Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 186
1
Cafenea / Re: Agora
« : 16 Octombrie 2018, 09:31:22 »
Te rog frumos Xperyens să folosești un limbaj civilizat, tot bărbat adevărat rămâi... Dacă nu , folosește ce vrei in mesaje private, treaba voastră acolo. Aici doar argumente, logica, analiza la rece.... va rog.

2
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 07 Octombrie 2018, 22:29:42 »
Depinde presupun si despre care stoc este vorba. Daca se utilizeaza cel personal... izolat intrucatva la inceput, da e posibil sa se consume, ducand la o epuizare fatala, eventual.

Eu inca mesteresc deocamdata la instrumentul energetic "optic"  :wink:

3
Forma piesei și urmele de uzură indică fără probleme destinația piesei; astea sunt constatări și nu speculații.
În multe patente nu este indicat materialul din care este facută piesa; nici măcar în desenele tehnice.
Piesa este de dată destul de recentă și a fost făcută din aluminiu din rațiuni practice ce țin de destinația ei (și care sunt vreo trei).
Deci am ieșit din zona speculațiilor și al ipotezelor.   :)
Nu indica nimic, se poate patina pe speculații pornind de la o asemănare?

Ciocanele au fost mereu din lemn. Si din ce in ce mai mari ...  evident de ce.

Postezi poze cu mecanisme de pe la 1500-1700 ... cu ciocane din lemn si putem specula ..cu succes ...oare de ce?. Morile cu ciocane au dispărut pe la 1800 fiind înlocuite cu piese rotative. Evident de ce pt un tehnic adevărat. ;)

CONCLUZIE
Hai sa nu cădem in confuzii de ordin speculativ. Nu are ce cauta aluminiul la o piesa care a fost mereu din lemn ...

Iata si dovada
http://www.fdmf.fr/index.php/documentation/technique/347-le-moulin-a-foulon-premier-moulin-de-l-industrie-textile-lainiere


https://fr.calameo.com/read/000220678b0c2074b0602

Ps - eu nu sustin ca e o piesa ozn. Alții o fac.
Pe de alta parte cercetarea continuă.

4
De acord. Felicitări.
Dar.... piesa seamănă insa nu e un ciocan ci un soi de dinte , dalta.
O cercetare completă demonstrează utilitatea designului. Ciocanele in patente par din lemn . Patentele nu sunt prezentate, nu sunt traduse. Doar poze. Aparent seamănă doar 60% dar .... de ce aluminiu? Aluminiul pare să fi fost cunoscut si pe vremea romanilor ipoteze putem lansa oricâte. Eu nu speculez nimic, dar strict pe ideea de piuă.... mai lipsesc informații tehnice. Nu poti ingropa asa de usor un obiect doar fiindca "seamănă" cu ceva.  Iar calcaiul merita atenție la toate detaliile.
Pana atunci toată siguranța asta ca e un ciocan de piuă pare o operatiune de musamalizare. Pare , pana la proba contrarie. 

5
Din ce este făcut ciocanul prezentat in patente? Pare din lemn....
 Apoi forma si numele "ciocan"! Ori piesa de la aiud pare de tip dalta nu ciocan....
Nu cred ca e o piesa dintr o piuă. Plus prezentarea colegului @prodcomb e incompletă....

6
200,000 Year Old Levitaion Technology - Michael Tellinger

https://www.youtube.com/watch?v=OO_EoqnabQ8

7
Cafenea / Re: Despre muzica ....altfel
« : 21 Septembrie 2018, 18:12:55 »
Fii pe pace, nu o sa bei cico la vatican ori la cat. neamului prost. Niciodata. Asta fiindca biserica e unul din instrumentele sistemului, cand nu va mai fi...atunci va da faliment. De ce? fiindca nu sunt in stare sa mearga pe ape, sa vindece orbii, sa lipeasca o ureche la loc, sa invieze mortii, etc.

8
1,2,3,3,4 după numarul de picioare din casute.

Sau poate fi un cod binar...(picior flexat=0, pic. intins=1)
litere:
B   01000010
F   01000110
G   01000111
V   01010110
O   01001111

cifre:
2   10
6   110
7   111
22   10110
15   1111

In plus, se inverseaza unghiul din care trebuie privit, imaginea fiind reflectata pe perete. Si atunci toate de mai sus sunt in ordine inversa. Zic si eu...

9
Cred ca e tranzitia catre un next level. În fond lucrările artistice au creat un soi de dialog bizar între PTB și neinițiați. Acum ridica si Ei miza daca vad ca au cu cine discuta.

10
Acesta nu e protocolul de chemare ci rezultatul atacului la portofel.... Protocolul a fost aplicat inainte, furnizând se informația cu localizarea in timp si spatiu (cosmic chiar) a grupului respectiv , intenția grupului etc.

11
Desi nu am o reproducere bună,  acolo jos pare a fi Cristosul impreuna cu cineva, intr un soi de bulă, arătând spre pentagrama emergenta de pe acel perete litic.
  Ce legătură ar putea avea pentagrama cu intrarea în peștera 3D si iesirea aparent 2D si evident cu Iisus Cristos?

