, misterioasa mega-instalatie ale carei scopuri... oficial declarate ar trebui sa produca hohote de ris oricui. :lol:
Da' uite ca nu le produce.

7
...sau e vorba doar de-o noua abureala comandata/regizata de sforarii PTB? :evil:
Aceasta-i deci intrebarea - reformulata ceva mai focusat decit in threadurile similare deja existente - la care sper sa gasim un raspuns pe noul topic (si unul din ultimele... la modul absolut) deschis de Je p-aici.

"PROJECT CAMELOT: RANDY CRAMER U.S. MARINE - EARTH DEFENSE FORCE" e titlul interviului care urmareste cam acelasi lucru:

PROJECT CAMELOT: RANDY CRAMER U.S. MARINE - EARTH DEFENSE FORCE
Interesant e faptul ca U.S. Marine Cpt. Kaye aka Randy Cramer sustine ca superiorii lui i-au comandat sa sifoneze povestile astea aparent SF despre cei 17 ani presupusi a fi fost petrecuti de el in serviciul The Solar Warden :ufo: ( "was asked by his superieurs to go public. Not as a brave whisleblower breaking all the rules.")

Afirmatie care nu reduce neaparat gradul de scepticism cu care-au fost receptate dezvaluirile lui efectiv socante (pentru unii cel putin.)  8-) In tagma scepticilor ma includ evident si pe mine, din simplul motiv al lipsei unor detalii esentiale din spusele lui - detalii ce-i drept nu chiar public cunoscute, dar totusi... io nu mi-s chiar Snowden. :-D
Asta nu inseamna ca nu cred o iota din spusele lui, ci doar ca nu-i el omu' implicat - doar un f. probabil pion al unei Disclosure[/i partiale, deformate si implicit mincinoase.

Poate ca detaliile vor veni insa cindva, insotite sper si de dovezi - subliniez asta fiindca de ipoteze nu ducem lipsa (v. si inregistrarea asta hiperlunga, dar f. interesanta cine are timp de ea -  cu 4 exeprti pe felia Omenirii v.2.0):
Mars Roundtable with Randy Cramer, Andrew Basaigo, Laura Eisenhower, ALfred Lambremont Webre, & Dr

8
Extraterestri / Cum anume comunicam cu ET-ii - si la o bere poate?
« : 17 Octombrie 2014, 11:36:02 »
Cred ca era nevoie si de-un topic pe tema modului/modurilor de comunicare cu ET-ii de toate rasele, culorile si intentiile, :martiansmile: :-( chiar daca a mai fost atinsa disparat pe alte threaduri.
Inutil sa mai adaug disclaimerul-truism: "ET-ii nu doar exista, ci sint aici printre noi de eoni."

Ideea mi-a trecut deci prin unicul neuron citind o stire aparent minora (din moment ce nu apare-n EvZ, Libertatea sau pe Hotnews - "surse de maxima incredere" :-D des folosite, culmea, pina si de unii colegi - hai sa nu mai fiu insa pro- sau anti-oricine, fiindca toti vindutii/cumparatii oricaror patzachine din mafiile politice ambidextre dr/stg sint la fel de condamnabili).

http://exopolitics.org/nsa-document-supports-whistleblower-claim-of-alien-ufo-communication-program/

Asta-i deci articolul lui nea' M. Salla care analizeaza un docoment sifonat de celebrul deja "defector" Snowden in conexiune cu alte marturisiri (mai vechi, din 1998 mai precis) ale unui anume Dan Sherman, in care respectivul sustine c-ar fi fost antrenat de NSA in comunicarea "empatica" cu ET-ii, in cadrul unui program aflat sub "umbrela" la fel de secretoasa a unui alt "Black Program".

Clar ca tabloul complet al problematicii asteia il stie doar V. Putin, :lol: dar si noi putem trage unele concluzii d-aici.
De care n-am insa timp acu-acu, asa c-o sa revin dupa postarea eventualelor voastre concluzii.

