Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Cautatorul

Pagini: [1]
1
FBI a publicat mii de pagini despre OZN-uri, inclusiv din dosarul Roswell

În martie 1950, un agent FBI dezvãluia cã un anchetator al forþelor aeriene a declarat cã a gãsit în New Mexico trei farfurii zburãtoare. Obiectele erau circulare ºi cu un diametru de 15 metri. În fiecare OZN erau trei cadavre cu formã umanã,care mãsurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau îmbrãcate în haine metalice cu o texturã foarte finã, iar trupurile erau bandajate asemenea piloþilor de încercare.


FBI-ul a publicat pe site-ul ,,The Vault" mii de documente despre OZN-uri ºi creaturi din spaþiu. Printre acestea ºi nota adresatã directorului FBI de Guy Hottel, un agent special de la biroul din Washington.

În martie 1950, agentul dezvãluia cã un anchetator al forþelor aeriene a declarat cã a gãsit în New Mexico trei farfurii zburãtoare. Obiectele erau circulare ºi cu un diametru de 15 metri. În fiecare OZN erau trei cadavre cu formã umanã,care mãsurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau îmbrãcate în haine metalice cu o texturã foarte finã, iar trupurile erau bandajate asemenea piloþilor de încercare.

Agentul FBI mai scria cã OZN-urile au fost gãsite în New Mexico pentru cã în zonã exista un radar foarte puternic, care ar fi interferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburãtoare. Orãºelul Roswell a devenit celebru dupã ce au început sã circule poveºti despre extratereºtri gãsiþi pe câmp, lângã o bazã militarã, în iulie 1947.

Publicarea notei secrete a FBI va alimenta teoria conspiraþiei potrivit cãreia guvernul american ar fi muºamalizat dosarul Roswell.


http://www.realitatea.net/fbi-a-publicat-mii-de-pagini-despre-ozn-uri-inclusiv-din-dosarul-roswell_823407.html

2
In noaptea finalei campionatului mondial de fotbal:

"OZN semnalat pe cerul capitalei

Asearã, în Bucureºti fie am avut oaspeþi neaºteptaþi, fie cineva ne-a fãcut o farsã. Pentru cã, spre miezul nopþii, pe cer au apãrut mai multe lumini greu de definit. Care au rãmas în aceºi loc mai multe minute ºi au dispãrut la fel de brusc. Emil, un telespectator al Observatorului, le-a filmat ºi este convins cã avem de-a face cu o vizitã a unor extratereºtri. "

http://www.videonews.ro/action/viewvideo/52385/OZN-semnalat-pe-cerul-capitalei/

3
Pana la urma gripa porcina, aviara, etc. ar putea fi cazuri de coruptie si atat...

"Anchetã jurnalisticã: Experþi OMS iau bani de la companiile farmaceutice"

"Jurnaliºtii danezi care au investigat relaþiile de afaceri dintre experþi ai Organizaþiei Mondiale a Sãnãtãþii (OMS) ºi unele dintre cele mai importante companii farmaceutice din lume au ajuns la concluzia cã pandemia de gripã porcinã s-ar putea dovedi a fi una din cele mai grandioase afaceri de corupþie din timpurile noastre.

Potrivit ziarului danez Information, în cadrul anchetei a ieºit la ivealã faptul cã mulþi oameni de ºtiinþã dintr-o serie de comisii ale OMS încearcã sã ascundã cã se aflã, în secret, în serviciul marilor companiilor farmaceutice, de la care primesc bani în mod curent."

http://www.adevarul.ro/international/europa/Ancheta_jurnalistica-_Experti_OMS_iau_bani_de_la_companiile_farmaceutice_0_159584514.html


Sau:

