Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Xanadron

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 309
1
Merci moncher - uite că mai bâjbâi aproape viu prin matrics (plăcut surprins că rufon are încă *spectatori* de calitate - btw însă: dar tu di ce nu mai...? ) În fine, e totuși inevitabil și cîte un respiro după destule transpiro, dincolo de orice scuze confuze care ar putea doar să m-acuze. :lol:

P.S., dacă tot intrai: un călduros (se simte asta oricum) La Mulți Ani !!! global pe 2018 tuturor, dar și altul... particular Ioanelor / Ionilor - fie ei pozitivi ori negativi. :-D

2
...deși sînt convins că NU pe youtube va apărea primul clip UFO-convingător (adicătelea c-un ET :-) făcînd cu mînuța la hubloul unui OZN :ufo: filmat ziua, clar și de aproape - deci nu noaptea, de la 13 km și cu cea mai proastă cameră video :lol: a respectivilor postaco-tremurici, ca pînă acum.)

Unde-s șansele cele mai mari să-l vedem însă? Ați ghicit - pe RUFOn. :-D

3
:ufo: :ufo: :ufo: ..........Mulțumesc mult tuturor !!!   :planet: :moon: :planet: :moon: .......... Ba chiar și dușmanilor !!!  :martiansad: :evil: :-( :lol: ......... Dar cel mai mult rufoniștilor !!!......... :star: :star: :star: :-) :martiansmile: :rainbow:

...cărora vă urez și eu exact ce-mi doresc mie (upps, m-oi fi grăbit poate? - iertare dacă unora dintre voi încă le place-n Matrics.) :-D


4
Cafenea / Re: Hermeneutică, Reptilieni & Cinema
« : 27 Noiembrie 2017, 14:02:40 »
Pe harta apar marcate stelele cu auriu, rosu iar in plus apare o cometa. Ce inseamna? De ce auriu si rosu?
O explicație - deși aparent simplistă - ar putea fi extrasă din mărturiile unor (destui) gorobeți care pretind c-au avut contacte cu diverși reptoizi (ca fizionomie vb.), :martiansmile: majoritatea purtînd însă un gen de uniforme decorate-n roșu / auriu. Inclusiv în timpul regresiilor hipnotice - OK, discutabile și astea.

La modul mai generalizator-offtopic, ar merita zic eu dezbătut și scopul/rile oculto-apropourilor mai mult sau mai puțin transparente și/sau sistematizate vehiculate nu doar în Twilight Zone, ci și-n nenumărate alte producții ale *fabricii de vise* hollywoodiene.

5
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 21 Noiembrie 2017, 09:00:02 »
http://www.atrixnet.com/bs-generator.html

The Corporate B-Shit Generator :-D

6
Video [legaturi] / Re: Y'uFotube esențial
« : 17 Noiembrie 2017, 12:02:24 »
Hiper-mega-recomandabil de urmărit !!!... cît o mai rezista cenzurii subtile a YT (deși are 52 minute):

https://www.youtube.com/watch?v=NtIYFCjUTSo

...nu doar apropo de AI-grid-ul :evil: pe cale de completare cu noile rețele 5G, recent introdusele smart... surveillance-meters , corporatismul neo-babilonian ș.a.m.d.

Eu sigur nu mai apuc să simt pe propria piele consecințele neo-feudalizării digitale planetare mai-mult-decît orwelliene în curs de implementare finală, însă voi - DA.
...Trezirea deci !!! 8-)

7
...What? Escrocul T-olog :lol: e numit *om de știință* de bagabonții vâlceni care-și zic jurnaliști ??!!

Daravela asta îmi readuce-n minte o dilemă de-acum nu mulți ani, cînd cam jumate din populația formată exclusiv din *oameni de știință geniali* :-D trăiau în Rm. Vâlcea - și-ncă genial de bine - din tunuri date pe net meriganilor, de-a trebuit să campeze FBI-ul pe la noi ca să-i înșface, poliția noastră fiind prea timorată de-atîtea șpăgi.

P-atunci mă bătea gîndul că există o mutație satanică-n ADN-ul gorobeților din zonă - unde se deschiseseră și numeroase magazine de lux, reprezentanțe Mercedes etc.
Odată ce s-au spart însă manglelile d-aici (inclusiv spălările de bani negri prin butaforia numită ARCA), D.P. s-a gîndit că merită să-i fure pe merigani la ei acasă.

