Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Lone Ranger

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 19
1
Ps Rugaþi pe cineva mai priceput sã vã înveþe cum se scrie cu diacritice.
N-am chef

2
Cafenea / Raspuns: Ce ne defineste ca Neam ?
« : 21 Aprilie 2008, 15:34:30 »
.... puºtan [...]
Mitocan de-a dreptul. Iar la chestia cu nik-ul fac ce vreau eu, nu ce vrei tu. Cine mama dracului te crezi de-tzi permitzi sa-mi ordoni tu mie ce sa fac?

... scrieþi inepþii ºi lucruri comune referitor la istorie ,din care se vede cã nu aþi studiat nici nu aþi prea reflectat la acest subiect.
Tu eshti cel care scrie ineptzii, nu eu!

3
Cafenea / Raspuns: Ce ne defineste ca Neam ?
« : 21 Aprilie 2008, 14:31:08 »
De istorie habar nu aveþi.
Ia te uita cine vorbeshte!!!!
Citat
Cine e fascinat de ceva sau de cineva nu mai poate judeca drept asupra lucrului respectiv.
Asta sunt eu îndreptatzit sa-tzi reproshez tzie

4
Cafenea / Raspuns: Ce ne defineste ca Neam ?
« : 21 Aprilie 2008, 13:19:28 »
nu toti? hm
......................
primul sot al bunici mele a fost mosier,sau boier cum se chemau atunci,a murit in razboi sfartecat de o schija la gradul de maior parca.
Nu nu totzi! Eu, de exemplu, port un nume de familie vechi de 530 de ani... Motiv pentru care nu pot sa te contrazic în ceea ce îl priveshte pe Stefan cel Mare. Dar nici sa ma simt tzaran, orice-ai zice tu! Shi nici n-am sa ma simt vreodata...

5
Cafenea / Raspuns: Ce ne defineste ca Neam ?
« : 21 Aprilie 2008, 13:04:19 »
Din pacate nu stiu de unde mai facem rost de unul asa...
Din pacate, nici eu!

6
Cafenea / Raspuns: Ce ne defineste ca Neam ?
« : 21 Aprilie 2008, 12:59:36 »
Pe mine cel mai tare din Istorie m-a fascinat Carol I si Ferdinand. Au pus bazele Romaniei moderne. Altfel eram toti niste tarani.
Hm, aici chiar ai dreptate... ^In termeni "corporate world" Carol I poate fi considerat ca fiind cel mai eficient manager expat din istorie...

7
@ Florin Croitoru
ASTA a fost cautatura de noduri în papura... Ceea ce tu numeshti "prostii evidente" sunt lucruri pe care le-ai fi shtiut daca te-ai fi ostenit sa citeshti colectzia "Magazin Istoric"...
 Constat ca respingi tot ce nu este conform modului tau de gîndire - nici macar nu ma mira! BTW, cînd nu ai paura la dispozitzie, în ce gasashti noduri? ^In fier beton?

8
Cafenea / Raspuns: Ce ne defineste ca Neam ?
« : 21 Aprilie 2008, 12:37:44 »
hm,mai presus de toate suntem ROMANI.
Toti suntem TARANI.
NU TOTZI

9
Cum...cum....Carolicã din Basarabi ??? Chiar aºa o genealogie avea neamþu ?
AVEA

Citat
Prin cine se trãgea Carol din Vlaicu vodã ? dar din Basarabi ?De cînd Vlaicu vodã e între primii Basarabi ? ªi dacã ar fi fost aºa , de unde sã fi ºtiut el de conþinutul plachetelor ?A învãþat limba asta în Germania ?
Fii atent & nu mai cîrîi: :Vlaicu Voda a avut o fata, Ana pe numele ei, maritata cu tzarul bulgar Strashimir de Vidin. ~Ashtia doi au avut la rîndul lor o fata, martiata cu nu-mai-shtiu-care magnat ungur, cu care a avut la rîndul ei o fata, maritata cu un conte de Zollern - din care s-au tras Hohhenzollernii germani shi ramura care a domnit în România. Dupa abdicarea lui Cuza, Bratianu s-a dus - cu Almanahul de Gotha (daca shtii ce-i aia) sub bratz - la Napoleon al III-lea, pe vremea aia cel mai puternic om al Europei. Conditzia lui Napoleon al III-lea a fost ca viitorul rege al Romîniei (anumite lucruri erau "blatuite" chiar de atunci) sa fie ruda cu el. Karl von Hohhenzollern-Sigmaringen îi era var - se înrudeau prin familia de Beauharnais. El a fost omul care întrunea conditzia ceruta de Napoleon al III-lea (sa fie ruda cu el) shi cea ceruta de Bratianu (sa fie descendent al uneia din dinastiile româneshti). Iar dintre Basarabi, Vlaicu Voda (unchiul lui Mircea cel Mare), nu poate fi în nici un caz socotit printre ultimii...
^In sfîrshit, famillile domnitoare europene alcatuiesc un club destul de exclusivist, ai carui membrii "tzin aproape" (sau, cel putin,tzineau). Anumite lucruri care nu sunt trecute în cartzile de istorie ei le cunosc al dracului de bine - shi le cam tzin doar pentru ei.