12
Comparația de mai sus mi se pare posibil dăunătoare pentru logica subiectului pus recent in discuție iar ideea ca SG ar fi un impostor e una cu siguranta falsă pana la dovedirea cu argumente a contrariului. Protocoalele (era sa zic SIE) CE-5 nici macar nu sunt prezentate, analizate. insa in baza unor exemple generaliste clasăm subiecte bazându ne pe niste  chestiuni ce pot fi doar  speculații. De aceea am zis ca mă opresc sa mai comentez.
Protocoalele (deja suna ca naiba)... sunt destinate pentru deep space remote viewing , apoi coherent thought sequencing ...in vederea stabilirii contactului la distanță și transfer de informatii.

LE-  Fapt: Cartea lui Sagan e net superioara invataturilor lui SG.

13
Extraterestri / Re: Dr. Steven Greer ?
« : 24 August 2018, 22:36:43 »
Bun, eu insa am dat un exemplu, nu am iesit din matca discuției dar nici nu doresc sa mai insist pe o chestiune ce riscă să devină total ridicolă.
  Aveți prin urmare stimați prieteni amandoi dreptate, e un amestec prea mare pentru un forum mic dar serios. Nu regret totuși ca m-am lăsat dus de valurile confuziei personale. Aveti dreptate , Greer e un om neserios si egomaniac cu tendințe cultice si agende la purtător.
End of story pentru mine pe acest subiect desi daca apar chestiuni legate de aspecte ce-5 am sa va anunț daca perspectiva e ok.

14
Waffenbruder, doamna LMH nu imi e antipatică deloc, dimpotrivă, o consider remarcabila din multe puncte de vedere. Asta e pozitia mea reală.
 Antipatic îmi e Wilcock , Elizondo ... la modul instantaneu si total, ma rog mai sunt câțiva. Pe de alta parte , J Farrel are si el in ultima vreme un ton sporadic cu cifra octanica mărită. Vezi comparația dintre meteoritul cazut la rusi apoi cel cazut lângă o baza amerloca si speculatiile pe tema...care trimit catre un posibil eveniment test. False Flag ori nu...caci nu vom ști noi niciodată. La cât au tras dupa cazane (a se vedea mărturia filmată a martorilor din diferite structuri/direcții de pe canalul youtube siriusdiscloujăr sau cseti) poate l-au nimerit si pe dracu de la cazane si s-a supărat. Nu putem ști cu precizie ori dovedi cumva.

Domnule Grifon,  ar fi interesant sa aveti în vedere si o analiza  cel puțin pe orizontală a materialelor scrise ale lui SG precum si dwpozitiile filmate. Modul lui cel puțin bizar de prezentare din workshop uri are totusi o bază. Faptul că a venit cu martori dispuși oricand sa fie audiați în congres e ceva demn de luat in seama. Acestia vorbesc despre tehnologii exotice deja puse la punct pornind de la arme de Toate felurile mergând pana la "Antigrav"-uri, baze prin sistemul solar,  capabilitati ampasate in spațiul interplanetar de tintire si doborare, agresiuni împotriva unor vizitatori,  nave doborâte ori obliterate, ființe extraterestre torturate , clonate si programate .... inventatori amenințați,  rapiți, anihilați , în fine toata gama plus fonduri ce dispar de la bugetul lor. Aceste a nu-s parerile lui ci depozitiile unor martori.
  Dacă toți mint , si 99% ne storc creieru atunci ... mai bine imi vad de pasiunile mele. 
  Insa, modul in care SG învață lumea sa inițieze contact cu ființe din alte locuri funcționează, parerea mea fiindca am testat treaba. Fiecare cu metoda lui... Giordano Bruno a avut cred una, si alții care au vorbit despre călătorii în "ceruri". Ca nu au toți succes asta tine cred de alte aspecte. Poate protocoalele de contact se adresează de fapt celor deja contactați ori răpiți.
  Mă retrag din această discuție fiindcă avem poziții diferite pe aceasta tema dar si din pricina ca toate argumentele aduse impotriva lui Steven Greer de până acum nu ma conving din pacate.
  De exemplu ce înseamnă "șenile ET" Waffenbruder ?  Inteleg ca ai o oarecare silă de etei dar care e baza? E formată din auzite sau din experiențe personale ?

15
Eu am convingerea si cred ca oricine e de acord ca lucrurile sunt destul de clare.  Desigur trebuie să fi urmarit si linkurile.
 SG a spus că recent (anul trecut in octombrie ) a auzit o persoana de sex feminin (ce candida la postul de director cia) spunând cam asa: "o să le dăm americanilor ceva înfiorător in curand , de care sa se vaite cu adevarat. " Cred că făcea referire la Gina Haspel...
A mai zis ulterior ca "planul" a fost aprobat la inceputul acestui an primind confirmări din mai multe surse. A mai spus că dacă nu era ceva serios nu ar fi devoalat informația.
  Despre urmatoarea perioada grea de 1000 de ani nu doar SG a vorbit ci si alții precum B.Dean.
  Dr. Rosin a zis ca mai avem doar 10 ani.

  Cred că situatia e împărțită în două,  mia de ani de refera la probleme geoclimatice naturale  in timp ce evenimentul de tip ELE este unul artificial.

In alta ordine de idei pe mine nu ma intereseaza discreditarea  unei persoane sau ă alteia. Mă interesează faptele, dovezile , informatiile cu surse. Ca unul e egomaniac ori doar discreditat voit, ca alta e o torționara agreată de lege si conjuncturi ajunsă acum directoare... e alta. Afirmațiile facute public sunt insa serioase,  cu răspundere in fața legii, nu?
  Ramane de vazut, se pare că în a doua parte a webinarului chiar a zis lucruri noi. O să fac rost de el.

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 186