Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - extrateresru_ro

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 15
2
Aseara, 16 octombrie, pe la ora 12:00, am auzit si eu aceste sunete ciudate, in zona Dristor. Mi s-a parut neobisnuit, dar mi-a fost clar ca este foarte neobisnuit, pentru ca iesise multa lume la balcoane. Am dat mai multa atentie sunetului pentru ca azi din intamplare mi-a sarit in ochi un articol de pe facebook despre aceste sunete si ascultand sunetul inregistrat, mi-am dat seama ca este exact acelasi sunet. Explicatii stiintifice, explicatii ezoterice...sunetele exista.

3


Suntem niste animale...si nimic mai mult....fara suparare....Daca am fii OAMENI....nu am mai indura si permite asa ceva...De ce avem nevoie de o interventie nepamanteasca? A fratilor nostri de pe alte planete....??? Pentr ca noi suntem lasi si incapabili sa ne schimbam viata in bine....Si permitem RAULUI sa ne domine ...OMUL NOU nu ar permite asa ceva....FRICA...este un cuvant necunoscut pentru oamenii noi....cei care vor veni...generatiile viitoare!!!!!!
[/quote]


‎"Ce e maimuta pentru om? Doar o batjocura sau o rusine dureroasa. Asa trebuie sa fie si omul pentru Supraom: doar o batjocura sau o rusine dureroasa."
                                                             NIETZSCHE

4
In crezul bisericii se spune:" ...TATAL ATOTIITORUL FACATORUL cerului si al pamantului..."etc
Ne oprim la primul atribut:"ATOTTIITORUL",adica Cel ce tine,Cel ce le intretine pe toate".Expresia este corecta si perfect valabila! Dumnezeu prin Lumina Sa,"INTRETINE VIATA MENTAL SPIRITUALA A TUTUROR LUMILOR MENTINAND SI INTRETINAND ECHILIBRUL COSMIC.Adevarat si real.
Atributul insa de" FACATOR al cerului si al pamantului,al tuturor celor vazute si nevazute"nu mai este chiar ,chiar asa!
Dumnezeu nu este fauritorul  planului biologic,nu El a facut materia,fie ea pozitiva sau negativa,nu a facut nici viata nici existenta.
Dumnezeu eset "CREATORUL" UNIVERSULUI CUGETATOR ,AL LUMII IDEILOR SI AL ESENTELOR para si suprarational. Dumnezeu si sfintii.misionarii Sai,sunt mari constructori ai civilizatiilor si culturii de pe toate planetele.NUMIT MARELE ARHITECT a ce?
ARHITECT a tot ceea ce inseamna gandire,religie,cultura,arta si stiinta.
Este exclus un Dumnezeu care pe unii sa-i faca extrem de redusi intelectual,iar pe altii sa-i faca genii.Ideea unui Dumnezeu "facator"al omului nu are si nici nu poate avea un temei logic. Este exclus sa existe un Dumnezeu care sa plasmuiasac oameni lipsiti de orice talent si primitivi in gandire,sau sa creeze oameni insensibili,iar pe altii sa-i faca artisti,creatori,savanti,genii.
Realitatea trebuie privita cu luciditatea necesara secolului care s-a orientat si a descifrat multe din tainele existentei noastre,patruzand in legile si in fenomenele care guverneaza lumea.
Daca admitem un Dumnezeu facator a toate,ne-am pune intrebarea de ce lumea noastra e asa plina de contradictii,de ce oamenii se prezinta atat de diferiti,dece exista prostie si inteligenta,etc
Dumnezeu este conceput de noi ca intruchiparea absolutului si perfectiunii.Cum poate insa o Fiinta perfecta sa comita asemenea imperfectiuni,asemenea aberatii? Ca a facut soarele si luna,luceafarul si stelele,frumos si laudabil. Ca idee insa! dar galaxiile,quasarile,stelele gigant si nebuloasele? dar spatiul? Cine a facut spatiul? Oare spatiul il poate "face"cineva? Poate o minte limpede sa-si inchipuie ca spatiul poate fi creat?
Hristos niciodata nu a numit pe Dumnezeu "FACATOR",L-a numit "TATA","PARINTE", si a tat! In nici o Evaghelie nu se spune ca Dumnezeu a facut cerul,pamantul,etc.Doar in Bilie,in "Carteai ntai a facerii" (stim cine a scris-o),dar formularea bibliei se adreseaza oamenilor de acum 7000 de ani,oricum gandirea oamenilor a mai avansat "Miturile" raman mituri !Ele contin un sambure de adevar,dar ele nu exprima adevarul.

5
Creatorul a ce? A lumii noastre,a universului? Putem spune ca,Creatorul a creat raul,barfa,minciuna,gelozia,etc? Putem spune ca El a creata crima,ca a creat omu si dupa aceea sa-l distruga? Ce fel de Creeator este? Eu spun asa,dupa cum am afltat si eu,mai presus de toate si chiar de Creator insusi,guverneaza legea,nu tampeniile noastre de legi ci legea armoniei,a frumusetii,a iubirii,a creatie. De aici pornesc toate. Creatorul este perfec deci si legile sunt perfecte,daca le-ar incalca,oare El ar mai fi perfect? Daca am gandi ca la inceput au fost legile si nu creatia,unde ne-am impinge cu cunoasterea? Oare nu am incepe prin a respecta aceste legi,respectandu-le oare nu ne-am armoniza,armonizandune oare nu ne-am apropia de Creator,apropiindune de El,oare nu am afla adevarul?......

