Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - bungy

Pagini: [1] 2 3 4 5
2
Am gasit acest site unde se presupune ca de fapt toata treaba ar fii un scam major : http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1894408/pg1

4
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 13 Noiembrie 2010, 01:06:35 »
NASA scientists at the Chandra X-ray Observatory are holding a teleconference this morning to announce "the discovery of an object in our Galaxy astronomers have been hunting for more than 50 years."

foarte interesant !!!

9
Evenimente OZN în lume / Raspuns: OZN in Paris
« : 06 Mai 2010, 06:21:54 »
interesant ! si claritatea este destul de buna ...ma intreb daca putem afla cumva altitudinea si diametrul( aproximativ) celor 2 ozn-uri

10
Cafenea / Raspuns: Sa ne asteptam la un cataclism major?
« : 05 Mai 2010, 21:44:51 »
Mersi Romulus ! poate in Romania nu va fi ''furtuna''. Este ciudat oricum , aici s-a facut si un sondaj prin ziare in cazul unui cataclism sa vada cat de pregatita e lumea -majoritatea nu erau pregatiti deloc. Ar trebui sa ma revin in Romania pentru siguranta  :wink: . Lasand la o parte gluma Canada nu a fost atinsa ( cel putin din cate stiu eu ) de vreun eveniment major de dezastru natural si de aceea mi se pare ciudata reactia lor cu privire la acest subiect .Voi mai urmari stirile de pe aici sa vad cat mai tine ''nebunia ''asta care nu prea cred ca a fost creata asa fara motiv.
Am gasit si un anunt oficial pe situl guvernului canadian  :http://www.getprepared.gc.ca/index-eng.aspx

11
Cafenea / Sa ne asteptam la un cataclism major?
« : 05 Mai 2010, 21:16:28 »
Salutare tuturor ! Eu locuiesc in Canada si de o saptamna la televizor si prin ziare se face o campanie puternica de informare in cazul unui dezastru : anume ceea ce trebui sa faci  in cazul unui dezastru natural , ce iti trebuie sa ai ca si alimente ..tot tacamul .Interesant este ca pana acuma nu s-a mai facut ( cel putin de cand stau aici ,de 2 ani) nici o astfel de pregatire a populatiei .Vreau sa va intreb daca ati auzit ceva prin Romania - daca se intimpla la fel sau oriunde altundeva in lume . Numai bine !!!

12
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: Ajutor
« : 30 Aprilie 2010, 21:56:36 »
Ti-as sugera sa faci niste fotografii in camera unde ai vazut ochii poate apare ceva pe film ....

13
Cafenea / Raspuns: Filme sf romanesti
« : 17 Aprilie 2010, 23:00:12 »
Este un film sf de animatie  , se numeste : Misiunea spaþialã Delta si a fost produs in 1984. Apropo stie cineva unde il pot gasi??

14
Nu si daca sunt intr-o nava :) :ufo:

15
Interesant , foarte interesant . Cred ca putem exclude  balonul chinezesc care ne da atatea batai de cap. Nu am mai vazut pana acuma un asemenea fenomen pe video si nici in realitate . Pacat ca imaginea nu este clara si nici nu avem un punct de reper sa ne dam seama de diametru cercului. Ar putea fi o ''poarta stelara''  :roll:

Pagini: [1] 2 3 4 5