9
Clar ca nu ma mai fac bine vreodata, :lol: asa ca mai deschid o tema de discutie (sau monolog – ei si?!) p-un subiect care constat acum cu surprindere ca lipseste din forum: TRANSUMANISMUL (desi subteme conexe au mai fost atinse de noi).

Pentru cei mai comozi, citeva clarificari “doctrinare” din Wiki mai intai:
Transumanismul (uneori simbolizat prin >H sau H+) este o mișcare intelectuală și culturală internațională care sprijină folosirea noilor științe și tehnologii pentru a îmbunătăți abilitățile și aptitudinile mentale și fizice ale oamenilor și a ameliora ceea ce ea vede ca aspecte nedorite și nenecesare ale condiției umane, cum ar fi prostia, suferința, boala, îmbătrânirea și moartea involuntară. Gânditorii transumaniști studiază posibilitățile și consecințele dezvoltării și folosirii în aceste scopuri ale tehnicilor de îmbunătățire umană și ale altor tehnologii în curs de apariție. Pericolele și beneficiile posibile ale noilor tehnologii puternice care s-ar putea să schimbe radical condițiile vieții umane sunt, de asemenea, preocupări ale mișcării transumaniste.
sau:
În 1986, Eric Drexler a publicat "Motoare ale creației: era viitoare a nanotehnologiei", în care discuta posibilitățile nanotehnologiei și asambloarelor moleculare, și a fondat Foresight Institute. Fiind prima organizație non-profit care a cercetat, promovat și efectuat criogenia, birourile din California de Sud ale Fundației ALCOR pentru Extinderea Vieții au devenit un centru pentru futuriști. În 1988, în timpul ascensiunii cyberculturii, filosoful Max More a fondat Institutul Extropy și în 1990 a fost principalul contribuitor la o doctrină transumanistă formalizată, care a căptătat forma "Principiilor Extropiei".
În 1990, el a pus bazele transumanismului modern dându-i o nouă definiție:
Transumanismul este o clasă de filosofii care caută să ne îndrume către o condiție postumană. 8-)
Transumanismul împărtășește multe elemente ale umanismului, inclusiv respectul pentru rațiune și știință, devotamentul față de progres și o valorizare a existenței umane (sau transumane) în această viață. [...]
Transumanismul diferă față de umanism prin recunoașterea și anticiparea modificărilor radicale ale naturii și posibilităților vieții noastre, rezultând din diverse științe și tehnologii [...].


...Chiar asa sa fie? Nu stiu altii cum gindesc, dar JE cred ca zona tenebroasa a transumanismului prevaleaza, principiile lui aparent progresiste fiind puse-n practica aproape exclusiv in folosul Elitei  :evil: si-al scopurilor ei egocentrice (STS=Service To Self).

Introducerea fiind facuta, o sa revin curind cu detalii, dar astept si parerile voastre pe subtemele >H (ori H+) – care-s nenumarate (de la organismele modificate genetic GMO la nanotehnologii sau IA=Inteligentza Artificiala).
Pareri care pot fi general-teoretice, pur moral-filosofice (apropo de ispita oarescum “satanica” a unor promotori ai H+ de-a deveni Uber-Creatori) sau ceva mai focusate pe aspecte practice.

P.S. Rog stimatii moderatori sa aduge un "N" in titlul topicului (mincat de mine) - altfel se-ntelege ca vrem sa tragem umanismul (pe sfoara eventual). :-D

10
In ciuda apatiei RUFOn-ice vecina cu letargia :-D din ultima vreme (noroc cu @Enz si @Dharanis), cred ca lipsea din zona si d-aia merita incropit un top al minciunilor emise cu atita nonsalantza de "sforarii" NWO, care nu fara motiv ne jignesc totusi inteligentza.