6
Stiri / Re: Napoleon avea implantat un chip in craniu!
« : 17 August 2011, 20:50:15 »
...o incurajare spre microcipare...

7
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 05 Iulie 2011, 22:16:06 »
Adevarat graiesti apropo de faptul ca UNII (adica extrem de putini) oameni comunica deja cu ET/IT,  :-) :martiansmile: extrateresru_ro - mea culpa deci pentru lipsa detaliilor din precedenta postare.

In care ma refeream... din pacate (repet a mia oara: doar in umila mea opinie) la cei 7-800 milioane de paminteni ramasi probabil in viata din cei 7 miliarde actuali. :|
...Si moartea-i insa in definitiv doar inceputul unei alte trepte evolutive, nu? :roll: ("Că vis al morţii-eterne e viaţa lumii-ntregi." - zicea poetul...;))

P.S. Spun asta nu neaparat influentzat de cele 500 de milioane previzionate de inscriptia de pe celebrele deja "Georgia Guidestones", ci din simpla coroborare logica a semnelor unor preparative (nu doar uman-provocate) legate de incheierea unui ciclu genetic-civilizational complet pe Terra.


spui bine ce spui tu pacolo.dar daca, acesti foarte putini oameni, care la oara actuala comunica cu  :-) si de marea majoritate sunt considerati,nebuni,inseamna ca peste vreo doi anisori vom fi cu toti nebuni  :lol:

8
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 05 Iulie 2011, 20:59:05 »


Io inclin sa cred ca vom sporovai cu ET :-) in cel mult 2 (doi) anisori.
Cei care mai apucam ziua de 5 iulie 2013, evident.
[/quote]

spui ca in vreo 2 anisori vom comunica cu  :-) ,eu spun ca sunt oameni la oara actuala care comunica cu ei. deci peste doi anisori cine va comunica cu ei.?

9
Nu este un ozn,parerea mea,si nu e un trucaj ,findca se misca,deci ceva este prins de elicopter.
Altceva ma intreb eu.Care e rostul difuzari? In toata lumea se pare ca s-a inceput o campanie pro ozn.ca au scos din arhiva,ca au ars arhive(australia)hmm,nu-mi place,mie personal.Anul trecut un spitualizat de pe plaiurile noastre mioritece spunea ca anul 2011 va fi anul in care se vor scoate la iveala secrete despre acesti extarterestri,si la sfarsit de an ,se va realiza  contactu cu ei. A avut dreptate pana acum,de la inceputul anului televiziunea e bombardata cu astefel de stiri.Dar nimeni nu spune de parerile lui Lazarev,Valentinei.si a altora.Sunt nebuni? Am cunoscut oameni simpli care spuneau diferite chestii si pe forum sunt cativa,ii asculta cineva? hmm cam multe devieri de la subiect scuzati,poate voi deschide un topic cu ceva chestii misto,(sa am timp)

10
Cred in acesti "extraterestri",in existenta lor,dar nu cred in contactul lor cu acesti intunecati guvernatori ai nostri si daca da,au contact,sunt ca ei adica negri si lipsiti inima.

11
Chiar interesant filmuletzul, care pare a fi si netrucat - si mai interesanta mi se pare insa "promovarea" lui in mass-media mainstream exact de catre canalul TV al cunoscutului sforar NWO Roger Lauder :evil: (membru marcant al mai multor organizatii oculte evreiesti sau nu - Council of Foreign Relations de ex.)

Singura concluzie logica: operatiunea false-flag "Blue Beam" chiar ar putea fi pe cale sa inceapa.
Mai ales fiindca redactorii trustului ProTV vad ca subliniaza "zvonurile" potrivit carora rusii ar fi in pragul anuntarii unei invazii ET. :martiansad: :-)

P.S. Am postat comentariul de-aici si... acolo, curios fiind daca moderatorii proTeVisti il vor aproba.
...Voi ce credeti? :-D
Sunt de acord cu tine Xanadron, O ideie am si eu.Daca as comunica cu "aliens" si as spune lumi m-ar considera nebun,dara daca vin conducatrii sau reprezentatii lor, a acestei luimi iar crede toata
lumea.Concluzia....am ,avem,aveti,incredere in ei?
"Aascutati-ne ca ,cu noi vorbesc,"guvernele lumi"."
Hmmm interesant serialul acela "V" pacat ca l-au oprit ,stiu ei ce stiu de l-au oprit.12
http://www.youtube.com/watch?v=UnychOXj9Tg

oare ce-a zis ea,nu e valabil?
multimi in zia de 1 mai 2011 i s-a dat un sfant si moartea "raului". dupa paravan,bombardarea libiei si moartea unor copii si a parintilor lor.
normal atentie e indreptata doar spre marea dorinta a tuturor,sfintirea si moartea.unor lideri.
atrocitatile nu intereseaza pe nimeni. sa fim fericiti,e tipatul de groaza al multimi.
e un sfarsit si un inceput, la valul altor evenimente ce vor urma.

13
Diverse / Raspuns: chemtrails
« : 15 Ianuarie 2011, 17:01:37 »
Un foarte bun documentar...ascultati ignorantii...

http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA&feature=player_embedded#!

15
Laborator / Raspuns: Asta am pozat
« : 16 Iunie 2010, 10:33:07 »
"Creierul mai asociaza cu ce-i este familiar".....privesti....un nor si parca ai vedea un chip de om acolo....bine,bine dar de ce iese si pe camera,pe film,pe inregistrare ,ce-ia ce creierul asociaza?
'Asociere' asta poate sa aiba un timp limitat sau nelimitat.
Depinde de starea vremi sau a creierului?

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 15