Rachetistul (sau racket-istul? :lol:) apoca_lipsei din bilanțuri Popa_escu cred deci că tocmai fiindcă-i vâlcean genial n-are varianta cauțiunii (no bail, just jail).

8
Diverse / Re: Utopii supersonice : IAR 111 Excelsior
« : 14 Noiembrie 2017, 14:16:50 »
Ba, să fie-n două locuri e mai bine - deși slabe speranțe ca pupink-r-iștii de serviciu să aibă vreo urmă de remușcare - v. comentarii, de ex.:

Cineeeee???
Dumitru Popescu, geniul intre genii, cel care avea sa revolutioneze si transportul spatial si o seama de alte lucruri, sa faca rachete spatiale, avioane supersonice si multe altele, sa castige concursul ala de la Google, cel laudat in nestire chiar si aici, pe HotNews ??
Peste poate, trebuie sa fie o greseala...
 :-D
Pe de alta parte si lasand gluma la o parte, cu dom' Popescu treaba nu e nici chiar ATAT de simpla cum poate parea din acest articol, un mic escroc printre multi altii.
Pacat ca nu prea mai exista adevarati jurnalisti de investigatie, ar fi iesit o poveste foarte, foarte interesanta...


P.S. Corect ce aștepți apropo de Livache, dar și mai corect ar fi ca Băse &Co să aibă prioritate absolută-n drumul spre pușcăreală / pîrnaie / mititica / zbîrnă / răcoare / beci / ocnă / bahaos (da da, iegzistă termenul - vine de la Bauhaus) / etc.
...Fiindcă găurile produse Românicii de kha.zarul diabolic :evil: și gașca lui oportunistă sînt cu un ordin de mărime mai grave decît ale tuturor celorlalți patri-hoți luați la grămadă post-loviluție. Nu-i însă aici locul detaliilor și nici n-ar avea vreun efect postarea lor.

9
Cafenea / Re: Hermeneutică & Cinema
« : 13 Noiembrie 2017, 12:20:01 »
Greu răspuns la întrebarea dumitale aparent ușoară, stimabile @Grifon... Ceva mai pe scurt decît aș vrea (sau ar trebui?) aveam în minte poezeaua Toamna a lui Rilke:

Cad frunzele şi cad ca de departe, parcă
s-ar veşteji în ceruri grădini îndepărtate;
cu gesturi de negare cad mereu.

Şi cade-n nopţi adânci pământul greu
de lângă stele în singurătate.

Noi toţi cădem. Mâna de acolo cade.
Şi altele, şi toate, rând pe rând.

Dar este Unul care ţine-n mână
căderea asta nesfârşit de blând.


...Adevăr amețitor de vast condensat / rezumat genial în doar cîteva versuri, mixat însă-n oareșce proporții și cu *aiureli* gnosticoide-n capu meu - fiindcă Unul ăla e evident Una :wink: (bufnița = Sophia), deși mâinile-s... gheare.
În care-l ține (din scurt) și pe Sarsailă, :evil: și Routerul său selenar :moon:  - elemente atît de necesare amîndouă întru derularea testări/upgradăriii noastre-n ambalaj carnal - controlate însă de Sophia fără intenția de-a le distruge.

Un pic mai multă simbolistică-i atinsă totuși și-n detalii mai puțin vizibile  - v. dextro/levo-bulele contrarii  tip Big-Bang-Ankh :star: din cerul... verde-kaki :-D :-) (doar la beserică ni se spune că vom ajunge într-un loc cu verdeață, nu?! :lol:)

În fine, cînd oi avea timp v-oi mai povesti - ce-a văzut hartistu, asta neînsemnînd totuși că voi-privitorii nu puteți *vedea* altceva.