Zic asta fiindca media globala a intelighentiei a luat-o in jos (parerea mea) chiar daca epoca hi-tech e-n floare. Turma de idioti utili si total monitorizati in care continuu sa cred ca vrea sa ne transforme Cabala :evil: se contureaza deja, in peisajul unui previzibil "feudalism digitalizat", asa ca doar tentativele de "trezire" (cam don-quihotesti, recunosc) de pe forumuri ramin valabile.

Hai sa n-o mai lungesc insa aiurea. Pe site-ul CNN (una din principalele oficine satanice - tot parerea mea si asta):
http://edition.cnn.com/2014/06/26/tech/innovation/nasa-orion-spacecraft/index.html?hpt=hp_c2

...apare deci un articol aparent echilibrat si cu ton optimistico-mobilizator despre "noua" capsula Orion a NAZA care, la 45 de ani de la programul Apollo, va trimite omuleti pe Luna :moon: cu ajutorul ACELORASI primitive rachete "chimice".
Ba mai mult de-atit, s-ar contura si varianta ajungerii pe Marte a unor echipaje cu 4 membri - zburind luni de zile inghesuiti ca sardinele-n conserva. Si ajungind acolo buni de balamuc (no problem nici asta de fapt, fiindca bazele alora ajunsi in 5 minute pe Marte au sigur si ospicii martziene-n dotare.) :lol:

Stiti poate deja opinia mea despre programele spatiale "de fatzada", chiar daca nu-s partizanul aselenizarilor "false", ci al ipotezei ajungerii 'meriganilor pe Selena ajutati de  :martiansad: .
Continuarea aburelilor astea penibile cu "cea mai puternica racheta" etc. e insa deja jenanta dupa JE in mileniul trei, chiar dac-am ignora declaratiile lui nea' Bill de la Skunks Works - ca-l putem duce demult pe ET acasa cu tehnologiile noastre "negre". Pardon, ale Omenirii v2.0 de fapt, nu ale noastre.

Asta arata insa, pe linga intentia de-a continua tocarea de trilioane pe circareala ieftina, si ca The Disclosure- la modul "pe fatza", fiindca pentru f. putini ea e deja-n curs - ramine un obiectiv f. indepartat pentru ghidonatorii NWO.

11
Extraterestri / Hai să lămurim odată tema vaticanezo-ET
« : 29 Aprilie 2014, 20:49:02 »
…intr-unul din ultimele subiecte noi pe care-o să mai am timp să le deschid, pornind de la articolul ăsta din 26 martie a.c.:  http://thetruthwins.com/archives/vatican-astronomers-ramp-up-their-search-for-brother-extraterrestrial

…care conţine cîteva afirmaţii năucitoare încă de la primul paragraf:

“Earlier this month, the Vatican Observatory cosponsored a major conference on extraterrestrial life that brought together 200 of the leading astrobiologists in the world.  One of the organizers stated that one of the goals of the conference was to figure out “how we can find life among the stars within the next two decades“.  Certainly it would not be unusual for a group of astronomers and astrobiologists to get together and discuss such things.  But why is the Vatican seemingly obsessed with this stuff?  As you will see below, there are some high profile Vatican astronomers that seem quite confident that “something” is out there.  In fact, one has stated that once it is revealed, “everything we think we know” may have to ‘be thrown out’”

…Pură blasfemie din pdv. evanghelic, de acord? Pînă şi pentru ceva mai “modernizaţii” catolici în raport cu ortodoxia profund dogmatică mi se pare de neimaginat să promovezi perspectiva unei asemenea “revelaţii eretice” conexe cu existenţa şi/sau contactul presupus a fi curind indubitabil cu ET, :-) prezicîndu-le un rol shimbător de paradigmă globală (religioasă-n primul rînd.)
Se pare însă ca vaticanezii (cu iezuiţii :evil: la înaintare, evident) exersează o …repetiţie a recunoaşterii concluziilor din Brookings Report - cine ştie, cunoaşte… 8-) adaug în criză de timp şi evident fără să mai divaghez pe tema lui.