"Pandemia, o afacere
 
 
Pandemia de gripa porcina s-ar putea dovedi a fi una din cele mai gran­dioase afaceri de coruptie din timpurile noastre, la aceasta concluzie au ajuns jurnalistii danezi care au investigat relatiile de afaceri dintre o seama de experti ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si unele dintre cele mai importante companii farmaceutice din lume, care s-au imbogatit considerabil de pe urma vanzarii de vaccinuri si altor preparate impotriva virusului A/H1N1, transmite Agerpres.
In cadrul unei anchete a ziaristilor danezi de la ziarul Information a iesit la iveala faptul ca multi oameni de stiinta dintr-o serie de comisii ale OMS incearca sa ascunda ca se afla, in secret, in serviciul marilor companiilor farma­ceutice, de la care primesc bani in mod curent. In realitate, pandemia de gripa noua este rezultatul unei campanii de PR grandioase, la scara planetara, aceasta este concluzia ce se desprinde din investigatia ziaristilor de la Information. Printre consilierii OMC care au cerut decretarea situatiei de pandemie figureaza consultanti platiti ai gigantilor Roche, RW Johnson, Glaxo Wellcome - SmithKline Beecham, firmele care au obtinut partea leului din comenzile de vaccinuri "

http://www.ziua.ro/display.php?data=2009-11-26&id=262333
Asa ca...

4
Mircea Chelaru: «Trebuie nimicitã 90% din populaþia lumii»

"Gripa porcinã este un produs de laborator care va crea deliberat o pandemie severã la nivel global. Se preconizeazã cã va dispãrea 90% din populaþia lumii. Motivul: se apropie momentul epuizãrii rezervelor de petrol, implicit a îngrãºãmintelor chimice - lucru care va reduce la jumãtate producþia agricolã. Adicã, decât sã murim de foame, mai bine de gripã porcinã. Acesta este scenariul posibilei pandemii din punctul de vedere al generalului Mircea Chelaru, fostul ºef al Marelui Stat Major al Armatei Române."

...

"“Virusul A(H1N1), ca orice tulpinã mutantã, se poate produce în orice laborator cu dotãri de nivel mediu. Sunt convins cã gripa porcinã este exclusiv un produs de laborator, ca ºi Ebola sau ca SIDA, ºi nu poate scãpa de sub control decât dacã i se dã drumul. Scopul: într-un fel sau altul, trebuie sã izbucneascã o pandemie prin care sã fie nimicitã 90% din populaþia lumii. Existã declaraþii ºi studii pe aceastã temã, adicã cei implicaþi s-au demascat deja”, ne-a declarat generalul Mircea Chelaru.

Care e logica acestui genocid? Generalul Chelaru spune cã, în conformitate cu studiile OPEC, resursele cunoscute de petrol însumeazã 1.600 de miliarde de barili. În anul 2.000, se ajunsese la un consum de 30 de miliarde de barili pe an. În anul 2010, se preconizeazã un consum de 100 de miliarde de barili pe an. În acest ritm, peste 15 - 20 de ani, omenirea nu va mai avea petrol. Adicã dispare civilizaþia hidrocarburilor. Asta nu înseamnã însã doar colapsul producþiei de energie termicã ºi al motoarelor cu ardere internã, pentru care existã deja alternative.

Din pãcate, o sã disparã ºi îngrãºãmintele chimice, care se obþin din petrol, ºi, din aceastã cauzã, va scãdea cu 50% producþia agricolã a omenirii. “Pentru a preveni foametea, va fi sacrificatã o parte a populaþiei. Sunã cinic, dar acestea sunt datele problemei”, a adãugat Mircea Chelaru."

...

"Generalul Mircea Chelaru, nãscut în 1949, este doctor în ºtiinþe militare ºi a absolvit, pe lângã ªcoala Superioarã de Ofiþeri ºi Academia Militarã din România, Colegiul de Studii Strategice ºi Economice de Apãrare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall” din Germania ºi cursuri internaþionale de drept militar. În anul 1990, a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Român de Informaþii. A fost ºeful Marelui Stat Major al Armatei în anul 2000. Din anul 2008, este general cu patru stele, în rezervã."http://www.libertatea.ro/stire/mircea-chelaru-trebuie-nimicita-90-din-populatia-lumii-263187.html

5
"O familie de sibieni crede ca a descoperit un cerc lasat de un OZN"

"Urme misterioase langa Sibiu. Pe un deal din apropierea orasului a fost descoperit un cerc aproape perfect trasat. Iarba uscata in forma circulara a fost descoperita intamplator, cand o familie a iesit la un picnic. Oamenii cred ca cercul ar fi putut fi lasat de un OZN. Vestea a circulat repede in oras, iar cercul misterios a intrat acum in atentia fanilor de OZN-uri, dar si a autoritatilor care vor face investigatii.