10
Cafenea / Re: Urãri cu ocazia zilelor de naștere/onomastice
« : 08 Noiembrie 2017, 20:16:42 »
Trecînd peste dilema de-or (fi) exista(t) și arhangheloaice, :lol: un La Mulți Ani din inimă meriți chiar domnia ta, colega @Grifon - cu ocazia schimbării prefixului, evident. :wink:

Urare completată și de mesajul-sugestie din attach, interpretabil evident pozitiv-hermeneutic - kudos deci pentru prospețimea ideilor sădite p-aici, fie ele nu chiar 100%... farfuridice !!! :ufo:

11
Scurtissim deocamdată, fiindcă m-a găsit deja și mă fugărește cumnatul unui văr de-al unei mătuși devenită arhonte nano-tubo-siliconic :evil: - după schimbarea obligatorie de secs în no-sex, evident. :-D

Mai aiuram eu deci cîndva p-acilea pe tema - mega-vastă - a  posibilului/presupusului (dar și credibilului) test-confruntare la nivel galactic  AI vs. BIO, incluzînd evident și forme mixt-hibride în diverse proporții. Temă pe nedrept minimalizată însă, stimabile @Grifon, fiindcă:

1. Hive-mind-ul :star: emitent de spirite-n toate văgăunile universului - unele materializate-n saci de piele cu zemuri gânditoare precum eu-tu-noi, dar altele nu, hălăduind prin noosfera Terrei (plate, clar) ori prin gazele ilariante :lol: jupiteriene - încă nu-i mulțumit(ă) de feedback-ul primit la fiecare final de ciclu. Hai să-i zicem, simplist, cizelator, dar și repetitiv zic io, la fel ca ciclul reîncarnărilor, dar nu la infinit. Ipoteză la care merită revenit - pe cîteva monitoare însă, că-i hiper-complexă.

2. Mai concret, e suficient de observat intricarea insidioasă a AI pînă și pe RUFOn, unde numărul membrilor activi scade continuu (ca și media postărilor - de la +33 zilnic nu demult la 22 și-un pic acum), concomitent cu creșterea explozivă a vizionărilor de pagini - de la cîteva mii zilnic la +18.800 actualmente. Evoluție... involutivă imposibil de explicat doar prin pasivizarea tot mai accentuată a omului de tip nou, în curs de iobago-digitalizare abulică, ci mai ales prin forfoteala tot mai activă a coanei AI allover the place.

3. - Altă dată, că azi e luni și am promis că răspund luni p-un alt topic. În care anume zi de luni, nici nu mai contează. :lol:

12
Aseară îl contraziceam și eu - parțial - pe prietenul Øualploii :-D într-un mesaj lunguieț, care mi s-a șters înainte să-l postez din cauze obscure.
Ofticat, n-am mai revenit, mai ales că doza de enervare a crescut auzindu-l la TV pe (mic-copilul amator pe lîngă noi rufonauții :lol:) Dan Brown eructînd poncife obosite ca să-și vîndă-n jdemili. ex. și ultimul roman - Origin, mda, în care se pedalează tot pe ideea Coanei AI îmbrîncindu-l pe Dumnezeu din mintea turmelor (OK, fiulploii n-a susținut chiar asta, dar pe-aproape.)

La fel de parțial nu-s de acord nici cu @xperyens - la ideea ignoranței (parțiale) ȘI a Elitelor subscriind însă. Și nu doar din cauza compartimentalizării informației aplicată pe modelul Serviciilor - și ele elitiste cumva - în toate oculto-confreriile, fie ele iluminate, umbrite, îndumnezeite sau îndrăcite. :evil:

Unul din așa-zișii maeștri NU a grăit așadar tot-tot, compadre @abyss, dar fiind nevoie de-o mică-mare dizertație lămuritoare o să revin - luni.

13
Clar că la lista deja interminabilă de întrebări relativ cuminți (a.k.a. circumscrise logicii pămîntene) se pot adăuga și altele cu răspunsuri la fel de nebulos-ipotetice, dar trecînd mai mult/adînc de scrijelirea suprafeței fenomenului  - ex.:

- Dar dacă ozeniciul kumburgazos :lol: venea taman din baza NATO ??!! Caz în care revin întrebările ref. la natura relațiilor umano-ET - le-om fi deci:
a. colaboratori?
b. subordonați?
c. sclavi?
d. șefi?
e. prizonieri / material de studiu?
f. marfă în comerțul galactic de suflete?
g. tăurași de prăsilă pt. hibridizări ale rasei lor moleșite-n ADN?
h. strămoși?
i. urmași?
j. mercenari?
k. surse de senzații (loosh)?
l. animăluțe relativ inteligente într-un zoo distractiv de vizitat?
...sau toate la un loc ??!!! :wink:

- Dar poate erau inter/trans-dimensionali gorobeții și d-aia n-au rost alte dileme privind:
a. natura propulsiei utilizate de navă
b. sistemul lor social/politic de acasă - că n-au vreuna
c. sexualitatea lor (n-au nici d-asta :lol:)
d. dieta lor
e. fashion-ul preferat
f. înjurăturile lor predilecte :-D
... și tot așa pînă s-o însera.