Miezul perplexităţii (mele cel puţin) a explodat însă citind afirmatia-presupunere a deja discutatului p-aici Funes (astronom-şef iezuit) - aşezaţi-vă bine pe scaune: “Rasa umană ar putea fi oaia rătăcită din Univers, iar extratereştrii ar putea fi singurii care au rămas într-o relaţie… de prietenie cu Creatorul” !!! :-o
Implicit, ET-ii n-ar fi căzut în aşa-zisul “păcat originar”, spre deosebire de noi-primitivii. :roll:
…Şi dacă nu mă credeţi, uite textu’ netradus:

“‘Funes, who runs the observatory that is based south of Rome and in Arizona, held out the possibility that the human race might actually be the “lost sheep” of the universe. There could be other beings “who remained in full friendship with their creator,’ he said.
Wow.
So Funes is actually suggesting that when we do encounter extraterrestrial beings, they may not have fallen into sin like humanity has.”


Mă opresc deocamdată aici totuşi - dar nu de tot, că-s muult mai multe de disecat.
Şi sper ca pînă-mi revin din uluială s-aud şi părerile prietenilor noştri SLEAH19 sau daos.

12
Am deschis un nou topic ca să nu mai poluez topicul colegului classic, dar şi fiindcă unele idei (destule 100% proprii) produse de unicu-mi neuron :-D depăşesc aria temei “Fenomenul OZN - adevăr sau minciună?”
For the sake of continuity, o să citez totuşi şi precedenta-mi postare... partial ontopic.

Hai să mai bag o postare TLTBR (too long to be read), :lol: timpul sporovăielilor fiind se pare pe sfîrşite. Şi faza acţiunilor p-aproape, clar.

Nu fără motive solide am modificat şi titlul o ţîră - fiindcă, deşi am fost evident bombardaţi (în ultimii 50 de ani mai ales) cu atîtea clişee aberante - holiudiene, iutiubiste, cartooniste, new-age-iste etc -, fenomenu-n sine nu-i deloc o minciună (părerea mea, din nou adaug).

Majoritatea inducerilor astea (subtile sau nu) de mici/mari derapaje mintale are ca prim scop adîncirea obsesiei unora de-a privi lumea printr-o prismă binară - tip “fapt sau ficţiune”.
Aşa se sugerează implicit demonetizarea prin derîdere a oricăror construcţii logice serioase/veridice pe tema observaţiilor şi/sau interacţiunilor apropiate cu OZN/ET - am mai discutat noi asta de fapt: “Care Stargates, bre? Vorbeşti de aiurelile alea din serial?” :lol:

Altă direcţie nu tocmai secundară ar fi “vînzarea de frică” prin arătarea ET :-( mai ales sub forma unor dihănii setoase de sînge omenesc, chiar dacă… de-a-n pixu’, cam fără motivaţii credibile. Targetu’ logic ar fi pregătirea “psy”-NLP a Turmei pentru viitoare operaţiuni false-flag gen Blue Beam, în care mobilizarea la lupta contra “invadatorilor” trebuie pritocită din timp.
Nu mai disec însă direcţia asta pînă la ultima foaie de ceapă, că-i cam groasă. Şi oricum conexiunile-s prea multe cu varza tocată de milenii de propaganda Sforarilor :evil: din noţiuni fundamentale grav distorsionate (bun/rău, adevăr/minciună, autoritate/libertate, prietenie/duşmănie etc.)

Scopul principal al minciunilor ăstora parţiale (sau gogonate de-a dreptu’) e însă mascarea complexităţii existenţei noastre, a noimei vieţuirii  în interfaţă fizică în definitiv.
Vieţuire care nu (de)curge însă chiar aşa de capu’ nostru - şi nici măcar după cum vrea muşchiu’ “curelelor de transmisie” spre şefii din ceruri - "curele" care-s politrucii vizibili.