Proprietara terenului, Maria Paraian, are peste 50 de ani si nu a mai vazut niciodata asa ceva. Cercul misterios cu circumferinta formata din iarba uscata si interiorul plin de verdeata a aparut pur si simplu peste noapte."Am venit la gratar si ne-am plimbat la un moment dat si am vazut cercul. Am venit mai aproape si am vazut cercul asta care mi s-a parut mai suspect (...) Nu stiu ce sa cred ca e. Dar, din ce am vazut la televizor, poate fi un OZN", a declarat Maria Paraian, citata de Realitatea TV.

Sibianca recunoaste ca a fost speriata cand a descoperit cercul si nu a lasat pe nimeni din familie sa paseasca pe acolo. Acum a prins insa curaj. E posibil ca acolo chiar sa fi aterizat un OZN sau poate exista o explicatie perfect logica. Cert este ca acest cerc pune multe semne de intrebare si a starnit imaginatia multora. Cercul misterios nici n-a fost descoperit bine ca cei care cred in existenta extraterestilor si a farfuriilor zburatoare au si inceput sa se perinde la locul cu pricina.

Agentia de Protectie a Mediului Sibiu s-a sesizat de acest caz si a decis sa faca unele investigatii in zona. Expertii Agentiei vor preleva probe de sol urmand ca dupa analize sa se pronunte si ei."

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-08-29&id=11914

Sau

http://www.realitatea.net/o-familie-de-sibieni-crede-ca-descoperit-un-cerc-lasat-de-un-ozn_339362.html

6
PeakOil, criza financiara globala, cresterea pretului alimentelor.

Ce parerea aveti de cresterea pretului la petrol? (se pare ca aceasta crestere e determinata mai mult de cauze speculative decat de nesatisfacerea cererii de petrol).

De asemenea a inceput o criza financiara globala, bancile anunta pierderi uriase, pretul la aur a crescut incredibil, pretul alimentelor pe plan mondial a crescut foarte rapid.

Inflatia creste, cresterea economica scade, recesiune, etc.

Sa se fi terminat petrolul sau totul e o conspiratie a celor foarte bogati, astfel incat ei sa devina si mai bogati, iar saracii si mai saraci? Ori poate ca prin cresterea pretului alimentelor sa se genereze foamete in tarile sarace si astfel sa mai scada populatia globului...

Care sa fie adevarul?

Informatii interesante se pot gasi la:

http://www.google.com/search?hl=ro&q=peak+oil&btnG=C%C4%83utare&lr=lang_ro

Filmul End of suburbia

http://video.google.com/videoplay?docid=-141536352657430427

Sa fie totul o conspiratie sau e mersul normal al economiei?

Apropo: Am auzit ca se doreste rationalizarea alimentelor in unele tari.

7
O informatie interesanta de la:
http://www.antena3.ro/Masonii-din-B'nai-B'rith-si-au-ales-noul-presedinte-la-Bucuresti_ext_49252_ext.html


"Capitala României a fost, în perioada 11-14 mai, gazda Convenþiei celei mai mari organizaþii evreieºti din lume: Convenþia europeanã B'nai B'rith. Iar cea de-a cincea convenþie a acestei organizaþii a fost una deosebit de importantã, în cadrul ei fiind ales chiar noul preºedinte al organizaþiei europene - britanicul Graham Weinberg.

Conform Gardianul, trezorierul Graham Weinberg, contabil de meserie, a fost ales pentru a conduce B'nai B'rith pentru urmãtorii trei ani. Perioada ºefiei a fost prelungitã de la doi la trei ani, în urma schimbãrii Constituþiei B'nai B'rith, la propunerea preºedintelui de onoare pe viaþã al organizaþiei, omul de afaceri multimiliardar Joseph Domberger.

Ce este B'nai B'rith?
Potrivit informaþiilor oficiale, organizaþia B'nai B'rith a fost înfiinþatã în 1843, la New York, de 12 emigranþi evrei din Europa. În timp, B'nai B'rith a devenit cea mai puternicã organizaþie evreiascã din lume, deþinând reprezentanþe în peste 50 de state ºi fiind prezentã în mai multe organizaþii internaþionale. Printre acestea, amintim doar ONU, UNESCO ºi Consiliul Europei.