10
Iar alþii susþin cã , o parte din tãbliþele de aur de la Sinaia ar fi ajuns in Rusia , în timpul primului rãzboi mondial , când România a dat spre pãstrare Rusiei þariste întregul ei tezaur , pentru a nu cãdea în mâinile armatelor Puterilor Centrale .
Tezaurul cuprindea , pe lângã numeroase obiecte de arta sau cu valoare istoricã , ºi rezerva de aur a BNR .
Hmm, asta ar explica multe... ^Intr-adevar, nu e exclus ca tablitzele originala - cele din aur - sa fi ajuns în mîinile primului Hohenzollern de România, iar o parte din ele în tezaurul regal... De asemenea, nu este tocmai exclus ca M.S Carol I sa nu fi fost tocmai strain de contzinutul lor, întrucît se tragea prin femei din primii Basarabi, mai exact din Vlaicu Voda (asta e una din chestiile netrecute în manualul de istorie, dar reala!).

11
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 20 Aprilie 2008, 18:11:53 »
La mica publicitate: blonda, 90-60-90, ochi albashtri, vînd tractor cu remorca.

Observatzie voit rautacioasa: pun pariu ca a uitat sa posteze adresa shi numaru' de telefon...

12
Tehnologii vechi și noi / Raspuns: Becul lui Tutankamon
« : 20 Aprilie 2008, 13:50:38 »
ce m-am saturat de genul asta de bascalie de doi lei... domnule Antoniu, sunt sigur ca 90% dintre cei de pe forum ar fi in stare sa faca niste glume in stilul asta. Unii, chiar mult mai bune. Si totusi nu o fac...va da de gandit?
Ark
E clar ca, dup 3-4 milenii, becurile "made in Ancient Egipt" s-au ars demult... Dar, ce sa-i faci, draga Ark, unii prefera Lampa lui Ilici...

13
Emisiuni Radio/TV / Raspuns: Emisiuni la TV... nu ratati!
« : 20 Aprilie 2008, 13:43:31 »
Ahhh, am uitat: ^Imi spunea un coleg de breasla (oarecum de breasla - omu' lucreaza la un post de radio) ca oricine poate aparea "pe sticla" la OTV. Oricine care cotizeaza cu 10.000 de euroi la buzunaru' lu' Diaconescu, adica...

14
Emisiuni Radio/TV / Raspuns: Emisiuni la TV... nu ratati!
« : 20 Aprilie 2008, 12:44:56 »
Ma nene, am impresia ca Pavel Corut asta si-a facut stagiatura cu Mama Omida....
LOL... Asta mi-aduce aminte de "unicul fiu al Mamei Omida", care ghicitzi voi ce meserie facea el pt. bani... Poate ca herr Corutz o fi al doilea fiu unic al Mamei Omida, eventual din flori (sau cactushi, scaietzi, whatever-shi-un-praz verde). Nu de alta, dar îshi scoate banii cam în acelashi mod. Adica de la fraieri. Cînd vine vorba de nenea ~asta eu, care ma declar conspiratzionist convins, devin mai sceptic decît cel mai debunkerist debunker. Stimatzi co-forumishti, pls. refresh my memory: care era ~ala care zicea "daca vrei sa faci avere, investeshte în prostia omeneasca?" E clar ca musiu Corutz i-a urmat sfatul!

15
Evenimente OZN în România / Raspuns: Melfior Ra Fan Club
« : 19 Aprilie 2008, 05:09:39 »
ai iesit din topic Ranger, totusi, o sa iti spun urmatorul lucru:
exista cel putin o persoana care a aparut alaturi de Tugui si care se autointitula Contele Incapucciato. In cadrul aceleiasi aparitii, a vorbit si despre coktailul pe care l-a inventat si care ajuta la nu mai stiu ce. Totodata permite-mi sa iti reamintesc faptul ca nu trebuie sa fi cunoscut si mediatizat pentru a avea cu adevarat capacitati supranaturale...


Back on topic pls. Exista un topic despre contele de Incapucciato pe acest forum. Daca vrei, continuam acolo. Moderatorul este rugat sa mute acest subiect acolo unde ii este locul.

Ark
Nu am ieshit din topic, sau, cel putzin, nu prea tare... Vroiam sa subliniez ideea ca Tzugui (pe care, spre deosebire de tine, l-am cunoscut personal) mi se pare ca a facut parte din aceiashi categorie cu tanti aia care îshi zice Melfior Ra. Iar daca m-ash apuca sa construiesc un personaj fictiv (cum mi se pare ca a fost il signor conte Incapucciato), crezi ca nu ash putea plati / agatza / convinge un gigel sa joace un anumit rol în fatza unei camere TV?
Revenind la madam Melfior Ra, zic shi eu ca Lupin: cine o ia în serios, sa ridice mîna sus!

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 19