Gîndiţi-vă doar cam ce semnificaţie ar avea noţiunea “călătorie” pentru Ăi de ne-au creat - şi-acu’ vorbesc despre eşalonul superior executanţilor de toate culorile (geneticieni grizulii cu devla bombată, “vibraţionişti” insectoizi cu antene active, nutriţionişti verzulii cu scheme semincere enorme-n baze de date cristaline etc etc).
Fiindcă ăştia CHIAR circulă… cu farfuria :ufo: - asta o ştiu sigur, deşi n-am încă informaţii dacă le e decontată benzina. :lol:

Viaţa-n sine - în sensul ei… hai să-i zicem spiritual, deloc vizibil şi mai profund ca sursă decît helixul ADN, o “simplă” reflexie şi el (“proiect arhetipal astral” :star: ar fi mai nimerit ca definiţie poate) nu prea… circulă însă la modul strict fizic.
Dar parcurge chiar şi mega-parseci surprinzător de simplu - prin naştere, moarte şi tot aşa, cu relocări prin multiple renaşteri, în la fel de multiple forme.

Mă opresc însă aici deocamdată fiindcă teoria asta-i simplă, dar deloc simplistă - şi-n plus cred că v-am făcut deja să sforăiţi profund. :-D

 
Hai să vă mai pisez deci un pic neuronii - ce să vă fac, dacă v-aţi riscat să reveniţi prin zona asta ciudată...

Primul punct al zărghelii mele e clar, sper: în context… interstelar, viaţa pare să călătorească în principiu numai prin moarte şi renaştere de colo-colo-n Univers(uri) - la nivelul căprăriei noastre bipede zic. Dar nu se-nvîrte redundant într-un cerc vicios-închis, ci într-o spirală lent evolutivă.
…Prea lentă, ziceţi? Nici vorbă - Universu-i perfect temporizat pînă şi-n poticnirile lui aparente.

Dar nu despre infinitatea liniilor temporale-i vorba acum. Deşi o vorbă a lui O. Paler merită poate amintită (citat din memorie): “Se zice că timpul trece inexorabil, dar de fapt el stă pe loc şi noi trecem prin el.”

Să revenim deci la libertăţile incomparabil mai mari de mişcare decît astea cadorisite cu zgîrcenie din proiect nouă, “ambalajelor” sau “containerelor” de CS-uri/suflete terrane pe moment (fiindcă prea necoapte, leneşe, ignorante sau mai evoluate, dar recidiviste-n rele mai demult).
Ţopăiala printre galaxii pare să fie deci permisă doar Interdimensionalilor :-) (să le zicem ID) - şi ăştia cu “talente” variabile însă, fiindcă unii “de nivel mediu” ar utiliza nave biologice simbiotice, alţii mai involuaţi - tinichele high-tech, iar Doreii galactici cei mai sofisticaţi - nimic. Adică doar pe ei înşişi ca “vehicul”.

Clar însă că materializarea temporară a ID de orice rang în trama vibraţională perceptibilă pentru noi e una… fizică, deci “reală”, chiar dacă EI folosesc înţepări / croşetări ale continuumului spaţiu/timp ca să poată interacţiona uneori “eficient-primitiv” cu noi, puradeii galactici tembeli sau ceva mai isteţi.
Doar cu ocaziile astea avem deci (rarissim) ocazia să vedem OZN-uri şi eventuali ozenauţi - care sporovăiesc şi mai rar cu noi, fără să pară oricum deloc interesaţi în dezvăluirea a mai mult decît ne e permis să aflăm de la ei. Fiindcă, dac-am şti prea multe, testarea noastră-n planul ăsta fizic ar fi falsificată din start.
 