Neoficial, B'nai B'rith este consideratã o organizaþie masonicã, dupã unele surse, chiar cea mai influentã. De altfel, ºi Irina Cajal, consilier diplomat la Ministerul de Externe ºi la Ministerul Culturii ºi Cultelor, a vorbit la News FM despre „Loja B'nai B'rith” din România, care ar fi cea mai veche organizaþie de acest tip din þara noastrã.

La Convenþia de la Bucureºti au participat toþi preºedinþii organizaþiilor B'nai B'rith din Europa, precum ºi mai mulþi invitaþi din Statele Unite, unde se aflã de altfel sediul central al organizaþiei. Dacã ar fi sã-i credem pe cei care considerã B'nai B'rith una dintre cele mai temute organizaþii masonice, unul dintre membrii ei ar fi fost însuºi Karl Marx, „pãrintele comunismului.” "

http://www.antena3.ro/Masonii-din-B'nai-B'rith-si-au-ales-noul-presedinte-la-Bucuresti_ext_49252_ext.html

8
Stiri / Ambasada pentru extraterestri in Romania
« : 15 Mai 2008, 02:09:57 »
Ambasadã pentru extratereºtri

"Un tânãr din comuna doljeanã Coºoveni susþine cã a descoperit secretul vieþii veºnice. Pentru asta, însã, Toma Marinescu îi aºteaptã pe extratereºtri. Ca el mai sunt încã ºapte în România, dintre care patru tot în Coºo-veni. Tinerii fac parte din Miºcarea Raelianã, iniþiatã la sfârºitul anilor ’70 de un ziarist francez. Pentru a grãbi venirea “salvatorilor” din alte galaxii, tânãrul face ºi demersuri pentru construirea unei ambasade a extratereºtrilor."

Mai multe cititi la:

http://www.click.ro/Special/el-vrea-o-ambasada-pentru-extraterestri

9
Diverse / Calatorie in viitor al unui calugar din vechime
« : 15 Mai 2008, 00:45:14 »
Citim tot felul de legende si comentam diverse scrieri vechi foarte ciudate.
Exceptand limbajul specific scrierilor religioase, un fapt este descris: O calatorie in viitor a unui calugar.

http://www.crestinortodox.ro/despre_rai_-c438-p16-new.html

Cu riscul de a fi povestioara prea lunga, o dau toata aici intrucat exista riscul ca in timp link-urile sa nu mai functioneze:


"O mie de ani inaintea ochilor Tai, Doamne, sunt ca ziua de ieri care a trecut ( Psalmul 89, 4 ).

Era un calugar de mult intr-o manastire si se intreba: " Cum poate sa treaca o mie de ani ca o zi ?" atat este de frumos in Rai si atat de mare fericire, ca, o mie de ani pare o zi. Calugarul era paracliser la biserica si avea viata inalta. El s-a rugat Maicii Domnului cativa ani de zile si zicea : " Maica Domnului, roaga-te la Mantuitorul Hristos sa-mi arate cum trec o mie de ani ca o zi ? Caci stiu ca aceste cuvinte ale Duhului Sfant sunt adevarate ". S-a rugat trei ani si i-a aratat Dumnezeu.

Fiind paracliser, dupa slujba de la miezul noptii a ramas singur in biserica citind acatistul Maicii Domnului. Cheile le avea in mana si fesul il pusese pe o strana. Deodata a intrat in biserica un vultur si s-a asezat pe iconostas. dar atat era de frumos vulturul, cum nu mai vazuse in viata aceasta nimeni. Era cu mii de culori, avea coc, ochii negri si se uita prin biserica.

Fiecare pana era ca o piatra scumpa. Calugarul cand a vazut vulturul ca s-a asezat pe iconostas, a uitat sa se mai roage si s-a gandit : " Mai, eu ma reped ca sa-l prind ! Ca daca l-oi prinde pe acesta, nu-mi mai trebuie alta avere pe fata pamantului. Macar o pana sa iau de la el !"

S-a repezit spre vultur, dar vulturul a zburat in mijlocul bisericii. Se facea ca nu poate zbura. Calugarul, dupa el. Cand sa-l prinda, vulturul a zburat din pridvor. " Vai de mine ! Doamne, ajuta-ma sa-l prind !" Dar cand sa puna mana pe el, vulturul iar a zburat, dar mai mult pe jos; iesind din biserica s-a asezat pe gard. Cand s- a repezit calugarul spre gard, vulturul a zburat in padure.