14
O posibilă explicație nu doar pt Roswell, ci și-n cazul ob(t)uzului-ozenici: :-D
http://www.timesnewroman.ro/ovi/adevarul-despre-roswell

Serios acu, DIN NOU cred c-ar avea o relevanță f. redusă simpla stabilire a originii respectivului obiect (ET / non-ET) - operațiune oricum imposibilă în condițiile date. Nu zic nici că analizele pertinente ale oricărei înregistrări UFO n-ar aduce chiar nimic util, deși de dragul clarității nuanțelor merită dat un exemplu sugestiv.

Mai precis, relativ recent s-a stabilit ca fiind certă prezența ȘI a unui om / umanoid -  posibil chiar doi - în celebrul OZN cu doi ET mici-grizulii în el, filmat în mai multe ocazii la Kumburgaz (Turcia - Marea Marmara, 2007-2009), - chestie posibilă probabil prin perfecționarea metodelor de analiză video (n-am timp de re-căutat linkul, da-l găsiți și voi dacă chiar vreți.)
L.E: îl pun totuși p-ăsta:
https://www.youtube.com/watch?v=lSYJvgI-XKw

...O clarificare aparent epocală la prima vedere, și totuși:
- Să fie oare vorba de un om sau de un ET umanoid?
- În ce relații s-ar afla el cu micii gri din carlinga OZN-ului respectiv?
a. colaborator?
b. subordonat?
c. sclav?
d. șef?
e. prizonier / material de studiu pentru micii căpoși gri?
- etc. etc

...Ca să nu mai zic (dar spun ca să zic :lol:) că la fel de cețoase rămîn răspunsurile la alte zeci de întrebări de genu:
- care era scopul și durata vizitei ET p-acolo-șa?
- de unde veniseră oare? (dacă nu cumva din vecini = subterane turcabreze etc.)
- de ce au reapărut, deși se poate presupune că știau perfect că fuseseră deja filmați?
- baza NATO hiper-echipată aflată f. aproape chiar n-a avut habar / reacții? - și evident de ce?
...

15
Cafenea / Re: Agora Segregora - gulgute vrute și/sau nevrute
« : 17 Octombrie 2017, 09:15:42 »

Ca tot vorbeam mai demult de un military ufo ...
http://exopolitics.org/covert-recruitment-into-space-marines-20-and-back-program/
Merită citite ȘI comentariile, compadre, fiindcă de ex., într-adevăr:
M.A.R.S is an abbreviation for "Military Affiliated Radio System"
...și nu vreo telegramă trimisă de pe Planeta Roșie. :martiansmile:
Gulguțica :lol: asta cu Gerloff (o urmăresc de ani buni ca si pe alilalte cu Cpt Cramer & mega-șarlatanul Corey Goode mai ales) nu vine însă de la el - sărmanul militaur spălat pe neuron pînă la buimăcire, ci e doar o verigă din lanțul unui început de falsă Disclosure - da falsă rău-rău, deși - sau tocmai d-aia - f. bine regizată de foarte sus.
Treaba-i îmbîrligată tare deci, deși conține și date reale - via Bill Tompkins, recent decedatul mortal la 94 ani plasat/obligat și el să spună povești trunchiate în același circ mediatic alternativ producător și de mulți $$ colaterali (circ condensat acum în Gaia TV - altă poveste triliterată kilometrică, imposibil de redat aici.)

Asta nu înseamnă totuși că TR-urile n-ar (mai) face naveta Terra-Marte ori că Jump-Room-urile au lacăt pe ele. Miracolele de genul salturilor temporale +/- 20 ani nu-s însă rezervate umanilor (încă), fie ei utili Fermierilor Șefi :-( - altfel David Rockefeller de ex. n-ar mai fi crăpat după a 5-a inimă transplantată. :-o  (și astea-s doar datele oficiale.)

În fine, pe moment am prea multe pe cap (și ÎN cap :-D la propriu) ca să dezvolt tema - inițiată totuși de JE p-un topic recent cu MUFON, la care sper să mai pot reveni. Ca și la altele d-ale voastre de fapt.

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 309