Că unii ID ne apar drept djini, iele, sînziene, vîrcolaci, draci, îngeri sau elfi e altă discuţie - la fel de greu lămuribilă-n cîteva rînduri ca şi controversa pe tema “sediului” lor, localizat ET, IT, subteran, subacvatic, în al nouălea cer sau al treişpelea purgatoriu. Şi zic asta nu doar fiindcă locaţia le e deseori extrem de mobilă.

O altă idee cam greu de “vizualizat” mental e faptu’ că orice existenţă limitată fizic ca a noastră e STATICĂ în esenţă. Nu vă gîndiţi totuşi că puteţi să vă deplasaţi pînă la supermarket, în Baleare sau chiar pe Lună, că şpilu-i altu’.
Mai clar: cît timp sîntem încorsetaţi în ambalajul carnal, nu ne putem “mişca” de fapt prea departe de propria piele, chiar dacă ne aflăm într-o navă spaţială. Adică nu mai departe decît ne permit (imprecis şi relativ) simţurile - sau diverse aparate. (n.b.: Nu ating excepţiile - remote-viewingul, extracorporalizările etc - limitate însă şi ele-n acurateţe din multe pdv-uri.)

Pe scurt, dacă ne bate gîndul că putem evada din condiţia de “parcări” pentru germeni de viitori ID treptat mai potenţi, altfel decît ajutaţi De-Mai-Sus (ca Enoh poate), ne facem doar iluzii. Iar cea mai perfidă dintre ele rămîne aia c-am fi pregătiţi pentru saltul ăsta mai dihai ca unu’ cuantic, ba l-am şi merita doar fiindcă am citit mai multe cărţulii “iluminatorii” decît alţii.

Cei mai mulţi, dacă nu chiar toţi pseudo-mesia New-Age care aiurează despre dimensiuni ori vibraţii superioare lejer abordabile “predau” deci, zic eu, lecţii false de… auto-propagare “la pachet” în alte medii - non-naturale pentru noi deocamdată. Ar fi ca şi cum am tasta un e-mail pe computerul personal şi pe urmă am trimite calculatoru’ prin poştă destinatarului.

Concluzie (tranzitorie şi-n plus clar discutabilă): strămoşii noştri cel puţin n-au venit aici aduşi de OZN-uri - eventual în eprubete -, ci prin transfer subtil de matrice astrală arhetipală :star: în Materie preexistentă.
Cine şi cum anume a avut însă puterea s-o creeze şi-apoi s-o… învieze pe Ea-Materia (Nimicul Vibratoriu), n-am habar nici eu, da’ nici alţii, inclusiv Papa - astea da TAINE demne de Crez “făr’ de-a le cerceta”…

Rămîn deci la părerea că OZN-urile nu-s doar halucinaţii induse - vorbim de alea care nu-s fabricate aici pe Terra, evident (o altă temă inepuizabilă).
Ele-s “reale” (ghilimelele au fost sper lămurite un pic) şi prin hublourile lor - dacă le au - ne vedem cîteodată chiar PE NOI, viitorii ID.

13
Citind ştirea d-aici:  http://www.sunnyskyz.com/good-news/545/DNA-Analysis-Of-Paracas-Elongated-Skulls-Released-The-Results-Prove-They-Were-Not-Human#.UvuB4qvRSy0.email

…realizez ce tembel eram pe cînd îmi pierdeam aiurea timpu’ încercînd în van să conving nişte sceptici… cam căpoşi :lol: că n-au nimic în comun craniile “ţuguiate ritualic” din copilarie cu astea doar aparent similar alungite şi oricum mai mari - al căror ADN a fost, în fine, studiat.
…Nu făceam mai bine să şed blînd şi s-aştept o ţîră?!

Argumentul (subiectiv… şi nu prea) dedus p-atunci a rămas oricum în picioare - capacitatea craniană cu peste 25% mai mare comparativ cu a unor ţeste normale, dar cel principal (şi deloc subiectiv) a venit abia acum: natura non-umană a ADN-ului lor mitocondrial.
"It had mtDNA (mitochondrial DNA) with mutations unknown in any human, primate, or animal known so far."