Calugarul a sarit peste gard, zicand : " Doamne, ajuta-ma sa-l prind !" Cand sa puna mana pe el, vulturul a zburat intr-o poiana mare. " Doamne, nu ma lasa. Macar o pana sa iau de la el !" Cand s-a repezit in mijlocul poienii la vultur, acesta a zburat intr-un brad. Atunci a inceput a plange calugarul : " Doamne, n-am fost vrednic macar o pana din el sa iau ".Si se uita la vultur." Doamne,Doamne, ce pasare frumoasa !"

Dar deodata vulturul a inceput sa cante, o cantare cum nu a mai auzit el pe fata pamantului. Era ingerul in chip de vultur, dar el nu stia; si a stat si s-a uitat la vultur, care i-a cantat 355 de ani. Parandu-i-se ca a trecut doar un ceas, calugarul, in timpul acesta, nici nu a imbatranit, nici nu a obosit, nici nu a flamanzit, nici nu a insetat si nimeni nu a dat peste el.

Zburand vulturul, monahul fiind cu cheia bisericii in mana si-a adus aminte : " Vai de mine, nu mi-am luat nici fesul si biserica a ramas descuiata; ma duc sa incui biserica ".

A venit la manastire, avand cheia bisericii in mana, dar manastirea nu o mai cunostea. Biserica era acoperita alfel, chiliile erau altele. Se gandi intru sine : " Doamne, ori eu mi-am iesit din minti, ori manastirea asta nu-i a noastra ". Stiind ca statuse doar un ceas si ceva, s-a dus la portar cu cheia in mana.

Portarul vede un batran cu barba alba, foarte stralucit la fata si-i zice :

- Binecuvinteaza, parinte ! Cu ce drum pe la noi ?

- Fiule, ma duc sa incui biserica.

- Dar de unde esti ?

- De aici, de la manastire.

- Dar unde ai fost dus ?

- Pana aici, mai aproape.

- Parinte, nu esti de la noi.

- Nu ma cunosti, fiule, dar eu sunt calugarul cutare, sunt paracliserul si ma duc sa incui biserica !

- Stai, parinte, ma duc sa-i spun staretului.

Dar staretul a visat in noaptea aceea o descoperire si a auzit de trei ori : " Deschideti portile manastirii, ca sa intre porumbelul Domnului !"

- Parinte, a venit un calugar batran, luminat la fata, zicand ca el vrea sa incuie biserica, ca el este paraclisier.

- deschide-i, fiule, ca o taina mare este aceasta ! Vino cu el la mine.

Cand a venit la staret, acesta l-a intrebat :

- Parinte, ma cunosti pe mine ?

- Nu.

- Dar manastirea o cunosti ?

- Nu o mai cunosc. Biserica o cunosc, dar parca nu mai este asa cum era. Avea alt acoperis.

- Dar unde ai fost plecat, parinte ?

- Am fost pana aici, in padure.

Sttaretul a pus sa se traga clopotele manastirii si a adunat in biserica tot soborul, care avea 300 de calugari. Apoi l-a adus pe acest calugar in mijlocul bisericii si l-a pus in fata catapetezmei sa-l vada toti calugarii si l-a intrebat :

- Parinte, dintre toti acesti calugari, cunosti pe vreunul ?

- Viu este Hristos, nu cunosc pe niciunul ! A raspuns el.

- Dar voi, il cunoasteti pe acest calugar ?

- Nu-l cunoastem, au raspuns ei.

- Parinte, daca spui ca ai plecat de un ceas de aici, cine era staret cand ai plecat ? A intrebat atunci staretul.

- Avva Ilarion.

- Cine era ecleziarhul mare ?

- Avva Ambrozie.

- Cine era econom ?

- Avva Chiriac.

- Cine era vestmantar ?

- Avva Gherontie.

Atunci a spus staretul :

- Mare taina s-a descoperit intre noi. Sa vina arhivarul manastirii. Si i-a spus : Du-te si ada arhivele manastirii aici pe cateva sute de ani in urma si cauta cand a fost randul acesta de calugari.

A cautat cu 50 de ani, cu 100 de ani; a cautat cu 200 de ani, cu 300 de ani si nu se gaseau. Si a cautat cu 355 de ani si a gasit niste registre mancate de carii, vechi, ratacite prin podul manastirii. Cand a inceput a citi cutare, cutare, i-a gasit.