P.S. Am crezut că-i mai bun un topic separat, fiindcă-s “pe vine” noi detalii.
De fapt si discutiile pe tema asta merita reluate - clar ca de pe alte pozitii.

14
Înainte să deschid topicul mai demult promis (care s-ar numi “Ieşirea din Matrix - soluţii complete”) cred că-i necesar ăsta ceva mai simpluţ.

Cu riscul de-a părea deci tîmpiţel (poate nu pentru prima oară… :-D), vă-ntreb din prima: credeţi că ET-ii cei evoluaţi tînjesc oare după OZN-uri proprietate personală :ufo: (sau pe firmă, în fine :lol:) mai “bengoase” ca ale altora? - ca să le-arate ei că… au valoare şi duşmanii moare?!

…Sau că la TV sînt “drogaţi” zi şi noapte cu reclame care-i conving că le trebuie musai diverse chestii complet inutile? Ca-n ad-ul asta c-un KTM absolut aberant pentru uzul stradal (180 CP si tot atîtea kile). Clar ca-s 1001 alte exemple si mai... absurd de inutile la-ndemina - de la yachturi la celulare incrustate-n diamante.

KTM 1290 SUPER DUKE R Actionvideo
Credeţi deci şi voi că - măcar pe măsura maturizării treptate - ne-am putea detaşa de mirajul fals, dar atît de parşiv indus al “traiului mai bun”?! - ca prima treapta a tentativei de... eliberare?
Iluzie stimulată pe întregul lanţ al societăţii de consum, dar cel mai abitir şi pervers de bănci, :evil: care lasă impresia c-ar face cumva pomeni celor prinşi în plasa sclaviei perpetue - deşi unii trăiesc în… dubla iluzie c-ar fi "liberi" ca şefi, patroni etc., iar rapacitatea lor mereu aţîţată le-ar rezolva toate temerile existenţiale.

Întreb asta chiar dacă observ (cu stupoare) la cei din generaţia mea mai “coaptă” că devin, paradoxal zic eu, tot mai avizi de acumulări materiale care mai mult le complică de fapt vieţile şi-aşa buimăcite de veşnica alergătură după himere “palpabile”.

15
Intentionam sa scriu mai rarutz pe RUFOn, dar uite ca evolutii treptat mai alarmante din arena NWO ma trag de mineca sa deschid un nou topic despre DRONE - subiect pe nedrept ocolit in mass-media "normala", sau in cel mai bun caz tratat superficial, atunci cind nu-i sucit exact in directiile dorite de sforari. :evil: ("sint foarte utile, dom'le, doar cu ele va putem pazi-feri de 1001 pericole" - you name it).

Interesante din cale afara mi se par mai ales micro-dronele, dezvoltate de peste un deceniu nu doar de USA, ci si de Olanda (Bio-MAV), Franta, Israel (IAI-Butterfly de 20 grame) etc:

http://theintelhub.com/2012/07/30/us-develops-robot-mosquito-spy-drones/

Multi au uitat de pilda relatarile de prin 2007 ale unor demonstranti anti-razboi din USA, supravegheati (fiindca... periculosi, nu?) de ROIURI de diverse drone "insectoide". 8-)

Mai nou, s-a inventat "tzintzarul-drona" dotat cu SERINGA de prelevat mostre ADN - dar si de INJECTAT :-o orice vrea muschiu' nano-robotic al "sefilor" - chiar daca, sa zicem, o sa refuzati unele vaccinari.

Deocamdata atit - dar merita revenit si cu alte detalii (cei peste 4.700 civili ucisi de USA pina acum prin Afganistan-Pakistan etc cu ajutorul dronelor e doar unul dintre ele), fiindca subiectul imi pare... intzepator de actual. :wink:

Pagini: [1] 2 3 4 5