- Parinte, dar cand ai plecat ?

- Trebuie sa fie un ceas si ceva.

- Parinte, dar care a fost lucrul pentru care te-ai rugat lui Dumnezeu ?

- Eu ma rog de mult avreme si citesc rugaciuni la Maica Domnului ca sa-mi arate Mantuitorul ceea ce spune in Psaltire : O mie de ani inaintea ochilor Tai, Doamne, sunt ca ziua de ieri care a trecut !

- Parinte, iata ca Preasfantul si Preabunul Dumnezeu ti-a implinit cererea sfintiei tale. N-ai vrut sa crezi, sau ai crezut, dar ai vrut sa te convingi. Iata, de cand ai plecat, au trecut 355 de ani !

Batranul a inceput a plange. Staretul ii vorbi :

- Vezi, parinte, ca ti-a aratat Dumnezeu minunea pentru ca te-ai rugat cu credinta. Daca 355 de ani ti-au parut ca un ceas, acum crezi ca o mie de ani este ca o zi inaintea lui Dumnezeu ?

- Cred, parinte !

Atunci staretul a poruncit ca un preot sa se imbrace repede in vestminte, a adus Sfintele taine si l-a impartasit pe batran in fata tuturor.

Batranul a primit Sfintele Taine si a zis :

- Parintilor, iertati-ma, ca mare uimire mi s-a facut.

Fata lui lumina ca soarele. Apoi a cerut iertare de la toti si a murit in biserica."Interesant este ca imediat calatorul in viitor a murit.
Oare a avut loc un proces de imbatranire rapida?

Ar fi interesant de aflat care ar fi acea manastire si daca arhivele acelei manastiri mai exista in prezent.

Eu am citit mai multe scrieri ale vechilor calugari (Patericul, etc), si apar tot felul de povestiri foarte interesante, daca e sa le analizam pe baza cunostintelor pe care omenirea le are in prezent. Limbajul e specific religios, dar faptele sunt foarte interesante, si descriu fie lucruri din univers, pamant, si de asemenea se vorbeste de o intreaga fauna de entitati care traiesc pe acest pamant.

De asemenea oamenii de stiinta ne spun ca lumea nu putea fi creata acum cateva mii de ani intrucat analizele arata ca Pamantul e de cel putin 4 miliarde de ani. Ce fel de ani? Ani prezenti. Timpul e o notiune relativa. 1000 de ani e ca o zi, iar o zi ca 1000 de ani la Dumnezeu.

10
OZN - generalități / X-Testers la Discovery Science
« : 12 Mai 2008, 23:36:48 »

"Credeþi în OZN-uri, creaturi marine subacvatice ºi uriaºi? Pentru cei care cred, dar ºi pentru cei care sunt sceptici, Discovery Channel are programul perfect: "X-Testers". O serie absolut nouã, cu un duet real de tipul "Mulder ºi Scully", care îi poartã pe telespectatori prin toatã lumea, pentru a demonstra sau infirma diverse cazuri de apariþii bizare. "X-Testers" încearcã sã reconstituie evenimente paranormale, prezentând atât dovezile, cât ºi evenimentele în sine, dar într-o manierã amuzantã ºi incitantã pânã la extrem. Seria le prezintã telespectatorilor un duet unic în lumea efectelor speciale: Clark James ºi Patrick Denver, un adevãrat guru în domeniu. De la demonstrarea existenþei fantomelor pânã la stabilirea adevãrului asupra fenomenului de combustie umanã spontanã, aceºti maeºtri ai iluziei strãbat lumea, din Chile pânã în Canada, în cãutarea misterelor paranormale uimitoare, testând în final toate aceste evenimente neexplicate"

Aceasta este descrierea oficiala promotionala a emisiunii.
Concret o echipa incearca sa refaca fotografii si/sau filme ale unor evenimente stranii (fantome, OZN-uri, si alte aparitii).
Baietii vor sa afle cum s-ar fi putut contraface acele fotografii, si uneori chiar le reusesc foarte bine.

Din pacate s-ar putea ca unii, urmarind emisiunea, sa le vina idei in a o face si ei pe interesantii si sa prezinte "fotografii" cu fenomene ciudate.

Pagini: [1]